Új privát üzeneted érkezett!

Fioona, próbáltam neked privit küldeni, de azt hiszem nem sikerült...úgyhogy bemásolom ide a kötés-dolgot, biztos ami biztos :) A gombaölővel próbálok vigyázni, bár nem hiszem, hogy lenne benn valaki :cry: :cry: Mostmár tényleg megcsinálom valamikor én is ezt az inga-dolgot
Szóval a kötés:

NNa, meg is kaptam az instrukciókat :) Ha csak olyanokat írnék, amiket eddig is tudtál, akkor bocsánat :oops: Én életmeben nem fogtam még kötőtűt a kezemben, a Mamikám írományának is kb. minden második szavát értem, úgyhogy nem tudom, mi az, ami alapismeretnek számít kötögetők körében, és mi az újdonság :) :oops:
Szóval: Először is nagyon fontos, hogy csináld meg a kötésmintát, mert ez alapján látod, hogy valójában mekkora lesz a kötés. Jelen esetben köss le 10 szemet 16 soron keresztül sima-fordítottal, majd mérd le vonalzóval -> ha tényleg 10 x 10-es, ahogy a szövegben a kép mellett írva vagyon, akkor pontosan követheted a rajzon szereplő. illetve a szövegben megadott számokat, számolásokat, he eltérés van, ennek alapján ki tudod számolni, hol mennyi szemet kell hozzáadnod/elvenned.
A képen szereplő minta színén sima, visszáján fordított.
A kötésnél a rajzon a ferde vonalakat kell figyelni. Ha kör kötőtűd van, lehet egybe kötni az egészet, bár az 200 szem, elég nehéz. Ha a szabásminta alapján csinálod, akkor az 1/4-et négyszer megkötöd (2 olyat, mint a minta, és 2x ennek a tükörképét) és a széleket a szaggatott vonal mentén összehorgolod.
Az 1/4 kezdőszélessége 50 cm, ezt 37 cm magasságig kell megkötni. (ha egyezik a kötésmintád a megadott méretekkel, akkor ez 50 szem soronként, ha nem , akkor ez alapján úgyis tudod, mennyit kell hozzáadni/elvenni) A bal oldalon (rajzon a szaggatott vonal) összesen 14 szemet kell elfogyasztani 37 cm-es magasságig.Ekkor elvileg a végén 36,5 cm kell maradjon a tűn. Eztán már csak a jobb oldalon kell fogyasztani, a kerekítést úgy tudod megcsinálni, hogy 32 soron kerestül összesen 24 szemet fogyasztasz(mivel a tetején nagyobb az ív, nem minden sorban fogyasztasz 1-et, Mami úgy csiinálná, hogy minden 2. sorban fogyaszt 1 szemet, majd amikor a vége felé jársz már fogyaszthatsz soronként 2 szemet.
Az utolsó maradék 24 szemet a tetején abbahasgyjuk (ezt vagy hagyd rajta a kötőtűn, ha van elég belőle, vagy fűzd át egy vastag fonálon, így bármikor visszafűzheted a tűre) Ha lekötötted a 4 darabot (a tükörképeknél ugye a jobb oldalon csináljuk az első fogyasztást és a jobb oldalon a váll-fogyasztást)(gyönyörű mondat:):):):))már csak össze kell horgolni a 4 darabot (a tükörképeket egymással) A horgolás elől és hátul középen van, illetve a vállakon-ujjakon) Ezek után az összes maradék szemet 1 kötőtűre szedjük, innentől már csak a nyakat kell megkötnöd. Mikor elkezded a passzét, a maradék - elvileg 48 db - szemek számát 72-re kell növelni (illetve Mami szerint vedd föl előte, és ha a 72 szemet túl szélesnek találod, akkor az igényeknek megfelelően csökkentsd a számát) és a kép mellett leírt utasítás szerint 24 cm-es magasságig kötjük.
Hát én ebből nem sokat értek, de remélem segített:):)
Ja, és megmutattam Lilla Fióna képét, hogy lássa, kiknek lesz, el volt ájulva és azt mondta, mindenképp szeretne egy képet látni a pici lányról a poncsóban, ha sikerül megkötni :D :D
Remélem jobban érzed már magad! Ha lesz egy kis időd, lennél olyan drága, és belenéznél a képletembe? érdekelne a véleményed :oops: :lol: Előre is köszke, puszi, és jó kötögetést
porsika

Sziasztok!

Fionna: én februárban szoptattam utoljára, és még mindig szivárog a tej nyomásra, pedig már a második hónapban járok. Szóval, bár elvileg magas prolaktinszintre utal, ami terhességet gátolja, de azért minden lehetséges látod.

Sajnos mi betegek vagyunk. Betegek a gyerekek, és én is. torokfájás, náthás tünetek. A kicsinek láz a is volt tegnap, de 3 napja Boginak is. Szerencsére csak este. Én lázas nem vagyok, csak nagyon szarul érzem magam 3-4 napja. Remélem a babóknak nem lesz baja. Ez az óvoda átka. 3 napot járnak, utánna 1-2 hét betegen itthon. Van ennek értelme??? Rosszabb, mintha nem is járnának. Kár , hog y a nagycsoport kötelező.

Adrienna, Ágota: Hogy vagytok? Pocaklakók?

Többieknek megy a drukk nagyon. Hajrá Meriann.

Megpróbálom a múltkori Uh képet beszúrni. Már nagyon várom a keddet, és a jó híreket.

