Új privát üzeneted érkezett!

Ez a 2. terhességnél nekem is eszembe jutott. De a tünetek megvoltak. És irdatlan görcsök közepette jött meg egy nagyobb szövetdarabbal. Épp úgy, ahogy először, csak kisebb volt az a szövetke, meg nem volt kivehető testrésze. De persze tévedhetek is. A két teszt között 2-3 nap volt emlékeim szerint.

A párom határátkelőn dolgozik. Igaz rendszergazda, de a házi orvos szerint 6-7 év kell annak aki ott dolgozik és már jelentkeznek a meddőségi tünetek. A párom 8 éve van ott. Talán, hogy irodán van és nem közvetlenül az utasforgalomban azért járunk sikerrel. Már amennyire lehet ezt sikernek nevezni.

Most simán kiiratom magam első perctől. Nem érdekel senki. Jól látod egyik nagy baj szerintem is az volt, hogy nem helyeztem a gyerekemet a melóm elé. Őszintén szólva :cry: hiába annyira vágytam rá, mégis nagyon megrémültem amikor bebizonyosodott a léte. Bepánikoltam. És nem hogy úgy éltem volna, mintha várandós lennék, hanem még jobban megterheltem magam, mint valaha. Nem csoda, hogy ez történt. Egyébként elárulom, hogy voltam szakembernél, aki segített feldolgozni, mert persze megvolt az önvád és, hogy képes legyek elfogadni az anyaságot. Ilyen beszélgetős terápia volt. Ezért bízom benne, hogy most sikerül végig csinálnom és egy életerős babacit megszülnöm.

Bodzi: na, na, na
csináltál tesztet?

Írjatok már valami jót, hogy a többiek is és én is örülhessünk!
meriann

Nagyon az elején vagyok, ha jók a megérzéseim.
Viszont elég érzékeny vagyok a pici változásra is.
Nekem aug. 20-án jött meg, de szerintem 26 körül volt peteérésem. Lehet röhejesnek tűnik így, de amikor 100, hogy babát vártam, akkor is hamar jelentkeztek a tünetek, csak még nem ismertem, hogy rám milyen hatással van egy babuci. Nekem még szept. 19-20. körülig nyugodtan kellene ülni a fenekemen, de képtelen vagyok. :lol:
A melleim sem peteéréskor, sem mensikor nem érzékenyek, most viszont úgy érzem, mintha szódavízben lennének. Furin pezseg. Ezért van a nagy bizakodás.
meriann

Sziasztok!

Bodzi!
Köszi a kérdésed,jól vagyok :shock:
Bízakodó vagyok mert mást nem tehetek. Múlthéten voltam az útolsó vizsgálaton ( Hsg ) az eredményem jó.E hó végén a szülinapom körül inszem. :wink:
Nagyon bízom benne,pláne, hogy Ragota azt írta az ellemtésemnél,hogy nekem a 30. évem nehezebb.Tehát betöltöm a 31-et és esélyt is kapok egy kisbabára :) Nagyon várom :oops:

Nállatok??? Tényleg nem kellene tesztelned? :oops:

Odry
odry

Sziasztok Csajszik!

Üdv. Mariann!!! :lol: Hát nem csodálkozom ám a vetélésen, mert ezt nem sok baba bírná... Teljesen igazat adok a Benitának abban, hogy nem ér kockáztatni, semmi nem ér meg annyit, hogy elveszíts egy babát! Inkább válts munkát, dolgozz fele annyiért, de nyugodt körülmények között. Persze kibicnek semmi sem drága, de én nem kockáztatnék.
Az első meg tuti nem baba volt...szerintem.

Ha az inga kileng, akkor tutkó ott van a kiscsávó :twisted: Hacsak nem koncentrálsz rá hogy lengj ki-lengj ki, mert ezzel befolyásolni lehet. Én azt javasolom, teljesen szkeptikusan érdemes ehhez hozzáállni, 0 gondolattal a fejedben. Esetleg közben mondd a Miatyánkot, de semmiképp ne arra, hogy azt szeretnéd lengjen ki.

Fióna, persze, Tibor szerint hülyeség a vitamin (múltkor kiröhögött, mert meséltem, hogy a tesómék már készülnek a fogantatásra, elkezdte a vitamint). Mondván, hogy nem a vitaminhiánytól lesz beteg a gyerek. Ha betegnek kell lennie, megtalálja a módját, mégha igyekszel kilőni a lehetőségeket.... De a táplálkozásom nem annyira egészséges...

Odry! Örülünk, hogy újra itt vagy. Még tartozom Neked néhány infoval... Köszi a gratulációt! :lol:

Bodzi! Ne csinálj ilyen hülyeségeket - hőmérőzés elalvás alatt... :P

Nahát, tegnap picit elkenődtem, mert persze nem bírtam ki, hogy ne pedzem meg a témát Apánál, mármint az esküvőt...

