Új privát üzeneted érkezett!

Tudtam, hogy elfeledem. :oops:
Ágota ehetsz lekvárt is hashajtónak. De beszokott még vállni a banán, vagy a paradicsom tejjel. :wink:
Én nem kávézom, a páromnak az is hat. Anno szülés után a kórházban sokan a cappuccinót vetették be. :wink: Szóval van tárház rendesen.
Odry! Sajnos ez nem elég. Az időpontot másodpercre pontosan, egy bonyolult, több órás képlettel (képletekkel) az asztrológus számítja ki. Ehhez kb. 5-6 életesemény, napra pontos időpontja kell. Minél több annál jobb.
Egyépként én is arról a környékről való vagyok. :wink: Kiskunhalason születtem, és sokat jártunk Szegedre. De annak már 14 éve.

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok! egy csomót ítram az előbb, de a picurom, egy gombnyomással kilőtte. Most nincs időm újra írni, de majd pótolom. Jól vagyunk, várom a köv vizsgálatot, ami jövő kedden lesz.

Ágota az első UH-on ,ég nem lehet látni, csak egy fekete foltot, és csak a 8-9. héttől van szívverés.

Puszi: Kata

Kata
KépKép
szdkata1

Nahát, majd megmondják ott a kórházban, hogy mikor menjek UH-ra. Mindenesetre Apa már nagyon szeretné látni, és mindenképp el akar jönni velem rá :-) Imádom!

Húúú, már úgy várom a 8.hetet. A tesómnak pont akkor készült el az első UH-ja, pont Apuci születésnapján (én Apukám), és ez volt a születésnapi ajándékok egyike.
Nekem meg pont úgy esik, hogy a 8.hét végére esik Após szülinapja...

Szép kis család :lol:

Azóta, amióta egyszer bevettem amúgy minden rendben, normálisan járok WC-re.

És jelen pillanatban nincs semmi tünetem.
A ruházatomra azért odafigyelek, hogy ne szorítson semmi. Mert ilyen naciból sajna van elég :-(

Most vagyok 56,3 kg. Kevesebbet eszem, mint mielőtt megtudtam volna, hogy terhes vagyok.

Tegnap azt mondta a doki, hogy puffasztót ne egyek!
Halootam tesóm babájának szivecskéjét! Hihetetlen szép hang!

KépKép
KépKép
ragota

Na elkezdődött a barnásodás.
Ez nálam azt jelenti, hogy 2 nap múlva megjön. (de legalább pontos lesz :) )
Szóval ez sem az én hónapom :(
Na sebaj, majd legközelebb.

Kép
bodzi

ne mááááááááááááááááááár!

KépKép
KépKép
ragota

fionna: szerintem is szépek a neveitek.

Nálunk is irigykednek mindig az ismerősök, bár névválastásnál néha égnek állt a párom haja az ötleteimtől. Nálunk az első sze,pont az volt, hogy ha lány akkor virágnév legyen, és a második neve Anná-ra végződjön. Szempont volt még a jó hangzás és a szülinaptól, karácsonytól stb való megfefelő távolság. Szóval nehezen, de megszülettek a neveink:

Boglárka Zsuzsanna, KAmilla Johanna, Jázmin Florianna

Nem mindenki ízlésének fekszenek ezek a virágnevek, de nekem ők a kis virágszálaim, és lesz miből választaniuk nagykorukban, ha esetleg nem tetszik az első keresztnevük. Egyébként a mai napig nem tudom mi lett volna, ha fiú lett volna az egyik, még a szülőágyon sem volt konkrét nevünk. Most megint agyalhatok. ...

Kata
KépKép
szdkata1

Jó reggelt!

Üdvözöllek Orsi, persze, hogy lehet csatlakozni. Bizony vagyunk egy páran ezzel így, hogy az első gyerek kapásból összejött, most meg csak várakozunk.
Nem írtad hány éves vagy, de biztos nagyon fiatal ,úgyhogy nyugi lesz itt kistesó!

Meriann! Sajnos lehet produkálni terhességi tüneteket, ha nagyon beleéled magad.
Én szinte mindennap megcsinálom a hasam feletti ingázást, eddig még mindig körözött, de azért még én sem merem beleélni magam a dologba.

