Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Vanillka!
Emlékeim szerint a múlt héten meg 24 dekát hízott, szóval lehet, hogy azt mértük túl. Biztos akkor tele volt kakival meg kajával. A fene tudja. Viszont tornázik ezerrel, mozog, forog, erőlködik. Vigyorog is eleget. Szóval nem vagyok betojva nagyon. Az igaz, hogy már nincs olyan nagy tokája, mint néhány hónapja. :D

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok, Lányok! Annyit írtok, hogy nem bírlek visszaolvasni!
Tegnap egész nap és ma délután kiruccantunk a MArospartra horgászni, azért nem írtam.
Van egy nagy hírünk, Krisztának tegnap reggel kibújt az első fogacskája!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D A jobb alsó. Szerintem hamarosan a bal is megjelenik. Pénteken volt kissé nyűgös, szombaton meg 3x volt kakija, de különben elég jól megúsztuk.

Annácska: Kriszta és Peti között 1 nap különbség van, és még láttam 2 babát, akik 2 nappal kisebbek, mint a kányom, de már nem tudom, kik voltak! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Majdcsak belejövök.

Picit bemutatkozom pár szóban: 26 éves vagyok, a férjem 31. 4 éves házasok voltunk júliusban, Kriszta az első gyerekünk. Erdélyben, Marosvásárhely mellett lakom. És sajnos Kriszta már elég régóta nem szopizik. Gondjaink voltak első perctől, lustácska volt, nekem semmi mellbimbóm, rengeteg tej, véres cici, 2x gyulladás, egyszer vissza kórházba, szóval jó nagy kálváriát jártunk, és végül áttértünka tápira. Életem egyik legnagyobb kudarcának érzem, de már valamennyire sikerült túltennem magam rajta. Szerencsére azért tudom, hogy így sem vagyok kevesebb anyaként, és remélem, ti sem fogtok emiatt elítélni. "Irigykedve" olvasom, hogy babáitok többnyire ciciznek. Vagy itt minden baba cicizik még?

Döbbenten olvasom az ovis sztorikat. Nálunk ez azért nincs így. Az ovibanormálisan 3 évesen kezdenek járni a gyerekek, de nincs ahhoz kötve, hogy anya otthon van-e vagy sem? Az alattam lakó nőnek a kisfia aug. 31-én töltötte a 2 évet, a nőnek vissza kellett menni dolgozni, és a fia jövő hétfőtől napközi óvodába fog járni, tehát reggeltől délutánig ott lesz, amjg az anyja utána mehet. A tesóm is annó kétévesen ment már, és csak 7 és fél évesen ment iskolába. Szóval, szomorú, amit írtok. Én is pedagógus vagyok (illetve végeztem ilyen iskolát, de nem pedagógusként dolgozom), de sosem szeretnék megszabadulni a gyerkőcöktől. Nagoyn szeretem őket. Oviban is dolgoztam. Különben a szobatisztaság itt is követelmény, nagon ritka az olyan ovi, ahol esetleg pelenkázzák a gyerekeket. És nem tudom, ki írta, de azért engedjétek meg, egy óvónőnek nem az a dolga, hogy a gyereket kitörülje. Persze, én is megtettem, de az csak véletlen eset volt. Az óvónők játszanak a gyerekkel. legalábbis ezt kellene tenniük: mármint úgy tanítsanak, hogy a gyerek játékként fogja fel. De sajnos, ritka az ilyen óvónő. Itt is sokan vannak, hogy csak azértválasztják ezt a "hivatást", mert hamar hazaérhetnek és nyáron jó hosszú a vakáció. Erre no comment!

Aludjatok jól, most már én is nyugovóra térek. Lassan azértcsak megismerlek titeket is! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Anna/Kicsilány: Próbáld meg a Sab Simplex nevű cseppet, nekünk csak az segített. Remélem, Alizbaba hamar helyrejön! Mi 3 hónapnál tovább vacakoltunk a görcsökkel! :(

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Jó reggelt!

Kriszta: én úgy látom, hogy egy 3-4 éves még anatómiailag képtelen arra, hogy kitörölje a fenekét, mert egész egyszerűen nem éri el. Márpedig akkor az óvónőnenk az a dolga, hogy segítsen neki. Nálunk ebből nem volt gond, mert a nagyfiam sosem kakil az oviban, de bizony ez még 5 évesen is necces neki.

Lizának tegnap már nem jött be az alma, sőt úgy nézett rám, mintha legalábbis gyerekverésre készülnék :) Már tegnap óta küzd a kakival, úgyhogy most 1-2 napig tuti nem próbálkozom.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Sedith!
Én nagyokat tanítok, de én úgy képzelem, hogy ha egy 3 éves oviba jár és nem tudja kitörölni a popsiját kaki után, akor valakinek meg kell tennie. És mivel nincs ott az anyja, ez szerintem az óvónő dolga, mert ő az egyetlen felnőtt a közelében. Lehet,h ogy hivatalosan nem tartozik bele a feladat körébe, de azért ne legyen már ez extra dolog! Mindem munkahelyen vannak olyan dolgok,amiket hivatalosan nem neked kell végezned és mégis megteszed... Én pl korrepetálásokat tartottam a gyerekeknek ingyen, mert a sulinak nem volt rá kerete, de a gyerekeknek viszont kellett. Nem volt kérdés.

Annácska!
Jujjj! Az a dokinéni... Én nem szeressem, amikor bántják őket. elhiszem,h ogy kell, de akkor is. :(:(:( Szegény Peti!!!!! :( És utána még ott kell pisilni, ami lehet, hogy tökre zavarta. :( Mennyivel egyszerűbb lánynak lenni???!!! :D:D
Drukk a dokihoz! Majd írd, hogy mit mondtak Petire! :)

Anita!
Gratu a foghoz! Legalább most már beindult a dolog. :D Azért dobj majd egy képet az álldogáló Botondról is! :D

Angi!
Hatalmas Lidi! :D Tök jó!!! :D És hogy a pipi husi is bejött? Melyik részéből kapott?

Nancs!
Jobbakat!!! :D Csak rendbe jön a pasid. Lehet ám, hogy neki is jön a foga... chamomilla?

