Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Barti: nem tudom, ez a rugós hinta meddig jó, de ez nem a klasszikus hinta. Én várnék még 1-2 hónapot, és ha már tud ülni, vennék neki egy 2000Ft-os ajtófélfába fúrhatót.

Bori: a hetem már zűrös, de jövő héten ráérek csütörtök délelőttöt kivéve. Merre szoktatok sétálni? van itthon egy 3 évesem is, úgyhogy gondoltam, játszózhatnánk egyet, ha az nektek jó.
Nagyon édesek a csajok :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Annácska, az öööööö-ket nem én írtam :lol:
Most láttam meglepődve , hogy valaki randalírozott a nevemben.
Éppen a kiságy ügyében beszéltem a nővel, amikor Olivér valószínű itt garázdálkodott.
A kis ügyes, még el is tudta küldeni :shock:

Szóval sikerült a bababirodalmas nővel beszélnem, azzal kezdtem, hogy "megkaptam tegnap a kiságyat, kösz szépen.Mit is csináltak vele?"
Erre a pofámba hazudik, hogy megjavították, és ő is kipróbálta, és már jó a zár :shock:
Na, akkor felvilágosítottam, hogy én meg beszéltem a szervízessel, és semmit se csináltak vele, aztán hebegett-habogott, és a végén azt mondta, hogy neki is ezt mondták, hogy javították :roll: :roll: :roll:
Aztán felajánlotta, hogy használt árban(50%) nagyon szívesen visszaveszi :shock:
Ezek után lehet, hogy inkább kidobom :lol: :lol: :lol:

Bori, de helyesek a csajok!!!
Lucának nagyon édi a frizurája :wink:
És még mindig hogy másznak egymásra :D
Csípőszűrés ügyben, meg szerintem is nézesd meg egy másik dokival is.Több szem többet lát

Pilchard, síróroham pasz.
Natasa múltkor ordított , mint sakál egyik reggel, de akkor beteg volt.
Őt se lehett akkor megnyugtatni semmivel, még cici se kellett neki

Tünde, Svédbe mentek? :lol:
Mi Angliába :lol: :lol:
Nincs olyan messze egymástól a két hely, majd összefutunk ott is, jó :?: :?: :lol: :lol: :lol:

Borcsa, látom Gergő is szeret olvasni, Natika is már művelődik
Kép Kép
Kép Kép

felébrdet, pusz :D
vas

Sziasztok!

Ma is jó nagyont dumcsiztunk Eszterrel és Erával. Martin tényleg hatalmas nagy fiúcska. És milyen férfias hangja van!

Angi!

A tornát megkérdezem neked. Én olyanokkal találkoztam csak, akik az Istvánban szültek, de utánakérdezek jó? Legközelebb csak jövő héten megyünk már, de igyekszem nem elfelejteni :)

Petra!

Jaj, de kis hajlékony Angi! Eszméletlen, hogy milyen pózokban képesek aludni :) Grat a nagycsaládhoz!

Bori!

MIlyen nagyok már a csajok, és nagyon szépek is :)

Eszti!

Kitartást a fogzáshoz, reméljük nálatok nem lesz vészes, és megússzátok ennyi sírással. Nagyon cuki Bence :)

Pilchard!

Szerintm simán lehet a fogától. Nekünk nemcsak hogy elkezdődött ilyenkor, hanem már ki is bújt. Úgyhogy lehet, hogy nálatok is hamarosan fogacska lesz.

Ildi!

Olyan huncut szemű gyerkőceid vannak! Natika már most tudja, hogy olvasottság=műveltség :)

Most csak egy talis képet teszek fel a három főszereplőről:

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok

Anita
Ez a hét nagyon sűrű, de jövő héttől talán már több időm lesz itt ülni. :D
Tündéri Boti, ahogy áll. :shock: :lol: Én Angihoz nem hiszem, hogy eljuttok, mert nagyon messze lakik, Sajnálom, hogy nem találkozunk. :cry:

Baba képek továbbra is cukik. :D

Vali
Sokkal többnek látszik Aliz, mint a súlya. Egyáltalán nem pici. :D

Fiúkhoz én is belestem. Nagyon tetszet. :lol:

Anna
Nekem is küldjed. :D Peti bírja a reggeli ébresztőt?

Boscó
Kert gyönyörű, apa nagyon ügyi. :shock: :D

Livi
Küld el légyszi azt az esküvői címkét. Elmentetem valahova csak nem találom. :?
Vigyázz arra az új gépre. :lol:

Üdv az új lányoknak :D

Mamacka
A meghívódtól teljesen kész vagyok nagyon jóóóóóóóóó :shock: :lol:
Köszi a dicséretet, de van még mit leadnom. :wink:

Bori
Jó hallani rólatok! Nagyon édesek a csajok :D

Petra
Nagyon csinik a lányok. :D

Meli
Sajnálom az éjszakáidat . Lehet hogy a foga bántja szegényt ennyire. :(

Cory
Nálunk fordítva van, bár én már egyáltalán nem foglalkozom vele ,hogy milyen nagy Levi. :wink: Fél évesen pont 10 kiló :shock: :wink:
A dokink tegnap vigyorogva mondta ,hogy már csak fél kilóval vagyunk a megadott súly legmagasabb értékétől. :wink: Azt mondta szép lassan ,de közelítünk a normál súlyhoz. Kérdezte, hogy állok tejjel, mert adhatnék másik kisbabának, aki elkezdet fogyni. Gondolta az én tejemtől biztos nőne tovább, mint Levi. Sajnos elkeserítettem ,hogy nem fejjek és nem is akarok már. :?

