Új privát üzeneted érkezett!

Sasha, Doris!

Köszi az ötleteket, de valahogy másképp érzem, mintha csuklás lenne. Persze attól még lehet. Csak gergõvel (meg néha most Balázzsal is erõsebben éreztem a csuklást, abszolut felismerhetõ volt, mert szabályosan és erõsen csinálta. De ez nem erõteljes mozgás, hanem gyenge. Olyan, mint amikor a saját szuszogásodat figyeled. Nyugodt és szabályos. Lehet, hogy a méhlepény miatt? Gergõvel a hátsó falon tapadt, most meg a mellsõn tapad. Gergõt jobban éreztem mozogni, mert nem a lepényt rugdalta, hanem a hasfalamat közvetlenül.
Csütörtökön megyünk CTG-re, majd akkor rákérdezek.

Doris, mi a helyzet? Régen "láttalak". Minden OK.?

Sasha, milyenek a joslófájások? Nekem Gergõvel semmilyen nem volt, most néha már érzek valamit, de lehet, hogy csak ideget nyom? Hol érzed? Mennyire fáj?

Sziasztok, Rita 34+5
ritasol

Szia Rita!

Hát, az az igazság, hogy 6 hete ketten vagyunk, vagyis az 8 hetesnek számít, de csak itt a babaneten (zárt körbenKép )
mondom, a közös ismerõseink körében még 4 hétig nem publikus.
Remélem, jól vagytok és fény derül a "szuszogásra".
Miért nem kérdezed meg telefonon a dokidat, ha aggódsz?
Kíváncsi vagyok, mi okosat mondanak.

Juli
Juli

Rita: amikor csuklott, én is olyan kis szabályos mozgást érzékeltem, egyéltalán nem eröset Kép Úgyhogy lehet ez csuklás.

Juli: gratula!! Mesélj Kép
zsani

Köszi! Igazából eddig a hányinger és a farkaséhség váltogatja egymást, más nincsen. Annyiban más, mint az elõzõ, hogy akkor éhség nem volt, az elején fogytam is. Hát, most ez nem fog összejönni. Szerdán megyek UH-ra, bízom benne, hogy már valami emberforma vár rám odabenn.Kép

Juli
Juli

LányokKép
Szép jó reggelt mindenkinekKép
JuliKép
Gratula a Babukához és nagyon boldog babavárást kívánokKép
RitaKép
Köszi akérdésed. Tul.képpen semmi hírem. Ma egyeztetek az orvosommal, hogy mikor kell befeküdnöm a laparra...kicsit be is vagyok tojingolva de nagyon szeretném már tudni az eredményétKép
SashaKép
Ez már nagyon izgalmas lehet itt a vége felé... Problémamentes vajúdást és szülést kívánok NektekKép

Puszi: Doris
doris

Köszi, Doris. Neked meg sok sikert a projecthez!

Juli
Juli

Rita!

A jóslófájást ahhoz tudnám hasonlitani mint amikor megjönKép Erõs mensis fájás ami keményedéssel párosul, és úgy összeránt. Muszáj lehajolnom, és szerintem ha feküdnék olyankor, akkor össze is gömbölyödnék nyomban.Kép Már amennyire össze tudok ekkora hassalKép ma este is volt egy fájás kutyasétáltatás közben és akkor a combomba is belenyilalt. Errõl már olvastam, hogy ilyen is van, úgyhogy nem ilyedtem meg, de már várom a folytatást ami csak nem jön, de nem is baj. Az apaságit még el kell intézzük a párommal, úgyhogy ezen a héten max péntek este induljon elKép De ma is pl azt éreztem belül, hogy ezt a gyereket még a végén túl is fogom hordani, nemhogy elõbb kinyomniKép

Doris!

