Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!!

Hoztam képet,de most nem Liliről,hanem magamról.Ilyen voltam babakromban,azt mondják Lili nagyon hasonlít rám. :) (Csak én kicsit pufibb voltam :oops:)
(Most csak erre volt időm,bocsika :oops: Lagziba megyünk holnap és 1000-rel megy a készülődés.)

Kép
Kép
Ő pedig már Lilkó: :) Kép
Vendég

Sziasztok!

Én 2001. szept 11-én már nagyon szülni akartam, néztem valamit a tv-ben, mikor jöttek a híradó különkiadások, majd másnap reggel elmentem szülni :)

Annácska: ez sok tényezős dolog. Pl a kerületben nem veszik fel azokat a gyerekeket, akik május 31. után töltik a 3-at, meg nem is szobatiszta. Balu is 4 évesen ment oviba.

Anna: nálam a fiúk közt 23,5 hónap van, most meg Zsoma és Liza között 2,5 év

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vanilka
Hááát elsőre én is csodálkoztam mikor barátnőm mesélte, hogy egy ismerőse így szoptat de kipróbáltam és nálunk működik... :wink:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Babcika:olyan mintha Lilit látnám fekete fehérben,vagy Téged szinesben. :lol: Eszméletlen a hasonlóság!!!

KépKép

KépKép
pilchard

Nálunk általában hátul ül a 3 gyerkőc, úgyhogy nem tudok melléjük mászni, de mikor a fiúkat anyóséknál hagytuk, akkor beültem mellé hátra, és végig szopizott.

Nekem is vannak rólam régiek. Egyet már láttatok:

Kép
Liza:
Kép

Ezek én:
Kép
Kép
Kép

cory
Budapest

Sziasztok

Amit tortának néztek az egy nagy Isler. :D Nagyon finom volt. :lol:

Tünde
Apa örült neki a legjobban. :lol:
Még nem láttam ezt a képet Bettináról, de nagyon cuki. :D

Livi
Akkor küldöd nekem az esküvői címkét? :wink:
Martin nagyobb nálunk, ő az első. :wink:

Anna
De jó dolgod lesz neked!! Annamari fogja a meséket olvasni Petinek. :lol:

Angi
Nagyon édes Lídi. Cukik a fogai. :lol: Nem harap rá a bimbódra szopi közben?
Nagy talira ha minden jól megy, megyünk.

Anita
Oda nem jöttök? :?:

Vali
Nagyon rendi vagy :D
:D Én Ildiéktől 15 percre lakom. Ez teljesen más irányban van Csepeltől. Dehogy várom el a párodtól, hogy eljöjjön értünk. Úgy is lesztek annyian, hogy már be se férnénk. :wink:

Nancsi
A Balfis Suzkát én fogom megnyerni bocsi. :lol: :lol:

Mini talisok
Gyönyörűek a gyerkőcök. :shock: :D És nagyon jól látszik milyen hatalmas Martin. :wink: Szerintem Levi is eltörpül mellette. :lol:

Lingelera
Ti jöttök nagy talira? Megcsodálnám Martint :D

Babcika
Tényleg hasonít rád.
Én is megyek holnap esküvőre. Csak nem ugyan arra megyünk.? :D

Ja !!! Nagyon szereti Levi az almát. :D A barackot hanyagoltuk, mert nagyon keserű volt.

Most én se írok többet, mert nekem is ezer dolgom van.

Sziasztok

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Cory
Ti is nagyon egyformák vagytok. :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babcika,Cory:tényleg nagyon nagy a hasonlóság!Holnap előkerítek én is magamról kiskori képeket,mert nálunk mindenki azt mondja,hogy Fannika tiszta apja!De ezt Ti is láthattátok a kiskori képe tényleg tök olyan,mintha Fannika lenne! :lol: Nem azt szokták amúgy mondani hogy a lányok inkább apjukra hasonlítanak?

Vali:sajna igen,kevesebbet jövök,mert hát egyedül vagyok mindenre,és a vizsgaidőszak is megkezdődik hamarosan,de egy két dolgozaton már most dolgozhatom! :roll: Csodálni tudlak Titeket,hogy többgyerekes anyuka létetekre mennyit tudtok írni!Hogy csináljátok?Pedig Ti is egyyedül vagytok mindenre!Fannikáról majd dobok néhány képet!
Vendég

Babcika!
Szerintem nagyon hasonlít rád a lánykád!

