Új privát üzeneted érkezett!

Szia Noémi!

GRATULA!!! :D :D :D Ezek szerint csatlakozol a csajos anyukákhoz is??!! Gondolom a 4ds uh tudták megmondani a nemét. Már csak azért is, mert nekem a simán 6 hónapos koromban tudták biztosra mondani :) Hát ez tök jó hír :D
Vérzés ügyben ne aggódj, én is ilyen kismama vagyok. Bár nekem most a vége felé vannak, de eddig egy alkalommal sem találtak semmit hála az égnek!!! Most gyorsan le is kopogom!!!
Munka ügyileg én HR osztályon dolgozom egy multi cégnél, illetve dolgoztam, mert július óta kiírtak táppénzre.
S te mivel foglalkozol, amikor nem a kisfiaddal? :)

Judith,
Üdv itt. Én még csak leendő anyuka vagyok, úgyhogy nem tudok segíteni. Bár egy dolog eszembe jutott, amit anyukám művelt a hisztis bátyámmal anno. A hideg zuhany mindig segített, ez lehet, akár egy pohár hideg víz is a fejre.

Képzeljétek, ma voltunk körbenézni bababútorok tekintetében. Nem mondom a hajunk frankóra égnek állt. :shock: Olyan árak vannak, hogy én ezt már fényes nappal történő rablásnak hívom! :)
curse

Hahó

Noémi
Gratula :) :) ugye, erről beszéltünk a játszóházban :) :)
akkor lehet a néven gondolkodni :)

Curse
Én is egy multinál dolgoztam a HR-en :lol: :lol: mondjuk már 4 éve itthon húzom az igát a két rosszcsonttal. mit csinálsz? én kontroller voltam/vagyok.
mi a bútorokat csináltattuk. mondjuk így sem volt olcsó, de pont passzolnak a tetőtéri gyerekszobába.

Judith
druszám :wink: hogyhogy kihelyeztek Titeket?
hiszti: enyémeknél a figyelemelterélés szokott segíteni, elvonszolom őket máshová és gyorsan keresünk valami érdekest. így max 1-2 perc.

pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

sziasztok!

judy: férjem a TESCÓ-nál dolgozik. mindig költöztetnek minket. eddig nem volt gond, bárhová elmentem országon belül( 1 év Bp, 1,5 év Szombathely, fél év Eger, 1 év Kecskemét, 3 év újra Bp és most fél év Hertford Angliua), csak most gyerekkel már kicsit nehezebb. ezzel jár ha góré apa :wink:
Én is próbáltam már a hisztivel mindent. talán ezt is kinövi. volt már harapás, haj húzás és azokat is szép lassan elhagyta! köszi a segítséget jól esett egy kicsit dumcsizni. olyan egyedül vagyok.

üdv a távolból judith

Kép
Kép
bagaba

Judy,
Milyen kicsi a világ :) Én már nagyon sok mindent csináltam a HR-en, de most legutóbb, ami rajtam maradt az a munkajog, meg az SAP volt :) Kontrollinget még nem csináltam, de az utóbbi időben nagyon kacsintgattam felé, mert a munkámban időnként előfordultak kontrolling elemek. Talán, ha visszatérek szívesen mennék arra a területre. A fősulin tanultam, de mindenféleképpen kéne valami képzés, tanfolyamokat már láttam.
Te csak erre a területre szakosodtál vagy érdekel(t) más terület is?
A bútorokat itt helyben csináltattátok? Ha igen, tudsz valami elérhetőséget?

Köszi és Üdv Curse!
curse

Judith
Nem semmi tényleg, jó sok helyen megfordultok. Eger is meg Kecskemét is klassz. mondjuk Angliát sem bánnám :wink: :wink:
Minket csak Sopronból helyeztek át Bp-re annak idején. az is elég nagy változás.

Curse
HR: nem szakosodtam a HR kontrollingra, csak cégen belül odakerültem. azelőtt a számvitelen dolgoztam. SAP HR-t nekem is kellett használnom. A munkajoggal meg most ismerkedem majd az egyetemen. De a férjem munkajogász :wink:
bútor: sajna nem itt készült, egy bp-i srác csinálta, de már több mint 4 éve és azóta már nem tudom az elérhetőségét.

Noémi, Andik
mizujs?

pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

sziasztok, Én is érden lakom
csõrmancs

Judy,

Akkor nagyon nagy előnnyel indulsz munkajogból :lol: Engem egyébként ez a terület érdekel a leginkább és gondolkodom is azon, hogy ezen a téren menjek tovább suli ügyileg. Bár jogira nem szeretnék menni, túlságosan macerás és ott tényleg rengeteget kell tanulni. :)
Az a vicc, hogy a területeket én sem választhattam, mindig megkaptam valami újat, de legvégére azt kaptam, ami érdekelt is. Mivel maga a munkajog nálunk kisüzemben működik, ezért akartam volna még hozzá felkapni a kontrollingot is.
Ezek szerint a számok világából indultál?

Csőrmancs,
Üdv itt!
curse

Curse
Igen. Eredetileg közgazdász volnék. Meg a Hr-en is számokkal kellett dolgoznom, létszám, költségek tervezése, beszámolók, bérfejlesztések, végkielégítések számolása...
Jogra én sem mertem jelentkezni, nincsen betonból a sejhajom :lol: amire járok egy kétéves jogi továbbképzés. a párom szerint matiné :lol: :lol:

Csőrmancs
ennél azért lehetnél bővebb :wink: :wink:

jó 7végét

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy,

Jól hangzik nagyon ez a kétéves képzés. Hova jársz? Egyébként én is hivatalosan közgazdász lennék (arra képeztek ki), aztán végül az iskola hr menedzseri diplomát nyomott a kezünkbe :) Vicces nem?! :lol:
Egyébként képzeld sikerült egy nagyon tuti bútorboltot találni. Ugyan nem a közelben van, de legalább fele annyiból megvesszük a bútorokat, mint máshol. A poén az az egészben, mivel feltűnt, hogy itt is uolyan bútorok vannak, mint máshol, hogy ők a gyártók és tőlük viszik azokba az üzletekben is (csak ők ráteszik a 2x haszonkulcsot :) ). A bútorokat leszámítva rengeteg mindent lehet még venni, ami babával kapcsolatos és szerintem barátibb áron, mint az un. babadiszkontokban.

