Sziasztok!
Eljutottam az olvasásig és a képnézegetésig, de az írásig nem.
Bettina a múlt éjjel nem is aludt, letettem este 8-kor, majd 11-től fent volt éjfélig, majd fél óránként felsírt és csak cicin nyugodott meg. Ill. ez sem igaz teljesen, mert ha nem ömlött a szájába a tej, akkor kifeszült és ordított.
A tejleadó reflexem meg nem mindig működik, hiába csinálom a c fogást. Mondjuk a jobb cicim rendesen megsínylette, mert mára jól belilult és fáj a bimbi.
nappal aludt egyhuzamban 5 órát, 11-től 4 -ig.
Remélem most éjjel nyugi és nem nyűgi lesz.
Livi: csatlakozom a zombik táborához
Nancsi: tuti nincs közötök apával egymáshoz?? Te észre sem vetted a hasonlóságot?
Cory: Nálad egyértelmű a helyzet, mindegyik tiszta anyja.
Nálunk Bettina lett tiszta apja (legalább őt nem kell bizonygatni
)
Petra: nem semmi nálatok az anyák helyzete. Egyébként ott inkább dolgoznak vagy inkább háztartásbelik a nők?
Ági: tessék szépen irogatni nekünk!!!!!
Mi van veletek??????
Talira okt. 1-én tudsz jönni?? Lehet családdal is!!
Edith: szia!! Írj gyakran!!!
És szólj apucinak, hogy ő is írhat a másik topicba!!!
Természetesen ez minden apukára vonatkozik!!
Babetta: gratula a fognak!! Nálunk is simán jött az első kettő, de lehet hogy a rossz éjszakánk a köv. fogaktól volt!?!?
Vali, Annácska: nekünk nem sok választási lehetőségünk volt a sulira. Mi a legközelebbibe irattuk. Persze biztos lehetett volna keresgélni, de ált. jókat hallottunk erről és így tud egyedül is majd menni. Egyelőre az 5. nagyon tetszik neki.
Remélem fog tanulni is, mert az elmúlt 4 év alatt nem sokat láttam itthon tanulni (mégis kitűnő). Csináltam szúrópróbaszerű kikérdezéseket, de mindig tudta.
Boscó: annyira cuki Fanni!!
Meli: tuti, hogy valami fáj nekik amikor így ébrednek éjjel. Kitartás!!!
Azért a képeken látszik, hogy apa olyan kisfiús, Bogi meg gyönyörű kislány!!
Ovi: nálunk sem veszik be Dorinát (mondjuk én nem is akartam). majd jövőre fog kezdeni, 4 évesen, remélem addigra szobatiszta lesz végre
Akinek van itthon kistesó, azt ebéd után kidobják az oviból. Marha jó, reggel elviszi az ember, hazaér szusszan egyet és mehet vissza érte. Az nem érdekel senkit, hogy a kistesó éppen esetleg aludna...
lehet hogy csak 5 évesen adom be???...
Anita: már alig várom a 21-ét!!!!
Anna: én 2003. novemberben szültem Dorinát és 2005 májusban lettem terhes. a 12. héttől papíron visszamentem dolgozni és betegállományba mentem. Így fél évig táppénzt kaptam a maximált gyed helyett. Így mondjuk most a tgyás kicsit kevesebb volt, de most már megint gyeden vagyok és megkapom a max. összeget.
Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.