Sziasztok Lányok!
Húúú, mennyi minden történt megint ilyen rövid idő alatt!
Kata
Gyönyörűek a kis pöttyök:):):)És 5 gyerkőc, ez szenzációs!!!! Én is 4-et szeretnék, de apa még a 3-at is sokallja...
Remélem, ha az elsőt a kezébe foghatja változik a véleménye és egyre többet akar belőlük
) Mielőbbi jobbulást neked és a gyerekeknek is!
Fioona
A születési időm: 1984.01.08. 03.00 Budapest.
Szűz asc-el kapcsolatban nem tudom, mit kavarhattam, mert ahhoz nem sok közöm van, úgyhogy bocsi, magam sem értem, hogy azt hogyan sikerült szóba hoznom
De igen, eléggé zavarbaejtő együttállásaim vannak, és a legtöbb bolygóm az 1-2-3 házban van...hát izgi
Ami mégfontos lehet: lett volna egy ikertesóm, de ő sajnos a terhesség 3. hónapjában felszívódott, nem volt életképes:( Van egy nővérem és egy öcsém, az ő születésük ideje: 1977.12.20. 21.00, 1990.11.05. 02.00. (elég pontos gyerekek vagyunk, mind óra egészre lettünk kinn:):):)) Vetélésem hála Istennek nem volt, viszont volt egy mioma-műtétem 17 éves koromban, ennek időpontja 2001.05.26. Halálesetet illetően a közvetlen környezetemben Édesapám ment el, 2005.12.17-én (hajnali fél5-kor). A házasságkötésem időpontja: 2004.07.10. (ami azért vicces, mert a férjem 06.02.-én született, és ugye ha 01.08-at és 06.02-őt összeadod, az 07.10 -erre csak utólag jöttünk rá, ugyanis az időpontot úgy választottuk, hogy bementünk az anyakönyvvezetőhöz, és az első szabad szombatjára kértük magunkat-ez volt az. De szerintem tök jópofa, hogy így alakult:). NNaa, kb ennyi. Drukkolok, hogy az ingának igaza legyen!!!
CMG!Először is szia, remélem mielőbb sikerrel jársz. Ciszta terén nincs tapasztalatom, nekem "csak" miomám volt, viszont a folliculus-para (már ha ez áll a leleteden) nekem is ismerős, egyszer engem is halálra rémítettek, mikor ultrahangon benyögték, hogy a bal petefészekben több, jól fejlett folliculus látható. Már kezdtem azon agyalni, milyen temetést kérjek, aztán kiderült, hogy a folliculus a petesejt latin neve
(erre jó egy latin tanár nagypapa:):):):):)) Szóval ha folliculus van a leleten, ne izgulj!Egyébként a fogamzásgátló nekem is rendesen bezavart, én 6 évig szedtem, majd tavaly decemberben hagytam abba, azóta nincs baba. Beparáztam, elmentem az orvoshoz, ő azt mondta, ó, ne aggódjak, nincs semmi baj, csak a gyógyszer mellékhatásaként valszeg még mindíg nincs peteérésem, mert elég vékony a méhnyálkahártyám (a 23. napon mentem, 26 napos a ciklusom) Pontosan ugyanezeket a lehetőségeket vázolta fel nekem is, mint neked, én rengeteget ettem magam rajta, végül egy 3. variációt javasoltam, miszerint várjunk egy ciklust Closty nélkül, visszamegyek uh-ra a 12. napon és a 22.en, hogy lássuk:1, van-e peteérésem, 2, helyrejön-e a nyálkahártyám. A 12. napon az esélytelenek nyugalmával bebattyogtam, és: egy gyönyörű, 22 mm-es tüszőcske figyelt a bal petefészkemben! (most is itt van velem szemben, kitettem a faliújságra. Mikor ezt a dokinak elmeséltem annyira röhögött, hogy majdnem leesett a székről). A 22. napon pedig a nyálkahártyámat is rendben találta. Szóval szerintem próbálj meg nem ráparázni, nekem bejött, nagyon szorítok, hogy neked is rendben legyen minden (ugyanis én is nagyon ellene voltam annak, hogy bármilyen módon megint belezavarjanak a szervezetem működésébe)
Ágota! Remélem kicsit kipihentedmagad, ezek a tanfolyamok elég durvák tudnak lenni, rendesen szívják le az ember energiáit. Én ugyan csak indiai szakrális táncot tanultam, meg ehhez kapcsolódó meditációkat, majd a tanfolyam után ilyen foglalkozásokat tartottunk a barátnőmmel, de az is elég kemény volt, hát még egy ilyen Shaitsu milyen energiákat mozgathat!!!
Meriann! Mi újság?Nagyon-nagyon szorítok, mert az álmod, meg a gyomorbaj így egyszerre....nagyon klassz lenne, elvégre kiadtad a "vezényszót", úgyhogy babásodjunk! Nekem most elkezdett kinőni a "szarvam" a homlokom közepén, azt még nem tudom, hogy unikornis, vagy kisördög lesz-e belőlem, de hogy meg fog jönni, az tuti, ezek a fránya pattanások fixen azt jelzik
Szóval ezer drukk neked!!!
Na megyek csajok, millió puszi és vigyázzatok magatokra!