Noémi,
Nagyon eltűntél :)
curse

Sziasztok4
Nem tűntem el, tegnap is írtam,és mielőtt még elkülldtem volna a hszt lefagyott a gép :evil:

Kis okoskák :D Ügyik vagytok,én meg a tanuláshoz lusta.
8 éve dolgozom mint körmös. E.ü.t végeztem,de nem szerettem volna a szakmában maradni,és a szépség iparba véletlenül csöppentem,de én hálás vagyok a sorsnak,mert nagyon szeretem,és család mellett is tudom csinálni. No meg terveim is vannak,de erről még nem szeretnék beszélni,nem szeretném elszólni magam(kopp..kopp..) Na meg még odébb is van a dolog,mert hát ugye most az életemnek egy másik nagyon fontos,és meghatározó részénél tartok,és mot ez az első. Bár most úgy gondolom,hogy szülés után is megpróbállok gyorsan visszamenni dolgozni,mert már 2 szer kezdtem a 0ról,3.szorra már elég nehéz lenne. Szerencsém is van mert anyukám itthon van,így könnyebben megoldom ezt a dolgot. Most úgy gondolom,hogy ha meglesz Jázmin,akkor majd felválltva itthon is meg az üzletben is dolgozom majd. De persze ez majd akkor kiderül,nem csak rajtam múlik,hanem a gyerekeken is.

A neme sima ultrahangon látszódott,és nem a 4dn. A 4dn még alíg látszott valami belőle :D de hát valahol el kell kezdeni!

Ja és a neve JÁZMIN.

Judy!
Nyugtass meg hogy ez nálad is így volt kisgvel. Jázmin már most "hátrányos helyzetű" Valahogy más volt Dominikkal . Jázmint már teljesen természetesnek veszem,és már nem jár folyton azon az eszem,hogy mi történik most odabaenn. Természetes érzés,tudat hogy már ő is itt van velünk :D

Puszi
Noémi

ui: Dominik is elkezdte az ovit,nagyon tetszik neki :!:

Noémi
citrom

hahó

Curse
Az ELTE-n járok a Jogi Továbbképző Intézetre.
Hol van ez a bolt?

Noémi
Jázmin nagyon szép név. Én csak egyet ismerek, itt lakik az utcában, kisebb Gellinél 3 hónappal, nagyon ari kis szőke fürtöske. És annyit csacsog.
Kisgé még mindig csak pár szót mond. :? már értem miért voltál olyan türelmetlen anno :lol: :lol: Gergő már réges régen nyomta ennyi idősen.
Hát én meg picit téged irigyellek, hogy otthon dolgozhatsz majd, én nem tudom hogy fogom megoldani majd a multinál a két gyerkőccel. ha egyáltalán visszavesznek. és ha ennyit lesznek betegek :? Gergő is újra elkezdte múlt héten, 5 napot bírt ki, szombaton már lázas volt. egyértelmúen a közösség miatt, egész nyáron kutya bajuk nem volt. még mindig erősödnie kell az immunrendszerének. jó most nem gond, mert úgyis itthon vagyok.
Ja, tök normális, amoit írsz. és sajna nem csak a pocakban van így. néha úgy érzem, szegény kisgé csak nő mint a gaz :roll: de most többet tudok foglalkozni vele, mikor oviban van a nagy.

képek:

Kép

apa felöltöztette a két kerti törpét :shock: :roll:

Kép

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Judy!
Hát igen!,sokszor elgondolkodom,mi lenne,ha nem ilyen állásom lenne,de ilyenkor mindíg megnyugtatom magam,hogy nem az a lényeg mi lenne ha,hanem,az hogy hál isten így van. És most pokoli szerencsének tartom azt is,hogy a mamink be tud segíteni,vagy hol a másik mami,és a papi. Ha ők nem lennének,akkor tul.képp tök mindegy lenne mi a munkám mert nem tudnám kire bízni őket.
Betegség: Ki akarom próbálni,az aloe vera egyik kiejezetten gyerekeknek készült immúnerősítő szerét. Nagyon jókat hallottam róla. Gknek volt már bárányhimlőjük? Gondolkodom hogy Dominiknak beadatom. 20 évig hat,aztán újra kell oltani. Az érvek erre is arra is erősek még nem tudtam dönteni. De az RTL egyik reggeli műsorában azt mondtaák,hogy csak idő kérdeése és kötelezővé fogják tenni mint védőoltást,és már most jobb ha beadatjuk a gyerekeknek,mert már nagyon csúnya szövődményei tudnak lenni. Hát még gondolkodom :roll:

Képek: Szupik :D Apának egyéni az izlése :P Csak vicceltem, Dominik is így néz ki ha kertezik,és sár van.
kisg "nő mint a gaz" ez nagyon helyes kis beszólás!

Puszi
Noémi

Noémi
citrom

Sziasztok,

Tegnap irtam egy csomót most meg nem látom sehol :(

Citrom,
Jázmin nagyon szép és érdekes név :) Van egy barátnőm aki szintén a második babáját várja és ő is azt mondta h lelkiismeretfurdalása van mert nem jut ideje és energiája a kis pocaklakóval foglalkozni, teljesen leköti az elsőszülött. Képzeld manónak katica lett a jele a bölcsiben

Judy,
Nekem is nagyon tetszett a nő mint a gaz kifejezésed :) Én is tömöm manót a homeopátiás immunerősítővel h ne legyen beteg.

