Új privát üzeneted érkezett!

Szia Orsi :-)

Üdv a csapatban!
Nagyon köszönöm(jük) a jókívánságokat! :P
Nekem is sokszor volt sebem, és én úgy emlékszem, azt mondta a doki, ez teljesen normális a mi korunkbeli nőknél (nekem is kb. akkor volt). A szerelem gyakori kinyílvánítása miatt 8) Szóval ne parázz, nem lesz semmi baj, ezzel biztosan nem.

Mindenkinek megvan, mikor lesz érett ahhoz, hogy anya legyen, mikor kerül olyan helyzetbe, hogy ezt nyugodtan bevállalja. Sőőőőőőt, sok lány van (most asztrológiai történetekről mesélek), akiket elvileg még iskolába sem szabadna küldeni, hogy mielőbb családot alapítson. Mondván , hogy ez az életfeladata.

Nem csodálkozom, ha kivagy, 10 hónap sok, legalábbis nekem relatíve, de abszolút értékben pedig egyáltalán nem! Ez az én véleményem.

Kívánom Neked, hogy meghozzuk a szerencséd, ill. azt, hogy a babó mihamarabb jönni akarjon már! (Ő megvárja a Számára legkedvezőbb csillagállást, amivel ezen a Földön boldogulnia kell!)

Fióna, bocsika, láttam, hogy Te írtál a blogba - nem foglak elhanyagolni Benneteket, az tuti! :twisted: Jelenleg így is én vagyok a legdumásabb 8)

KépKép
KépKép
ragota

Ágota.
Én csak sima testápolóval kenegettem magam, de nem sokat ért. Ez persze nagyban genetikus. Eu csak tipp, de az erős holdság szerintem ebből a szempontból nem jó hír.

Léteznek mindenféle csodaszerek, de ezek mind mesterséges vivőanyaggal vannak tele, ami rengeteg bajt okoz. Csak mellékesen megjegyzem, hogy már a köldökzsinórból levett véréből is rengeteg káros anyagot mutattak ki. Szóval én most próbálok kiirtani minden mesterséges anyagot az életünkből, ez alatt a babaápolási dolgokat is értem. :wink: Most vettem pár napja egy könyvet, amiben rémlik mintha láttam volna ilyesmit, olívaolaj alappal. Meg talán gátmasszírozót is. Majd megkeresem, ha érdekel, de most az idegeim tropára vannak, nincs hozzá erőm. Néha sajna vannak vegetatív idegrendszeri zürjeim. :(

Porsika üdv.! Nekem már az első terhességemnél volt méhszájsebem, bár olyan szinten ami kezelést nem igényelt. Semmi gond nem volt belőle, csak mondta a doki, hogy enyhe pecsételő vérzés lehet, nem ijedjek meg. Aztán nem is volt csak 1×. A koroddal nincs gond, aki ilyen megjegyzéseket tesz, arra ne hallgass. 8) Ami az asztrológiát illeti, külön örülök!

Ha valaki ért a kötéshez sikítson már........ :(

KépKép
KépKép
fioona

Jelenleg így is én vagyok a legdumásabb 8)[/quote]

Ezzel vitatkoznék. Igaz, hogy kicsit késtem.

Üdv: Orsi!
Nekem is volt méhszájsebem, és ugyanazokat mondta a dokim, mint Ágotának.
Nem görcsöltél rá túlzottan a témára? Nekem volt korábban egy hosszabb időszakom, amikor nem jött össze. Hőmérőztem, számolgattam, babához való pózt választottunk. És a végére már a szeretkezés kizárólag babagyártás volt. Minél erősebben próbálkoztunk, annál inkább nem sikerült. És minél inkább nem sikerült, annál inkább próbálkoztunk. Közben mindketten beparáztunk. Mi van, ha nem lesz gyerekünk.
Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy akkor nem is akarunk és védekeztünk. Eltelt egy kis idő és már nem volt központi téma a gyerek. Aztán jött egy buja éjszaka, amikor azt éreztük mindketten, hogy ma nem kell védekezni és összejött az első baba. Csak abba kellett hagyni a parázást. (Vagy akkor jött el az idő.)

A kenegetésről a barátnőm panaszkodott (két gyerkőc mamija), hogy nem talált krémet, ami tényleg használt volna. Igaz, ő bolti cuccokat próbálgatott. Azt szokta mondani, ha fáj látnia milyen lett a bőre, akkor belenéz a kiságyba és már nem is probléma.
meriann

