Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
De jó, hogy rátok találtam...!
10 hónapos a Mackólányom. Szülés óta sikerült 10 kg-ot leadni, de még mindig van 20 ronda kilóm. Elõzményeim: Igaz, hogy nem mind a pocak korszak alatt jött rám: tini koromig tornásztam s ez után alkati adottságaim miatt állandóan meg kellett küzdenem a súlyomért, azaz állandó fogyókúra. Ez után is rendszeresen sportoltam (kondi terem, aerobik, kocogás, bicikli). Pár éve történt egy sport balesetem, nevezetesen ívszalag szakadás, tehát a derekam szinte állandóan fáj (idõnként szinte meg sem tudok mozdulni). Ebbõl következik, hogy minden mozdulatot meg kell gondolnom.
Mivel a baba elég nehezen jött össze, így a Dr. leállított a fogyókúrákról. Sajnos így jött össze egy jelentõs többlett.

Ma ajánlotta nekem egy nõvér ismerõsöm a 'SZÛZ TEÁT és a SZÛZ TEA KAPSZULÁT". Valaki ismeri esetleg ezt a szert??? Állítólag 100%-osan gyógynövényi és segít. Valamint az is kérdés, hogy szoptatás alatt fogyasztható-e?

Zsomimama!
Tudom, hogy az elsõ lépés nálam a hátizom erõsítés lenne (az úszás sajnos nálam kizárt). Tudnál nekem ebben segíteni? Talán már találkoztál is hasonlóval (fent leírtak) edzõi pályafutásod alatt.

Köszi, sziasztok Phaedra
***
Phaedra
 


Én kipróbáltam a szûzteát. Szopi alatt ne csináld, jó nagy átcseszés, én ugyan nem fogytam tõle, de örökké hasmenésem volt, és olyan bûn rossz az ize, hogy ihajjjjjj...
Névtelen
 


Sziasztok!
A hátizomhoz sem kell konditerembe rohanni rögtön.
A hát 4 részét kell megdolgoztatni. A legfontosabb, a gerinc melletti tartóizmok erõsítése, ez tehermentesíti némileg a gerincet, jobb lesz a tartás. Ehez kell 1 db seprûnyél, ez mindenkinek van otthon. Kisterpesz, törzsdöntés vízszintesig(hát), fej elõre néz, seprõnyél a nyakban, két kézzel tartva. LEhajolsz, púpos a hát, vissza vízszintesig, homorítva, szép lassan, és sokat, 20-30 mehet, kis pihenéssel.
A hát széles izomzatát a legegyszerûbben egy üres sarokban állva lehet eddzeni. A sarokba állsz, kb. 1 lépésre, a két falon mellmagasságban megtámaszkodsz a tenyereden, és kinyomod a felsõ tested hátra, majd teljesen visszaengeded a melled ameddig csak bírod a fal felé. Lehet variálni a kéztartás szélességét is. A fekvõtámasz is jó. Jó még a seprûnyél nyakból való felfelé emelése is, széles fogással, egyenesen tartott háttal, vagy 2 db literes ásványvíz segítégével már súlyzózni is lehet...a söprûnyél helyett. A ház középsõ része(ahol a melltartó bevág) is fontos rész. Féltérden támaszkodjunk székre(egy kéz, egy térd) másik kézbe vegyünk 1 vizespalackot. Lógassuk le testünk mellett, majd könyökünket testünk mellett tartva húzzuk fel mellig. Olyan mintha fûrészelnénk. Persze kell cserélni a karokat 15-20 ismétlés után. Hirtelen ennyi, most 5 gyerekem van, +2 pótgyerek, nem sok idõm van irni, de majd benézek.
Zsomimama
zsomimama (zsomimama)
 

 
 

Köszi Zsomimama!
Phaedra
***
Phaedra
 


Zsozsimama, a karokra is van valami tipped? A két karom olyan széles, hogy a férjem Koko Dórinak "csúfol". Persze viccelõdik. A helyzet az, hogy egyáltalán nem nõies. 1-1 kg-os súlyzókkal szoktam ügyeskedni, de egyenlõre nem látok eredményt. Ha tudsz valami biztosat, kérlek segíts. Köszi elõre is. Dóri
 
 


Szûztea:én próbáltam már. Az esküvõre akartam fogyni egy kicsit, eredmény:örökös hasmenés,fogyás semmi, nászút után pedig vesekõ. Nagyon megszenvedtem vele. Inkább csináljátok a kalória diétát, az nem árt az egészségnek.