Curse,
Tényleg hol van ez a bolt? Te mikorra vagy kiírva?

Na és akkor a nagy vízválasztóról, hétfőn elkezdtük a bölcsit. Első nap még együtt voltunk bennt egy órát, elmesélték a menetrendet meg stb, aztán kedden már ott maradt egy órát. Nagyon féltem h sírás lesz és nyakba kapaszkodás de szerencsére nem volt semmi, simán megfogta a gondozónéni kezét és bement vele. Szerdán már vissza sem nézett. Holnap már ott fog ebédelni és kedden megpróbálják ott altatni. Ugyan nappal nem sírt de a böjt éjjel kijött, hajnalban sírva kelt és ott kellett ülnöm mellette. Remélem hamarosan ez is elmúlik mert már elszoktam az éjszakázástól :) :D

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,

Noémi,
Tök szép nevet választottatok :) És egyetértek Judy-val, te is irigylésre méltó vagy, amiért független vagy és bármikor csinálhatod a munkádat és persze az is nagy segítség, hogy anyukád ennyire közel van. Nálunk például anyuék 60 km-re, anyósék meg 200 km-re laknak.
A munkahelyre engem visszavárnak, legalábbis a jelenlegi főnököm igen, de én már nem érzem úgy, hogy szívesen visszamennék, de szerintem 2-3 év kihagyás után 1 gyerekkel majd nem ugrálhatok. Hátrányosan fogok indulni, ez sajnos a mai világ :(

Judy,
Tündériek a kerti törpéid :lol:

Andi,
Okt. 31-re vagyok kiírva. Pont ma voltam egy előadáson, ami szülésről, meg magáról a szülészetről szólt a Szent Imrében (ugyanis ott fogok szülni, remélhetőleg). Hát elég ijesztő dolgok hangzottak el időnként :shock: Kezdek izgulni és fogalmam sincs hogy leszek túl rajta, de mindig azzal vigasztalom magam, hogy nagyon sokan átestek már a szülésen és túlélték :)

Ja és a bolt: Vecsés, Lőrinczi u. 20. Most megmondom őszintén, hogy mi nagyon a bébi dolgokra gyúrtunk rá az üzletben, abban már nem vagyok biztos, hogy nagyobb babáknak vannak-e cuccok :oops: Mindenesetre a telefonszám, amin lehet érdeklődni illetve bejelentkezni (mi nem nyitvatartási időben mentünk, nagyon rugalmasak, félig-meddig családi vállalkozás): 0620-952-5876.
curse

Sziasztok,

Lányok,
Mit szólnátok egy kis őszi talihoz nálunk a jövő héten? A bölcsi csak délelött van még a héten így még ráérnénk. Bármelyik nap jó nekünk, írjatok hogy nektek mikor lenne jó.

Pusz
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,

Andi,
Ha nekem is szólt a meghívás :oops: nekem leginkább a pénteki nap tűnik a legtisztábbnak :lol: de nyitott vagyok.
És még annyit árulj el, hogy mit lehet vinni, sütit vagy üdítő vagy mit?
Egyébként tök jó ötlet, így legalább megismerhetnélek benneteket :lol:
curse

Hali,

Curse,
Természetesen :D Örülnék ha te is jönnél. Nem kell hoznod semmit, nekem jó a péntek du olyan fél 4-től.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!
Gyorsan leírom mielőtt elfelejteném ,már párszor akartam,de mindíg kiment a fejemből,úgyhogy most leírom,aztán visszaolvasok.
Szóval csajok nincs véletlenül eladó gépi mellszívótok,és légzésfigyelőtök,ami nektek már nem kell,vagy valamelyik ismerősötöké volt? Annak idején kölcsön kaptuk,de most ott is aktuális lesz a használata,és annyi terhes van körülötem hogy az összes elkellt már :( Ha tudtok valahonnan jó áron akkor szóljatok légyszi! Köszönöm!

Andi!
Köszi a meghívást,de nekünk a csüt.,péntek nem jó,de majd leközelebb! Katica jel :D kis mázlista,nekünk azóta sem készült el a vonalzónk :twisted: de már megszoktam,hogy béna vagyok.
Na ma hogy tetszett neki a bölcsi? Biztos hogy a bölcsi miatt vannak az északai sírások? Csak mert úgy tudom hogy ez lehet életkori sajátosság is. Dominiknál is volt. Sokáig,és ráadásul vígasztalhatatlanul sírt mikor felébredt.

Curse!

Hát igen! Ez a mai világ :( Bér meglátod,és ez most hihetetlenül hangzik,de egy idő után (hamarabb mint gondolnád) egy kicsit vágyódik is az ember az után hogy dolgozhasson,újra vissza áljon a régi kerékvágásba. Ugye csajok?
Én is a Szent Imrében fogok szülni. dr Fülöp Tamásnál ,nála szültem Dominikot is. A szülésznőm az Újvári Bori lesz,amit ő még nem tud,csak én szeretném hogy ő legyen,csak még nem szóltam neki. Szintén ő volt Dominiknál is. Én még nem izgulok pedíg
tudom mi vár rám :roll: , Dominiknál is csak akkor kezdtem el izgulni amikor már benne voltunk a dologban.
Apás szülést terveztek?

Puszi
Noémi

Noémi
citrom

Hahó

Noémi
Gépi mellszívóm nincsen, a légzésfigyelőt szívesen kölcsönadom. Angelcare, bébiőr is egyben.