Hát köszi Lányok, nagyon jól esik, amikor más is megerősít abban, hogy az általános véleménnyel szemben nem vagyok gyagya, mert korán szeretnék szülni :oops:
Fioona, drága, milyen kötésre gondolsz? Jaj, és a kicsi Lilla valami gyönyörűséges!!!
Ágota, nagyon érdekes, amiket mondasz, és teljességgel egyet értek veled, próbálom ezt az egész dolgot úgy felfogni, hogy nem erőltetek semmit, pont azért, hogy a Bébike akkor jöhessen, amikor Neki a legjobb...éppen ezért pl. nem is hőmérőzök, meg ilyesmik...ha jönni akar, megoldja :lol: De volt pl. egy nagyon tökjó álmom, úgy 3 hónapja, amikor már nagyon be voltam rezelve, hogy nekem már sose lesz gyerekem(gyagyaság, tudom, és sokszor úgy szégyellem is magam, mikor nyígok hisz van, aki hosszú éveket vár a bébikére). Nna..szal azt "álmodtam" (nem igazán álom volt, hanem tudjátok, amikor már nem vagy teljesen ébren, de még nem is alszol...Dr Freud szerint (is) ilyenkor működik igazán a tudatalatti...) szóval egy idős bácsit láttam, nem volt ismerős az arca, de éreztem, hogy valami hihetetlen erős szerete köt össze minket...szóval láttam ezt a bácsit, egy pici szobában pakolászott, rendezkedett, mint aki menni készül valahova...és egyszercsak tudtam-fogalmam nincs, honnan- hogy tényleg menni készül... a földi létet készül itthagyni...és azt is, hogy ő lesz az a lélek, aki leszületik hozzám...bőgve ébredtem, de valami hihetetlen jó volt...
Ágota, ha van egy pici időd, megnéznéd a képletem? Kíváncsi vagyok, te mit mondasz rá, mert ugye több szem többet lát... 8) Illetve vonatkozik ez mindenkire, aki egy kicsit is asztrológusi vénával bír..Fioona... :lol:
Hihetetlen, mennyit bírok pofázni..ahelyett, hogy dolgoznék :roll: na pusza
porsika

Poncsót szeretnék kötni (mert abba ugye belefér a poci is :oops: :D ) Találtam mintát a neten ami tetszik. Persze napok óta keresem. De nem jó a méret, és nem értem a leírást. Ahol jó a méret, értem a leírást az meg nem igazán tetszik.... :cry: Hol itt az igasság? :?:
Na ná, hogy Lillának is kötnék. :lol:

Orsi! Idő, hely?
Ami az álmot illet, képzeljétek apa eddig vagy 3 álomra emlékezett életében, abból 2 szó szerint megtörtént. :shock: Orsi tényleg jó érzés lehetett ezt "álmodni".

KépKép
KépKép
fioona

Orsi: már olvastam, hogy sokan álmukban látják a leendő babát. Szerintem, akkor hamarosan jelentkezni is fog!

Nekem ennyi az előnye, hogy egész nap gép előtt melózok. Fel sem kell állnom, hogy benézzek a fórumra.
meriann

Kép

Ilyet szeretnék gyapjúból.

KépKép
KépKép
fioona

Fioona, Mamikám elég jól ért a kötéshez :) ha gondolod, megkonzultálom vele:)
Meriann: neked is köszi a bíztatást...háát, hogy őszinte legyek, lehet, hogy kicsit ez a ráparázás is benne volt/van:) most próbálok nem odafigyelni -tűntetőleg azt sem számolom, hányadik napon tartok:) adok én neked, tervezés :) :) -de ettől függetlenül még mindíg megsiratom a menstruációkat :oops: Nálatok mekkora a gyerkőc?
Ja,Fioona az időpontom, helyem: 1984.01.08. 03.00 Budapest:)
Előre is köszike:) Igen, eszméletlen jó érzés volt, pláne, hogy nekem is volt egy időszak az életmeben, amikor nagyon igazak voltak az álmaim...várom Őt nagyon, de nem akarom sürgetni, csak olyan türelmetlen tudok lenni (skorpió aszcendens;))
És a kedves fogadtatásért, meg mindenért...nagyon meghatottatok:):):):)
porsika

Nekem sajna nem született meg. Illetve megszületett, csak 7 hétre. :cry: Ez már így alakult. De mostanra túl vagyok a dolgon.

Most meg reménykedem, hogy hiába "várom" a mensim.

Majd mi meghozzuk a szerencsédet, pontosabban a babátokat. Ez nem a "megint megjött" topic, hanem babás. Itt ha tag vagy, (márpedig beléptél közénk) akkor kénytelen vagy szülni is. :lol:
meriann

Ágota elindultál már uh-ra? 45 perc múlva 5 óra!!!!
A világ legszebb plecsnijét fogod látni nemsokára. De jó Neked(tek). Már nagyon várom, hogy én is mehessek uh-ra (remélem mihamarabb eljön). Addig is izgulok Veletek! Pusz
meriann

Óóóóóóóóóóó, Meriann, ne haragudj...annyira sajnálom, szörnyű lehetett...De remélem az itteniek pozitív energiái neked is hamar meghozzák a sikert:):):) Nagyon jó kis csapat ez ebből a szempontból is:) Tudod, nagyon tisztelem a női bölcsességet, és nagyon jó, hogy még maradt a bölcs-nem okos, bölcs - nőkből is hirmondíónak a mai eszeveszett világban. Én még "csak"Édesapámat veszítettem el, azt is elég nehéz volt feldolgozni, hát még el tudom képzelni, milyen szörnyű lehet ez egy babánál...Nagyikám, aki egy igazi földre szállt angyal 2 gyermekét temette el... :( az egyiket csecsemőként, a másikat már felnőtt korában, de nem hiszem, hogy lenne különbség..egy gyereket elveszíteni bármely korban iszonyatos lehet. Nagyon tisztelem, hogy el tudjátok fogadni a sors -nevezzük így- akaratát. Remélem, hamar eljön a babátok ideje.Mikorra várod a mensit?
Ágota, én is nagyon szorítok!! Remélem holnap már látjuk a sztárfotót:):):)
puszi
porsika

Sziasztok!

