Új privát üzeneted érkezett!

Látom hétvégén kihal a topic . Van aki tud ilyenkor is netezni?

Pusz: Kata

Szeptembertől 11-től lehet, hogy ritkábban tudok majd írni, de igyekszem.

Kata
KépKép
szdkata1

Sziasztok lányok!

Már egy ideje olvasom az írásaitokat, és úgy gondoltam csatlakozok hozzátok.
Mi csak ebben a hónapban kezdtünk el próbálkozni, és egy érdekes jelenségre lettünk figyelmesek: gyakorlatilag egész héten próbálkoztunk és olvastam nálatok az ingás módszert, és mondtam a férjemnek, hogy hülyeségből próbáljuk ki (ő nem hisz az ilyenekben, de rá tudtam venni), és ő tartotta a hasam (nem volt ott a kezem) fölé tegnap este, úgy belengett (körözött), hogy csak ámultunk. Ennek ellenére nem hinném, hogy összejött, meg hát elég korai lenne, ha kijelezné, nem?
:lol:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Szia angyalkrisz!

Én az ingához nem értek, de azt látom, hogy csak 2 nap különbség van a ciklusunkban. :D

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Elszállt amit először írtam. :evil:

Köszönöm a bíztatást, remélem én is, hogy minden rendben lesz.

Adrienna!
Megértelek, hogy megijedtél, én is így voltam a próbálkozás előtt. (Na jó, néha még előjön :? ) De a saját babó más lesz.

Az első három hónap az összeszokásról szól.
A kórházi napok kicsit nehezebbek, de túl lehet élni. A kis újszülött számára ismeretlen, új világba csöppen bele, ahol nem úgy működnek a dolgok, mint anya pocijában. Neked is meg kell szokni az új körülményt, miközben ezerrel száguldoznak a hormonok.
Ő csak sírással tudja jelezni, ha valamit szeretne, vagy nem szeretne. Lehet csak közel szeretne kerülni hozzád, mert Te adod számára a biztonságot, vagy csak egy front jön amire így reagál. Tudom, hogy nem mindig könnyű, de arra érdemes odafigyelni, hogy nyugodt maradjál. Ha megérzi a babó, hogy feszült, ideges vagy ő is nyugtalan lesz, átveszi tőled.

Ágota!
Nagyon szorítok Neked! Kíváncsian várom az eredményt! :D

Jövő héten megkezdődik a suli, így nem tudom mikor leszek gépközelben :(

Szép hétvégét mindenkinek!
natika

Kedves Lányok!

Ezúton tudatom Veletek...

Szóval érdekes dolog történt. Amellett, hogy péntek este hánytam egyet, szombat éjjel arra ébredtem, hogy na végre, nem szadiz már a mensim, most aztán megjön (olyan érzés, mintha most akarna ömleni...bocs a szemléltetésért). Ki is mentem, mert nem volt rajtam bugyi, hogy ne koszoljam össze az ágyat...DE AZ ÉG VILÁGON NEM JÖTT SEMMI, egy csepp sem.

Ekkor jöttem rá, hogy anyuka leszek...Érdekes élmény volt (mondanom sem kell, hogy nem tudtam aludni már, csak járt az agyam). Érdekes, ahogy a nőből anya lesz, a gondolataiban. Először kostólgatja, furcsálja, aztán határtalanul boldog, mert ez a legszebb dolog, ami történhet vele! Legalábbis velem :)

Másnap mondtam Apának, vegyünk egy tesztet: POZITÍV LETT, elég halványan, de az... Ő még nem hiszi el, azt mondta, csak akkor, ha már a kezében van az ultrahang, és addig ne is mondjam el senkinek!

DEHÁT nem bírom ki, hogy Nektek el ne meséljem!!!!!!!!!

Még próbálkozott Apa egyet, bebizonyítandó, hogy nincs ott senki, előcsalni a mensim, de nem sikerült Neki :twisted:

Szóval...érdekes, hogy nem számolgattunk, nem hőmérőztünk, mégcsak arra sem figyeltünk oda, hányadik napban vagyok, egyszerűen csak 'szerettük' egymást, amikor úgy éreztük, és tessék: itt az eredmény (sőt, azonnal fürödtem utána)

Hát Csajok, nem gondoltam volna, mert én tényleg nov-dec-re számoltam, gondltam addig csak úgy bele a lecsóba címszó alatt élünk...és ráfekszünk a témára akkor.
De ez a LÁNY, merthogy az inga úgy köröz, mintha megőrült volna, nagyon jönni akar!!!!!!!!!

Bennem nincs kétség afelől, hogy ott lenne. A mensim pontos szokott lenni, és sehol semmi, a teszt is pozitív...

Hát szóval... :oops: ott osztódik bennem Ágota-Zigóta. Vagy nem is tudom, mekkora már és milyen állapotban van...majd utánanézek.

De nagyon érdekes, hogy az ég világon semmit nem éreztem ezeddig.

Húúú, és rájöttem, hogy ezalatt az idő alatt megfáztam, herpeszem volt, és még egy salaktalanító teát is ittam... Csupa ártalmas dolog, de kitartó a csajszi!!!