Andi
Mi szívesen elmennénk, csak még a Gellike lázas volt tegnap, majd meglátjuk.

most rohanok, bocsika

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok Lányok,

Nem kell hozzám alkalmazkodni az időpontot illetően, ti úgyis elfoglaltabbak vagytok a gyerköcök miatt, mint én. Ha valakinek a hét közepe jobb, akkor legyen az :) pont azért írtam, hogy rugalmas vagyok :lol: Én könnyebben megoldok egy program áthelyezést :)

Noémi,
Nekem a Faludi a dokim, de szülésznőt nem fogadtam, illetve nem tudtam. Akiket ajánlottak, azok már nem tudtak elvállalni. Szóval, ha adhatok tanácsot minél előbb foglald le Borit, mert nagyon tele vannak. Ez azért van, mert nagyon szépszerű lett a Szent Imre a kismamák körében, egyre-többen akarnak ott szülni. A szülésznők kapacitása pedig központilag van meghatározva.
Ja és még van egy olyan infom, hogy aki állítólag nem abba a kerültbe van bejelentve, annak 15e Ft-ot kell fizetnie azért, hogy egyáltalán a Szent Imrébe szülhessen.
Egyébként apás szülést tervezünk, remélem apa bírni fogja :lol:
curse

Sziasztok!

Judy!
Köszönöm! Köszönöm!,és Köszönöm! :D De természetesen nem kérem ingyen,légyszi találj ki valamilyen árat,és akkor az én lelki nyugalmam is meglesz!
Jobbulást kisgnek! Csak nem ezt az új nyavaját kapta el? :oops:
Úgy hallottam van valami fránya járvány :(

Curse!
Bevallom őszíntén,hogy van protkom,úgy hogy remélem a Bori is fogad,na meg a kórház is :lol: Ha meg fizetni kell,akkor fizetek. Jár hozzánk az üzletbe egy csecsemős nővérke a Szent Imréből. Vele beszélgettem,és ezt nem említette,csak hogy az 1 ágyas szobáért kell fizetni. Mondjuk én kifejezetten kértem hogy ne tegyenek 1 ágyasba. Meg mesélte,hogy rengeteg baba van. Átlagban kb 25 szokott egyszerre leni,most 45 baba van :!: És rengeteg a kisfiú.

Körülöttem meg csupa kislányos kismamák vannak. Ráadásul az egyik koleganőm hugával 4 nap külömbség van a kiírás szerint. Kislányuk lesz. Ráadásul ők is Tóthok. És mi lesz a kislány neve? Jázmin :roll: Ez még semmi,mert az ő anyukája szerezte annó Dominiknak a bölibe a protkót. Tehát elég nagy a valószínűsége,hogy egyszerre,és egy csoportba fognak majd járni.
Egyikőnk sem enged a névből,így azt találtam ki,hogy adok Jázminnak 2.nevet,amit csak papíron használunk .
Na mindegy ez legyen a legnagyobb problémánk!

Puszi
Noémi.

Noémi
citrom

Curse,
Maradjon a péntek, hátha addig Kisgé is felépül meg már én is úgy terveztem a többi dolgomat.

Citrom,
Nekem is csak kézi mellszívóm van, azt szívesen odaadom ha nem kapsz gépit. Bébiőrünk nekünk egyáltalán nem volt. Vonalzódat szívesen megcsinálom ha gondolod. Csak menj fel a babafalva.hu-ra és nézd meg hogy milyen figura legyen a katicán. Ma vettem manónak egy tigrises hátizsákot, nagyon tetszik neki. Szerencsére csak két napig volt az éjszakai sírás, úgyhogy szerintem a bölcsi miatt. Viszont múlt pénteken és hétfőn reggel volt. Amúgy szerintem egész jól viseli.

Juti,
Kisgé hogy van? Mantrázz neki hogy gyógyuljon meg péntekre mert már nagyon régen nem találkoztunk veletek.

Pusz
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Noémi
Még el kell hoznom Sopronból, ott is kölcsön volt adva, de már visszaadták. 2-3 hét múlva megyünk, akkor jó lesz?

Andi
Kisgének már kutya baja szerencsére, csak még én vagyok náthás picit. szóval még nem ígérem tutira, mert nem szeretnék senkit megfertőzni.

pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok,

Andi,
Lehet, hogy akkor a talit el kéne halasztani. Szerintem úgy lenne az igazi, ha rajtam kívül más is jönne :lol: Szerinted? Félre ne érts, szívesen megyek egyedül is :lol:

Judy,
Tessék gyorsan meggyógyulni!!! :lol:

Noémi,
Örülök, hogy ilyen szerencsés "protkos" vagy :lol: a Szent Imrében. Egyébként pont Bori tartotta múltkor az egyik előadás egy részét, nekem is szimpi volt. Ha nem vagyok indiszkrét, ő egyébként drága, mint felfogadott szülésznő?
A második névvel kapcsolatosan, szerintem ne adjatok. Olyan baromi macera lesz neki a későbbiekben a hivatalos ügyek intézésénél, arról már nem is beszélve, hogy ha férjhez megy és még pluszba a férje nevét is felveszi :lol:

Egyébként remélem, hogy én velem sem lesz gond. A férjem nagyon dádhás, nem szeretném tőle elkapni. Kerülöm is szegényt állandóan :(
curse

Andi
Sajnos mi biztos, hogy nem tudunk menni, Gergő megint beteg, tiszta láz és megint begyulladt a füle :( és gellike is tiszta takony :cry:
sajnálom, tényleg jó lett volna, olyan régen taliztunk :cry:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Juti,
Sajnálom, jobbulást a lurkóknak.

Curse,
Akkor rajtad a döntés, ha van kedved gyere nyugodtan de el is halaszthatjuk. Csak írd meg h hogyan készüljek :) Jövő héttől én már minden nap dolgozom tehát csak pénteken tudunk talizni, mert pénteken csak fél 3-ig vagyok. Ahogy bejön a rosszidő mehetünk majd játszóházba is.

Citrom,
Mizújs veletek? Hogy vagy/tok?