Kata! Fantasztikus lenne, ha az ikrek sikerülnének, akkor csak volt hatása a beszedett gyógyszernek. Ha ebben a hónapban nekem nem jön össze, akkor én is elkezdem szedni a gyógyszert, de azért remélem hogy nem hármas ikrek lesznek, ahogy az inga mutatja.(mondjuk nekem már a kettő is sok lenne, de neked biztos nagy öröm lenne, hisz ez az álmod)

Sziasztok Fanny
fanny01

N

KépKép
KépKép
ragota

Kati!
Nálunk is sok nevet vétóz meg a férjem. De azért sikerűl közös nevezőre jutnunk remélem legközelebb is. A ritmikusság, az időpont fontos volt, illetve nekem még, hogy ne legyen az ismeretségi körünkbe ilyen név. Egyébként nekem is virág nevem van. Eredetileg Ibolya vagyok, a Fioonát a lányomtól csortam. :oops: A saját nevem már mindenhol foglalt nicknévnek. :?
De azt akartam mondani, hogy a nevekkel sorsot is választunk a gyermeknek. Sajnos Lillánál még nem jelent meg, de azóta már olvasható Tibornak a Sorsunk a nevünkben című könyve. Legközelebb abból választunk. :wink: És, hogy ne tünjön a dolog reklámnak:
http://www.nlc.hu/cikk.php?id=49&cid=22450 Itt ti is nézhetitek a nevek asztrológiai jelentéstartalmát.

A Florianna különösen tetszik. Azt hiszem bedobom apának. Szabad?

Bodzi: :cry:

KépKép
KépKép
fioona

Nálunk a párom ragaszkodik a magyar névhez.
A kislánynak már megvan, ezt már nagyon régen eldöntöttük:
Tünde (Kőműves Tünde). Ő lesz az én kis Tündérem :lol:
Nézzétek meg a www.ezo.hu címen a névmisztikát. Nekem és a családomnak nagyon stimmt, amit írtak. Bevallom, ezt is nézem a névválasztásnál!

Nagyon érdekes, várom a visszajelzéseket.

Pusz

KépKép
KépKép
ragota

Közvetlenül így juttok oda:

http://www.ezo.hu/index.phtml?rovat=1344

KépKép
KépKép
ragota

Bodzi
Jaj, ne!!!!! :shock: :( :( De ne add fel!! Ez még nem biztos, hogy azt jelenti! Kitartás és szurkolok neked! +++++++++++++++++ :wink: :wink:

Fioona
Ez szenzációs! :lol: :lol: tudtad, hogy az én kislányom is Flóra lesz ??? (már ha lesz!)
A kisfiam meg Erik. Legalábbis eddig ezek (voltak) a tervek. A lány az tuti Flóra lesz. Nálunk is meghatározza az, hogy van-e a családban, sőt: az is, hogy ott, ahol élek, ne legyen tömegnév! És még nekem a Florencia is nagyon tetszik, és a Fiorella is.

Kata nevei is nagyon tüneményesek. Tetszenek nekem is a természetes nevek, mint ahogy a virágnevek is azok. A Kamilla név édes nagyon, a Florianna pedig egyszerűen ötletes és szép. :P
Remélem Kata, a 3 összeállításból 2-t felhasználhatsz! :wink:
Bár mindenkinek más az ízlése, nekem tetszik.

Na, ne játsszak a gondolattal! :evil: Először is baba legyen!

Benita
benita

Hali!

Képzeljétek, csináltam egy blogot! Még sosem tettem ilyet, de gondoltam leírom, mit is érzek, hogy vagyok, hogy alakulnak a dolgok, esetleg a pocakom hogy alakul, az UH-képeket is felteszem majd :P
Jó lesz ezeket olvasgatni majd már, mikor nagyobbacskák lesznek a gyerkőcök!

ragota.blogol.hu címen.
TiisTiisTiisTiis!

KépKép
KépKép
ragota

Jaj a Fiorellát imádom!!!!!!! De apa vétózza. :cry: :cry: :cry:

[quote]( írta:már ha lesz!)
Na ná, hogy lesz!
Egyépként én se csak a családra gondoltam, hanem az ismerősöket is beleértettem.

Ami a vérzést illeti, párom egyik munkatársának a felesége a 7. hónapig vérzett havonta! Persze végig izgultak, de nem lett semmi baj. A természet néha megtréfál minket. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Az Ezo oldalt ismerem. Tagadhatalan van benne valami, bár kissé személytelen. Régen sokat Tarott kártyáztam. :oops:
A Tünde név nekem is tetszik. De anyám keresztlányát is így hívták, akit csak egyszer láttam, és akkor is rossz emléket hagyott maga után. Nekem ez is számit. Valahogy olyan, mintha azokat a rossz rezgéseket idézné, hozzá vissza. Nem tudom miért!

KépKép
KépKép
fioona

Mindenkinek más emlékeket idéz egy-egy név. Vannak nevek, akihez egy általunk utált személyt kapcsolunk, na ezek szóba sem jöhetnek :-)

Tesómnak megvan a Tibor-féle fiúkönyv. Érdekes dolgok vannak benne.

Fióna (nekem úgyis ez maradsz már), add már meg a kislányod horoszkópját. Kivi vagyok. Nagyon csajos!

