Adrienna: Csak egy terhestesztet csinálnak az sztkban vizeletből, szerintem ugyanazt, mint mi itthon. Nekem itthon már 2 pozitív lesz, remélem az sem mutat mást. Még én sem hiszem addig el igazán, amíg nem mondja a doki, hogy dobog a szívecskéje, de már nagyon várom azt a pillanatot.
Az aggályaiddal nem vagy egyedül, szerintem ez hormonális dolog is, bár nekem olyan aggályom sose volt, hogy nem tudom majd mit csináljak a gyereknél. Az elsővel is olyan volt, mintha mindig ezt csináltam volna. VAlahogy úgy jött minden természetesen.
Egytől viszont tartok. A sulimban szabályzatot módosítottak, és így a halasztott 2 félévem is beleszámít a max 9 féléves időkorlátba, vagyis már csak négy félévem maradt 2 félév , két elmaradt tárgy, és diplomamunka megíráshoz, záróvizsgához, védéshez. Utánna max 2 év alatt németből felsőfokút kell szereznem. Mikor babaprojektbe kezdtünk úgy kalkuláltam,, hogy majd nem veszek fel minden tárgyat esetleg ebben az évben, vagy halasztok egy évet, de most nem tudom hogy csináljam , mert év vége előttre számoltam a szülést. Május7 körülre, és a suli 20-áig tart + vizsgaidőszak egy jó hónap. Ráadásul anyósom tud csak a gyerkőcökre vigyázni esténként, és nem szeretném ha neki nagyon fárasztó lenne (70 éves már). Nem tudom, neki és a gyerkőcöknek mi lenne a legjobb. Lehet, hogy most gőzerővel végigviszem, és max előrehozatom évvégén a vizsgáimat, vagy az utolsó hónapban nem járok be , és úgy vizsgázok,, és majd a diplomát jövőre csinálom. Az is megfordult a fejemben , hogy a második félévet halasztom, de akkor nem tudok majd az utolső félévben bejárni, mert 4 vagy 5 gyerekre nem tudnak vigyázni heti 3 nap. Szóval borultak a terveim, de nem bánom, nálam a gyerkőc az első. Majd a sors eldönti vagy a jóIsten, hogy mi lesz.
Ja, egyébként jó pofa volt ma az Öcsém. Átjött, nála ez nagy szó, és viccből elejtette, hogy kéne Jázminnak egy játszótárs, vagy esetleg ikrek. Mondtam neki, hogy majd rajta leszek. Szóval alig bírtam megállni, hogy ki ne kotyogjam, de még félek. Ráadásul nem akarom, hogy a család még megtudja, majd ha már biztos.
Ágota: nagyon babaszagot érzek. Vegyél már egy tesztet, mert nem bírjuk idegekkel!!!