Évi!
Milyen volt az éjszaka?

Kellemes napot nektek! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Az elmúlt napokban csak olvasó üzemmódban voltam, mert jó pörgősek a napjaink. :)
Dominik még mindig taknyos picit, ma megünk tanácsadára, megmutatom a dokinak.

sedith, szia, mi még nem 'találkoztunk', üdv :) És gratula az első fogakhoz!
Mi nagyon megszenvedünk velük, ugyanis akármennyire is próbálkozik Dominik, nem tud szopizni rendesen a sok fogával. Csupa seb mindkét cickóm, mert minden szívásnál karcolja a fogival, alul-felül :( Cory, Borcsa, nincs valami ötletetek? :( Most bimbóvédőzünk, de az meg nagyon nem tetszik neki..és nekem sem.

Nagyon boldog hófordulót a lányoknak/fiúknak! :)

Annácska, szegény Peti :( Nálunk szerencsére még nem akarta húzogatni a dokitonő, remélem ez még egy darabig így is lesz-4

babcika, Nektek is gratula az újabb foghoz :)

Jajj, irigykedem, a sok mini talira...ilyenkor nagyon szeretnék Pesten lakni. Amúgy nem.

kicsilány, szia itt is :)) A görcsre nekünk is a sab simplex jött be + amit a doktornő felírt papaverines löttymő.

Na egyelőre ennyi voltam, igyexem majd sűrűbben jönni.

Szép napot!

faby

Csillus: én passzolom a dolgot, nálunk ilyen nem volt :( Ibolynak nincs valami ötlete?

cory
Budapest

Jó reggelt :)
Kriszta, Cory, Eszter :)
A vitákat eloszlatva valóban nem az óvonő feladata a popsitörlés, erre vannak a dajkák vagy a pedagógiai asszisztensek. Nekik az a feladatuk, hogy segítsék a gyerekeket és az óvonő munkáját. Persze én még nem találkoztam olyan óvonőnel, aki ne segített volna egy kisgyereken :)

Csilla :)
Sajnálom, hogy nehezen megy a szopi fogakkal. Annó a lányomnál a kisujjamat tettem a szája széléhez és ha ráharapott már bent is volt a szájában az ujjam és elvettem a cicit. Elég gyorsan megtanulta, hogy ha harap nincs cici :)
Nagy találkozóra sem tudtok jönni?

Eszter :)
Petike a doki néni szerint sokat javult, de a még kell egy kicsit tornáznunk :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska: igazából mindegy is, hogy kinek, lényeg, hogy a gyerek ne maradjon szaros fenékkel :D

cory
Budapest

Sziasztok,

csak gyorsan Editnek (Babetta :wink: ): persze, hogy el tudlak vinni Angihoz, a Hősökön fel tudlak titeket kapni! :)

Rohanásban vagyok egész nap, gyerök csak pakol, pakol, feláll (most már elengedi a kapaszkodót, hogy még mindig legyen valami kihívás), mászik irdatlan sebességgel, szóval nincs egy perc nyugtom sem. :) :)

De azért irtó édes, puszi nektek.
Vendég

Anna!
Na, nekem se dajka, se a pedagógiai asszisztens nem volt tudatban, hogy ilyen létezik az oviban. Még ovis gyerekem nem volt. Én csak logikusan gondolkodtam. :D:D
Alapvetően tényleg mindegy, hogy ki, csak valaki törölje ki a posiját. :D És remélem,hogy az óvónő is megcsinálja.
Én nem emlékszem arra, hogy nálunk ez hogy volt. Nekem csak az óvónéni maradt meg. Voltak még, akik a kaját osztották, de ennyi.. :D Majd anyámat kifaggatom. :D:D
Jól emlékeztem. Nálunk mindent az óvónő csinált. A dajka a kajánál és a felügyeletben segített....
Majd kitapasztalom,hogy mire Hanna oviba megy, mi lesz épp a szokás. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok LÁnyok!!

Próbálom magam újraaktivizálni.Látom erre már felszólítást is kaptam Vali tanítónénitől :wink: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek persze nem tudok írni még,nagy a lemaradásom! :oops: :cry:

Amire emlékszem:

Ildi-Sajnálom,hogy megint tejcsipara van!! :( Remélem Natika kedve helyrejön végre.De még mindig nem kell Lilihez hasonlítanod Natit,mert mégiscsak Lili majdnem 7 hónaposan lépte át a 6 kilót!! :) :) Ne aggódj most már.Ha úgy látod továbbra is,hogy éhes,nincs kaka,pisi,ott a sinlac,adhatod Neki.Nekem óriási megnyugvás azóta is,hogy Lili kap mást is.Bár nekem ez az egész a kevés hízás miatt volt szar,nem azért mert éhes volt a csaj(sztem soha nem volt az,amíg 2 óránként etettem :roll: , kakival,pisivel nálunk mindig dunát lehet rekeszteni :) :) )Persze azóta is szopizunk is van is elég tejcsi,sőt még fejek is. :shock: :lol: Drukkolok Nektek!!

Ovitéma:Hát ez döbbenet,amiket írtok!! :( Nálunk itt vidéken azért más a helyzet sztem.Popsikitörlésről az a véleményem,hogyha már kakil az a gyerek az oviban,kitörölni maga nem tudja,akkor az ovónő igenis oldja meg a dolgot.Ez nem kérdés!!!!

Anita-Én már nem agyalok a szopin.Semmit nem erőltetek már Lilinek.(Elég volt a 6. hónapig!)Annyit szopik,amennyit akar,a többit lefejem és megkapja pépnek!Ha marad még felesleg,megy a fagyasztóba.D.e. is eszik már főzifélét,vagy gyümit és pár napja du. is megkínálom.Van amikor ez még elmarad.Sztem így is fullon van örökké,soha nem éhes. :lol: :lol: De szépen kerekedik az tény!! :) Nagyon ügyes lehet Boti is,hogy már áll! :)

Angi-Lidinek nem semmi méretei vannak!! :) Még emlékszem,hogy régen írtad,hogy azért olvasgattál minket a télieknél,mert kb. egyformán gyarapodtak a csajaink,ill. egyforma méretekkel születtek.Háát most meg Lilinek majd 2 kiló lemaradása van és vagy 7 cm. :lol: :lol: :lol: No de sebaj!!