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,

Andi,
Rendben, ha neked is oké, hogy egyedül megyek :). A halasztást csak azért gondoltam, mert a többiekkel is szívesen megismerkedtem volna, de szerintem lesz még rá időm :)
Pü-be írd meg a címet, hogy hova menjek és persze egy rövid útleírást is, mert nagyon nem ismerem még Érdet :lol:

Judy,
Jobbulást a csemetéknek!
curse

Andi,

Sajnos váratlan vendégem érkezett, a védőnőm. Egy kicsit így elusztam a dolgaimmal, ezért mégis csak jobb lenne ha halasztanánk :( Olyan 5-6 körül tudnék csak odaérni, de akkor már nem szívesen zavarnálak.
Remélem, hogy még időben szóltam.

Üdv Curse
curse

Curse,

Most értem haza, úgyhogy időben szóltál. Sajnálom hogy nem jött össze a tali, remélhetőleg majd legközelebb.

Mindenkinek jó hétvégét.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Andi,

Én is nagyon sajnálom, hogy nem jött össze a tali, de majd összehozzuk egy másik péntekre :). Nem gondoltam volna, hogy ennyi ideig itt lesz a védőnő. Aztán kiderült, hogy szabira megy és nem akarta azt, hogy ne legyek kiokítva, ha esetleg a Adél baba előbb érkezne.

Jó pihit!
Curse
curse

 Nagyon fog fájni a szülés?
 Hova menjek szülni?
 Melyik orvost válasszam?
 Hogyan készüljek fel a szülésre?
 Hogyan legyek jó anyuka?
 Jól érzi magát a kisbabám?
 Miért alszik ennyit?
 Miért nem alszik rendesen?
 Nem megy a szoptatás!
 Le fogok valaha fogyni?
 Miért lettem ilyen sovány?
 Miért nem kívánom a szexet?
 A férjem miért nem akar velem lefeküdni?
 Mikor mehetek vissza dolgozni?
 Adjam bölcsibe, vagy ne?
 Hogy mondjam el a gyerekeknek, hogy elválok?
 Megszökjek, vagy megszokjam? Mit tegyek, hogy jó legyen?
 Idegesít a saját anyám!
 Idegeimre megy az anyósom!
 Segítség, szerelmes lettem!
 Lehet, hogy megcsal a férjem?
 Teherbe esek valaha is?

Feltette valaha magának ezeket a kérdéseket? Minden kérdésére kielégítő választ kapott? Ha maradt még megválaszolandó kérdése, várom a Szülők Házában és keressük meg rá együtt a választ!

Részletes információ: www.szulokhaza.hu
Személyes felvilágosítás a +(36)-30 / 942-3699-es telefonszámon
julcus

Sziasztok!

Megvagyunk ám mi is, csak kissé kevés az időm. :oops:

Dani beteg, már megint a torka. Mi a véleményetek a mandulák kikapásáról? Neki még megvan és szerintem ez okozza nála a legtöbb bajt. :cry:

Noémi!

Jázmin csudaszép név. :P

Igazad van egy idő után vágyodik vissza az ember lánya dolgozni.
Én viszont már vágyodom egy kicsikét "babázni". :lol:
Már "elég" a munkából.

Lányok olyan jó lenne talizni..

Tegnap voltunk a ligeti játszótéren, hát az a tó életveszélyes, frankon nem látszik rajta milyen mély. Csinin megcsínálták, de megtévesztő nagyon.

No megyek, mert Dani nyaggat... :roll:

millió puszika

Xsara és az Ő manója

KépKép
Kép
xsara
Érd

Sziasztok!
Judy!
Persze,hogy ráér! Csak márciusban jön Jázmin :D Így is köszönöm,hogy oda adod! Jobbulást a fiúknak!

Andi!
Vonalzó: Aranyos vagy köszi,de mindegy nem halok bele,hogy BÉNA VAGYOK :lol: és nem lesz vonalzóm. Látod jó Isten is így akarta,így megmarad nektek a katica :wink: A pénteki talik nekünk nem jók sajnos,de majd egyszer összehozzuk. Veronika hamar túl tette magát a megrázkodtatásokon,(hál isten) ha csak két éjszakai sírás volt.
mellszívó: Igazából gépit szeretnék,mert a kézit nem használtam,és nem most akarok elkezdeni szórakozni vele,de azért ezt is köszönöm!

Curse!
Nem vagy indriszkét,de a választ nem tudom. Ez kicsit hosszú,és nem itt a neten szeretném leírni majd ha talizunk egyszer ,akkor elmondom.
második név: még gondolkozom.

Xsara!

Jobbulást Daninak!
A ligeti játszó szerintem is életveszély,már ami a tavat illeti,és persze milyen a gyerek alíg leht elrángatni onnan.
munka: Én is vágyódom már a babázás után,de most kicsit máshogy tervezem a munkát is. Nem hagyok ki 9 hónapot,mint Dominik után,hanem rövid időn belül szeretnék újra dolgozni. Persze nem úgy mint most,de erre még lesz időm kitalálni a megoldást. Na meg hogy majd Jázmin is hogy áll hozzá?

Megindult a has növekedésem. Hihetetlen de szószerint felkeltem valamelyik reggel,és ott gömbölyödött Jázmin. Most már az is észreveszi,aki nem tudta. Várom hogy megmozduljon. Bár ha úgy vesszük nem siettetem,sőt! inkább örülök is ha lustibb mert akkor talán nem lesz olyan "sajtkukac" mint Dominik :D

Na puszi,sziasztok!
Noémi

Noémi
citrom

[quote="Edóka"] írta:EdókaAnita!
Mi a Csaba utca közelében lakunk (virágos utcák).
A gyerekeim a Marianum iskolába járnak, ami katolikus iskola, mi elégedettek vagyunk vele.
Ide írhatsz, ha érdekel vmi:
hkelectric@freemail.hu

A Tárnoki úton van ovi, vki kérdezte.
Úszás: gyerekeknek van a Mazsola Úszótanoda, a 70-es úton, nem túl mély vízzel, csak úszni tanulni jó.
Felnõttek az Ófalui Termál Fürdõbe mehetnek (én még nem voltam).