Nancsi
Végre valaki tőlem is tanult valamit. :lol:

Alvás : Nálunk is úgy megy, mint Esztiéknél.

Eszti
Elképzeltem a napi programotokat és látom magam előtt Bencét, ahogy mászik és feláll.
Ja most már képen is látom. Nagyon édi. :shock: :D

Ildi
Hármas kép szuper :D

Rólunk
Levi két napja este 7-től reggel 7-ig alszik és csak 1-szer ébred. Valami csoda történt nálunk. :shock: :D

Dobok pár képet :lol:

Barátnőm és Levi

Kép

Ezt én csináltam

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Petra!
Micsoda balerina baba! Ügyes!

Évi!
Nálunk is sűrűn van, hogy álmos, de nem akar elaludni. Pedig dörgöli a szemét és vakargata a fülét, de azért se alszik!

Ildi!
Nálunk a férjemet idegesíti a csuklás. Mert a férjemnek fáj, ha csuklik, és úgy gondolja, hogy Tündinek is fáj. Pedig még el is alszik közben. Erre baráti "jótanács": Hát ilyenkor citromlevet kell itatni, attól elmúlik. Vagy egyszer ez a nő azt csinálta, hogy csukláskor befogta a Tünci orrát. És utána sajnálkozva közölte, hogy kár, már vesz a száján levegőt, mert amúgy az oxigénhiánytól elmúlt volna. :shock:
Ez a bababirodalmas ügy nem semmi. Megérne egy emilt a fogyasztóvédelemnek.
Natika nagyon szépen olvas! Az én lányom csak tépkedi a lapokat.

Vanillka!
MÉgnem tudom, de először mindig hang nélkül nyitogatja a száját, utána ad hozzá hangot is. Szóval lehet, hogy kaja van a dologban.

Tünde!
Miért mentek Svédbe? Az Ikeás garancia olyan jó?

Boradorka!
Gyönyörűek a lányaid!

Ja a jövő hét szerda se jó árkádos tali ügyben, mert akkor meg bíróságra megyek.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Mindjárt megpróbálok visszaolvasni, csak mivel az Istvánosoknál felpakoltam egy rakás képet a kismarcsiról felbuzdulva a többieken, gondoltam egy munkával nektek is felpakolok párat!

Ha tudtok tegyetek fel ti is magatokról vagy a párotokról kiskori képeket olyan jópofa látni, hogy kire ütött ez a gyerek...

...na szóval amikor én még kislány voltam...

1977 április 20
...megszülettem... egy kicsit nagyobb hajkoronával mint a fiam... hiába az apjára ütött ez a gyerek...
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
hónéni
Kép

Azt hiszem ekkortájt akart a védőnéni diétára fogni :?
Kép Kép

...velem kekeckedsz kiscsávó!!!???:::
Kép Kép Kép Kép Kép

ekkor még nem szenvedtem önbizalomhiányban
Kép Kép Kép Kép

...az állatok megmagyarázhatatlan okból sűrűn hullotak a nagyszüleimnél...
Kép Kép KépKép
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
...első nap az iskolában...
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép
...ritkán babáztam... Kép Kép
Kép Kép

KépKép Kép

nyócadikban
Kép Kép
Kép Kép
1995 ballagás
Kép
2000
Kép

...lehet, hogy már az agyamra ment a képpakolás...????

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka
Nagyon jók. Nekem a legjobban a kiscsávos tetszik :lol: :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

nnna nehezen de nagyjából visszaolvastam csak azóta felkelt tökös és félkezezek...

MINDEN GYEREK GYÖNYÖRŰ

anita
cuki a kölök és nagyon ügyes

meghívó köszöni a bókot tegnap sikerült postázni is

évi
cuki lehetett ahogy kacagott
mi is szoktunk így a semmin nagyokat hahotázni... én azon ahogy ő,ő azon ahogy én nevetek... :lol:

minimikulás cuki

annácska
olyan nagyfiús már petibaba

borka
gyönyörűek vagytok! hihetetlen mennyit fejlődtek

zsámbék remek hely! ha tehetnénk :roll:
nagyon jó közösségi élet van, keresztlányom is ott lakik három testvérével no meg a szülőkkel akik közül az egyik a barátnőm...

szelivi
ti is nagyot nőttetek

maminti
hova költöztetek?
nekünk csanakon volt az esküvőnk :wink:
sajnálom a nagyszülőket

meli
sajnálom a tejcsit :(
mostanában áron is sűrűbben ébred :(

bartika
aranyos vagy
olyan jó ez a közös kép rólatok

Kép
Kép
Kép
mamacka

babetta
az nekem is kedvenc :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: látom, a családotokban hagyománya van a fényképészetnek. :) Nagyon szépek a képek.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Pil: 4-szer is megkaptam a pü-det és már válaszoltam is. :lol:

Bettinának is aszimetrikus a redő hátula combján, mi kétszer is voltunk vele csípővizsgálaton, meg UH-n, de mindent rendben találtak.

Mamacka: nagyon jók megint a képek, jókat röhögtem rajtuk!! :)

Ildi: ok, köv. tali mondjuk Dániában! :D

Szelivi: állandóan tervezzük, hogy le kellene lépni, de mindig visszatart valami (pl. gyenge nyelvtudás, szülők...)
Peti az IKEA konkurenciája lesz ott! :P

Na megyek megnézem a kedvenc sorozatom!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde! Melyik a kedvenc sorozatod? :)

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Ildi: Utazóágy :( Na az a nőci is pont téged akart hülyére venni, de jól rába...tt. Ügyi vagy, így kell ezekkel, olyan szemetek tudnak lenni :evil:

A cukorfalataid tényleg nagyon cukorfalatok :) Hogy tudtad rávenni őket, hogy egyszerre vigyorogjanak? :lol:

Olira most már figyelj, kis hacker lesz belőle, ha így folytatja :lol:

Nati is cuki, ahogy elmélyülten böngészi azt a lapot. A végén még a megrendelőszelvényt is kitölti rajta :lol:

Mariannka: Jó nyaralást nektek :)

Angi: Ment pü.