Minden jót:Helga
 
 


KAR: általában a kar hátsó felével van a gond, ezt a részt tricepsznek nevezik.Ha lefele megfeszíted a karod, a könyököd mögötti rész feszül, az a tricepsz. Otthon a leghatásosabb a tolódzkodás. Kellék: 1 db szék, vagy a kanapé, vagy a dohányzóasztal, vagy a fürdõkád széle. Háttal guggolunk a kiszemelt bútordarabnak. Két karunk a test mellett hátra nyújtjuk, megfogjuk a bútor szélét. Olyan szélesen tartsuk a karunk, mint a vállunk, max. Könyökök végig a helyükön maradnak, hátrafelé, nem nyílnak szét!
leguggolsz, a hátad majdnem súrolja a bútort, a könyék felfele elmozdul, majd a karod erejébõl visszanyomod magad az eredeti helyzetbe, ismétlés: orrvérzésig.
Másik, bármilyen súlyzónak nevezett tárgyat két kézzel megfogni, fejfölé tartani, majd tarkóhoz leengedni, onnan szép lassan visszanyújtani a kart a fejfölé. titka: a könyök végig a fülnél marad.
A kar adottság, sok nõ a felkarjára hízik, de ez sporttal teljesen eltüntethetõ. A szép izomos vékony nõi kar már szép látvány, apa is beszállhat, hátha az övé sem olyan, mint Mel Gibsoné...
ZSomimama
zsomimama (zsomimama)
 


Nagyon köszi. De Apáról inkább ne beszéljünk. Õ egy kicsit lusta. Én belevágok. Dóri
 
 


Sziasztok! LCsilla, ez a fogyasztó izzasztó nadrág pontosan milyen, és hol lehet kapni? Én még ilyen tekercselésrõl sem hallottam, hogy kozmetikán kívül, házilag is lehetne. Ez is érdekelne, mert a hasamon már csak egy pici van, de az nagyon nehezen mozdul, hiába tornázok.
Üdv,
Liesel
Liesel
 


- Super CALLANETICS - DVD anyag
Szétdaraboltan letölthetõ a [url=http://callanetics.uw.hu/" TARGET="_top]http://callanetics.uw.hu/[/url] oldalról. (Rövid útmutató ott található)
Ha valakinek valami nem stimmel, akkor emilezzetek!
Hajrá mamik, legyetek szépek!
 
 


Sziasztok!

Zsomimama! Légyszí segíts újra Kép !
Ugyan a lapos has topicban írtam neked, de hátha itt hamarabb jársz. Tehát szeretném megtudni, hogy a hasizom gyakorlatos képet milyen könyvbõl másoltad ki (be szeretném szerezni a könyvet)
Régen sportoltam (versenyszerûen is utána kedvtelésbõl), de az utóbbi idõben nagyon ellustultam (igaz volt egy sportbalesetem is, aminek finoman szólva elég kellemetlen következményei vannak). DE HÁLA NEKED újra kezdek mozgolódni, a gyakorlataidat, amiket leírtál szívesen végzem Kép és a tanácsaidat szívesen megfogadom (érzõdik, hogy nem csak a könyveket fújod, hanem van tapasztalatod is, ami lelkesítõ Köszi Kép

Ha újra elkezdesz dolgozni, hol fogsz tevékenykedni? Szívesen járnék egy ilyen "edzõ-nénihez", mint Te. Társaságban mégis csak könnyebb edzõdni.
Bocs, kicsit hosszú lettem

Köszi, Phaedra
***
Phaedra
 


Szia Phaedra!
A könyvrõl a másik topicban írtam.
Éppen azon gondolkodom mostanság, hogyha lejár a gyedem, akkor egy kis kiegészítés miatt lehet, hogy ezt lenne a legegyszerûbb a gyerkõcök mellett csinálni, plusz én is jól érezném magam. Én Gyõrben élek, de nézz körül, ott ahol élsz, biztos sok torna, és edzõterem van. Itt is fontos, hogy tényleg hiteles legyen az oktató, és persze segítõkész.
Tényleg nagyon örülök, ha bárki legalább csak egyszer is végig csinálja a gyakorlatsort. Tudom magamról, hogy min megy keresztül egy nõi test az évek során, és hogy sokszor se kedv, se idõ....
Ami a legfontosabb elv itt is nálam,: ahhoz, hogy kaphass bármit, elõbb mindig adni kell. És ha ezt tudom adni, bárkinek, akkor miért ne?
Sok kitartást, és jókedvet mindenkinek
Zsomimama
zsomimama (zsomimama)
 