Sedith-Üdv köztünk!! :)

Na lépek pakolóüzemmódba.Igyekszem naprakész állapotba kerülni itt a babaneten!! :wink:

Szép napot!! :)
Vendég

Popsitörlés: Nálunk is szóltak az oviban, hogy a szülők tanítsák meg a gyereket feneket törölni, de ha nem ment, akkor a dadusnéni segített. De azért elég gyakran jött haza úgy a gyerek, hogy rendesen "csíkos" volt a gatyója :? :(

Cory: Barackot nem próbálsz Lizánál? Az még lehet, hogy jót is tenne a kakinak.

Faby: A bimbóvédőtől tényleg jobb lenne mihamarabb megszabadulni, nehogy elvegye Dominik kedvét a szopitól. Szerintem is inkább vedd el tőle a cicit mikor ráharap, aztán add vissza. Biztos írtó macerás így a kajálás, de talán előbb utóbb megszokja, hogy hogyan szopizzon a fogacskáival.
Kitartást és jobbulást a sebeknek!

Eszti: Bence most már szabályosan mászik? Húúúúú de kíváncsi vagyok rá. :shock: A talin majd követendő példaként mutogatjuk a gyerkőcöknek :lol: :lol:

Babcika: Hiányoztál na :wink:
Vigyori Liliről is régen tettél fel képet, úgyhogy azt is lehet ám pótolni :wink:
Örülök, hogy jó az étvágya a csajszinak és szépen kerekedik. Mikor méritek megint?

Gyöngyiről tud valaki valamit? Még mindig nincs gépük vagy netük?

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali: majd próbálok, de hetente csak 1 új dolgot kap. Most volt az alma. Barackot majd a hétvégén megpróbálom, addig tuti nem.

cory
Budapest

Vali!
Gyöngyi reméli, hogy ma már lesz gépjük. Lili még mindig beteg és nem igen akar gyümit enni. Egyébként jól vannak. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Tescóztunk délelőtt,(pfúj, de mocsok hely!)
17!!!!!üveg sörrel akartak átvágni :evil: :evil:
De okos kislány vagyok, aztán helyreraktam őket :lol:

Ezt az egy hetet kihúzom másfél-két órás szopival asszem
(tegnap pl.háromszor volt kaki), csak nem lehet gond :D :shock:
Legalább magamnak büszkélkedhetek, hogy 6 hónapig csak szopott a csaj :lol:
Csilla, nekem is szokott harapni, egyszer kijöttek a könnyeim, meg csillagokat láttam.
Azóta azt csinálom, hogy bedugom a kisujjam a bimbi alá, ha harapni akar, azt harapja meg, ha szopizni, akkor úgyis ott lesz a nyelve(max. ha még mindig harapni akar, akkor megharapja azt) :lol:
(Anna is ezt tanácsolta :D )

Nálunk kitörölték Levente seggét az oviban :lol:

Babcika, jó, hogy jöttél, köszi a vígasztalást :D

Vali, a hordozó nagyon jó, csak úgy lesdkelődött ki belőle Natasa.Annyira cuki volt, ahogy kukucskát ki, tök nyugiba volt bene.
Csak még oldalra nem sikerült tennem, de majd ma elküldi a csaj a képeket róla, hogyan kell felrakni oldalra is, aztán akkor mehet a cipelés :D
Úgyis ezt viszem jövő héten a talira, majd belepróbálod Alízt

Most mennem kell ebédet gyártani(snacki virsli, sült krumplival :lol: :lol: )
vas

Sziasztok!

Helyzet változatlan alvás terén. Reggel 5 óta fenn van . Már voltunk vásárolni is, de még most sem álmos.

Az jutott eszünkbe, h hátha ő is maci és télen akar csak aludni. :lol:

Amúgy, a tegnap esti mázsa eredménye 6800gr és csak 2350 született.

Nem írok többett ne hari', de csak olvasom ki mit ír, de nem emlékszem semmire.

Bocsi lányok, de tényleg kezdek kimerülni.
Vendég

Ildi: a 1,5-2 óránkénti szopival én bőven kiegyeznék, de Liza fél-1 óránként kéri. Csak akkor marad ki több, ha alszik.

cory
Budapest

Jaj,még annyit, h nálunk is kevesebb a pipi-kaki, átlagosan 2 pelenkával.

És még Anita: Nem kaptunk Boglárkának való Liberót ezért Huggist vettünk. Bocs, akkor a héten nem mennek kisnyuszik.
Vendég

Sziasztok!

Az éjszakánk méltó folytatása volt a tegnapi napunknak... Ilyen rossz még sose volt :( Éjféltől két óránként keltünk :( Tudom, hogy van, akinek sokkal rosszabbak az éjszakái, de minket ez is megviselt. Viszont ma reggel úgy ébredt a csibe fél 9-kor, mintha semmi se történt volna. Vigyorhegyek, dumaparádé, szokásos reggeli dolgok :) Azóta is jókedvű (kopp-kopp-kopp) Ki érti ezt?

Cory!

Szóval Liza nem komálja egyelőre az almát. Az mondjuk nálunk se sláger, bezzeg a sütőtök, az csúszik :) Pedig elég gáz szaga van...

Faby!

Nem irigyellek a fogas-szopi miatt :( Furcsa lehet szegény Dominónak, hogy hirtelen ennyi fogacska lett a szájában, biztos nem nagyon tud mit kezdeni velük...

Babcika!

Jó, hogy újra itt vagy ám! Nálatok milyen főziket eszik szívesen Lili? Ötleteket gyűjtök, mert a Dóri nem egy főzipárti, pedig próbálkoztunk már pár félével, de nem igazán csúsznak...

Ildi!

Ügyes vagy, hogy észrevetted, hogy át akarnak verni a tescósok. Ilyenkor mindig azon gondolkozom, hogy tényleg ennyire aljasok, és direkt csinálják, vagy egyszerűen figyelmetlenek? Mondjuk a végeredmény szempontjából tök mindegy :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

VasIldi, vanillka, nem harap Dominik arról már leszokott. Amikor ráharapott rászóltam, elvettem a cicit, és megtanulta hogy nem lehet. Most nem ráharap, egyszerűen csak olyan nagyra megnőttek a fogai hogy minden szívásnál hozzáér a cicihez és végigkarcolja. Erről nem tudom leszoktatni, mert csórikámnak nem megy máshogy.

faby

Sziasztok!