Ragota!
Elősző az inga,most meg ez a név :shock:
Mindig van valami érdekesség,amit feldobsz :lol:
Szép nevet választottatok a gyermeketeknek! Jól vagy,érzel valami furit? Hülye kérdés,de én még nem tudhatom,hogy milyen érzés.Na de hamarossan igen :wink:
Megnéztem az általam választott nevet és elkeseredtem,mert nem valami jók jöttek ki,erre még egy párat, ami szóba jöhetne,de azok sem osztottak sikert :( A páromat alig bírtam rávenni a Lucára és most hogy olvasta,közölte is hogy akkor más lesz :cry:
Ebben tényleg van valami????? :shock:
Teszteltem a családból pár embert és is-is :roll:
Szóval válasszak valami mást? Lehet,hogy ez is baj,hogy eldöntöttem,hogy Lucát akarok? :oops:

Odry
odry

meriann: mikor történt ez a szomorú esemény? hogyan tudtad feldolgozi?
timea toszegi

Hú lányok, pár órát nem jövök, aztá milyen termés van :lol:

Porsi,
üdv! Szerintem olyan baromság ez a de fiatal vagy duma!
Annyira nem szeretem, hogy manapság már úgy néznek az emberre, mint egy UFO-ra, ha fiatalon babát akar.
Szerintem ez az élet rendje :)
Szóval HAJRÁ!

Meriann,
ez a "beléptél közénk, akkor szülni kell", annyira jó!! :)
Nagyon tetszik, remélem, így is lesz.

Ágota,
aztán megírni az eredményt izibe!!
És ide azt a plecsnit, ha kaptál róla képet :lol:

Fioona,
te ilyesmiket szoktál kötögetni?
Tetszetős kis holmi!

Figyi lányok, mostmár én is kiváncsi lettem. Kielemeznétek?? :)
1980.12.15, BP

Kép
bodzi

Timea: Idén januárban. Soha nem felejti el az ember, de idővel könnyebb. Az volt a fura, hogy utána nem tudom mi alapján de volt terhes nő, akivel semmi bajom nem volt, volt akit meg tudtam volna ölni. A környzetemben meg a sógornőm és a 2 barátnőm szült. Az egyik barátnőmmel végleg megszakadt emiatt a kapcsolat. Nem értette meg.
Még pár hónapja a dokinál olyan hatással volt rám egy kismama, hogy sírógörcsöt kaptam. Ja, és mindeközben görcsösen megint babát akartam.

:) De mostanra érzem, hogy kész vagyok egy újabb várandósságra. Nyár közepe óta hirtelen készen álltam arra, hogy túllépjek a történteken. És most augusztus 20-án döntöttünk, éreztük, hogy hadd jöjjön, ha jönni akar az a gyerkőc. Jelenleg várom, hogy kopogtasson.
Mostanra okosabb lettem, sokat utána olvastam azóta (sok dolgot elrontottam), és itt is átbeszéltük.

Nagyon hasznos volt idetalálnom Hozzátok csajok! (Pedig még pár napja regisztráltam. )
Sokkal erősebbnek érzem magam. Nem vagyok egyedül a félelmeimmel, átélt gondokkal. Szóval, KÖSZI MINDENKINEK, nekem sokat segítettetek már is! Pusz mindenkinek!

Bodzi: komolyan is gondoltam. :D nekem ha megjön a mensim, akkor sem húzok át a megint megjött topicba. Tessék Neked is komolyan venni a szülni kell dolgot! :lol:
Olyan sokáig pesszimista voltam. Ideje váltani. Ráadásul közülünk egyre több helyre beköltöznek a pocaklakók.
meriann

Sziasztok!

Porsi! Üdv!
Drukkolok Neked is nagyon nagyon! De jó! Sok mindenben egyezünk: te is Orsi,és te is 22 múltál!!! :lol: Ja meg az álmok...én kb 8 hetes terhesen álmodtam meg annak idején hogy kisfiú növöget a pocakomban.És tényleg fiú lett.

A de fiatal vagy mondatot hallottam már én is rossz indulatúan...pont a régi nődokimtól. :roll: Bementem kb 3 éve,hogy jó napot ,a terhességi tesztem pozitív lett... Meg sem várták a mondatom végét és benyögtek egy ilyet: Az abortuszhoz a másik ajtónál kell bemenni!
:evil:

Ágota!
Fú de izgi fél hét van,már biztos láttad a bébit! Mesélj!