Szia Zsomimama!
Köszi. Azért a TF (TE) jegyzetboltban megpróbálom beszerezni.
Bíztam benne, hogy talán Te is Bp-en...
Valóban sok torna és edzõterem van (még több edzõ és aki annak vallja magát Kép - ezt tapasztalatból merem mondani), de benned tetszik a hozzáállásod, a segítõkészséged, érzõdik a hozzáértésed (nem ragozom tovább Kép ) így "igazi" személyes ismeretség nélkül is. Tehát ezért kérdeztem.
Még egyszer Köszi, Phaedra
***
Phaedra
 


Szia Zsomimama!
Voltam a jegyzetboltban, s nagyon segítõkészek. Arra kértek, hogy legalább kb a jegyzet címét és kb kiadási évét mondjam meg. Tudsz ebben segíteni?
Köszi, Phaedra

ui. ha sikerül fellelnem hálám jeléül ajándékba Te is megkapod Kép
Phaedra
 


Egy edzõmtõl, Tamás Sándortól kaptam 13 éve....
Lapokban.Sajna
Zsomimama
zsomimama (zsomimama)
 


SZia Zsomimama!

Remélem tudsz nekem segíteni.

elõször is elkezdtem konditerembe járni.
melyik az a gép, amelyikkel formálom a fenekemet de nem fogyasztom, ez hülyén hangzik, de nekem tetszik hogy olan gömbölyûbb, csak egy kicsit meg van ereszkedve, és nem szeretnék nem lapos feneket szeretnék. és melyik az amelyikre mégcsak véletlenül se üljek rá.

mennyi idõ múlva látszik majd valami eredmény?
(pl a combom kicsit meghízott-összér. brrrrrrr.)
persze nem türelmetlen vagyok, csak kíváncsi.

az normális hogy már voltam 3x és szinte nincs is izomlázam. 2 naponta magyek. mehetnék napont ais, vagy az durva lenne?

az alhasamat mivel tudom lefogyasztani? nem árt a császáros sebemnek? (közvetlenül fölötte van a hurka :-(( )

Köszönöm a válaszodat, Míra

UI. Gyõrben csinálsz most edzéseket?
Míra
 


Szia Mira!
A végén kezdem.
Most nem csinálok, illetve néha, magamnak, meg a tesómnak, akinek 2 császárja volt, meg sok vágása.
Bármilyen lábemeléses gyakorlat jó, alhasra, a laposhasasban is vannak ilyenek.Mindenképpen jó a taposás, lépcsõzés, futópad, 20-30 perc, izzaztóan. Biztos van olyan gép, amit állva kell használni, és a lényege, hogy a lábad beakasztod valami tartóba, és emelheted oldalra, hátra, ez is jó. A legjobb a féllábas guggolás, térdfájósok csak óvatosan!!
Ha van lábtológép(guggológép), ott a legegyszerûbb, kisebb súlyt kell használni, és csak egy lábon csinálni a gyakorlatot, ezt nagyon lehet érezni, és tuti gömbölyítõ hatása van. Persze felváltott lábbal kell csinálni.Kép
Ha nincs, jó egy mezei szék,zsámoly, pad, stb, a fal, vagy valami rúd mellett, itt egyik lábad behajlítod hátra, sarok fenék felé, a másikkal pedig amilyen mélyre tudsz, guggolsz, és vissza. Az ellentétes kezeddel, ha kell kicsit kapaszkodhatsz, de ne a kezeddel emeld magad. Ez nagyon nehéz, de jó, és otthon is lehet.
A heti 3-4 alkalom már hatásos. Persze a topmodellek naponta járnak...
Izomláz: egyéni, alkati dolog. NEkem állandóan volt, van, ha mozgok, amikor napi 2-3 edzés volt akkor is.
Van olyan, akinek csak néha van. A gyakorlatok között nem szabad sok pihenõidõt tartani, sétálgatni, beszélgetni, elég 1-2 perc, egy korty víz. A pulzusszámot végig magasan érdemes tartani így, a hatás kedvéért. Elég, ha max, 60-90 percet töltessz el így, egyébként tényleges intenzitásnál, nem is bírod végig ugyanúgy.
A császáros sebnek nem árt, ha nem 6 héten belül szültél. A tesóm is öszze van metélve, és tornázik rendesen.
Sok sikert
zsomimama
zsomimama (zsomimama)
 