Tünde: Svédország nekem is nagy favoritom volt lánykoromban, még svéd nyelvkönyvet is beszereztem :) Azóta kicsit megváltoztam, most már a "melegebb égtájak" vonzanak :lol:

Bartika: Szerintem nézzd meg, hogy az a hinta hány kilóig jó. Mert lehet, hogy nem is tudnád már sokáig használni. Akkor inkább tényleg várj, míg Pötyi tud rendesen ülni, és olyat vegyél, mint amit Cory javasolt. Vincével nekünk is olyan volt, nagyon sokáig tudtuk használni, és nagyon szerette. Ráadásul tök olcsó.

Bori: Nagyon szépek a lányok, és nagyon jól áll nekik a kék ruci :)

Annácska: A suli ma is nyerő volt, Vince itthon megint mondta, hogy nagyon szereti. Vajon meddig fog tartani nála ez a lelkesedés?? :roll:

Évi: Jól kiterítették a manókat a fotóhoz :) Édesek mind. :)
Martinon így látszik, hogy milyen hatalmas, pedig Dóri meg Hanna sem kicsi :shock:

Babetta: Nehogy már azért ne gyere a talira, mert messze van. Gödöllőnél tuti nincs messzebb, bár még én sem tudom, hogy hova kell menni :lol: :wink: Ha csak ezen múlik, megbeszélem apával, és elmegy értetek. Oksa?
Levi tortája nagyon szép lett, ügyes vagy. :)
A jó alvását remélem nem kiabáltad el, és tartós marad :D
Holnap már melózol?

Livi: Én mindig kiakadok, hogy te milyen hülye ismerősökkel vagy körbevéve :shock: :roll: :oops: Olyan sztorikat tudsz mesélni, hogy majd leesek a székről.

Mamacka: Hoztad a formád, már megint nagyon szupik a képek, amiket felraktál. Neked mindig olyan jó ötleteid vannak :) Gratula.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok :)
Bartika :)
Bizony jó sorsom van, mert Peti tényleg jól el van a 2in1-ben :lol:
A múltkori talin a csajok is jót mulattak peti hintázásán :D

Ildi :)
Olivér tényleg nagyon ügyi, hogy még el is tudja küldeni amit nekünk szánt :D
A bababirodalmasok :( Menjenek a fenébe :evil:
Natika nagyon művelt lesz :lol:

Évi, Era, Eszter :)
Nagyon édesek így együtt a csemeték :) Látszik, hogy Marin mennyivel nagyobb a csajoknál :)

Edit :)
Nagyon boldog fél évet Levinek :)
Kép
A torta nagyon jól sikerült :) Ügyi vagy :)
Privit küldtem :)

Mamacka :)
Szenzációsak a képek :D Élmény volt végignézni őket :)
Apáról nincs ilyen sorozat?
Talira el tudtok jönni?

Tali:
Csajok, melyik nap legyen? Szeptember 30 szombat vagy Október 1 vasárnap? Vasárnappal csak az a baj, hogy akkor vannak az önkormányzati választások :roll:

Ma esti olvasás :) Petike segít :lol:
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Évi!
Köszönjük a vendéglátás. Dóri nagyon édes kis csajszi angyali szemekkel.
És az alvókája....

Eszter!
Jó volt titeket is látni. Hanna, nagyon tündéri baba. Az a haj és szem....

Angi!
Küldtem pü-t.

Bartika!
Tök édik vagytok Pötyivel a képen.

Babetta:
Gratula Levinek. Tök jó a torta és szupi a Levis pulcsija is!

Szóval a mai képek:
Kép Dóri Martin Hanna
Kép Dóri Martin Hanna
Kép Eszter és Dóri
Kép Eszter és Hanna
Kép Martinnak ennyire bejöttek a csajok
Kép ESTE - Ez egy jó nap volt

Jó északát!

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Babetta!
Rég láttalak errefelé! Hiába, azért még Levia súly-csúcstartó nálunk, ha jól tudom! Persze ha ilyen tortákat eszik! :D

Mamacka!
Lehet, hogy vicces, de nem sokat változtál gyermekkorod óta! Na jó, azért a kisbabaképedhez képest igen! Ha találok, akkor teszek fel magamról korai képeket. Persze ilyen minőségben nem sikerül majd, az tuti.

Tünde!
Nekem London nagyon tetszett tavaly tavasszal. Főleg, mert a férjecském szuper helyen lakott. Kilátása volt a Millennium Dome-ra, és a lakásuk a Temze fölé lógott be. Teszek fel majd képet, ha találok. Egyébként tetszett, hogy nem néztek nagyon ki az ottaniak maguk közül. Persze, mert olyan fehér bőrű vagyok, mint az ottani sápkóros angolok. :D
Ikea konkurenciája? Itthonra se ártana nekik egy, mert a Kika az alulmúlja általában önmagát.

Vanillka!
Ma megkaptam ettől az ismerőstől, hogy az almapürébe majd háztartási kekszet kell darálni. :twisted: Mire én mondtam, hogy azt nem lehet, mert lisztes és a glutén, meg ilyenek, stb. Erre: Érdekes, húsz évvel ezelőtt lehetett enni.