Odry!
Bár nem értek hozzá,de a leírtak alapján ha pl választasz a Luca név mellé egy másikat aminek nagyon jó jelentése van,akkor majd választhat a két sors közül.....javítsatok ki ha nem jól mondom!

Fioona!
Igazad van,ez a terhességi csík dolog mindenkinél más. Az én bőröm pl teljesen kirepedezett,viszont a kórházi szobatársamén semmi sem látszott! Kenhettem én bármivel...sajna nem használt.

Tényleg majdnem egyidősek a gyerkőceink. Enyém 2004.03.24.-én született. Teszek fel róla képet is ha sikerül,meg csíkot is. :wink:

A szülés utáni üresség nálam is megvolt...annyira furcsa,kicsit rossz érzés is volt.Mindíg vártam,hogy na mikor rúgdos meg egy picit,amikor eszembe jutott,hogy én lüke,hiszen már itt szuszog melletttem.

Este még írok,most mennem kell .....

Pusza!

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Orsi!
Ebben lehet valami, csak az a baj,hogy a páromnak is két neve van és kimondottan ellenzi. :(
Sajnos,vagy nem sajnos én hiszek ezekben a dolgokba és egyszer mondták nekem,hogy ez sem jó,hogy én tudom mit szeretnék!?
Ezért képes vagyok letteni az álltalam kedvelt névről és annyi szép név van..... :)
Csak azért ragaszkodtam,mert a fiú nevemről is le kellett tennem és ez volt amihez ragaszkodtam és el is értem,hogy igent mondjon a párom,pedig nagyon nem akarta :(
Gondolom ezzel akart vigasztalni... :?
odry

Sziasztok!

Ezt találtam,szerintem nagyon jó!:D

Az anyuka ruhái
Első gyermek esetén (1.): Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják a terhességet.
Második gyermek esetén (2.): Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat hordod.
Harmadik gyermek esetén (3.): A kismamaruháid a rendes ruháid.

Felkészülés a szülésre
1.: Vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát.
2.: Nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy a múltkor sem segített.
3.: A 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.

Babakelengye
1.: Előre kimosod, színek szerint rendezed, és precízen összehajtogatod a babaruhákat.
2.: Ellenőrzöd, hogy még tiszták-e, és csak a legsötétebb foltokat tartalmazóktól válsz meg.
3.: Miért NE viselhetnének a fiúk is rózsaszínűt?!

Aggódás
1.: Az első nyugtalan nyösszenésnél vagy fintornál felkapod.
2.: Akkor veszed föl, ha üvöltése felzavarná az elsőszülöttet.
3.: Megtanítod a hároméves elsőszülöttet, hogyan tologassa a babakocsit.

Cumi
1.: Ha a cumi leesik a földre, elteszed, majd otthon elmosod és kifőzöd.
2.: Ha a cumi leesik a földre, a cumisüvegből vett folyadékkal leöblíted.
3.: Megtörlöd a pólódban és visszadugod a szájába.

Pelenkázás
1.: Óránként bugyrot cserélsz, akár kell, akár nem.
2.: 2-3 óránként pucolod a dedet, ahogy szükség van rá.
3.: Igyekszel még azelőtt kicserélni a bugyrot, hogy a többiek a szag miatt panaszkodni kezdenének vagy kifolyna.

Pelenka tisztítás
1.: Mosás, szárítás, vasalás.
2.: Mosás, szárítás.
3.: Szárítás.

Babaprogramok
1.: Eljártok babatornára, babaúszásra, babazenére és babamese-klubba.
2.: Eljártok babatornára.
3.: Eljártok a közértbe. Mert, kell a kimozdulás!

Kimozdulás
1.: Első alkalommal óránként rácsörögsz a bébiszitterre.
2.: Mielőtt elmennél otthonról, még meghagyod a számodat, ahol elérhetnek.
3.: Meghagyod a bébiszitternek, hogy csak akkor hívjon, ha vér folyik.

Otthonlét
1.: Hosszú órákat töltesz el naponta csupán azzal, hogy a gyermekben gyönyörködsz.
2.: Naponta többször rájuk nézel, nehogy az idősebb összenyomja, böködje vagy megüsse a kicsit.
3.: Minden nap igyekszel némi időt eltölteni a gyerekek látókörén kívül.

Lenyelt pénzérmék
1.: Ha elsőszülötted lenyel egy pénzérmét, rohantok az ügyeletre és vered az asztalt röntgenért.
2.: Ha másodszülötted lenyel egy pénzérmét, gondosan figyeled a pelenka tartamát, hogy távozott-e. (És csak akkor aggódsz, ha a lenyelt 2 Ft-os helyett két 1 Ft-ost találsz.)
3.: Ha harmadszülötted lenyel egy pénzérmét, levonod a zsebpénzéből

---------------------------------------------

És akkor az ígért kép a fiacskámról :D

Kép

Fú most nézem hány óra....megyek aludni.....