Zsomimama!
azért köszi
Phaedra
Phaedra
 


Szia Zsomimama, nagyon szépen köszi!!!!!

a lábtológép az amikor féllábbal felállok, és a másikkal tolom hátra a lábamat, miközben a hajlatnál van a súly? mert ez nem úgy hangzik mintha guggoló lenne, de tolónak toló.

szóval még 1x köszönöm szépen, és ha még kérdésem van ugye
jöhetek ?

Míra

(Ma vacsivendégek voltak, pizzát csináltam, és annyit ettem ... most meg persze dagad a hasam ...)
Míra
 


Sziasztok!
Hallottatok már a tae-bo-ról? Engem nagyon érdekelne, hogy ha valaki kipróbálta már, hogy tetszett neki. Szerettem volna megvenni a videókazikat, de a tv-shop, ahol kapni lehetett bezárt, úgyhogy lemaradtam róla. Ha esetleg megvan valakinek, szívesen meghallgatnám a véleményét róla.
Sylvike
 
 


Kedves Zsomimama!

Több helyen is olvastam, és most Te is írtad, hogy pár korty víz az edzések közben.
De miért?

és mi történik akkor ha mondjuk nem iszom közben? Sõt még utána sem?
Ezzel rontok valamit a szervezetemben? vagy csak a párolgás utánpótlására kell?

Köszi a választ: Maya


Lenne még 1 kérésem, Gyõrben tudsz ajánlani jó konditermet?
Maya
 


itt vannak linkek a témára
[url=http://www.terasz.hu/main.php3?id=enciklopedia&os_id=2029&menu=1&k=1&gyoker=17&page=belso&PHPSESSID=e6f2a4b7ae547e57d4094c39c1e4b645" TARGET="_top]http://www.terasz.hu/main.php3?id=enciklopedia&os_id=2029&menu=1&k=1&gyoker=17&page=belso&PHPSESSID=e6f2a4b7ae547e57d4094c39c1e4b645[/url]

[url=http://www.fitline.hu/fitnesz/taebo.htm" TARGET="_top]http://www.fitline.hu/fitnesz/taebo.htm[/url]

fórum
[url=http://www.szinhazforum.hu/kerdezz.asp?fid=3" TARGET="_top]http://www.szinhazforum.hu/kerdezz.asp?fid=3[/url]

[url=http://www.sulimagazin.hu/ARCHIV/2001/4/cikk2.shtml" TARGET="_top]http://www.sulimagazin.hu/ARCHIV/2001/4/cikk2.shtml[/url]

[url=http://www.fitness3line.hu/programok.htm" TARGET="_top]http://www.fitness3line.hu/programok.htm[/url]

--------------------
Alakformálás mesterfokon
[url=http://www.noklapja.hu/cikk.php?id=10&cid=1514" TARGET="_top]http://www.noklapja.hu/cikk.php?id=10&cid=1514[/url]

Álomszép fenekek
[url=http://www.noklapja.hu/cikk.php?id=10&cid=6068" TARGET="_top]http://www.noklapja.hu/cikk.php?id=10&cid=6068[/url]

Alakformálás = zsírtalanítás?
[url=http://www.noklapja.hu/cikk.php?id=10&cid=4808" TARGET="_top]http://www.noklapja.hu/cikk.php?id=10&cid=4808[/url]

Milyen edzést válasszunk?
[url=http://www.noklapja.hu/cikk.php?id=10&cid=1521" TARGET="_top]http://www.noklapja.hu/cikk.php?id=10&cid=1521[/url]

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Én dicsekedni szeretnék nektek:
21 kg-ot híztam terhességem alatt, 74 lettem.És 5 hónap alatt vissza is ment 20 kg!!
Tljesen jók a régi cuccaim!!!
Majdnem olyan az alakom mint volt!!
Hogy mitõl?
1. Szoptatás
2. Minden nap 2 õra séta intenzív tempóban a babakocsival
3. Normális adagok, kevés édesség is belefér. A sok olaj kerülendõ

Na mit szóltok??
És még fitnessbe se jártam
 
 


Hát Bogi nagyon irigyellek! Én még mindig küzdök, bár sok ismerõsöm szerint nem látszik hogy szültem. Naná hogy nem látszuik, mert van önkritikám, és az eddig hordott feszes cuccokat nem hordom, a normál pólóim hasi pólók lettek hála a megvastagodásnak.
Olyan észrevétlenül alakultam át, kicsit vastagabb láb, nagyobb derék, ... és nem nagyon akar lemenni, igaz én sem teszek meg mindent az ügyért.