Puszi: Kata

Kép 2 petezsák a 2. Uh on 5. héten

Kata
KépKép
szdkata1

Szépek a pöttyeid! :D
Vigyázz Magatokra!

Mielőbbi jobbulást az egész családnak!
Pusz

meriann

Sziasztok!

Kata! Most akkor tényleg kettő lesz? Megőrülök! Énbennem ez így még nem is tudatosodott! A dokidnak nem is fogod elárulni, hogy gyógyszert szedtél?
Nagyon szépek a kis "petezsákjaid", bár én akár négyet is látok a képen (ennyit a szakértelemről)
Jó hétvégét Mindenkinek!
Fanny
fanny01

Sziasztok!

Kati! Nagyon jó kis bébiképződményeid vannak! :lol: Terhesség elött is volt tejed végig?

Meriann köszi a tippet. Én is gondoltam, hogy ilyen helyre kéne írni, de elvetettem az öltetet, mert nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan válaszolnak. De akkor megpróbálom.

Porsika!
Hát most úgy tünik értem a leírást, remélem a gyakorlatban is úgy lesz. :roll: Nagyon ügyes lehet a te mamid. Én nőiruhakészítő (is) vagyok, de mégse értem a leírást a Burdába. Fogom, aztán megvaram a saját fejem alapján. De a kötés más tészta. Egyébként ezt magamnak szánom, a Lillának is lesz, csak nem ez. Azért, ha kész lesz, ami nálam nem megy hamar, elküldöm a képét. :wink:

A horoszkópoddal kapcsolatban, most akkor mikor is születtél? Mert először skp. ASC. mondtál, majd annak megfelelő időt, most meg, valami egészen mást, szűz Asc-űt. Most melyik a jó? :oops: Egyébként megkönnyíteni, ha a vetélésed dátumát, esetleg, öcs-hug születése, haláleset, műtétek, házasság stb. időpontját is megadnál. Mindenesetre zavarbaejtő számomra az a nagy bolygó csoportosulás.

Képzeljétek kilengett az inga! :lol: Hol körözött, hol meg vonalba lengett. :roll: :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Szuper. :D 1000 X drukk ! Aztán tessék referálni azonnal a teszt után! Pusz

meriann

Meriann, köszi a drukkot. Az a baj, hogy én most megint beleéltem magam. Mi lesz ebből..................Igasság szerint ma a drogériában majdnem elcsábultunk a tesztek láttán. De úgy döntöttünk, hogy nem veszünk. Majd, ha nem jön meg akkor. A múlt hónapban is csak csalódás lett belőlle. :(
Tudtátok, hogy félbevágva is lehet használni? :)

Ágota az jutott még eszembe, hogy mostanába ezeket a pocitartó fehérnemüket reklámozzák nagyon, hogy védi a szövetek megnyúlása ellen. Meg szülés utánra a hasszorítot ajánlják, hogy akkor hamarabb visszahúzódik a has állítólag. :roll:
Anno nem volt internetünk, így én ezekből a tippekből kimaradtam.

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

A "már megint megjött"-ből jöttem hozzátok, itt talán jobban megért valaki, és talán segíteni is tud.
Gyorsan leírom mi a helyzet velem és akinek volt hasonló tapasztalata, az légyszi írjon!
A lényeg: petefészekcisztát állapított meg az egyik nőgyógyászom és műtétet javasolt (k. 2-3 hete).
Úgy döntöttem, körbejárom a dolgot és addig mentem nőgyógyászról nőgyószászra, amíg a legutolsó uh-n azt látták, hogy összeesett a cisztám, ellenben mindkét petefészkemben több tüsző van, mint kéne. Állítólag a normális az 2-3 db, nekem pedig 6-7 van.
Tudja valaki hogy ez mit jelent?
Már 3. hónapja megy a project, de egyre jobban el vagyok keseredve.

Akinek sikerült annak drukkolok, aki az ügyön van, annak pedig sok energiát, még több kitartást!

Segítsen valaki, némi infóval.

Köszi: CMG
cmg

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam, mert mi is betegeskedünk.Vagyis apa,meg a Domi lázas. De már kezdenek jobban lenni.

Kata!
Olyan jó látni az Uh képedet! Aranyosak a csöppök! :lol:

Meriann!
Drukkolok,hogy ne gyomorbaj legyen,hanem bébi a rosszullét oka!

Fioona!
Jobbulást kívánok Nektek!!!

Félbe lehet vágni a tesztet??? Melyiket? És meddig használható fel felbontás után? Mert amit én vettem arra az volt írva,hogy rögtön fel kell használni. Egyébként én is megfogadtam,hogy nem veszek többet,csak ha nem jön meg,mert a 6 hónap alatt jópárszol kellett csalódnom. :(

Fanny!
Szupi a tábla!
(légyszi majd írd be a gyerkőcökhöz,hogy 1 van nekem is) :P Köszi!!!

----------------------------------------------
Mi tegnap próbálkoztunk elösször a hónapban.Az inga szerint nincs semmi.:(

Puszi,
Orsi

KépKépKépKép
*orsi*

cmg: már egy jó pont, hogy hozzánk jöttél. Hiszen itt mindenki leendő kismama. :) Egy lépéssel közelebb is kerültél a célhoz, mert aki ide belépett, annak kötelező a közeljevőben kismamáskodni. :) Nincs felmentés!!!!