Kérdezte, hogy biztosan ragaszkodom -e az esküvőhöz előtte... :cry: merthogy Ő szerinte nem kéne. Merthogy nem egy-két hónap megszervezni azt és ahogy ismer engem, biztos idegeskednék, überszerveznék mindent, és az terhesen nem feltétlenül lenne jó. Ráadásul, mondta, a ruha is óriási problémát fog jelenteni nekem, ismer jól. Mire használni fogom, már nem lesz jó...
Egy kicsit elszontyolodtam, dehát Ő vesz feleségül, nem erőltethetem rá magam, mert az már nem az igazi. Így kénytelen vagyok elfogadni... Hisztizni nem fogok, biztosan jobb lesz így, bár ebben nem vagyok biztos.

Azt mondta, majd ha 1 éves lesz a gyerek. Persze, egy pici babával otthon biztosan lesz energiám arra, hogy esküvőt szervezzek...és rohangáljak, a gyerekt cipelészve. Szóval odébb lesz az még...

Hát szóval üröm az örömben, de próbálom elfogadni és a babóra koncentrálni.

Fióna: 7. házas Szaturnusz, a párom Vízöntő Nap... érthető a döntése...

Kata nagyon eltűnt... meg Adrienna is...

Puszmák

Ja: Fanny, megnéztem, jpg-ként lehet feltenni, de nekem nincs olyan programom, amivel tudok szerkeszteni, és jpg-ként elmenetni. avagy...na próbálkozom még.

KépKép
KépKép
ragota

Nem megy sajna a betöltés, túl nagy fileméretet ír ki... ehhez én kevés vagyok. Ill. a gépem. :-(

KépKép
KépKép
ragota

Most nézem, hogy pontosan egyidősek vagyunk Katával, mármint a baba... :lol:

KépKép
KépKép
ragota

Tényleg nincs mit adni a vitaminokra.
A tutira terhességem előtt 3 hónappal szedtem már multivitamint, elszedtem igaz csak 1 doboz Multi Macát, meg ittam az aloe natúr gélt. Ezt viszont végig. És tessék. Mégsincs babám. Pedig szeptemberre lettem voln kiírva. :cry:

Osztom az Ágota véleményét, hogy ha beteg kell, hogy legyen, akkor beteg lesz és nincs mit tenni. Ismerek én olyan csajt, aki úgy szült meg egészséges babát (ma már 9 éves), hogy cipekedett, forró vízbe ült, semmit nem szedett, nem járt orvoshoz, nem volt szűrővizsgálatokon, stb. , hogy menjen el. Mégis egészséges lett, szerencsére.

Ágota: biztos, hogy fontos minden nőnek a házasság, de hidd el nem attól apa az apa, hogy férj is.
Talán sok mesét hallottunk, hogy feleségül vette és éltek boldogan... Valószínűleg levontuk kislányként a következtetést és beleégettük az agyunkba el ne felejtsük:
feleségül vette = boldogan éltek...

Hidd el nem ez a titka a boldogságnak.
Az izgalom meg tényleg nem hiányzik. Ha szeret papír nélkül is mellettetek marad és boldogok lesztek, ha meg nem, akkor egy papír sem fogja visszatartani.

Vigyázz nagyon magatokra!
meriann

Szia Ragota !

Akkor vissza olvastad,remélem nállatok is csak 1 hónap kell a bejelentkezésre.
Nekem nagy erőt adott az a pár sor is,de ha van valami bíztató a következő dologhoz ( inszemhez )akkor már alig várom.
Soha nem vártam így a szülinapomat,mint most.Bízom,hogy ahogy átlépem a 31 -et már csak az vár rá,hogy anya legyek :oops:
Tényleg vége lesz a rossz periodusomnak???
Végülis nincs szervi akadája a babának ( ez legalább biztos )

Odry
odry

Sziasztok!

Én is próbálkoztam este a táblázattal, de nem jutottam semmire. :?

Ágota az én párom is vizöntő napu! :wink: Nekem meg a marsom van ott. :twisted:
Ő nagy esküvőn nem érezné jól magát. Öltönybe 4 és fél ev alatt még nem láttam, irtózik tőle. Mondtam neki, akkor legyen titokban, csak mi ketten. Szerintem az romantikus. De neki az se jó, mert azt nem illik. :?
Ami téged illet, engedj neki mindenképp! Ez megkönnyíti a babát. :D Emlékszel mit írtam? A 7. házas mars segít! :!: Az pedig a párod akarata! Fú, akkor biztos minden rendben lesz a babával! :D

Ha téged megnyugtat az elevit, szedd nyugodta. Viszont lehet az is, hogy csak felet szedsz, vagy 3 naponta, vagy csak télen, ha egyépként eszel gyümit. Én gyümifüggő vagyok egyépként, utálom is télen a kínálatot.

Nálunk most megy a gyerekszoba alakítás. Ez egyenlőre a férjem dolga, de remélem nemsokára, már én is alakítgatom. Próbálok a neten keresgélni ötleteket, milyen legyen, de még nem találtam érdemleges oldalt. Eddig velünk volt egy szobába a nagylány, kiváncsi vagyok mit szól majd az önállósodási kégyszerhez. :shock:
Teszek nektek ide egy képet, ifjú hölgyünkről. :oops: Kép

Ő a mi kis gyönyörűségünk Lilla Fióna!

Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Gyönyörű kislány. Gratula hozzá!
meriann

[quote] írta:meg ittam az aloe natúr gélt. Ezt viszont végig.

Meriann az aloe vera készítményeket tilos terhesen fogyasztani, mert görcsöt okozhat, ami növeli a vetélés lehetőségét.

KépKép
KépKép
fioona

Ragota
Bocs,most olvasom a párod.... :oops:
Igy sem egyszerű-meg úgy sem. :oops:
Az bizti,hogy nem ezen múlik,de mi nők nem csak az várjuk,hogy babánk legyen,hanem az esküvőt is. :wink:
Én sosem álmodtam erről és mindig egy kis egyszerű esküvőt képzeltem el,vagy ha nem hát nem...
Tavaly volt 200 fős,igazi jó falusi lagzi.Nagyon nehéz a szervezés az biztos és én is azt mondom,ha maximalista vagy,akkor várjatok.
Viszont nagyon jó menyasszonynak lenni és nem szabad kihagyni. A barátunknál 4 éves volt a fiúk és Ő vitte a szülöknek a gyűrűt be,hát nagyon jó volt :wink:
Komolyan jó volt nézni Őket :wink:
Az a lényeg,hogy szeressétek egymást a többi részlet kérdés :)

Odry
odry

Az aloés dokinő azt mondta, hogy nyugodtan lehet. Sőt, az egyik gyógyszerész is azt mondta.
De utólag rengeteget olvasgattunk és akkor már én is ezt olvastam. De ugyanezt olvastam a sok kávéról is.
Kár, hogy ezt nem előre tettem meg.

Valamelyik könyvben, viszont a cickafarkról is olvastam hasonlókat, hogy méhösszehúzódásokat válthat ki. A Maria Treben könyv szerint az első három hónapban semmi gyógynövény.

Ti hallottátok ezeket?
meriann

Én illóolajokról hallottam ezeket. Logikusan akkor könnyen lehet, hogy a gyógynövényekre is igaz.
Viszont asztrológiai tanulmányaim során tanultuk, hogy azért nem olyan egyszerű, ez a dolog. Azonos növény, különböző embereknél okozhat más-más hatást. Sajnos csak érintőlegesen volt szó rólla. Az biztos, hogy azóta én nagyon megnézem ki tanácsolja a növényeket. Egy biztos. A gyermekvárás-tervezés ideje nem a legjobb időszak a próbálgatásra. Én csak komoly szakembertől fogadnék el tanácsot.

Meriann, talán furcsán hangzik, de jó lenne, ha az aloetől ment volna el a baba. :? Mert azt a legegyszerűbb kiküszöbőlni. Drukkolok neked (is)! :lol:

A kedves szavakat köszönöm! :oops:

Odry én is megnéztem a horidat. Remélem nem baj! :oops: Gondoltam jól esik a megerősítés, hogy bizony lesz ott baba elöbb vagy utobb. Csak türelem kérdése!

KépKép
KépKép
fioona

Igen valóban így van, még ha durván hangzik is. Jó lenne, ha ez okozta volna. Ezt a legkönnyebb kiküszöbölni.
Ez a doki aki mondta praktizáló orvos. Belgyógyász és ő is végig aloét szedett állítólag terhesség alatt. Sőt, több csajt hallottam már. Na, de itt jön be mindenkinek másképp reagál a szervezete.

Köszi a drukkot.
meriann

Fionna!

Köszi aranyos vagy,most tényleg minden pozítív dolgot szívok magamba,így nem baj :lol: sőt.
Épp most lesz 1 éve,hogy türelmessen várom,így még ha van is ídőm,akkor én azt is bírom a cél érdekében :wink:
Gyönyörű a tündérkéd,mert az látszik rajta :!:

Ti szeretnétek kistesót? Bocsi,de nem nagyon olvastam a Te sztoridat :oops:
odry

Köszi a támogatást Lányok! Tényleg nagyon aranyosak vagytok!
Igazatok van, az igazi család nem egy papírtól az!

Igen, Fióna, a Lánykád igazán gyönyörűűűűűűűűűűű!

Apa is irtózik a nagy esküvőtől, csak szűk családi kör. Utálja az öltönyt!!! Nem egy könnyű esetek az bizti. Jól megértenék egymást a pároddal...

Odry, Fiona esetleg többet tud segíteni, Ő már tapasztaltabb ezen a téren. Csak a baj, hogy az időpontod nem pontos, és így a direkciókat nem igazán lehet bepontosítani (egy perc hónapokat, éveket tol az eseményekben). Szóval én még csak alap dolgokat tudok mondani.

Jajj, úgy szeretem Apát! Picit most még másképp is nézek Rá. Ő a Férfi, az Apuci... Olyan hihetetlen!