Szóval klassz neked!!!

Gio
Gio
 


Szia Gio!
Köszi.
De ne add fel te se!
Kevesebb kaja, több mozgás- biztos meglesz az eredménye!
Kitartás, drukkolok!!
 
 


Hát Bogi, én is irigyellek!

Bár, az elsõvel 28 kg-t híztam, igaz kórosan sovány voltam (173 cm, 54 kg). Szoptattam, órákat gyalogoltam a babakocsival, még édességet sem ettem, kizárólag olajjal, zsírszegényen fõzök. Az eredmény: 0 kg. (Szülés után lement egy hét alatt kb. 10 kg)
A másodikkal errõl a súlyról 9 kg-t híztam és a kórházból 1 kg-val soványabban jöttem haza, mint amikor elkezdtem a terhességet. Most is szoptatok, gyalogolni nem igazán tudok, mert valaki sokkal lassúbb nálam, mégis rámférnek a 40-es cuccaim. (A 38-ast már nem akarom hordani!) Mégis fogynom kell, mert nem mindegy, hogy préselõdsz, vagy felveszed. Gondolom ti is érzitek a különbséget!

Sziasztok!
Solya
 
 


Sziasztok!!!
Solya, na, elökerültél, na jo, én is elökerültem... Irhatnal...
En a terhességem alatt nem hiztam sokat, söööt, eleinte fogytam. Viszont a szoptatas nagyon felhizlalt, a Babam rengeteget evett, igy én is...Kb 10 kg jött ram, 40-es cuccokat hordtam. Viszont van 1 cuki kis betegségem, velemszületett. Bar be van allitva a hormonadagom, örületes tempoban elkezdtem fogyni... Nem vagyok 1 szép latvany, ruhaim lötyögnek, mar a 38-asok is, sokmindenböl 36 kell... A nyaron olvasgattam itt, hogyan kellene lefogyni. Most meg hiznom kéne... Se étvagyam, se nem hizom még a csokiktol sem...
Lanyok, vannak nagyon csinos duci nök!!! Jobb egészségesen cipelni par fölös kilot, mint lefogyni, nyuzott arccal rohangalni, és éhezni... Bar én nem éhezem, de nyuzott vagyok... Ha valaki jokat eszik, kiegyensulyozottan taplalkozik, nem zabal be mindent, amit talal otthon, nagy baj nem lehet. Csak, ha valaki nagyon hajlamos hizasra. Vagy, ha hormonzavaros...
Mindenkinek jo fogyast!!! Vagy pedig fogadjatok el magatokat par kiloval nehezebben!!!
Puszik. Kép
Vendég
 


Kukacz,
te mindig akkor jössz, amikor Solya hazautazik! Kép Most kb. egy hétig nem lesz még. De hivatalosan én sem tudom! Kép Csak lestem! Kép (Amúgy a fent jegyzet tavaly novemberi, nem most "került elő" Kép)
Ami meg a soványságot illeti, van egy új topik, keresd meg, valami olyasmi a címe, hogy Jaj, nagyon fogyok!
Ha Anaypocot keresed, ő biztosan meg tudja adni a pontos címet. Nekem sajna nincs szükségem rá...Kép
Kíváncsi
 


Kivancsi!
Na, azért olyan nagyon sovany nem vagyok, épp tetszem magamnak. Bar a ruhaimban ugy festek, mint 1 hajléktalan, aki minden ruhajat az üdvhadseregnél kapja... Mindegy, vettem 1-2 farmert oszt ok. Az Uram viszont küldözget dokikhoz, ö aggodik...
En sajna TUDOM, miért fogyok, nem hiznék, ha több csülköt ennék pékné modra sem, meg ha naponta felfalnék 8 puncstortat sem... Viszont, ha a pajzsmirigyem ugy dönt, hogy na, most hiiizunk 1 kicsit, 1 hét alatt is felkapok 10 kg-t, még, ha nem is eszem. Jo, mi???Kép Es ez igy megy nalam... Kezdem megszokni... Ha visszajön a 10kg, majd megint jövök ide tanacsokért, hogy kellene fogyni...Kép
Solya nem örökre utazott haza???
Pussszantyuuu.
Vendég
 


3 az 1-ben! A CSINOS ANYUKÁKÉRT!