Babetta!
Ezer bocsi! Tudod a terhesamnézia!
Megpróbáltam most elküldeni, de azt írja, hogy új topic indításakor adjam meg az új topic nevét. :shock: :?
Emilcímet kérek!

Cory!
Szerintem hasonlít rád a lánykád, de azért a szája egy kicsit más!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Babetta!
Nem kérek emilcímet, ha az editbüfe még még jó!

Kép
szelivi

Livi
Csak a szöveg jött át. :lol: :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Látom jó régi, összeforrt társaság van itt. Tolakodásnak veszitek-e, ha bekapcsolódok?
A topik címére figyeltem fel, az én babám is idén tavasszal született, pont április elsején. :lol: :lol: :P :P :lol: :lol: Ezért gondoltam, hogy írok ide is, de ha zavarok, akkor szóljatok! :)
Üdvözlök mindenkit!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Teszek fel én is képet, és el lehet dönteni, h rám mennyire nem hasonlít a fiam, az apjára meg mennyire. :D

Én Alex Gabi
Kép Kép Kép

Meg egy kis mókásat is... :)

Kép Kép Kép

Kép

Kép
nancsika

Jah, még1. Ez annyira cuki. Pelus... :lol:

Kép

Kép

Kép
nancsika

Babetta!
Rájöttem, de csak most! Ezer bocs és harminc anyamedve! Most elküldtem megint!

Sedith!
Bartika Pötyije is április elsejei! Üdv köztünk!

Próbáltam a korai képeket lefényképezni magamról, de a gépünkön nincs makró, és így nagyon homályos lett. Szóval legfeljebb a talin. De a látottak alapján a lánykám rám nem nagyon hasonlít.

Kép apával:

Kép

Tündi:
Kép

Apa:
Kép

Kép
szelivi

Vendégek voltak, nemrég mentek el, a két gyereket már lenyomtuk, végre csend honol a házban :)

Ma két ismerősöm is bejelentette, hogy terhes :) Uhh ... én olyan irígy vagyuk rájuk. Komolyan nem vagyok normális, de olyan jó lenne megint terhesnek lenni :shock: :roll:

Babcika, Cory: Nálatok aztán nem kérdés, hogy kire hasonlít a gyerek :)

Edit: Komolyan ne ezen múljon már! Kérdezd meg Angit, ha befértek, beugrunk értetek, max. egy kicsit nagyobb kerülővel közelítjük meg Csepelt :lol:
Muszáj összehasonlítani a skacokat, főleg ha Martin baba is ott lesz :wink:

Boscó: Vince napközben suliban, én is csak akkor tudok jönni, ha Aliz épp szunyál, vagy ilyenkor este. Szerencsére nekem nem kell dolgozatokkal bíbelődnöm, meg vizsgákra tanulni, csak a háztartás van, de az sokszor ráér :wink:

Edit: Üdv a csapatban :) Gyere csak bátran. Eddig hova írogattál?

Nancsika: Őszintén megmondom, én nem tudom megmondani, hoyg Alex melyikőtökre hasonlít :roll: :oops: Viszont az apa és a te gyerekkori képetek között látok hasonlóságot :shock:

Livi: Apáról nincs babakép? Így nehéz összehasonlítani őket :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Edith: üdv itt :) Mesélj a csajsziról!

Nancsi: melyikőtöknek van ikertesója?

cory
Budapest

Most csak olvasok, de egy-két dolgot nem bírtam megállni :D

Vali, itt röhögök magamban (illetve férjjel :oops:)! Ez hatalmas volt, amit Nancsinak írtál, de komoly így van, hogy Nancsi és férje hasonlítanak nagyon :shock: :D

Sedith: Üdv! Gyere csak, és mesélj! :wink:

Era: Jesssszus, Martin tényleg óriás! :shock: Botuskám kis törpicsek mellette!

Edit: Szupi lenne,ha tudnátok jönni, bár így is annyira kedves Angitól,hogy megszervezi, és hogy talizhatunk náluk!
Boldog szülinapot utólag is Levinek! :D Kíváncsi leszek,hogy jön be neki a szilárd kajcsi :wink:
A pulcsija hót vagesz :D :wink:
Nagytalira nem tudom,hogy tudunk-e menni. Egyelőre készülünk, csak tudod, a bébitől függ. Viszont az őszelésből haza kell jönnünk, és meg is kell állnunk pihizni, így jött a 21-i tali :lol:

Bébik édesek! Bocsi,most nem külön, de majd pótolom :oops:

Meli: Mizújs???