Edóka

Szia Kedves Edóka!
Írtál pár sort az érdi Mazsola úszótanodáról! Nem tudod véletlenül a vezető úszásoktató elérhetőségét(e-mail címét)? Az is nagy segítség lenne ha a tanoda telefonszámát megadnád! Előre is köszi: szilvi
walterszilvia

Szia Edóka!
Ha tudsz segíteni abban hogy megadod az érdi Mazsola úszótanoda vezető úszás-oktatójának a telefonszámát, e-mail címét akkor nagyon hálás lennék. köszi: szilvi tárnokról

Szia Kedves Edóka!
Írtál pár sort az érdi Mazsola úszótanodáról! Nem tudod véletlenül a vezető úszásoktató elérhetőségét(e-mail címét)? Az is nagy segítség lenne ha a tanoda telefonszámát megadnád! Előre is köszi: szilvi
walterszilvia

Sziasztok,

Képzeljétek tegnap voltam dokinál és olyan dolgokat mondott, hogy majdnem leültem :lol: Először érdekes kérdéseket tett fel a családban született babák súlyáról. Én mondtam, hogy nálunk a nagybabák a jellemzőek. Akkor jó, mert Adél baba is az lesz :shock: Aztán a vizsgálat után kiböki, hogy lesz itt előbb is baba, mint október 31., mondjuk október 15. körül :shock: És folytatja, így valószínűleg koraszülött lesz, de nem baj, mert a nagysága már most bőven jó :shock:
Szóval most be vagyok tojva, nem merek semmit sem csinálni, pihenek egész nap. Mondjuk amúgy sem tudok sokat tenni, leszakad a hátam és fáj a lábam ezerrel. De azért most egy kicsit aggódunk, mert még nem sok mindent vettünk meg és a bútorok is két hét múlva lesznek meg :shock: :shock: :shock:
curse

Curse,
Húha, begyorsulnak itt az események. Ne aggódj, Adél baba úgyis akkor fog jönni ha már készen vagy. A barátnőmnek is azt mondta az orvos h pakolja a cuccait mert már egy ujjnyira nyitva a méhszáj és ő is 20-ra van kiírva.

Noémi,
A te autódat láttam ma reggel a rendelőintézet előtt?

Juti,
Hogy vagytok, meggyógyultak már a fiúk? Találtál valami immunerősítőt?

Puszi
A.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!
Gyors bejelentkezés,mert sietek.
Curse!
Akkor hajrá,szorítunk neked!

Andi!
Igen,háziorvosnál voltam,de elég sűrűn járok oda,mindíg van valami.

Csajok!
Olyan hírem van! Szóval kislányomból,kisfiú lett :lol: Nem vicc komolyan! Szombaton megmutatta rendesen a lába közét,és ott himbilmbizett neki a kis csomag :lol: Én neki is örülök!
Bocs rohanok.

Noémi
citrom

Citrom,
:D Akkor mi lesz a Jázminból? Jácint? Lényeg h egészséges legyen. Amíg Adél meg nem születik manó tartja a pozicióját :D

Curse,
Hogy vagy, mi van a bútorokkal?

Judy,
Nagyon eltüntél, mizújs veletek?

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,

Andi,
Nekem is ezt mondta a doki, hogy 1 ujjnyira vagyok nyitott és hogy a feje beékelődött. Mondjuk olyan szempontból szerencsés, ha hónap közepén jön meg, mert 22-től a dokim elutazik. Ugyan nem hosszú időre, de mivel már szülésznőt nem sikerült választanom, legalább a dokit hadd ismerjem :lol:
Egyébként köszönöm most jól vagyunk, a múlt hét volt nagyon rossz :( A vérnyomásom fel-le mozgott, Adél baba pedig egyfolytában nyomta a gyomromat, ami miatt nem tudtam enni. És mivel most jól vagyok, gyorsan elintéztem még egy-két dolgot :)
Bútor ügyben még sajnos nem telefonáltak, hogy mehetünk érte, de elvileg a hét vége felé jár le a 3 hét.
És veletek mi újság?

Noémi,
Hát ez nem semmi :lol: :lol: Ravasz nagyon a baba :lol: Így megtréfálni a szülőket és persze a dokit is :lol: És akkor tényleg mi lesz Jázminből? Legalább nem kell aggódnotok azon, hogy ugyanolyan névvel lesz esetleg másik baba is :wink:

Puszi
Edit
curse

Sziasztok!

Szeretnék én is hozzátok csatlakozni, ha lehet :) én is érden lakom kb. 2 éve. Van 3 gyermekem, 9éves 6 éves és egy fél éves :D

Megpróbálok vissza olvasgatni, hogy képben legyek, és próbálok jönni ahogy tudok. 3 gyerek mellet kicsit nehéz szabad időhöz jutni, de most a nagyok iskolába vannak és nincs olyan nagy pőrgés itthon. de ahogy megjönnek, ....... :) a gépet is lefoglalják teljesen, úgy hogy én délelöttönkét fogok sűrübben jelentkezni :)

Azoknak akik mostanra várják a babát sok erőt, kitartást és minden jót kívánok :)

Edit
ha a babád két héttel előbb jön attol ő nem lesz kora szülött, szerintem már teljesen kész van a születésre és már nagyon szeretne az anyuciával találkozni, :D , a méreteire mit mondanak kb, mekkora? Hol fogsz szülni? Biztos minden rendben lesz de azért vigyázz magadra és ne dolgozz túl sokat.