Pusza,
Orsi

KépKépKépKép
*orsi*

Szóval a kép:
Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi: :lol:

Úgy látom jó helyen vagyok, itt mindenkinek szép gyereke van.

Ágota: Hol is van az a plecsnis fotó?????
Türelmetlenül várom.

Hogy telnek a reggelek a kismamáknak?
meriann

Sziasztok!

Orsi ez a háromgyerekes iromány marha jó, és nagyon igaz!
Ma kevesebbet leszek, mert néha dolgozni is kell! De azért bekukkantok néha, főleg Ágotát várom nagyon!
Addig is mindenkinek jó munkát ( már aki dolgozik)
Fanny
fanny01

Jó reggelt mindenkinek!
Orsi! Tényleg nagyon klassz, hogy ennyi mindenben hasonlítunk, remélem, abban is hasonlóak leszünk, hogy hamarosan nekem is lesz egy ilyen gyönyörű kisfiam, mint a tied :) :) Hihetetlenek az emberek néha...ha az ember korán akar szülni, az is baj, ha későn, amiatt is bántják...nem értem én ezt, elég szomorú, hogy így van...pedig ez aztán tényleg minenki maga érzi, mikor kész rá a leginkább...Pici fiad mennyi idős most?

Meriann :) Én is úgy érzem, -már most- hogy nagyon jó ide tartozni...főleg az eddigi rossz tapasztalatok után nagyon jó érzés, hogy ilyen kedvesen fogadtatok, és a bíztató szavak is nagyon jól esnek a kis lelkemnek...Nagyon, nagyon szorítok érted (is) :)

Bodzi:) Köszönöm neked is, örülök, hogy egyetértesz...te hogy állsz mosta babekkal? A születésed óráját is meg tudnád mondani? Mert kéne a pontos elemzéshez... :oops:

Fioona :) Sajnos tegnap eltűnt otthon a net, úgyhogy nem tudtam konzultálni kötés-ügyben :oops: De ígérem, ma pótolom :)

Ágotaaaaaa :) Mi van veletek? Belenéztem a blogodba, jó, hogy mostmár arcot is tudok társítani a hozzászólásokhoz:)

Nna, dógozom egy kicsit...sok puszi mindenkinek :D
porsika

Ja, Orsi, a kisfiad korát közben már megtaláltam a vonalzón :oops: :D :D :D
puszi
porsika

Ágota mi történt, hogy nem látjuk az uh képet??????

meriann

Ki is ígérte, hogy segít a vonalzó esetében?
A mércém kész, de hogy szúrjátok ide, miként?

meriann

Meriann!
Először nekem is csak ezek a kódok látszottak, azt írták a lányok, hogy rossz formátumra kattintottál, HTLM (?) formátumra kattincs. De biztos lesznek itt nálam okosabbak, akik konkrét tanácsot tudnak adni.
Fanny
fanny01

Jó reggelt!

Ágotaaaa! Gyere máááár :)

Porsi,
tényleg, az órát elfelejtettem: 20:10 perckor születtem.
Én meg a babaprojekt:
Ez a második hónap, hogy próbálkozunk.
Asszem ma fog megjönni, mert már napok óta vannak a szokásos tünetek, meg ma reggel már igencsak fáj a poci :(
De jön az új hónap, talán majd most :)

Meriann,
tényleg csudaszép a picur :)

Kép
bodzi

Tyűűűűűűűűűűűűűűha Lányok! Mennyit írtatok! :P
Az az igazság, hogy kirázott a hideg, olvasva a soraitokat Edi és Porsika, meg mindenkiétől! Olyan jó érzés egy ilyen csapathoz tartozni!!!!

Akkor mesélek:
Voltunk ugyibár Apával tegnap az UH-n. Oljan aranyos volt az UH-s nő, hogy, nem is értem :-)
Azzal kezdte, ok, akkor feküdjön fel, de letakarjuk, ne úgy nézzen ki, mint egy védtelen nyuszi. Bevallom ez jól esett, mert bár Apa látta már a dolgokat, azért ez a szitu egy kicsit más...
Nem lacafacázott, feldugta a műszert.
Ugyibár elvileg most vagyok 5.hét 4 nap-ban, de azt mondta, hogy ááááááááá, kizárt, ez még csak 3-4 hetes lehet. 5 mm-es csírazsákot lát, így ez egy korai terhességnek tekinthető.

Szóval láttam egy pici fekete pöttyöt! Azt mondta, ezt még nem is tudja értékelni a műszer, oljan pici. Így Apát nem is hívtuk be, és képet sem nyomtattunk. Visszahívott 2 hét múlva, de csak 3 hét múlvára kaptam időpontot. 25-re.

DE A LÉNYEG: hogy ott van és méhen belül van! Ennél több nem is kell egyelőre.