Köszönöm, remélem úgy lesz, problémamentes szülés, vajúdás!
Nálatok mi a helyzet. Oké látom már! Olvasom. Sok sikert, szerencsét, (vagy inkább egy kalappal) a laparhoz. Ja még nem fekszel be... akkor kivánom,hogy mielõbb túl legyél rajtaKép És végre követhessKépKépKép Nyomon követem ám a megint megjött lányait és szoritokKép

Puszi és jó éjszakát
sasha
37

Kép
sasha

JuliKép
Köszönöm szépen a drukkotKép
SashaKép
Ma tudom meg a mûtét pontos idõpontját amit már fél éve várokKép
Én is olvaslak Titeket és "Az elsõ napok,heteket..." is, úgyhogy fogom tudni, hogy mikor mi történik VeletekKép Szorítok, hogy minden simán menjen és remélem hamarosan követlek majd Titeket a pocaknövesztésbenKép

doris

Én is olvaslak ám titeket Kép Csak csendben lapulok Kép

zsani
zsani

ZsaniKép
Hogy vagytok?

doris

Sziasztok!

Én is rendszeresen olvasom, amiket írtok, de ez a múltkori UH annyira kiakasztott minket, hogy gondoltam még várok az írással. De most jó hírem van. Vaklárma volt. Hétfõn megnézték újra uh-val a gyereket és minden rendben van Vele. Normális méretû agyi oldalkamrái vannak, és ezen kívül is van mindene, még a fütyije sem tûnt el az elmúlt hetekben.
A változatosság kedvéért átestem egy hányós-hasmenéses nyavalyán, most kezdem összeszedni magam.

Az anyagi kérdésekrõl: én nem járok a dokim magánrendelõjébe, mert nekem elég a terhespatológiára bejárni Hozzá. (Mellesleg, mivel itt lakom a kerületben sokkal közelebb van, mint a belváros.) Nem tudom mennyire ismerne meg jobban,ha csúsztatgatnám a borítékot. Eddig nem adtam Neki semmit. Az elsõ szülésem után azt hiszem 20-30 ezer körül adtunk egy ital kíséretében. De éppen a tegnapi UH-n beszéltünk valakivel, akinek az ismerõse 70 ezret adott Neki a szülés után. Hát ettõl még mi nem fogunk ennyit rászánni. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy ha szombat éjjel fog rámjönni a szülés, akkor bejön-e rögtön a kórházba így, hogy csak a kórházi betege vagyok. Az elsõ gyereknél szerencsénk volt, mert péntek reggeltõl estig szültünk, így biztosan ott volt.

Zsani!
Hol láthatok képet a gyerkõcrõl?
vici

Bocs gyerekek az elõzõt elfelejtettem aláírni.

Vici 30+4
vici

ViciKép
Mit mondtak a múltkori UH-on...bocsi, ha már írtad, de valahogy nem dereng. Örülök, hogy most mégis mindent rendben találtakKép Akkor megnyugodhattokKép
LányokKép
Hétfõn megyek a korházba és kedden mûtenek. Örülök, hogy végre elérkezett ez az idõpont is, mert olyan sok múlik ennek az eredményétõl... Ha már otthon leszek és netközelbe kerülök, akkor beszámolok a részletekrõlKép

doris

Doris, vigyázz magadra nagyon, és nagy kalappal a laparhoz, szorítok Neked!
Sok puszi:
Viki
Vikici

Ja, ha minden igaz, a profilomban látható egy kép Levi-babáról.
Viki

VikiKép
Köszönöm szépenKép Ma megvolt a vérvétel, vizelet, EKG. Be kell szereznem a két héttel ezelötti tüdõszûrésem leletét és aztán hétfõn irány-Horány...Kép Be vagyok tojva, de bátor leszek mint mindigKép Majd beszámolok ha már otthon leszekKép
Sajnos nem hozza fel a profilodat a nevedre kattintva pedig szeretném látni Levi-babukát...Kép Tudsz segíteni?

doris

Doris!

Írni nics idõm, de drukkolni van! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy merre vannak a március 27. és szeptember 02. közötti hozzászólások?

