Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

MEgcsináltam megint, de nincs teljesen nyugodt körülmény hozzá. Majd talán később. Megint ua jött ki. Hasam fölött fiú. Egyébként meg: lány-fiú-lány-lány.fiú-fiú. Honnan tudom hogy ikrek-e? Ez nem világos nekem sem. És mint írtam, nekem eddig 3 lányom van. Akkor ez nálam nem működik.. :
( :(
Jó hogy nektek igen. Mostmár csak várom egyszerűen a hó végét, mert kezdem úgy érezni, hogy csak bebeszélema hasamba a gyereket... Ezt pedig nem akarom. Ma sajnos a hőm is 1 tizedfokkal kisebb volt, csak 37,0. Nem tudom számít-e. remélem holnap nem csökken tovább....

28-án mégis tesztelek, mert a másik fórumon mondták a lányok, hogy ez fontos closty szedésénél, de nem igazán értettem, hogy miért. Mindegy

MA baromi fáradt vagyok, és ti??? Ez az idő kikészít. Legszívesebben visszafeküdnék aludni, de nem lehet. Alig aludtam éjszaka, most itt az eredménye. De megérte, mert tegnap végre bekerültek az ablakaink a helyükre, másfél hónap csúszással. Egy kis stressztől legalább mentesebb vagyok.

puszi: Kata.

Kata
KépKép
szdkata1

Azt elfelejtettem mondani, hogy a vetélést és az abortuszt is mutatja!
Nem lehet Kata, hogy volt a második után egy vetélésed?

Örülök, hogy jól alakulnak a lakásproblémák.

Pusz

KépKép
KépKép
ragota

Hát én is ültömben el tudnék aludni.

Kata,
jó érzés, hogy alakul a lakás igaz?
Az enyém már 2 éve kész, de mindig van mit benne csinálgatni.
Pl még csak most vakolunk. Na az is nagy élmény :)

Kép
bodzi

Ágota
Mutatja a vetélést? és azt hogyan? beleszámolja? :shock: mert nekem már volt egy....

De jó annak, aki már új házban, lakásban lakik, még ha sokat kell rajta melózni is. Mi majd csak jövőre kezdjük el az építkezést :? még nem tudom, mibe vágok, mi?

Ja, és szerintem ilyen terhességi "áljelekre" ne adjon senki, mert akkor úgyis téves, hiszen annyira odafigyel rá az ember. Majd eldől úgyis, mi van. Ez a hülye "pszico" mindenkinél működik :x :evil:

Mindenkinek jó hétvégét és sok pihenést!!!!

Benita
benita

Ágota
Mutatja a vetélést? és azt hogyan? beleszámolja? :shock: mert nekem már volt egy....

De jó annak, aki már új házban, lakásban lakik, még ha sokat kell rajta melózni is. Mi majd csak jövőre kezdjük el az építkezést :? még nem tudom, mibe vágok, mi?

Ja, és szerintem ilyen terhességi "áljelekre" ne adjon senki, mert akkor úgyis téves, hiszen annyira odafigyel rá az ember. Majd eldől úgyis, mi van. Ez a hülye "pszico" mindenkinél működik :x :evil:

Mindenkinek jó hétvégét és sok pihenést!!!!

Benita
benita

Odry,

megnéztem, és megcsinálom az (általam egyelőre) teljes elemzést, de amit így elsőkörben látok:

Igen erős a horoszkópodban a gyerek és család területe, szinte a legtökéletesebb. A Hold azonban támadva van, és nehezített fényszög csúcsán áll (a Hold az anyaságot jelöli, és még elék sok mást), de a családban tudsz majd kiteljesedni.

Hogy nehéz időszakban vagy, az azért van, mert a Szaturnusz most ért vissza eredti helyzetébe (mindenkinél a 30 éves kor kritikus, ha nem éli a feladatát).

Elég necces, de szerintem ez az időpont nem pontos. a Halak és a Vízöntő határán vagy (ASC). Be kéne pontosítani, ehhez én nem értek.

Szóval a család ott van a képletedben, erősen megjelenik, csak nehezítve van.