Mindenesetre érdekes. Ez azt jelenti, hogy bőven nem a 14.napon fogant meg a drága...
A végén is vicces volt a helyzet...ki akarta venni a szerkezetet a nő, de nem nagyon ment neki. Kérte, engedjem már el!... :lol:
(Múltkor a nődoki dettó ezt mondta, csak még azt is hozzáfűzte, hogy irigylésre méltó a barátom, persze poénból :twisted: )

Tegnap voltam asztrológián, ez nagyon jó volt, de a melltartóm annyira szorított, úgy zavart, hogy ez kötött le....
Jól vagyok, annyit érzek csupán, hogy egyfolytában bizsereg a mellbimbóm. Ma egy kényelmesebb melltartót vettem fel.

Fióna, az a pulcsi olyan szép! Nekem is kell! :-) ÁÁá, én egyszer elhatároztam, hogy megtanulok kötni. Beszereztem hozzá pár könyvet, fonalat...és itt le is zárult a folyamat :roll:

Odry,
én úgy tudom, hogy egy gyerek úgyis megsúgja Nektek, melyik névvel tud a legjobban boldogulni. Ne izgulj, MINDEN BELE VAN KALKULÁLVA. Még az is, hogy Te ezen agyalsz! Az a név lesz a legjobb, amit végül választasz! Más úgysem lehet. De hogy hogyan jutsz arra a névre, az már a Te dolgod :-) Én nem tudom, hogy választhat -e két sors közül, ha két neve van. Szerintem nem. Mert a sorsfeladatod egy, hiába van 7 neved. Max. árnyaltabban lehet elemezni, ha a nevét elemzik. Szerintem. Szóval ne parázz, lesz, ami lesz, és az lesz a legjobb.

Orsi, gyönyörű a kisfiad!!!!! Az az iromány, pedig nagyon tetszik! :lol:

Porsika, Te pedig ne izgulj, biztosan hamarosan jön a bébi.
EZ A TOPIK TÉNYLEG A GYEREKCSINÁLÓS TOPIK, így ehhez tartsátok Magatokat :lol:

Bodzim, kéne a pontos időpont!

Puszmák

KépKép
KépKép
ragota

Jaj, csajok, ne csináljátok ezt egy ilyen menthetetlenül szentimentális nővel, mint én :) :) :) Nagyon öülök, hogy itt lehetek :D
Ágota :D :D Nagyon, nagyon, nagyon örülök!!!!!!! Vigyázz nagyon magatokra ám! De úgyis minden rendben lesz:) Az a helyzet, csajok, hogy terápiás hatással bírtok:) Már nem parázom annyit a dolgon, most inkább az foglal le, hogy az itt lévő kismamik babáinak örüljek :) :) Úgyhogy naggygon jó:)

Bodzi:) Köszi a pontosítást, igyekszem mielőbb "feltérképezni" :wink:
Apát meg informálom arról, mihez tartsa magát....;) Mármint hogy hamar kell babásodni :wink:
puszka
porsika

Sziasztok!

Ágota hidd el, hogy 2 -név, 2 út. Ezt is Tibortól tanultam. Pl. az én lányom. Te is láttad, hogy vagy munka, vagy család. Ennek megfelelően, vagy Lilla, vagy Fióna. Ugyanazt az életfeladatott meglehet élni más más sorsal. Pl. adott egy neptuni ember. Ez megélhet mint művész, és mint alkoholista. MIcsoda különbség! Két teljesen különböző sors. És mégis egy feladat. Csak más szinten. :wink:

De amiért írok! Lilla 2 hónapja nem szopizik. Ma hajnalban mégis észrevettem ,hogy van tejem. Na most vagy baba van, (nem tudom, hogy lehet e ok?) vagy egy darabig nem lesz, mert akkor sztem valami hormonális gáz van. :( MIndenesetre még feküdni is fáradt vagyok. Szerencsére apa itthon lesz most 3 napig. A wc-ről bejönni olyan érzés volt, mintha lefutottam volna a maratont. Semmit sem érnek az izmaim, olyan mintha lekvár lenne a helyén. Nem nyafogok tovább. Ha nem írok sokat ma, ne haragudjatok.
Sziasztok, és szép napot mindenkinek!

KépKép
KépKép
fioona

Ágota,

Hurrrrrrá, éljen a pöttyöd :)
Pontosítás: 20:10 :)

Kép
bodzi

Hát lehetséges. Ámbár szerintem egy névvel is dönthetsz, hogyan éled meg a dolgot. A sorsfeladat egy, csak a megvalósítás módja más és más.
Legalábbis a horoszkópban nem az van leírva, hogy márpedig Te ezt így fogod megélni, (mivel egy neved van) hanem az, hogy ezt mindenképpen meg kell valósítani, de Te megválaszthatod, hogyan, és az az egyszerűbb.
Én most a képlet szemszögéből nézem, nem a névből, de lehetséges, hogy így van. :wink:

Tök jó.
Geri elnevezte a babát Gyöngynek! Olyan szép és találó, mint a kagylóban az igazgyöngy!
Azt mondta, ha rossz lesz Fekete Gyöngy lesz, ha jó kislány lesz, Igazgyöngynek becézzük :lol:

KépKép
KépKép
ragota

Ágota örülök, hogy jelentkeztél. Már tűkön ültünk. Apa megsértődött, hogy nem láthatta a pöttyöt????
Nálunk anno januárban, rosszul vette apája, hogy mi az, hogy ő nem nézheti meg. Hiába mondtam, hogy ha nem mondják mit látok nem is tudom.

