Új privát üzeneted érkezett!

Ágota,

óvtosan azokkal a gyakorlatokkal! :)
Szüleid biztosan nagyon boldogok lesznek, ha megtudják a jó hírt.
Egyszerre 2 unoka :)
Az érzelgősségről én is sokat hallotam. A legjobb barátnőm is végigsírta a terhességét. Mindenen képes volt meghatódni. De szerintem ez olyan szép.

Kép
bodzi

Sziasztok!

Olvastalak Benneteket, de nem nagyon volt kedvem írni, mert nagyon rosszul alakult a hétvégém. A kisebbik fiam ( aki egyébként nem olyan kicsi a 16 évével9 vasárnap hajnalban egy buliban eltörte a vállcsontját( most nem ugrik be a pontos neve) úgyhogy remek hétvégénk volt. Kellőképp le is vagyok törve, de azért már kezdek megnyugodni. ( alakulhatott volna rosszabbul is, de azért azt nem kívánom senkinek, amikor hazaértünk és megláttam a gyerekemet)
Kijavítottam a táblát, várom a szülések időpontját ill. az egyéb ötleteket.
Most ne haragudjatok, de most nem szólok hozzá semmihez. Bocsi.
Fanny Kép
fanny01

Mi a szarért lesz időnként ilyen széles az irományom? Tudja valaki? Fanny Úgy utálom!
fanny01

Most látom Porsika a poz.L Inga az én sorom, véletlen került hozzád. Majd kijavítom. De egyébként azért csináltam az ingás oszlopot, mert várom az inga eredményeket. Ez felszólítás az ingázásra!
Fanny
fanny01

Fanny jobbulást a fiadnak!
Szemtelenül fiatal ez biztosan gyorsítja a gyógyulást.
Valóban örülni kell, hogy nem történt nagyobb baj.

Nyugodj meg, attól semmi sem lesz jobb.
Pusz

meriann

Aki még nem ingázott, légyszi próbáljátok ki!

Akinek pozitív a teszt és ingázott eddig még bejött.

Na, légyszi, légyszi!

meriann

Fanny mi ingáztunk, és hol-így, hol-úgy, de lengett. :)
Én nem tudom miket képesek ezek a serdülők csinálni. A párom öccse is sokszor lehetetlen helyen, és modon, töri-zuzza magát. :shock: Sokszor örülök, hogy lányom van. Remélem mihamarabb rendbe jön legalább.
Tényleg, ilyen nagy fiúk mit szólnak ahhoz, hogy megint kistesó lesz? :shock:
Ágota jó, hogy előkerültél. :lol: A hétvégén én is rengeteget bőgtem, bár nekem vannak ilyen időszakaim alapból. Érdekes, várandósan nem, még kívános se volta, hányinger is nuku, kíváncsi vagyok mennyire más a 2. babával mindez.

KépKép
KépKép
fioona

Fanny:)
Köszi, hogy betettél, és eskü, amint lehet, megcsinálom az ingázást:):)) Remélem jobban van a nagyfiad, nem lehetett gyenge hétvégétek:(:(
puszi
porsika

Mi ez az ingás dolog?Meriann, küldtem neked privit, remélem megkaptad, mert még szerencsétlenkedem a nettel, mindig elévül és nem tudom mi ment el és mi nem.. :(
Fanny!A fiadnak jobbulást!!
vani

[quote="ragota"]
írta:
ragotaVan egy naggggyon jó, szuperbiztos módszerem arra, hogy megállapítsd a terhességet már a fogantatás után!
Nálunk 100%-ban bejött a családban.

a neve: INGA :-) Nem kell igazi inga, készíthetsz sajátot. Ha van gyűrűd, vagy fülbevalód és egy elég hosszú hajszálad vagy fonalad, akkor fűzd össze (a fémet és a tartóját)

Told le a nacidat és a pocakod fölé helyezd el. Ne koncentrálj arra, hogy legyen, mert akkor elrontod. Csak úgy csináld, mert kíváncsi vagy rá.

ne is lóbáld!