Én azt javasolom, hogy keresd fel vagy Takács Tibort (ő a tanárom, benne bízom, csak több hónapot kell rá várni), vagy Kaló Jenőt, aki kifejezetten a gyermekáldással foglalkozik (csak ennyit tudok róla, előadásán voltam, szimpatikus).

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Hát Benita elvileg mutatja, fiút vagy lányt.

Kata, télleg mutatja a pocidon a kismakit??????????? Akkor ÉN már biztos vagyok benne :-)

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Ágota! Lehet, hogy volt vetélésem, de az az első kislányom előtt volt. Tehát, úgy sem stimmel. Bár ki tudja, volt egy pár teszetletlen 401 napon túli ciklusom néha, lehet hogy tud valamit az inga, de nem valószínűsítem, hogy ez első kislány után történt volna. Ráadásul, ha az első vetélésemet is beleszámoljuk, akkor a másodikra kislányt kellene mutatnia, mert 3 lányom van eddig. Szóval zavaros. Én nem akarok egy eredménybe mindent beledumálni. Azért abban reménykedtem ,hogy a sorrend nem számít, mert akkor még lehet 3 fiam. Puszi Mindenkinek.

Kata
KépKép
szdkata1

Fanny1: Mindenkit szívesen látunk a babavárók, babaprojektbe kezdők terén, félre ne érts, és bántani sem akarlak, de szzeretném a véleményemet megosztani veled a babavágyaddal kapcsolatban.

Azt hiszem egy nő ha gyereket szeretne, és szereti a ygerekeket, akkor tényleg mindegy , hogy milyen korban teszi azt, bár egészségileg a babának is jobb minnél előbb. A családunkban nálunk van egy hasonló szitú, ezért elmesélem, bár sajnos nem olyan jól sült el, mint azt várták volna.

Az anya 26 évesen már 3 gyermek anyja volt, majd miután felnőttek a gyerekei úgy döntött, úgy érezte, megint babát szeretne, hogy kitöltse a lassan hiányzó űrt. Akkor 40 éves volt. NAgyon várta, minden rendben volt egészségileg is, de azzalé nem számolt, hogy már nem volt a türelme és a fizikai strapabíróképessége sem a régi. Így bár nagyonszereti a kisfiát, akivel rendesen kivételezik is, de nem igazán vágyott már erre így utólag. Azóta unokái is születtek, de pont ezért nem tudta azt értékelni, mert belefáradt közben a saját kicsijének nevelgetésébe, és nem is volt kiéhezve újból egy kisbabára. A férj általában idősebb szokott lenni, a türelmi dolog ott is tényező. Az már más tészta, hogy arra is kell gondolni, hogy 20 évig azért tudja az ember istápolni a gyerekeit. Ezért szeretném én is minnél hamarabb megszülni az 5 gyermeket (már 3 van) , amit elterveztünk, hisz a párom már 41, és nem biztos, hogya nyugdíjból tudjuk majd fizetni az egyetemet.

Mégegyszer ki szeretném hangsúlyozni, hogy ezt nem bántásnak szántam, és csak azért írtam, mert írtad, hogy kevés türelmed van, a szitu meg igen hasonló. Tehát gondold végig, hogy van-e, lehet-e benne igazság, és ha nincs akkor mégegyszer bocsi, és felejtsd el. Azért negyon szurkolok neked is , hogy valóraválthasd álmodat, és újból minnél előbb babázhass. És mi lesz , ha tényleg 3-as ikrek lesznek??? :):):)

Puszi: Kata

Kata
KépKép
szdkata1

Hahó!

szerintem mindenki más, és minden sors más. én is szeretnék még egy bébit majd 30-as éveim vége felé, na jó persze azért addig remélem még nem lesznek unokáim (kb. 10 évesek lesznek a kölkök :-).

Mindenki maga érzi :-)

Kellemes hétvégét Nektek.

Puszmák

KépKép
KépKép
ragota

Ezt én is így gondolom, és nem akarok, akartam ezzel senkit sem megbántani. Csak sajnos úgy éreztem, hogy elmesélem, mert a történetben is másként indult a szitu. A sors majd eldönti, és mindenki maga ismeri a saját kereteit, erejét és türelmét, ami nem feltétlenül a gügyögő évekhez kell majd.

Puszi:Kata

Kata
KépKép
szdkata1

Még egy: Ismerek olyat, aki 50-nes éveiben szült, és mégsem volt hozzá túl idős. De egy fontos mindenképpen, hogy ne azért szüljünk, mert az űrt pótolni kívnjuk a kirepülő gyerkőcök után. Ez az időszak egy nőnél, főleg ha nagy gyerekei vannak, nagy lelki terhet jelenthet. A nő, akiről beszéltem, nem volt lelkileg kiegyensúlyozott, és úgy érezte abban az időben, hogy nem kell már senkinek, ezért vágyott igazán egy kis jövevényre, aki majd csak az ő szoknyáját fogja cibálni. Szüksége volt arra, hogy érezze, hogy szüksége van rá másoknak. Talán tényleg egy kivételes eset volt, nem tudom. (Szerencsére nincs ilyen saját tapasztalatom. Viszont ha valaki sorban szül, akár negyvenes éveiben is, akkor ott más a helyzet, mint nagyobb korkülönbség esetén. NA, tényleg egy szót sem írok többet. Nem akarok senkit magamra haragítani, nem ez a szándékom.)

Kata
KépKép
szdkata1

Helo Lányok!

Ragota ! és Neked is egyben írom Kata !
Szóval én nem vagyok az a sértődős fajta, bármit nyugodtan meg lehet nekem mondani. Ezek a gondolatok bennem is nagyon sokszor végig söpörtek ( ebben a korban már sokat töpreng ám az ember) DE miután én már 6-8 éve duruzsolok a férjemnek, ez nem mostani feldobott ötlet, volt időm átgondolni, sőt eddig azért nem lett mert a férjem teljesen elzárkózott, mondván, elég ez a kettő (főleg anyagilag) én úgy éreztem, hogy nem etikus vele szemben őrölt módon erőltetni, ha ennyire nem akarja, de láss csodát februárben "egyik napról a másikra" igent mondott és azóta is nagyon rajta van az ügyön. Avval is tökéletesen tisztában vagyok - figyelj Ágota! - hogy én nem vagyok az a tipikus ANYA a CSALÁD HŐSE, ( biztos, hogy egy lelkibeteg ember válna belőlem, ha engem pl. főállású anyaságra "ítélnének") szóval amiket írtál rólam 100 %-ig igaz (kivéve a természet közeli dolgokat, tipikus városi ember vagyok, nekem a vidékből egy hétvége pont elég, az is inkább egy jófajta szállodában) szóval teljesen igazakat írtál, imádom a gyerekeimet, élek-halok értük, de tényleg nem vagyok következetes és főleg nem szigorú, de talán ennek is köszönhető az a bizalomteljes, őszinte kapcsolat. Valóban nem szabad pótlékként kezelni egy gyereket, csak azért mert esetleg az élet más területén sikertelen az ember. Nálam erről szó sincs, imádom a munkám, eddig még mindig tanultam, vannak hobbijaim, sok minden érdekel ( most például nyáron befejeztem a pécsi egyetemet, most azt tervezem, hogy grafológiát fogok tanulni) szóval sokoldalú ember vagyok és úgy érzem, hogy lenne "kapacitásom" még egy kisgyerekre, módon, lehetőségem volna megmutatni neki, hogy milyen szép a világ, hogy élni jó, és igen ebben van egy kis önzés is, hogy én is tudjak még valakit nagyon-nagyon szeretni. Gondolom ez nem baj.
De azt is hozzá kell tenni, hogy -tekintve,hogy az idő nagyon szorít, és evvel teljesen tisztában vagyok - pontosan azért, mert egyébként egy sikeres, kiegyensúlyozott ember vagyok, ha úgy alakul, hogy nem lesz baba, akkor sem fog összedőlni sem a lelkivilágom sem az életem, nem fogom úgy érezni, hogy nincs értelme az életemnek. Mert akkor van nagy baj, ha valaki úgy érzi, hogy csak az az egy dolog (jelen esetben a gyerek) jelenti az életét, és ha nem úgy alakul akkor romba dől a lelke, úgy érzi, hogy kudarcot vallott az életben. (Egyébként ezért van annyi kiégett boldogtalan ember, mert nem találják meg egyéb vonalon az örömöt -de mondom itt nemcsak a gyerektémára gondolok, hanem bármi másra.)
Na jó hosszúra sikeredtem, bocsi indenkitől, dehát Ágota is megmondta, hogy szeretk beszélni. ( és mások mondókáját olvasni!)
Jó éjt mindenkinek! Fanny
fanny01

Bocsi mégy egy szó.

Szóval azt hogy nincs türelmem, azt a tanításra értettem, nem vagyok egy tanító néni típus, de egyébként nem vagyok türelmetlen. ( fő hobbim a gobelin varrás, márpedig ahhoz kell türelem.) De ez is azt mutatja, hogy kiegyensúlyozott ember vagyok, mert különben nyüzsgök, futok, szaladok, teszek-veszek-intézkedek, irányítok (itthon és a munkahelyemen), de ha leülök varrni, akkor megszűnik a világ és teljesen "kisimulnak" az idegeim.
Puszi Fanny
fanny01

Fanny: örülök, hogy így van. Akkor nagyon szurkolok, továbbra is. Jó éjt!

Kata
KépKép
szdkata1

Sziasztok!

Ragota!!!
Nagyon köszönöm ezt a pár sort is :!: Az én szívem is ezt súgja,hogy mennem kell ezen az úton.Értem ezalatt,hogy mindenféle vizsgálaton át estem már ( szinte,1 van még ) és ha vége,akkor jönni fog. :wink:
Nagyon régóta készülök az anyaságra és minden ,amit megálmodtam magamnak,körülményt,rendben is van,már csak tényleg a baba hiányzik Nekünk.
Köszi!Nagyon felvillanyoztál ezzel a pár sorral :lol:
Akiket ajáltál,úrakat,azok horoszkópot készítenek,vagy személyessen kell velük találkozni?Hol tudom Őket elérni?
Azért látom lesz itt feladatod,hogy mások is szeretnének többet tudni.Hiszen egy a cél-a gyermek!

Benita!
Igen Szegeden lakom!Mi fűz ide,hogy szereted? Iskola,szerelem stb.. :oops:

Csajok!
Én az ikres dolgot úgy hallodtam,hogy nem áll meg az inga,hanem folyamatossan mozog.A munkatársamnak 2 gyermeke van/volt és mind a kettőt kimutatta és közben egy pillanatra leállt.

Mindenkinek Kívánom,hogy minél hamarabb babásodjon!!!

Jó éjt!
odry

Halihó Lányzók!!!!!!!!

A lényeg a lényeg: ahányan itt vagyunk, nagyon szeretnénk már egy kisbabát :lol: ki ötöt, ki 41 évesen, kinek ez az első...

Én annyit javasolok, hogy akinek naon nem jön össze, az keressen fel (ez csak az én javaslatom, és nem mindenki hisz benne) egy asztrológust. Ezt csak azért, mert ez is egy lehetőség, és hátha segít... tényleg nagyon sok sikertörténetet hallottam már.

Amit megtanultam, és vallok, nincs olyan, hogy valaki fizikailag képtelen a gyermeknemzésre. Ez csak okozat, nem az ok. Az asztrológia ebben segít, hogy megtaláld az okot, amit vagy tudsz kezelni, vagy nem, de a lehetőség a kezedben van.

Az a helyzet, hogy most készítem egy-két éves gyerekek horoszkópjait, és mindegyikbe az van benne, lányoknál, hogy tudattalanul nem tud egyszerre anya és nő lenni. Úgy érzi, megszűnik nő lenni, ha anyává válik. És ez egy tudatalatti blokk, amiért sokaknak nem jön össze a bébi.
Odry, a Tiédben pl. nincs ez.

