Cas
Na én nem igazán voltam kalitkába nevelve, sőt! Az anyám, amikor megtudta, hogy szívtam cigit (8-ba) azt mondta, hogy csináljam, csak ne itt a hegyen, és apu ne tudjon róla. Talán ezért sem lettem függő!
Tej-tápi: jó kis feladat volt Lacinak, az összes tápis dobozt bújja! (Mert ugye szelektív papírgyűjtés van.) Szóval igazad van, tejporból vannak, vitaminnal dúsítva. Viszont tutira a fogára vezetjük vissza ezt a dolgot (utóbbi éjszakák), mert adtunk homeos bogyót és jobb a helyzet. Az esti tej/tápi ivást nem hagynám el, mivel ilyenkor legalább iszik 2 dl-et, vagyis evvel van meg a napi 5-8 dl, ami nem sok.
A cikket nagyon köszönöm, számomra fontos volt, mást is hallani!
Szilvi
A fegyver az minimum
Viszont én találkoztam cukros bácsival, aki a bokorba akart vinni, szatirral és ezek iszonyat rossz élmények bennem (műkori edzésről hazafelé mindkét esetben).
Te olyan kis ügyes vagy, mi meg bénák turi téren, nem lehetne, hogy előbb mi szak avatatlanok keresgéljünk?
Isikezdés: a rádió másról sem szólt, csak az autósok jobban figyeljenek, stb. Tudod én reggeltől-estig a rádiót hallgatom!
Aranyhold
Akkor elkerülte a figyelmem! Hányadik oldalon van?
Laga
Részemről tényleg nem vicc! Nem látod már Szilvivel küzdök a jó darabokért!