Annácska!
Énrólam is van egy kép, ahogy így az ujjammal olvasok! Ez tipikus kisiskolás olvasás! Nagyon jó, ahogy Petike segít! Legalább hamarabb megy majd neki!

Kép
szelivi

Nagyon aranyosak a gyerkők!

Örülök, hogy tetszett kicsit aggódtam, hogy besokaltok tőlem! :D

Szelivi
Mások is mondták de azért én látom a különbséget....különösen most +10 kilóval kipárnázva :cry:

Annácska
Valahol van apáró lis csak nemtalálom... az esküvőre rengeteg képet digitalizáltam és retusáltam készült ugyanis egy vetítés...
de ha megtalálom teszek fel... azok azért is érdekesek mert kistöki tiszta aptya! :)
Talira...
nemtudom.... lehet....
IKEA nekünk jobb lett volna...

Mariannka
Nagyrészüket anyukám fotózta-nagyította!
Még a szinesekre is vállalkozott több-kevesebb sikerrel.

Vanilka
:)

Tünde
:lol:

Tudjátok mit csinálok órák óta???
Nem vagyok normális.... ahelyett, hogy aludnék...
Elkezdtem az elejétől olvasgatni ezt a topikot... olyan izgalmas újra átélni a gömbölyödés örömeit-keserveit.

Kép
Kép
Kép
mamacka

...ahogy most elnézem azért rám is hasonlít a fiam....

...no akkor megyek aludni kifolyik a szemem....

Kép
Kép
Kép
mamacka

Na szóval pár londoni fotó. Persze amiket én csináltam, azokat nem találom ám sehol, mert a férjecském kimentette a gépből, és eltüntette valahová.

Kilátás:

Kép

Kilátás

Kép

Kilátás

Kép

Londoni rendőrrel

Kép

Metróállomáson a lakás mellett

Kép

Kép
szelivi

Babetta: hűha... már Levi is fél éves??? Nem semmi!! Ki örült jobban a tortának, ő vagy TE?? :)

Era: micsoda "férfi" Martin ott a csajszik között, tuti megvédi őket!! :D

Bartika. azóta nézem, amióta egy szereplő a szomszédunk.

Vali: nekem nyáron annyira melegem volt, hogy nagyon vágytam északabbra. Egyébként a déli részeken ott sincs ám hidegebb, mint nálunk, a tenger miatt.

Annácska: én nem szavazok...

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Ezt a képet lehet, hogy már láttátok valahol, de azért felteszem :D

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

ÉN ZÁROM A TOPIKOT!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ilyen se volt még, mi?????
Bár, lehet, egyszer, mikor fájt a fogam :?

Most meg iszonyúan szenvedek a kib.....tt parlagfű miatt, már egy órája fennt vagyok, be van dugulva az egyik orrlyukam(azért jöttem le, hogy ha ülök, hátha kidugul-talán sikeres lesz), iszonyúan viszked a szemem, és a bedugult orrom irritál, és állandóan hapcizok. :evil:
Szóval szörnyű

Na, majd holnap jövök reagálni

Jóé jszakát(alig látok a csupa könny szemeimen keresztül :roll: )
vas

Én vagyok az első is!!!!! :lol: :lol:
Kép
vas

Jó reggelt,

Ildi: Már meg is jártátok a sulit??? Apa nálunk nemrég vitte el tökit, én meg őrzöm Aliz álmát :)
Parlagfű :( Párom is nagyon szenved tőle, főleg este, akkor egyfolytában trombitál :(

Annácska: Nagyon édesek a tesók együtt :) Petike nehogy fejjel lefelé tanuljon meg olvasni! :wink: :lol:
Aliz tegnap délután Vini angolkönyvére volt ugyanígy ráizgulva. Odatettem én is az ágyra a csajt, mert könyvjelzőket kellett beragasztanom a könyvekbe, és azt nagyon kiszúrta magának. Lehet az tetszett neki benne, hogy olyan rikító sárga.

Era: Martin óóóóóóriási a csajszik között, úgy látom, nagyon jó sora volt :) Dóri különösen bejött neki, nem? :wink:

Livi: Tényleg szupi kilátásotok volt. Irígykedem. Meddig voltatok kint?

Tünde: Én valahol - de nem is tudom hol :lol: - már láttam ezt a képet Bettináról. Nekem a 2 kis kikandikáló foga tetszik nagyon :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali, én általában éjjel, meg reggel(délelőtt)szenvedek.A napközben tök jó, észre se veszem, hogy valami bajom is lenne.
De ez a tegnapi éjszaka nagyon csúnya volt.
Az istennek nem akart kimenni a dugulás, és annyira irritált, meg viszketett, majdnem beleőrültem :x
Azt hiszem veszek ma egy homeós orrsprayt.