Csók

KépKép
KépKép
ragota

Bocsi Csajok, csak most 1 órámba telik, míg elküldöm a levelet... így némileg le vagyok maradva :-)

KépKép
KépKép
ragota

Nyugtassatok meg, hogy az a salaktalanító tea, amit bevettem egy este, nem árt... na szép asztrológus lesz belőlem :-)

Nem nagyon ment a nagydolog, ezért ittam... nem tudtam (most olvasom így utólag), hogy a terhesség egyik jele lehet a székrekedés. Az elevitet hébe-hóba szedtem, úgyhogy nem attól.
Dehát mindenre gondoltam ugye, csak arra nem, hogy megfogant a bébim...
McDonalds hegyek (na jó, nem vészesen)...

Herpeszem is volt.

Csupa jó dolog...

KépKép
KépKép
ragota

Hú, mennyit írtatok :)

Meriann,
remélem, igazad van és tényleg ott a babó a pocakodban :)

Odry,
új év, új remények :)
Jó lenne, ha a 31. éved meghozná a babát is.
Nagyon drukkolok az inszemhez ++++++++++++++++++++

Ágota,
ígérem, nem eszek meg több hőmérőt :P
Szerintem ne görcsölj sokat ezen az esküvő témán, tényleg nem ezen múlik a boldogság. Inkább a baba kössön le! Ő a legfontosabb most.
Lesz még nagy lakodalom nálatok!

Fioona,
Édes ez a kis tündér! Gyönyörű.
Én is akarok ilyet :P

Én még nem tesztelek. Pénteken kell megjönnie, úgyhogy ha hétfőig késik, majd csak akkor. Nem akarom pazarolni a tesztet. :D
Amúgy sincs itt babó szerintem. Az égvilágon semmit nem érzek. Nem fáj sehol, nem feszül semmi, minden normális 8)

Kép
bodzi

Tényleg, a többi kismama merre van????

Kép
bodzi

Próbálom betenni a táblát, majd később írok. Fanny
Nem magy, már áttettem jpg-be, de képtelen vagyok lekicsinyíteni.
Később jövök Fanny
fanny01

Próbálom betenni a táblát, majd később írok. Fanny
Nem magy, már áttettem jpg-be, de képtelen vagyok lekicsinyíteni.
Később jövök Fanny
fanny01

Megnyugtatlak én 7 hétig mérgeztem aloe-val.

Szerintem nektek nem lesz gond.
Nagyon szorítok, hogy minden ok legyen.
Arra kérlek, hogy figyelj oda magadra. Ha szól a tested, hogy pihenned kell, stb. ne nyomd el, hanem fogadj szót neki.

Olvastam Raffai Jenő könyveit. Ismeritek? Lelki köldökzsinór, Megfogantam, tehát vagyok...

Az anya-magzat kapcsolatanalízisről szól. Nekem nagyon bejöttek.
meriann

Ragota és Fioona!

Pontositok!! :arrow: Szeged, 1975.09.29 du.-án 16.05 perckor születtem :shock:
Így már jobb :oops: sajna anyukámtól hiába kérdezem,mert olyan sállállá :lol:
odry

Tök érdekes, hogy mindenkinél más tünetek vannak! Márhogy én pl. az ég világon semmit nem éreztem addig, amíg ki nem derült :-)
A melleim most nem fájnak annyira, és az evésem picit tudatosabb. Sok gyümi, zöldség. Nem zabálok össze-vissza. Néha olyan érzeésem van, mintha megjönne, de ennyi. Nincs hányingerem, nem szédülök. Inkább fázom csak.

Ma este Reikizni fogok.

Tesóm elment erre a kapcsolatanalízisre. Első óra: elmondták mi lesz - hogy lesz, és ezért is fizetni kellett, a bemutatóóráért. Lehet majd lkísérem :-)

Bár én így is beszélgetek vele. Abból nem lesz hiány :lol:

Néztem a filmet. Ezen a héten egy csomó minden kialakul a Drágámban :-) Naon odafigyelek rá!

Az esküvő már nem is izgat, el is felejtettem :P

KépKép
KépKép
ragota

sziasztok! nekem tegnap telt el a 6 hét a vetélés óta és most van peteérésem. nem tudom hogy,merjünk-e próbálkozni vagy még ne adjatok tanácsot!
meriann drukkolok neked, hogy minden remdben legyen! :lol:
timea toszegi

Hello Timi,

hát én nem vagyok szakértő...de szerintem próbálkozni lehet. Bár ha jól hallottam min. 2 hónapot ajánlanak... de nem vagyok szakértője és remélem nem is leszek.