Írtam az este, hogy oviban is tanítottam, és igen, volt, hogy meg kellett törülgetni a gyerek fenekét. És meg sem fordult a fejemben, hogy ne tegyem. Szerintem ez már az óvónő emberiességén múlik, hogy megteszi-e vagy sem. Ha nem, valóban nem tudom, ki tenné meg, mert nálunk dada csak a napközikben van, és ha jól tudom, valóban csak az elaltatás meg etetés a dolguk. Dehát az valóban igaz, hogy ha mindenki csak a munkáját végezné, akkor még hány szakmát kellene kitalálni.

Száz szónak is egy a vége. nem az a dolga az óvónőnek, de pl. egy falusi óvodában, ahol másvalaki nincs a gyerekekkel szerintem is kötelessége megcsinálni. Ha nem, az csak a bunkóságát bizonyítja. Meg azt, hogy nem is gyereknevelésre született.

Kriszta már úgy kúszik hátrafelé, mint a rák. És elég gyorsan is közlekedik. A földre (mert már csak ott van biztonságbn a kiságyon kívül) leterített pokróc nem elég neki. Mindig a szőnyegről kell felvájnom.
Éjszaka mi elég jól alszunk, van egy-egy nyöszörgés, meg felsírás, de nem ébred meg. Vizet szoktam adni neki olyankor. Éjszaka már nagyon rég nem eszik. De valószínű azért, mert a tápi jobban megtölti a gyomrocskáját. Ha tudok, még jövök! :)
Kellemes napot mindenkinek!
Edith

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból, mindhárman nagyon jól éreztük magunkat. :lol: Sajnos visszaolvasni képtelenség.
:oops:

De megpróbálok tenni néhány képet. :lol:

Mostantól sokkal ritkábban leszek itt, mert az egyetemen beindult a nagyüzem, és fél lábbal ott is lennem kell. :evil: De legalább olvasó üzemmódban megpróbálok veletek maradni. El sem hiszitek, hogy mennyire sajnálom ezt. :cry: :cry: :cry:

Szóval a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Szép napot,

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sedith!
Csatlakozom az előttem szólókhoz. A keresztgyerekeim szobatiszták, egyszerűen csak nem látnak oda le, hogy megnézzék, hogy minden tiszta lett-e.

Ma voltunk gyerekorvosnál, elvittem neki a neurológus papírjait. Azt mondta, hogy egyáltalán nem látszik hisztisnek a lánykám.
Sajnos nem híztunk sokat, ezt észre is vette. Azt mondta, hogy etessem banánnal meg barackkal. De én akkor is kivárom a fél évet. Viszont nőttünk 5 centit. Úgyhogy most 7200 gr és 67 cm a Tündibündim.

Kép
szelivi

Sziasztok!!

Mostanában én is csak olvasgatok,ha egyáltalán arra is marad időm.Mi jól vagyunk Norbikám araszol hátrafelé meg négykézlábra áll és hintázik.Édi pofa,mert mindig fülig ér a szája.Niki vinnyog éjjel,mert jön a foga ugyhogy alvás nem nagyon van.(zonbinak is érzem magam) :lol:

A popótörlésel kapcsolatban bizony tényleg nem tudja egy 3 éves ovis kitörölni a fenekét.Nálunk Máté még néha a wc-t is elfelejti lehúzni. :lol: :lol:

Szelivi!!
Amikor Máté ilyen pici volt akkor előfordult hogy egy hónap alatt 200gr-ot hizott pedig volt tejem rendesem és evett is.Szerintem teljesen jó a súlyotok.Most a kicsik még ekkorák sincsennek,pedig idősebbek.

Na felébredt Norbika.Majd este jövök még ,mert adós vagyok a képekkel.
Szép napot mindenkinek.

Kép
Kép
zitacicu2

Mariannka! Isten hozott itthon! Merre is jártatok? Pihenni is tudtatok? Istvának is élvezte?

Livi!!! Holnap nekünk jó!!! Mikor menjünk délután???

Évi!!! ÉS kiderült a végén, hogy mi volt a baja Dori babának??? VAgy csak simán nem volt álmos???

Rólunk! A csajszi reggel 6-kor arra keltett, hogy karattyol. Bementem és olyan kakiszag csapott meg, hogy kifordultam!!! :shock: Aztán teljes ruhacsere és némi vígasztaló cicizés után visszaaludt 9-ig!!! 8) :lol:
Azóta délben is volt még egy ilyen fura kakija. NAgyon bűzös volt és sokkal folyósabb, mint szokott, a színe,mint a mustár. Lehet, hogy a foga miatt van? Mást nem vettem észre nála, jó az étvágya is, alszik is rendesen és nagyon vidám!!!
Másik kérdésem lenne, hogy ti miben altatjátok a babókat? Most én adok rá egy rövid ujjú body-t és egy hosszú ujjú vékony hálózsákot, de Pötyi már éjjel is forgolódik és ma reggel is kitakarózva találtam és tök hideg volt a kis lába... :( Mit adjak még rá??? Olyan 21-22 fok van nála. De ha belegondolok, hogy én hosszú szárú pizsiben alszok és vastag Billerbeck takaróban, akkor elég kevésnek találom az ő ruházatát. A pokrócot meg lerugja. :(
ÖTLeT??? :shock:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti: fogtól lehet híg a kaki, de büdös inkább akkor szokott lenni, ha valami baci van. Viszont a hozzátáplálós kaki szintén büdös már, szóval akár az is lehet, hogy a pép és a fog együtt.
Alvás: Liza abban alszik, amiben másnap van. Body+rugi. De lehet kapni vastag hálózsákokat is, amik olyan anyagból vannak, mint a paplanok.