Ne görcsölj rajta. Itt kéretik a hozzáértők véleménye is, de ha tuti nincs baba, akkor a cickafark ülőfürdőkről ciszta ügyben nagyon jókat hallottam. Illetve a cickafark teáról is.

Ágota, Fioona!! Vélemény a fentiekhez ???

Gyógyulást kívánok a betegeskedőknek!!!

meriann

Kedves Meriann!

Köszi a biztatást, de kálváriám ettől sokkal összetettebb!
Holnap intézek cickafarkat.
Igazság szerint imádom a gyógynövényeket, de félek ez attól komolyabb.

CMG
cmg

Sziasztok Lányzók!

Nagyon szűkszavú leszek, mert dög fáradt vagyok. Apuéknál vagyok ma, azért tudok írni!
Ma voltam Shiatsun (japán energiamasszázs tanfolyás), és most ez kivett belőlem. Holnap folyt köv.
Mindenesetre meditáltunk, és kellett küldenünk az egyik szerettünknek egy hatalmas szeretetenergiát - én Tyunytyikának küldtem (Alias Gyöngy :-))
Ma egész nap éreztem a méhecskémet. Nem fájt, nem görcsölt, csak éreztem. Ugye ez normális? Néha persze az egyik oldal bemerevedeik, de erről biztosan tudom, hogy ez nem gáz, csak növekszik ottan lenn a méhecske, meg erősődik a ...valami tartó 8)

Fióna, meg tudod nézni nekem mondjuk 43-mal, mert én ehhez nem értek. Bár bevallom én nézegettem az esélyeket, és tuti május 7-8-9 körül fog jönni (mert vagy Bak Holdja lesz, vagy Vízöntő) :roll:
Az Asc pedig tuti valami levegő lesz, szerintem mérleg vagy ikrek.

De bármi lehet, csak eglszséges kis csöppség legyen!!!!!!!!

Az a fehérnemű egészen jól hangzik. Neten találtam egy céget, akik kifejezetten kismamáknak és kifejezetten természetes olajokból forgalmaz ilyen típusú ápolókat. Meg is rendeltem. De majd ezt a hastartót is megnézem!!!

Anyucim megjegyezte, hogy milyen pufók vagyok (mindig is Ő volt az én mérlegem :twisted: )
És képzeljétek el, hogy nőtt a pocim. És ezt már nem tudom behúzni úgy, mint ahogy eddig palástoltam...
Ez azt jelenti, hogy az izmaim egészen lazák. Szóval most ha kitolom, olyan, mintha legalább 5 hónapos lennék (NEM 5 HETES)! De a tesómnak is korán látszott, Anyunak a mai napig is nagy a pocija emiatt...remélem azért ki tudom majd utána korrigálni...

Fanny! A tábla szuper.!Értettem a célzást az ingára vonatkozóan :wink: , bár én mindig próbáltam történetekkel elmesélni, hogy az inga bizony változhat, mert életkörülményed stb változik. Vagy nem engedik, hogy idő előtt belekukkants a jövőbe (lsd. engem).

Kata! Jobbulást kívánok Nektek, és bevallom, én sem látok sokat, de remélem látásom kiélesedik majd az elkövetkező pár hét alatt, ill. várjuk a keddi képet!

CMG, üdv a csapatban :lol:
Hűűűűűűha, na ehhez én sajna nem értek. Egy valamit tudok tenni Érted, mert ez nevetséges, hogy nem jutsz információhoz! Hogy megadom a világ legjobb nőgyógyászának a telefonszámát, aki biztosan kellően elmagyaráz mindent és segít Neked. Engem is kigyógyított egy hosszantartó vvacakból (bár mint tudjuk, ennek nem fizikai szinten kell keresni az okait).
DE, ha jön a baba...Nála rendesebb EMBERT nem láttam még, pedig ha 10 nődokinál nem jártam, akkor egynél sem!

MINDENKINEK, akit nem jelöltem meg külön, először is elnézést, de minden jókívánságot, kedves szót megjegyzek és jól elraktározom magamban.

Köszönöm.

Puszillak Titeket.
Hétfőn tali!!!!!!!!!!!!!

Ág

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Köszi a gyors választ és most figyeljetek! Hátha ismerős!
A lényeg bővebben! 2005. októbere óta nem szedem a gyógyszert. Természetesen TERHES SZERETNÉK lenni. De aztán 3 hónap védekezés, majd új munkahely, majd 3 hónap próbaidő (így még mindig védekezés), majd feszített munkatempó, majd betegállomány.
Aztán irány a babaproject, június közepétől.
Tehát 3 hónapja a próbálkozás. A gyógyszer abbahagyása után is rendesen megjött, nem volt semmi gáz. Majd júliusban megjött, majd a köv. vérzésem már 3 hete csúszott, a terhességi tesztjeim negatívak voltak, így elmentem nőgyógyászhoz. Hüvelyi ultrahang, a jobb petefészkemben 3,7*5,4 cm-*es ciszta, ezt MEG KELL OPERÁLNI laporoszkóppal. De az az orvos aki csinálja szabin van, majd szól.
Rá 2 hétre tök más nőgyógyásszal megnézettem magam: 5,5*5 cm-es volt, de ő azt ajánlotta, leszívja altatásban, ne műtessem meg.
Közben megjött az orvos aki műtött volna, de az uh azt mutatta, hogy a ciszta összeesett 27*10 mm-re, ellenben mindkét petefészkem tele van tüszővel (6-7 db fejenként) és állítólag ovulációs nehézségeim vannak.
Az endormetrium (méhnyálkahártya) a ciklus 11. napján 2mm.
A következő levélben folytatom tovább, addig is olvassátok!
Tehát folyt köv.!
cmg