Pusz

KépKép
KépKép
ragota

2004.07.31. 8-43 Szőny

De aztán tessék ám ide írni mit látsz!!! :!: :D

KépKép
KépKép
fioona

[quote]M írta:indenkinek más emlékeket idéz egy-egy név. Vannak nevek, akihez egy általunk utált személyt kapcsolunk, na ezek szóba sem jöhetnek

Igen, és is ezért akartam olyan nevet, amihez nem kapcsolódik személyiség. :)

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Kaptam egy új képszerkesztőt, amivel próbálkozom. Már csak azt nem tudom megoldani, hogy az exelben elmentett táblát is tudjam buzerálni. De ami késik nem múlik, lesz nekünk táblánk!
Most próbaként a nagyobbik fiamról próbálok képet feltenni.
(Az ikrekre nem jellemző a kitartás, márpedig ha én akarok valamit...)
Fanny Kép
fanny01

Siker! Akkor már úgy illik, hogy a "kicsiről" is tegyek fel képet!
Fanny Kép
fanny01

Sziasztok!

Fanny!
Nagyon helyesek a fiaid :oops: mennyi ídősek?

Fioona!
Köszi,de nekem az a pár dolog amit Ragotával mondtatok bőven elég :wink: a kítartást és a reményt nem adom fel,míg sikert nem aratunk!!! néha nehéz,de hajjrá!!!

Mindenkinek szép estét!
odry

sziasztok! nekem is a magyar nevek tetszenek. :lol: az én kislányomat Zsófiának hívják és három éves.

fanny01:milyen ingát használsz a hasad fölött és hogy működik? :roll:
timea toszegi

segítsetek már nekem, hogy amin a hőmérsékletet mérjük honnan kell letölteni? :?:
timea toszegi

Timi erre gondolsz? :oops:

http://www.wunschkinder.net
(német nyelvű)
http://www.fertilityfriend.com
(angol nyelvű)
http://www.fertilitycircle.com
(angol nyelvű)

Mondjuk nekem a másodikra nem sikerült regelnem.

Fanny azt hiszem hamar elkelnek a fiaid! :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Ragota!
Igazad van ebben a jósnős dologban...már annyira elhittem neki, hogy "csak" 2 gyerekem lesz, pedig mindig 3-at szerettem volna és a férjem is. De most az ingázás a kezem fölött teljesen visszahozta a reményt annál is inkább, mert a páromnál is ugyanazt mutatta mint nálam. Megnéztem a kisfiamnál is. :lol: lesz 1 lány és 1 fiú unokám!!! :lol:

Ultrahang: A pici szívét a 9. héttől lehet hallani állítólag. Én elösször a fiammal rögtön a pozitív tesztelésem után mentem egy nappal. Ekkor volt őkelme 4 hetes. Sima ultrahangot csináltak nem hüvelyit (szerencsére) és csak egy pici fekete kör alakú izét láttam belőle.:)
Kaptam róla képet is, nagyon örültünk neki ,mindenkinek mutogattuk, hogy nézd itt a baba! :lol: :mrgreen:

Testvéred tudja már,hogy kisfiút vagy kislányt vár?

Meriann!
Én is Ragotától tudom (olvastam),hogy úgy kell megnézni hány gyereked lesz, hogy a bal kezedet tenyérrel felfelé magad elé tartod és az ingával végig, simítod vele a kezed oldalát (kisujjnál) aztán kb. 4cm-re tartod az ingát a tenyered fölött. Ha mutat valamit, akkor megismétled addig, amíg már nem mozog semerre…ööö remélem jól mondom, Ragota javíts ki ha nem.:)
Azt nem tudom, hogy az imádkozás befolyásolja-e az ingát.

Gyanús ez a reggeli hányinger és gyakori pisilés!:)

Fioona!

Tünetbeképzelés:
Van ilyen nálam is, mert nagyon sokszor fájogat a mellem úgy, mint amikor a fiammal terhes lettem. Erre nagyon emlékszem, hogy akkor egy hétig fájt. Talán ezért van az,hogy amióta próbálkozunk (6hónap),azóta minden hónapban egy ideig fáj, ha a babán gondolkodom, hogy most biztos sikerült, meg ilyenek.

Mikor érezted elösször, hogy megmozdult a kislányod?
Én 16 hetesen, olyan jó volt!!!!!:P

Bodzi!
Sajnálom,hogy ha megjött!:(

Fanny!

Köszönöm a bíztatást Neked is!
Igen fiatal vagyok még,(bár attól függ honnan nézzük).:D
23 éves leszek Novemberben. Viszont nekem sincs időm, mert a lakáshitel miatt felvettük a szocpolt ezért 2-3 évünk van” összehozni” a kistesót.Viszont nem szeretnénk nagyon nagy korkülönbséget ezért próbálkozunk egy ideje. Már így is több mint 3 év lesz köztük ha most sikerül.:(

Fiaid tényleg nagyon helyesek!:oops:

Nevek:
Megnéztem ezt az ezo.hu oldalt és tényleg jókat írt, mármint igazságokat. Pl. nekem nagyon rosszul választottak nevet a szüleim, most már kezd világos lenni egy-két dolog….kár, hogy akkoriban nem volt még internet.

