Szia Manka!!!!
A mi napirendünk állandósulni látszik...reggel 7 körül ébred a nagyfiú enni,utána 11 körül eszik megint,és alszik kb fél2- 2ig!!!!ilyenkor amikor felébred rátukmálok egy kis gyümölcsöt,vagy babajoghurtot...ezek után fél 5 körül még próbálkozok,ha nem éhes,akkor hagyom...fürdés fél 8kor,"vacsi" 8kor..általában tápszer egy kis kakaóval/Nesqik/megbolondítva..ezt benyeli,és az utolsó 2 kortynál már szinte horkol
Egy pár napja már éjszaka fel sem kel..amig olyan dög meleg volt,gyakran felébredt inni...
Megnéztem az összes videót Jackről
ENNIVALÓ!!!!!!!!!Nekem a tükör előtti tánci tettszett a legjobban egy szál pelusban
Én hálát adnék az égnek,ha az én hiperaktív magzatom legalább 2 másodpercet tudna úgy foglalkozni egy játékkal,ahogy Jack..
Mindent csak megkóstol,megrág,és eldob...
Hiába ülök le vele,hogy na akkor majd most játszunk szépen,kiröhög,és faképnél hagy...Az új mániája,hogy szétszedi a habtapit..már mindnek kiszedtem a közepét,nehogy a kisebb darabokat lenyelje...
Már Bence is álldogál kapaszkodás nélkül,de lépegetni még csak kézfogással,kapaszkodással...
Tényleg összefuthatnánk valamikor,amikor neked jó...Addig amíg viszonylag az idő is jó...
Puszi!