Sziasztok!
Most ülök csak géphez tegnap óta, és jól kiakadtam!
Hogy meri bárki is a gyerekeinkre ezt mondani! Állítom, hogy a mi babáink többre viszik majd, mint aki ezt írta! Különben is, orvosilag már megcáfolták az egészet, amit ír. És minek kéne marketing a lombikprogramikhoz? Bármilyen marketing gyerekvállalásra serkent talán??? Ezt a hülyeséget!
A Katolikus Egyház nem támogatja hivatalosan a lombikot, most még, de ez biztos, hogy ez a tudomány fejlődésével hamarosan megváltozik. Különben is, én katolikus vagyok, és komolyan is veszem a vallásomat (szerepem is van az egyházban), és az egyházon belül is azok ellenzik csak, akik nem tudják, miről van szó pontosan, a többiek nem, a papok sem. Aki ezekben a berkekben ellenzi, az pl. azért, mert a spermadonorosoknál megeshet, hogy később két féltesó házasodik majd össze, akik nem is tudják egymásról, hogy azonos az apjuk, de ennek kicsi az esélye.
És Luciának teljesen igaza van, itt is van természetes szelekció, és a spontán terhességeknél is, tehát biztos, hogy nekünk is csak a legjobbak maradnak meg.
Na mindegy, nem jöttem rá, hogy milyen indíttatásból ítra a babáinkról, aki írta (direkt nem fogok hozzá szólni), de szerintem az egyéni nagyfokú butaságon és rosszindulaton kívül semmi alapja nem volt. Különben is, mi a francot várt? "Jaj, tényleg igaza van, megyünk mind abortuszra, nehogy már selejtes gyerekeink legyenek!" Már csak a jóízlés miatt sem kellett volna ezt írnia, akármennyire is így gondolta, mindenkinek joga van olyan ostobának lennie, amennyire akar, de ezzel másokat megbántani nem kéne.
Egészen biztos vagyok benne, hogy nekünk van igazunk, és ha majd csinálunk babás találkozót, akkor ez be is fog bizonyosodni, az tuti!!!!!!! Pl. Taptau babájáról már képen is látszik, hogy különleges! Nagy gratula hozzá!
Bocs, hogy ilyen hosszan elfilózgattam erről, de tényleg megpróbáltam elgondolni, hogy mire alapozhatott, de semmire!!!!! Remélem, többet nem látjuk itt, és nem zavarja meg a babavárásunkat!
Puszi mindenkinek
Rozus