Vajon akkor már a születésemkor eldöntött volt, hogy bizonyos problémákkal fogok küzdeni, csak mert ezt a nevet kaptam???

Egyébként ha tényleg 2 lányunk lesz még akkor egyikük Leila,másik pedig a Niobé nevet fogja kapni. Tudom fura nevek de nekünk nagyon tetszenek. Fiam pedig a Dominik Zsolt nevet kapta.
Megnéztem nekik is és szerencsére jó sors vár rájuk,ha tényleg a név ennyit számít.

Orsi
*orsi*

próba

KépKépKépKép
*orsi*

Bodzi kitartás! Szorítunk neked!

Ragota: én 5 (pont) hetesen voltam először uh-on, akkor azt mondta a dokim, ha 2-3 nappal később megyek már hallható a szívhang normál hasi uh-gal. De azért biztos, ami biztos 7. hétre hívott vissza, de akkor :cry: az üres méhemet láttuk.

Az ember úgy tud örülni annak a plecsninek, olyankor. Pedig folt hátán folt látszik. De mégis, ő a te kis plecsnit.

Ja, kávét ne igyál max. 1-2 nagyon gyengét naponta, a sok kávéról is hasonlókat olvastam, mint az aloéról.
Hashajtónak ha szükséges lekvár, aszalt gyümik. pl. szilva.

Mindenkit megnyugtatok, hogy nekem is megjött először időre, fájdolgált is hasim, derekam ahogy kell, pedig terhes voltam. Volt is :cry: . Megállapítottam, hogy rosszul éreztem. Csak beképzeltem. Aztán kiderült, hogy mégis van ott valaki.

Ha baj van, akkor az úgy fáj, hogy a falat kaparnád és nem mensi idején, élénk piros vér van és több napon át. Na, az már baj. Én pl. azt hittem vesegörcsöm van, mert a derekam fájt. Nem vagyok hisztis fajta, de bőgtem. A barátnőm kétszer vetélt ő is megerősített, hogy bocsi, de rohadtul fáj.

De ezt hagyjuk ezt a témát. Itt mindenki babát fog szülni 2007-ben és kész.

Nem bízom el magam, de amikor tutira babám volt, akkor is 2 héttel már teszt előtt éreztem ezeket. Ha összejön boldog leszek, ha nem meg 1000-rel próbálkozok újra.
meriann

Jó reggelt! :)

Ágota,
olvastam a blogot, jó ötlet, írj bele sokat.
Meg persze ide is!

Benita,
köszi a bíztatást, de tutira megjön. Sebaj :)
Én most Neked szukolok nagyon +++++++++++++++

Fanny,
tényleg helyes fiúk a gyerkőcök :)

Orsi,
Te ilyen fiatal anyuka vagy?
Hát gratulálok, kevesen vállalkoznak sajnos manapság ilyen fiatalon. Drukk, hogy összejöjjön a második.

Meriann,
köszi kitartok és drukk Neked is.

Jó kis nekeket találtatok itt ki a babócáknak. Én egy kislányt szeretnék nagyon, akit Laurának hívnék. Persze akár lehetne fiú is, csak jöjjön! :lol:

AMúgy ma már jobb kedvem van, tegnap letörtem kicsit mint a bili füle. Pedig ez még csak a 2. hónapunk.
De megbeszéltük, hogy a következő hónap az csak olyan laza lesz, nem mérünk hőt meg semmi ilyesmi. Kipróbáljuk az Ágota módszert :)
Amúgy még nem jött meg, de egyre több a szokásos tünet. Úgyhogy holnap biztos jön Miki. :(

De addig is örülök a kismamiknak és nagyon várom mindig az állapotbeszámolásokat :D

Puszi

Kép
bodzi

hú Fioona,

úgy látom, Neked is drukk :) +++++++++++++++++++++

Kép
bodzi

Bodzi ne :( , én is azt éreztem, hogy meg fog jönni, majd megjött, és mégis :D . Szóval, még nincs semmi veszve.

Annyi volt a különbség, hogy bocsi a részletezésért, csak vér volt és semmi foszlány meg darabka.
Én még napokig azt hittem, hogy most valamiért könnyebben megúszom a mensit. Aztán utána kezdett reggel olyan émelygesem lenni, hogy 10 percig magam sem tudtam, hogy hányok vagy nem hányok helyben, ha felülök. Na, akkor azért már leesett és a teszt is zebrás lett.

Lehet babázunk mi még egyszerre. Ha nem most, akkor következő pé után. :)

Ragota: tényleg szép az oldal. Én is naplózok, de papíron. Ha másra nem, nekem arra jó lesz, na tudok én pszichésen terhességi tüneteket produkálni.
Milyen jó lesz majd nézegetnetek később.
meriann

Sziasztok!