Ha körbeforog, akkor bizony kislány van odabent, ha egy vonalban leng ki, akkor kisfiú.

DE NE TE MOZGASD!

Higgyétek el működik. Nálunk legalábbis működött.

Ingával azt is meg lehet nézni, hogy kinek hánygyereke lesz, van.
z egy kicsit bonyolultabb. Ha érdekel Titeket elmondom.

Ág

meriann

Szuper! Ahogy megtudom, hogy kismama vagyok azonnal kipróbálom!!!!Köszi az infót!

Kép
vani

Hahó Vani

azt előbb kell ám megnézni! Már a fogantatás után kimutatja elvileg!

Pusz

KépKép
KépKép
ragota

Na milyen új képem van??????????
Most csináltam!

Most szereztem rá progit!

Ha valaki akarja, elküldheti nekem a kicsinyítendő képet és megcsinálom neki is ekkorára!

Pusz

KépKép
KépKép
ragota

Vani, az ingával nézd meg, hogy kismama vagy-e.

Eddig a fórumozók között, akiknek az inga babát mutatott, annak a teszt is bizonyította, hogy mocorog valaki, vagy valakik a pocakban.

Én is ebben bízom, de nézem is szinte minden nap. A tesztig még 8 nap van hátra, viszont az inga már múlt hét óta fiúcskát jelez. :)

meriann

Melyik progi ez? Lehet nekem is megvan, csak nem értek hozzá.

KépKép
KépKép
fioona

Ágota milye szemüveged van? Minuszos?

KépKép
KépKép
fioona

Ágota milye szemüveged van? Minuszos?

KépKép
KépKép
fioona

Ez az ACDSee nevű progi. Most van egy 30 napos próbaprogim, aztán kapok egy másikat. De most lekicsinyítek minden jó képet, mert mindennik olyan nagy, hogy sehová nem tudom feltölteni.

Igen, mínuszos a szemcsim, -2 az egyik a másik -1,5. Asszem... :shock:

Fősuli alatt kellett, mert rájöttem, hogy elég kínos állandóan a padtársamtól kérdezni, mi van a táblán, miközben az első sorban ülünk...

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Reggel óta fájdogál a pocim. Mielőtt meg szokott jönni, akkor szokott így fájni. Pedig még van pár napom addig...
Ez biztos rossz előjel... :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

És nem mondott semmit az orvos vele kapcsolatban? Engem anno elküldött szemorvoshoz, nem mondta mért, én meg gondoltam szokás. Aztán pár napja olvastam a kismama magazinban, hogy egy csaj nem szülhet, csak császárral, mert minuszos szemüvege van. :shock: Neked nem említett semmit a doki? Bár lehet, hogy csak erősen rövidlátoknak kell.

KépKép
KépKép
fioona

angyalkrisz! Az jó jel is lehet! Pl. beágyazódás. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Micsodiiii???? Ezt nem értem? Mi köze a látásomnak a szüléshez. Megerőltetem, vagy mi a fene? Mindenesetre a doki semmi lyet nem mondott...

Angyalkrisz,

én is végig azt éreztem, hogy na most aztán megjön...de mégsem jött meg. Ugyanis ezis egy jel...

KépKép
KépKép
ragota

Ágota :D
Nagyon ügyi vagy, szép a kép:) Hogy vagytok?Remélem nem vett ki belőled túl sokat a hétvégi tanfolyás:):) Bá úgy tapaasztalom, hogy az ilyen események után az ember dupla annyi energiát kap vissza, mint amennyit kivettek belőle ;) Az érzelgősség mostanság nekem is ismerős, bár sajnos nálam a közelgő mensi miatt:(:(:(

Vani, te most eléggé benne vagy a közepében! Hajrá :D :D 8)
puszik
porsika

Ezt most találtam:

[quote]A írta: hüvelyi szülés határa a hat-hét dioptria, ennek a hölgynek az egyik szeme hét és feles volt, de a szemészek véleménye is az, hogy nem a fénytörés mértéke határozza meg a szülés milyenségét, hanem a szemfenék elváltozásai. Dr. Ádám Zsolt azt javasolja, hogyha valaki rövidlátó és szemüvegre van szüksége, érdemes a terhesség utolsó harmadában egy szemész konzíliumot kérni. Egy vizsgálattal több, amivel nem kockáztat semmit, megnézik a szemfenekét. Lehet, hogy korábban ez nagyon régen történt meg vagy talán egyáltalán nem történt meg. Ez azonban egy olyan vizsgálat, aminek nincs veszélye, viszont előnye az, hogyha valamilyen szemfenéki elváltozás van, időben észreveszik és akkor a teendőket ehhez mérten igazíthatják.

KépKép
KépKép
fioona

KépKép
KépKép
fioona

Köszi bíztatásokat!

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Vani! Üdv köztünk!

Inga: Az mit jelent,hogyha ülve nézem a pocakomat ingával akkor lányt mutat,ha fekve,akkor csak össze-vissza mozog és nagyon kicsit leng ki...Hogy kell szakszerűen csinálni? Ülve vagy fekve? :D

Ágota! Tök jó a kép! Én kicsinyíteni tudok,csak képem nincs....
Erről a szemüveges vagy, császároznak dologról én is hallottam már,de csak nagyon súlyos eseteknél van ez így.
Nekem pl a szívemmel vannak gondok, de a szülészorvosom nem foglalkozott vele...bár mással sem nagyon,de ez hosssszzzzzúúú.:)

Meriann!
[quote]A írta: tesztig még 8 nap van hátra, viszont az inga már múlt hét óta fiúcskát jelez.

Akkor biztos van odabent egy pici fiúcska! Az inga nem csal! Legalábbis edig nálunk a családban mindent jól mutatott.

Lányok! Akinek már bent csücsül a pocakban a bébi és akinek csak most fog pár napon,héten belül, tudjátok már melyik kórházban fogtok szülni?

Ors

KépKépKépKép
*orsi*

Hát inga ügyben nem szeretnék kivétel lenni, aki erősíti a szabályt.

Gondolom, hogy itt elsősorban a bp-i lányokra gondolsz kórház terén, ugye?!

meriann

Jaj az én párom zseni! Sikerült a kép nekünk is!
A programodat apa vétózta. Azt mondja, hogy a gyárban is fenn van pár gépen, és nagyon erőszakos. :? Sima IIrfanView -el csinálta.
A kórház témáról én is regélhetnék, de én se vagyok pesti. :oops:
Szép estét mindenkinek!

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Ez nagyon jó ez az összebújós kép.
Lehetne ez a fórumunknak a logója, nem?! :lol:

meriann

Tényleg tuti a kép :D

Vidéki vagyok,de Bp.-en szeretnék szülni csak még nem tudom hol...talán Szent István k.-ban...

Fióna,nyugodtan regélj!Legalábbis engem érdekel:) Ugyanoda mész majd vissza ahol a kicsilány született?

KépKépKépKép
*orsi*

Ágota! Kérhetek valamit? :oops: Tudnál írni nekem is ilyen ...(bocsánat de nem tudom mi a neve nem értek hozzá) jellemzést a kisfiamról?De csak ha tényleg ráérsz és nem gond! :oops:

2004.03.24. 22.35 Budapest
Előre is köszi! :oops:

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Gratulálok a babásoknak és drukk a váarkozóknak!

Ágota!
A szülés minden embernél más. Van aki kipottyantja, és van aki nagyon megszenved vele. Nem lehet előre tudni. A vajúdás alatt semmi olyan nem történik a szemmel ami bajt okozna. Nem úgy a kitolási szakasz. A szülészek, orvosok (ne nézz majd hülén rájuk) mindig azt fogják kérdezgetni, hogy kell e kakilni... Ugyanis a tolófájások olyanok (kivételek mindig akadnak ugye, de kb a 95%-nál így van), mint a székelési inger. A kitolásnál meg a legfontosabb instukció: szem-száj becsuk-nyom. Olyan, mintha nagyon erős szorulása lenne valakinek. Én az elsőnél nem tudtam, hogy hogyan kell nyomi, a doki azt mondta, hogy a fejem fújom fel és hiába csuktam be a szemem-szám a tokások alatt utána vérvörösek voltak a szemeim. Az összes apró erecske látszott, nem is tudtam, hogy egy szemben ennyi ér van. Hát itt függ össze a szülés és a rövidlátás. Az erőlködéstől ha olyan beteg a szem, akár el is lehet veszteni a látást.
Na de ehhez tényleg nagyfokú rövidlátás kell (kell a fenének).
Csak mint kiegészítő infót írtam le és egy saját tapasztalatot. Remélem nem baj, hiszen minden plusz infónak én is örülök, remélem ti is:)