Levente is elment már apájával a suliba, mi meg már 6 óta fennt vagyunk megint.Nagyon korán kelt Natasa megint, persze, most bealudt a szopiba :D

Vali, azt üzeni az uram a tiédnek, hogy van olyan görgősizé(elfelejtettem, hogy mi :roll: )
Ha meg Babcikának nem kellenek a pampers vonalkódjaid, akkor én szívesen fogadom őket :D

Lívi, nagyon szupik a Londoni képek, én még Londonban nem voltam, csak a vidéki Angliát jártam be párszor, hát az csodálatos,sajnos képen nincs róla, mert még akkor nem volt digi gépünk, scannerem meg nincs :? ,így nem tudom megmutatni.
Egyébként Dél-Anglia se hideg, nagyon jó idő van ott is, sőt még pálmafát is láttunk :shock:

Tünde, haláli a maszatos Bettus :D

Mindjárt jövök
vas

csak ruha csere volt a mosógépben :roll:

Edit, nagyon jó levente pulcsija, vagy mellénye :D
Tortája is fini lehetett :lol:
Boldog 6 hót neki :!: :!: :!:

Lívi, nem foglalkozom én már az ággyal tovább, nem viszem én fogyasztóvédelem elé az ügyet, még oda is cipeljem be ezt a nyomorult áygat.
Elég volt hallanom, hgy hebeg-habog a nő, ahogy hauzgságon értem.Jól esett a májamnak. :lol: :lol:
Ennyi nekem bőven elég volt.
Utána nem győzött elnézést kérni, meg kimagyarázni magát.
Tök jó volt :lol: :lol: :lol: :lol:
Csuklás-oxigénhiány :shock: , jézusom, tényleg milyen őrült emberek ezek????

Mamacka, ismét jó kis fotókat kaptunk tőled :D

Vali, az egyszerre vigyorgásra úgy tudtam őket rávenni, hogy az egyik azt mondta, hogy "cseresznye", a másik meg"gyíkpisi", a harmadik meg csak vigyorgott magában(na, ez volt az a pillanat, amiért várnom kellett, ezért is vannak lejjebb csúszva a képen) :lol:

Anna, cukik a te kis olvasópalántáid is:D

Era, Eszter, Évi, jó kis tali lehetett nektek is, kölkök édesek, és tényleg Martin igazi férfiként feszít a két csaj közt!!! :D :D

most megyek, elkezdett esni az eső, meg az ég is dörgött, asszem, kihúzom lassan a zsinórokat :?

pusz
vas

Jó reggelt!

Vas,
sajnálom az allergiát! Nati tündéri!!! :)
Era,
tök jók a képek!
Annácska,
de édes Peti baba, ahogy segít. :) Nekem mindegy, hogy melyik nap lesz az ovis tali. Többiek?
Mamacka,
nagyon szupi ez az egyveleg!!!
Tünde,
Bettina ilyen szépen eszik? Édes!!! Lidi nagyon durván szokott kinézni kaja után. A múltkor kapott salit+krumplit. Minden zöld volt... :)
Babetta,
boldog féléves szücsinapot a nagyfiúnak!!! A mosolya lehengerlő! Az ovis talira jöttök?
Évi,
köszi, hogy megkérdezed!:)

Tegnap a Normafánál voltunk a szomszédékkal. Lidi most először ült úgy hátul, hogy nem ültem mellette és tökre elvolt. Szegény másik baba viszont hazefele nagyon sírt, így odaültem közéjük. A barátnőm megkért, hogy vegyem ki, én meg tökre féltem, hogy nehogy történjen valami. Mi Lidit soha nem veszzük ki az ülésből, csak ha megáll az autó. Ott egyébként nagyon jó volt. Csajok másztak a fűben. :) Majd teszek képet.

Puszi.
angi79

JÓ reggelt!

Ildi: jobbulást!

Nekem Csepel nem lenne vészes, viszont van egy 3 éves lókötőm is, akivel nem biztos, hogy jó ötlet pici babás talit megszállni.

Egyszer tuti magára borítja:

Kép
Kép

cory
Budapest

Angi: én sem veszem ki őket soha az ülésből. Olyan már volt, hogy Liza mellett ülve fölé hajoltam, és megzsoptattam, de kivenni soha. Nem véletlenül kötelező. Én attól vagyok rosszul, mikor olyat látok, hogy ott az ülés, gyerek meg benne viháncol, de bekötve nincs.

cory
Budapest

Cory, én is viszem a 2,5 éves kölkömet :lol: :lol: (ő is lókötő)
gyerkőcök szépek szokás szerint.

Én se veszek ki senkit az autósülésből 8)

Angi, várjuk a fűben mászó képeket :D

Jobbulás kívánságot köszi, de szerintem akkor lesz jobb, ha levirágzott a parlagfű.
Felénk itt meg rengeteg van.Tavaly ide költöztünk, erre ősszel már tüsszögtem is
Előtte 30 évig semmi bajom nem volt tőle, sőt gyerekkoromban azt szórtuk egymás fejére :lol: :lol: :lol:

(elmúlt a dörgés, mégsincs zsinór húzkodás :wink: )
vas

Jó reggelt :)
Era :)
Nagyon jók a képek :)

Livi :)
Klassz kilátás volt :)

Sajnálom, hogy ilyen pocsék volt az éjszakád, de vígasztaljon, hogy nem sokára vége a pollenidőszaknak :)
Mit csinálsz Natival, hogy ilyen korán kukorékol?

Vali :)
Remélem nem visszafelé és fejjel lefelé fog megtanulni Peti olvasni :D Mindig kapirgálja, meg "lapozgatja" Annamari könyveit :)
Vini angol tagozatos osztályba jár?

Na megyek megpróbálom visszaaltatni Petit :?

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Ildi: Hülye vagyok, elfelejtettem, hogy te csak délután gyűjtöd be Leventét, reggelente apa fuvarozza :oops: :roll:

Itt már el is állt az eső, nem tartott sokáig, sőt villámlás sem volt, de azért remélem a pollent lenyomta egy kicsit. Hátha neked is jobb lesz már a ma éjszakád.

Üzenetet átadom apának, csak tudnám mire kell neki az az izé??? :roll: :shock:

Babcika már lecsapott most a vonalkódra, de legközelebb nem felejtem el, hogy te is gyűjtöd, és a következő adagot te kapod, oksi??