Orsi a név tényleg sokat számít. Sorsot is választunk a névvel. Persze abból még lehet jót is, rosszat is kihozni, de a főcsapást mindenképp hozza. Annak akinek 2 keresztneve van, amennyiben eltérő jelentéstartalommal bír, választhat 2 sors között. Ezért választottam én is 2 nevet. :D És még valami ami fontos. Hiába azonos név, más sorsot jelől, ha valakit a teljes nevén szólitanak, pl.: Zsuzsanna, vagy csak a becéző formát használja, pl.: Zsuszi.
Gyorsan visszanéztem, pont 4 hónas lehetett Lilla is. Tényleg nagyon jó érzés. MIkor megszületett olyan furcsán üresnek éreztem magam. Hiányzott, hogy legyen bent valaki, aki simogat belülről. De azóta kivűlről simogat, és ez még jobb! Mikor született a fiad? Kb. annyi idős lehet mit a Kislányom. :lol: Nem készítesz neki is szalagot? Kis képpel is, hogy lássuk a vőlegénynek valót? :wink:

Bodzi! Köszi a drukkot! Rajtunk nem múlott, csak a babán, most akar e érkezni, vagy késöbb. Azért még ne add fel a reményt, még simán lehet baba. Ha mégse, akkor késöbb, de lesz. Na ezt jól megjegyzem, és 5 nap múlva visszaolvasom magamnak. :shock: :D Valahogy már én se bízok ebben a hónapba. Nem tudom megmondani miért. Csak ilyen érzésem van. :?

Meriann te most hol is tartasz? Bocsi, ha indiszkrét vagyok. :oops:

Még a nevekre visszatérve. Miért van az, hogy annyival kevesebb fiúnév van? Nézegetjük a könyveket, és nem találni olyan épkézláb fiúnevet, amiből ne lenne egy csomó már a játszótereken. :cry: Hol vanna a szép férfinevek?

KépKép
KépKép
fioona

Most nézem, hogy Ágot most lehet a vizsgálaton. :!:

KépKép
KépKép
fioona

Tyűűűűűűűűűha Csajszik, jó sokat írtatok! :lol: Nagy örömömre! :-)

Fanny! Nagyon jó pasik vesznek körül Téged! :twisted:
Hidd el, nem az Ikrekség, ami kihozza ezt Belőled, hanem a Skorpió AC. Na az aztán mindent megmozgat, kutakodik, addig, amíg meg nem oldja...

Bodzim! Ne legyél letörve, mert látod a baba úgyis akkor jön, amikor akar és abban a nemben, amiben a legjobban tud 'megélni' ezen a Földön :-) Persze könnyű nekem ezt mondani.
Ágota-módszer :-) Ez aranyos :P

Mariann, köszi a sok jó tanácsot. Kávéval szerencsére nem élek :roll:

Fióna, mindenképp megnézem a tündérkéd! Vízöntő Hold.... :roll: persze passzol a Bak Holdadhoz...

Orsi,

a neveket illetően: a neved, a születési dátumod, mindened ugyanazt kell jelentse. Állítólag a neved a szerzett karmád, de ez ugyanúgy benne van a horoszkópodban.

A következő héttől elkezdem a numerológiát. Ha már tudok valamit, úgyis megosztom Veletek!

Voltam dokinál, majd mesélek, de most el kell rohannom tárgyalni.

Csók Nektek!

Ui: Ma 5re megyek ultrahangra! :P

KépKép
KépKép
ragota

Milyen numerológia? Mármint milyen tanfolyam. Nekem van papírom numerológiából, de csak hétvégi fejtágítóról. Bartalos Mária féle. Ő itt lakik a "faluba". :)
Szóval kiváncsi vagyok a "nagyfaluba" hogy is van ez. :wink:

[quote] írta:Vízöntő Hold.... persze passzol a Bak Holdadhoz...

Hát az apja napjegye meg jelenjen valahól. Töllem az asc. Tölle a vízöntőség. Különben anyukámnak is az van. :shock: Jupiter állás? MIn a véleményed rólla? Imádom. Na jó a fényszögeit hanyagólhatnánk, de ha mindenképp kellenek, legalább a jupiterrel legyenek. Az minden "rosszat" enyhit. :lol:

KépKép
KépKép
fioona

:oops: :oops: :oops: Bocs a helyesírásért. Kapkodok én is. Főzésben vagyok!

KépKép
KépKép
fioona

Én Fannyval vagyok kb. egyidőben. De hétvégén visszakeresem a mércés oldalt és megcsinálom én is.

Ragota: este várjuk a helyzetjelentést!!!

Érdekes nekem is két nevem van és mikor melyiket használom.
Bocs, 3.