boldog babavárást

Kép
sasha

Sziasztok!

Ágota, Fioona, nagyon jók a képek!

Korházkérdéshez hozzászólva én a Szent Jánosban szeretnék.

Hogy vagytok ma ? :)

Kép
bodzi

Jó reggelt mindenkinek!!

*orsi*:még nem tudom, hogy hol szeretnék szülni.Most gyűjtöm az infokat, hogy kinek milyen tapasztalata van a kórházakkal. Még nagyon tanácstalan vagyok.Nem sok jót hallok mostanság.Főleg orvosok terén.

Ha nincs a pociban baba, akkor az inga nem leng ki?
Én 1 hét múlva kipróbálom,hátha bejön..... :wink:

Kép
vani

Sziasztok!

MInt az a belinkelt oldalon is olvasható, -8 dioptria, ami a gondok kezdetét jelentheti. Remélem senki nem ilyedt meg, Ágota ez akkor sem téged, sem engem nem érint. :lol:

Orsi, nálunk úgy néz ki, hogy megszünhet a kórház, természetesen anyagi okok miatt. Gyalog kb. 3 perc töllünk, ami nagyon jól jött az alatt a 1 1/2 hét altt mig bent voltam. Igaz, hogy az orvosok, csecsemősök, és szülésznők nem engedik az apukát a gyerek közelébe. :cry: Tilos bemenni a kórterembe, kivinni onnan pedig nem engedik a gyereket. Még a szülő nő se mehet be a másik kórterembe. Sajnos 2 éve még mint nyuszika, betartottam ezeket a dolgokat. De azok uztán, amikor a hazatérésünk napján láttam a párom izgatottságát, simán lefogok ordítani mindenkit, aki ilyen hülyeségekkel zaklat minket! :evil: Akkor értettem meg, hogy a férjem számára szinte aznap született meg a lányunk! Kinek van "joga" 4 napig távoltartani öket egynmástól, ha egészséges a baba! Viszont, ha nem szűnik meg, mégis ott szülök, mert nagyon közel van, és így a Lillát is könnyű lesz behozni. Már most tudom, hogy nagyon fog hiányozni. A legközelebbi kórház, ami bababarát Győrbe van, ami nagyon sok kilóméter, és hát a szülőszoba műsor után, nem is szívesen mennék oda se. Szóval igazán jó megoldás számunkra nincs. :(
Hát bocsánat, hogy így kifakadtam, de Orsi tehet rólla! :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Bodzi én várakozás teljesen vagyok! Félelmet és türelmetlenséget érzek. Ez már csak így lesz a következő pár napban. Na meg egy addag tea hiányt is, úgyhogy megyek is, mert már lehült szerintem. :wink:

Küldök nektek is 1-1 csészével, égészségtekere! Ezt kismamik is nyugodtan fogyaszthatják! :wink:

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Bocsánat az eltűnésért, de költözött a cégünk és mire hazértem, már csak arra vágytam, hogy bezuhanjak az ágyba. Amúgy is rettentő aluszékony vagyok. Bárhol, bármikor, bármilyen testhelyzetben el tudok aludni, pedig én nagyon kényes voltam erre, pl. buszon, repülőn nem stb. Akár most is el bírnék aludni az asztalomra borulva, csak nem biztos, hogy a főnököm értékelné. :lol:

Próbálok visszaolvasni, de eltart egy ideig, igy most csak idebiggyesztem a tegnapi UH képet. Nem tudom idetenni, mert a progi csak 250 kb enged, az UH meg 266 :roll:

Kép
Kép
adrienna

A napi folyadékbevitelem nagy része ásványvíz, de leginkább koffeinmentes gyümiteák. Semmi édesítő, vagy cukor, csak natúran. Nem a baba miatt iszom üresen, hanem mert így ízlik.