Emellett sok lányhoroszkópban megjelenik az anyaminta elutasítása, pedig hiába pl. alkoholista a mamád, ezeket az analógiákat (ez pl. Halak analógia) meg kell élned, akár elutasítod, akár nem, mert azért Ő lett az anyukád, hogy a mintákat átadhassa Neked. Ugyanez az apával. Olyan pasit fogsz keresni, akiben ugyanazok az analógiák megjelennek. Pl. alkoholista apuka - nem feltétlenül alkoholistát választast be, hanem olyat, aki pl. művész, vagy önfeláldozó (mert ezek mind a ugyanahhoz az analógiához tartoznak).

Fanny, ezért van, hogy nem minden analógiát éreztél Magadénak, mert egy jegyhez, bolygóhoz több analógia is kapcsolódik. Megjelenik a lehetősége, de ugyanazt a bolygót analógiát többféleképpen megélheted.

Erre jó péda vagyok én :-) 8.ház Uránusz azt jelentheti: szexuális aberráltság, de ezt én az asztrológián keresztül élem meg.

Bocsi, hogy ennyit beszélek :-)

Még egy nagyon érdekes történetem van, ami számomra mély benyomást tett, ezt csak úgy megosztom Veletek (nem mindenki fog egyetérteni vele):

Elítéled -e azt a nőt, aki gyermekét otthagyja egy inkubátorban, vagy akárhogyis, elhagyja?
Ne tedd: asztrológiai szempontból a nőnek gyermekvesztést kellett megélnie, a gyermeknek meg anyavesztést. Megélhették volna másként? Hát persze: Vagy az anya, vagy a gyernek meghal.
Ezt biztosan sokan nem fogadjátok el, mert ehhez már tényleg hit kell ebben a témában.

A lényeg, ami számomra fontos az asztrológia területén:
soha ne ítélj el, meg senkit, mert mindig a saját szemszögedből minősítesz. Te talán nem tennéd meg, mert Te teljesen más feladatra vagy itt, de neki meg kell élnie bizonyos dolgokat.

Télleg bocsánat, hogy ennyit írok össze-vissza, csak jó ezeket a tapsztalásokat megosztanom Veletek.

Nincs mit Odry, ma nézem a többi részét, de ez inkább jellemzés lesz.
Midkettővel személyesen kell beszélni. PÜ-n megadom a számukat.

Puszmák

KépKép
KépKép
ragota

Bocsi, csak annyi még Fanny, hogy én is a Pécsi egyetemen tanultam Közgázon :-) másoddiplomás képzés, levelező tagozat. Te?

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Ágota! Úgy látszik mi nagyon egyívásúak vagyunk. Én is hasonlóképpen gondolkodom, ráadásul a munkahelyem által is olyan körben mozgok ahol nagyon nagy empátiára van szükség. Fiatalkorú bűnelkövetőkkel foglalkozunk - én ugyan gazds. ig. vagyok, de nem tudom magam kivonni azért az intézet életéből. Közgazdász vagyok, Pécsen a bölcsészkart végeztem el. Szóval pl. most mindenki fel volt háborodva, hogy egy anyuka a WC-ben szülte meg a gyerekét és ott hagyta, én is felfoghatatlannak tartom, de sajnos én a másik oldalt is látom, hogy akik ilyeneket tesznek honnan jönnek, miket éltek át és sajnos sokszor ki kell mondani mégha a társadalom ezt nem is tudja elfogadni, hogy végső soron nem is az a szerencsétlen nő tehet róla, hogy csak ilyen módon tudja megoldani a problémáit. természetesen én nem a bünetetőjogi oldaláról beszélek. Az átlagember - még a legempatilusabb is - el sem tudja képzelni hogy az életnek milyen mélységes bugyrai vannak, hogy emberek milyen sötétségben élnek - mindenféle értelemben- és egy-egy ilyen tragikus esemény már csak a végeredmény. Volt egy pici nézeteltérésem egy másik topicon valakivel egy abortusz kapcsán, nem értették meg hogy avval hogy én nem értek egyet egy döntéssel az illetőt még nem ítélem el. Pedig így van. A legtöbb ember nagyon gyosran és felületesen ítélkezik, potosan azért mert csak egy megvilágításból tudja látni a dolgokat - a saját élettapasztalatán keresztül - nekem módom van, a munkám, a tanulmányaim alapján nagyon sokrétűen megismerni ezeket a szomorú eseményeket.
Na már megint hosszú voltam. Fanny
fanny01

