Új privát üzeneted érkezett!

Taptau :lol:
Igyekszem!

Mot :lol:
Mi volt a 4d-n? Fiú - lány????!!!!! :roll:
Várom a híreket!!! :lol:
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a dícséreteket a 4D-re! Nekünk is nagyon tetszik :lol: :lol: :oops:

Share!
Nem semmi a fecskendőkészlet!
Szerencsére én nem találkoztam még olyannal, aki rosszat mondott volna a gyerekünkre azért, mert lombikos! Adnék is neki!!!! Különben is, állítólag a lombikos és inszemes babák különlegesek, mert őket már akkor várják, amikor a hagyományos babákról még nem is tudnak a szüleik! Olvastam, hogy nagyon jó a babáknak, ha nagy szeretettel várják őket, ettől jobban fejlődnek, és hát mi ugye elég hamar tudunk a létezésükről, és drukkolunk, szeretjük, várjuk!

Viki!
Kislány lesz, mostmár másodszor is mondták, meg is tudták mutatni, és tök jól elmagyarázta a hölgy, hogy mit kell nézni, a végén már mi is láttuk :lol:

Mot!
Lettek 4D képeitek? Föl tudsz tenni róla? Olyan kíváncsi vagyok!

Chesti!
Légyszíves, ha a táblát egészíted ki, akkor 18-án lesz a következő vizsgálat (a 34. heti,aztán már a ctg-k jönnek) és ma reggel arra jutottunk, hogy Veronika lesz a neve. Niki hogy viselkedik, rugdos fájósakat? Nekem a bordarugdosás a legrosszabb, főleg a bal alsó bordáimra specializálódott. De legalább így biztos hogy fejjel lefelé van, mostmár csak nem fordul meg...

Taptau!
Majd én is kérdezgetek homeopátiát, ha nem baj.

Jön valaki bababörzére?
Szép estét mindenkinek!
Rozus

KépKép
rozus

Rozus :lol:
Akkor gratula a gyönyörű kislányhoz! A Veronika szép név :)
Bababörzére nem hiszem, hogy kimegyünk, mert most nincs egy vasunk sem, de babaáruház túrára indulunk ma az biztos. Felmérjük a terepet, hogy mit hol lehet olcsóbban kapni, remélem jól fogom bírni a menetet. :D

Hali
Viki
nviki
Budapest III. kerület

Puncis!!!!! :)

Nagyon-nagyon boldogok vagyunk!!!!!!

Millió puszi Nektek!!!!!

Krisztina van a pocakban!!!!
mot

Íme Kriszti BABA!!!!
mot

Kép

Bocsika!!!
mot

Sziasztok!

Hát Mot,nagy-nagy gratula Krisztinához!!!!!

Rozusnak meg a Viktóriához!/és nagyon szívesen segítek,ha tudok/

Nagyon szép nevet választottatok,mindkét picurnak!Nekünk lánynevünk abszolut nem volt,egyszerűen nem jutottunk dűlőre,na de nem is kellett.

Szép napot mindenkinek!
:lol:
taptau

Na,az előbb elfelejtettem írni,hogy voltunk pénteken a BMC-ben.
Vittünk be képet és megmutattuk a Mátét.Nagyon jó érzés volt,ahogy mindenki körülzsongta.Még a Szűcs doki is odajött,üdvözölt minket és közölte:"Jól sikerült ez a baba!" Mondtam neki,hogy jöhet a következő.Erre Ő:csak semmi görcsölés,nyugodtan próbáljuk meg spontán (fél v. egy év türelmi idővel).Hát azon leszünk!

Puszancs!
taptau

Mot :lol:
Gratulálok a puncishoz :wink:
Te, ezen a képen én nem tudom kivenni a babát :wink: , de biztosan nagyon szép.

Pusza
Viki
nviki
Budapest III. kerület

Ja, amit elfelejtettem hirtelen megírni:
Ma voltunk a Minimanóban, ahol egy csomó minden jó dolgot láttunk /kivéve a babakocsikat/ és egész jó áron, utána voltunk a Babadiszkontban a Lehel utcában, ott is jó áron van kiságy meg pelenkázó, a Stop Shop-ban a Kenguru Gold baromi drága oda ne menjetek. Aztán még voltunk Budakalászon az RS-ben, ott láttuk ugyanazt a kiságyat meg pelenkázót, mint a Babadiszkontban csak pár ezerrel drágábban.
No, ez a mai magyar babaágy helyzet.

Mot
Ti hol vásároltok /vásároltatok/ ágyat meg pelenkázót? Ha van valami jó ötleted írd meg nekem /nekünk/ légyszi.