Gondolom ez jó, ugye? Mostmár óvatos vagyok mindennel.

meriann

Én magam részéről zöldteás vagyok! :wink: És úgylátszik leányom osztja az izlésem. Minap akadtam olyan teára, ami állítólag adalékanyag mentes. Remélem nem csak kampányfogás. :evil:
Bevallom én teszek bele még pici cukrot, de próbálom folyamatosan csökkenteni. Észrevettem, hogy idő kérdése, és ahogy te is írdad Meriann, már csak üres(ebben) szereti az ember. 8)

Adrienna pont főzés közben arra gondoltam hova lettél. És mire visszajöttem lám, te is előkerültél. :) Kicsit aggódtam is már. :oops: De a lényeg, hogy akkor jól vagy. Próbáld meg lekicsínyiteni a képet, mert naon kiváncsiak vagyunk ám!!!!

KépKép
KépKép
fioona

Halihó Lányok!!!!!!!!!!!

Köszi az infokat Fiona és Sasha. Azért rákérdezek a dokinál...

Húúú, én azt is hallottam, hogy hashajtót adnak a kismamáknak, nehogy véletlenül...az is jöjjön :twisted:
Adrienna, örülök, hogy jól vagy. Ha átküldöd nekem a képet az e-mail-címemre, akkor lekicsinyítem Neked!

Na örülök Fióna, hogy Neked is sikerült az avatar. Nem csoda, hogy ilyen szép a kislányod :wink:

Fanny, hova tüntél, mi van a kicsifiaddal?

A kórház nekem adott, mert orvost választottam (ill. járok hozzá már több éve). Imádom, a legjobb, legkedvesebb doki a Földön. KOmolyan. Szóval Ő a Honvéd Kórházhoz tartozik, így én is. A barátnőm is nála szült (neki is én ajánlottam a dokit), és a kórházzal is, a dokival meg pláne meg volt elégedve. Azóta imába foglalják a nevem...csak így szerényen :twisted:

Orsi, megnézem a fiacskádat. :-)

Na Csajok!
Gyűjtsük már most össze, kinek leng ki az inga, mit mutat, és mikor fog tesztelni, mert én teljesen össze vagyok zavrodva. Aztán összeszedem és egy ablakba beteszem.

Hogy hogy vagyok?
Nagyon gáz...szó szerint :roll: Bár az orvosom mondta, ne egyek fújós dolgokat, tegnap véletlenül :oops: sóletet ettem... hát természetfeletti dolgok történtek velem... akkora volt a pocim, mint egy lufi, hányni nem tudtam, ellenben égett a gyomrom.
Reggel pedig a wc rabja voltam...

Úgy néztem ki, mint a mosott kaki, mert persze emellett nem is aludtam. Aztán reggel egy picit visszafeküdtem, és 9-ig nyomtam a szunyát... Most értem be...

Persze mit rendeltem mára?????
Székelykáposztát :roll: na azt nem eszem meg. Hoztam krumplit, fincsi főtt buri lesz az ebcsim :x

KépKép
KépKép
ragota

Bocsánat Fióna,ha a kérdésem bántó volt vagy most nem tudom mi van ...haragszol? :roll: :?:

Egyébként én az Uzsokiban szültem, végülis jó a kórház,csak ott is ki kell fogni a jó dokikat és a jó,kedves,aranyos, hozzáértő szülésznőket....nekem nem sikerült.

Adrienna! A képet simán a paintben is le tudod kicsinyíteni.
Felső menüsor KÉP, a legördülő menüből pedig a nyújtás,döntés.

Pussz
Ors

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok Lányok!