Sziasztok!
A topik indítás napján olvastalak titeket, de mivel másnap mentünk nyaralni, nem állt módomban írni. Pedig annyira kedvem volt hozzá. Most megjöttünk, és szeretnék csatlakozni. :lol:
Először is. Nekünk már van egy kislányunk, most szeretnék tesókát. A múlt hónapban meg voltunk győződve róla, hogy elsőre sikerült. Sajnos csalódnunk kellett. :cry:
Annak idején egyből jött a baba, én még el se hittem, orvoshoz is azért mentem, mert azt hittem beteg vagyok. Szinte elképzelhetetlen volt számomra, hogy nem kell hónapokig próbálkozni. Most persze már egyből akarom. Félek, hogy a nagy akarásomnak, nagy várakozás lesz az eredmény.
Ragota!
Neked különösen örülök (többieknek bocsi, remélem megértetek)!
4 évig volt szerencsém tanulni Tibornál asztrológiát!!! :D Le nem vizsgáztam, mivel pont akkoriban szültem. Azóta is nagy szeretettel, és érdeklődéssel fordulok a téma iránt. Számomra új volt, amit a legtermékenyebb időszak kiszámításáról írtál. Remélem kölcsönösen tudunk ilyen dolgokkal szolgálni egymásnak, és a többieknek is. :wink: Mindenesetre utána néztem, és bizony a mi ki manócskánk fogamzása anno, nem erre az időszakra esett. Ez bíztató számomra, mert legalább látom, hogy máskor is lehetséges.
Viszont a Szaturnusz visszatérést, akkor, a szüléssel éltem meg, tehát nem kell attól se félni, tud az is szép dolgokat hozni! Igaz nekem a rákban van, annak minden nehézségével együt.
Cserélünk horoszkópot? Egy csomó mindent nem kellene magyarázni. :wink: És olyan kíváncsi vagyok rád. :oops:
Fanny! Nagyon egyetértek veled. Sokszor az emberek egyből ítélnek, nem tudják beleélni magukat más helyében. Bizony van az a szitu, amikor az ember kifordul önmagából. Persze addig jó, amíg ezt nem tapasztalja. Kell ehhez egyfajta "más" gondolkodás! Tudni azt, hogy semmi sem történik ok nélkül, és meglátni, hogy mi mindennel van összefüggésben. Sajnos mindenki csak magából indulhat ki, és ezek keresztül tudja csak látni a másikat.
Na, én is jó sokat írtam, ráadásul nem is szorosan a topik témába. :lol:
Sziasztok, és kívánok mindenkinek sok türelmet a próbálkozáshoz!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Szerintem ez magától értetődő, hogy mindenki magán kerezstül éli meg a szitukat, az mmás tészta, hogy bele akarja-e, és bele tudja-e élni magát a másik helyzetébe. Ez olykor nagyon nehéz, és sokszor lehetetlen is. Az empátiát én is fontosnak tartom, ami mellesleg szerintem a gyermeknevelésnél sem hiányozhat. Azzal is egyetértek, hogy azért mert véleményed különbözik mástól, vagy elítéled a cselekedetét , attól még nem kell elítélned magát az egyént is. A vita és veszekedés összefüggést is hasonlóan látom. Azért, mert valaki vitatkozik a másikkal valamin, még nem biztos, hogy veszekszik vele. Aki ezekkel tisztában van, az lehet, hogy nem sért meg olyan gyakran másokat. De sajnos az is lehet, hogy ezt csak az látja így ,aki belátja a fent leírtakat, mert aki nem, az a vitát úgyis veszekedésnek, kötekedésnek, a véleménynyilvánítást pedig támadásnak fogja érezni.