Ági
Névtelen

BMártiKép
Nagyon köszönöm a drukkolást Neked is és persze MindenkinekKép Igazából az eredmény izgat nagyon, a többit sajna már megszoktam. Ha tudok majd jelentkezemKép
ÁgiKép
Legfelül az Archivban 2002Április 26-ra kattintva találod a hozzászólásokat március 27-tõl és utána szépen sorbanKép

doris

Doris: én is drukkolok Kép

Juli ma 7 hetes, bizony Kép Nagy ló kölök, jó hurkás Kép A múlt héten volt 4560 g, 57 centi. A 62-es ruhák hosszában már feszülnek rajta, csak a kéz-láb részük nagy. Tök muris, mikor eltünik a keze kalimpálás közben.

zsani
zsani

ZsaniKép
De édes lehet JuliKép Gratula az óriási termethezKépVolt egy talink szombaton a "...ma megint megjött..."-es lányokkal, és képzeld, Beszti volt a meglepi vendégKép10 hetes Nátán és agyon dajkálgattuk én meg el sem tudtam képzelni, hogy pár hét alatt így meg tudnak nõni ezek a ManócskákKépKép Sok-sok tejcit kívánok Nektek és köszönöm a drukkolástKép Most eltûnök pár napra de ígérem majd beszámolok a mûtét eredményérõlKép

doris

Sziasztok!

Juli!!!!Kép Kép Kép
GRATULÁLUNK, remélem, minden rendben volt az UH-on szerdán. Bocs, hogy nem írtam, de ma olvastam el a heti termést, mert valamiért a babanet nem mindig akart bejönni. UFO küldött nekünk egy erõs szimpatikus, de nagyon ragaszkodó vírust, amivel még nem sikerült megküzdeni, lehet, hogy ez a baj.
Szóval, ügyik vagytok, akkor majdnem pont év lesz a korkülönbség?

"Szuszogás": azt mondta a doki, hogy a CTG alapján a szívhang rendben, szerinte semmi komoly dologról nincs szó. NAgyon remélem.

DORIS!
Te már lehet, hogy a kórház elõtt ezt nem olvasod, de azért szorítok nagyon!

SZiasztok, Rita 35+5 (még fél óra és 35+6)
ritasol

Juli!
Bocsi, pont 3 év akart lenni.Kép

Rita
ritasol

Doris, azt hiszem, ezt már csak mûtét után olvasod, de azért hadd kívánjak még egyszer minden jót Neked! (És legfõképpen jó eredményt! Ha tudsz majd, jelentkezz!
Puszi: Viki
vikici

Szia Rita!

Már a 9. hétben vagyunk, majd egy héttel nagyobb a kiskoma a koránál. Teljesen be vagyok tojva, hogy mit fogok csinálni 2 gyerekkel. Ha nem tréfál meg-mint a Zsozsó-, akkor ápr. végén születik, így 3 hónap híjján(így írják?) 3 év lesz a korkülönbség.
Gergõt hogy készíted a trónfosztásra?
Jó Balázs-várást!

Juli
Juli

Sziasztok!

Juli!
Örülök, hogy minden ok., hogy most mekkora, nem jelent semmit. Balázs is sokáig kisebb volt, mint kéne, össze-vissza nõtt, aztán most meg akkora, mint egy 2 hónapos.Kép
Õ sem lesz kicsi a doki szerint.

Gergõt elég nehéz felkészíteni, mert néha nagyon várja, néha meg egyáltalán nem akar hallani sem Balázsról. Az utóbbi idõben minden esetre még anyásabb lett, de csak ha Péter is és én is jelen vagyunk. Akkor mindent nekem kell csinálni. (Pisilni, kakilni, fürdeni, stb.) Ha nem vagyok ott, tök jó gyerek. A mamánál való alvásról meg szó sem lehet. Ha esetleg "ottfelejtjük", úgy kell lenyugtatnia õt az Anyunak. (10-15 perc után minden rendben) Szóval, nem tudom mit gondoljak, de kb. 3 hét múlva meglátjuk.
Szerintem kezdi felfogni, hogy nemsokára 4-en leszünk.