cory
Budapest

Sziasztok,

Mariannka, irtó húsban van Istvánka. Nem semmi. :)
Vali, igen, szabályosan mászik már Bence, de nem is kis sebességgel már, simán jön utánam, ha megyek egyik szobából a másikba. :roll:
Hogy követendő példa? Szerintem inkább arra bazírozz, hogy még feküdjön egy kicsit Alíz. :wink: :wink:

Azért ez az ovi dolog elkeserítő..... :( Amúgy olyan jó kis intézmény lehetne, ha tényleg arra lenne, amire kellene, hogy legyen. Én ismerek egy óvónénit, akire szívesen bíznám a gyerekemet, lehet, hogy inkább kicsit messzebb fogom iratni (már ha felveszik), csakhogy jó kezekben legyen.
Vendég

Szerintetek lehet rá haragudni???? :wink:
Vendég

És akkor a kép is

Kép
Vendég

Mariannka!
Micsoda delfinke úszkál ott a vízben! :D

Bartika!
Nálunk most egy rövidujjú body, egy ujjatlan rugi és két vékony takaró az aktuális. De a takarók kb félóráig bírják rajta. De lehet venni vastag hálózsákot. Csak Tünci azt nem viseli el magán.

Esztipeszti!
Hát tényleg nem lehet rá haragudni. Legfejebb pakolni utána! :D

Kép
szelivi

Cory: Melyik almát próbáltad? Nem lehet, hogy azért nem komálta, mert kicsit savanyú volt?

Eszter: Köszi az infót Gyöngyiékről :)

Ildi: Pfúúúú ... tökre ráizgultam a kengurutokra :lol: :oops: :wink: Ezek szerint meg is vetted??

Meli: Nagyon szép a súlya Boginak. Ti már lassan tripláztok :shock:

Évi: Tök jó, hogy ilyen hamar "meggyógyult" a csajszi. :) Vajon a foga miatt volt ennyire nyűgös tegnap?? :roll:

Edith: Lükvercben felejtettétek a gyereket??? :lol: :lol:

Mariannka: Tyűha, hogy Istvánka mekkora :shock: Hogy viselte az élményfürdőben azt a párás meleget??

Livi: Szerintem Tündi súlya teljesen rendben van, sőt ... sokan szeretnénk ha 5 hónaposan ennyi lett volna a bébi. Én a helyedben csak emiatt nem kezdeném el a hozzátápit.

Bartika: Aliz egy ujjatlan bodyban + egy plüss szerű hosszú ujjú hálózsákban alszik, és zokniban. Én is mostanában gondolkoztam rajta, hogy nem-e kevés ez, mert elég hűvösek a hajnalok :roll:

Eszti: Ha mászna, legalább nem kéne cipelnem, hanem jönne utánam :wink: Feküdni már régen utál, leginkább csak kézben szeret nézelődni :?
Benyó nagyon édi :) Végülis csak egy polcot rámolt le?? :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Angi, meg akit esetleg érdekel!

Megkérdeztem a tornát ma, és bárkit szívesen látnak! Kedden és pénteken van 2-3-ig. Tök jó, gyertek!!!

Mariannka!

Tyűűű, de klassz helyen voltatok! Istvánkának nagyon fekszik a pohárból ivás :lol:

Livi!

Szerintem sincs baj Tündi hízásával. De ha gond lenne is, a baracktól hízna? A banántól el tudom képzelni, hogy igen, de baracktól?! Vagy rosszul gondolom?

Bartika!

A büdikaka nem jó... A dokitok mit mond rá?
Dóri hosszúujjú bodyban alszik és ujjatlan plüss rugiban+takaró, de ő nem rúgja le magáról. És jó meleg a keze-lába, úgyhogy nem fázik. Ja, és képzeljétek, nálunk a házban bekapcsolták a kazánokat, így aki akar, fűthet :shock: Azééé' mi még nem fűtünk :)

Eszti!

Annyira édes Bence, ahogy pakol angyali vigyorral a képén :) Kis drága :)

Eszter!

Köszi a babakocsitippet, ááááállat jó :) Ma azzal mentünk tornázni, és tetszett a csibémnek :) És nem tudtam meg, hogy egyedül is fel tudnám-e tenni a villamosra, mert mindig volt önkéntes, aki felajánlotta a segítségét.
Holnap jöttök?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Eszembe jutott még egy kérdés: nektek mennyi ideig játszanak el egyedül a babók? Normális az, hogy az én csibém max. 10-15 percet van el nélkülem? Azt is csak akkor, ha lát közben. Az úgy nem működik, hogy ő játszik a szőnyegén, én meg mondjuk meglépek kiteregetni :( Vagy ha mégis, akkor az történelmi pillanat. Nincs igényük arra, hogy egyedül fedezgessék fel a világot? A Dórit nem igazán kötik le a játékai, ő azt szereti, ha foglalkozom vele. Szinte mindegy, hogy mit játszunk, csak ő legyen a központ. Ami természetesen nem baj, hiszen ő nekem a világ közepe, és imádok vele lenni, de nem kéne tudni neki egyedül eljátszogatni kicsit? Nálatok hogy van ez? Csak ezt ne mondjátok, hogy mindenki gyereke tök jól elvan a kis dolgaival :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Eszti: nagyon édes :D

Vali: nem tűnt savanyúnak. De a fiúk sem ették annó, úgyhogy nem lepett meg. És ők 1,5 hónapig még semmit sem ettek meg.

cory
Budapest

Úgy látszik ebben a szép időben mindenki csavarog, nagyon keveset írtatok ma is :)

Évi: Milyen torna is ez??? Lemaradtam ... :oops:

Ha megynyugtat, Aliz sincs el magában, max. 1 nap 1x 10-15 percre. Hiába teszem le úgy a földre, hogy lát, ő akkor is bömbizik, pár hete csak a kezemben szép az élet neki.
A játszószőnyegét úgy vettem észre, hogy unja :( A játékait szintén.
Most új helyet találtam neki, ha nagyon muszáj mind a 2 kezemet használni egy melóhoz, akkor Vince ágyába teszem le. Ez most nagyon bejön neki, tök újdonság, élvezi.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Évi:nálunk is ritka mikor Fannika egyedül van el.Mindig mondja a magáét,de nem sírva,csak úgy magyaráz.Egyedül legtöbbször csak akkor játszik el,amikor felkel,és felhúzom a redőnyt,meg a zenélőt ami forog.Ekkor a kezébe veszi a kutyit,és azt fogdossa egy ideig,aztán mikor megunja,jelez! :lol: :lol:

Mariannka:nagyon szupi helyen voltatok!És mekkora a fiacskád!!! :lol: A poharas kép nagyon buli!