Tegnap megnéztük apával a veszprémi hotel honlapját, ahova mentek, nagyon csúcs. Apa be is zsongott, hogy miért nem megyünk mi is :shock: :shock: :shock: Majd feltétlen mesélj, hogy mennyire jött be nektek a gyerekekkel. :)

Én most majd megfagyok :( Rég volt már ilyen. Nem tudok felöltözni, mert az összes cumóm bent van a hálóban, ahol Aliz alszik, és nem merek bemenni, mert akkor tuti felébred. Még bugyit meg zoknit sem tudok felvenni, úgyhogy itt vacogok a selyem baby dollomban :? :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Anna, nem tudom, miért ébred ilyen korán, 9-kor aludt el, 8-kor nem bírtam még elaltatani.
De evett 1-kor is, meg 5-kor is.Nála az már csúcs, ha fél 8-ig alszik
De legalább napközben ebéd után 3 órát simán alszik egyhuzamban(vigasztaljon ez) :lol:
vas

Ildi: komolyan? Na, akkor lehet, hogy nekivágunk.

Angi: küldesz nekem elérhetőséget? Meg hogy mikor hánykor?...

cory
Budapest

Vali, térelválasztót akar csinálni!
Vagy nem????? :lol: :lol:
Én is már várom, hogy eljussunk oda, tök jó lesz(remélem).Még állatkerti belépőt is kapunk a szállodától(perszem jócskán belefér az árba :roll: )

Selyem bébidoll :lol: :lol:
Olivér épp most vetkőzött pucérra, na ő nem fázik :lol:

Pamperst köszi, van ám már 18 pontom, de még kéne pár, viszont a huggiest jobban szeretem

Remélem az eső tényleg lenyomja ezt a mocsok pollent.Már egyébként itt sem esik
vas

Persze, Cory, hogy komolyan mondom :lol:
Én sem tudok nélküle menni sehova sem. :lol:
Most is hármasban megyünk a suliba is mindig, kicsit macerás(főleg télen lesz az), de ez van :D
vas

Akkor pár kép. Normafánál+itthon.

Kép
Kép

Segítek apunak:
Kép

Tükör:
Kép

Na léptem, megyünk a védőnőhöz. (jelenleg nincs védőnőnk, mert megint váltás van)
angi79

Angi: Én is hülyét kaptam mikor a tesóm mesélte, hogy a Hungárián kivették a gyereket az ülésből, mert már nagyon balhézott, és hát úgyis csak lassan tudtak jönni, mert dugó volt. Szerintem pont az a legveszélyesebb, mert olyankor a sok hülye nem figyel rendesen, és már koccan is :( Gyerek meg röpül :(

Cory: Nekem a tesós képek a gyengéim :) Nagyon édesek együtt, gyönyörő gyerkőceid vannak.
Talira mindenképpen gyertek, szeretném végre megismerni a másik Alizt, meg persze téged is :wink:

Annácska: Angol-informatika tagozatra jár. A számítógép nagyon érdekli, az angolt meg én szerettem volna. A kézségtárgyakat tanulják félig meddig angolul. Ez úgy néz ki, hogy bent van egy szaktanár + egy angoltanár, és felváltva tartják az órát.
Ezen kívül van még angol órájuk, amit anyanyelvi tanár tart.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ildi: Ja tényleg :lol: :lol: :lol:
Olyan hülyék voltunk, hogy annak idején egybenyittattuk a nappalit meg az előszobát :( Most meg, hogy Aliz bitorolja a hálószobát, mi kiszorultunk a nappaliba aludni, és hát nem nagyon szeretjük, hogy még egy ajtót sem tudunk magunkra csukni, ami azért néha jól jönne :oops: :roll:
Apa már megint valami kacifántos megoldáson töri a fejét, nem értem miért nem jó neki, egy sima gipszfal, benne egy normál ajtóval?? :roll: Pasi ...

Angi: Lidi is cuki a 2 kis fogával :) Igazi nőci, hogy így nézi magát a tükörben :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Esztinél nem megy a Babanet tegnap este óta, ezért elküdte nekem, h szóljak hozzá(tok) :D

[quote="VokEszti"]H írta:VokEsztiát szép jó estét mindenkinek!!!

Meli!
HOgy tellt az éjszaka? Javult valamit a helyzet? Hannának volt olyan, hogy csak kúpra reagált (nyugtató nélküli), és a Panadol semmit se ért... :(

Bori!
Naaaaaaaaaagyon cukik a lányok!!!! :D:D
Örülök, hogy jól vagytok. Le a kalappal előtted! Nagyon jól bírod! :D

Ildi!
:(:(:( :evil: :evil: Dögök!!!!!! Nem tudom,hogy mit képzelnek. Te fizetsz és még nekik áll feljebb! :evil:

Anita!
Mi van a ti kocsitokkal?

Eszti!
Nem semmi a Bencéd! :D:D
És az elképzelések arra valók, hogy utána átalakítsuk őket. :D

Anna!
Én is kérek szépen címet!!! :D:D

Angi!
Én még vacilálok, de odatalálok. :D Hánykor kezdődik? :D

Pilchard!
Amikor Hannának legelőször jött a foga, sikítva ébredt, és naaagyon fájt neki. Persze foga azóta sincs... :( nálunk a chamomilla vulgaris naaagyon bejött! :D

Évi!
Köszönjük a vendéglátást!!!! :D:D

Era!
Az a marcipán isteni volt! :D

Rólunk:
Hanna annyira zabálnivalóan édes, hogy kész. :D Olyan új hangokat talált, hogy alig bírok betellni vele. :D:D Az apját, ha meglátja hangosan röhög, nekem ehhez legalább 2-3 percet bohóckodnom kell vele. :D De sebaj. :D

A minitali naagyon jó volt! :D Martin erősen udvarolt Dórinak, Hanna meg kicsit magának való volt most. Édesen elvolt a járókában, a tornázóval, de a srácok most nem kötötték le. :D Vannak ilyen napjai.