Puszmák

KépKép
KépKép
ragota

nem tudom nagyon félek attól a lelki megrázkódtatástól, amit átéltem. csütörtökön lesz az orvosi vizsgálat és majd meglátom, hogy mit mond az orvosom.
timea toszegi

Sziasztok!
Fióna! Csoda szép a kislányod, de nekem a neve is nagyon tetszik!
Ágota! Bár a hashajtó minden formájával nagyon óvatosnak kell lenni a terhesség alatt, de azért egy alkalom biztos nem okoz gondot, emiatt ne aggódj. Én a herpeszről is azt olvastam, hogy a legtöbb ember megrémül ha a herpeszt hallja főleg terhesen,de ez téves információ, mert a herpesznek csak az a fajtája (nagyon sok van) veszélyes ami a nemi szerveket érinti. EZ NAGYON RITKA! A sima szájon jelentkező herpesz ártalmatlan, mindenkiben megtalálható csak néha kiütközik a szájon.
Bocsánat előre is hogy esküvő ügyben én más véleményen vagyok és ezt ne a koromnak tudjátok be, mert én nem vagyok egy konzervatív nő, sőt.
Először is: egyáltalán nem törvényszerű, hogy akkora hókusz-pókuszt kell csapni egy esküvő körül, hogy mire a végére érnek az egész család anyagilag, idegileg és szó szerint fizikailag is összeomoljon. Nem a rongyrázás a lényege a dolognak, csak sajnos a mai világban ez került nagyon előtérbe, elég csak kinyitni egy Esküvő Magazint vagy bármilyen evvel a témával foglalkozó folyóiratot.
Másodszor: ugyebár sokan azt mondják, hogy nem a papír a fontos- mi papír nélkül is boldogok vagyunk stb, hát az én fejemben ez pont fordítva van: miért is nem lehet aláírni azt a papírt ha annyira biztosak vagyunk egymásban, az érzelmeinkben, az elvárásainkban, a jövőnkben stb. Nekem ez a "a boldogság nem ezen múlik" olyan porhintéses dolognak tűnik, ha nekem valaki ezt mondaná biztos elkezdenék gyanakodni, hogy miért is nem akarja hivatalossá tenni a kapcsolatunkat?
Ha egy férfi ( a nőkről azért nem írok mert a nők 99 %-a igenis előbb-utóbb férjhez akar menni) nem akar megnősülni annak igenis oka van, lehet, hogy még saját maga sem tudja megfogalmazni a félelmeit, a fenntartásait, lehet,hogy nincs tisztában ezekkel, de aki halál szerelmes az igenis "magáénak akarja tudni "a nőt. Sok esetben mindenféle okból kifolyólag tolódik az esküvő és aztán már nem is olyan fontos, bele lehet kényelmesedni egy bizonyos állapotba, miért kéne rajta változtatni. Az ember természetes ösztöne, hogy a jól bevált biztonságos állapotot kívánja fenntartani (bármiről legyen is szó lsd a közmondást: " a biztosat a bizonytalanért fel ne add" )

De hangsúlyozom, hogy én ezt általánosságban írom, senkit nem akarok megbántani, hisz nem látok bele senkinek az életébe!

Jött értem a férjem mennem kell, sziasztok Fanny
fanny01

Ágots! A hidegrázás kifejezetten terhességi jel!
Pá Fanny
fanny01

Nekem a dokim azt mondta, hogy minimum 3 hónapra van szüksége a szervezetnek, hogy próbálkozni lehessen.
De azt is mondta, hogy 6 hónap az ideális, de ha az 5. hónapban becsúszik a baba sebaj.

Szerintem az jó, ha megjön először nekem bocsi, de rengeteg minden kijött még. Mintha a méh kidobna mindent ami nem kell. Nem bizti, hogy jó ötlet rögtön. Meg ahogy olvasam lelkileg nem vagy rendben. Ezt sosem lehet elfelejteni az biztos.
De azt érzed, ha készen állsz egy új várandósságra.
Bár azt nem tudom, hogy mennyi idős voltál, és küreted volt-e.
Küret után mindenképpen 6 hónapot olvastam várakozást.

Timi úgy látom 40 km van közöttünk. Én még keletebbre vagyok. Kicsi a világ. :)
meriann

Tudja esetleg valaki, hogy káros-e olyan ember közelében lenni aki kemoterápiát kapott a napokban?
meriann

Most hívtam a dokimat, sajna nem tud fogadni ma, ill. azt mondta, felesleges. Menjek a kórházba (Honvéd), az első kisrutinra, vigyema pisimintát, és vért vesznek.

Meg elküldenek az első UH-ra!

Jajjjjjj, de izgi!

Jajj, remélem nem zavar Benneteket az örömködésem, nem akarok senkit elszomorítani!

KépKép
KépKép
ragota

Veled, bocsánat veletek együtt örülünk.
Aztán tessék alaposan megnézni a plecsnit a monitoron.

Engem nem küldtek vérvételre és pisire. Pedig először én is 5 hetesen mentem. :?: Csak uh volt. És egy hatalmas foltot láttam. Ráírták a lapomra, hogy petezsák szerű valami. A párom is jött, de teljesen felesleges volt. Plecsnit nem mutogat a doki. Ő meg :( lett.
meriann

Fanny,
szerintem itt egyikünk sem házasság ellenes.
Én csupán úgy gondolom, hogy amiatt, hogy jön egy baba, nem kell azonnal anyakönyvvezetőhöz rohanni.
Ha megszületik a picúr utána is simán összeházasodhat az ember.
Ha amúgy is megvannak az ezirányú tervek akkor szerintem felesleges kapkodni. Ne azért házasodjon az ember mert "jön a gyerek", hanem azért mert házasodni akar.
Mi pl. jövőre tervezzük, mert addigra lesz meg hozzá minden feltételünk, de ha esetleg sikerül a baba, akkor nem fogok azon nyomban esküvőt szervezni, hanem majd akkor, ha megszületett.