Szeretnél egy olyan babakocsit, amely extra fordulékony, esővédővel és szúnyoghálóval felszerelt, és egy mozdulattal futókocsivá vagy biciklis utánfutóvá alakíthatod? Két gyerkőcöt vinnél egyszerre? Sebaj!
Akkor nézd meg a honlapom: http://www.bringababy.hu

Keserű Zita
06-30-2222-680
zkeseru@univill.hu Kép
 


Phaedra írta: Sziasztok!
De jó, hogy rátok találtam...!
10 hónapos a Mackólányom. Szülés óta sikerült 10 kg-ot leadni, de még mindig van 20 ronda kilóm. Elõzményeim: Igaz, hogy nem mind a pocak korszak alatt jött rám: tini koromig tornásztam s ez után alkati adottságaim miatt állandóan meg kellett küzdenem a súlyomért, azaz állandó fogyókúra. Ez után is rendszeresen sportoltam (kondi terem, aerobik, kocogás, bicikli). Pár éve történt egy sport balesetem, nevezetesen ívszalag szakadás, tehát a derekam szinte állandóan fáj (idõnként szinte meg sem tudok mozdulni). Ebbõl következik, hogy minden mozdulatot meg kell gondolnom.
Mivel a baba elég nehezen jött össze, így a Dr. leállított a fogyókúrákról. Sajnos így jött össze egy jelentõs többlett.

Ma ajánlotta nekem egy nõvér ismerõsöm a 'SZÛZ TEÁT és a SZÛZ TEA KAPSZULÁT". Valaki ismeri esetleg ezt a szert??? Állítólag 100%-osan gyógynövényi és segít. Valamint az is kérdés, hogy szoptatás alatt fogyasztható-e?

Zsomimama!
Tudom, hogy az elsõ lépés nálam a hátizom erõsítés lenne (az úszás sajnos nálam kizárt). Tudnál nekem ebben segíteni? Talán már találkoztál is hasonlóval (fent leírtak) edzõi pályafutásod alatt.

Köszi, sziasztok Phaedra
***



Szia!

Én 20-at adtam le diéta, torna (otthoni dvd-ről) most már zumba is, és nagyon odafigyeltem a kajálásra semmi cukros vagy fehér lisztes pékárú.
Mondjuk az anyagcsere elképzelhető hogy belassul arra meg van probiotikum (pl Protexin) és azzal sem lesz baj.

Andi
 


Én a Pu Erh tea kapszulát szedem, egyelőre jól érzem magam, kicsit hajt, de az evésre is nagyon odafigyelek, sok kefír, korpovit, gyümölcs, fitness menü, sovány túró, sovány húsok, halak.

Előzmény: 3 szülés után a kezdetekhez képest 15 kg súlyfelesleg van rajtam, de elég zavar, mert olyan vaskos vagyok.

Valaki aktív itt?

Sziasztok!

Klarka

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
 
 


Szia!

Én tegnap döntöttem el,hogy valamit kezdeni kellene magammal. :(
Szülés után +3 kiló volt rajtam, de amíg tejem volt szépen jött még hozzá 5. :(
159 cm vagyok és 63 kg. Jó lenne 56-ig lemenni (terhesség előtt ennyi voltam) vagy esetleg 53-ig.
Esti 6 utáni vacsit kihagyom (nehéz lesz csak nézni,hogy este apa jóízűt eszik meló után), mozogni fogok többet és zöld teázom minden evés után.
Meglátjuk,mi lesz! ;)

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
 


nincs itt senki? :(

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
 


Sziasztok! Egy kis segítség a tudatos fogyáshoz ha bevállaltok napi 20 perc mozgást egy vadonatúj edzési módszerrel, amely mindenek előtt mélyizom-stimuláló, akiváló és térfogatnövelő hatásában különbözik a klasszikus testépítő tréningektől. Amplifitness http://www.testszepito.hu/

UI.: Az első alkalom ingyenes utánna kedvezményes áron lehet bérleteket vásárolni.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet: