Kedves Lányok!
Ezúton tudatom Veletek...
Szóval érdekes dolog történt. Amellett, hogy péntek este hánytam egyet, szombat éjjel arra ébredtem, hogy na végre, nem szadiz már a mensim, most aztán megjön (olyan érzés, mintha most akarna ömleni...bocs a szemléltetésért). Ki is mentem, mert nem volt rajtam bugyi, hogy ne koszoljam össze az ágyat...DE AZ ÉG VILÁGON NEM JÖTT SEMMI, egy csepp sem.
Ekkor jöttem rá, hogy anyuka leszek...Érdekes élmény volt (mondanom sem kell, hogy nem tudtam aludni már, csak járt az agyam). Érdekes, ahogy a nőből anya lesz, a gondolataiban. Először kostólgatja, furcsálja, aztán határtalanul boldog, mert ez a legszebb dolog, ami történhet vele! Legalábbis velem
Másnap mondtam Apának, vegyünk egy tesztet: POZITÍV LETT, elég halványan, de az... Ő még nem hiszi el, azt mondta, csak akkor, ha már a kezében van az ultrahang, és addig ne is mondjam el senkinek!
DEHÁT nem bírom ki, hogy Nektek el ne meséljem!!!!!!!!!
Még próbálkozott Apa egyet, bebizonyítandó, hogy nincs ott senki, előcsalni a mensim, de nem sikerült Neki
Szóval...érdekes, hogy nem számolgattunk, nem hőmérőztünk, mégcsak arra sem figyeltünk oda, hányadik napban vagyok, egyszerűen csak 'szerettük' egymást, amikor úgy éreztük, és tessék: itt az eredmény (sőt, azonnal fürödtem utána)
Hát Csajok, nem gondoltam volna, mert én tényleg nov-dec-re számoltam, gondltam addig csak úgy bele a lecsóba címszó alatt élünk...és ráfekszünk a témára akkor.
De ez a LÁNY, merthogy az inga úgy köröz, mintha megőrült volna, nagyon jönni akar!!!!!!!!!
Bennem nincs kétség afelől, hogy ott lenne. A mensim pontos szokott lenni, és sehol semmi, a teszt is pozitív...
Hát szóval...
ott osztódik bennem Ágota-Zigóta. Vagy nem is tudom, mekkora már és milyen állapotban van...majd utánanézek.
De nagyon érdekes, hogy az ég világon semmit nem éreztem ezeddig.
Húúú, és rájöttem, hogy ezalatt az idő alatt megfáztam, herpeszem volt, és még egy salaktalanító teát is ittam... Csupa ártalmas dolog, de kitartó a csajszi!!!
Bika lányzó lesz, hedonista, mint az anyja