Bika lányzó lesz, hedonista, mint az anyja :twisted:

:wink:

KépKép
KépKép
ragota

Azt elfelejtettem mondani, hogy fájnak a melleim, Apát óvatosságra intettem, mert bazira érzékenyek :-)

Mindenkinek köszi a drukkolást, aranyosak vagytok!

Hát Ti jobban hittetek ebben, mint én...
Most már én is elfogadom... :lol:

Szóval Fiona, Bodzi, bocs a névcseréért (Fanny után szabadon :-))

Hajrá mindenkinek!!!

Angyalkrisz, elvileg egyből a szeretkezés után kimutatja az inga :wink:

Pusszancs

KépKép
KépKép
ragota

Hűha!!!!!!!!!

Micsoda hírek!!!! :lol:

GRATULÁLOK

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Most gondolkodtam. Akkor még nekem is van remény. Na már ami az ingát illeti. :D

[quote]N írta:ekem a kis szalagom ellenére még nem jött meg...de ez nem azt jelenti, hogy nem is fog, mert érzem. Majd kijavítom.
Az inga sem mutat semmit, úgyhogy tutkó.

Ezt írta Ágota 30.-án, most meg pozitív teszt. :lol:
Mi is ingáztunk tegnap, de semmit nem mozdult. Akkor lehet, hogy az inga tévedett! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Én is kezdem a lényeggel. Ma délután hazajöttünk Bükfördőről, délután 5-re kellett menni a dokihoz, hogy megnézze van-e érett petesejtem és ha van akkor beadja tüszőrepesztő szurit (Ágota ezt a szurit nem értetted? lehet,hogy nem írtam a múltkor) de még mielőtt elindultunk ingáztam. (már Bükfürdőn is akartam csak nem volt egy darab cérnánk, már azon gondolkodtam,hogy kihúzok egy szálat a függönyből, aztán mégse volt hozzá pofám) szóval itthon megcsináltam először én, utána a férjem és KÖRBE-KÖRBE KARIKÁBA INOG!!!. Na most légy okos Ágota!!! Elmentünk a dokihoz megnézett HU-val és azt mondta,hogy szerinte ebben a hónapban nem volt peteérés, mert nem lát se érett petesejtet, se folyadékot (ha 24 órával ezelőtt lett volna peteérés akkor a folyadéknak látszódni kéne). De mi van ha már 2-3 nappal ezelőtt volt? Erre egy bonyolult kiselőadást tartott, hogy miért nem lehetett olyan korán. De őszintén szólva engem ez nem győzött meg. Miért ne lehett volna 10-11-12. napon? Én már többször megnéztem ingával a hasam fölött, de eddig nem mutatott semmit, csak most először. Na, most akkor hoggyek vagy ne? Mert másoknak nagyon könnyű mondani, hogy higgyen az ingának. de mi van most velem?

jaj, de hülye vagyok ! Ágota neked nagy-nagy gratula!!!! Te nem ingáztaál a pozitív teszt előtt? Mert azért ez tőled elvárható lett volna, nem igaz?

Angyalkruóisz! Akkor mi egycipőben járunk, nekem még 15 napom van a tesztig. Te hogy éled meg a kőrözést? Én állati izgatott vagyok. Higgyem vagy ne higgyem?

Egyenlőre ennyi, bocsi,hogy nem írtam mindenkinek, majd később.
Jó éjt Fanny[]
fanny01

Ágota!

De jó Neked! :D Sok - sok gartula!!!

Fanny!

Előfordul, hogy nem pont középidőben van peteérés. A kolléganőm közvetlen mensi után esett teherbe. Nekem sajna volt egy vetélésem (ezért is félek, hogy rendben vagyok e), ami kizárólagosan a 10. napon történt.
Mióta próbálkoztok? Ez az inj., az első beavatkozás a babóért?
natika

Sziasztok!

Fanny! Én sem merem beleélni magam, mert ha mégsem, akkor elég nagy csalódás lenne. Nekem szerencsére már csak 10 napom van a tesztig.. :roll:
Mi pár napja minden nap megcsináltuk az ingás tesztet, és egyre jobban körözik. Jó lesz ha már elterelem a gondolataimat egy kicsit erről, ma megyek vissza dolgozni 2 hét szabi után. Rögtön 10, 5 órával kezdek (mivel a 8-ra rájön egy kis túlóra), úgyhogy garantált a gondolatelterelés...

Ágota! Gratulálok!

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Ágota,
hurrrráááááá :lol:
Gratulálok, és állatira örülök :)
Olyan jó, hogy ilyen gyorsan babásodtok :)
Remélem, mostmár mi is következünk.
Hát komolyan, tök jó :lol:

Angyalkrisz,
üdv itt!

Fanny,
milyen volt Bükfürdő?

Kép
bodzi

Sziasztok!

Bodzi, most nézet, hogy neked már csak 4 nap van a tesztig. :!:
Hú! Hogy bírod ki addag? Csak szólok, hogy léteznek tesztek, amik a várható menstruáció elött pár nappal már kimutatja a babát. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona,

aranyos vagy, de valahogy kibírom.
Jövő hétfőt céloztam meg, ha addig nem jön meg.
De van egy olyan érzésem, hogy megjön...
Hát meglátjuk. Egy hét már hamar eltelik :)

Kép
bodzi

Sziasztok Lányok!

