Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sajnos tegnap még a buli előtt bekukkantottam hozzátok...
Kedves Maminkó igazán jólestek soraid a buli előtt...:( Ez az időzítés számomra sokmindent elárul...

Úgy gondoltam, először nem válaszolok, nincs értelme...
Majd arra gondoltam végülis miért ne, de előre bocsátom többet soha nem fogok válaszolni az ilyen hozzászólásokra...
És mentegetőzni sem fogok többé, ha valaki igazságtalanul itélkezik felettem, aki ismer és kedvel, az tudja, hogy milyen ember is vagyok, aki meg nem az írhat bármit...

Nem tudom honnan gondolod, hogy miattam búcsúzott el Móni... Tény, hogy adódtak problémáink, de kultúrált módon igyekeztünk egymással magánban megbeszélni...
Kelimónit kedvelem és tisztelem, kértem én is, hogy ne menjen el innen, hisz itt mindneki nagyon szereti, szívünkhöz nőtt.
De mint láthatod már jelentkezett is, boldogok a nagyonhelyesGergővel és ez a lényeg!:)
Egyébként, ha az ember a másikat tiszteli, kedveli, és már-már baráti a kapcsolatuk, akkor már csak a másik iránti tiszteletből/szeretetből sem fog vele nyíltan a világ szeme előtt "problémát megoldani" és ugye ez a topic sem erről szól!!!

Személyemet illetően... szerintem:
A hozzászólásaink nem fedik személyiségünket, de még magunkat sem igazán... Nem lehet hozzászólásokból embert megismerni, inkább csak lelkivilágának egy pár sorát a sok-sok millióból...
Egy fórumon, egy témakörben nem emberekkel találkozunk, hanem véleményekkel/gondolatokkal, ami attól olyan szép, hogy különböző...
Persze a sok-sok gondolat mögött ott vannak a kedves fórumtársaink is:)
Én nagyon szeretem a Gólyahíres és a Babanetes találkozókat is, mert ott megismerhetem személyesen is a nicknevek gazdáit:)
Szeretek esténként tiszta lelkiismerettel ágyba bújni!! Még férjemmel is úgy fekszünk le, hogy átbeszéljük az esetlegesen adódó nézeteltéréseinket!!!
Ha megbántottam valakit, az hidd el, nem direkt volt, és most kérek elnézést aki úgy értelmezte mondataimat!!!
Nagyon kedvelem pl. Matibát a fórumról, ő már többször úgy érezte, hogy bántottam, de utána rögtön megkérdezte, hogy tényleg bántottam-e...
Örülök neki, hogy mindig tisztázhattam vele, hisz 1-1 mondatot ezerféleképpen lehet értelmezni!!!
Szuperboszival meg nagyon különbözően gondolkozunk, de mégis nagyon kedvelem, és őszinte szeretettel várom a kicsi Zóra érkezését, és kívánom neki, hogy minél könyebb szülése legyen!:))
Megbántani nem tudnék senkit sem, aki ismer az tudja.
Ezt a fórumot Amneris nem azért hozta létre, hogy bántsuk egymást, hanem azért, hogy egymással összefogva segítsünk mindenkinek az öribabára várás nehéz, nagyon nehéz időszakában... Az pedig külön öröm, hogy nem öribabára várósok is barátaink lettek többen is:)))
Én a topic összes lakóját nagyon-nagyon kedvelem, rengeteget köszönhetek nekik!!!!:)))
Nagyon boldog vagyok mikor találkozunk személyesen is, és nagyon sajnálom aki nem tud eljönni a találkozókra...

Dícsérgetem magam... :) Férjem jót nevetett ezen, és őszintén örült neki, hogy ezt írtad:)) Mert ő tudja a legjobban, hogy mennyire önbizalom-hiányos vagyok!
Talán írásaimban próbálok ezen felül kerekedni, lehet...:) Ezt még nem vettem észre...
Viszont barátaim már figyelmeztettek, hogy állandóan összecserélem a betűket, vagyis gyorsan próbálok írni... Azon vagyok, hogy javuljak:)))
Az építő kritikát mindig szívesen veszem!!:)

Túlfütöttségemről:
Igazad van, nagyon-nagyon BOLDOG vagyok, el sem tudod képzelni mennyire...!!!!!!!!!!!
És sokat, nagyon sokat sírok.... Régebben bánatomban, mostanában a boldogságtól:)))
Tudod az tud igazán boldog ember lenni, vagyis az tudja igazán felfogni, hogy milyen jó dolga van, aki volt nagyon boldogtalan is...
Nem írtam erről sohasem, ezután sem fogok, hogy milyen szomorú és szerencsétlen életem volt kb. 20 éves koromig... (Bár sokmindent elértem a magam erejéből, de alapvetően mégis..)
Nagyon sok rosszat a saját bőrömön tapasztaltam meg, a szegénységtől kezdve, az erőszakon át a betegségekig minden ért minket, a közvetlen családomat és engem is.
Tudod volt időm, hogy megtanuljam, minden kis dologban, minden rosszban megtalálni a jót, a szépet, az élet értelmét...
Hogy mosolygós és vidám ember legyek ehhez 2 dolog kellett, az egyik az egyéniségem, ami mindig optimista volt, a legrosszabb időkben is... A másik pedig anyukám, aki olyan szeretettel nevelt fel hármunkat, amit leírni nem lehet...
Aztán végre boldog lettem, kitisztult az ég, hiszen rámtalált a Hercegem hófehét paripán, és kisütött a Napocska:)
Majd a meddőség újabb megpróbáltatásai...
És másodszor is -mindjárt 1 éve-, újra kisütött a Napocska, mikor megtudtam, hogy megszületett a kisfiam!!!
Ettől a pillanattól tudom, milyen IGAZÁN Boldog embernek lenni!!!!
Ettől erősen, rendellenesen túlfütött lettem, állandóan sírok és örök hálát adok a sorsomnak, hogy megkaphattam e sok-sok csodát... Anyukámat, testvéreimet, szerelmemet, kisfiamat!!!:)))

Nem bántottál meg egyébként, elgondolkodtam, de nem magamon, hanem azon, hogy miért is nem ismersz...
(Megsúgom, mostanában már nem fogok túl sűrűn jönni, nappal anyuci, éjszaka pedig főiskolás leszek, hogy elérjem álmomat, (az én családomban) az érettségi mellett diplomát is szerezzek, mert még senki nem rendelkezik egyikkel sem...:)) )

Napsi

KépKép
napsugaracska

Vivi!
Marcin kétmilliónál kiakadt a pusziszámláló 1,5 hónapos korában... :-) Néha mondja, hogy hagyjál már, de egyébként elég jól tűri.. :-)

Amneris!

Én annyira imádtam, amikor így aludt rajtam Marci!! Csak azt sajnáltam, hogy olyan ritkán fordult elő.. Akkorákat aludt az ágyában, nem nagyon akartam "zaklatni". Azért előfordult, hogy elaludt az ölemben és 4! órát ott szunyált. Isteni volt!!!! Majdnem bepisiltem a végén.. :lol:

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Már két órája olvasok, de az utolsó oldalakat csak felületesen. :shock: Hűha, írtatok ám lányok! :P

Naniga: A jövő hónapban elkezdünk majd vásárolgatni, most már tényleg, de azt hiszem még nem állítjuk fel a szobát. :roll: Elkezdem készíteni a képeket, lényegében, gyorsan kész lesz minden, azt már tudom. :roll: Mindig mikor elindultam, hogy vásárolunk, megtorpantam, hogy olyan messze van még. Azért nem hagyunk semmit az utolsó pillanatokra! :lol:

Moncsi: :lol: Meg vagyok. Most kicsit tényleg rossz a kedvem, de ez sajnos családi ok. A nagybátyjámnak meg vannak számlálva a napjai. :oops: Szóval inkább a családdal voltam. :roll: Igaz nincs kórházban, nem vállalta a kezeléseket már. :roll: Így most kétszeresen nehéz, de eltereltem a figyelmem, egy kis festéssel. :wink:

Mindenkit ölelek! :lol: A gyerkőcök nagyon tündériek, sokat néztem a képeket. Így jár aki lemarad, és olvasással töltheti az estét, aztán meg nem marad írni valója.