Bocs, de valahogy nem bírtam megállni, hogy ne írjam meg a gondolataimat az írásotokkal kapcsolatban. Sokan vagyunk sokan gondolkodunk. Egyébként bármenniyre is beleérzem magam a gyilkosok helyzetébe, a gyilkosságot azért még elítélem, így az abortuszt is. Az inkubátorba tétellel viszont teljesen egyetértek, ha valakinek az az egy kiútja, csak a magyar jog sajnos nem engedi, hogy azt a gyereket örökbe adják, és még a nőt büntetik meg, ha kiderül ki volt. Ezzel viszont nem értek egyet. Sajnos mégis sokan ezt válastják, mert nincs más lehetőségük a gyilkosságmentes anonimitásra.

Egyébként most a témánkhoz visszakanyarodva: hétfőn lehet , hogy tesztelek, a 28. napon, bár még szívem szerint várnék vele, de már sokan kiváncsiak az eredményre. Egészségileg nem vagyok a toppomon, de azért nagyon reménykedem, hogy ebben ahónapban sikerült. A hőm még mindig 37,1 volt reggel. A 12. naptól kezdett felfelé menni, úgyhogy ez állítólag jó jel. Csak maradjon is így, mert ha lemegy, akkor jön a menszi, és a manókat most szeretném kirekeszteni az életemből 9 hóra!!!!

Puszi mindenkinek.

Ágota: kérlek csináljátok meg az én horószkopomat is, akár mind a ketten, ha van kedvetek hozzá. Milyen adatra van szükséged???

78.03.18 (du2???) Bp. Halak

Köszi

Kata
KépKép
szdkata1

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok. A párommal mi is babát tervezünk, egy röpke próbálkozás történt, majd tudomást szereztünk egy terhességi prevenciós programról. Szóval most oda járunk, beszélgetések, vizsgálatok következnek az egészéges újszülöttért. Van valakinek tapasztalata ezen a téren?
natika

Sziasztok!

Nakita: én 6 évvel ezelőtt 1 év próbálkozás után kerestem fel a párommal egy hasonló központot. Csalástervezési kp-nak hívták, de prevencióval, meddőséggel egyaránt foglalkoztak. Ott rendelt Czeizel Endre is. Nekünk plusz 3 hó kellett utánna, amikor is sikerült. A szakemberek tanácsokkal láttak el, a genetikai hátteret vizsgálták, vitamin szedését javasolták, hőmérőzést ajánlottak, stb. De nálunk nem volt lelki felkészítés terápis vagy ilyesmi. Inkább a fizikai genetikai hátteret vizsgálták, bár ha jól tudom voltak ott is párok, akik ilyen jellegű tanácsadásra jártak. ANgyon jók szoktak lenni a csoportos beszélgetések ezen a téren is, csakúgy, mint az élet más területén. Fontos, hogy tudja a leendő szülő, hogy milyen nehézségekre számíthat az örömök mellett. Szerintem csaka hasznotokra vállhat. Puszi: Kata

Sajnos érdemi segítséget nem tudok adni.

Kata
KépKép
szdkata1

Sziasztok!

na bejelentkezek én is! :)
Apa szundizik, úgy hogy tudok kicsit netezni.

Natika, üdv!
Nekem nincsenek ilyen tapasztalataim, de ha Te tapasztalsz valami érdekeset, akkor mindenképp oszd meg velünk légyszi!

Ágota,
na ingáztam egyet én is :)
Mondjuk csak a has felettit próbáltam, a másikat még nem.
Szóval a pocakom felett kilengett a gyűrű veszettül, de ennek ellenére én úgy gondolom, hogy nem sikerült ez a hónap sem.
Ne kérdezd, miért csak úgy van egy érzésem.
De az ingának legyen igaza :lol:

Pusza mindenkinek!
B.

Kép
bodzi

Bodzi: de jó lenne, ha igazat mutatna az inga. Nekem most egy kisfiút jósolt a pocimba. Holnap remélem kiderül, hogy van-e alapja.

Pussz:Kata

Kata
KépKép
szdkata1

Sziasztok! Jó reggelt!