puszi, mindenkinek szép napot kívánok

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Szia Zsu,

Üdv itt. Gratulálok a két nagy gyerköchöz és hát persze Martin babához is :lol:
Nálunk csak a férjemmel kell harcolni a gépért, de néha az is felér több gyerekkel, informatikus a lelkem :lol:
A doki szerintem csak technikailag értette a koraszülőttséget, meg persze arra az időszakra gondolt, ha előbb jön, mint okt 15. Elvileg már a végdátum is módosítva lett nov.5-re. Szóval itt már semmi sem biztos :lol: A méreteit tekintve 2 héttel jár előbbre, de pontos adatokat majd csak a nagy uh tudnak mondani, oda meg 16-án megyek (ha még egyben leszek). Egyébként a Szent Imrében fogok szülni.
És ti honnan költöztetek ide? Szimpatikus a hely? Én még csak ismerkedem, egy pár hónapja lakunk itt.
Egyébként nagyon édes a képen Martin baba :lol:

Puszi,
Edit
curse

Edit
Köszi a gratulát :) .Én Törökbálintról költöztem ide a párom/élettársam törzsgyökeres érdi. Ecuadorba is éltem össz-vissz, majdnem 5 évet, a nagyobb gyermekeim apja ugyan is ecuadori. Aztán elváltunk haza költöztem Tb.re anyukámhoz majd megismertem életem párját, akit imádok ő Martin apukája. Így költöztünk ide érdre, hogy mennyire szimpatikus hely, háááát...............! Sajna nem ismerek senkit, sétálni az utcánkban nem nagyon lehet mert nincs leaszfaltozva, járda sincs, nincs egy normális játszótér. Szoval ebböl a szempontból Tb.-on jobb. Viszont szép nyugodt helyen lakunk , leszámítva a szomszéd kutyáit akik állandóan ugatnak. Úgy hogy én is még csak ismerkedem :) (2 éve) :) :)

Én is a Sz.Imrében szültem a Bálint B.nál. Nagyon rendesek voltak minden szuper volt a szülésznő is rengeteget segített ő az Újvári Borbála volt, le a kalappal előtte. egy vágás nélkül szültem igaz a harmadik gyerek de az első kettőnél vágtak. Szoval nagyon rendes bent mindenki . A problémám csak a csecsemősőkkel volt ők nem szimpik. Bízom benne, hogy neked is minden rendben lesz és nagyon boldog leszel a babóddal :lol: . Papás szülés lesz? Nekem az volt és nagyon jó volt hogy benn volt velem a párom. :D

teszek egy pár képet .
A korházban
Kép

A három tesó
Kép
Kép

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Bocsi, csak próbálkozok vonalzót varázsolni, még épp időben :lol:

Kép Kép
curse

Jé, sikerült :lol:

Zsu,
Csodaszépek a gyerköcök :lol: Amit írtál, azért nem semmi életút :lol: Nem volt rossz a családtól, meg az ismerősöktől távol élni Ecuadorba? Egyébként milyen hely, mondjuk, ha MO-gal kéne összehasonlítani?
Megtudlak érteni az ismerkedéssel kapcsolatosan. Mi is itt vagyunk azért már pár hónapja, de még az utca neveket sem tudom a környékünkön :lol: Viszont az nagyon tetszik Érdben, hogy ilyen szépen fejlődik. Egyébként nem egy utcában lakunk? Nálunk is a szomszéd kutyája megállás nélkül ugat. Időnként elgondolkozom azon, hogy mikor vehet vajon levegőt? :lol:
Szent Imrével kapcsolatosan nekem is hasonló tapasztalataim vannak. Rettentően kultúrált kórház (voltam már egy párban), a dokik és a nővérek is rendesek (sajnos volt már szerencsém bent feküdni júliusban vérzés miatt ). A szülésznőkről is jókat hallottam, illetve akikkel személyesen találkoztam szimpatikusak voltak. A csecsemősökrő nem tudok nyilatkozni. Bálint B. pedig nagyon jó fej, volt szerencsém vele személyesen is találkozni a bentlét alatt. Egyébként pont ma reggel volt az rtl klubbon a csak csajokban.

Kép Kép
curse

Curse
kitartás és drukk, hogy akkor jöjjön Adél, amikor a legjobb :) és persze könnyen :)

Zsu
Üdv itt :) szépek a gyerkőcök :) én már lassan 5 éve itt lakom, de még mindig ugyanezek a gondjaim. de azért tényleg látok most fejlődést. csak Sopron után nekem nagy váltás volt. merre laktok? mi a madárnevűeknél.

Noémi
Jázmin fiú :lol: :lol: ennyit a megérzéseimről :lol: :lol: ,mi Gergőt hívtuk sokáig Blankának a pocakban :lol: és hogy vagy?

Andi
köszi, már nem is írok semmit, megint beteg Gergő :roll: 2 napot volt oviban.
nem jött még be seemilyen immunerpsítő, de ha tudsz jó írj. milyen a meló? bölcsi megy?

megvolt mind2 kölöknek a kukimizéria is, most már nagyfiúk :lol:

puszi

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

jó reggelt :D

Edit
Látom nem bírtál aliudni :) pedig jó lenne ha most sokat tudnál pihenni mert szülés után nagyon kevés időd lesz rá. Én úgy szeretnék egy éjszakát rendesen végig aludni csak sajnos kicsi Martinom nem egy alvós fajta és többször is fel kell az éjjel :( .
Ha valakinek van valami ötlete, hogy mit lehetne csinálni hogy végig aludja az éjszakát szívesen kipróbálnám :) Állítólag van egy könyv a Suttogó titkai, ami nagyon jó, sokan dícsérték sok jó tanács van benne, :)

Közben abba hagytam az írást mert el altattam Martin babát :D Hurrá, gyerekek iskolába, Martin alszik, enyém a gép :D és utána a házi munka :(