Eredetileg Medve Edit Mariann vagyok. (A férjemnek csak a vezeték nevét vettem fel.) A melóhelyen Medve Mariann, (általában így mutatkozom be is) itthon Edi, az Anyukám meg Virágnak hív. De odafigyelek akármelyiken szólnak. Amúgy az Edi verziót szeretem. Megnéztem a jelentését. Hát persze. Ez vagyok én.

Fiú nevek: a barátnőmnek az egyik fiát Zoltának hívják. Ez is egy régi magyar név. Először fura volt, (inkább szokatlan) de együtt Gecsey Zolta nekem nagyon bejön.
meriann

szia meriann! ha lehet csatlakozok hozzátok mi most kezdtünk el próbálkozni de nekem is úgy fest hogy megjön napok óta barnás véres :cry: akkor is lehetek terhes mármint a te példádon tanulva mert olyan furi nekem is olyan nem olyan szine van mint szokott vagy csak szeretném kérlek írj mennyi idő alatt sikerült nektek várom válaszod pusza
erzsebet0312

Orsi
"tenyér felett kell 4 cm-re? :shock: Biztos hogy tenyér felett, mert én a kézfejem felett próbáltam... :shock: :shock:
Akkor kezdjem újra???? :?

Bodzi
Ne keseredj el, várd ki a végét. Egyébként kösz, hogy izgulsz értem.

Meriann
Engem érdekelne ez a "megjött és mégis terhes voltam" -ügy. Nagyon is!!! Mikor volt ez nálad? És ez a vesegörcs-szerű fájdalom a derékon........... és hasonlóképpen voltam a múlt hónapban, és hasonlóképp zajlott le a mensim, mint ahogy írtál róla. Rá két napra pedig mentem a nődokihoz, és kérdezte, h. nem vagyok-e terhes, mert neki úgy tűnik, bár furcsa lenne. :shock: :shock:
Tudsz hozzá szólni? Mit csináltál, mikor derült ki.....stb-stb?

Ja, és tegnap az INGA IS KILENGETT A HASAMON, körbe járt!!!!! :P :P :P Ez jót jelent??? Jajjjjj, úgy izgulok!!!

Fioona
Egyébként így engem is "megtréfálhatna" a sors. :wink:

Fanny
Igazán heles kölkök. Hány éves is vagy te? Bocs, de meglepődtem a nagyfiúk láttán.....

Timi-nek sok sikert a babásodáshoz!

Benita
benita

Sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket a fiaim nevében is egyébként a nagy februárban lesz 20, a kicsi novemberben 17 éves.
Nem fogjátok elhinni én mindennap ingázok, mindennap körözött az inga, de ma reggel itt bent a munkahelyemen pont bent volt az egyik kolleganőm aki tud a projectről, bezártuk az ajtót, kényelmesen hátradőltem a székemben (isteni főnöki fotelom van) és ingáztam egyet. Hát eddig is körözgetett az inga de most... kb 6 cm-es átmérőjű kört írt le és olyan erővel lengett, hogy szinte húzta a kezem!!! Ágota, ha ezek után nem lesz baba, hát én öngyilkos leszek!( na azért nem komolyan, de mostmár nagyon várom a jövő hét végét.
Ágota az lehetséges, hogy "kifárad" az inga a nagy faggatózástól, mert rögtön utána felálltam, lefeküdtem a kanapémra és ott meg sem mozdult az inga. Ilyen gyors egymásutánban nem lehet csinálni?
Timi! Én a Fertilityfriend-en vezetem a hőmet ( bár ahogy mások az ingát tartják hülyeségnek én evvel a hőmérőzéssel vagyok nagyon szkeptikus, el is határoztam, hogy jövő hónapban már nem csinálom, mert szerintem nem lehet belőle komoly dolgokra következtetni, csak stresszeli magát az ember) Szóval ez angol nyelvű, de minimális angol tudással simán tudsz regisztrálni és vezetni a hődet. Egyébként a már megint megjött/ hasznos linkeket ha elolvasod ott a hőmérőzés szabályait és a görbevezetés relytelmeibe is beavatnak.
Na, most megpróbálom felrakni a táblát,az újak még nincsenek benne, de ha sikerül, akkor beteszem őket is.
Fanny Kép
fanny01

Egész egyszerűen zseniális vagyok! Egy kicsit kipofozom a táblát, mertnem nagyon olvasható.
Fanny
fanny01

Fanny, én is épp ezt akartam mondani, hogy ZSENIÁLIS vagy! :twisted:

Az én véleményem az, hogy nem mindenkinek engedtetik belenézni a jövőjébe, egyelőre. Mint említettem, az inga olyan, mint a jósnő - az adott szituból mutatja a kimeneteket (gondolok a kéz fölöttire is). Szóval nem mindig engednek belelátni a 'lapokba'.
Élő példa vagyok, az inga a kezem felett végtelenítette magát....