Akkor most én jövök...... sikerült végre a végére érnem a sok írásnak, nem mondom, ti aztán jelen voltatok!!! :)

Bodzi
Sajnálom a "bajod", hajrá a köv.-re!

Fanny
Jó a tábla, tetszik. Fiadnak jobbulást kívánok, neked pedig kitartást. Ezek a tünetek, amit írtál, valóban lehetnek a beágyazódás jelei.

Angyalkrisz
Már csak két nap?!? Jaj, de izgi :P :P , bizonyára a hasfájást már csak beképzeled magadnak!!!! Drukkolok, hogy igazam legyen! :P

Kata
Nagyon édes az uh-képen a két kis pöttyöske. :D Családodnak és neked is mielőbbi gyógyulást kívánok! Vigyázz magatokra.

Meriann
Kösz a privit, én is ugyanazt kívánom neked is! :wink: :wink: Azt a "gyomorbajt" pedig remélem belülről irányítja valaki!!!!! :) Ezek a tünetegyüttesek egyszer már nálam is jelen voltak, de csak pszichésen. Te ingáztál? (nem emlékszem, bocs) Babáról én is szoktam álmodni, ámbár szerintem ez a túlzott baba iránti vágyat jelenti. Már csak 1 hét és kiderül. Drukkolok++++++++++++ :wink:
És mi van a gólyákkal? Én meg egész nyáron "beléjük botlottam". :shock:

Tímea
Neked is küldöm a drukkolóenergiáimat. ++++++++++++++++

Azt hiszem, én is veletek együtt haladok. És képzeljétek: nekem is kilengett az inga a pocim felett. Körbe-körbe járt. Aztán utána már fiút is jelzett :shock: :shock: , ezért most kiváncsi leszek!

Fioona
Itt az idő! :P :P :P :P Nagyon várjuk a kétcsíkost! Ha még vársz pár napot, légyszi állítsd át a vonalzót, mert holnaptól már megtéveszt minket.
Ez a kis kép nekem is tetszett, lehetne tényleg a logonk.

Cmg, Vani
Üdv. a topicban! Mielőbbi babásodást nektek is!
Cmg
A sok idegeskedés, és izgalom valóban gátolja a teherbeesést, ezért én is azon a véleményen vagyok, hogy egy olyan orvosra bízd magad, akiben tökéletesen megbízol, és a segítségével teljesen tudatában leszel annak, hogy mit kell tenned. A ciszták összeesése jó jel lehet, de mindenképp a kivizsgálása javasolt, mielőtt nagyobb bajod lenne ebből kifolyólag. És valóban.... ha az orvos terhességet javasol, komolyabb gond nem lehet... Ez éltessen, és hidd el, mielőbb bekopogtat a gólyanéni hozzátok. :)

Vani
Szegénykém, sajnálom azt a "pozitív teszt után megjött" - történetet. Biztos nem lehetett könnyű. Ez hogy is volt? Lehet, hogy átfutottam rajta, de nem emlékszem ilyenre, hogy írtad volna. Végül is volt baba, vagy csak hcg-szintet mutatott baba nélkül? Bocs, hogy felszakítom a sebet.
Kívánom, hogy többször ilyet ne kelljen megélnek, mármint hogy az a két csík legalább 9 hónapig elkísérjen!!!!! :P

Adrienn
Pusz-pusz, vigyázz magadra, és aludj, amennyit csak tudsz! Várjuk az uh-képet. :)

Agota
Örülök, hogy komolyabb tüneteid nincsenek, és hogy jól vagy. 5 hónaposnak látszik a hasad? Ezzel nem vagy egyedül, anno én is ilyen voltam. Legalább előbb mutogathatod. Én legalábbis büszke voltam rá, abban a pár hónapban is.
Én is küldenék neked képet, ha megtennéd, hogy lekicsinyíted, és segítesz feltenni, hálás lennék.
Köszi előre is.