Köszi
Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Mot, gratula a kislányhoz!!! Krisztina szép név. Kis puncis. :) :) Nálunk ha minden igaz, vegyespáros lesz, mint Vikiéknél, az egyiknek állítólag látták a kukiját, hát tényleg olyan volt. :) :) A máiknak nem láttak semmit. Végülis mindegy, én minden variációnak örültem volna... :) Ezzel gondolom Ti is így vagytok.

Viki, köszi. :) Ha a 4 hét eltolódást leszámítjuk, egész hasonlóak vagyunk. Én ultrahangon a Molnár drnál voltam, de a Szathmáry is nagyon jó, talán ő a legtapasztaltabb. És nagyon alapos. Jövő héten megint UH, és akkor lesz AFP eredmény is. Ágyat én az interneten nézegettem, találtam is egyet, ami nagoyn hasonló ahhoz, amit majd kapni fogunk, egy magyar gyár gyártja, az a neve, hogy faktum, a honlap címe: www.faktumbutor.hu . Amilyen pechem van, azt az egyet kizárólag a Brendon forgalmazza. Persze aranyáron. Hát mindegy. Tegnap mi is elmentünk nézelődni, bár én egyelőre terhesruhánál tartok, hát komolyan ezeknek teljesen elment az eszük... Mindent aranyárban mérnek. Na mindegy, ha van ötletetek, szóljatok. Egyet találtam, az egész jó, 2 in 1 ruházat, a két Mammut közötti utcában. Van honlapjuk is, www.2in1collection.hu.

Rozus, a Viktória nagyon tetszik, szép név. :)

Taptau, biztos jó érzés lehetett bevinni a bébit! Szeretnék már ott tartani!!!

Chesti, mi újság, mártóztatok? Képzeld, találtam egy olyan honlapot, melyben a doktor néni azt fejtegeti, hogy 13-16. hét 4. hónap, 17-20. hét 5. hónap, stb... Rögtön rád gondoltam, az én fejemben már teljes a káosz, hogy mit hogy kéne számolni.

Share, szép a gyűjtemény. Hányinger??

Most nézem a táblázatot, jó sok rószaszín rubrika lesz!!! :) :)

Mindenkinek szép napot!

Lucia
lucia1

Viki, az Árkádban van egy Babybell bolt, ott volt egy szuper iker babakocsi 3 kerekű, nagy kerekekkel, és 75 ezerről 38 ezerre volt leértékelve. mi még nem merünk vásárolni, ha Ti igen, jó vételnek látszik!!!

Lucia
lucia1

Sziasztok!
Taptau, Lucia!
Nem Viktória, hanem Veronika lesz (azt is írtam szerintem)! Bár a Viki is tetszik, de azt a hugom már stoppolta! A faktumbútorosok az RS áruházba is szállítanak megrendelésre, az olcsóbb, mint a Brendon, hátha oda is visznek olyat, érdemes megkérdezni.

Mi már majdnem mindent megvettünk, még pár dolog van hátra (légzésfigyelő, mérleg, ilyenek). Bár a legtöbb dolgot kaptuk. Már jól összehasonlítgattam az árakat, és szerintem a legtöbb dolog a babyfun-ban a legolcsóbb (Csalogány u.) www.babyfun.fw.hu oldalon lehet megnézni. Szerintem még Aventes termékeket is érdemes itt venni. Az pl. elég fura volt Nekünk, hogy néhány dolog olcsóbb itt, mint magánál a fő forgalmazónál. Pl. mi vettünk monapel mosható nadrágpelenkát (környezetbarát és olcsó): a monapel oldalán drágább árak vannak, mint a babyfunabn. Viszont a bolt maga nem a legcsillogóbb, ilyen pinceszerűségben van, és az eladó hapi elég sokat beszél :lol:

Terhesruhák: mi találtunk egy készítőt, aki szállít pl. a Kenguruba, meg láttam már a Brendonban is cuccát. Minden mérete van XS-től XXL-ig és készen vannak, nem rendelésre megy. Mi mindent onnan vettünk ősszel 16000ért vettem két nadrágot, két fölsőt, egy egyberuhát. Most meg a barátnőmmel voltunk, aki vett két szoknyát, három fölsőt két nadrágot, és az egész nem volt 20000. Tényleg harmada áron van a legtöbb dolog, mint a boltban, volt már, hogy butikosok is vásároltak, míg én próbálgattam. Ja, és helyben azonnal fölhajtja, ami nem jó, vissza sem kell menni érte.
Gondolom, legtöbbeteknek messze van, de azért megadom a címét: Suzanne kismamaruha készítő 1173 Bp. Bélavár u. 125. tel: 257-52-94. Én eddig sosem jelentkeztem be, csak odamentem, szinte mindig ott van, mert ott is lakik, de aki messziről jön, annak érdemes hívni előtte.
Remélem, tudtam segíteni. Már többekenek ajánlottam, és mindenki elégedett volt. A pláza árak tényleg megfizethetetlenek! Még a bababörzén is drágábban láttam kismamaruhákat!