Szenzációsak ezek a mama-papa babakori képek! Majd én is!

Babci, Cory: Nem kérdéses... :wink:

Na, már így is több volt, mint gondoltam, de Vali írásra késztetett :lol:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Edith!
Üdv a csapatban!

Edit!
Igen, megyünk a nagy talira is.
Kíváncsi lennék, hogy mit szólna Martin egy hasonló méretű babához, ezért jó lenne, ha ti is el tudnátok jönni Angihoz.
Meg a kiscsajok is nagyobb biztonságban lennének a Góliátok között :P :P :P
Én is szívesen elmennék érted, de
1. Martinnal 2-en és az óriás babakocsijával ami elfoglalja a csomagtartót és a ledöntött hátsó üléseket is, megtöltjük az autót. :shock:
2. Angitól kb. 10-15 percre lakunk.(Soroksár)

Babcika, Cory!
Remélem, a következő babánk főként, ha lány lesz, lagalább ennyire fog hasonlítani rám. Vagy én rá... :D
Majd keresek én is képeket!

Kérdés:
Csajok!
Van köztetek olyan, akinek a babája, olyan keveset alszik napközban mint Martin? Tehát, 2X-3X 20 perceket?
Több helyen olvastam, hogy az az egészséges, ha ilyen idős korban, napközben 2X-3X 1-2 órát alszik.
Egy kicsit most beparáztam. Vagy lehet, hogy a vasraktára már feltelítődött és nem kellene tovább adnom a + vasat? Vagy csak éjszaka kipiheni magát????
Help!!!

Az éjszakai alvással nincs gond. Sőt, képzeljétek, ma már nem is akart este sem cicin elaludni. "Bekéreckedett" a kiságyba egy kis buksisimi és azóta alszik mint a a tej. :D

Jó éjt!

Era

KépKép

KépKép
lingelera

:D :D :D Szerintem is : Nancsi és a férje, mint az ikrek :D :D :D

KépKép

KépKép
lingelera

Era: Liza is hasonlóan nyomja! Ma pl egyszer fél órát sikerült. Aztán vannak napjai, amikor behozza.

cory
Budapest

Köszi Cory!

Ma Martin zenét hallgatott és még vezényelt is rá :D :D :D :
Kép

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok!

Sedith: Én is nemrég csatlakoztam,úgyhogy üdv itt! Hogy van Violka? (Én vagyok Alizbaba anyukája a babaszobáról)

Lányok az érdekelne a kevés korkülönbséges anyukáktól, hogy én Pogi 2 éves kora körül szeretnék egy kistesót, és az érdekelne hogy a gyásba és a gyedbe beleszámít az elöző gyerek utáni gyás, gyed vagy nem? Csak hogy kb. képbe legyek. Mi most készülünk lakást venni hitelre és nagyjából nem ártana tudni, hogy kb. ennyit kapok majd mint most vagy nem!
Elöre is köszi!
Anna

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Hello, mindenkinek!

Köszönöm a kedves fogadtatást!
Én a gyermeknevelés címszónál a mama-baba, babázó fórum folytatása topikba írogatok, ott is egy szupi társaság verődött össze. Mi csapatostul költöztünk ide egy másik fórumról, mert azt állítólag megszüntetik. ott is vannak a lányommal majdnem egykorú babák, de azért sokkal vegyesyebb a babatársaság. :) Ha van kedvetek ti is benézhettek oda! :)

Anna: Ahogy legördítettem az oldalt, rögtön felismertem Alizbabát! :) Őt nem lehet összetéveszteni senkivel! Örülök, hogy itt is találkozunk, bár a naplókon keresztül eddig nem volt túl közvetlen az ismerkedésünk! :roll:

Ne haragudjatok, de bele fog telni még egy kis időbe, amíg megismerlek benneteket, kb hányan vagytok? Nincs esetleg valami táblázatotok az adataitokkal, babák adataival? Igaz, nekünk anno azért volt szükség ilyesmire, mert a régi oldalon, ahol fórumoztunk, nem voltak volnalzók, nem lehetett képeket feltölteni. Ez sokkal szebb. Ha valakinek esetleg van ideje, számolja össze a csapattagokat!Köszi. Addig is mutatok egy fotót a kis gyönyörűségemről! :)

Kép :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Jó reggelt!

