Sziasztok!
Higgyétek el, hogy akkor (is) kell szólni a szobáról, ha már aktuális a szülés!!!! Hiába írnak be a füzetbe (az egyébként egy kis kockás füzet, nem egy komoly valami, a naptárt pedig ellapozzák, pláne, ha túlhordotok- mint én). A legegyszerűbb nyomatékosítani az ügyeletes szülésznőnél a nővérpultnál a szülés napján, mit szeretnétek. Hiába írtak be benneteket akár 2 hónappal előbb is VIP szobára, ha nincs akkor hely (márpedig egy frontnál sűrűn előfordul), akkor nem tudtok bekerülni a kiválasztott szobába, várni kell, míg kiürül. Tudom, mert én is hetekkel előtte jelentkeztem az orvosomnál és a szülésznőmnél is, aztán várni kellett. Hála istennek csak két napot, de abból egyet 2 ágyasban, egyet pedig császáros szobában töltöttem (ami kötelező, ha az ember császáros). Ja, egyébként itt mindenki spontán szül, nincs köztetek tervezett császáros? Sajnos a császárról kevés szó esik, én sem olvastam előtte jóformán semmit róla, mert nem gondoltam volna, hogy ez engem érint. Pedig MA MÁR MINDEN 4. SZÜLÉS CSÁSZÁRRAL VÉGZŐDIK - mondta Toldi és Várkonyi doktor.
A köldököm anno nekem is viszketett. Szerintem nagyon sok krém és olaj kapható már a pocakra, én speciel az aloés kék krémet használtam, és abszolút jó volt, semmilyen csík és lötyögő has nem maradt, és nem is volt. Bár lehet, hogy ez nálam alkati kérdés is.
Ja, a laborleleteken mindig a "normális" - tehát nem terhes állapotra vonatkozó - értékeket tüntetik fel határértékként, de mivel a terhes állapot okoz(hat) anomáliákat, ezért egy csomó érték még elfogadható. Tehát ha valami csillagos, az még nem azt jelenti, hogy nem normális. Nekem 7 csillagos eltérésem volt a vérképeimen, be is paráztam, de Erdélyi dr. megnyugtatott, és nem is volt semmi probléma.