Folyt köv. 2.

ja, és még diagnózison az azerepel (ettől a mondattól rettegek): több apró, láncfüzér szerűen elhelyezkedő folliaclus vagy mi a fene.
Tehát! 1. orvos véleménye szerint: várjak egy menzeszt, majd ha elmúlt menjek el uh-ra a ciszta miatt, majd várjalk pár hónapot még beáll a ciklus rendesen (megjegyzem 15 évig halál pontosan menstruáltam fogamzásgátló előtt, alatt és után is 9 hónapig, rákszűrésre évente járok!). Közben próbáljak meg spontán teherbe esni. Ő most úgy dönt, hogy nem műt meg.
Felhívtam egy másik orvost (ahol a 2. uh-mat csinálták) és bejelentkeztem hozzá konzultációra.
Válasz2: nyugodjak meg, a következő menzesz után menjek el egy uh-ra, ha nem leszek terhes, ír fel Closty-t. Egyébként meg szexeljek, hiszen gyereket akarunk, vagy mi a fene.
Hát én gyűröm is az uramat, alig bírja a tempót, de érzem, hogy ez nem fog egyhamar összejönni.
Szerintetek nincs PCO-m? Jó lenne!
De igazság szerint, nem bízom egyetlenegy orvosban sem. Persze így nehéz, de nem biztos hogy tönkre akarok menni mindenféle tortúrában. Az biztos hogy elég bizalmatlan vagyok és ennek általában is hangot adok. Tehát milyen is az a hormonvizsgálatos tortúra?

ÍRJATOK! Értettetek mindent amit leírtam? Szerintetek van valami bajom? 7-8 tüsző mindkét petefészekben?!?!?! Most olvastam valahol, van akinek 30-30 volt és műtötték. Én nem akarok műtőbe menni!!! Punk-tum!
ÍRJATOK, HA TUDTOK!!!
Csók: CMG
cmg

Üdvözöllek Cmg közöttünk!

Szerintem először is a legfontosabb, hogy keríts egy olyan orvost akiben 100%-ig megbízol! Aki bármilyen beavatkozást el tud végezni, ha szükséges, és aki esetleg emelett endo.. szakember (termékenységgel, teherbeesési, hormonális problémákkal fogl. szakember) Ha mindez meg van, akkor egy teljes körű kivizsgálás és csak utána jöhet bármilyen kezelés. (akár műtét, akár gyógyszer, akármi) Én úgy gondolom, hogy az nem feltétlen baj, hogy több üsződ van (ez valamelyik hormon magas értékére utal, ami egyébként összefüggésben van a cisztaképződéssel is) azt kell megnézni, hogy van e tüszőrepedés. Mert hiába van sok érett petesejt, ha nem reped meg, elöregszik és felszívódik.
Egyébként minden doki azt fogja mondani, hogy 3 hónap alatt még semmire nem lehet következtetni. Hány éves vagy? Ez sem mindegy. Ha egy kicsit meg akarod sürgetni a dolgot, akkor mondd azt, hogy már 6-8 hónapja próbálkoztok. (bár még a fiataloknál is az 1 évet szokták vízválasztónak mondani).
Én ennyit tudtam így korán reggel mondani.Írjál rendszeresen, hogy mi is okosabbak legyünk.
ÜdvFanny
fanny01

Sziasztok!

Cmg én csak annyit tudok, hogy nagyon sok nőnek van cisztája. Ez az esetek töbségében nem okoz gondot, mert mint nálad is, felszívódik. Ha idegesked az biztos nem tesz jót neki. Próbálj megnyugodni. Úgy látom nálad az a baj, hogy nem bízol senkíben. Nem hiszem, hogy mi többet, okosabbat mondanánk mint az orvosok. Fanny tanácsát sztem is érdemes megfogadni, talán kezdheted Ágota által megadott dokinál.
Sok sikert! :wink: Még annyi, hogy ha az orvosok szerint próbálkozhattok a babával, nem lehet nagy gáz. Ha súlyos, tényleg műteni való bajod lenne, nem kockáztatnák a terhességet is mellé.
Mielöbbi babásodást, és nyugalmat kívánok neked! :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Lányok!
Húúú, mennyi minden történt megint ilyen rövid idő alatt!

Kata :) Gyönyörűek a kis pöttyök:):):)És 5 gyerkőc, ez szenzációs!!!! Én is 4-et szeretnék, de apa még a 3-at is sokallja...:( Remélem, ha az elsőt a kezébe foghatja változik a véleménye és egyre többet akar belőlük :wink: ) Mielőbbi jobbulást neked és a gyerekeknek is!