Bartika:sajnálom a büdikakit.Fannika egy hosszúujjú bodyban,meg egy ujjatlan tipegőben alszik.Meg a takaró rajta.Ő csak akkor rugja már le,amikor felkel.Amúgy egyhelyben alszik még.De reggelre van hogy keresztbe találom,és hát ekkor a takaró már a múlté! :roll:

Eszti:Hát hogy lehetne haragudni egy ilyen jókedvűen rámoló kicsifiúra! :lol: :lol: Édes nagyon!

Faby:sajnálom hogy fáj a bimbi!A kisherceg jól elintézi.Kitartás!

Annácska:A segítség azért jönne jól,mert én óvónőnek tanulok.És a gyakszin tényleg azt láttam én is,hogy a dajka néni mellett,néha az óvónő is töröl popót! :lol:
Rólunk:Fannika ma extra nyűgi volt.Már ott tarunk hogy napi 2-szer fél órát ha alszik,örülök.Nem semmi!Én meg megint a fogammal kínlódok.Tényleg összekéne már szedni a bátorságom és megszabadulni tőle!Akkor jövök a képekkel nemsoká.Pussz mindenkinek,még egy dolgozatot is meg akarok ma írni!
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!!

Vali-Köszi! :oops: :wink: Nincs most új vigyorgós képem,mert a kisaszony olyan rafinált,hogyha meglátja a fényképezőgépet rögtön komolyra vált és azon igyekszik,hogyanis tudna hirtelen olyan hosszú karokra szert tenni,amivel kivehető a masina anya,apa kezéből :? :wink: 21-én megyünk legközelebb tanácsadásra,akkor lesz méreckedés. :P

Ildi-Köszi! :) A rohadt tesco!!17 üveg sör :?: :!: :twisted: Nekünk még mindig nincs monitorunk,de most a szervízben van már legalább :twisted: :twisted:

Meli-Bogika nagyon szépen fejlődik!!Le a kalappal!!!Ti már súlytriplázásnál jártok,Lili még csak duplázni sem duplázott még! :shock: De ami kési nem múlik :wink: Nagyon drukkolok,hogy javoljon a helyzet Nálatok!! :roll: :)

Évi-Tulajdonképpen mi számít főzinek.A csak zöldség,vagy ha gyümihez adunk vmi zöldséget az már az?Lili eddig evett:körte+alma+sárgarépa(bejött),barack+sárgarépa+krumpli(ha kevés a krumpli benne,szereti),alma+krumpli(üveges :arrow: szereti,én csinálom,nem annyira :? ),sütőök(úúúúútálja :cry: :wink: ).Holnap megpróbáljuk a körte+alma+krumplit.És megnézem majd mit lehet újítani 7 hónaptól,már csak 2 nap addig :wink: :lol: Ti mit próbáltatok?Lili jó sokáig eljátszik egyedül(néha majdnem több mint 1 órát :oops:).Kb. 3 hete kapott járókár,imádja.Nagyon el tud bíbelődni mostanában.Kb. 1-2 hete kezdett el igazán játszani,tehát mindennel el tud szórakozni jó ideig és folyamatosan dumál közben.(Persze ez nem a járóka hatása. :) ) Néha olyan mintha azt mondaná:anyaanyaanya :) :)

Edit-Nagyon édes lehet a hétrafelé kúszó kicsilány!! :lol:

Mariannka-Óriásfiacskád elképesztő aranyos!! :) :) Sajnálom,hogy nem tudsz jönni :(

Livi-Lili 5 hónaposan még 5200 gr sem volt és nem "tukmálta" a dokinéni,hogy adjak mást tejcsin kívül és jééé Lili él és virul(nem fogyott el!! :) )Sztem Te se tedd még.A lánykád gyönyörű, nagy,okos,ügyes...És azért az az 5 sm sem semmi :wink:

Zitacicu-Lili is azt csinálja,hogy felhúzza a térdeit és rugózik előre,hátra.Meg kell zabálni,ahogy mozog ide-oda a bugyor a fenekén :lol: :lol:

Bartika:Én egy hosszú ujjú bodyt,egy ujjatlan vastag rugit és egy ujjatlan vastag hálózsákot(amiről Cory is ír! :) ) adok Lilire.Sztem ennyi kell.Én is vastga paplannal takarózom már a pizsi fölött.Lilire én sem tudok takarót adni,egyszerűen képtelenségT :shock: :P

Eszti-Bence naggggyon arayos!!! :lol:

Jó éjszakát mindnekinek!! :)
Vendég

Évi!

Persze, hogy megyünk! :D Felpakolom a kiscsajt, meg a pelusait és lépünk hozzátok. Most nem reggel, hanem második ébredés után, amikor már kicsit melegebb az idő. :D

Én sajna nem tudlak vígasztalni hasonló problémákkal. De ezt te is tudod. De tuti, hogy előbb-utóbb el lesz egyedül is. :D

Eszti!
Haragudni? Max megzabálni lehet!!! :D:D Mennyi cuccot szór szét egy nap? Legalább lassan, de biztosan meglesz az évenkénti 6 nagytakarítás. :D:D

Meli!
Kitartást!!!! Most már csak rendeződik a kiscsaj! Mennek a drukkok!!!!

Edith!
Ügyes lánykád van! :D Majd max a sebváltót kell átkapcsolni nála. :D:D A tapastaltabb anyukák már megvígasztaltak, hogy piszkos lesz a gyerek és tuti nem marad ott, ahol azt én szeretném. :D:D

Barti!
Hannát hosszú ujjú bodyban és vastag hálózsákban altatom. Néha még így is jéghideg a keze... A vékony hálózsákkal is lerúgja magáról a takarót?