De persze, ahogy írtad, ez teljesen egyénfüggő és mindenki akkor házasodik, amikor jólesik neki :D

Tímea,
üdv köztünk és én sem tudok tanácsot adni vetélés ügyben.
Bízom benne, hogy a legközelebbi sikerül majd.

Én nem is gondoltam, hogy ennyire gyakori a vetélés :(
Olyan sokan írjátok és ez olyan szomorú.

Ágota,
csak számolj be mindenről! Én részemről Veled örülök :P

Kép
bodzi

Sziasztok!

Bocs, hogy eltűntem, és bocs, de képtelenség ennyit visszaoovasni, úgyhogy csak röviden: üdvözlöm én is az újoncokat.

Ágota: Éljeeeennn!!!! :):) Én tudtam.... Gratulálok és szorítok, hogy minden o-s legyen.

Magamról: Ma voltam dokinál. Azt mondta, nincs méhen kivüli terhességem. Most cisztát sem emlegetett, viszont egy helyett valszeg 2 baba lesz. Ez még nem 100%, mert az egyik sajna kisebb, de van esély rá, hogy mindkettő megmarad. Szóval szorítsatok nagyon. Most jobban izgulok, mint előtte. Jövő kedden megyek megint UH-ra, talán akkor már többet tud mondani a doki, bár azt mondta , hogy biztosra mondani valamit csak a 9 hó végén tud. ha-ha... Szóval a legkorábban is csak 8-9 hetesen tud 90%-osan állítani bármit is, addig csak remélem, hogy mindkettő megmarad. Szorítsatok nagyon. Puszi: Kata

u.I.:Lehet, hogy nem tudok majd mindennap jönni jövő héttől, mert kezdődik a sulim, de majd igyekszem.

Egyébként egy tábli tényleg jó lenne. Ágota??? Megcsinálnád légyszi!?

Puszi

Kata
KépKép
szdkata1

Fiona: tényleg tilos az aloe verí gél ilyenkor fogyasztani. Én most vettem egy liter Berry-t.

Üdv: Kata

Kata
KépKép
szdkata1

Fiona: az előbbi kérdés akart lenni.
Szóval biztos, hog ynem lehet????

Kata
KépKép
szdkata1

Sziasztok!
Fióna! Nagyon aranyos a kislányod! :D

Fanny, Bodzi! Mindkettőtöknek drukkolok hogy pozitív legyen!

Ma sikerült egy kis ijedelmet okoznom magamnak: délelőtt szaggatott a fejem, úgyhogy bevettem egy fél algopyrint, és délután olvasom a betegtájékoztatón, hogy terhessség alatt nem szabad szedni. Remélem nem lesz tőle semmi bajunk (már ha igazat állít az inga, és tényleg bennem van már a picike). Tegnap sikerült elterelnem a gondolataimat a munkával. Ma szabadnapos voltam, de holnap és holnapután vidéken leszek munkatársakkal tréningen, remélem így hamarabb eltelik az idő a tesztelésig... Már alig bírom kivárni :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Angyalkrisz. Ilyen korán még biztos nem ártott meg az az 1-2 szem orvosság, ráadásul úgy tudom a lázas kismamáknak is algopirint írnak fel. Egyébként ma nekem is szétszakad a fejem, de nem merek orvosságot bevenni. Pedig kellene aspirint szednem a vérhigítás miatt (trombózisom volt), de a betegtájékoztatón szintén nem javasolják,.SZóval én is felhívom inkább holnap a dokit.

Jobbulást mindenkinek. Alakul a tavaszi - nyári babaeső... :):)

Vetélés ügyben pedig: szerintem félni 6 hét után és 6 hónap után is fél, aki már átesett rajta, de még az is , aki még nem. Ha orvosilag lehetséges, akkor szerintem nem érdemes tovább várni. Ezt mások tapasztalatai alapján tanácsolom. Persze mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy érzelmileg bírja-e, de ha mély gödörben van az ember, rosszabb már nem jöhet alapon egy pozitív teszt és egy egészséges kisbaba biztos feledtetni tudja a gyászt, ha nem is teljesen.

Puszi: Kata

Kata
KépKép
szdkata1

Ezt a minimum 3 hónapot nem én találtam ki. A kolleganőm nem bírta kivárni és megint elvetélt, a doki szerint azért, mert a méhe nem jött teljesen rendbe. Ezzel óvatosan kell bánni és mindenképpen a kezelőorvossal kell tisztázni. De ha utána olvastok, akkor mindenütt 3 hó pihi javasolt.

1000 X drukk nektek. Pihenj sokat és vigyázz magatokra Kata!
meriann

Sziasztok!
Lehet még csatlakozni?

Mi 6 hónapja próbálkozunk a 2. gyerkőccel,eddig nem sikerült. Kezdek aggódni,mert annak idején a kisfiam ,szinte első próbálkozásra a pocakomban csücsült.