Szép napot mindenkinek!

Rozus és pici Veronika

KépKép
rozus

Szép napot Pocakosok!

Lucia,hidd el nagyon hamar eljön ez az időszak!Én alig vártam.hogy egy picit nagyobb legyen és itt van ni,már mászik,pakolászik,édesen gügyög.Hipp-hopp eltelt ez a 7 hónap. :lol:

Rozus,ezer bocs,biztos félreolvastam!De a Veronika is nagyon szép név! :D

További szép napot! :wink:
taptau

Sziasztok!

Rozus, ne haragudj!! félrenéztem! Veronika is nagyon szép. A védőnénink is Veronika.

Taptau, már nagyon várom! Akkor Máté is téli baba olt. Ja persze, február. A Máté név is tetszett nagyon, csak már van Máté a családban.

Megvan az AFP eredménye, ahol a pajzsmirigyhormonjaimat ellenőrzik, ott gyorsabbak mint a Jánosban, és képzeljétek van tök szupi kis programjuk, nemcsak a korra, terhességi hétre illesztenek, hanem belekalkulálják azt is, hogy IVF és hogy ikrek!!!! Így az AFP 82,7 (1,18 MoM) lett! Tökre örülök!!!

Chesti, mi újság? Ilynekor már jelentkezni szoktál!

Mindenkinek további szép napot!

Lucia
lucia1

Lucia :lol:
Milyen véletlen! Mikor a 18.heti UH voltam a Jánosban, a váróban pont egy olyan kismamával beszélgettem aki a Molnár dokit várta./ő is ikres, lombikos és vegyes volt/ No, ezt jól leírtam :lol:
Kismamaruha: a Margit Kórházzal szemben van a Christina Moda nevü kismama bolt, na ennek a ruháít lehet kapni a Corában egy kicsit olcsóbban.
Igen, minden, de minden nagyon drága, akár nekünk kell akár a babáknak.
Köszi a babkocsi tippet, ez tényleg nagyon jól hangzik, de még én sem merek vásárolni, bár kikalkuláltam, hogy még kb. 2,5-3 hónapig vagyok "mobil", aztán szerintem daru kell hozzám.:)
Gratulálok az AFP-hez!!!!

Nekem valószínű a kislány Boglárka lesz a kisfiú még változó, vagy Roland vagy Dominik.:) Ezek persze még 126 -szor változhatnak addig míg kibújnak, lehet Béla és Gizi lesz belőlük:))))))

Halló Többiek, ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!
nviki
Budapest III. kerület

Hali!

Viki,valld be titkolt szándékod,hogy Gizi és Béla legyen gyermekeid neve!!!!!!!Második névnek is kitűnő! :lol:
Na jó,csak viccelek!

Egyébként a barátnőm ikrei/szintén BMC-2.lombik/,most egy évesek:Boglárka és Benedek.

Na,pá!
taptau

Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy fellebbentem a fátylat a NAGY TITOKRÓL
és leirom a gyermekek lehetséges neveit.
Ezeket még Viki sem tudja!
FIÚK:-ZEBULON vagy ZÉNÓ :lol:
LÁNYOK:-Eufruzina v. Ursula v. Klotild v. Matild :lol:
Ebből a listából is látszik, hogy fiú nevekkel hadilábon állok :lol:
Jó éjt!
wolves

Sziasztok!

Vikiéknek,egy kis segítség,hogy legyen a tarsolyba fiúnév is bőven:

-Zajzon,Zebadiás,Zerind,Zongor/már csak az 'a' hiányzik a végéről/
Zuboly

Remélem ennyi elég egyenlőre,a Z-ből!

Jó éjszakát!
taptau

Sziasztok!!!

Bocsi a betolakodásért!!!

De vannak eladó kislányruhák 56-62-es méretben.Teljesen újak,nem tudtuk használni őket.Nagyon kedvező áron adom.Képet tudok mindenről küldeni.

Köszi.
Anita.
csanita

Kedves Párom!
Tessék innen elmenni és máshol hülyeségeket irogatni :lol:

Taptau :lol:
Köszi a remek jó tippeket. Asszem a Zongor/a/-on elgondolkozom! :lol:

Csanita :D
Üdv. neked!
Szerintem várjuk a képeket meg az árakat!
Köszi

Viki
nviki
Budapest III. kerület

hahó

Itt is itt vagyok!Chesti! Végre beengedett!
zuzmó

Sziasztok!