A párom meg ott áll a fejem mögött, hogy siessek már, mert ő is szeretne jönni... És még kopog is az ablakon. És nyaggatja a fülemet. :D:D
De persze a pasi topikot még csak el se akarja olvasni, annyira lusta. Pedig tök jó lenne...

Javítok, elolvasta. :D:D:D:D:D Haladunk. :D

Jó éjszakát nektek!

Puszka

Kép

Kép
nancsika

Ildi!
Én februárban meg áprilisban voltam kétszer nyolc napot Londonban. Szerintem hideg volt. De amikor eljöttem, utána mindig hatalmas esőzések kezdődtek! A férjecském a londoni robbantás után egy nappal jött haza. A robbantás miatt 13 órát gyalogolt a munkahelyétől hazáig.

Vanillka!
A férjem Londonban összesen hét hónapot volt, én csak kétszer nyolc napig látogattam meg. Előtte meg Manchesterben volt. Összesen másfél évet volt külföldön a három év házzasságunk alatt.

Cory!
Aranyosak a gyerekek! Nagyon hasonlítanak egymásra! De ezt már biztosan írtam. :?
Keresztgyerekeim pont az az eset, amit írtál. Van gyerekülés, de még sose voltak belekötve. Az értelmes apukájuk szerint úgyis kikötik magukat. Szerintem még nem bírnák, de egyébként egy majdnem ötéves gyereknek már szerintem meg lehet magyarázni, hogy nem kötjük ki magunkat. Na meg a jó példa is segítene, de a családjukban mindenki értelmetlennek tartja a biztiövet.

Egyébként én voltam annak idején olyan teszten, ahol lejtőn elindítottak egy autósülést. A végén 9,8 km/h sebességgel állt meg. Elég szépen visszacsapódott, és én majdnem elharaptam a nyelvem. A fejem is majdnem leszakadt. Szóval még lassú autónál is elég kemény egy felnőttnek is. Szerintem kisbabára kifejezetten veszélyes még egy ekkora csattanás is.

Angi!
A tükrös kép nagyon cuki!

A Tündim úgy néz ki tud a hasáról a hátára "forogni" mindkét irányba. De valószínűleg ez se olyan igazi szabályos, mert ő mászni akar, feltolja a fenekét a levegőbe és hanyattbillen.

Kép
szelivi

Sziasztok!

Mamacka:nagyon tetszik a képösszeállítás!!!Kérünk még,Te nagyon profi vagy!

Babetta:Nagyon jók a képek Leviről!Boldog 6 hós fordulót kívánok neki!Ízlett neki a torta? :lol: :lol:

Era:Nagyon jók a talis képek!Igazi nőcsábász a fiad!Na és a hölgyikék nagyon szépek!A 2.kép tetszik a legjobban!Látom a zoknit ők is ledörölik a lábukról. :lol:

Cory:A Te gyermekeid egyszerűen gyönyörűek!

Szelivi:nem semmi helyen jártál!Sokat volt távol a férjecskéd! :cry:

Vali:babydoll :lol: :lol: :lol: Fannika nem lázasodott be,épp csak egy kis hőemelkedése volt!

Angi:Lidi is cukibébi.

Tünde:Azok az apró kis fogacskák tényleg édesen kandikálnak kifelé! :lol:

Tök jók a kajcsis képek!Jó tudni mi vár ránk!Hihetetlenül rohan az idő! :cry:

A gyerekülésből nem szabad kivenni a gyerekeket!Nem kockáztathatjuk a testi éppségüket!Ennek ellenére sajna itt is divat hagyni,hogy a gyerek játsszon a hátsóűlésen!Felelőtlenek! :cry:

Vas:sajnálom az allergiád!Az borzasztó lehet! :cry:
Vendég

Lívi, akkor szegény urad is a legjobbkor volt kinnt, még szerencse, hogy nem volt a robbantások közelében. :?
Mi is jól beszívtuk, mert mi meg 2001.szept.11-én indultunk ki kocsival Angliába.Az osztrák autópályán jártunk(már Németo. közelében), amikor a rádiót hallgatva ilyeneket hallottunk:
swarze tage in USA,
zwei aeroplane.....
x tausend halott
World Trade Center

Hiányos német nyeltudásunkkal tök nem értettük pontosan mi a baj, de azt sejettük, hogy iszonyú nagy gáz lehet, hiszen folyamatosan csak erről dumáltak.
Telefonáltunk haza, meg a nagybátyámnak Angliába, ők már tudtak mindneről.Tesómék idehaza meg tőlünk hallották az egészet.Aztán jött a para, hogy mi lesz, ha nem indul Rotterdamból a komp, meg nem engednek fel minket...stb.
Majdnem visszafordultunk, de már olyan sok km-t megtettünk, megvolt a komp jegyünk is,vártak is minket...stb.
Így tovább mentünk, és sehol semmi zökkenő nem volt, csak annyi, hogy Hull-ban(az angol kikötő) kiszedtek minket a sorból a vámosok, de ez a nagybátyám előélete miatt történt :roll: :lol:
Így szerencsésen megúsztuk mi is. :D
Szeptemberben viszont nagyon szép idő volt ott, meg voltunk már június elején is , meg egyszer júni végétől júli elejéig.
Viszont a nyári vidék az százszor szebb, mint az őszi. :P