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Hát sajna a hasfájás maradandónak tünik. :( A dokinénit felhívtam, hogy van-e valami 5lete,mert Pogi hasfájása nem köthető a kajáláshoz, mire megkérdezte biztos nem a foga fáj? Mondom neki nem, mert huzogatja a lábát mint kiskorában, megfeszití magát és erölködik mintha kakilnia kéne. Mire ő akkor adjak neki panadolt, az majd jó lesz rá! Hát kiváncsi vagyok!

Edith: Aliz is hátrafelé közlekedik! Gondolom majd rájönnek, hogy kell előre is menni! :D

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Vanillka!
Én se szeretném még elkezdeni a hozzátápit. Legfeljebb majd 3-án rögtön úgy kezdjük, hogy baracklé, barack, csirkehusi.

Évi!
Ha az én vérvonalamat örökölte, akkor a banántól se hízik, csak pukizik. :D
Tündi talán öt percig van el egyedül. A neurológus szerint ezt meg kéne tanulnia egyedül játszani. Majd egyszer.

Babcika!
Szelektáltam. Annak örültem és elfogadtam, hogy azt mondta, a túl értelmes gyerek nem lesz hisztis. Amikor azt mondta, hogy adjak neki banánt meg barackot, azt automatikusan: "Hát peeerszeee!" :D

Ma Tündike produkálta a négykézlábra állást. És rugózott előre-hátra. Vicces volt, mert vagy elhasalt, vagy majdnem oldalra billent, amikor elfáradt. Viszont csak tolatni tud, és azt is hamar megunja. És a kedvenc játéka a távirányító. És ha mondom neki, hogy Tá-tá-tá, akkor válaszol, hogy Tá-tá. Erősen azon gondolkodom, hogy talán a távirányítót követeli. :D

Kép
szelivi

Sziasztok!

Most csak gyorsan magunkról (bocsi):
Pont ugyanaz a problámánk, mint Fabynak!
A jobb cicim teljesen tönkrement. Most abból nem tudok szoptatni, csak fejem. Nem is gondoltam volna, hogy lassan már 2 hónapja kint vannak a fogak és most lesz ilyen bajom.
Néha harap is a kiscsaj, de akkor kiszedem a cicit. Viszont rendesen reszeli szopi közben a cicim, amitől csillagokat látok. A jobb cicin kis gennyes seb van már. Úgyhogy most egész nap ezzel kűszködöm.
Két rossz éjszaka után némi javulás volt, kíváncsi vagyok mi lesz ezután.

Tényleg bocsi, csak erre voltam most képes.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok :)
Ildi :)
Nem semmi pénztárost fogtál ki :( Még jó hogy észrevetted :)
Örülök, hogy Natinak tetszett a hordozó :D

Meli :)
Kitartás, majd csak lesz jobb is :)

Évi :)
Sajnálom, hogy Dórinak ilyen pocsék éjszakája volt :(
Remélem a mai jobb lesz :)
Peti van hogy jól el van egyedül hosszú ideig, de vagy, hogy nagyon igényli a foglalkozást. Kell nekik az egyedül játszás, de majd csak később :)

Edith :)
Gratula a hátrafelé kúszáshoz :D

Mariann :)
Klassz, hogy jól telt a pihenésetek :) Merre jártatok? Szenzációsak a képek :D

Livi :)
A babák, ha hosszban nőnek akkor nem híznak, úgyhogy no para :)
Lehet hogy tényleg túl értelmes Tündi, ha már a táviránytót követeli :D :D :D

Zita :)
Norbinak gratula a hintázáshoz :) Nikit meg sajnálom a fogija miatt :(
Ha tudsz rakj majd fel képet a gyerkőcökről :)

Barti :)
Peti is álandóan kikúszik a takaró alól :D De általában megvárom míg felér az ágy végébe, annan nincs hova tovább és újra betakarom, így reggelig rajta marad a takaró :) Rövid ujjú badyban és hosszú ujjú vastag hálózsákban vagy hosszú ujjú bady, rövid ujjú vastaghálózsák párosításban alszik. Nálunk inkább télen lesz gond, ha marad a fene jó fűtésünk és reggelre ismét 17 fok lesz a szobában :shock:

Eszti :)
Szenzációs Benyó :lol: Egy ilyen mosolygósra nem is lehet haragudni :D Nem csodálom, hogy nincs egy perc nyugtod sem, folyton résen kell lenni :D

Boscó :)
Van némi hasonlóság köztetek is :) Tuti nem cseréltétek el a kórházban :D

Babcika :)
Kis rafkós a lányod :D Peti se hagyja, hogy fényképezzem :) Már meg is fenyegettem, hogy így róla nagyon kevés kép lesz :lol:

Anna :)
Szegény Alíz baba :( Remélem segít a Panadol :)

Tünde :)
Nagyon sajnálom, hogy neked is kikezdte a cicidet Bettus fogija :( Gyógyulgass és kitartás :)

Rólunk: Petikét ma megcsípte egy "cecelégy", mert majd nem az egész napot átaludta :D Csak enni kelt fel és már aludt is vissza. Szerintem pótolta a tagnapot, mert akkor nem igen tudott aludni :)
Délután meg sztröhögte Annamari szülőiét :lol: Mindenen kacagott, annyira édes volt :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Megint kisérletet teszek reagálni. :D

Cory: minden elismerésem, hogy ilyen gyakran eteted Lizát, és még a két fiút is tisztességgel ellátod! mi másfél-2 óránként eszünk, de én mindíg elúszok valamivel időben. Kíváncsi vagyok hogy fogja szeretni a többi gyümit kiscsaj. :)

Annácska: rendebe jött teljesen Petike kukija? Nem semmi pihenős napotok volt! :D Biztos extra mulatságos volt a szülői, csak a többieknek nem tünt fel! :lol: :lol:

Faby: jobban van Dominik? Mi volt a tanácsadáson?

Eszti: szuper édes a pakolós kép!!

Babcika: jó volt olvasni az optimizmusod ennyi nehézség után amin átmentél. Jól hangzanak a turmixjaid! :wink:

Vanillka: csíkos gatyó .... ovónő :(

Vas: Tesco :evil: :evil: ez már biztos nem csak figyelmetlenség volt. Nem értem mi haszna ebből egy eladónak! ?