Na megjöttünk :) nagyon jó kislányok voltunk panasz nem lehet ránk :) Nagyon jól birtuk az utat, pisilni is csak akkor kellett amikor kiszálltam az autóból :) Egyszer még Nikivel be is mentünk a tengerbe :) Kb fél óra volt mire hozzászoktattam szép lassan magam, sokan minket figyeltek, és mosolyogtak amikor sikongattam ahogy a pocimhoz ért a viz :) Jóó volt :)
Szupi helyünk volt amugy, és csodálatos kis öblöt találtunk magunknak :)
Most viszont megyek is takaritani, meg mosni meg ilyenek, mindenkinek gratula a táblát javitgattam, nézzétek meg lécci a hét+napok jól vannak e és az adatok is rendben vannak e.

Gratula a két punishoz :lol:

Lucia és Viki még nem jutottam előre hogy legye a vegyes páros :( ötleteket várom :)

Puszi mindenkinek

Kép

Nikivel a tengerben :)

Kép

U.i: Zuzmó irta hogy számolják a terhességet: :)

szóval az a lényeg, hogy a 280 nap az 10 holdhónap, ami egyenként 28 nap.
a terhességet ugyanis holdhónapban számolják és 1 hónap 4 hét, nem pedig 4 hét és pár nap, de a köztudatban a naptári hónap a hsználatos ami 30 vagy 31 nap, így lesz kilenc hónap meg náhány nap
chesti

Sziasztok!

Chesti,akkor légy üdvözölve itt is!A másik topicba írtam már ,bocsi!

Nagyon jó a kép,szuper lehetett!

Na pá mindenkinek!
taptau

Viki,nagyon szívesen!Küldök még ha kell!(nem tudom, hogy passzol a vezetéknevetekhez a Zongor/a/?
taptau

Chesti :lol:
Azé' nem vagy semmi, ekkora hassal elutazni messzire.
Amúgy hol voltatok? Lemaradtam. Gyönyörű tiszta a víz.
Én azon elgondolkozom, hogy 200 km-es útra elinduljak-e, pedig még csak 20.hetes vagyok. Ja, és baromi béna is vagyok, mert ma reggel sikerült elesnem a fürdőszobában. Fáj a jobb lábam végig meg a fenekem. :( Na, ennyit rólam.
A vegyeshez nem tudod megcsinálni, hogy fele kék fel meg rózsaszín?
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Lányok, Fiúk! Gratulálok a kislányokhoz és vegyes párosokhoz! Nagyon szép neveket választottatok.
Niki, Wolves, tetszett a házastársi csatározás. Nem is értem, mi problémátok a fiúnevekkel. :lol:

Mi is eldöntöttük a neveket. Apa úgy érezte, amíg nincs neve a babának, nem tud vele megfelelően kommunikálni. Luca és Máté a választásunk. Látom, hogy a Máté népszerű a BMC-s kismamák körében. :) Viszont a tegnapi UH-vizsgálaton tanúsított magatartásának köszönhetően, apukája elnevezte Csibészkének. Ameddig a neme kiderül, ezen a néven szólíttatik.

A tervek szerint szeptember 8-ára volt beidőzítve a 12. hetes uh. Csakhogy 4-5 napja nagyon feszült alul hasam, hétfőn aztán felhívtam a dokimat. Azonnal berendelt. Előre hozta az uh-t, hogy lássuk, biztos, minden rendben van-e. Csodálatosat élményben lehetett részünk. Apa is ott volt (8-án nem tudott volna jönni). Csibészke 6 cm-es izgő-mozgó kis emberke. :) Tapasztalt uh-s a dokim, de csak nagy nehezen sikerült a nyaki redőt befogni, annyira mozgatta a kis fejét. Mintha rázta volna, hogy őt ugyan el nem kapjuk. :) 1,4 mm a nyaki redő. Megvan a 2-2 keze-lába, kalimpált is rendesen. Nálam v.szeg a méh hirtelen növekedése okozza a feszülést-hasogatást. Ameddig nem múlik el, nem állhatok le az Utrogestannal, és tilos a szex :( + sok-sok pihenés. Éppen most szerettem volna elkezdeni a tornát és az úszást. Így jártam.
A méhlepény a mellső falon tapadt meg. Azt hiszem, én még jó ideig várhatok arra, hogy megérezzem a mocorgását, és utána sem lesz a hasam "domborzati térkép". Ezt el kell fogadnom.
Teszek fel képet, de nagyon rossz a minősége. Nem is értem, a monitoron nagyon jó volt. Ha magyarázatot igényeltek, szóljatok. :wink:

Mot, csatlakozom az előttem szólóhoz. :) Én sem látom igazán, hogy mit hol találok. Írj légy szíves, használati utasítást. Gratulálok Krisztihez!

