Sziasztok Csajszik!
Üdv. Mariann!!!
Hát nem csodálkozom ám a vetélésen, mert ezt nem sok baba bírná... Teljesen igazat adok a Benitának abban, hogy nem ér kockáztatni, semmi nem ér meg annyit, hogy elveszíts egy babát! Inkább válts munkát, dolgozz fele annyiért, de nyugodt körülmények között. Persze kibicnek semmi sem drága, de én nem kockáztatnék.
Az első meg tuti nem baba volt...szerintem.
Ha az inga kileng, akkor tutkó ott van a kiscsávó
Hacsak nem koncentrálsz rá hogy lengj ki-lengj ki, mert ezzel befolyásolni lehet. Én azt javasolom, teljesen szkeptikusan érdemes ehhez hozzáállni, 0 gondolattal a fejedben. Esetleg közben mondd a Miatyánkot, de semmiképp ne arra, hogy azt szeretnéd lengjen ki.
Fióna, persze, Tibor szerint hülyeség a vitamin (múltkor kiröhögött, mert meséltem, hogy a tesómék már készülnek a fogantatásra, elkezdte a vitamint). Mondván, hogy nem a vitaminhiánytól lesz beteg a gyerek. Ha betegnek kell lennie, megtalálja a módját, mégha igyekszel kilőni a lehetőségeket.... De a táplálkozásom nem annyira egészséges...
Odry! Örülünk, hogy újra itt vagy. Még tartozom Neked néhány infoval... Köszi a gratulációt!
Bodzi! Ne csinálj ilyen hülyeségeket - hőmérőzés elalvás alatt...
Nahát, tegnap picit elkenődtem, mert persze nem bírtam ki, hogy ne pedzem meg a témát Apánál, mármint az esküvőt...
Kérdezte, hogy biztosan ragaszkodom -e az esküvőhöz előtte...
merthogy Ő szerinte nem kéne. Merthogy nem egy-két hónap megszervezni azt és ahogy ismer engem, biztos idegeskednék, überszerveznék mindent, és az terhesen nem feltétlenül lenne jó. Ráadásul, mondta, a ruha is óriási problémát fog jelenteni nekem, ismer jól. Mire használni fogom, már nem lesz jó...
Egy kicsit elszontyolodtam, dehát Ő vesz feleségül, nem erőltethetem rá magam, mert az már nem az igazi. Így kénytelen vagyok elfogadni... Hisztizni nem fogok, biztosan jobb lesz így, bár ebben nem vagyok biztos.
Azt mondta, majd ha 1 éves lesz a gyerek. Persze, egy pici babával otthon biztosan lesz energiám arra, hogy esküvőt szervezzek...és rohangáljak, a gyerekt cipelészve. Szóval odébb lesz az még...
Hát szóval üröm az örömben, de próbálom elfogadni és a babóra koncentrálni.
Fióna: 7. házas Szaturnusz, a párom Vízöntő Nap... érthető a döntése...
Kata nagyon eltűnt... meg Adrienna is...
Puszmák
Ja: Fanny, megnéztem, jpg-ként lehet feltenni, de nekem nincs olyan programom, amivel tudok szerkeszteni, és jpg-ként elmenetni. avagy...na próbálkozom még.