Nagyon örülök, hogy méhen belül van.
Nagyon vigyázz Magatokra!!!

Vannak olyan melltartók, amin se csipke, se varrás, csak vékony pamut anyag van a kosár részén.

Pl.: Triumph
- mamabel micro stretch terhességi melltartó
(állítólag mellel együtt "növő")
- Eileen (nekem van ilyen, tényleg kényelmes és nem irritálja a
mellbimbót)

meriann

www. triumph. hu oldalon meg is tudod nézni ezeket!

Valóban nagyon találó Gyöngy.
Szerintem nagyon klassz, hogy az apákat már korán be lehet vonni a várandósságba. Így jobban részesei a 9 hónapnak, és remélhetőleg elkezdődik valami apa-magzat kapcsolat is.

Akinek már van babucija, van tapasztalatatok?

meriann

DE jó, meg is nézem majd őket!

Óóó, Apa nem volt morci, csalódottságot sem mutatott (persze picit biztosan az volt), de Neki is tökéletesen elegendő volt, hogy ott van, és jó helyen van :-)

Nagyon vigyáz rám, nem engedte, hogy az 5 kg-os táskát cipeljem.

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

No mi történt? Hova tüntetek Lányok?

Én annyira fáradt vagyok, hogy alkalmatlan vagyok mindennemű tevékenységre :shock:

KépKép
KépKép
ragota

Ágota: Akkor tessék pihenni egy kicsit!
Pusz

Na, én húzók 100 km-re arrébb. De késő este, vagy max. reggel jelentkezem. Pusz-pusz mindenkinek!
meriann

Ágota: Akkor tessék pihenni egy kicsit!
Pusz

Na, én húzók 100 km-re arrébb. De késő este, vagy max. reggel jelentkezem. Pusz-pusz mindenkinek!
meriann

Én itt vagyok, csak rohangászok mindenfelé, mert képzeljétek, októberben megyek Kanadába majdnem 2 hétre !!!! :)
most próbálok vízumot szerezni.
De azé kicsit később jövök még!

pusza

Kép
bodzi

Ágota! Olyan jó neked....

Fanny! Én is ugyanúgy vagyok. Minden nap kipróbálom az ingát, és egyre jobban köröz... Azért én titokban valamennyire bízok benne...
Nekem is tudnátok egy kis horoszkópos elemzést csinálni: 1983. 06.15. 15:30 Kerepestarcsa

Annyira izgulok!
Üdv az újaknak! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Ágota: nagyon örülök a jó hírnek. Én kedden megyek a köv UH-ra. Már nem bírok az izgalomtól aludni sem, pedig még csak péntek van. Egyébként te hogy bírod, nekem egész napos hányingerem van, és többet is kívánok enni. Sajnos most megfázott a család, úgyhogy taknyos vagyok én is, bár eddig ezt az allergiának tudtam be. Reméljük minden rendben lesz.

Sziasztok, akiket még nem üdvözöltem. Mindenkinek nagyon örülünk itt a topicban. Együtt küzdünk és szurkolunk egymásnak.

Sajnos, mint írtam nem leszek gyakran, de majd be-benézek..

MAriann: Hogy vagy??

Puszi: Kata

Kata
KépKép
szdkata1

Lányok !!!
Sikerült! Íme itt a tábla, Babancs elnézést, hogy a neved kisbetűvel lett írva, de csak utólag vettem észre. Majd a legközelebbi módosításnál kijavítom.
Üdv Fanny
Ha valamit bele akartok tenni, szóljatok, mostmár "profi"vagyok.
Kép
fanny01

Sziasztok!

Megjöttem én is, bár látom kibírtátok nélkülem. :D
Fanny az jutott eszembe, hogy tök jó lenne beleírni, mikorra vannak kiírva a lányok. Had számoljuk velük együtt a hátralévő idöt.

Azért remélem mihamarabb láthatunk kicsi magzat fotókat is, a szépséges fiúkák után.

Ágota tudtad, hogy van egy módszer, amivel napra pontosan meg lehet mondani mikor fogsz szülni? :wink: Radix és solár horoszkóp alapján, a születésnapod, és a várható időpont között eltelt időpont segítségével. Igaz pontosított hori kell hozzá, de játszani jó, és esetleg pontosíthatja az időpontod. :lol:

Porsi nagyon hálás lennék, ha sikerülne kötésügyben elöbbre haladni, csak reggel tényleg sz×××l voltam. :(
Addig is belefogtam egy sapiba. Megyek is folytatni.
Jó éjszakát, sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Jó reggelt !
Pusz a kismamáknak és a leendő kismamáknak egyaránt!