Fioona :D :D A születési időm: 1984.01.08. 03.00 Budapest.
Szűz asc-el kapcsolatban nem tudom, mit kavarhattam, mert ahhoz nem sok közöm van, úgyhogy bocsi, magam sem értem, hogy azt hogyan sikerült szóba hoznom :oops: De igen, eléggé zavarbaejtő együttállásaim vannak, és a legtöbb bolygóm az 1-2-3 házban van...hát izgi :shock: Ami mégfontos lehet: lett volna egy ikertesóm, de ő sajnos a terhesség 3. hónapjában felszívódott, nem volt életképes:( Van egy nővérem és egy öcsém, az ő születésük ideje: 1977.12.20. 21.00, 1990.11.05. 02.00. (elég pontos gyerekek vagyunk, mind óra egészre lettünk kinn:):):)) Vetélésem hála Istennek nem volt, viszont volt egy mioma-műtétem 17 éves koromban, ennek időpontja 2001.05.26. Halálesetet illetően a közvetlen környezetemben Édesapám ment el, 2005.12.17-én (hajnali fél5-kor). A házasságkötésem időpontja: 2004.07.10. (ami azért vicces, mert a férjem 06.02.-én született, és ugye ha 01.08-at és 06.02-őt összeadod, az 07.10 -erre csak utólag jöttünk rá, ugyanis az időpontot úgy választottuk, hogy bementünk az anyakönyvvezetőhöz, és az első szabad szombatjára kértük magunkat-ez volt az. De szerintem tök jópofa, hogy így alakult:). NNaa, kb ennyi. Drukkolok, hogy az ingának igaza legyen!!!

CMG!Először is szia, remélem mielőbb sikerrel jársz. Ciszta terén nincs tapasztalatom, nekem "csak" miomám volt, viszont a folliculus-para (már ha ez áll a leleteden) nekem is ismerős, egyszer engem is halálra rémítettek, mikor ultrahangon benyögték, hogy a bal petefészekben több, jól fejlett folliculus látható. Már kezdtem azon agyalni, milyen temetést kérjek, aztán kiderült, hogy a folliculus a petesejt latin neve :D :D :D (erre jó egy latin tanár nagypapa:):):):):)) Szóval ha folliculus van a leleten, ne izgulj!Egyébként a fogamzásgátló nekem is rendesen bezavart, én 6 évig szedtem, majd tavaly decemberben hagytam abba, azóta nincs baba. Beparáztam, elmentem az orvoshoz, ő azt mondta, ó, ne aggódjak, nincs semmi baj, csak a gyógyszer mellékhatásaként valszeg még mindíg nincs peteérésem, mert elég vékony a méhnyálkahártyám (a 23. napon mentem, 26 napos a ciklusom) Pontosan ugyanezeket a lehetőségeket vázolta fel nekem is, mint neked, én rengeteget ettem magam rajta, végül egy 3. variációt javasoltam, miszerint várjunk egy ciklust Closty nélkül, visszamegyek uh-ra a 12. napon és a 22.en, hogy lássuk:1, van-e peteérésem, 2, helyrejön-e a nyálkahártyám. A 12. napon az esélytelenek nyugalmával bebattyogtam, és: egy gyönyörű, 22 mm-es tüszőcske figyelt a bal petefészkemben! (most is itt van velem szemben, kitettem a faliújságra. Mikor ezt a dokinak elmeséltem annyira röhögött, hogy majdnem leesett a székről). A 22. napon pedig a nyálkahártyámat is rendben találta. Szóval szerintem próbálj meg nem ráparázni, nekem bejött, nagyon szorítok, hogy neked is rendben legyen minden (ugyanis én is nagyon ellene voltam annak, hogy bármilyen módon megint belezavarjanak a szervezetem működésébe)

Ágota! Remélem kicsit kipihentedmagad, ezek a tanfolyamok elég durvák tudnak lenni, rendesen szívják le az ember energiáit. Én ugyan csak indiai szakrális táncot tanultam, meg ehhez kapcsolódó meditációkat, majd a tanfolyam után ilyen foglalkozásokat tartottunk a barátnőmmel, de az is elég kemény volt, hát még egy ilyen Shaitsu milyen energiákat mozgathat!!! 8)

Meriann! Mi újság?Nagyon-nagyon szorítok, mert az álmod, meg a gyomorbaj így egyszerre....nagyon klassz lenne, elvégre kiadtad a "vezényszót", úgyhogy babásodjunk! Nekem most elkezdett kinőni a "szarvam" a homlokom közepén, azt még nem tudom, hogy unikornis, vagy kisördög lesz-e belőlem, de hogy meg fog jönni, az tuti, ezek a fránya pattanások fixen azt jelzik :( Szóval ezer drukk neked!!! :)
Na megyek csajok, millió puszi és vigyázzatok magatokra!
porsika

Porsika: köszi a drukkot. Azért drukkolok Neked én is! Sosem lehet tudni!

Nekem vagy tényleg ott a baba, vagy szuper a beleélő képességem. Na, ezzel nem sokkal vagyunk előrébb, ugye? :D

A gyomrom azóta sincs rendben. Néha szédülgetek is. Zokniban alszom, mert fázom. Az inga mindig fiút jelez. A hasam is eléggé puffadt. A bőröm viszont szokatlanul tiszta és más vagyok magamnak a tükörben.
Ez a sok tünet azért nem döntő, mert a korábbi terhességemnél ugyanezeket tapasztaltam. Tehát vagy előjön a memóriámból a tünetegyüttes, vagy baba van. És akkor megint ott tartok, ahol korábban. :D Na, jó már elvileg 9 nap és eldől.

Ágota féle nagy hasi ismerős. 5 hetesen rajtam is simán látszott a pocak. Pedig én nem vagyok karcsú. Bár nekem mensikor is olyan a hasam, mintha pár hónapos terhes lennék.