Benita: szerintem mindegy, bár én a kéz felett szoktam!!!
Nagggyon drukkolok ám! :!:

Fióna: Zéróhoz fogok járni, 1 éves, ott tartja, ahol Tibor is. Nagyon érdekes! Majd úgyis mesélek, jövőhét kedden kezdődik.
Tibor órája meg ma!!!! DEjóDEjóDEjó!
Hát szerintem a Vízöntő Holdat nem a férjed miatt kapta, mert ez a Te mintád. Hanem mivel Te korlátozni fogod ugye a Bak Holdaddal, szabályokat állítasz fel, ezért Ő megtanulja, hogyan harcoljon ezellen, hogyan döntse le ezeket a korlátokat, hogyan váljon függetlenné. Szerintem! És ezzel tudod megtanítani Neki azt, amire szüksége van! A Jupiter szimpatikus helyen van! és végülis a Hold is!
Hát az biztos, hogy a gondoskodást (Rák Szat) azt a családban tudná megélni, de HOld helyett inkább Nap lesz (ami ugyibár pont szembenállás), és valószínű a karrier területén. Ami nem lenne jó. Talán, ez a érzésem Vele kapcsolatban.
A házurakat még nem is néztem. E csak egy gyors első ránézés volt.

Szóóóóóóval:
Este nem sokat aludtam, egészen izgatott voltam a vizsgálatokat illetően. Tudni kell rólam, hogy gyűlölöm a vérvételt, rendszeresen el is ájulok (egyszer közben lezúgtam a székről, közben spriccelt a vér, a ruhámra, mindenkire, arra ébredtem, hogy a lábam a nyakamban, a nadrágomat mosogatják, és a következő jóhírrel vártak: meg kell sajnos ismételni...).

Reggel azért csináltam még egy tesztet, mondván, elég kínos lenne, megcsinálnának itt minden vizsgálatot, ozt kiderülne, nem is vagyok terhes.

DE, olyan erős csík jelent meg a T betűnél, hogy na... :lol:

Fél 7kor indultam, negyed 9-re értem be a Honvéd kórházba (jó lesz ezzel az idővel, ha rámjön a szülés csúcsidőszakban...). Az égvilágon senki nem volt. Mindenki OLYAN ARANYOS volt, teljesen megdöbbentem. Persze a vérvételen mondtam, hogy készüljenek fel, nem vagyok egyszerű eset, de fogadásokba bocsájtkoztak: ugyse fogok elájulni.
Két nővérke is serénykedett velem, hogy eltereljék a figyelmemet :-)

És! MA délután 5-re berendeltek ultrahangra. Mit szóltok??? Jön Apa is.
Aki ma reggel csak annyit mondott kérdésemre, elhiszed -e már végre?, hogy hááááát, kapisgálok már valamit :lol:

Nagyon izgulok, főleg, hogy Edi :D említette, a 5 hét 2-3 napon már lehet hallani a pici szivét. DE jó lenne!!!!

Ha kapok róla képet, márpedig ugyis kiszedem belőlük 8) , akkor beszkennelem és holnap küldöm ám!!!!!!!!

Kérdeztem az UH-s kedves lányzót (tényleg aranyos volt!), hogy azért ilyen kezdőnek is, mint én, látható lesz -e valami. Azt mondta, hogy a nemét még nem lehet megállapítani (húúú, ennyire ostobának néztem ki??? :roll: ), de azért lehet látni majd a PÖTTYÖT :-)

De találtam egy oldalt, ahol tele van UH-s képekkel a különböző hetekben. Tök érdekes. Ha valakit érdekel, akkor megkeresem újra!

No megyek picit dolgozni is :oops:

KépKép
KépKép
ragota

Jajj, elfeledtem! Bodzi, Nektek írom le először a történteket, és azt másolom be a blogba! Ez természetes :P

Arra gondoltam, hogy csinálok egy kevésbé ilyen részletezőt, és megadom Anyuéknak is, hogy meg tudják nézni utólag, hogy is élte meg drága kislányuk a terhesség első heteit :-)

KépKép
KépKép
ragota

Szisztik!

Azt hiszem lányok én nem fogom bírni ezt a tempót, mert már kezdődik a sulim, és heti 4 nap nem vagyok. Még visszaolvasni is rengeteg amit írtok, ami nagyon jó, de érzem, hogy nekem nem fog ez menni. Azért igyekszem, és írom, hogy mi van velünk, és nektek is nagyon szurkolok.

Benita: már felhasználtam mind a 3 névpárost, most agyalhatok még 2-2 ről.

Kata
KépKép
szdkata1

[quote]H írta:át szerintem a Vízöntő Holdat nem a férjed miatt kapta, mert ez a Te mintád.

