Sziasztok!
Sudi!
Gery-bab nagyon aranyos! Mi még nem próbálkoztunk az etetőszékben evéssel, csak ücsörgött benne.
Biztos lesz még jó idő, most sem olyan vészes!
Szilpa!
Hát igen, én is tudnék kicsit többet aludni, gondolhatod!
Egyik éjjel 1-től negyeg 4-ig ordítás volt, végül velünk aludt a nagyágyon. Persze ilyenkor Ádámot is zavarja, úgyhogy dupla-műszak van!
A csípések tapasztalatom szerint a babákon (és még a kisgyerekeken is!) jóval nagyobb nyomot hagynak. Még Ádámon is sokkal nagyobbra duzzad, mint egy felnőttön, pedig már lassan 4 éves.
Esések sajna nálunk is vannak, és egy darabig lesznek is. Anna még nem tud leereszkedni.
Dzsú!
Én is éppen tegnap gondoltam, hogy valamelyik nagyi eljöhetne 2 napra, hogy végre tudjak tiszteségesen takarítani!
Boeske!
Nahát, Márk nagyon ügyes!
Műtét után kolbásszal ünnepel majd?
Én is időnként kacérkodom a gondolattal, hogy még tanuljak, de nem találok olyat, ami érdekel is és a munkámhoz is kapcsolódik. Úgyhogy egyenlőre abban maradtam magammal, hogy próbálom a nyelvtudásomat legalább szinten tartani, aztán később jöhet vmi suli.
Lilla!
Örülök, hogy Roncsi meggyógyult! Ha lesz egy kis időd, számolj be, hogy viseltétek a távollétet! Ha Roncsi jól bírja, akkor Te is megkönnyebbülsz, meglátod!
Ádámnak tetszik az ovi, mondta is Apának, hogy még maradni akar.
Csak aludni nem aludt, de hát azt itthon sem szokott. Szerencsére az oviban ez már kevésbé ritkaság, a bölcsiben még az volt.
Kiko!
Nagyon szépséges és ügyes Kira! Tök jó a fürdőjátéka, én is akarok majd vmi hasonlót! Anna mostanában a kádban is csak áll.
Én mindig mellette kell legyek, egyrész mert szinte állandóan áll, másrészt nem játszik el egyedül. Ha nyafi van, megyek és sétálok egy kört az udvaron vele. A járókát sajna utálja, pedig néha bele kell tennem.
Lányok, van még olyan baba, aki nem szert ülni ennyi idősen? Ha felültetem, rögtön átfordul hasra. Most már nem is próbál magától felülni, csak állni. Emiatt nálunk a séta babakocsival, az etetőszék, meg az üldögélve játszás egyenlőre kilőve.
Megyünk ebben a hónapban neurológushoz meg ortopédiára is, majd rákérdezek ott is.