Kicsit megint kimaradtam, de majd pótolom. A képeket megnéztem, csudi aranyosak voltatok anyukák ti is kiskorotokban. De azért a legszebbek a mostani babácskáink. :)

Az éjszakáink men javultak, de már nagy erőlködéssem kúszogat és kezd felülni :shock: :D Én még korainak tartom, ezért azt szoktuk játszani, h ő felül és visszalököm. Olyan, mint aki kocka hasra gyúr. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Megint kicsit olvasó üzemmódban voltam, mert elleptek a dolgok. Ronika is itthon van a hétvégén, így nem úsztam meg a főzést se. Angi még mindíg nyűgi a foga miatt, és már nekem elegem van, hogy szenved szegényke, így folyamatosan ölibaba. bal oldalt felül a szemfoga akar jönni, meg van duzzadva, de a fogat még nem érzem. Alig várom, hogy kint legyen végre. Vettünk neki mese könyvet, (Andersen) nagyon szép, és ma lesz a tesztolvasás belőle. :lol: Kíváncsi vagyok meddig köti le.
Vikinek is végre megvan a rep.jegye, 17.-én jön! :lol: :lol:

Nagyon aranyosak a képek!! És ez a milyenek voltunk is nagyon tetszik!:) Próbálok majd én is tenni, csak legyen időm gépre rakni.

Sedith: üdv neked is!

Era: nekem se alszik többet Angi, max 1 héten 1-szer van olyan, hogy délután 2,5-3 órát sikerül neki, de délelőtt szinte soha.

Majd jövök még, csak zsibbad a kezem a husi lánykámtól. :D

Szép hétvégét mindenkinek!

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sedith:én is üdvözöllek közöttünk!Mutass több képet magatokról!Én nem tudok összeállítást csinálni,mert időhiányben szenvedek,de remélem valaki megcsinálja,mert van köztünk néhány nagyon kreatív egyén! :lol:

Era:nekem sem alszik Fannika napközben többet mint 2*,3* fél óra!Nagy ritkán nyom le 1-1,5 órát,olyan d.u. 3-4 körül!Változó,de nem jellemzőm rá hogy nagyalvó lenne!Éjszaka viszont már többször fel sem kelt,csak reggel 5-6-kor,este fél 9-től.Sokszor irigyeltem Babcikát mikor írta hogy Lilibaba mennyit alszik! :lol: Nagyon jó a Dj-s kép Martinról!

Vpetra:Örülök hogy jól alakulnak a dolgok nálatok!Remélem hamarosan kibújik a fogacska!

Vanillka:sokszor énrám olyan furcsán néznek a kismamák mikor rájukmosolygok!Pedig ha tudnák milyen érzés önti el a szívem mikor rájuknézek,akkor visszamosolyognának!Majd megtudják,milyen jó nosztalgiázni!Nekem tavaly ilyenkor már megvolt a pocaklakóm!!! :lol: Eggyütt jártuk ki a suliban a másodikat! :lol: Igazad van a háztartás ráér,sajna engem is mindig megvár!Legszivesebben lefotóznám most mi van a mosogatómban,de inkább nem teszem!Most várom hogy felkeljen Fannika,5 óta alszik,aztán irány surány megyünk a városba 1-2 dolgot venni!Nem felejtettem elaz ígért képeket!

Boscó kutya Kecskemétre utazott kiállításra!Hajnalban indultak,és holnap este jönnek,mert 2 napos a kiállítás!
Vendég

Szép reggelt!

Livi! A Tündike szája apáé, szerintem.:)

Vali! Alex tiszta apja.:) Majd, ha élőben látod Őket, akkor tuti azt mondod.:) Hogy apa, és én hasonlítanánk? Hááát… Nem toom, de az tuti, h közünk nem volt egymáshoz.:)

Cory! Apának van iker tesója. De 2 petéjű ikrek. Most annyira már nem is hasonlítanak egymásra. A Tomi sokkal rondább! :lol:

Anita! Várjuk ám a képeket! :)

Era! Majd talin Martint és Alexet tegyük már egymás mellé egy fotó erejéig. :) Alvással kapcsolatban passz. Alex 4-5 órát szokott napközben aludni összesen, tök változó elosztásban.:)

Edit! Üdv itt! :)

Csajok! Mi a szent sz@rt csináljak? Ugye kiköltöztünk a nappaliba. Alex a szobájában alszik, apa meg itt kint. Én meg lábujjhegyen gépelek, h nehogy felkelljen férjecském. Cserébe szalad a konyhám, főznöm kellene. De nem merek csinálni semmit,mert felkeltem morci lesz. Most itt ülök csndben, holott ezer dolgom lenne. Nem toom meddig bírom. Csendben nem tudok mosogatni, ráadásul a konyhán ajtó sincs. :( Nah, max veszekszünk egyet, azt még úgysem csináltuk.:)

Kép

Kép
nancsika

Jó reggelt Mindenkinek!