Szeretnék én is bekapcsolódni a fórumba. Augusztus óta követem az eseményeket itt. 40 éves vagyok nincs még gyermekem. 3 hónapja próbálkozunk tudatosan de még semmi eredmény ezidáig. De nem lesz mindig így. :D
Vendég

Sziasztok!

Megint hétfő van, ráadásul múlt héten 3 napot nem voltam, így rengeteg dolgom van, csak pár szó erejéig vagyok.
Angaylkrisz! Én is szinte csak erre tudok gondolni, én is sokszor megcsináltam már az ingázást és mindig kőröz! Egy kolleganőmet megkértem, hogy legyen ő a "kontrollcsoport", neki tuti nem lehet senki a pocijában, és valóban meg sem mozdult az inga. Ez bíztató! De azért én sem merem magam beleélni, nehogy nagyot csalódjak. Egyébként március óta próbálkozunk. Most voltam harmadszor dokinál, végre most ott tartunk, hogy ha most megjön akkor felírt egy peteérést elősegítő gyógyszert azt kell majd szedni, utána kapok tüszőrepesztő injekciót. De én nagyon remélem, hogy most az inga nem csal meg és ezekre nem lesz szükség.
Majd jövök még sziasztok Fanny
fanny01

Hahó Lányok!

Még szép, hogy ingáztam a teszt előtt! Azért csináltam a tesztet. Szombat éjjel, amikor rájöttem... kint a wc-n megingáztam a pocimat, és baromira kilengett, ill. körözött. Ez tette bennem még biztosabbá a dolgot! :lol:
Azóta csak kering, csak kering...

De jó lenne, ha egyszerre összejönne!!!! Mindannyiunknak, vagy 1-2 hónap különbséggel (az sem sok ám!). Naon drukkolok mindenkinek.
No a többi kismami hallgat...

Oljan fáradt vagyok. Azóta (szombat hajnal) felébredek minden éjjel kb. 2-3 körül, és pár órát virrasztok. Agyalok, a babára gondolok.
DE most majdnem lekoccoltam a klaviatúrát...

Nem tudtam oldalra feküdni, mert úgy fájt a bal mellem. De ez nem baj, sőt, jó érezni a változást a szervezetemben!!!! :lol:

Olyan édes volt Apa, mert elcsórtam a tesómtól titokban az egyik terheskönyvet...és azt nézegettem lefekvés előtt. Ő meg csak huncutul mosolygott...mosolygott. Még mindig nem hiszi el :lol: De persze megértem.

Azt nem is meséltem, hogy a nővérem, aki a szomszédomban lakik (egy társasházban élünk), épp a 22.hétben van!!!
Tegnap nagy családi összejövetel volt, szülinapot ünnepeltünk. Kipróbáltam a sushit és majdnem elhánytam magam, olyan rosszul esett...remélem nem volt feltűnő. Ráadásul Anyci a pocakomat simogatgatja, ami igaz, hogy nagyobbacska, de azért mert sokat zabálok. Szóval Anyu mondta, hogy egészségünkre, és az unokánknak is (mondta a tesómnak) - akkor gondoltam, ha tudná...

De még nem mondjuk el, majd kb. 2 hónaposan. Csak addig se akarjanak cipeltetni velem semmit...

Bocsi, hogy szófosásom van...

És eszembe jutott egy másik dolog: az esküvő. Bizony, azt is el kellene kezdeni szervezni (de addig ezt meg sem említen Apának, míg be nem bizonyítja Neki a doki).

Úgy szeretném, hogy ne nagyon látszódjon, ez azt jelenti, hogy kb. 2 hónapunk van rá...jajj, már a gondolata is fárasztó!

Van valakinek ötlete, javaslata ezzel kapcsolatban?

Mikor lesz az első ultrahang?

Biztos eszembe fog jutni még egy csómó minden, szal még fogok írni!

Hajrá ingás Lányok!

Csók

KépKép
KépKép
ragota

Óóóó, és elfelejtettem megköszönni a gratulációkat! Nagyon aranyosak vagytok! Az a nyuszi, Fiona, tündéri!

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok Lányok!!!

Már nagyon rég nem írtam, ezer bocs. A múlt hetem kissé zűrös volt, a melóhelyen igazgatót búcsúztattunk, elég rossz volt - nagy bőgések , meg minden :( .....na mindegy.

Vissza hozzátok:
Nagyon örülök Kata, hogy végre pozitív tesztet produkáltál. Sok sikert a pocakosodáshoz! :) :D :P :P :P :P

Ágota
Téged is örömmel olvastalak, gratulálok, igazán boldog lehetsz :P :P :P :lol: :lol: Nem azért, de én tök éreztem, hogy nálad baba lesz, ez az abszolút pesszimista hozzáállás nagyon azt sejttette, h. kellemesen fogsz csalódni. Vigyázz magadra! :wink:

Már három kismama van!!!! Dejó, csak ilyen tempóban sokasodjunk!!!!

Natika
Szurkolok neked, hogy mielőbb sikerüljön nektek is! Mikor is kapsz te eredményt? (bocs, lehet,h. írtad már, de annyi mindent kellett visszaolvasni) Azért az jó hír, hogy apa rendben van nem? Nálunk is hasonló helyzet van/volt, úgyhogy a félsz bennem van mindig, bár már egy babónk volt, de akkor is.

Bodzi
Remélem, már eltűnt a herpesz, és nem is lettél beteg. .....és már készülődsz a nagy tesztre!!! :wink: Még valami: Ágota és Kata is mindig úgy érezte, hogy most jön meg!!!! Kapaszkodj és bízz ebben! Ja, és ne várd úgy a pirosat!

Minden tesztelőnek HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!

Benita
benita

Húúúú, Benita, Te pedig naon benne vagy a közepén. Mindent bele! :twisted:

Télleg, Bodzi, mikor telik már le az az egy hét?! Még kileng?

Hol lehet utánanézni, hogy most mekkora a csemetém?

Pusz

KépKép
KépKép
ragota

Ágota,
sajna nem leng, de azért még nem mondok le erről a hónapról :)
Egy hét az tényleg SOK :) De a jövő hétfőt mindenképp meg szeretném várni.
Hacsak miki nem jön előbb :(

Te olyan aranyos vagy, hogy így lelkesedsz a babával kapcsolatban .
Biztos nagy lesz az öröm a családban, ha megtudják!

Benita,
háát próbálom nem várni, hogy leteljen a hét, meg nem erre koncentrálni folyton, de olyan nehéz! :D
Neked mindenesetre tényleg mindent bele :oops:

Kép
bodzi

Sziasztok!

Ágota én úgy tudom, hogy 3 hónappal előre be kell jelenteni az esküvő időpontját törvényileg. Ha ez már elavult rendelet bocsi, remélem a többiek pontosítanak, vagy megnézheted a http://www.magyarorszag.hu oldalon.
Általában az első UH hüvelyi szokott lenni. Na ez nekem elmaradt (hálla Istennek). Viszont mint Katánál is láthattuk, azért ilyen korán még nem látható meg, max a petezsák. Kár, hogy nem lakunk egymáshoz közel. :wink: Nekem egy csomó babás könyvem van, meg kismama újságom. A neten akár ezen az oldalon, vagy bármelyik babáson megtalálod mekkora a csemetéd.
http://www.kismama.hu
http://www.babaszoba.hu
http://www.babafalva.hu
Van még egy csomó. De akár beírhatod a Google-ba, hogy embrio, sztem lesz rengeteg érdekes találat.
Vagy akár megnézheted azt a könyvet, amit a párod csórt el! :lol: :wink:

Én most ezt kezdtem el olvasni. http://www.bookline.hu/control/producthome?id=37932&type=22

Nagyon tetszik, hogy mind a mai, mint az ősi szemlétetet figyelembe veszi. :lol:
Azért, ha annyira fáj a melled, hogy nem bírsz tőle oldalra fordulni, lehet, hogy nemártana megmutatni orvosnak. :!:

Vigyázz magatokra, és ne emelj tényleg. :)

KépKép
KépKép
fioona

http://magzat.lap.hu/

Na itt csemegézhetsz!

Azthiszem én is álmodozok ott egy-két órát! Kép

KépKép
KépKép
fioona

De arik vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no megnézem a lapokat.

Ha az első hüvelyi, akkor a következő a 12.héten lesz. Merthogy a tesomnak asszam a 8. héten volt már a kezében uh-papírka!

Áááá, azér annyira nem fájnak, csak érzem őket :-) azér nem volt kellemes ráfeküdni, de nem fájt.

Már csak arra gondoltam, együtt kéne tesómmal megszervezni az esküvőt :-) Két pocakos csajszi egy családból :lol:

Szóval 3 hónap? a Barátnőm asszem 1,5 hónap alatt szervezte le. Sajna nem is volt semmi...

Húúú, de izgi!!!!!!!!!!!!!!!
Feleség leszek és mama!

Azért vettem ma még egy tsztet. Nem tudom, miért.
Csak csütürtökre tudtam időpontot kérni a dokimtól :shock: Holnap akarok menni. Hátha valaki lemondja...

KépKép
KépKép
ragota

Bodzi
Megértelek :? de ne félj, lehet, nekem sem jön össze, ki tudja - csak fent az égiek. Mindenesetre én rajt vagyok! Középidő - hajrá!!!! :) :)

Angyalkrisz, Anitamami
Üdv. a topicban, mielőbbi babásodást nektek is!
Anitamami
Azt mondják, 3 hónap még semmi........... (attól függ, ki melyik végén áll a dolognak, ugye?) Nálad amúgy csináltak valamilyen előzetes vizsgálatokat? Ezt csak a korod miatt (bocs) kérdezem, mert -be kell ismernünk- hogy minél korosabb egy nő, annál nehezebben sikerül a babaprojekt, és rizikósabb is. De ne haragudj meg ezért, nem bántani ill. elriasztani akartalak, csak kérdeztem. Drukkolok neked, hogy minden simán alakuljon, és hamarosan zebrás teszttel dicsekedjél! :)

Ágota
Tudok egy jó oldalt, kukkants fel rá: http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php
Ezen kívül a babaszoba.hu-n is van ilyen hétről-hétre fejlődéskövető. Ha kell, még keresek neked, mert én már párat végignéztem, de most pill. nem jut eszembe, melyik lapon vannak.

Jaj, és a legfontosabb: az esküvő, ha nekem most lenne és persze pocis lennék, tuti nem izgatna, hogy látszik-e a poci, vagy sem. Szerintem ez tök jó érzés lehet. Ami aztán paráztatna, hogy a közérzetem milyen lenne. És szerintem egy kismama-menyasszony is ugyanolyan gyönyörű, mint a másik. Sőt! Ha viszont sikerül úgy megszervezni, hogy még nem látszik a pocak, elismerésem a gyors szervezésért. Én lehet, hogy kivárnám azt, amikor már látszik is. Jó-jó, tudom, hogy minden egyéb meghatározza ezt, gondoltam, csak leírom neked. :wink:
Pusza

Benita
benita

Köszi Benita, tök szuper a link, amit küldtél!!! Ez elegendő lesz, köszönöm! Megnéztem, amit Fióna is küldött, azok is tök jók.

Húúú, de figyelmetlen vagyok, annyira el vagyok foglalva magammal, hogy nem is köszöntöttem Anitamamit!
Üdvözlünk!
A név nekem elég furcsa, mert mindig azt olvasom, hogy Antimami...Bocsi :oops:

Hát szóval, igaz. Mi tudjuk, hogy nem ezért házasodunk csak össze. A többiek pedig nem érdekelnek. Csak a párom egy kicsi faluból jött, és ott aztán a pletyka megy ezerrel.
De legalább adunk témát :twisted:

Azt sem tudom, hogyan kezdjünk bele, hol legyen, mi lenne a legjobb. Na még nem parázok, majd csak ha hivatalosan is babás leszek, akkor nekiállhatunk szervezkedni. Valamikor decemberben kéne, még a tesóm szülése előtt, hogy Ő is ott lehessen.

No ki lesz a következő zebrás????????
Tegyék meg tétjeiket :-)

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!
Képzeljétek elmivel töltöttem az időt. Újra átolvastam az elejétől amiket írtunk, hogy mindenkivel képben legyek (és ne cserélgessem a neveket) Mindent felírtam egy lapra, szóval mi is tudnánk olyan szép táblázatot csinálni, mint a többi topikon van. Én ugyan csak exelben tudom megcsinálni, de megpróbálom, ha nem megy átadom a lehetőséget másnak.
Sokan bejelentkeztek hozzánk, de azért már kialakulóban van egy állandó csapat. Ez tök jó!
Ha van ötletetek a táblához írjatok!
Most megpróbálom. (Felfogom tüntetni az utolsó oszlopban, ha valaki ingázott, hogy összetudjuk vetni az eredményeket.
Most 2-re várom a revizorokat, de utána jövök.
Fanny 1157374044.22.xls
fanny01

Fanny, AngyalKrisz!

Annyira drukkolok Nektek, hogy az inga igazat mondjon!!!!!!!!!!!

No és mindenkinek drukkolok. Magamnak is :lol:

KépKép
KépKép
ragota

Hát ez így nem tökéletes, ha valaki tud segítsen, hogy hogy lesz itt látható a táblázat. Már ha nincs ellene kifigásotok. Ha nem akarjátok nem gond, csak nekem így követhetőbbek az események ( hát hiába, a kor!)
Fanny
fanny01

Próba

KépKép
KépKép
ragota

Benita,
előbb-utóbb össze KELL jönnie :)
Tudom, Te azért izgulsz, mert a múltkor rögötn sikerült és most miért nem. Én pedig azért, mert a dokibácsi megmondta, hogy mihamarabb kell a baba.

Ágota,
azért izgis lesz baba is meg esküvő is! Hm, jó kis időszaknak nézel elébe :)
Mi úgy gondoltuk, ha összejön most a baba, akkor csak a születése után házasodunk, ha meg nem sikerül, akkor marad a terv és jövő nyáron lesz a lagzi. Ez az én hülyeségem, mert szabadtéri lagzit akarok :)

Fanny,
Hú de fejlődünk, még táblázatunk is lesz :)

Kép
bodzi

Hú. Miket dolgoztok!
Benita eszméletlen jó az oldal amit belinkeltél! :wink:
Ha van még ilyened, ne kimélj minket! :D

Anitamami én is elnézést kérek, és ezúton üdvözöllek köztünk!

Legalább Fanny is egy kis támogatásra talál a korosztályából, nem mintha nem tünne korunkbélinek! :wink: Én nagyon bírom, hogy ebben a korban is vállalkoztok gyerekre. Ez bizonyítja, hogy 40 fölött is nő, a nő!

A táblázattal nekem nincs gondom, miért is lenne!? :) Talán oda lehet írni, hogy kinek milyen babája van már, és esetleg egy olyan oszlop a végére, ami jelzi, hogy tévedett, vagy jól müködött az inga.
Ha itt tartunk megsúgom, hogy 2 napja a párom szerint halványan jelzett fiút, de tegnap már semmit. Ezt én nemnek vettem. :(

KépKép
KépKép
fioona

Köszi, hogy ilyen szeretettel fogadtok!
Sajnos vagy nem sajnos, most kerültem olyan helyzetbe, hogy minden körülmény összejött a gyerekvállaláshoz. Egyedül nem szerettem volna vállalni. A párom is szeretné, bár neki már van egy nagy fia.
Vendég

Anita,
én is elfelejtettem, úgyhogy üdv :)
Szerintem is nagyon jó dolog, hogy megpróbálod a babát.
Sok sikert hozzá!

Kép
bodzi

Télleg Bodzi, Nálatok sem volt még esküvő???? Azt hittem csak mi ketten Fionaval vagyunk ilyen renitensek :-)

Nem tudom, nekem fontos, hogy a babánk igazi családba jöjjön. Így is szívesebben megtettem volna előbb, a próbálkoások előtt, de asztrológiai okokból inkább nem kockáztattam...De persze ki-hogy érzi. Elfogadom, hogy másnak ez is, így is igazi család :lol:

Valóban izgi lesz az állapotom, hogy fogom érezni magam akkor. Szuper, Apa még nem tud róla, de én a december elejét néztem ki...
Hát ez nem az a kerti party feeling lesz...
De Ő úgyis hidegpárty :-) úgyhogy. Csak nem tudom, hogy milyen bundabugyis esküvői ruha van erre az időpontra...Hát megsülni nem fogunk, az tutkó.

Vagy tegyük márciusra...nem jó, a tesómék babája addigra még csak 2 hónapos lesz...nem tudják elhozni.

Bocsi, hogy így elmorfondírozgatok.
De a munka egyelőre nem megy.

Anitamami! Biztosan hamarosan sikerülni fog, 3 hónap még semmi!!!!!!!!!!!

Benita! a link csodálatos! Tényleg érdemes megnézni!

Fiona, ne keseredj el, látod nekem sem mutatott semmit ezeddig...

Na mára befejeztem.
Munkám gyümölcse egyetlen DM-levél, amiben csak a nevet kellett átírni... elég gáz...
Kissé fáradt vagyok, és ma zöldségeket majszoltam, mert azt kívántam. Ezek szerint az Elevit nem elegendő???

Ti mit mondtok? Kell Elevit mellé folsavat szedni, esetleg kalcium, cink, mg kombinációt szedni? Valaki ezt mondja, valaki azt. A dokim mindenesetre nem adott erre külön utasítást, csak az elevittel jött (még múltkor).

Tesóm nemrég hívott, hogy holnap megy a dokihoz (uoda járunk). Szuper, mert az ajtón kihallatszik minden...nem sokáig fogjuk tudni így eltitkolni...

Na jól van, ma tényleg extrán sokat beszéltem, de jelenleg senki mással nem tudom megosztani, mondván, hogy Apa még nem akar ilyenekről beszélni, mert szkeptikus, más meg nem tud róla...

Na puszika Csajok!
Akinek akció-ideje van HAJRÁ, a többieknél pedig türelmetlenül várakozunk!

Pusz

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Megint itt vagyok! Fióna! Miaz, hogy ilyenkor nő, a nő, ha Te azt tudnád... Nem is meséltem, vasárnap a férjem is jött velem a dokihoz és mindig mondja, hogy kérdezzünk. Hát én nem voltam szívbajos, megkérdeztem a dokit, hogy ugye jól tudom, hogy a baba gyártás sikerességében fontos, hogy csak kb 2 naponta akciózzunk, mert bizony nálunk majdnem minden nap eseménnyel telik el. ( a hétvégéről már nem is beszélek!) Megerősített a doki, hogy 2-3 naponta az ideális!
Ágota! Én úgy tudom - több forrásból - hogy a folsav szedése a legfontosabb, ez előzi meg a gerinczáródási és egyéb problémákat. Az Elevit tulajdonképp egy terheseknek kifejlesztett multivitamin, amire nincs mindenkinek feltétlen szüksége, főleg,ha egészségesen táplálkozol. (Mellesleg sokaknál indokolatlan hízást eredményez - nálam is így volt márciustól júniusig szedtem, aztán júliusban mondta a doki, hogy teljesen felesleges, elég a folsav) De gondolom majd a Te dokid is nyilatkozik, fogadd el az ő véleményét.

Senki nem tudja, hogy kell a táblát úgy beszúrni, hogy egyből megjelenjen, ne kelljen megnyitogatni?

Megyek haza és felfalom a hűtőt! Sziasztok Fanny
fanny01

Ágota,
hogy miket kell szedni, abban nem igazán tudok tanácsot adni, mert én semmit nem szedek még.

Ami a házasságot illeti, a mi tervünk a jövőre esküvő, utána baba volt, csak aztán jött a betegség, a dokibácsi ejnye-bejnyéje, hogy ne várjunk jövő évig...
Ezért döntöttünk így.
Én nem akarok téli esküvőt :)
Persze nekem még nem kell ezen agyalnom, lehet, hogy a babuci megvárja az esküvőt :)

És mesélj csak mindent, azért vagyunk :)

na megyek én is haza, holnap újra itt!

Kép
bodzi

Fanny! Én nem ilyenkort, hanem ilyenkor is-t akartam mondani. :oops: Remélem nem értetek félre..... :cry:
Egyébként ne aggódj, nemsokára megtudom. Én se vagyok már huszonéves. :cry: :cry: :cry: Úgy vagyok mint Anitamami. 27 éves voltam mire a párom megismertem. De ő csak 24! :twisted: Viszont legalább nem látszik, hogy 3 évvel idősebb vagyok. Remélem. :oops: Szóval abszolút jóindulattal mondtam, és reménnyel, hogy ha most megis állunk 2 gyerek után, még van idő egy 3.-ra is. Esetleg......

Ágota szupi a szallagod, én is ezt néztem ki.
ELEVIT? Ha a Tibort kérdeznéd, azt mondaná minek. Neki hihetsz, ők aztán abszolút nagycsaládosok. Talán még Kati terveit is túlszárnyalják. Szóval asztrológiai szempontból abszolút felesleges. Egyébként, ha megnyugtat szedd. De bizony van olyan elmélet is, ami szerint a babát is felfúljja. :roll: Inkább sok bio gyumölcsöt, és zöldséget egyél, ha megteheted. Magvakkal, hússa. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Olyan szép dolog első babát várni. Mindjárt eláztatom a klaviatúrát. :cry: :cry: :cry: Megismételhetetlen!

A család meg, az érzéstől család. Persze elfogadom, hogy számodra mást jelentenek a dolgok. Mi így is férj-feleségnek hívjuk egymást, és a hivataloson kívül a "férjem" családnevét használom. Nekem a név miatt lenne igényem rá. Az zavar csak, ha a saját családi nevemet kell használnom. Talán egyszer meglesz nálunk is az esküvő, de egyhamar nem.

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Fióna! Persze, hogy nem értettem félre, csak ironizáltam. Nyugi!
Fanny
fanny01

Sziasztok! Én is belépnék ebbe a kis csapatba. Beleolvasgattam az írásaitokba. Nálunk ebben az évben már két vetélés volt. :cry: Mindkétszer éreztem, hogy na, most összejött és tényleg. Aztán el is mentek. Az első babám 7 hetesen szinte megszültem és láttam, a második sokkal kissebb volt, de őt is láttam. Mindkétszer megúsztam küret nélkül. Talán most megint van valaki a hasamban. Augusztus óta próbálkozunk, és hihetetlenül izgatott vagyok. A melleim nagyon érzékenyek és reggelente hányingerem is van. Az ingát visszaolvasom, hogy kell használni és kipróbálom. Szerintem nekem is hamarabb volt peteérésem, mint a ciklus közepe.

Amúgy én 28 éves vagyok, de bennem is felmerült már az öregségi ok.

Elevit: az én dokim szerint mindegy csak multivitamin legyen, viszont a gyógyszerész azt mondta, Elevit mellé nem kell folsav.
Nem tudom ki mit tapasztalt nekem az Elevit székrekedést okozott nagyon durván. Most akarom kipróbálni a Béres Gravidát. Szedett már ilyet valaki?

Szurkolok mindenkinek!
meriann

Fanny Kép

Meriann! Kép
Sajnálom ami veled történt. :cry: Remélem kis közösségünk, szerencsét hoz neked!

KépKép
KépKép
fioona

Jó tartozni valakikhez, akik hasonló cipőben járnak. Persze a család az osztja az észt. Miket csinálunk rosszul, de egyikük sem élt át hasonlót. Most elhatároztam, hogy 12 hétig senkinek nem szólok a páromon kívül. De ti lesztek az elsők akikkel megosztom, akár jó, akár rossz a teszt eredménye. Remélem, hogy kell teszt. Most úgy érzem, hogy nem vagyok egyedül, de már az sem lepne meg, ha annyira akarnám a babát, hogy már beképzelem a tüneteket.
Ingázom egyet, aztán megírom az eredményt.

Remélem hamarosan a zebrások csapatába állhatok, Veletek együtt.
meriann

Kipróbáltam az ingát. Egyenes vonalban lengett. Többször is megpróbáltam, mindig ugyanaz lett az eredmény. Akkor már valóban beköltözött a pocaklakóm, legalábbis inga szerint?????
Ugye ha nincs baba nem leng semmere? Ugye?
meriann

Hát, Ágota szerint nem leng olyankor.
Én is képzeltem minden tünetet múlt hónapban, mégis megjött. Bár azóta is élek a gyanuval, hogy kezdödőtt ott valami, csak hát, nem lehetett életképes. Állítólag a terhességek 80%-a vetéléssel végződik, úgy hogy az anya észre sem veszi. :shock:
Remélem te nem csalódsz. :D
Megyek mert ki kell "mernem" a leányzómat a vízből. :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Rég írtam ide :oops:

Ragota!

Szívből gratulálok!!! Nagyon Örültem Nektek!
Az esküvő miatt ne aggodj. Az én barátnőm is így ment férjhez.
Viszel egy igazolást,hogy babát vársz és min. az 1 hónapot kell kívárnod :wink:
Sok boldogságot!!!

Odry
odry

Jó reggelt lányok!

Üdv Meriann :)
Ha egyenes vonalban kileng az inga, akkor elvileg fiúcska van odabent :)

Odry,
mi újság?

Képzeljétek, ma reggel betettem a hőmérőt a számba, kicsit elbóbiskoltam és véletlen ráharaptam a végére. Szerencsére az a része, amiben a higany van, nem tört el.
Szóval leamortizáltam a hőmérőt :)
TAnulság, hogy eztán félálomban nem fogom használni :lol:

Kép
bodzi

Sziasztok!