Chesti, én ma vagyok 12+0, javítsd légy szíves a táblázatban. Legközelebb szeptember végén megyek majd uh-ra, és október 5-ére terveztük be a védőnővel az AFP-t.
Kellemes lehetett a kis kiruccanásotok. Nem volt hideg a tenger? Nagyon tetszik a fotó. Niki első úszós élménye.

Taptau, tájékoztató füzetet szerinted küldenek postán is? Nagyon érdekelne, de nálunk (ismereteim szerint) nem lehet ilyesmit beszerezni.
Amikor a babát visszük bemutatni, akkor a saját dokinkhoz megyünk, vagy a tanár úrhoz is illik beköszönni?

Rozus, tetszenek a képek. :D Én is olvastam arról, hogy a lombikos, ill. inszemes babák sikerültebbek. Azokon kívül, amiket leírtál, még az is ok, hogy ők válogatott sejtekből fogantak. :) Ezért olyan okosak és szépek. :)

Lucia, a hányinger elmúlt, néha rosszullétek, de ezt már inkább az alacsony vérnyomásomnak köszönhetem. Nálatok is helyreállt már a rend? Gratulálok a "feltételezett" vegyes pároshoz!

Valaki kérdezte, hogy a fecskendőket a terhesség alatt gyűjtöttem-e össze. Igen, a 6. héttől. Először arra gondoltam, hogy az összeset bevárom, aztán rájöttem, hogy akkora mennyiséget nehézkes lett volna elszállítani. Esetleg iderendelhettem volna egy veszélyes orvosi hulladékot elszállító járművet. :lol: :wink: Lucia segíthetett volna a megszervezésben. :shock: Bocsi, a hülyéskedésért, de igyekszem viccesen felfogni. A hasam már olyan mintha verne a férjem. A doki is ijedten nézett tegnap, mire eszébe jutott, hogy minden nap szurkálom magam. :)

Kép
share

Csibészke lemaradt az előbb.
Kép
share

Viki!!!! :lol:

Írtam privit,képeket inkább mélben.

Anita.
csanita

Szia Share!

Végre,hallani felőletek! :lol: Hát én sem igazán látom Csibészkét,pedig volt egy-két képünk nekünk is.De úgysem ez a lényeg.Hanem hogy mindketten jól vagytok.Nekem is volt hasonló húzódó érzés,ne ijedj meg.Mondjuk amekkora hasam volt nem is csodálom! :roll:

Ha gondolod,megpróbálhatok szerezni neked ilyen füzetet!

Hát mi úgy mentünk oda,ha szerencsénk van összefutunk a dokival is,de feleslegesen nem akartuk zavarni. A recepción odaadtuk a képet és pont jött Szűcs doki.De tudod én eleve hozzá járok és fél év múlva mindenképp találkoztunk volna az éves szűrésen.Amúgy meg tökre emlékezett ránk.
Majd meglátod milyen jó érzés babával bemenni!

Na pá!További jó pocaknövelést. :lol:
taptau

Share :lol:
Én kérdeztem a szuris dolgot. Amúgy én még mindig itthon örizgetem a használt fecskendők nagy részét. :lol: Emlék.
Örülök, hogy már nincs hányingered. Egy kolléganőm /első inszemes/ 10.hetes és abszolút nincsen rosszul. A mázlista :lol:
Tényleg nem túl jó a fotó, de élőben minden más. :D , az lényeg, hogy ti láttátok amit kellett.
nviki
Budapest III. kerület

Viki :) horvátban voltunk, Pulán. Nagyon szép kis kialakitott öbölben voltunk, ha jól emlékszem 600 km-t utaztunk.
Amugy ki mennyire érzi magát bevállalósnak, én még simán "hegyeket" mászok, kirándulgatunk, persze nem vagyok gyors vonat csak szép lassan :)
Nagyon vigyázz magadra, átéreztem hogy elestél, ezzel nagyon nagyon vigyázz.
Múltkor én is borultam egyet a kertben, eléggé megijedtem, de aztán pocit védve oldalra döltem el, és csak a térdem alatt lett kéklila folt.
Nem jöttem rá excelben hogy lehetne a vegyes szines dolgot megoldani, ha valaki excel master kérem jelezze :)