Ecuador nagyon szép ország, gyönyörű hegyek, vulkánok,- mi is egy vulkán alatt laktunk :D - viszont az én meglátásom, hogy nagyon szegény ország és elmaradott. Habár lassan, lassan fejlődik de még szerintem egy 20 évvel hátrébb vannak mint európa. Turistaként kimenni nagyon jó, van mit nézni én is voltam sok helyen, de ott élni nagyon nehéz, teljesen más kúltura nehéz megszokni. Az emberek nagyon barátságosak szeretik a külföldieket. Különben az exemmel jó a kapcsolat, a gyerekek miatt is, meg szeretnénk majd egyszer kimenni nyaralni, meg a gyerekek is had menjenek az apjukhoz nyelvet tanulni.
Ja azt még nem írtam, hogy nagyon hiányzott Mország, a család, rengetegszer volt honvágyam. Na ennyit Ecuadorrol :)

Ez a hülye kutya megint egész éjszaka ugatott :twisted: mi a Fuvaros utcában lakunk. Bevallom öszintén én se ismerem az itteni utca neveket :oops:
Edit ti honnan költöztetek ide? Építkeztetek, vagy kész házat vettetek? Hogy telnek utolsó heteid? Kicsi lányod sokat mocorog? Nekem még szülés közben is rugdosódott :D Annyi kérdésem lenne de mindig elfelejtem, na mindegy majd szép lassan, nem lehet egyszerre mindent :lol:

Na mostmár lépek, mert sose leszek kész a házimunkával :)

Puszi Zsuzsi :D
Szép napot mindenkinek :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Juti
A madárnevü utcák merre vannak? :oops: :oops:
Mi volt a fiuknak a baja a fütykössel? Mert szegény Bencémnek már 5x vissza huzták de még mindig vissza tapadt az aljára a bőr. Martinnak meg nem tudom mi lesz a kukijával, neki még le se lehet húzni a makkról annyira rá van tapadva, de a doki néni azt mondta várjunk vele egy éves koráig aztán majd meglátjuk :( előre félek :( Vagy nektek nem is ez a probléma :?

Na, pussssz mindenkinek!!

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok!

Jázminból Rajmond lett,ebben tudtunk megegyezni apjával. Én Marcelt szerettem volna,de Palkó köti v.kihez,aki szerinte csúnya,hát én is ilyen vagyok,kötöm a neveket,így maradt a Rajmond,ez most mind kettőnknek tetszett. Palkó már viccelődött,hogy várjunk még a köv. uhig hátha megint válltozik a neme :lol:
Én is beteg vagyok :oops: ,ráadásul 2 hete volt arcüreg gyull.om. Minden szart elkapok :evil: Dominik hál istennek tartja a frontot :D
Rendeltem neki aloe verás immún e. remélem beválik!

Judy!
Jobbulást Gnek! Mi újs a munkával, bébisintér van már,vagy inkább kivárod míg oviba megy kisg is?
Amikor a kukijukat megnézték,és nem volt jó,az mit jelent? Meddíg kéne visszajönnie a fitymának?

Andi!
Veletek mi újs? Te is szűkszavú vagy mostanság?!

Curse!
Becsomagoltál már? Adél baba most mekkora kb,mit mondtak?

Zsu!
Gratula a gyerekekhez! Mindíg csodálom a 3 gyerekes anyukákat,nekem elég lesz a kettő is :D
Van egy Domink nevü ,lassan 4 éves kisfiam,és egy 17 hetes baba a pocakban,aki kislénynak indult,de mint most kierült kisfiú :D és jelenleg Rajmond nevet kapja. Mi tőzsgyökeres Érdiek vagyunk,de hidd el én is utálom ezt a "semilyen" Érdet. Pedíg,most kapaszkodj, 2-3 éve fejlődött sokat,képzeld milyen volt előtte! Fura,mert viszont szeretem is Érdet,és nem mennék innen el,de aztán az is lehet,hogy csak szokás kérdése az egész?
Én is a Szent Imrében szültem,és az én szülésznőm is a Bori volt! Csak jót tudok róla mondani!

Puszi!

Noémi
citrom

Zsu
a madárnevű utcák a Érd Tárnok felé eső végén vannak.

Noémi
Jobbulást. Hol lehet ezt az aloés cuccot beszerezni. ezt még nem próbáltam.
valószínű megvárjuk az ovit. hátha addigra megerősödnek. most szeptemberben 7 napot volt oviban, eddig októberben két napot :roll: majd nyártól kivenném a szabikat és októbertől mennék vissza. addig az egyetem is befejeződik. meg nem kéne 2felé cibálni a gyerekeket, együtt járnának oviba.
persze ehhez az kell, hogy apa lapátoljon haza elég lovettát :lol: :lol:

kukiügy:
Gergőmnek egyszerre volt fitymaszűkület és letapadás is. tehát eleve nem lehetett volna hátrahúzni, mert túl kicsi volt a lik. meg a bőr is le volt tapadva. ezért pár hétig kenegetni kellett egy elég erős kenőccsel, ami kilazította a bőrt, és így már meg lehetett csinálni a beavatkozást. mivel a kicsinek dettó ez volt, neki is kenegettem.
itt csinálták ambulánsan egy bp-i gyereksebész jön ki egy 7-en egyszer. nekem szimpi volt, egy szondával húzta vissza, az egész egy pillanat volt csak, a sírás is csak addig tartott. utána meg kamillázni kellett, meg a kisebbik sírt a pisinél egy-két napig. most naponta egyszer kell visszahúzni a bőrt, ezt nem nagyon díjazzák.
hát most vissza lehet húzni, hogy teljesen látszik alatta a kukker, tehát addig a csatlakozási pontig kint van a makk.asszem szakszerúen fogalmazok, de azért el lehet képzelni, olyan, mint a nagyoké :oops: :oops: mert eddig épp csak a hegye látszott ki nekik és nem is lehetett hátrahúzni.
én is ettől félek, hogy újra letapad :roll: :roll:

puszi

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?