Tényleg nagyon kiváncsi vagyok, mert képzeljétek nekem baromira rossz a gyomrom.
2 verzió van. Vagy baba, vagy gyomorbaj. Ez már nem beképzelt tünet. Nyelni alig merek, különben ...
Volt már gyomorbajom is, így az sem lenne csoda. Azért bizakodom, hogy most mégsem betegség.

Tudjátok mit álmodtam? Kopogtattak hozzám. És azt válaszoltam: gyere. Erre felébredtem. :x

Szerintetek lehet köze pocaklakóhoz???????????
meriann

Fanny: klassz lett a tábla. Ügyes vagy.

Elvileg akárhányszor ingázunk, mindig ugyannak az eredménynek kell látszania, ugye?

Hol van mindenki?

meriann

Sikerült a vonalzóm!!!!!!!!!!!

meriann

Sziasztok :D
Meriann!!! Én mindenképp pozitív jelnek vélem az álmod :) És nagyon szépnek is :) Remélem hamarosan tényleg megjön a kis vendég:)

Fioona :D Már továbbítottam a kötésmintát "elemzésre" :wink: Legkésőbb délutánra tudok információval szolgálni:) Nagyon sajnálom, hogy rosszul voltál tegnap, remélem ma már jobban érzed magad :)

Kata :) Nagyon drukkolok keddre! Remélem a roszullétek is enyhülnek hamarosan.
Na most megyek, óriási építkezésben vagyunk, lekenek pár száz szál lambériát gombaölővel :)
Puszik tömkelege mindenkinek :lol: :lol:
porsika

Jó reggelt!

Hogy-hogy hol van mindenki? Hát szombat van, gondolom ilyenkor aki teheti tovább lustálkodik, mint én is.
Meriann! Én nem nagyon értek az ingázáshoz, ezt Ágota dobta be, de azóta nem nagyon reagál ezekre a kérdésekre. (Hallod Ágota?)
Szerintem elvileg ugyanazt kell mutatnia, már ha logikusan gondolkodunk, de hát ez a dolog azért messze van a logákától.
Nekem ma reggel meg se mozdult az inga. Viszont történt más! Bocsi ha valaki nem szeret ilyet olvasni, de reggel elmentem pisilni és a wc papíron olyan nyúlós (mint amit mindig írnak, hogy tojásfehérje) valami volt a papíron és egy picit olyan véres nyák (bocs), de nagyon-nagyon picit. Én most megállapítom (bár nincs orovosi diplomám) hogy ez beágyazódás volt a javából, mert pont 9 napja volt pé is és akció is, és főleg azért mert én még ilyet soha nem tapasztaltam. (Vagy most volt extra pé, de az igazából nem lehetett mert a vasárnapi UH-n azt mondta a doki, hogy egy ici-pici petesejtet lát a petefészekben és ha naponta 2mm-t nő, akkor is kevés még az eltelt 6 nap. Szóval ezt én most ezt így mindet megállapítottam)
Most már tényleg nagyon várom a jövő hétvégét. Meriann elhiszem, hogy Te is nagyon lázban vagy, de azért még ilyen komoly gyomor panaszok még nagyon koraiak lennének. Nem? De remélem, hogy 2 hét múlva már mindeketten örülhetünk.
Ha akarjátok beteszem a szülés várható időpontját, de akkor a kismamik írják meg!
Üdv Fanny
fanny01

Sziasztok!

Porsika köszi a mintát, és vigyázz a gombaölővel, nehogy valammi ártson egy esetleg pocaklakónak. :wink:

Fanny! Én még nem hallottam, hogy a beányazódás nyákos válladékkal járna. (persze attól még lehet :oops: ) Én úgy tudom, hogy az a peteérés jel. Azért kívánom a legjbbakat!

Merann én boszinak néztem a pillangóidat. :lol: Remélem akkor boszorkányos álmod volt. :wink:

A tapasztalt anyukáktól kérdem, hogy előfordulhat ilyen korán tejtermelődés a várandóságtól? Vagy lehet, hogy 2 hónappal a szopi befejezése után még van tej? Teljesen tanácstalan vagyok. Nekem az első terhességem alatt még egyáltalán nem volt tej, csak szülés után. A dokim meg csütörtökön lesz leghamarabb. :( Addigra meg vagy megjön, vagy nem. :?

KépKép
KépKép
fioona

Jól van na, a reggeli hol van mindenki-ért! Felébredtem a "kopogtatásra". És izgatott lettem.

Fanny az jobb lenne, ha mensi idejében lett volna ilyen. De ki tudja?
A türelem és az idő mindenre választ ad nekünk. Csak az a baj, hogy épp ezek nincsenek. :D

Fioona: A visszatérő tejtermelődésről megkérdeztem a mamámat, de neki sincs erről infója. Sajnálom. Nem is olvastam ilyenről. Próbálj meg írni Csákány (talán György, de az tuti, hogy férfi) dokinak egy e-mailt. Nekem 2-szer is még aznap válaszolt. (csmgy@axelero.hu) Ő a babanetes rendelőben nődoki.

meriann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?