Hányinger? Tünetek? Jó a doki?

Szia, Rita
ritasol

SziasztokKép

Csak most olvastam végig tüzetesen a hozzászólásokat Kép
Juli képei a [url=http://kep.tar.hu/szalaijulia/" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/szalaijulia/[/url] cimen vannak.

Én a dokinak biztos nem adnék 70E-t, akármilyen rendes is... De lehet, hogy ez az én hülyeségem. Szerintem a 25-30E pont elég. Különben meg, ha nincs megelégedve az összeggel, akkor próbálja meg visszatuszkolni belém a babát Kép Garantáltan nem fog sikerülni neki.

zsani
zsani

Sziasztok!

Pont "jókor" kérdezed, hogy milyen a doki, reggel óta azon agyalok, hogy kihez menjek helyette, mert most már másodjára játszotta el a bizalmamat viszonylag rövid idõ alatt. Egyszerûen fogalmam nincs, hova, kihez menjek, kicsit ki vagyok emiatt.
Juli

Sziasztok!

Doris!
a 28 hetes UH-án a Sztanyik doktor néhány perces dermesztõ csönd után azt diktálta az asszisztensnek, hogy az agyi oldalkamrák tágulata a maximális 12 mm. Két hét múlva kontroll. Aztán udvariasan nem mondott semmi többet. Aztán kiderítettük, hogy ez azt jelenti, ha túl tágak ezek az oldalkamrák, idegrendszeri fejlõdési rendellenessége lehet a gyereknek. Vagyis autista, skizofrén stb. Hát jól kibuktunk. Aztán a két hetes kontrollon ez a 12 mm 9 lett...
Vagyis minden rendben. De azt a két hetet nem kívánom senkinek.
Drukkolok Neked.

Zsani!

Nagyon édes a baba, végre megnéztem a képeket. A mi kislányunknak készült saját oldal a születése után, de aztán elmulasztottuk frissíteni, így most is a születése utáni képek láthatók. Gondolom majd ha az öcskös is megszületik csinálnuk egy közös oldalt, és akkor mindkettõjükrõl lesznek képek.

Vici (31+4)
vici

sziasztok4
csak
most találtam rá erre az oldalra.
Én is a Margitban szültem,igaz 17 hónapja,Pálfy doktornál.
remélem nem zavarok ha néha benézek hozzátok!?????

hát most nem irok többet mert babocám hivogat játszani.

sziasztok fini
Névtelen

Szia fini!
S neked mi volt a véleményed Pálffy doktorról?
bogyeszka

Sziasztok!

Doris! Mikor kerülsz gép közelébe? Mi volt a kórházban?

Juli!
Mit csinált veled a doki? Én nagyon szívesen ajánlok neked dokit, akihez én járok, de õ nem egy mézes-mázos valaki. Én nagyon jól kijövök vele, szakmailag tökéletes. Mindegyiknek van valami hibája, de ha nem bízol benne, akkor lehet, hogy váltani kellene. Mennyire szerencsés kórháûzon belül váltani?

Rita 36+2
ritasol

Rita!

Nem akarom itt bõ lére ereszteni, alkalomadtán elmesélem, de a mai nappal megszületett a döntés, hogy másikat keresek. Köszi az ajánlatot, de tényleg elég ciki volna házon belül cserélni, most éppen a Vitrai Balázs féle Judit Mávos dokiján gondolkozom, az õ paraméterei elsõre szimpatikusak. Majd meglátom. Amúgy nem az a gond, ha nem kedves, elvégre nem a pszichológusom vagy a szeretõm, csak a legminimálisabb szakmai dolgokat ne nézze el.
Úgyhogy örömmel vennék tõled egy e-mail címet, ha nem gond, szívesen hallanék rólatok sûrûbben, de a Margitos topicból kiszállok.
Mindenkinek jó babavárást kívánok.
Juli
Juli

sziasztok!