Vanillka!
Következő hétvégén megyünk haza, majd kerítek!

Lingelera!
Tündinek is van néha olyan napja, hogy csak 15-20 perceket alszik. De néha meg másfél órákat kétszer-háromszor egy nap. Viszont nálunk éjszaka is van sűrűn ébredés.

Sedith!
Csini lányod van! Jöhet ám még róla kép!

Meli!
Beikszeltelek az iwiw-en!

Nancsika!
Szerintem is a szája a férjemé. Meg úgy az egész arca. Rám csak abban hasonlít, hogy elálló fülei vannak és az egyik nagyobb, mint a másik. (mert nekem a baloldali nagyobb és puhább is) Egyébként tényleg inkább Te és a Párod hasonlítotok. Az ember állítólag a saját képmását keresi, amikor párt választ. A gyereket meg lehet, hogy összekeverték a kórházban. :D

Kép
szelivi

Anna: ezt sajnos nem tudom, mivel egyetemről mentem szülni én végig gyest kaptam.

cory
Budapest

Sziasztok

Livi
Nagyon köszi :D
Teszek fel képet,hogy milyen lett.
Szerintem jó :lol: :lol:

Lányok
Örülök, hogy szeretnétek minket látni. :lol: Vali köszi tényleg ,de nem kell miattunk 100 km kocsikáznotok. Majd valami más megoldáson gondolkodom.

Egy már eszembe is jutott.
Eszti
Ha nem megy veled senki, elvinnél minket? Mert a Hősök terénél, tudnánk csatlakozni hozzád. Ott apa kocsijából kikapnánk az ülést és mehetnénk is tovább. Ha nem jó az se baj, majd gondolkodom tovább. :wink:

Angi
Beférnénk még egyáltalán? Mert akkor nem okoskodok itt. :wink:

Most nem is írok mást, mert készülnöm kell. :D

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok :)
Vali :)
Szerintem sem szabad túl kemény vagy túl gyenge suliba iratni a gyerkőcöket. Valahol a kettő között kell megtalálni az átmenetet.
Akkor Vini már jól beszél angolul?
Nagyon édes Alíz :D

Babcika :)
Tényleg nagyon hasonlít rád Lili :D

Cory :)
Nem semmi kerületben laksz :( Idáig azt hittem, hogy minden oviban fel kell venni 3 éves gyereket. Igaz a szobatisztaság alapfeltétel :D
Hihetetlen a hasonlóság :D

Edit :)
Na az még odébb van, hogy Annamari olvasson mesét Petinek :D
Nagyon jó lett a Kicsbefőtt :D

Edith :)
Üdvözlünk Téged és Kriszta babát a csapatban :)

Nancsi :)
Atyám Ti tényleg nagyon hasonlítotok egymásra a férjeddel :) Így nem csoda, hogy nem lehet megmondani kire is ütött a gyerek :lol: Na jó én már láttam a férjedet élőben és Alex kiköpött apja :lol:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok,

Csak gyorsan:

Babetta: Ha Eszti nem tud elvinni, akkor a Hősök terénél mi fel tudunk szedni :lol: , az tényleg nem nagy kerülő innen Óbudáról.
Igaz, hogy nekünk 3 óra körül jönnünk kell vissza, mert 1/4 5-re vinni kell Vincét fociedzésre a suliból.

Utolsó ajánlat volt, jól gondold meg, többet nem erősködöm :wink: :wink: :wink:

Hétvége van, meg nyűgi is, megyek, este jövök bővebben.
Mindenki menjen sétálni, dög meleg van, ki tudja lesz-e még ilyen szép idő az idén :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Csak egy percre jöttem.
Szeretném megosztani veletek az örömömet . :lol:
Levinek van egy foga és mi észre se vettük. :oops: :lol:
Az előbb mondtam a telefonba az egyik ismerősnek ,hogy nincs még foga, erre 5 perc múlva egy hatalmos fog néz szembe velem. Nem csak a hegye látszik, hanem teljesen kint van. De jó lenne, ha a többi is így jönne ki. :wink: Na futok tovább

Vali
Most akkor nem mondok nemet. :lol: :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Annácska: kötelező majd csak 5 évesen lesz a felvétel :( Balut 4 évesen is csak protekcióval vették fel. Szerintem ez a durva. Én mondjuk akkor sem vittem volna oviba se Balut se Zsomát 3 évesn oviba, ha felvették volna és szobatiszták lennének.

cory
Budapest

Babetta!
Most láttam egy praktika újsában, hogy egy halforma kivágva, a pikkelyek karikában felvágva és a pikkelyekbe téve van a pénz. Majd le is rajzolom holnap. Most látom kicsit eltolódtak a sorok! Biztosan másfajta word-öd, vagy nyomtatód van. Egyébként nagyon tuti!
Gratulálok Levi fogához!

