Sziasztok,
olyan jó volt benneteket látni ma! Alig várom a pénteket.
A végsô konklúzió: palacsinta lesz és ha hoztok esetleg egy kis tölteléket, meg Aranyhold a pogit, akkor nem lesz éhenhalás. Vilmost viszem judora és az edzés közben beugrom Teussal az Eurocenterbe. Veszek innit, meg lekvárt (nagyon fogytán van a hazai), van itthon nutella, mi kell még? Légyszi beszéljétek rá Myrát, hogy ôk is jöjjenek! (Tudom mi történt, ma mondta és nagyon sajnálom,
, de akkor is nagyon várom ôket (is).)
Nikcsi,
van még egy fontos dolog. Vilmos idejében a munkáltató írásbeli engedélye volt szükséges ahhoz, hogy gyedrôl gyesre válts. Ez volt az elsô, amit az ügyintézô kért az ablaknál. Ha ez nem volt, akkor el is köszönt azonnal. Vagyis: ha a munkáltatód ki akar rúgni, akkor egyszer?en nem engedélyezi a gyest, vagyis védettség nuku, te meg az utcán vagy secpec.
Tényleg nem akarok beleszólni, ezt nektek kell eldönteni, abszolút a ti felelôsségetek, de lehet, hogy mégis csak a kistesó a megoldás. Ha úgy is akartok, akkor miért ne most? Kori már nagy, ráadásul minél késôbbre halasztják a szülôk a kistesót, annál kevesebb az esélye, hogy tényleg be is vállalják-e. Persze ti még fiatalok vagytok, de mégis jobb úgy otthon lenni, hogy van munkahelyed. Addig meg csak lecseng a Gyurcsány-csomag minden hatása.
Ja! És az tuti, hogy NEM LEHET SENKIT SEM ELBOCSÁTANI HA TERHES!!!
Cas,
tejem még van, bár szerintem már nem számottevô. Anyatejet Teus csak cicibôl volt hajlandó elfogadni. Talán emlékeztek a kálváriámra, hogy próbáltam mindenféle módszerrel adni neki, frissen lefejtet, fagyasztottat (felengedve
) és sehogy sem akarta elfogadni. Csak cici. Nemtom érdemes-e pepecselni, mert esetleg rá tudnám szoktatni, hogy pohárból megkapja. Aztán lehet, hogy nem is fogadná el.
Az egyedüli dolog amin elgondolkodtam, hogy a ti babáitok még mindig tápiznak, pedig nagyobbak mint Tea. Miért? (Jó-jó, Sebi nem egy mindennapi eset kajaügyileg.)