Megyek visszaolvasok egy kicsit, hogy jobban megismerjelek titeket! :wink:

Orsi
*orsi*

Akik már babát/babákat várnak!
Gratulálok! Drukkolok tiszta szívemből hogy végig minden rendben legyen!

Fú nagyon jó ez az inga dolog ki is próbáltam. Babát nem mutatott most, de csoda is lett volna mert épp megvan a mensim.:(
Viszont azt is megnéztem hány gyerkőcöm lesz még. 2-szer is ugyanazt mutatta és annyira de annyira örülök az eredménynek,mert pont így szerettem volna! Első fiú (ő már meg is van itt szunyókál mellettem,2 és fél éves:)) a második lány a harmadik szintén leányzó!
De egy kicsit félek,mert egyszer régen anyukám elment jósnőhöz aki amit mondott,hogy úgy lesz úgy is lett idáig minden és nekem egy fiút aztán egy lányt jósolt. De én szeretném nagyon hármaskát is!Sőt Katához hasonlóan ikreket nagyon nagyon!!!!! :lol:

Orsi
*orsi*

Szia Orsi !:)50

Hogyan kell megnézni, hogy hány babád lesz összesen?

Tegnap teszteltem az ingát. Anyán kipróbáltam és neki állt egyértelműen. Nekem ha imádkoztam közben, akkor is kilengett. Igaz először ici-picit mozog. Az baj?
Imádkozás mellett létezik, hogy irányítom az ingát mégis?!

Reggel hányingerem volt és gyakran kell pisilnem. Remélem nem kezdődő gyomorbaj és megfázás. Komolyan mondom, hogy magamon sem tudok eligazodni. Félek, hogy beképzelem ezeket a tüneteket. Szerintetek lehet beképzelni hányingert, mellérzékenységet, stb.

Hogy vannak a babások? Rosszul vannak ilyenkor? Meséljetek!

Ragota mikor is mész vizsgálatokra? Várjuk az élménybeszámolót.

Csajok, eldöntöttem, hogy egy vetélt terhességem volt, azt is elszúrtam, így sokkal nagyobb az esélyem, hogy a következő babát megszüljem. Sokkal jobban áll, így a szénám. Végül is mi van ha tévedett a teszt? Sőt, nekem az a jobb.

Ma sajna nem leszek gépközelben, de ha hazaérek bepótolom.

A pocaklakós mamák vigyázzanak magukra, az üres pocakúak szintén, mert sosem tudni mikor költözik be az albérlő!!! :)61
Szép napot mindenkinek!
meriann

Bocsi, az :) 50 = integetős, a :)61 meg puszit dobós smiley akart lenni.
meriann

Meriann
Bizony tud ám pszichés oka lenni a hányingernek, nálam is volt már beképzelt terhességi tünet. De kívánom, hogy neked valós legyen. Igazából gondolkodtam, hogy valóban korainak tűnnek ezek a jelek. Nekem is hasonlóan alakul a ciklusom, aug. 22-én volt, és a pé-m most hétfőn (úgy éreztem a hasamon). Neked meg 26-án??? Ez tényleg ritkaság, de lehet, h. pont emiatt jön be. ŐSZINTÉN KÍVÁNOM! :)

Kata
Naggyon-naggyon örülök, hogy megvan az esély az ikrekre!!! És egyrészt irigykedek is, az én álmom is az! :P :P :D :D :P :P Ennél jobb hírt nem is mondhattak volna. "Párosan szép az élet" Szorítok, hogy örömteli eredményt kapjál jövő héten!

Tímea, Orsi
Üdv. a csapatban

Orsi - hidd el, nem lesz baj, többen vagyunk ilyen "gonddal", mint te. Együtt könnyebb lesz! Drukkolok! :)

Tímea
Sajnálom, ami veled történt, én is voltam részese ilyennek. Meg tudom érteni, hogy már szeretnél újabb kisbabát, de sztem a tested és a lelked tudja és érzi igazán, mikor válik képessé egy új élet befogadására és egészséges kihordására is. Osztozom Kata véleményén. Az ember ilyenkor nem tudja eldönteni, mikor mi a jobb, vállalni mielőbb (és talán felelőtlenül) egy újabb babát, vagy várni kicsit, és akkor érzed felelőtlennek magad, ha nem jön egyből össze. Én is így vagyok ezzel, lehet, ha nem várom ki a 6 hónapot, hanem belevágok előbb, már nem lenne gond, hogy mikor lesz már. De az is lehet, hogy nem maradt volna meg, vagy össze sem jött volna. És akkor meg azon agyalok, h. miért siettem annyira. Ez lutri!!! ...és idegesítő! :evil: Szerintem bízd magad a sorsra.
Ja, és a 6 hét még nagyon kevés idő, a szervezeted még nem pihente ki a "megpróbáltatást" - hidd el.

Fioona
Tündéri a kislány, és a neve............. (van egy mese, amiben Flóra, Fauna és Fióna szerepel - nagyon tetszenek) ...és illik is hozzá :wink:

Fanni
Azt hiszem, mi egy időben járunk!!! :wink:

Még jövök, Benita
benita

Jó reggelt!