Angi, nagyon cuki a 2 fogacskás kép, meg a tükrös is haláli.Levente mindig azt mondta a tükörképére, hogy "nézem a másik Leventét" :lol:

Nem nagyon írtok ma, mi van ma Veletek????
Pedig rossz az idő, nincs otthon senki????
Nekem alszik mind a két lurkóm :lol: , én meg kinyaltam a fürdőszobát, reggel mostam 2 adagot, kivasaltam egy halom cuccot, így ma is tökéletes asszonyka voltam.
(ja, ebéd az nincs :roll: )

Olivér még elaludt azelőtt, mielőtt kitaláltam volna, mit együnk.Kicsit hisztizett,, aztán bealudt 8)

Na, puszkó
vas

Petri:Boscó nincs bezárva,ő a mi kicsi fiunk!Hogy tehetnénk akkor azt meg vele? :lol: :lol: :lol:

Meli:Tényleg jó hogy sokat segít a párod!Egy jó pár nélkül szerintem sokunknak nem menne!Nekem pl.nem!
Vendég

Mi Petivel kihasztnáltuk ezt a remek időt :? aludtunk egy hatalmasat :lol:
Nagyon rendes asszonyka vagy :D Gondolom most meg az ebéden ügyeskedsz :lol:

Angi :)
Nagyon cuki Lidi ezzel a két kis fogacskával :)

Vali :)
Micsoda komoly oktatásban részesítitek Vinit :shock: Tuti meg lesz az előnye :)

Cory :)
Nagyon helyesek a gyerkőcök így együtt :)
Már a múltkor akartam kérdezni, hogy Zsoma miért nem megy még oviba?

Eszter :)
Küldtem privit :)

annácska

Ildi!
De, mert egy fél órával a robbantás előtt ment azzal a metróval, amit azután felrobbantottak. De a férjemnek is én szóltam, mert ők se hallottak semmit odakint eleinte. Csak azt vették észre, hogy az angol melósok állandóan a rádiót fülelik. Persze a férjemék nem tudnak angolul szinte semmit. Aztán 11-kor mindenki elindult haza. Gyalog. Mert közlekedés az nem volt. Illetve járt egy-két busz, de összevissza a városban. És pont a férjem elé ült egy arab ürge, a férjecském meg olyan félős, hogy inkább leszállt a buszról és gyalog ment haza. Még szerencse, hogy a Canary Wharf sok helyről látszik (77 emelet magas) és azt betájolták, és tudták, hogy melyik irányba kell menni.

Kép
szelivi

Sziasztok!

2 napig nem voltam nagyon netközelbe és időm sem volt írni! Viszont volna egy kérdésem van köztetek olyan két három babós anyuka akinek a babái közt 1-2 év van? Csak mert hozzá lenne kérdésem!

Anna

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok

A gyerekülésből mi sem vesszük ki tökit viszont remekül tudom menet közben szoptatni, a jobb cicit mindig tartalékolom neki ha hosszabb útra készülünk! :lol:

Angi
Zseniális a tükrös kép! :)

Cory
Olyan szép a három gyerkőegyütt, annyira hasonlítanak!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Eszter: Mondd meg apának, hogy necsak olvasson, hanem írjon is :wink:

Livi: Jó kis távházasságban éltetek akkor :shock: Legalább nem untátok meg egymást :)
Szegény férjed, elhiszem, hogy beparázott az arab fószertól :( Én is inkább gyalog mentem volna, igaza volt.

Boscó: Nagyon keveset jössz mostanában. Meegint vizsgára készülsz?
Fannikáról is nyomhatnál képet, mert már régen láttam a kis fürtjeivel :)

Ildi: Én vagyok, csak láttam, hogy délelőtt alig volt mozgás, és nem akartam, hogy velem legyen tele a topik, reggel már így is erőmön felül teljesítettem :lol: :lol: :lol:
Látszik, hogy takony idő van, Aliz fél 10-ig nyomta reggel, aztán délben aludt fél órát, most meg megint bealudt a szopiba :)

Apának üzit átadtam, ha láttad volna, hogy repdesett az örömtől. Nem is értem, hogy tud egy ilyen kis bizb@sznak ennyire örülni :shock: :shock: :shock:

Most már ne is mentegetőzz, tényleg szuperanyu vagy. Szerintem a végén még ebédet is kreáltál. Ráadásul 4 fogasásosat, ugye? :lol: :wink:

Annácska: Nem tudom mennyire kemény lesz a suli, és mennyire fogja szeretni, de én úgy vagyok vele, hogy ha most tingli-tangli iskolába iratom, akkor később fog megszenvedni, ha normális középiskolában akar továbbtanulni.
Ez a suli amúgy nem egy "versenyistálló". Ahova körzetileg tartoztunk volna, na az az lett volna, német nemzetiségű, kéttannyelvű. De mivel tudom, hogy Vini nem tudja igazán kezelni a kudarcot, így ezt passzoltuk. Meg mivel angolra jár már 4 éves kora óta, ezért a német is kilőve.

Anna: Csak nem csak nem aktuális nálatok ez a kérdés? :lol:

Mamacka: Hogy lehet menet közben szoptatni?? :shock:

Felébredt a lányom, ez nem volt egy nagy alvás :? :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Na csak, hogy teljen az oldal :)

Egy fogatlan-nyálas-ahogy nézem még kicsit buktás is-teli szájas vigyor :lol: De legalább a hajunkmár nő :)
Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?