Ja még valami: Engem soha nem bántott meg se Kelimoni se Napsugi, nekem mindketten hiányoznának, de nem csak ők, hanem az egész fórum. Mert attól, hogy nem írok mindig vissza, olvasok folyamatosan, a párommal megbeszéljük az itt olvasottakat, sőt az anyukámmal is és a nővérkémmel is, amikor találkozunk. És bizony sokat segít bizony helyzetekben minden információ. Bárki írhat egy kedves szót, vagy mondatot, vagy hasznos tanácsot amire emlékezni fogok-fogunk, éppen ezért akárki távozna innen nekem hiányozna. :wink:

KépKép
ancsúr

DI_TI: nemcsak a kispasiknál kell lopni a puszit, Csenge sem egy nagyon bújós fajta, ilyen típus, kénytelen vagyok tudomásul venni. :( Időnként szalad hozzám magától, átölel, simogatja a fenekemet :) :) , meg nagy kegyesen hajlandó jóreggelt-puszit adni, de ennyiben ki is merül a bújás nála. Viszont a délutáni alvás után szigorúan kiköveteli, hogy simogassam a hátát - ennyivel be kell érnem egyelőre.
De még van egy esélyem, hátha Vincus kompenzál majd. :lol: :lol:
rkata

Olyan vagyok mint a boravalom mindig mindenrol lemaradok.Koszonom hogy ott lehetem veletek a hetvegi talin es koszonom hogy kicsi fiam igy fogatatok!
Meg nem olvastam teljesen vissza ezert nem ertek sokmindent de nem babasok, babasok ???Valahogy szerintem ez itt nem kerdes.Pofatlanul de en itt vagyok.Ja es meg a lombikosok forumat is olvasgatom igaz ofda mar nem irok de nem azert mert nem engednek vagy en nem akarnek hanem az ido hiany miatt.Anyos na hetvegen nalunk voltak!Jol idozitetetek a temaval mert pont jo a kapcsolatom vele,de nem is a fiam a gond nalunk.Ok minket szeretnek, de ha mi megyunk az a kenyelmes nekik na meg ha sogornom es en vegig halgatjuk 100x hogy ok mennyire sokat segitetek.Erdekes a mi viszonyunk szeretem es tok jol el is vagyunk de idegesiteni is tud pl. nala senki nem dolgozik tobbet (legalabis o igyx erzi)Na jo ezt be is fejezem mert pihizni szeretnek ma. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ancsur nagyyon sajnalom.
Na a bujasrol meg annyit, mikor életemben eloszor foghatam Csabikat a kezemben 4 oran keresztul ultem egy nagyon ingatak kenyelmetlen aluminium szeken es megszunt akor az ido erzekem.Mikor mondtak hogy menem kell akor volt gond mert eleg nagy gond van a gerincemel es nem igazan tudtam megmozdulni.De a megszokot fajdalmat akor nem is ereztem.Na jo ejt mindenkinek puszi szep almokat!Olyan jo hogy vagytok nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Koszonom.Na most mar en is szipogok!
móncsi+3

Lányok!
MI az, hogy babások és nembabások?????? :evil:

Hát nem egy csapat vagyunk!

Irgum-burgum, erre kell visszajönnöm!!!!!!!

MI minden történt itt! Na, jó, én mindenkinek meghagyom a döntés jogát, hiszen ide csak akkor ír az ember, ha szívesen teszi!

Magamról: sikerült "félrelépnem"! Naná, hogy nem volt ott a férjem :D Megcsúsztam anyuéknál és kificamodott a bokám, rá se birtam állni, éjszakára feldagadt és úgy éreztem, darabokra tört a csontom! :?
Anyukám már az ügyeletet akarta hívni, alig tudtam lebeszélni róla!
Aztán szakember megállapította, hogy a szalagom mozdult el, helyre is pakolta! Hát, nyüszítettem, mert nem akartam ordítani :oops:

Mostanra javulni látszik a dolog, már táncoltam is Regivel! :wink:

Megmondósdi: emlékszem anyósomék sem repestek, de mikor megmondtuk, hogy már mindenhol jártunk, mindent megtettünk, mégsem lehet saját, elfogadták. Azóta apósom "cicakisasszonynak" hívja Reginát és persze imádják! A szüleimmel nem volt "gond", mert ők meg engem imádnak :wink:

Valószínűleg még nem leszek pár napig, de hétvégén már biztosan hallotok rólunk!

Puszi mindenkinek!!!

Kép

Kép
rayo

Ja! Pusziról: Regit még lehet agyonpuszilgatni! Imádom, mikor az arca és a nyaka közötti részt puszilom, olyan kis kövér ott, olyan puha és finom...
Nem hangzik idétlenül?????

Kép
rayo

Sziasztok!

Nagyon jól sikerült a szombati tali! :D Úgy örülök, hogy megint találkoztunk egy páran. Egyedül azt sajnálom, hogy a gyerkőceim után való rohangálás miatt nem tudtam veletek sokat beszélgetni! :D Ha hiszitek, ha nem, én estére nagyon elfáradtam, azért is nem vállaltam a vasárnapot is.

A képek nagyon jók!!!! Az biztos, hogy Zsófinak nem kell majd bátorságért menni a szomszédba, simán megölelgeti a fiúkat! :lol:

Napsi!
Köszi a cd-ket, nagyon jók, a zene ovi jön be nálunk a legjobban! Az emilt megkaptad? A "ví vöröset"? :lol:

Rkata!
Kingus sem volt bújos kisebb korában, de amióta látja, hogy kerül fordul és Zsófi jön, akkor ő is támadásba lendül! :lol: Úgyhogy még ne add fel!

Rvan!
Kérjük szépen majd a fotót az új szerzeményről! :lol: Örülök, hogy anyukád jobban van! :lol:

Ancsúr!
Veled még nem találkoztam, remélem majd egyszer erre is sor kerül valamelyik találkozón! :D

Di ti!
Kingus azóta is emlegeti Mátét! "Olyan aranyos volt az a baba, akivel táncoltam!" :lol: Te tudod mire gondol ugye?! :lol:

Amneris!
Úgy örülök, hogy mostanában ilyen sűrűn jelentkezel! Zitus napról-napra szebb, és olyan érdeklődő a tekintete. Azt hittem hétvégén ti is jöttök! :) Aranyos amit írtál az alvásról! :D Én ma annak is örültem, amikor Zsófi megfogta az ujjamat és behúzott a szobájukba, hogy megy aludni! Mostanában olyan szeretgetős, és ez furcsa, mert Kingus ennyire nem volt ilyen! :lol: De ezek tényleg jó pillanatok!

Tvicky!
Örülök én is annak, hogy alakul a helyzet nálatok is! :D Nemsokára jelentkezem, csak most fogászatra járok! :(

Végre tudtam nektek írni, beelőztem a férjem a gépnél!!! :lol: :lol: :lol:

Teszek fel pár képet:
Kép
Kép
Kép

És még valami: találjátok ki, mit jelent Zsófi legujjabb szava: "titu".

kizsó

Tirza, Struga! Kavicska?
A vasárnap du nekünk is jó, és a játszótér is jó ötlet, először a Haleszra gondoltam, bár lehet, hogy jobb lenne olyan ami be van kerítve.Szerintetek? Ha nem igazán jó az idő, vagy ha gondoljátok szívesen látnánk benneteket nálunk is, legalább megnéznétek a macikat.
Hadd dicsekedjek egy kicsit az újaknak: ugyanis az enyém az egyik legnagyobb játékmackó gyüjtemény kis hazánkban!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tirza!
Bizony létezik a kétféle eljárás, mert nekünk is újra kellett csinálni az alkalmasságit, de beszéltem egy másik megyei tegyeszes ügyintézővel, aki azt mondta, hogy náluk az alkalmassági lejáratáig többször is lehet örökbefogadni, csak valami minimális adminisztráció van.
Képzeljétek voltam a tegyeszben érdeklődni. Bár az ügyintézőnk nem volt képben rólunk (azt mondta két hét múlva keressem és akkor pontosan megmondja hol állunk, meg akkor lesz egy tegyeszes összeröffenés és hátha pont lesz más megyéből baba) de azt mondta, hogy a mi megyénkben roma kislányra 2-3 pár vár összesen, ami azért nem rossz hír.
steiff

Sziasztok

Megérkeztünk, olyan rövid volt ez az egy hét, de ti nagyon szorgalmasan irogattatok ahogy látom.

Elmondás: Mi nem mondtuk el, hogy örökbe fogadunk, csak amikor már szóltak, hogy lenne egy kisfiú. Akkor szóltunk anyósoméknak, hogy készüljenek mert hozzuk az unokájukat. :D
A munkahelyemen hamarabb tudták, mert ott meg kellett mondanom, hogy GYED-re készülök.
Nem azért nem mondtuk, mert esetleg féltünk a reakcióktól, hanem úgy gondoltuk, majd ha már konrétum lesz, elég akkor szólni. Ellenkező esetben minden hétvége erről szólt volna, és így megnehezítették volna a várakozást. Olyan kis türelmetlenek.
Nálunk hál istennek nem volt senki a családban aki ellenezte volna.

Pusziról: Peti már nem nagyon díjazza, ha puszilgatom, sőt az arcát törölgeti utána. Amikor bölcsibe járt, minden reggel amikor megpusziltam megkérdezte, hogy: "anya, ugye nem vagyok rúzsos?" Hétvégén a déli alvás után van egy kis anyához bújás, de puszi nélkül. :lol:

Napsugi, ha jól emlékszem még nem írtam itt a fórumon a tesóról, illetve, hogy megvan a határozatunk. Nem titok, csak eddig valahogy nem került szóba. A férjem meggyőzött, hogy kell egy testvér, egy hugi. Amikor már kézzelfoghatóbb lesz a dolog, természetesen megosztom veletek.
Fénykép ügyben nagyon igyekszem. (Lehet, hogy kölcsönkérek egy digitális fényképezőt, és így egyszerűbb lesz :lol: )

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Bocsi,hogy csak most jöttem,de még az anyuéknál hagytuk a netet,(16000-ért nem vitetjük át)és nem jutottam mkég géphez a költözés óta.Most is a munkahelyemről írok.

Csütörtökön volt a nagy költözködés.Olyan fáradt vagyok,hogyitt a munkahelyemen kicsit kipihenem magamat :lol:
Már alakul a rend.....de hogy mikor lesz igazán az....Húúúú

Azért hogy ne menjen minden rendben,péteken eljöttünk Pestre vásárólni,és elhagytam valahol az igazolványaimat ( személyi, jogsi, tb-, adó- és a két napos lakcím kártyámat is).
Nem vagyok egy depis alkat....de az ideg szétvet.....Az is lehet,hogy nem is hagytam el,csak a kupiban elkeveredett,de csütörtökön még megvolt,mert egész nap a kocsiban volt.Péntek reggel még indulásnál megvolt....vasárnap pedig.........sehol semmi.
Bocs hogy ezzel fárasztalak titeket.

Annyit írtatok,hogy előbb írok aztán olvasom a maradékot,mert nem tudom meddig lesz időm.

Kedves Fejér megyeiek!

Mi is benne vagyunk egy találkában,de sajnos nekünk a 10-e nem jó,mert én nappalozok,7-19-ig.
Nekünk valami távolabbi időpont lenne jó,mert a másodállásomban,már 15-ig le vagyok kötve...sajnos mi nem vagyunk könnyű esetek a kétfelé 3 műszakunkkal :cry:
Néha még egymással sem találkozunk.
Jó volt látni a találkozós képeket.Nagyon helyesek a gyerkőcök.

Obea!
Gratulálok nektek a határozathoz!Szerintem ti vagytok az édesszülei a babátoknak!Hiszen már a vérszerinti szülei vagytok!!!
:D
A mi ügyintézőnk Dunaújvárosban van,de a székesfehérvári új hölgyet csak azért ismertük meg,mert betanítja a mi ügyintézőnk.Nagyon helyes,aranyos hölgy,és úgy megtanulta az anyagunkat..... :lol:

Napsi!
Nehogy szívedre vedd a mi kis háttérolvasónk irományát!!!
Szerintem ha valaki őszinte ,azzal nem lehet baj,és ha valakik közt folyik valami az az ő dolguk ,hogy lerendezzék maguk közt!
A túlfűtöttség mindenkiben benne van szerintem,aki annyit vágyakozik egy gyerek után mint mi.Szerintem én is kissé az vagyok,meg a férjem is,mert a babaszobában m,ár áll a kiságy,pedig még van hol rendetrakni. :lol: :lol:

Remélem nem száll el amit írtam,mert a gép az előbb kiírta hogy kapcsolat nélküli munka.
kavicska

A szabadságom alatt új rendszere indult a mh-en,és csinál furcsaságokat néha.De nem szállt el a cucc. :lol:

Elmondás:
Mi amikor eldöntöttük,hogy szándékozunk örökbefogadni ,elmondtuk az én szüleimnek,és elmondtuk a férjem szüleinek is.Az édesapám kivételével mindenki jól fogadta a dolgot,de amióta tudja,hogy mennyit ráköltöttünk a próbálkozásra,és látta hogy a legutolsó próbálkozás után mit éltem át.....nem ellenzi a dolgot.Igaz az én jó apám nem egy egyszerű pasi....de nem bánthatom,mert rengeteget segített,és segít nekünk a háznál.(nem anyagilag,hanem fizikailag)Egyszerűen félt minket.
Nem vagyunk gazdag szülőkkel eleresztve,de jólelkű emberek.
Egyébként a férjem családjában voltak olyan unokák,akik egy kétgyerekes menytől származtak(a sógorom volt felesége)máig úgy emlegeti anyósom ,mint fogadott unokák,pedig amióta a házasságnak vége,a két kölyök,le sem tojja a "nagymamát".
Így nem félek attól,hogy gond lenne.Egyébként nekem a környezetemben mindenki tudja,barátok,a vendégkörömben is szinte mindenki tudja ,és nagyon drukkolnak nekünk.Minden hónapban megkérdezik,hogy "mi újság babaügyben?"Szóval a mi kisbabánkat annyian várják...hogy megszámolni sem tudom.Mellesleg így ha megérkezik,nem lesz min csámcsogni,hogy "hallottad...örökbefogadták.."
Én szeretem nyíltan kezelni a dolgokat,mert akkor látják a környeztemben,hogy ez természetes dolog.Mernek kérdezni,és ez egy kis faluban lecsillapítja a kedélyeket.

Mi így gondoljuk.

Nagyon sokan a meddőséget is szégyelik.Én arról is úgy gondolkodom,hogy amiről nem tehet az ember,azt miért kéne szégyelnie.Ez egy "betegség",és azt sem szégyeli az ember,ha vakbélgyulladása,vagy náthája van,pedig az is betegség.
:lol:

Puszi téma:
Mi nagyon puszilkodósak vagyunk a férjemmel.A család és a barátok szoktak is emiatt viccelni velünk.
Én mindig is bújós voltam,és szerencsére a férjem is bújós.Remélem a gyerekünk is eltanulja tőlünk. :lol:
kavicska

Tirza,Struga,Steif!

Most számoltam ki hogy nekünk hol jó a találka.Sajnos csak 24-én vagyunk otthon mindketten,ez egy vasárnap.Majd megkérdezem a férjemet,de nem szokott ellenkezni,de 24-én is csak délután,mert én reggel lépek le éjszakából,és kicsit muszály aludnom.Bár ott meg lehet hogy a családom nyír ki,mert 23-án szülinapos vagyok,és éjszakázom.Lehet hogy meg akarnak köszönteni.
Na de majd lebeszélem róla őket :lol:
kavicska

Steif!

Nekem békagyüjteményem van.Na persze van pár macim is.Most ,hogy a kiságy össze lett szerelve,rá is ültettem párat(a számomra legkedvesebbeket),hogy ne legyen olyan üres ,és hogy várják a babát.
Majd ha rend lesz a házban(2010 körül) :lol: :lol: :lol: fényképezek,és teszek fel képeket a házikóról.

Na jól van egyenlőre nem írok többet,mert már megint velem van tele a topik.

Nem tudom mikor tudok legközelebb jönni,de igyekszem jönni,mert hiányoztok ám.

Sziasztok!
kavicska

Jó reggelt!

Kavicska látom megelőztél az írással, ilyen korán már bent vagy a munkahelyeden? Vagy éjszakás vagy?
Le a kalappal előttetek, hogy ennyi műszakot vállaltok. Nekem sokszor ez az egy is sok, bár már nyár óta gondolkodom én is a másodálláson, valamelyik nagyáruházba elmenni dolgozni délután, de még nem bírtam rávenni magamat, hogy jelentkezzek. Másodállásban visszamennék szívesen a szakmámba (kozmetikus) dolgozni, de alkalmazottat és csak délutánra nem nagyon keresnek.

Puszi:
Már nagyon várom azt a pillanatot, amikor majd mi is összebújhatunk a babánkkal, nagyon jó lehet már nektek babás csajok! Az biztos, hogy én is állandóan puszilgatni fogom.

Steiff!
Irigykedek is rendesen a macigyűjtemény miatt! :wink: :lol: Tavaly a kreatívos börzén láttam egy szemüveges kézzel varrt macit, már akkor beleszerettem, de sajnáltam a pénzt rá, persze utána megbántam, hogy nem vettem meg. Szombaton is így jártam a bababörzén, láttam egy tündéri sünis plüss rugit, nagyon tetszett, 1600 volt, és sajnáltam rá, mert használt volt, igaz nem látszott rajta, nem vettem meg, aztán amikor már pár sorral arrébb jártunk, mondtam a férjemnek, hogy mégiscsak megvenném, mert annyira szép volt, de persze mire visszamentünk már elvitték. :twisted: :cry:
tirza

Most nagyon boldog vagyok, mert elment az előző üzim, mert az egerem állandóan kijön a helyéről, és billentyűparanccsal küldtem el az írásomat, és sikerült! :)
Szóval folytatva:
Steiff!
Remélem Kavicska nem haragszik meg, de mi még találkozhatunk 10-én, mert ugye a cd-t is oda kell adnom., és ha Struga is ráér, akkor ő is jöjjön, és akkor meg a rendes megyei talit megtarthatjuk amikor tényleg mindenki ráér. Nekem a 24-e is jó, de Kavicska, ha tényleg szülinapod van előtte, akkor az utána való hét nem jó?

Kizsó!
Édes Zsófi, hogy huncutkodik a sapkában, férjemmel emlegetjük, hogy milyen segítőkész volt, nagyon aranyos volt, ahogy Csabikának mondta, hogy baba, baba. :)
Amikor mentünk a talira, akkor már kinéztem én is a csónakázást, de alattam biztos elsüllyedt volna a kishajó. :lol:
Meddig voltatok kint szombaton? El tudom képzelni milyen fáradtak lehetettek, mert én a délelőttől is nagyon lefáradtam.

Atan!
Nem csoda, hogy Peti így viselkedik, hisz kész nagyfiú már.
:D

Tviky!
Jött e-mail a léghajótól, most szombaton megyünk, már nagyon várom, azt írták, hogy kényelmes ruhába menjünk a gyakorlatok miatt, meg hogy hosszú lesz, 5 órás, és nem kell kaját, piát vinni.

Rayo!
Biztos vannak fájdalmaid, a férjemnek is volt ilyen balesete, ő is félrelépett :lol: de a focipályán, ő egy hét fekvőgipszet kapott, meg utána 4 hét felfújható sínt. Neked nem kellett begipszelni? Azért óvatosan azzal a tánccal!
tirza

Rayo: nem hangzik idétlenül :), én is ott puszilgatom VIncust (meg beleszuszogok a nyakába :) ), és oooooolyan jóóólesik! :lol: :lol: Tamás azt mondja (én ugye nem látom), hogy el szokott olyankor mosolyodni. :D
rkata

Kedves Steiff, Triza!

Akkor legyen 10-e! Szívesen megnézzük a macigyűjteményt! :) Kislányom azt kérdi: Igaziak??? :)
Jó időben , ha nem akarjuk Steiffék lakását feldúlni mehetünk a Placcba is. Ott ki lehet ülni iszogatni, eszegetni és lehet futkározni.
Rebe imádja az óriássakkot húzgálni.

Kérlek titeket, hogy pontpsítsunk akkor időpontot és helyet! Délután? 3 körül? (Egyébként nálunk mindegy, mert ritkán van már du-i alvás!

Kavicska! Sajnálom, hogy kimaradsz! Azért még ezt bepótoljuk!!! :)
Gratulálok a házhoz!

Mindenkinek szép napot!

Judit
struga2

Drága Norisz!

Boldog szülinapot!

Napsi! Képek a buliról?

Obea!
Már meg akartam kérdezni, hogyan tudtatok ilyen gyorsan felkészülni Grétike érkezéséhez? Ezen nem aggódtatok, hogy nem készültük el, mire hozzátok haza?

Kizsó!

Titu: nem tudom, szabad a gazda! :)
tirza

A szétválásról:
Én, szokás szerint, praktikus okait emelném ki: mi babások a fogacskákról, nyáladzásról, hozzátáplálásról cserélünk eszmét...ez kicsit már más téma, másra specializálodott ez a fórum.

Amneris a várakozóknak indította a másik fórumot, és ez így helyes, hisz más dolgok foglalkoztatnak a mindennapok során minket. Nem megbántásiból, de a céklafőzés, azért mégsem olyan érdekes téma ....nekem viszont rendkivül az, ugyanis Zsófi 4 hónapos maholnap és még nem tápláltam hozzá.
Itt ezen a topicon kérdeztem tőletek, ki mit ad, mi a kedvenc és főleg, hogyan kezdett hozzá? (Én ezt Balázsnál nagyon elrontottam, azért is érdekel a véleményetek!)
De, mivel akkor szinte csak várakozók irtak, elsikkadt a kérdésem.

Én már sok fórumon leveleztem régebben is, és az a tapasztalatom, hogy a kezdőtopic mindig specializálódik akkor, ha túl sokan lesznek a topictagok, vagy a problémák megoldódnak, vagy a topictagok közül sokan személyesen is ismerik egymást.
Ez nem sértődöttségből van, vagy kiközösítés, vagy ilyesmi....

Azt javaslom, hogy a két egymás mellett müködő topicot kezeljük egy egységnek, a téma specifikálódott, de a kettő teljesen átjárható, részemről szívesen irok ide is, ha olyan érdembeli hsz. van a tarsolyomban, amivel segíthetek, de a babás gondjaimmal inkább a másikra írnék...
Nekem ez azért is jobb, mert a babásról szinte mindenkit ismerek személyesen, a várakozóknál, bevallom őszintén, már rég elvesztettem a fonalat, mert nem tudok arcokat kapcsolni a nevekhez...és eleve nehéz megjegyezni ennyi topictársunkat.

Sokszor az ésszerűsítési kísérletekbe egy kicsit sok érzelem keveredik....de hát nőből vagyunk, így ez sajna, természetes! :wink: :wink:

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok Lányok!

Drága Kizsó!

Úgy sajnáltam a szombatot! :cry:
Az utolsó percig úgy volt, hogy megyünk, ezért is nem jeleztem, hogy elmaradnánk.
Aztán az utolsó utáni pillanatban (indulás előtt egy órával :evil: jött a telefon, hogy várhatjuk a kőművest, mert jönne megbeszélésre a tetőtér-beépítéssel kapcsolatban.
Még jó, hogy nem készítettem fel Zitust, mert szerelhettem volna le az összes alkatrészét... :)

Irigykedtem ám a képeket nézegetve!!
Azért az októberi bemutatkozós-talin találkozhatunk?
:?

Egyébként imádom Zsófi sapis képeit! Ollllyan huncut, hogy az valami gyönyörűség!! :P
A hajacskáját levágtátok? Vagy egyszerűen lelapult a kis süni-frizura?

Na puszi, most megyek, mert nyüszög a járókánk. (Ez egy ilyen fajta :lol: :lol: )

KépKép
amneris

Tirza,Struga!
Akkor a 10-e délután 3 nekünk is jó. A Placcal nekem csak annyi gondom van, hogy Roli most olyan stádiumban van, hogy lazán elrohan ha olyan kedve van ( és általában olyan van) és persze nem jön vissza . Ezért írtam, hogy nekünk olyan hely lenne igazán jó, ami be van kerítve. De komolyan mondom, hogy tényleg szívesen várunk benneteket nálunk is ( persze nem akarom erőltetni, jöhettek macit nézni később is).

Kavicska!
Sajnálom , hogy a 10-e nektek nem jó, de akkor majd egyeztetünk olyan időpontot is, ami nektek is jó.
Olyan kíváncsi vagyok már mindannyiótokra!
steiff

Sziasztok! :lol: :lol: :lol:

Nagyon köszönjük a Szülinapi jókívánságokat!!! :lol: :lol: :lol:
Igazán nagyon boldogok vagyunk!! :lol: :lol: :lol:

Hamarosan jövök és teszek fel képeket, és válaszolok is nektek!:)
De most rohanok, mert ez a Szülinap barátainknak is ünnep, és nagyon sokan nem felejtették el, hogy mi is történt 1 éve:))))
És olyan jó érzés, hogy ennyi barátunk van, akik szeretnek minket és tudják, hogy ez a nap, nagyon sokat jelentett nekünk!!!!
Köszönöm az e-mail-es gratulációkat is, nagyon aranyosak vagytok:))))

Sok puszi! Hamarosan jövök!!!:)))

Titu=Cicu?? Tamás Kutyusra tippel... Bár a Vivör, vivör HOPP Hopp után bármi lehet :lol:

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

Mi is boldog szülinapot kívánunk a kicsi Norisznak :D :D

Tirza!
Ez egy nagyon jó kérdés. Nálunk már régóta nem volt új a babatéma, így én elég sokat nézelődtem itt-ott, interneten, hogy mire is van szüksége egy babócának. Ennek ellenére én azok közé tartozom, akik nem szeretik előre megvenni a dolgokat. Nem tudom, nekem nem lett volna jó, de meg tudom érteni azt is, aki már előre megvesz mindent. Főleg a ti babaszobátok, egyszerűen gyönyörű, visszanéztem. Szóval azt már tudtam, miket kell venni, azt is, hogy hol, úgyhogy annyira nem volt vészes. A nehezebb inkább az volt, hogy hova rejtsük el azt a sok holmit, mert otthon biztos gyanús lett volna, hogy hortelen mindent megveszünk és mi meglepetést szerettünk volna (megj: anyósomék felett lakunk :lol: )Ami a legnagyobb problémát okozta, az a babakocsi volt. Már jó előre elkezdtem nézegetni, de hogy mennyi mindent kell megfigyelni...: állítható tolókarirány, állítható tolókarmagasság, pelenkázótáska, bolygókerék, szín, méret, ár...és még sorolhatnám. Egy jó tanács: Az embernek el kell döntenie először, hogy mi az, amit mindenképpen szeretne, hogy benne legyen a kocsiban, aztán kezdjen el keresni. Nekem a legnagyobb problémát a szín okozta. Majdnem az összes babakocsi sötétkék, vagy fiús színű, vagy túl világos, ami könnyen koszolódik. Ráadásul én olyat szerettem volna, ami esetleg később egy fiúkának is jó lesz. Nagy nehezn találtunk egy kék-bézs-bordó kockásat, ami nagyon tetszik. :wink:
A ruhákat tekintve a sógoroméknek 1,5 éves kislányunk van, tőlük elég sok mindent kaptunk, és én is elég sokat vettem neki, persze használtan. Szerintem használtan nagyon jó minőségű ruhákat lehet kapni (legalábbis Miskolcon), ugyanis ezek a picik még nem sokáig hordják a kis rucikat.
Száz szónak is egy a vége, mire Grétit hazahoztuk, majdnem minden megvolt. :D
A ti babaszobátok egyébként tényleg meseszép, és biztos vagyok benne, hogy nemsokára lakója is lesz :wink: Addig kitartás.

Lányok!
Kezdek begolyózni a TGYES intézésétől. :cry: Senki nem tudja, hogy mit kell csinálni, nem is tudom, hogy akkor miért dolgoznak ott... Na mindegy, a várakozókat felkészítem, hogy ne számítsatok könnyű menetre. Nem tudom, hogy tudjátok-e, de a TGYES már akkortól jár, amikor hozzátok kerül a baba, amikor még csak a gyámja vagytok. Én ezt nem tudtam, és ez elég sok bonyodalmat okozott. Ráadásul 2 munkahelyem volt, 2 megyében, stb... De ne hagyjátok majd magatokat, mert akkor küldözgetni fognak össze-vissza, és az gyerek mellett, mint tudjuk már nem olyan egyszerű.

Azt hiszem, most már elég belőlem.

Kavicska:

Köszönjük a gratulációt, nagyon boldogok vagyunk a mi édes gyermekünkkel. Várjuk és reméljük, hogy hamarosan tihozzátok is megérkezik a gólya.

Sziasztok!