Valaki hozzáértő nézzen már meg engem is asztrológiailag. Légyszi!
1978.03.02. Fehérgyarmat 18 óra 30 perc.
KÖSZÖNÖM!

meriann

Meriann! Már megvan a képleted, de még most jön a java:) Berajzolgatni stb...szóval ha lassan is, de készülget, bár én eléggé be vagyok már rozsdállva asztrológiailag, ahogy elnéztem Fióna és Ágota sokkal inkább a toppon van:)
Remélem a gyomorbaj babát jelez:) Teintve, hogy elég szkeptikusan állsz a dologhoz - a leírtakból ítélve- nem hiszem, hogy beképzelnéd a tüneteket:) Úgyhogy óriási drukk:):):) De szép lenne, akkor már 4 kismamink volna:) Egyébként fiút szeretnél? Vagy igazából mindegy is?
puszka
porsika

sziasztok! meriann:Fehérgyarmaton laksz?
milyen stádiumban vagy a babagyártás terén? :roll:
van már gyereked?
mikor kell megjönni?
timea toszegi

Porsika: köszi szépen, hogy dolgozol rajtam. Aranyos vagy. Nem
sürgős, csak azt hittem, hogy kimaradok az elemzésből.

Teljesen mindegy a baba neme, csak egészséges legyen.
Az inga miatt már ráhangolódtunk a fiúra. Bár a papa lányt
szeretne ha lehet választani, de majd a következő. Most
viszont már nagyon kímélget. Azt mondta, hogy úgy látja
az arcvonásaim változtak. Ez bíztató jel.

Tímea: Fehérgyarmaton születtem, amúgy Tiszakóródon élünk.
Még nincs gyerekünk, de volt egy terhességem.
9 nap van a tesztig, 19-20 körül kellene megjönnie, de nem
várjuk. :) Augusztus 27-e óta nem védekezünk.

meriann

sziasztok! meriann:mikor volt az utolsó mensesed? :?:
kb.nekem is akkor kell tesztelnem amikor neked. remélem sikeres lesz.
én nagyon drukkolok neked.
egyébként milyen a hőd?méred?
éppen Fehérgyarmaton voltam Dr. Kanyónál és azt mondta , hogy hála istennek minden rendben van lehet próbálkozni.
timea toszegi

Tímea: Ismerem Kanyót. Jártam hozzá én is régen, csak
elköltöztünk Nyíregyházára és átkerültem Adorján
Gusztávhoz. Adorján meg annyira bejött, hogy hiába
költöztünk vissza, már nála maradtam. A vetélés után ő
állított talpra. Utolsó mensim aug. 20.

Képzeljétek megint babával álmodtam, de most a nemét is láttam. Lány volt. Az inga meg fiút mutat. (Lehet, hogy rosszul csináltam valamit az ingával? )
Az arcát is láttam. Olyan izgalmas volt az álom. :) Egyből szebb lesz a napom, sőt a hetem.
Biztos vagyok benne, ha esetleg még nincs pocaklakóm, akkor is hamarosan bekopogtat. Ennyiszer még az életemben nem álmodtam babával. Csak nem véletlen, ugye?

Hogy vannak a betegeskedők? Remélem jobban!

meriann

Tímea: nem hőmérőzök. A megérzéseinkre hagyatkozunk. Augusztus végén mindketten azt éreztük itt az idő. Ezeket figyelembe szoktuk venni. A múltkor is így jött össze.

meriann

Sziasztok!
Na, lányok, úgy látom, eléggé ösze van hangolódva a ciklusunk, én ugyan most tűntetőleg nem számolom a napokat sem, de a legutóbbi mensim nekem is 19-én volt, úgyhogy nekem is akkortájt kell emgjönnie, mint nektek, Meriann és Timi:D:D:D:D

Meriann! Tök jó az álmod!!! Annyira megnyugtatja az embert egy ilyen jelzés, nem? Engem is nagyon megnyugtatott annó, mikor én álmiodtam az enyémmel:) És biztos a tied is nagyon közel van már a beköltözéshez :D :D
A többiekkel mi újság? Kismamik hogy vagytok?
puszka
porsika

Sziasztok! Szerintetek milyen fajta terhességi tesztet érdemes venni? Vagy teljesen mindegy? Reggel kell megcsinálni?

Meriann!
Én is érzek tüneteket, de lehet hogy csak beképzelem, bár én nem tudom , hogy miket kellene éreznem, még nem voltam terhes. De a gyomromon, hasamon érzek valamit: feszül már egy ideje, és néha gyomorégést is érzek (ami nekem még sosem volt...).
Reménykedek benne, hogy baba az oka ezeknek. Remélem nem fogok csalódni. Ha meg megjön, akkor új hónap, új remények.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Angyalkrisz: 3 nap!!!!!!!!!!!!!
Jaj, de izgi. Én már sok féle tesztet próbáltam.
Azt hallottam a gyógyszertári jobb. Nem tudom.

Az esetleges második terhességemkor viszont egy smiley figurás teszt mutatott +, aztán egy másik fajta pár napra -. Azt DM-ben vettem és az volt a legolcsóbb. Hát, most gyógyszertárban vettem. Nem biztos, hogy a teszttel volt baj.
Reggel érdemes megcsináni, akár mi is van ráírva. Mert úgy tudom, hogy reggel a legmagasabb az első vizeletben a HCG. (A HCG jelenlétét mutatják a tesztek. )

Porsika: valóban megnyugtatott az álmom. Neked van már gyereked? A táblázatban nem láttalak.

Tímea: természetesen én is 1000 X drukkolok neked.