Akkor most rólam pár szó:
Szóval, nekem is kilengett az inga. Ez már félig jó jel, nem? Majd meglátjuk. Amúgy fura, mert még egy hét van, de már most úgy érzem, mintha meg akarna jönni..... :roll: meg úgy feszül is a hasam, étvágyam csökkent (persze ebbe a munkahelyi stressz is belejátszik sztem), álmos vagyok mindig, meg ilyenek.
Na mindegy, izgulok együtt a sorstársaimmal.

Benita
[/b]
benita

Ágota!
Köszönöm!!!!!

Jobbulást Neked!Hányingered nem szokott lenni? Mondjuk nekem is csak a 8-9. héten kezdődött,de nem csak inger volt.

Az inga most nem lengett ki, ezért nekem negatív. :(

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Adrienna! Nekem is nyugodtan elküldheted a képet lekicsinyítem és visszaküldöm vagy felrakom.
Ágota! Hass oda a lányokra, hogy ingázzanak, mert én hiába buzdítok mindenkit, nem kapok visszajelzéseket, pedig a táblát tulajdonképpen emiatt csináltam!
Fanny
fanny01

Ja a címem: elazar@leanynevelo.hu
Fanny
fanny01

Orsi!

[quote]H írta:át bocsánat, hogy így kifakadtam, de Orsi tehet rólla!

Emiatt gondolod, hogy haragszom? Ha igen, akkor a határozott válaszom, hogy NEM HARAGSZOM! Csak amolyan tréfás megjegyzésnek szántam. Biztos apa hatása, ő szokott ilyenekkel ugratni. Azért bocsánatot kérek, ha kellemetlen perceket okoztam vele.
Akartam még kérdezni, hogy te is otthon vagy a kisfiaddal ugye?

Ágota! :oops: :oops: :oops: Muszály zavarba hozni a képre tett meglyegyzéssel? :oops: :oops: :oops: :D :D :D (azért amilyen dög vagyok, jól esett)

Nekem már elkezdett fályni a derekam meg a hasam. Viszont a reggeli hőmérsékletem még mindig magas, ezért reménykedem. :o

Benita! Csütörtök körül döl el a dolog, hamarabb nem is tesztelünk, így döntöttünk az urammal. A vonalzóval majd kezdek valamit igérem. :wink:

Hát Ágot, tudomásom szerint gyógyszert nem, de beöntést adnak. Én legalábbis kaptam. :cry: Meg oxitocint is, meg gátmetszést is....
Ezt nem riasztásnak szánom, mert vannak felvilágosult kórházak, ahol ezekhez nem ragaszkodnak. Remélem sikerül megtalálnotok a megfelelő kórházat. Egyébként itt a babaneten is van olyan topik, ahol erről van szó.

Fanny! Én már jeleztem legújabb inga fejleményünket. :wink:

Amennyiben Ágota és Fanny nem bírná a kicsinyítést, nekem is szólhattok, most már kilettem okosítva!

Porsika! Apa ma kinyomtatja odabent a képleted, ha minden igaz. Nemsokára jelentkezem ezügyben, kicsi türelmet kérek, de nem akarok butaságot mondani.

KépKép
KépKép
fioona

Ágota, nem tudom a címedet, így elküldöm Fannynak. Olyan hihetetlen, hogy muszáj megosztanom veletek. A puffadást azt a saját káromon tanultam meg. Volt, hogy napokig nagyon nagy hasam volt. El voltam hűlve, hogy nekem vajon miért nő ennyire korán a hasam. Aztán jó kis hasmenés és volt nincs terhes pocak :oops: Szóval azóta figyelek, hogy mit eszek, de nem mindig sikerül, olyankor lufizok :lol:

Én még nem próbáltam az ingát :oops: Mit nem adnék, ha tudnám, hogy a babónk kisfiú vagy kislány :)

Ma reggel óta picit aggódom, mert enyhén görcsölget a hátul a derekam a vesém felett. Szerintetek ez normális?

Kép
Kép
adrienna

Még csekélyke helysírási ismeretem is odalett zavaromban.
Bocsánat!!!! :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Fanny, ment a kép mailben, előre is köszönöm!

Kép
Kép
adrienna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?