Fanny, én is épp ezt akartam mondani, hogy ZSENIÁLIS vagy!
Az én véleményem az, hogy nem mindenkinek engedtetik belenézni a jövőjébe, egyelőre. Mint említettem, az inga olyan, mint a jósnő - az adott szituból mutatja a kimeneteket (gondolok a kéz fölöttire is). Szóval nem mindig engednek belelátni a 'lapokba'.
Élő példa vagyok, az inga a kezem felett végtelenítette magát....
Benita: szerintem mindegy, bár én a kéz felett szoktam!!!
Nagggyon drukkolok ám!
Fióna: Zéróhoz fogok járni, 1 éves, ott tartja, ahol Tibor is. Nagyon érdekes! Majd úgyis mesélek, jövőhét kedden kezdődik.
Tibor órája meg ma!!!! DEjóDEjóDEjó!
Hát szerintem a Vízöntő Holdat nem a férjed miatt kapta, mert ez a Te mintád. Hanem mivel Te korlátozni fogod ugye a Bak Holdaddal, szabályokat állítasz fel, ezért Ő megtanulja, hogyan harcoljon ezellen, hogyan döntse le ezeket a korlátokat, hogyan váljon függetlenné. Szerintem! És ezzel tudod megtanítani Neki azt, amire szüksége van! A Jupiter szimpatikus helyen van! és végülis a Hold is!
Hát az biztos, hogy a gondoskodást (Rák Szat) azt a családban tudná megélni, de HOld helyett inkább Nap lesz (ami ugyibár pont szembenállás), és valószínű a karrier területén. Ami nem lenne jó. Talán, ez a érzésem Vele kapcsolatban.
A házurakat még nem is néztem. E csak egy gyors első ránézés volt.
Szóóóóóóval:
Este nem sokat aludtam, egészen izgatott voltam a vizsgálatokat illetően. Tudni kell rólam, hogy gyűlölöm a vérvételt, rendszeresen el is ájulok (egyszer közben lezúgtam a székről, közben spriccelt a vér, a ruhámra, mindenkire, arra ébredtem, hogy a lábam a nyakamban, a nadrágomat mosogatják, és a következő jóhírrel vártak: meg kell sajnos ismételni...).
Reggel azért csináltam még egy tesztet, mondván, elég kínos lenne, megcsinálnának itt minden vizsgálatot, ozt kiderülne, nem is vagyok terhes.
DE, olyan erős csík jelent meg a T betűnél, hogy na...
Fél 7kor indultam, negyed 9-re értem be a Honvéd kórházba (jó lesz ezzel az idővel, ha rámjön a szülés csúcsidőszakban...). Az égvilágon senki nem volt. Mindenki OLYAN ARANYOS volt, teljesen megdöbbentem. Persze a vérvételen mondtam, hogy készüljenek fel, nem vagyok egyszerű eset, de fogadásokba bocsájtkoztak: ugyse fogok elájulni.
Két nővérke is serénykedett velem, hogy eltereljék a figyelmemet
És! MA délután 5-re berendeltek ultrahangra. Mit szóltok??? Jön Apa is.
Aki ma reggel csak annyit mondott kérdésemre, elhiszed -e már végre?, hogy hááááát, kapisgálok már valamit
Nagyon izgulok, főleg, hogy Edi
említette, a 5 hét 2-3 napon már lehet hallani a pici szivét. DE jó lenne!!!!
Ha kapok róla képet, márpedig ugyis kiszedem belőlük
, akkor beszkennelem és holnap küldöm ám!!!!!!!!
Kérdeztem az UH-s kedves lányzót (tényleg aranyos volt!), hogy azért ilyen kezdőnek is, mint én, látható lesz -e valami. Azt mondta, hogy a nemét még nem lehet megállapítani (húúú, ennyire ostobának néztem ki???
), de azért lehet látni majd a PÖTTYÖT
De találtam egy oldalt, ahol tele van UH-s képekkel a különböző hetekben. Tök érdekes. Ha valakit érdekel, akkor megkeresem újra!
No megyek picit dolgozni is