És mindenkinek 1000 X drukkolok.

meriann

Meriann :D Sajnos nincs még babám, de nagyon bízom benne, hogy mielőbb lesz:) A táblázatból pedig kimaradtam :oops: Úgyhogy ezúton szeretném is megkérni Fannyt, hogy legyen oly drága, és varázsoljon bele :D Jaj, lányok, ez nagyon izgi!!! Timi, Meriann, olyan jó lenne, ha babásodnátok!!!Rá vagyok állva minden pozitív energiámmal, úgyhogy hajrá!!!!
puszi
porsika

Sziasztok!
Porsika rám is állj! :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Jó reggelt! :)

Mennyi minden történt hétvégén :)

Meriann, egyre sűrűbben kopogtat az a picur. HAJRÁ!

Fioona,
te hogy állsz? Mostanában kellene tesztelni, nem?
+++++++++++++++++++++++ babaragacs :)

Kata,
Helyes pöttyök! :lol: Jobbulást a családnak!

Persze mindenki másnak is, aki közel van a teszthez, nagy drukk.

Nekem szombaton teljesen megjött, úgyhogy tolódik a babuci project, dehát kiért izgulnánk, ha mindenki rögtön babás lenne? :lol:

Kép
bodzi

Akkor együtt nagy izgalommal NE várjuk a mensinket!

Izgi lenne, bár butaságokat beszélek, már így is izgi várni a babásodásokat. Szerintem eddig ez nagyon jó teljesítmény.
3 kismama eddig.

Fioona: 1 nap és teszt !

Ki csinál mostanában még tesztet?

Azt gondolom, hogy mindenképpen pozitívan hatunk egymásra. Nem csoda, hogy egyre többen vagyunk. Hú, mennyi 2007-es tavaszi, nyári, őszi és téli baba lesz itt. Majd meglátjátok!

meriann

Ja, CMG ciszta ügyben.

Attól függ minden, milyen cisztád van.
Tényleg nem mindet kell műteni. És ha a Tiéd visszahúzódni látszik, akkor az valószínűleg el fog tűnni magától. Kevés ciszta olyan, amilyet műteni kell. Én is azt javaslom, keress egy dokit, akiben megbízol.

Kép
bodzi

Bodzi: csak optimistán! Még szeptemberben összejöhet az a baba!
Lehet nem akart májusi születésű baba lenni. Ha szombaton megjött, akkor lassan lehet dolgozni az ügyön. :)
Rád jobban odafigyelünk és több pozitív energiát, szeretet küldönk és sokkal jobban drukkolunk, mint eddig. Pusz-pusz

meriann

Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni ha nem gond.26 éves vagyok, fél éve próbálkozunk, előző hónapban sikerült 2 csíkosnak lennem, igaz csak egy hétig mert megjött :cry: A dokim elevitet javasolta, és azt hogy ha még fél évig semmi, menjek vissza. Szóval ebben a hónapban ismét várom a 2 csíkost!
Mindjárt visszaolvasok, hogy kicsit képben legyek.

SZDKATA1:
Nagyon tetszik az uh kép!! Irigyellek!!
vani

Szia Vani! Üdv nálunk! Mihamarabbi babásodást, remélem a hely szelleme rád is hat. :wink:

[quote]F írta:ioona: 1 nap és teszt !

Lányok azt hiszem nyanya voltam eddig. Most sikerült megvilágosodnom, hogy a szalagot, úgy kell beállítani, hogy nem a barnázás az első nap, hanem amikor rendesen megjön. Ez tényleg így van? MIndenesetre én csütörtökre várom, vagyis nem várom, hogy megjön. Bár vannak tesztek amiket 2 nappal elötte is kimutatják a babót, de még várunk. A rossz tapasztalat........ :?

Mindenesetre a mellbimbóim érzékenyek lettek, és ilyen nekem csak akkor volt mikor Lillát vártuk. 8) Bár a terhesség késöbbi szakaszában. :shock:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona!!! :D :D :D
Természetesen neked is küldöm ezerrel minden angyalkámat, pozitív energiámat, stb...csak kiment a fejemből, hogy már te is ennyire közel jársz az igazsághoz :oops: :lol: :lol: :lol:
De nagyon drukkolok, hogy Lilla baba mellé legyen még egy gyönyörűséged:)

Meriann :D Én is úgy gondolom, nagyon jól hat itt mindenki mindenkire! Reszkessenek a szülészorvosok, adunk nekik melót bőven!

Vani :D Szia! Nagyon sajnálom, hogy a múltkori örömösd oly rövid ideig tartott, de ha már itt vagy, rosszul nem járhatsz:) Drukkolok neked is!

Bodzika :D
Ne add fel! Nekem is meg fog jönni sajnos, tuti, de nem baj, majd eljön a mi időnk is...ilyen babásodási arány mellett:):):) Sok.sok drukk, és minden jó neked:)

Kismamááááák!!! Mi újság?
puszka
porsika

Üdv Vani!

Szeretettel köszöntünk a hamarosan kismamák, illetve a már kismamák csapatában.
Szerintem minden rendben Veled. Biztosan hamarosan bebabásodsz.
Tutira baba volt az előző hónapban?
Doki megerősített? Én is jártam így teszttel. De azóta itt megállapítottuk, hogy simán lehet, hogy nem is baba volt.

Pusz

meriann

Fioona szerintem az nagyon jó, ha érzékeny a melled. Jaj, nagyon drukkolok.

