Nemone, hát akkor ti is már több mint két éve...dokinál még nem voltatok? Egyébként a környezetemben akinek bizonyos folyásai (nem jók) , vagy gyulladásai voltak, vagy teljesen megszűntek, vagy nagyon minimálisra tehetők. Úgyhogy szerintem ártani nem árt...! Szerintem biztos, hogy jótékony hatással lesz rád.
Copfi, igen, egy éve ráhagyás van a lejárati idő után....mondjuk nekem azért volt szerencsém, mert én jövő hét kedden kapom az utolsót....de gondoltam, hogy még íratok fel...az meg már igen csak belecsúszik október elejébe. Nem baj
Most beszéltem a párommal, hogy megyünk a Nyírőbe, de végül is neki csak a vérvételre kell majd bejönnie, meg mikor meglesznek az eredmények akkor az értékelésre, kb. másfél hónap múlva. Mondta, hogy úgy is vérét szívom, úgyhogy kibirja!
Hogy vagytok, hogy telik a napotok?
UI: Kiváncsi leszek, hogy lesz e peteérésem, mert ma vagyok a 11 cn-en, és 28-29 napos a ciklusom és még semmi jele sincs. Általában a 10-14 (15) nap között van a Billings-módszerrel nézhető dolgom...ha most nem leszek, akkor örülni fogok, mert az már jót jelentene!
(még mindig bízok, de minek?