Cory!
És akkor hová írattad volna őket, ha nem jött volna a következő baba és el kellett volna menni dolgozni? Bölcsibe? Csak mert a kereszgyerekeim szobatiszták, de nem tudják tökéletesen kitörölni amit ki kell ilyenkor. És ők már ovisak, az ovónők szerint meg nem jó ez így.

Kép
szelivi

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!
Megérkeztem a képekkel,a szöveg elszállt!Még most olvasok vissza! :oops:
Vendég

Hát gyorsan átolvastam amit ma írtatok!Nem telt sok időbe!Mindenki megfogadta Vali tanácsát???? :lol: :lol: Én is egész nap csavarogtam kihasználtam a jóidőt,meg hogy apa nincs itthon :lol: :lol: :wink: :wink: Vettem neki egy két dolgot,mert ő vásárolni azt kifejezetten útál,(főleg magának)így meglepem holnap!Igaz nem gond a sok kép?Ne röhögjetek a kendőt nem én tettem rá,de szerintem profin megoldotta apa!Na megyek elmosogatom a halom dzsuvát! :oops: :oops: :roll:
Vendég

Era: Nálunk is kb 3x20 perc a napközbeni alvása a lánynak. Amíg éjszaka alszik, addig én nem bánom. Inkább így legyen, mint fordítva :)

Jó a kép Martinról :)

Anna: Sajnos konkrétan én sem tudom, mert még nem jártam hasonló cipőben, de talán itt megtalálod a választ:

http://www.magyarorszag.hu/ugyintezo/ug ... =C_Advisor

Edith: Aranyos a vigyori lányod :)
Létezik tábla, nekem sajna nincs meg, de tuti lesz itt olyan, aki megadja neked az elérhetőséget.

Meli: Éjszaka :( Ne add fel, ennél már csak jobb lehet!

Petra: Na hogy sikerült a tesztolvasás? :lol:
Gratula Viki repülőjegyéhez :) Lassan teljes lesz a család :)

Boscó: Fannika cuki kis hajasbaba :) Nekem az utolsó előtti képen tetszik a legjobban, olyan kis bájos a pofija :)
Majd mesélj, hogy Boscó kutyu milyen eredménnyel tért haza :wink:

Nancsika: Nálunk dettó ugyanez a helyzet, mi is már a nappaliban alszunk egy ideje, ami egybe van nyitva a konyhával és az étkezővel :? :roll:
Én 10-nél tovább nem szoktam lábujjhegyen járni, na jóóóó ... mondjuk lábasokat sem dobálok, de azért az élet nem állhat meg.

Babetta: Tuti jó lett az ajándék, te is ügyin megcsináltad :)
Örülök, hogy végre nem kéreted tovább magad :wink: , jövő héten dobok pü-t, és megdumáljuk a részleteket :D

Gratula Levi fogához, csak így tovább! :)

Annácska: Dehogy beszél jól, én még összefüggő mondatot nem is hallottam tőle. De most még nem is ez volt a lényeg, hanem csak hogy ismerkedjen a nyelvvel. Ahova jár(t), ott elég játékosra vették a figurát, az igazi tanulás majd csak most kezdődik :)

Cory: Zsomát is csak protekcióval tudod beíratni jövő szeptemberben? Mert gondolom ugyanoda szeretnéd majd járatni, hogy ne kelljen annyifelé szakadni.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Szelivi: szerintem az óvónőknek az a dolguk, hogy kitöröljék nekik. Egyszerűen egy ekkora gyerek még fizikailag képtelen elérni a fenekét megfelelően. Nálunk a kerületben az dívik, hogy az évvesztes gyereke 3 évesen még mennek 1 évet bölcsibe. Nem igazán gondolkoztam el azon, hogy mi lett volna ha, mert nem volt rá szükségem.