Köszöntelek Meriann (gondolom igaziból Mariann)! Nem akarok beállni az okoskodók sorába, meg nem is tudom, hogy milyen körülmények között vetéltél el (van-e saját dokid, látott-e már akkor, javasolt-e valamit) de azért ilyen gyors egymásutánban elvetélni, ez nem véletlen, valami okának kell lenni. Nézte az orvos a progeszteron szintedet? Mert a sárgatest hormon felelős az első 3 hónapban azért, hogy megmaradjon a terhesség, ezt egy egyszerű vérvétellel tudják ellenőrizni. Mindenképp járj utána a dolognak, mert nehogy megint így járjál. Ezek szerint nálatok a teherbeeséssel nincs gond, azért ez is valami!
Nekem az Elevittől székrekedésem nem volt, viszon elkezdtem hízni tőle.
Szépen, rendesen, szabályosan ingáztál és értékelhető eredményt kaptál, mert akkor beteszlek a táblába.
Fanny
fanny01

Igen, Mariann vagyok, a vezeték és keresztnevemet kevertem össze. Ebből lett Meriann

Természetesen van dokim, és igaz, hogy vidéki vagyok, tehát nem Bp-en, de utánajártam alaposan. 3 doki szerint is 3 vetélés után kell alapos kivizsgálás. A második terhességről még papírom sem volt, mert a teszt érzékenysége volt a vesztem. A mensim csúszott két napot és az első teszt pozitív lett, majd a következő már negatív. A dokim csak a történtek után látott, vizsgált.
Előtte voltam totális vérvizsgálaton, meg előtte átnéztek nagyon mert hab a tortán 2 éve azt hitték, hogy méhnyakrákom van és csonkolni akarták a méhemet. Emiatt rengeteg dokit megjártam, már bérletem van nődokihoz. :) Végül is műtét nélkül teljesen jók lettek az eredményeim.

A 7 hetes babámnál végig éreztem, hogy nem bírok dolgozni és erőltettem magam, nem tudtam eleget aludni és felfáztam, ja és marhára sokat emelgettem. Hogy bírja rengeteg kávét ittam. Olvastam azóta, hogy milyen rossz hatással van az is. Fizikálisan lenulláztam magam. Sokszor már sírva ültem a gépnél annyira minden bajom volt. Fájt a hátam, nyomtam a hasam, stb. És én barom nem irattam ki magam, ha a melóhelyem nem segített. A párom akkor kapott észbe, amikor elvetéltem, hogy miért nem segített.

A dokim is nagyon bíztat, hogy lesz itt még babagyár. Meg, hogy nagyon kell örülnöm, hogy egyáltalán összejön. A férjem olyan helyen dolgozik, hogy a kollegáinak 50-60 %-ban nem lehet gyereke, még a beültett sem marad meg. Plusz a családjában minden férfinak van efféle gondja, a bátyjának is csak beültett babája lehetett. Szóval hátráltató tényező akad bőven. De nem adom fel.

Igen, rendesen ingáztam. Többször is próbálkoztam és mindig ugyanaz az eredmény. Csuklón is és hason is megint próbáltam.
Pár napja nagyon fáradékony vagyok, néha szédülök, olyan kaját eszem amit nem szoktam, (egyfolytában tejes dolgokat kívánok) és gyakran van hányingerem, igaz, nem felkeléskor rögtön, továbbá feszül a mellem és bizsereg, és nem férek a melltartóba, változott a bőröm és ok nélkül boldog vagyok (ami rám nem jellemző). Persze ez lehet ezer más dolognak is a tünete, de én bízakodó vagyok, hogy a babuci okozza.
meriann

Meriann!

Köszöntelek a csapatunkban! :P

Végigolvastalak - hát, nem mondom, van pár tortúra már mögötted. És ez a téves diagnosztizálás!!!! :shock: :shock: Felháborító!!! De nagyon jó, hogy "győztes"-ként kerültél ki belőle.
A 2-szeres vetélést nagyon nem irigylem (és többünk sem!), tényleg vigyázz magadra. Biztos, hogy a 2. is terhesség volt??? A teszt ugyanis a hcg-t érzékeli, ami nemcsak terhességkor lehet jelen :!: Úgy értem, ha az első tesztnél poz. a másiknál már negatív, - nekem gyors eltérésnek tűnik, egy terhesség "megszakadásnál" ilyen hamar nem esik le ill. szűnik meg a szervezetben a hcg. :shock: Vagy rosszul tudom?
Mindegy, és mindenesetre drukkolok neked egy sikeres pocakosodáshoz! :wink:
Ja, és még valami: ELSŐ A BABA, kit érdekel kinek, hol, miért, mennyiért dolgozol!!!!!!!!!!!!!!!!! Pótolhatatlan ember pedig nincs!!!! Aki babát vár, az igenis várja!!! és nincs olyan munkahely a világon, amelyik többet érne a pocidban lévő kis jövevénynél!!!!!!!!!!!
A férjed hol dolgozik :shock: ? Milyen munkahely az, ahol így járnak a férfiak???? Úristen!!!!!!!!!

Bodzi
Mindent bele!!!

Lányok!
Örülök, hogy tetszett nektek a link! Nekem is anno úgy ajánlották valamelyik topicban.

Benita
benita

Meriann
Ja, és nem vagyok ám én mindig ilyen "indulatos és felháborodó"!!! :wink: :wink: 8)
Bocsika

Hányadik napnál is tartasz????

B.
benita

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?