Nem is erre gondoltam. :wink: Arra akartam célozni, hogy a gyermek horoszkópjában, fellelhető az apa, és anya, holdja, napja, vagy ASC.-e hangsúlyos helyen. HA ez nem így van, tudható, hogy örökbefogadott, vagy a kórházban elcserélt gyerek. Szóval csak erre akartam célozni, hogy persze, ami lányunk. :wink: Más nem is lehetne.
Gondolom a Sóterba mész. Irigyellek ám. :lol:
Bizony látom én is, hogy karrier vagy család áll neki, de hát nem véletlen tanult asztrológiát az édesannya! Majd szépen elmondom neki, hogy ha annyira családot akar, mars haza! :twisted: Viccet félretéve, ha a külvilágban éli meg, vagyis olyanokkal foglalkozik, akiknek ez a problémájuk, lehet mindkettő. :wink:

Az UH képre kíváncsi vagyok. 8)

KépKép
KépKép
fioona

Ja éééééééértem!!!!
Tök érdekes, hogy amúgy majdnem mindenkinek, főleg nőknek, szociális munkát kéne választaniuk.
Én is most azon gondolkodom, hogyan, mit csináljak majd, ha a gyerekek elmúlnak 7 avagy 14 évesek. Most kell megalapozni a jövőt, mert ha váltani szeretnék, ahhoz keményen kell tanulnom!

Vannak elképzelések, csak még nem kivitelezhetőek, hisz nem tudok semmit!
Most hétvégén megyek Shiatsu tanfolyamra - japán energia-masszázs. Naon kivi vagyok!

KépKép
KépKép
ragota

Ágota:

Ne éld bele nagyon magad a szívhangba. Lehet, hogy uh gépfüggő is! Nem szeretném, hogy csalódj, azért szurkolok, hogy ne csak láss!

Megnéztem nekem a pont 5 hetes vizsgálat 7-8 mm-es petezsák szerű képletet igazolt. Várom az uh képet!

Ismerek én is fényképés magzati képeket hétről-hétre, itt:

http://mama-baba.freeweb.hu/torna.html

Nem vagyunk mi rokonok?! Ugyanígy jártam én is vérvételnél.

Az totál normális (vagy én is különc vagyok), hogy félsz mi van ha nem is vagy várandós. A tesztemet sem akartam elhinni, mert mi van ha rosszul láttam. Kérdeztem a páromtól, hogy ugye te is láttad ott a második csíkot. Én is paráztam, hogy felsülök a dokinál ha nincs is pocaklakóm.
meriann

Bocsi, az előbb rossz címet írtam, ez az:

http://mama-baba.freeweb.hu/hetrolhetre1.html
meriann

Benita, Erzsébet ment Pü.
meriann

peeeersze Edi, nem hibáztatlak, ha nem hallunk majd szivhangot :-)

Komolyan: csak abban bízom hogy jó helyen legyen. a többi info meg csak plusz öröm! :-)

Jó az az oldal!

Csajok! Egyszerűen nem tudok dolgozni, állandóan babás oldalakat nézegetek.

Kérdésem lenne: Ti (már tapasztalt kollégáimhoz fordulok most 8) ), kenegettétek a pocakotokat, lábat, mellett, feneket olajjal. Állítólag segít, hogy könnyebben regenerálódjon a bőr szülés után. és ezt már mostanság el kellene kezdeni.

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok Lányok! Szeretnék hozátok csatlakozni, ha lehet :oops: Igazából a fórum indulása óta olvasgatlak Titeket, de sokáig nem "mertem" beleszólni a dologba, mert én még nagyon kis fiatalka vagyok (22 múltam), és általában mindenki, azzal jön, mikor sírok, hogy lassan 10 hónapja eredménytelenül próbálkozom a teherbeeséssel, hogy ó, te még bőven ráérsz. De az irományaitokat olvasgatva egy nagyon kedves és empatikus társaságnak tartalak benneteket, úgyhogy gondoltam, bepróbálkozom:):):), Ja és van egy hátsó szándékom is: olyan gyorsan babásodik itt mindenki, hogy reménykedem, hátha ti lesztek az én Szerencsecsillagaim :P :P
Először is: Ágota, Kata, Adrienna nagyon, nagyon sok boldogságot kívánok a babáitokhoz! Kívánom, hogy felejthetetlen gyönyörű legyen számotokra ez a 9 hónap, és az azt követő hosszú-hosszú évek!
Egyébként úgy látom, elég hasonló az érdeklődési körünk is, én is sokáig foglalkoztam asztrológiával, nagyon hasznos dolognak tartom 8)
A babaügyről annyit, hogy volt egy miómám 17 évesen, azóta (kopp,kopp,kopp) tünetmentes vagyok, viszont van egy állandó méhszájsebem. A doki szerint ez nem okoz semmi problémát a teherbeesésnél, de én elég parázós vagyok, úgyhogy aggósdodm kicsit...ti tudtok erről valamit?
na egyenlőre ennyi, így ia teleírtam a jövő hetet is:)
puszka mindenkinek: orsika
porsika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?