Vali: a második gyerek esete már sokkal egyszerűbb, mert mivel oda jár a tesó, így elsőbbséget élvez. De tavaly májusban megkaptam a vezetőóvónőtől, hogy tuti csak azért akarom benyomni Balut (4 évesen!!!) az oviba, hogy nekem egyszerűbb legyen. Pedig ha tudná, hogy mennyivel macerásabb így.

cory
Budapest

Sziasztok!

Oviról: nem fogjátok elhinni, de itt csak 3 hónap szülési szabi van, és utána rögtön vissza kell menni dolgozni, mert az állam semmilyen támogatást nem ad! Létezik Csp. szerű, amit a gyerek 18 éves koráig kap, de annak a havi összege kb. 3000 Ft. Bölcsibe 6 hósan lehet adni a gyereket, de előtte még 3-6hónapos korig kell fogadj valakit a babád mellé, ha nem akarod elveszteni a munkád. Épp ezért itt nagyon kevesen szoptatnak, vagy ha igen, akkor csak 3 hónapig. Néha hülyének néznek amiért nem adok semmit még cicin kívül Anginak. Szóval nem egyszerű a helyzet... El se tudom képzelni ki volt az aki ezt kitalálta, és milyen szempontok szerint. És azt mondanom se kell, hogy a bölcsi annnyiba kerül, hogy nem éri meg elmenni dolgozni. Ovoda már van állami 3 éves kórtól, de az se sokkal olcsóbb.

Na de inkább rakok képeket... :D
András:
Kép
Én:
Kép
és Anginak egy mai képe: :lol:
Kép

Eddig még szinte mindenki azt mondta Andrásra hasonlít. :)

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Jó reggelt mindenkinek!

Boscó!
De aranyos Fannika a kis fejkendőjében! Meg ahogy nyomja a fekvőtámaszt! :D

Cory!
Pont ez a baj náluk is, hogy bár elméletben tudja a kislány, hogy mikor merre kell törölni, de nem mindig siekrül tökéletesen. Volt már olyan is, hogy a kisfiú kitörölte, a gatyó tiszta volt, anyuka megdicsérte, aztán csak kakis lett a ruha valahogy. Aztán kiderült, hogy a wc-papírhoz szegényke hozzáfogta a pólót. :D

Petra!
Ez alapján a teliszájas vigyor alapján, szerintem tiszta anyja ez a gyerek! :D Ha megteheted, akkor nem menj vissza dolgozni!

Én csütörtökön voltam bent a cégnél, ugyanis nekem meg engedélyt kell kérnem a saját főnökömtől, hogy az xy törvény alapján ugyan járuljon már hozzá, hogy ne kelljen a gyerek hat hónapos korában visszamennem dolgozni. És én azt hittem, hogy ez a hat hónap október 3.(ami ténylegesen), erre ezek az értelemesek valamit még az elején eltoltak, és kiderült, hogy szeptember 16. Úgyhogy még időben sikerült. Bár a személyzetis húzta a száját, hogy sok helyen kell "megfuttatni" a papírt, és reméli, hogy még belefér.

Az íccaka óránként keltünk, ordítva! Szóval én lenni nagy fehér hulla.

Kép
szelivi

Sziasztok!

És IGEN! Van újra babanetem. Tiszta elvonási tüneteim voltak... :D:D

Tutik a képek. Én max a nagy talin fogok tudni mutogatni, mert nicsen egy se bescennelve... Lustaság fél egésség. :D:D

Meli!
Sajnálom az éjszakát! :( Semmi se jött be? Mi újat próbáltatok?
Eddig mindenki azt mondta, hogy amit maguktól csinálak, az nem korai. (értem ezt ülés, álás, mászás stb) Szóval sezrintem hagyd. :D Tuti nagyon élvezi a csaj!!!! :D

Boscó!
Meg kell állapítanom, hogy Fanni és Hanna kezdenek már nem hasonlítani egymásra. :( Pedig úgy örültem...
De attól még mindig naaagyon édes a lány! :D:D

Era!
Hannánál is előferdül a 20-30 perces alvás. De mivel mindig vigyorogva ébred, megnyugtatom magam, hogy elég volt neki. :D

Évi!
Hogy vagytok? Vettetek babakocsit? Melyik mellett döntöttetek?
Jövő héten melyik nap jó nektek előreláthatólag?

Nancsi!
Eddig is tudtuk, hogy tiszta apja a gyerek, de így már végképp! :D Le se tagadhatná! :D
Voltatok vásni?