Share :) kis izgőmozgó bébitek van :) és a bűvős 12. hét :) Örülök, hogy minden ok, és a rosszullétek elmúltak nagyjából :)
A tenger amugy nem volt meleg :) elég sokáig szoktattam magam, és csak lépésről lépésre mentem befelé, Kicsit azért ijedeztem mi lesz ha a pocimhoz ér majd, de nem lett semmi baj :)
chesti

Chesti :lol:
Eddig is nagyon figyeltem magamra, ezután meg még jobban fogok. :lol:
Csak hülyéskedtem a vegyes színessel, adjál neki egy harmadik színt és abból tudni fogjuk, hogy azok mi vagyunk. Jó? :D
Azért vigyázz magadra te is "bevállalósanyu"!!!
nviki
Budapest III. kerület

Taptau, köszi az infót, és a próbálkozást. :)

Viki, szerencsés kismama a barátnőd. Azért Luciához képest, én még jól jártam. Az összes szurimat én meg sem próbálom eltenni. A Puregon pent fogom őrizgetni. :)

Húú, nagyon rossz az uh kép. :( Nem elég kontrasztos. Pedig próbáltam rajta javítani. Egy kis segítség: középtájon látható egykis olvális folt, az a teste, és alatta kis fehér vonal a gerince. Azon felfelé haladva balra kerek foltocska a kis feje. Fehérebb vonallal elhatárolódik a koponyája. Az eredetin a férjem még a szemét és az orrát is látja, tehát elvileg ránk nézett. Nekem az már homályos. A fejétől jobbra fehér pontocskák az bal ökle-keze. Éppen a fejéhez emeli. Mintha vakarná, hogy "mit akarnak ezek itt tőlem?" :lol: A másik keze a hasán van, de az már szerintem totál nem látható. Törzsétől jobbra a lábacskái felhúzva. A vízszintes-szerű fehér folt a lábfeje. És a nagy paca fölötte a méhlepény.
Majd novemberben megyünk 4D-re, és akkor talán értékelhetőbb fotót tudok mutatni a kis Csibészről.

Lányok, vigyázzatok magatokra!

Ruhákról, bútorokról akartam még írni, hogy nekem nagy szerencsém van egy kedves barátnőmnek és a családnak köszönhetően. Az én kiságyam még megvan, remek állapotban. Újrafestjük vízbázisú festékkel és kész is. Csak matrac kell. Kb. 6 hónapos koráig böcsőben szeretnénk altatni. Unokatesómék kölcsönzik + légzésfigyelőt is. A barátnőmtől kapok kölcsön (visszadási kötelezettség mellett, mert még várnak rá a családjában) 4 kismama-nadrágot (2 derekas, 2 kantáros) + rengeteg babaruhát, pólyát, stb. Nem lehetek elég hálás neki. Nekünk tul.képpen csak a babakocsit és bébihordozót, ill. egyéb kiegészítőket kell megvásárolni. Persze saját ruhájában hozzuk haza a kórházból, és azért biztos, hogy fogok neki venni ezt-azt, de nagy segítség lesz mindez. Felsőkkel sem leszek bajban. Inkább most lesz gáz, mert kismama gatyák még nagyon lötyögnek, sajátok már nem igazán kényelmesek. Nem baj! Megoldjuk! :)
share

[quote="share"] Én is olvastam arról, hogy a lombikos, ill. inszemes babák sikerültebbek. Azokon kívül, amiket leírtál, még az is ok, hogy ők válogatott sejtekből fogantak. :) Ezért olyan okosak és szépek. :)

TÉVEDÉS !! PONT AZ ELLENKEZŐJE !
épp az a gáz, h. a lombikgyerekeknél nincs meg az, h.a leggyorsabb, legfürgébb, legegészségesebb
kiskatona érjen célba.. már persze ha a donorapukának egyáltalán van ilyen. hanem akit dokibácsi úgy gondol, szóval nincs meg a természetes kiválasztódás...

persze önáltatásnak nem rossz a fenti teória.
arabella

Arabella :twisted:
Nagyon szépen megkérnélek, /mivel már olvastam máshol is remek jó véleménnyilvánításaidat/, hogy húzzál el légyszíves a pék retkes faszára, mert itt baromira semmi keresnivalód nincsen.
Hát, ennyi....

