Sziasztok!
Lányok, Fiúk! Gratulálok a kislányokhoz és vegyes párosokhoz! Nagyon szép neveket választottatok.
Niki, Wolves, tetszett a házastársi csatározás. Nem is értem, mi problémátok a fiúnevekkel.
Mi is eldöntöttük a neveket. Apa úgy érezte, amíg nincs neve a babának, nem tud vele megfelelően kommunikálni. Luca és Máté a választásunk. Látom, hogy a Máté népszerű a BMC-s kismamák körében.
Viszont a tegnapi UH-vizsgálaton tanúsított magatartásának köszönhetően, apukája elnevezte Csibészkének. Ameddig a neme kiderül, ezen a néven szólíttatik.
A tervek szerint szeptember 8-ára volt beidőzítve a 12. hetes uh. Csakhogy 4-5 napja nagyon feszült alul hasam, hétfőn aztán felhívtam a dokimat. Azonnal berendelt. Előre hozta az uh-t, hogy lássuk, biztos, minden rendben van-e. Csodálatosat élményben lehetett részünk. Apa is ott volt (8-án nem tudott volna jönni). Csibészke 6 cm-es izgő-mozgó kis emberke.
Tapasztalt uh-s a dokim, de csak nagy nehezen sikerült a nyaki redőt befogni, annyira mozgatta a kis fejét. Mintha rázta volna, hogy őt ugyan el nem kapjuk.
1,4 mm a nyaki redő. Megvan a 2-2 keze-lába, kalimpált is rendesen. Nálam v.szeg a méh hirtelen növekedése okozza a feszülést-hasogatást. Ameddig nem múlik el, nem állhatok le az Utrogestannal, és tilos a szex
+ sok-sok pihenés. Éppen most szerettem volna elkezdeni a tornát és az úszást. Így jártam.
A méhlepény a mellső falon tapadt meg. Azt hiszem, én még jó ideig várhatok arra, hogy megérezzem a mocorgását, és utána sem lesz a hasam "domborzati térkép". Ezt el kell fogadnom.
Teszek fel képet, de nagyon rossz a minősége. Nem is értem, a monitoron nagyon jó volt. Ha magyarázatot igényeltek, szóljatok.
Mot, csatlakozom az előttem szólóhoz.
Én sem látom igazán, hogy mit hol találok. Írj légy szíves, használati utasítást. Gratulálok Krisztihez!
Chesti, én ma vagyok 12+0, javítsd légy szíves a táblázatban. Legközelebb szeptember végén megyek majd uh-ra, és október 5-ére terveztük be a védőnővel az AFP-t.
Kellemes lehetett a kis kiruccanásotok. Nem volt hideg a tenger? Nagyon tetszik a fotó. Niki első úszós élménye.
Taptau, tájékoztató füzetet szerinted küldenek postán is? Nagyon érdekelne, de nálunk (ismereteim szerint) nem lehet ilyesmit beszerezni.
Amikor a babát visszük bemutatni, akkor a saját dokinkhoz megyünk, vagy a tanár úrhoz is illik beköszönni?
Rozus, tetszenek a képek.
Én is olvastam arról, hogy a lombikos, ill. inszemes babák sikerültebbek. Azokon kívül, amiket leírtál, még az is ok, hogy ők válogatott sejtekből fogantak.
Ezért olyan okosak és szépek.
Lucia, a hányinger elmúlt, néha rosszullétek, de ezt már inkább az alacsony vérnyomásomnak köszönhetem. Nálatok is helyreállt már a rend? Gratulálok a "feltételezett" vegyes pároshoz!
Valaki kérdezte, hogy a fecskendőket a terhesség alatt gyűjtöttem-e össze. Igen, a 6. héttől. Először arra gondoltam, hogy az összeset bevárom, aztán rájöttem, hogy akkora mennyiséget nehézkes lett volna elszállítani. Esetleg iderendelhettem volna egy veszélyes orvosi hulladékot elszállító járművet.
Lucia segíthetett volna a megszervezésben.
Bocsi, a hülyéskedésért, de igyekszem viccesen felfogni. A hasam már olyan mintha verne a férjem. A doki is ijedten nézett tegnap, mire eszébe jutott, hogy minden nap szurkálom magam.