valaki kérdezte mi Pálfy doktorol a véleményem?
sokat olvastam rolla,jot és rosszat egyaránt.de tény hogy valoban a fiu gyerekeket kedveli.Én soha nem vettem észre rajta hogy hangular ember volna mindig kedves és türelmes volt velem szemben.Csinált nekünk fényképet es videot különösebb kérés nélkül.Én nagyon nehezen szültem es azt gondolom ö volt nekem a megfelelö orvos,tudta mikor kell komolyan és mikor viccesen beszélni.Szülés után naponta kétszer jött (még ha épp nem dolgozott,akkor is)megnézni és mindig türelmesen kedves volt hozzám.Azt gondolom szakmai tudását nem kell ecsetelnem.Szoval sokat irhatnék még rola de ha valaki öt vállasza szerintem a legjobb kezekbe kerül.bár hozzáteszem fiut szültem.De biztos a következöt is nálla szülöm mégha lány is (valo igaz lányos kismamákkal nem beszéltem,hogy nekik mi a véleményük)

szoval csak jot tudok mondani (viszont van egy pici hibálya:nagyon halkan beszél és sokat kellet fülelnem hogy haljam mit is mond)de szerintem ez legyen a legnagyobb probléma.Én azota is hozzá járok igaz a magán rendelõbe.

sziasztok fini
Névtelen

Sziasztok!

Juli!

a doki akirõl beszélsz tényleg jónak tûnik, sokan dícsérik.
E-mail: soltprint@enternet.hu

Remélem, õ beválik majd. Írjál gyakran, halljunk felõletek!
Rita
ritasol

LányokKép
Szép jó reggelt MindenkinekKép Nagyon szépen köszönöm a drukkolást, de sajnos nem adhatjátok még alább a szorítást, mivel a mûtétemet elhalasztották egy hónappal. Ennek oka, hogy influenzás lettem vasárnapra és hétfõn az aneszteziológus jelezte,hogy nem vállalja az altatásomat így el kell tolnunk a mûtétet. Azért egy hónappal, mert ezt a mûtétet jobb a ciklus elsõ felében végezni. Most nagyon csalódott vagyok, de természetesen elfogadom, hogy nem kockáztatták meg az altatásomat csak olyan jó lett volna lépni egy nagyot a babuka felé... Legközelebb már jobban fogok vigyázni magamra a mûtét elött és ha kell néhány napot otthon is maradok a mûtét elött, hogy ne betegedjek meg ismétKép
ViciKép
Kiráz a hideg, ha arra a két hetetekre gondolok... Minden jó, ha a vége jóKép

Nagyon megható, hogy ennyien drukkoltok NekemKép KöszönömKép

doris

Kedves Mindenki!

Ha valaki szült már dr.Sztanyiknál kérlek írjátok meg milyen.

A terhességtõl a szülésig

Köszi: Júlia
Névtelen

Szia Júlia!
Én sajnos csak a terhességem alatt jártam hozzá, addig nagyon jó volt, és szerintem megkapja tõle az ember azt a figyelmességet, amire ilyenkor szükség van. Nekem kivétel nélkül mindenki azt mesélte, hogy élmény vele szülni (azt mondták, "vele", nem azt, hogy "nála", gondolom, érzed a különbséget). Szóval a szüléshez nem tudok hozzászólni (illetve csak közvetve), de remélem, legközelebb én is megtapasztalom.
Szia: Viki
Viki

Sziasztok!

Én is Dr.Sztanyik-infókat szeretnék. Egyszer voltam már nála, akkor tök szimpi volt, de azért szeretném tudni, hogy olyan jó-e, mint amilyennek látszik. Szóval MINDEN információ érdekel!!!

M.
kismazsi

Viki, bocsánat nálam az elõbb a Te hozzászólásod még nem látszott ...

Többiek??? Vélemény???