Köszi, ha elhúztál.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki!!!
Szép volt!!Ezt nem hagyhattam ki! :lol: :lol:
És természetesen IGAZAD VAN!!!!!!
Vendég

Még az a szerencse, hogy a BMC-ben és egyéb meddőségi központban nincs keresnivalóm.. :lol: 8) :lol:
Viszont az internet és a Babanet egy nyilvános fórum, de ezt is biztos olvastad már "máshol". Háááát.. én is olvasgatok máshol, mint ahogy te is, és ugyanakkor megtisztel, ha klasszikusokat böngészgetsz, mint az én hozzászólásaim.. :lol: :lol:

De azért egy kis brainstorming éjszakára:
Szerinted miért nem tapad meg / marad meg a mesterséges embriók nagy része?? Mert a természetes szelekció már az elején kimaradt, és itt korrigál az emberi szervezet !
Meg - tudtommal - a terhesség nem betegség, naná, hogy nem - és miért lesz a lombikosok többsége mégis veszélyeztetett terhes?? soooook fekvés, no munka és szex és társai??????????????????? VaLami akkor nem stimmel mégsem...
arabella

Sziasztok lányok és Mot!

Viki, egyetértek veled, arabella húzzon el! DIREKT KIS A-VAL. Ráadásul bődületes baromságokat ír. A lombikbébik tényleg "jobban sikerültek", egyfelől, mert a fogantatás előtt készülünk rájuk, vitaminok stb., másfelől mert a legjobb sejteket választják ki. Holnap ha akarjátok keresek tudományt is hozzá, ez a lüke meg addig is húzzon el, semmi keresnivalója itt.

Viki, tetszett a házastársi évődésetek. Ez nálunk is így megy. És a Gizike/Böbe Gézuka hívójelek is magvannak. Viccen kívül, normális neveink is vannak, lánynevek közül pl. előkelő helyen szerepel a Luca, mint nálatok, Share. :) :)

Chesti, örülök hogy épségben és egyben megjöttetek, klassz csajszi vagy!!! Az excelben lehet cellát felosztani, ha jól emlékszem, így tudnád két színre szinezni őket.

Mindenkinek szép estét!

Lucia
lucia1

Arabella te tényleg segghülye vagy. A normális teherbeesések aránya ciklusonként egy mondjuk 30 éves nőnél 10-12%, a lombikkal 30-36%. Vajon miért?

A lomvbikterhesség önmagában nem veszélyeztetett terhesség, ezt is rosszul tudtad.

És most húzz el a jó fenébe.
lucia1

Ja és arabella, állításodnak tökéletes cáfolata saját magad vagy...
lucia1

lucia,
1. Ne keress tudományt, az önáltatásodra nem vagyok kíváncsi. Nyilván egy valag pénzért, amit a szar gyógyszereitekért meg a beavatkozásokért kifizettek, kell valami ilyen típusú "marketing" is a teherbeesési százalékokról, mert különben senki nem vállalná be. :lol:
Ha 10-12% lenne a normál teherbeesések aránya, mint ahogy te írod, már kihalt volna az emberiség - szóval ezt a f@szságot velem nem hiteted el. De élj ebben a hitben, ha neked így könnyebb.

2. Aki gyereket akar vállalni, nem mesterségesen, hanem spontán fogantatással, ugyanakkor tervezetten, az is készül rá, hidd el - hogy téged idézzelek, "vitaminok stb". Gondolom anno te is hagyományos úton készültél, és a mamád szeretettel várt, és nem mérgezte DIREKT a testét.
Úgyhogy ez az érvelés ismét gyenge lábakon áll.

3. Ja, akkor miért íratja ki magát minden lombikos táppénzre? Legalábbis ezeken a meddő fórumokon ez a trend. Attól függetlenül, lehet, h. nem veszélyeztetett terhesség.

Ja, amúgy ez valóban elég MEDDŐ 8) vita : 1 okos ( :arrow: arabella, direkt kis A-val :lol: ) a sok hülyével szemben... úgyhogy el is húzok. :lol: vegyétek úgy, h. ti nyertetek. Legalább ennyi öröm érhet titeket is az életben.
arabella

arabella,

szomorúan tapasztalatom, hogy ennyi az össz örömöd ebben az életben, nyugodj meg, az élet megbosszúl, leszel te még nyomorúságos helyzetben, de azon hidd el, a gyógyszer nem segít. Már most sem segítene, hiszen beteg vagy. Ez egyértelmű. Lelki sérült. Sajnállak, szánalmas életed lehet.

Ennyi.

Kép

Kép
zsókuci

T.Arabella!

