Anita
köszi!
izomláz már elmúlt, heti kétszer lenne edzés, de én sajnos csak az egyikre tudok elmenni, mert a pénteki 7-kor kezdődik, és az pont sehogy nem megoldható, mert a fürdetést nem lehet sehogy kicsit csúsztatni. úgyhogy heti egy számomra, és kéne egyet legalább futnom itthon... de az nem nagyon akaródzik...
de majd mostmár rászánom magam...
tejpép:
én a milupának a vaniliását vettem, és arra az van írva, hogy gluténmentes, és babatejes, én azt a babatejet úgy értelmeztem, hogy az mehet, meg azt is írja, hogy 4 hónapos kortól adható...
de akkor ez nem jó tej??? tapasztaltak segítsetek!!! még nem adtam neki, úgy besz@rtam, hogy nem jót vettem...
ha nem jó, akkor megpróbálom amit írtál, de hol lehet olyat kapni???
Botika nagyon ügyi, írtó édes lehet, ahogy ücsörög, már én is úgy várom, de főleg azt, hogy megszólaljon!!! Bele sem merek gondolni, milyen cukiságokat fog beszélni!!!
ja és vicces lehet, hogy csak az egyik oldalon van foga, fenn és lenn!!
én hallottam már olyanról, hogy babáknak így féloldalasan kinő az összes foguk, és csak utána a másik oldal..
szerintem ari!!
Trose
igen, ha van jó recept céklára, azért még én is megpróbálnék még egy kört Fannival!!!
én még le sem írtam a napirendünket:
reggel 6-8 ig kelés (változó, ma 7-kor)
szopi
kelés után másfél óra újra alvás 1 óra kb.
szopi (10 körül)
gyümi (11 körül)
szopi 12-13 óra körül
alvás (1 óra)
szopi
16 óra körül főzi
esetleg 5 körül bealszik még, de az már esetleges
utána szopi vagy gyümi
7 - fél 8 fürdés, szopi, alvás
idáig mindig 7-kor volt a fürdés, de most kicsit próbálom tolni fél 8-asra, az edzés miatt, mert csak fél 8-ra tudok hazaérni...
egész jól megy, de azért kicsit fáradt már akkor, és nem pancsol a kádban...
Tünde
köszi, hogy szóltál tejpép ügyben, akkor ez a milupás nem jó???
szerintem várj meg egy tuti céklás receptet...
vagy már túl vagytok rajta??? mi volt??