KépKép
obea

Bizony, az ideiglenes kihelyező határozattal, az eredeti születési akvi kivonattal és a TB kártyával minden intézhető az egyszeri anyasági támogatáson kívül (ahhoz kell a végleges határozat)!
És amit Boszi korábban írt, az nagyon jó végső aduászként :) : ha vmi nem megy, adják írásba pecséttel ellátva!

Használt ruha: érdemes az angol ebay-en is nézelődni, Vincusnak nemrég beszereztem egy 10 db-os rugicsomagot (+1-et ajándékba adott a csajszi), abszolúte nem látszik rajtuk a használat (megkockáztatom, hogy nem is voltak használva...), kb. 300 Ft-ra jött ki darabja (postával együtt)! Kicsit időigényes "szórakozás", de nagyon megéri!

Ma voltunk védőnőnél + Csenge oltást kapott, nagyon ügyes hős csajszi volt, alig szisszent, majd közölte: "Dokkóbácsi adott nekem szunyogcsipést." :lol: Vincus meg szépen kikerekedett, 4000 gramm! (majdnem 700 grammot hízott az elmúlt 4 hétben).

Norisznak még sok-sok együtt töltött boldog születésnapot kívánunk!!!
rkata

Norisznak nagyon boldog szülinapot kívánunk! :lol: :P

Kizsó: Én is szeretnék már mindenkivel találkozni. Az októberin biztosan ott leszünk már. :P Az lesz a második tali. Most szombaton a párom dolgozott, és mivel egyedül volt a munkahelyén el sem engedték volna. :roll: De úgy néz ki, most felvettek egy másik szakácsot, és nagyon bízunk benne, hogy bevállik. :P :lol: Találgatás: Tuti.

Lányok: Én személy szerint, amikor ráérek rendesen olvasni, akkor imádom a babás sorokat is. Persze itt a nagy várakozásban írogatnám a sok keserű szót, de mi értelme lenne. Ha itt kiöntöm olykor-olykor a lelkem és jön pár vígasztaló szó, vagy csak egy kép a gyönyörűséges babákról, rögtön csízben áll a szám. Tudom sok helyen van ilyen pl a családi neten is, hogy lombikosok, várakozók, babások stb. Személy szerint már nem is írtam oda, mert követni nem tudtam, hogy minden topicot olvassak, így meg személytelen lett az egész. Van lombikos babás fórum, ahol már a barátság végett jelen vagyok, és műkszik a dolog, hogy együtt van babás, lombikos, nem lombikos, örökbe fogadó stb. :P :lol:

Még valami, itt olvastam azt hiszem a 6 hetes meggondolást. A nyílt örökbefogadásnál, ugye jól tudom ilyen nincs? :shock: Most el voltam bizonytalandova, hogy jól tudom-e, hogy "csak" az aláírásig gondolhatja meg magát az életet adó. Bár ez a "csak " vastagon macskakörmös, mert nem tudom hogy fogom kibírni ezt a három hangos hosszú időt. :shock: :?

Rkata: Ó milyen ügyike Csenge. :P

Obea: Ettől már én is előre tartok, remélem lesz valaki aki majd segít ebben. Sajnos itt az ügyintézők sokszor nem állnak a helyzet magaslatán. :roll:

:wink:

Gabszi: Én szeretem a fogacskás hozzászólásokat. :P Ha éppen olyanom van nem olvasom, de mikor rendben a szénám iszom a szavakat. :lol:

Rayo: Én az unokaöcsit puszilgatom ott. Olyan zabálni való, kis puha húsú. :P :lol:

Kavicska: Én mindenféle kismacit, kutyát, nagyot, párducot, stb. gyűjtök. :lol:

Atan: :lol: A rúzsos dolog nagyon tetszett!

Moncsi: Köszike. Igazából tudom mi jön és fel se fogom azt érzem, azért igyekszem minél többet megnevettetni. :roll: Mást nem tehetek, de néha egy mosoly a világot jelentheti.

Ma voltam felmérést csinálni a falvakban, ovikban, olyan jó volt megint gyerekek közt lenni. :lol: :P

KépKép
ancsúr

Norisznak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!

Kép

KépKép
jiny

Sziasztok!

Krizsó! Tippjeim: tuti, cicus, vagy mínusz :lol: .

Steiff! Nekem nagyon megfelelő nálatok! Sőt, a lányom el lesz rafadtatva! Ha ez neked nem nagy macera, akkor találkozzunk nálatok du. 3-kor, ha Trizáéknak is jó így!
Mit vigyünk?? (Ne mondd rá, hogy semmit, mert vendégségbe vinni kell...!) Ja! Pontos helyszínt (lakásotok címe) majd akkor megbeszéljük, ha jó Trizának is?

Ancsúr! A nyílt öf-nél nincs 6 hét! :lol: De az aláírásig meggondolhatja magát bárki. :cry:

Sziasztok:
Judit
struga2

Sziasztok

Tviky
mégegyszer nagyon köszi szuper a minta hplnap neki is állok :):)
Örülök hogy sikerült tisztáznotok anyósékkal a dolgokat, és jó munkát a 8 doboz babaruha átválogatásához és mosásához :):):)
És sok sikert a (havonta valami)vásárlásához.
Én rájöttem jó volt korán kezdeni mert elég körülményes vagyok.
Nálam a szép-szép de hátha van máshol szebb megy, igy sose veszek semmit mert rájövök mégiscsak az első volt a legjobb :( :) :)

Rvan
Mailom megkaptad ???
Ügyik vagytok hordozó ügyben, haladtok ti is szépen a készülődéssel . :):)
Semmit sem szabad ugye elkapkodni :wink: :wink:

Diti
Én természetes szívesen olvasom mindenki hozzá szólását a tiedet is. ( a lombikosra is be-be nézek kivel mi történt ) :):)

A babás- nem babás: (valahol már hallottam :(:(:(:(:(:(:( )
no comment :(

Ancsúr
:D :D
Én sem akartam előre készülődni csak az utolsó honapban . De.. mikor van az utolsó hónap?????? Aztán meg mint már leirtam nehéz :D :D :D
A szoba kész, szépen kifestve a babának való mintával , minden szépen (már ami meg van) a helyén :):)
De őszintén megmondom megnézegetem a listát és sok mindent meg sem tudok venni (tisztálkodó szerek, tea, ilyenek )

Rayo

Mázlista vagy a "szerencsétlenségben" .:(:( :):)
Nekem egy ilyen mozdulatra szakadt a szalag, 8 hét gipsz. :(:(
Azért ne erőltesd ha tudod (tudom Regi mellett nem olyan egyszerú) pihentesed .

Kizsó
:):)
Ti is harcoltok a székért a gép előtt ????? :):):):):)
Holnap !! nem felejtettem el ( ami nálam nagyszó :( )
Ja és szabad a gazda , lövésem sincs mi lehet (asszem én ezekkel bajban leszek szegény gyerek elmondja majd 100x , a lökött anyja meg csak les mit akar szegény :( :):):):):)

Kavicska
Sorstárs :)
Mármint a múszakkal :(:(:(
Gratula az új kéróhoz , kitartás most fárasztó de szép lesz egyszer az a ház (lakás ? bocsi de nem emlékszem :(:( )
Minden elismerés a másodálláshoz mellette .

Napsi

Képek ????????????????????????????
Buli leírás ?????????????????????????????
Beszámoló ????????????????????????????????
Nem mindennap 1 éves az a lurkó , tiszta ideg vagyok a türelmetlenségtől :D :D :lol: :lol:

Bocsi a hosszúért

Naninga
naninga

Sziasztok!

Kedves Norisz! Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk neked a csajokkal!!! :lol:
Zsófi külön ölel! :lol:

Kép Kép

Naninga! Ma nem lesz álmatlan éjszakád a feladvány miatt, ígérem! :lol:

kizsó

Jaj, majdnem elfelejtettem a gratulációt!

Boldog szülinapot Norisz!

Judit
struga2

Sziasztok!

Először is! Boldog szülinapot kívánunk a kis szülinapos Norisznak!

Tirza ,Steif,Struga!

Semmi baj,de sajnáljuk,hogy kimaradunk a buliból.Ha a 24-e jó,nekünk szerintem jó lesz,de ha véletlenül mégsem,akkor úgyis szólunk.
Érezzétek jól magatokat!

Most nem időzök sokat,mert mennem kell itthonról-haza :lol: :lol:
Majd ha éjszakás leszek,mindenképpen jelentkezem!

Sziasztok!
kavicska

VAN EGY MEGFEJTÉSEM!!!
(csak, hogy Naningának ne legyen álmatlan éjszakája!)
Zsófika, ha a nővére után szaladgált, kiabálta neki, hogy BABA ,és tegnap megtört a jég, és ezt hallottuk TITU, TITU (KINGUS = TITU).
nikinozso

Norisznak nagyon boldog szülinapot kívánok!
Kép

Kizsó!Ügye azért rám is kiváncsi vagy! :( Én rád nagyon, meg mindenkire itt a fórumon! :D

Kép
vivi1

:lol: :P Akkor Tuti hogy nem találtam el. :lol: :P De eszembe nem jutott volna, hogy Kingust takarja a szó. 8)

Naniga: Na azért én sem ülök a babérjaimon, mindent szépen festegetek, most kezdem a fali képek festését. :lol: Még most a bátyámék újítják fel a házukat, oda kerül majd az új szobába, ha minden igaz a nagy francia ágy ami a leendő gyerekszobába van. :lol: Igaz van már egy kiságy, ami a mamánál lesz, ha ott leszünk. :lol: De még az itthoni nincs meg, viszont már kinéztük, ahogy már írtam is, tudom melyiket vesszük és hol :lol: . Így azért nem bonyolult a helyzet, az apróságokat meg elkezdem vásárolni már. Úgy döntöttünk, hogy most a kocsi vásárlással kiköltekeztünk, de a jövő hónaptól már én is emberi bérért fogok dolgozni, és akkor megvesszük az ágyikót és az öltöztetőt is majd. :wink: Ez majd kb karácsonyra lesz kész, legalább is úgy tervezem. :lol: Ez lesz a mi ajándékunk az idén. :P És nekem van egy őrző védő tigrisem, amit apától kaptam még mikor elkezdtünk együtt járni, akkora plüss tigris mint én vagyok. :P Majd ő vigyáz a kiságyra és aztán a kis lakó álmára. :P

Struga: Akkor még sem vagyok sült hal, csak itt olvastam a sztorit amit már nem is emlékszem ki írt, de majd utána nézek, és hirtelen azt hittem gógyi vagyok. Végül is az. :shock: :P :lol:

Jaj, tényleg ma volt egy aranyos gyerekes sztorim az oviba. Annyit nevettem, vizsgáltam a kis lurkókat, van- e gerinc deformitásuk, lúdtalp, tartáshibájuk, és egyszer csak az egyik ovis megszólalt, hogy "De szép nyaklánca van!"(egy kis bizsu :P ) Én mosolyogva megköszöntem és erre az összes elkezdte mondogatni, hogy De szép nyaklánca van, de szép a tanár néni. :P :lol: Azt hittem megeszem mindegyiket, de akkor kinek tartok én órát? :lol: :o

KépKép
ancsúr

Drága Norisz Baba!
Első szülinapod alkalmából sok boldogságot kívánok Neked!
Milyen volt a buli? :lol:

Én ma voltam nőgyogyinál, mert sajnos ebben a hónapban 4 napot kivéve folyamatosan vérezgetek, de sem a hormonok sem az UH alapján nem lettünk okosabbak, ezért most 8 év után, 3 hónapig megint fogigátót fogok szedni, aztán majd meglátjuk....Viszont most először végre jók lettek a pajzsmirigy eredményeim, és hát ez is valami!

Képzeljétek! Most este megríkatott a fiam! A lefekvés előtti szokásos altatódal után rámnézett és olyat gagyogot, amit apával mindketten SZERETLEKnek hallottunk! :lol: (miután beteszem az ágyba mindíg ezt mondom: Aludj jó álmodj szépeket! Nagyon szeretlek!) Hát én erre annyira elkezdtem sírni a boldogságtól, hogy azt elmondani sem tudom! Pedig hát ez még csak egy véletlenül hasonlóra sikeredett hangsor volt, mi lesz velem, ha már tényleg igaziból fogom meghallani ezt a bűvös szót Mátétól! :lol:

Mindenkinek szép álmokat kívánok!
Di_ti
di_ti

Jaj lányok majdnem elfelejtettem dicsekedni! :P

Ma megvettem a föggönyt meg a bordűrt. Macisak leszünk! :P
Úgy örülök neki, ma már 100-szor megnéztem annnnnyira tetszik.
Majd festés után én is rakok fel képet.

Puszilok mindenkit! :wink:

Kép
vivi1

Vivi: :lol: Bizti nagyon szép lesz! :lol:

Diti: Hát nem csodálom a könnyeket! Bizti nálunk is lesznek, mert ilyen "túlfűtöttek" vagyunk. :lol: :P

Most musz leírnom, annyira imádom a drága párom, most is gyakorol a gitárján, énekli a micimackót. :P :lol: A leendő lurkónak gyakorol. :lol: :P Annyira jó hallgatni, hogy itt kukucskálok, hallgatom a gépnél és könnybe is lábadt a szemem, ahogy a gyerekdalokat énekli és játsza. :roll: :P

Jó éjszakát mindenkinek, szép álmokat, rózsás csókokat. :lol:

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Ancsúr!
Nem vagy sült hal! :wink:
Azért ne edd meg a gyerekeket! :lol: :lol: (A nagyon rosszcsontokból egy-egy harapást esetleg... :) )

Kavicska! Nekem elvileg jó 24-e! Bár még jó messze van!

Jóéjt!

Judit[/b]
struga2

Nikinozso

Köszönöm :):)
Na ezen gondolkodhattam volna :( :) mostmár nyugodtan megyek aludni :)

Diti
Ez tényleg boldog pillanat lehetett (én nem vagyok sirós de lehet ezen én is meghatódtam volna rendesen :):): )

Ancsúr : szép kari ajándékotok lesz :)

Naninga
naninga

Lányok, én is biztos "túlfűtött" leszek! :lol: :lol:

Ancsúr irigyellek! Én még egy normális fát sem tudok rajzolni! :lol:

Kép
vivi1

Sziasztok! :lol:

Most jutottam ide:)
Előre is elnézést a sok-sok kép miatt, ismételten nem tudtam választani... :?
Nagyon köszönöm mindenkinek a szívből jövő kívánságait, nagyon meghatódtam:)))!!!
Norisznak megmutattam minden képeslapot és felolvastam neki, hogy mit üzentetek:)) Atan zenés képeslapjánál nagy Jaaajj volt hallható, annyira tetszett neki :lol: :lol:
De a többinél is kisérte valamilyen örömhang, de azt nem tudnám lefordítani:)
Diti!
Még nagyon sokszor fog elkapni a sírás hidd el:))) Sok-sok pillanat lesz még az életében amikor kifejezi számodra, hoyg mennyire szeret!!:)))
(Gondoltál már az anyák napi ünnepségekre, vagy az esküvőjén a köszönöm-re.... Én már belegondolni sem merek, félek, hogy a gyermekem nem hív majd el sehová sem, mert égő lesz, hogy az anyja mindig sír.. 8) :lol: )