KAta,
nagyon szurkolok, hogy megmaradjon mindkettő !!! :)

Orsi,
üdv köztünk.

Meriann,
ez a jó hozzáállás, jön a baba nálad is hamarosan.
Egyébként nem tudom lehet-e tüneteket beképzelni, de elképzelhetőnek tartom.
Szerintem ne vedd még 100%-ra, mert akkor nagyot csalódsz, ha mégis megjön.

Nekem még 2 nap a menziig...
Még mindig nem érzek semmit. Még a szokásos hamarosan megjön tüneteket sem. Hát kiváncsi vagyok. 8)

Kép
bodzi

Halihó Lányok!

Üdv Orsi! Na jósnővel ne foglalkozz!!!!!!!!!!!! Mint említettem - az mindig az épp aktuális helyztből vonja le a következtetéseket. DE a szabad akarat a Tiéd! Dönthetsz úgy, hogy nem így lesz. A jósnővel azért kell vigyázni mert elindít Benned egy programot - így válik önbeteljesítővé - ami felé orientálódsz! A TE döntésed, hogy akarsz -e még egy babát!

Mariann! Kezdődő gyomorbaj...ugyanmár! :P Nem baj, ha picit leng ki, elég ha kileng.
Szóval én csak mostanság érzem a mellbizsergést. És néha azt, mintha mindjárt megjönne (Remélem ez normális??????????). Nincs hányingerem, nem émelygek, jól vagyok.

Csajok! Babásodjatok mánnnnnnnnnnnn!

Puszkó

Kata, örülünk, hogy újra itt!!! Láttad, mennyire hasonlóan állunk időpontilag??? :wink: Szóval Kettő, tuti meglesz az!!!!
Tegnap mégis bekéreckedtem a dokihoz egy pár percre. A citológiai eredményem szerencsére negatív!!!!!! A héten kell mennem a kórházba, akkor adnak időpontot az UH-ra (a vért és a pisit leveszik). Nem vizsgált meg, úgyhogy mielőtt elmennék, megcsinálok még egy tesztet...most rám tört a szkepticizmus (elmegyek terhesgondozásra, ozt kiderül nem is vagyok az) Ez elég kínos lenne.

Úgy várom az első UH-t, akkor már lehet hallani a pici szívét ugyibár??

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!
Tegnap leléptünk csavarogni. :wink:
Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat. Kép
Valóban imádom a nevét, és sztem a vezetéknevével még szebb. Veres Lilla Fióna.
Benita képzeld pont tegnap kerűlt szóba második babához a Flóra név. :lol:
Ne haragudjatok, de annyit írtatok, hogy nem név szerint írok, és bocsi, ha valakit kifelejtek.
Szóval én több éve ittam Aloet, akkoriban jött ez be. Kaptam kis tájékoztató füzetet hozzá, abban volt feltüntetve, hogy alhasi görcsöket okoz. Na most, ha egy növénynek van egy ilyen tulajdonsága, akkor az minden termékben benne van. Ha mégse, akkor meg nem érdemes inni, mert olyan kicsi a koncentrációja, hogy már a jó tulajdonságát se fejti ki. Eltudom képzelni, hogy bizonyos higításba, nem árt, de akkor minek. Kati te oly sok mindent megteszel a babáért, én inkább nem kockáztatnák. :wink:
Egyépként gratula az ikrekhez. Keresztlányom is ikerpár tagja. :wink: A látottak után, maradnák az egykéknél. Pedig anyai ágon van rá esély. :wink:
Bizony kistesót szeretnénk! Ez a 2. ciklus a próbálkozásra. Anno is a 2 hóban sikerült, közvetlen a gyógyszer abbahagyása után.
Valaki írta milyes sok a vetélés. Szerintem ennek leszűrésére nem ez a legjobb hely. Ide sztem koncentráltan jönnek ilyen háttérrel, szval emiatt nem kell aggódni.
1 gyógyszer nem gond sztem sem. Csak nem legyen belőlle renszer, és indokolt esetben legyen bevéve.
A tünetek beképzelése jó kérdés. :? Lehet, hogy én is képzelődöm!? Tegnap óta olyan fáradt vagyok. Fáj a vádlim, az izületeim..... Éjjel meg hányingerem volt, de az a múlt hónapban is. Gyanus, mert akkor is, most is a peteérés után volt. :shock: Lehet, hogy tényleg beképzelem. :oops:
[quote]H írta:ogy vannak a babások? Rosszul vannak ilyenkor? Meséljetek!

Én anno észre se vettem. Amig meg nem mozdult,olxan volt, mintha ott se lett volna. :cry: Emiatt elég nehéz volt. Nem mertem felhőtlen örülni. Ha van valami jel, az ember örül, hogy még ott van, és nincs gond. :wink:
Azt hiszem most befejezem, mert a kétévesem követeli a jelenlétem. :D
Az újaknak üdv. Mindenki vigyázzon magára.
Ja..... az inga megint nem lenget...... :cry:

KépKép
KépKép
fioona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?