Megprobálnám érthetően elmagyarázni neked a dolgokat.De valószinü-
sithetően SZŐKE vagy, majd megprobálok lemenni a szintedre.
Halvány fingod sincs, hogy az e fórumon lévők miken mennek/mentek
keresztül és még miken fognak.Ide értve a lányokat és fiúkat egyaránt.
te kb. a felénél kikészültél volna.
Érdekes például az is, hogy rengeteg olyan pár jár az ilyen centrumokba akik
teljesen egészségesek mégse lesz természetes uton gyerekük, és az orvosok
is csak széttárják a kezüket.
Tény, hogy ez egy nyilvános fórum, de ugyan akkor a topik cim is irányadó
kell hogy legyen.Ebből következik, hogy neked semmi keresni valód nincs
e topic keretei között.Valamint eléggé nyilvánvalóan kitünik abból
a magyrázatból hogy "ez egy nyilvános fórum", hogy neked komoly
személyiség zavaraid lehetnek.Tudod a Nünbergi per résztvevői-/a te kedvedért:a II.Világháború náci háborús bünöseinek pere/ - is azt harsogták, hogy "parancsracselekedtünk"! A te szajkózásod is hasonlóan fest.
Képzeld!Nem irok és nem olvasok olyan fórumokat, amik nem az én érdeklödési körömbe vagy személyes érintetségembe tartozik.Néhány példa,
hogy te is megértsd:-homo- és biszex pasik,-szado-mazo,-fétis,...stb...
/Ja, de fogalmad sincs mik ezek!/
Ami számomra nyilván való, hogy téged nagyon kevés EMBER bir elviselni
mert minden olyan dologba bele szólsz amihez semmi közöd.Ez az út fog téged
elvezetni a keserü öregkorba, amikor már senki sem fog veled szóba állni
a környezetedől, mert már mindenkit feljelentettél.
Éppen ezért kérlek hanyagold ezt a topicot és keress fel egy specialistát.
Remélem van még remény, mert a remény hal meg utóljára.
És még egy jó tanács:GONDOLKODJ ÖNÁLLÓAN!
Maradok tisztelettel:WOLVES
/és nem véletlen ez a nickem, ja és NVIKI férje voltam/
wolves

Kedves Arabella!

Először is, kikérem magamnak és a többiek nevében is ,hogy lehülyéztél minket.

Másodszor, ez egy békés topic volt ezidáig és hogy továbbra is az maradjon megkérünk,hagyj minket békén.

Harmadszor ,örülj neki,hogy TE nem szorulsz efféle kezelésekre,de ha ez minden vágyad ,hát kívánom neked!!!!!!!

:twisted:
taptau

Taptau,
ennek a szerencsétlennek van elég baja, és máson nem tudja, így rajtunk próbálja a haragját, rosszindulatát kiélni!
De persze ezt mi nem hagyjuk!
Gonosz leszek, de lehet Ő már nem, de gyermekei kerülhetnek még ilyen helyzetbe,és kívánom, hogy tehetetlenül álljon a dolog előtt, és ne találjon rá megoldást!
Egyébként meg az élettől megkapja amit megérdemel!!!!
Üres, sivár élete lehet, hisz abban leli örömét, ha másokat csesztet.
Magányos, elhagyta a férje, gyermekei lehet nincsenek(csak azt írja), vagy tök egyedül űl otthon....Majd szépen lassan megjülyül.
Úgyhogy "kedves arabella", menj specialistához, és szakadj le a mi kis topikunkról!!!!!
Gyermekeiden éld ki magad, és ha van gyermeked, örülj neki, hogy megadatott!De én az ilyennek még kutyát sem adnék!
Na jó éjt!
Vendég

megjülyül=meghülyül
Vendég

Sziasztok Harcos Csajok! :lol: és a hívatlan vendég :twisted:
Még egy és tényleg egy utsó dolog, amit le kell írjak. Most vagyok 5 hónapos iker terhes és még csak 1 hete, hogy nem dolgozom és nem azért mert lombikos vagyok, hanem azért mert két baba van. A természetes úton teherbeesett kolléganőm 1 babás és hamarabb elment táppénzre, mint én.
Na, most már tényleg jó éjt Mindenkinek.
nviki
Budapest III. kerület

Viki!
Ez attól is függ, ki milyen munkakörben van. Én ha terhes leszek, azonnali táppénz, mert emelgetnem kell..És elég nehezen jött össze, így nem kockáztatunk!
de az ilyen kis arabella félék ezt nem érthetik...
Egyébként meg semmi köze hozzá, hogy ki mikor megy el táppénzre. Szánalmas barom, de kívánom, adjon neki a jóisten valami elfoglaltságot, hogy a saját háza táján söprögessen!!!
Vendég

Csajok, a Kriszti tett föl képet a Mátéról a másik topicban!

Igaz csak inszemes baba,de a legfürgébb,legokosabb,legszebb!!!!!!!!!

Jó éjszakát!
taptau

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?