Várakozóknak pedig azt kívánjuk, hogy mielőbb átélhessék egy kisbaba érkezésének az örömét!!!:))
Nagyon szorítunk nektek!!!:)
Örök hálánk a Gólyahírnek és Gabikának, aki 1 éve fekvő betegként egy kórházban várta, hogy jelentkezzem, mert megszületett a kisfiam!:)))
Soha nem fogom elfelejteni Norisz születésének körülményeit, és soha nem fogom elfelejteni a másnap reggeli 8 órás telefont!!!:)))
KÖSZÖNJÜK Gabika!!!!!!:)
Boldogságunk leírhatatlan...!!!
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép Kép
Kép

KépKép
napsugaracska

Már nagyon álmos vagyok, majd jövök még holnap, remélem minél hamarabb a talis képekkel (publikusakkal), ill. válaszolok is, mert még nem tudtam teljesen visszaolvasni sem...
Ilyen hosszú mondat nem is létezik :lol:

Sok puszi mindenkinek!!!
Mégegyszer köszönjük, hogy gondoltatok ránk!!!:)

Napsi

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!
Megváltozott a nicknevem, ezentúl "kajla" leszek, ha nem baj :D

Norisz!
Utólag kívánunk boldog szülinapot!
Kép

Kizsó!
Én sem tudtam volna megfejteni!!! :D

Napsi!
Nagyon jók a képek! És gyönyörűek a torták is!!!!!!!

Nem utaztunk el végül, mert Regit vittem oltásra és nem akartam mégjobban felzaklatni!

Puszilok mindenkit! "Exrayo"
kajla

Jó reggelt!

Kajla! Van valami oka a névváltásnak? Regiről mikor látunk képeket? :)

Kizsó! Soha nem találtam volna ki, mit rejt a titu szó! :D

Napsi!
Nagyon jók a képek, jó hogy nem tudtál választani! Micsoda tortái voltak! És hogy csillog a szeme Norisznak! Látom egy egész zenekarnyi hangszert kapott. :)
A konyhátokból láthatnék többet, nagyon szép, a színek fantasztikusak, ilyen pirosas pultot még nem láttam. Látom neked is vannak mediterrán tupis edényed, én nagyon szeretem őket, a színűk miatt is. :)

Ancsúr!
Mit fogsz festeni a falra? Én is gondolkodtam rajta, hogy vukos csendéletet felrajzolom, aztán letettem róla, most üvegmatrica képeket csinálok a gyerekszoba ajtajára, már a sünis kész van. Majd teszek fel képeket.

Vivi! Mikor álltok neki a festésnek, mert már nagyon kiváncsi vagyok, milyen lesz a macis csík és a függöny.

Steiff, Struga!
Nekünk is jó a 3 óra, és én is nagyon szívesen megnézem élőben a macikat, meg nekünk mindegy hová megyünk, mi alkalmazkodunk hozzátok, illetve a gyerekekhez. És tényleg mondd meg, hogy mit vigyünk.

Obea!
Nagyon ügyesek vagytok, hogy tényleg minden megvolt. Köszönöm a szobánk dícséretét. Mi azért is kezdtünk el készülődni, mert először jól körül szeretek nézni, és minden tárgyban az igazit keresem, hogyha nem érzem, csak azt mondom, hogy jól van, jó lesz, az biztos későbbiekben nem fog beválni, nem fogom szeretni. Így volt idő megtalálni az igazit mindenben, azt hozzáteszem, hogy a férjem is ilyen, és olyanokat vettünk meg, amelyikünkre mindegyikünk egyből rámondta, hogy igen, és ez időbe telt. És arra rá kellett jönnöm, hogy amilyet szeretnék, pl babakocsi, olyat nem is gyártanak. :D Igazad van, hogy tényleg mérlegelni kell, hogy mi legyen a fontos tulajdonsága. Nem Bergon kocsitok van, mert a szín alapján a miénk is ilyen. És azért is kellett az idő, mert amikor megtaláltuk álmaink bútorát, akkor először nem is engedték, hogy megrendeljük, de amikor balhét csaptunk, akkor utána több mint 2 hónapot kellett várni rá.
Az ember azt hinné, hogy brendonos katalógus azért van, hogy amit ott kinézel, bemész egy áruházba, és akkor megkapod, de ha esetleg nincs, mert most vitték el, akkor is 1-2 héten belül meghozzák. A mai világban szerintetek ez megengedhető, vagy elképzelhető, hogy akkor fel sem lehet venni egy katalógusi termékre a rendelést, ki érti?

Tirza
tirza

Obea!
Ilyen a babakocsink:
Kép

Kép
tirza

Nikinozsó! Kizsó! :P

Na: így száll el a lottó ötösöm is, mert nem veszek soha szelvényt... :lol:

Én rájöttem! Mondtam is a férjemnek, hogy egészen olyan ez a "Titu", mint mikor az unokaöcsém alkot édes kis szavakat: a magánhangzók teljesen jók, csak a mássalhangzók valahogy kicseréllődnek neki jobban tetszőkre. :P
Kár, hogy nem írtam le végül, hogy szerintem Kingusnak mondja ezt Zsófi. Utólag már nem nagy dolog... :cry:

Drága Kajla!

Mér'lettél Te Kajla? Hisz nem is vagy kajla... :lol: (Írtam ám Neked a szomszédban is! :wink: )

Most, hogy édesen alszik a kis Csipisz, van időm: teszek fel képet Nektek.
Gyönyörködjetek csak, Kedves Várakozók! :) :) Elvégre ki kell használnom, hogy most még számlálatlanul záporoznak a dícséretek felénk - aztán majd jön a Ti babátok, és Ő lesz majd minden gyönyörködésetek központja. :P

Kép Bújós-Baba

Kép Huncutka

Kép Nagyi is megirigyelhetné ezt a mosolyt... :-))

KépKép
amneris

Amneris!

Akkor most záporozzanak a dícséretek:

:wink: :lol:
Zituska gyönyörű! Gyönyörű hatalamas kék szeme van. Azt a popsit én már rég megzabáltam volna! :D És ez a mosoly, nagyon édes, látszik rajta, hogy nagyon boldog baba veletek.
A kedvencem rajta a gyönyörűszép bőre, és az a szőkés hajacskája, ami a fényképeken vörösesen csillog. :D Egyszerűen nagyon szép baba.
tirza

Sziasztok!
Amneris!
Nagyon szuper képek, jó lesz már végre élőben is látni Zituskát! :D

A Kajla anyukám beceneve volt gyerekkorában és tetszik nekem! Volt egy ilyen csoki, aki még emlékszik rá, nugátos volt, nem valami hejde, de anyukám imádta! :wink:
Az ok pedig az, hogy nem akartam már írni többet a fórumra, így kitöröltem magam, de aztán mégiscsak akartam írni és választottam egy új nevet!

Aki akar, hívhat Rayonak, mindegy!!! :D

Kép

Kép
kajla

Kajla! :)

Ugye tudod, hogy Regi egyre jobban hasonlít rád!
Na majd megvizslatom én ezt a hasonlóságot közelebbről! :P :P

Tirza!

És ebben az egészben az a legszebb, hogy hamarosan én gyönyörködhetek a Te kisbabádban! TUTI!!!! :D

KépKép
amneris

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?