M.
kismazsi

Kedves Kismazsi, én csak olyan infókkal tudok szolgálni, amiket a szobatársam, amikor bentfeküdtünk a Margitban, meg amiket én láttam, mikor õ volt az ügyeletes. A lány meg volt vele elégedve, én meg kicsit félszeg, de határozottan szimpatikus dokinak láttam. Remélem, ez segit... Kép

Doris, egy hónap nem a világ, és inkább légy egészséges! Kép Mi a gyerekkel épp egy virust püffölünk ezerrel. Már két napja...
bogyeszka

BogyeszkaKép
Köszi a bíztatástKép Tudom, hogy nem a világ, igazad van csak csalódott vagyok de már jobb a hangulatomKép Már csak 3 hét... Jobbulást NektekKép
KismazsiKép
Sajnos nem tudok Neked segíteni, mert nem ismerem Õt. Remélem a Többiek tudnak majd válaszolni a kérdésedreKép

doris

Doris, Bogyeszka
Köszönöm! :o))

Doris, fél év után 3 hét már igazán semmiség. Kép

Bogyeszkam, jobbulást!

M.
kismazsi

KismazsiKép
Két és fél év után 3 hét...így pontos a dologKép De tényleg a hsg-m óta fél év telt el. Ezt már féllábon is kibíromKép Köszi a bíztatástKép

doris

<H3>Azonosítási hiba</H3>Az azonosító/jelszó kombináció érvénytelen vagy nincs felhatalmazása arra, hogy ehhez a témához hozzászoljon. A lap alján lévő űrlapon az azonosítóját, jelszavát.
andia

Szia Kismazsi!

En is Sztanyik doktorhoz jarok, de meg nem szultem nala, az csak januar vegen esedekes.Kép Eddig nagyon meg vagyok vele elegedve, mindig kedves, figyelmes, valaszol a kerdesekre, nagyon kimeletesen vizsgal es igyekszik pontos lenni. Amugy masoktol is csak jokat hallottam rola. En az itteni velemenyek alapjan valasztottam ot, csinaltam is egy tablazatot, amiben ossze vannak szedve a hozzaszolasok orvosonkent, igy nem kell vegigolvasnod az egesz topicot. Ha erdekel, itt talalod:

[url=http://www.tar.hu/andia/margit_orvosok.html" TARGET="_top]Összefoglaló[/url]
[url=http://www.tar.hu/andia/margit.html" TARGET="_top]Hozzászólások[/url]

Andi
aandi

Szia Andi!Kép

Nagyon jó a táblázat. Én most gondolkodom orvosváltáson és a nõklapja fórumban a dr. Sztanyik nagyon készségesen válaszolt, ráadásul elég jól látja a problémámat. Az egyetlen gondom az, hogy a XV. kerületben lakom és elég messze van a rendelõje meg a Margit Kórház is, de hát valamit valamiért. Egyáltalán mivel lehet eljutni a Margitba? Bocs a hülye kérdésért, de még nem voltam ott és a Bécsi út elég hosszú. Az egyes villamoshoz közel van? A rendelõje is valahol ott van nem? Aki tudja légyszi írja meg. Elõre is köszönöm.

Laura
Laura (laura2)

LauraKép
Az 1-es villamossal a végállomásig kell menned és ott át kell szállni a 17-es villamosra. Pont a korház elött tesz le. (2. vagy 3. megálló). A magánrendelõjét sajnos nem tudom hol vanKép

doris

Laura Kép
Dr. Sztanyik magánrendelése az Óbudai Egészségügyi Központban van (86-ossal Kolosy tér) Telefonszámot és rendelési idõt is tudok, ha szükséges.
Én egyébként zuglói vagyok, és azt hiszem a távolság ellenére megmaradok nála. Kép

Andi Kép
A tábla nagyon jó és hasznos. Köszönöm!
Jó pocakosodást! Kép

M.
kismazsi

Doris, bocsánat, akkor nem eléggé olvastam vissza a részletekben ... 2 és fél év tényleg nagyon sok Kép , de 3 hét (lassan már csak 2) ehhez képest eltörpül.
M.
kismazsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?