Petra!
Hát, én nem tudom így megállapítani.. talán egy picit jobban hasonlít az apjára, de szerintem bővel van belőled is benne! :D:D

Rólunk:
Hanna kaki újra normális. 2 naponta van csak és sárga. :D Juhhé. :D:D Éjjel átlag már csak 1x kel (aminek én naaagyon tudok örülni) és így tudok egy picit többet egybefüggően aludni. Kivéve, ha 11-ig traccspartyzok. :D:D
A kicsi lányom egyre többet forog oda-vissza, és képest egy irányba is csináli, eró haladni. De ezt persze csakis a nagyágyon csinálja, hogy tuti, ami tuti. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Kicsilány/Anna

Irtam neked privit gyás gyed ügyben.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ágiboszi:
köszönöm írtam is vissza!

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Nagyon jók a régi képek! :)

Nancsi
Szerintem is apára jobban hasonlít, csak mintha hosszúkásabb lenne a kis feje! :)

Petra
Angi rád jobban emlékeztet! :)

Cory
Szerintem Liza is eléggé anyja! :)
Apukád fog a kezében? Ő meg a férjedre emlékeztet! Különösen ezzel a szakállal!

Babcika
Lili is tiszta anyukája....

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Kicsilányom alszik, apa Forma 1-et néz, így lecsaptam a gépre. Nagyon ráérek most :)

Olyan jó volt ezeket a régi fényképeket nézegetni, és találgatni, hogy kire emlékeztetnek a csemetéink :) Dóri szerintem inkább az apukájára hasonlít, de azért belőlem is jutott neki :) Ha valaha eljutunk odáig, hogy sikerült beszkennelni a kiskori képeinket, akkor megmutatom :)

Eszter!

Megvettük a babakocsit, a tietek testvérkéjét :) Pontosan ugyanolyan, mert a másik két szín, ami volt nekik, az nagyon nem tetszett... És nagyon könnyű, jövő héten élesben letesztelem, ha megyünk tornázni. (és megkérdezem Anginak, hogy jöhetnek-e ők is :))
A jövő hét még szinte "üres", a kedd a torna miatt nem jó, meg egyik nap szeretnék egy barátnőmhöz menni Dorcistul, de még nem eldöntött, hogy melyik nap lesz az. Nektek mikor lenne jó?

Babetta!

Utólagos boldog féléves szülinapot Levinek. Az óriás isler nagyon guszta volt :)
Klassz lett a befőtted! Már alig várom, hogy mi is menjünk valahova esküvőre, hogy ellopikálhassam az ötletet. :twisted:
És a fogacskához is nagy-nagy gratula!!!

Edith!

Szia! Kriszta baba nagyon szép!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Róllam egy kép nincs nálam, de tök felesleges is lenne betenni ide, mert Boglárkám tiszta apukája:
Kép
Kép
Kép
Kép

Vok!
Kipróbáltuk, h apa alszik Boglárkával, de az sem jött be, ugyanugy felébred 1 1/2- 2 óra múlva. És ez még azért is rosszabb, mert apa azonnal felveszi mikor elkezd nyűdölődni, de szegénykém úgy felhergeli magát, h csak cicin köt ki. Ekkor még apa is ül mellettem, mig szopikál, aztán büfi és aluka. Aztán kezdődik előröl.
Ha meg velem alszik, akkor mikor ébred zsupsz be cici szájba, büfike és aluka. Van mikor büfike ki is marad annyira bealuka.

Szerintünk tuti a foga, mert nem tudom mikor, annyira nem tünt fel, de megharapta a cickót ugy, h szegény bekékült. Ma reggel vettem észre, h szegény lila. Apa fontolgatja a pirszinget. Azt mondta, h a következő szopinál áll mellettünk és mikor harap gyorsan beteszi a pirszinget.

Lányok!
A zöld kaki mit jelent? Zöld és krémes.

Fannika cuki azzal a kis kendővel. Nekünk is van 3 de apa szerint olyan mint egy kis falusi lányka, aki libár tereget. Szerintem meg irtó cuki. Majd holnap ha lesz egy kis időm lefényképezem.

Martinka is cuki. Karnagynak készül? Nem egy kifizetődő állás.

Nancsika: bocsi de mi is jót nevettünk rajtatok.
Vendég

Meli: ha kap még pótlást, akkor az simán okozhatja. A tápszertől más állagú és színű lehet a kaki.

Mamacka: Igen, ő az apukám.

cory
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?