A teszttel én is óvatos akarok lenni. Semmi kapkodás. Különben csalódás lehet a vége.
Egy ideje nekem is így kezdődik, hogy barnásodás, de a doki azt mondta, hogy azt már lehet első napnak venni.

Porsika honnan tudod, hogy meg fog jönni? Ne várd már ennyire! Nekem is normál mensi tünetek voltak előtte és meg is jött, és mégis baba volt. (igaz a vérzés nem volt normál mensi állag, bocsi)

meriann

Köszi mindenkinek a fogadtatást!!

Fioona:hát nagyon remélem, hogy hat rám a hely szelleme!!

Meriann: valószínűleg tuti baba volt, mert ez volt az első alkalom, hogy késett,tűnetként gyakori pisi+szédülés jelentkezett, és mindennap csináltam egy tesztet az 1 hét késés alatt, mindegyiknél megjelent a 2.csík, és egyre erősődött.
Dokinál voltam, tapintásnál azt mondta, hogy kicsit puha a méhem és akár lehet baba is, de az uh-n már nem látszott semmi.Olvastam, hogy ilyen elég gyakran előfordul.
Mindenesetre, már a jobb a kedvem és alig várom, hogy ne jöjjön meg a hónapban.Nektek honnan van ezek a jópofa jelzések, hogy hány nap van tesztig?hogy kell megcsinálni?
vani

Fióna! Akkor nekünk elvileg ugyanakkor "kell" megjönnie. Nekem is csütörtöktől várható a menzesz. Remélhetőleg egyikünknek sem fog jelentkezni! :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Jajj lányok, köszi a sok kedves szót!
Ezért jó idejárni. Most amúgy teljesen jó a kedvem, már elmúlt a világvége hangulat és várom a következő hó végét :)

Vani,
üdv itt és sok sikert!

Kép
bodzi

Vani klikkelj rá a vonalzóra, és máris a megfelelő oldalon vagy :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Hát nem is fog. Nagyon drukkolok értetek!
A mensinek még a gondolatával se foglalkozzatok!

meriann

Drága Meriann! :D :D Köszi a bíztatást!!! Nem várom ám, hidd el, ezt most megtévesztő trükknek szánom a szervezetemmel szemben :oops: Eddig minden alkalommal mikor nagyon rákoncentráltam, hogy na, még egy nap, és ha nem jön meg. akkor....akkor mindíg megjött:(:(:( Úgyhogy ez most gyagyaság, tudom, de megpróbálom:) Meg sajnos tényleg úgy érzem, hogy jön aminek jönnie "kell" :(:(:(: De azért hátha....:) A sok-sok jó dolog, amit itt kapok biztos meghozza az eredményét:):):)
puszka
porsika

[quote]F írta:ióna! Akkor nekünk elvileg ugyanakkor "kell" megjönnie. Nekem is csütörtöktől várható a menzesz. Remélhetőleg egyikünknek sem fog jelentkezni!

És akkor egy napon szülünk! :D :D :D

KépKép
KépKép
fioona

Addig traccsoltunk, hogy odaégettem az ebédjét Lillának. Kép

Most ehet üvegeset szegényke.

Meriann a teszt szempontjából is első napnak számit?

KépKép
KépKép
fioona

Hát én azt gondolom, hogy igen, én úgy számolom.
Sokáig barnázol? Én általában 1-2 napig. Szerintem az a két nap kb. annyit számíthat, hogy halvánnyabban látszik a második csík.
Vagy nem?
Elbizonytalanodtam.
Egy biztos, a mércémre az első barnás napot jelöltem. :?:

meriann

Kb. 2 napot én is. Akkor most együtt bizonytalankodunk. :)

KépKép
KépKép
fioona

Én valahol úgy hallottam, hogy az első nap az, amikor rendesen megjön. De ha a doki meg másként mondja...
Mindenesetre az a két nap már nem olyan sok! :)

Kép
bodzi

Halihó Lányok!

Annyira izgulok, hogy kinek mi sül ki belőle! Ezek a tünetek...felettébb gyanúsak ám!!! :idea:

Hétvégén voltam a szüleimnél.OLyan aranyosak, ellátnak mindenfélével. Apuval sétálgattunk és kérdezte, hogy mi mikor szeretnénk babát...Úgy elmondtam volna Nekik, mert annyira hiányzik...na tessék, most elbőgtem magam...szóval jó lenne megosztanom Velük a jóhírt! Ehelyett azt mondtam, hogy még utazgatunk először... Bazi érzelgős vagyok Lányok!

Már megértem tesómat, aki állandóan sírdogál, hogy nem tud találkozni Velük, és hiányoznak Neki. Mert én is így érzek, most annyira szükségem van Rájuk. Mert Apa (Geri) persze mellettem van, de a szülői szeretet... na ez az, most itt bőgök csendesen, miközben Apuci lent van (ugyanis egy munkahelyen dolgozunk). De már csak 2 hét! És meg tudjuk mutatni a Tyunytyika képét

Hétvégén voltam a Shiatsu tanfolyamon, nagyon élveztem!!!!!!! Egy két gyakorlatot ki kellett hagynom, de a gerincemet a helyére tették, most olyan könnyűnek érzem magam

Tüneteim: bár iszom is rendesen, pisilek elég sokat, már éjszaka is. Ma egy kicsit szédelegtem, de semmi más tünetem nincs. :-)

Mikor lesz már 25-e??????????????????

Üdv Vani!!

Puszmák

KépKép
KépKép
ragota

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?