Meli: gyönyörű Bogi súlya!! Kitartás, remélem hamarosan ti is pihenhettek végre kicsit többet!!!!

Évi: milyen napotok volt pihent sokat a manócskád? Nekem Angi teljesen változó meddig van el! A minimum, hogy le se bírom rakni :lol: a max. fél óra, de ez sajnos elég ritka. És az a fontos, hogy lásson. Ha valamit sos csinálnom kell, akkor éneklek neki, hogy halja a hangom még ha nem is lát. ez bejött, bár nem értem mit eszik a hangomon. :wink:

Édesek lehetnek a lükverces babók! Kíváncsi vagyok Angi merre indul majd.

Mariannka: Istvánka is cuki, jó kis lubickolás lehetett. :)

Szelivi:szerintem sokat nyúlt Tündi, ne aggódj a súlya miatt!

Zita: nem semmi lehet egyiket putyujgatni, másik után rohanni! Nikinek reméljük most könnyebb éjjele lesz.

Bartika: Na sikerült beparáztatnod, hogy milyen hideg van otthon, így tuti vagy 5 bőrönddel megyek.. :D

Boscó:nyűgi.. :( fog- még én is húzom azóta is. :oops:

Kicsilány: hajrá panadol!!! :D

Tünde: cicit sajnálom, már előre rettegek a hasonló sztoriktól, bár még fog sehol. Fura, hogy eddig semmi gond nem volt most meg .. sejted mitől?

Remélem senkit nem hagytan ki, ha mégis sorry!

Rólunk majd holnap, délbe megyünk méreckedni.. :roll:
Szép álmokat!

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Jó reggelt!

Petra: már hozzászoktam a gyakori szopihoz, meg 2 szopi között 10-15 percekre áltlaában lerakható. A lakás meg úszik. Ez van. Már nem érdekel :)

cory
Budapest

Adjon Isten jó reggelt!!! :D

Petra!!! Nincs ennyire hideg, csak éjjel hűl már le 10-12 fokra, nappal mostanság nagyon szép idők vannak, de biztos nem lesz sokáig így, szóval hozzál azért meleg cuccot!!! Ja és sajnos Pötyi szobája a leghidegebb, oda süt legkevesebbet a nap. :(

Annácska!!! Küldhetnéd erre azt a cecelegyet!!! Kinyitjuk neki az ablakot!!!! :lol:

LIVI!!! Jó nektek, ha olyan 3 körül megyünk? Mert ma haza kell érnem legkésőbb fél 7-re, vendégek jönnek!!! Aztán majd ott max szoptatok egyet 4 körül. Jóóóó?????????? Remélem nekem is bemutatja Tünci a négykézlábas produkciót!!!!

Vok! Sajnos a vékony hálózsákot is lerugja, mert már megfordul a hasáról a hátára éjjel és így lekerül reggelre a takaró. :( Ma megpróbálok beszerezni a Mini Manóból olyan meleg hálózsákot, volt is olyanunk, csak 62-es, amit persze nyáron nem kellett hordanunk, oszt most zsír új és foglalja a helyet a fiókban. :roll:

Babcika!!! Nagyon jól hangzanak a kutyuk!!! Ezeket hogy csinálod meg??? Adhatnál egy kis főzőleckét itten!!! Nekem a legnagyobb bajom az lesz, hogy hogy csinálok annyira kis mennyiségeket??? A turmixom nem is viszi az egy két falat krumpli, alma, stb... adagokat.

Na megyek, még mindig küzdök a vasalatlannal... :( Úszik a lakás is, olyan kosz van, hogy le sem tenném a gyerekem... :( Majd csak utolérem magam, de amikor ilyen utolsó szép napok vannak, nem maradunk a lakásban.

Barti :P

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Hello!
Faby, Tünde,
ez nagyon rosszul hangzik!!! Szegények! Nekem is megharapta már Lidi és az is nagyon tud fájni...
Bartika,
nem téged/titeket láttalak hétfőn az Árkádban délután olyan fél
5-kor?
Eszti,
nagyon édes Benyó!!! Lidi dettó. De ő a ruhásszekrényt pakolja+a virágföldbe is belenyúl stb. Ő is jön állandóan utánam. És nagyon kell figyelni, hogy mikor mihez nyúl.
Annácska,
hogy van Peti baba? Haláli lehetett a szülőin.

Most alszik, hulla fáradt volt és 4* tettem le és mindig felült, aztán elaludt magától. :)
Éjjel 3* evett. Hát... én már egyre nehezebben bírom. Főleg az éjféli kaját.
Na most csak ennyi, mert hulla vagyok. :(
angi79

Jó reggelt mindenkinek!

Ma délre megyünk tornázni, úgyhogy ráérek még pár percre.

Tünde!
Sajnálom a cicit! Sajnos tanácsot nem tudok adni. Remélem hamar elmúlnak a problémák.

Annácska!
Petike biztosan aranyos volt a szülőin. Már szokatod a sulihoz? Tündi is alukált tegnap többször is, igaz csak húsz perceket. Egyszer aludtunk volna kb két órát, de háromszor is hívtak közben. :evil:

Petra!
Azért nincs szibéria! :D Mi most egy ujjatlan body + egy szál hosszúujjú vékony rugiban voltunk boltban.

Bartika!
Gyertek nyugodtan! Fél kettőre már biztosan itthon vagyunk! Rendet nem csinálok, előre szólok! :D

Angi!
Lidi nagyon édes lehet, amikor pakol. De legalább a ruhásszekrény mélyén heverő elfelejtett dolgokat biztosan megtalálja! :D
A nővérem kisbabakorában kiette a virágcserepekből a földet!

Kép
szelivi

Angi!!!!!!!!! :P DE IGEN!!!
És az is látszott, hogy hogy rohanok??? :shock: Volt fél órám, hogy bevásároljak ajcsit egy baráti pár újszülött babájának!!! KÉszen voltam mire minden meglett és a nyakamban Pötyivel (piros kenguru volt azon akit láttál???) csak úgy sajgott a hátam...

Sajnálom, hgy Lidi ilyen nyűgös ma!!! ÉS eszik is, amikor éjjel felkel??? A foga miatt lehet? Szegénykém! És napközben tudsz aludni?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?