A statisztika miatt jelzem, bár kicsi t félve még, hogy a teszt halványan ugyan, de pozitív lett ma reggel. Pár nap múlva megismétlem. Ezekszerint igazat mondott az inga???

Egyébként én ugyan menszi előtt is terehsnő étvágyával bírok általában, de a tegnapi napom katasztrófa volt ilyen szempontból. Képzeljétek egész délután gyümölcsöt és kovászos uborkát rágcsáltam. Ez már nekem is gyanús....

Ma elküldetem magam egy vérvételre, mert ez volt az első clostís hónapom, nagyon szurkoljatok, hogy minden ok legyen, és sötétedjenek a zebracsíkjaim..

Puszi Mindenkinek és csatlakozzatok hamar ti is. KAta

Kata
KépKép
szdkata1

Jó reggelt!

Kata,
HURRÁÁÁÁÁÁÁ :D
Remélem, minden rendben lesz és majd sötétednek azok a csíkok.

Kép
bodzi

Sziasztok!

Kati GRATULA!!!

Most csak bekukkantottam, kiváncsi voltam az eredményre. :wink:

Már máshol is láttam, hogy emlegetik a clostíst. Mi az? :oops:

Sziasztok

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Nahát, Kata!!!!
Igyekeztem visszaolvasni a hétvégét, már éppen fogalmaztam a mondanivalómat, mikor megláttam az írásodat a pozitív tesztről. Hoppá! El is felejtettem mindent! :D Óriási gratula, remélem erősödik a csikocska!!!! :D :D :P :P :P :P Jaj, de jó, annyira bírnám!

Fioona, Natika
Üdv. a topicban, mielőbbi kétcsíkosat kívánok!

Natika
Mit jelent a "röpke" próbálkozás??? Feltétlenül kell a tanácsadás?

Ágota
Ez a horoszkóp-elemzés engem is izgat már. Légyszi-légyszi, ha van időd: 76.01.08. 19.00 óra Szombathely, Bak
Pusszancs érte :shock: Egyébként megjött??? vagy miért ír 1 c.napot??? :shock:

Részletezett hétvégi témákhoz nem sokat fűzök hozzá, csak annyit, hogy nekem -azok után, h. már egyet elvett tőlem a sors - ha adja az ég, bármikor, bármennyi gyermekem lesz, mindegy, csak LEGYEN!!! (persze nem focicsapatra vállalkozok :wink: ) És tényleg én is azon vagyok, hogy mindent megtennék azért, hogy legalább egyet a világra hozhassak!!! Bármi áron!!!!
A másik témát illetően pedig Kata "oldalán állok", persze ez nem szembenállás a többiekkel, csak ugyanaz a véleményem. És még azt is gondolom, hogy akik veszítettek el már egy babát, illetve sok-sok hónap sikertelen próbálkozás áll mögöttük (rám csak az első vonatkozik) , azok igenis megbotránkoznak ilyen tetteken. DE: Teszik ezt azért, és csak azért, mivel nekik (még) nem "jutott" abból, amire a legjobban vágynak az életben, a kisbabából, viszont aki megkapta, sőt meg is szülte, ő meg (teljesen mindegy h. milyen okból) "eldobja", elhagyja, megöli.... stb-stb. És ez egy abszolut megérthető hirtelen reakció, aztán utána már lehet, h. elgondolkodik rajta, miért tett így. De egy ilyen nőnek ez fáj, mint ahogy nekem is, hogy valaki megszüli a babáját, mert még abban is szerencséje van, hogy kihordhatta, és aztán ennyi, anyaságra már nem vágyik. Na ezt ítélem el! :evil:

Odry
Hogy mi köt Szegedhez? Egy csodálatos hét, amit ott töltöttem: a NÁSZUTAM!!!! :P Gyönyörű szép város, nagyon kulturált, igényes, híres, sokrétű, bámulatba ejtő.....stb-stb, egyszóval: parádés!!!! :D Az idén sajnos nem jutottam el oda, de minden vágyam, h. újra elmehessek. Jövőre mindenképp, akár babával is!!!!

Benita
benita

Halihó Leányok!

Háááááááááááááát nagggyon örülök Kata!!!!! Gratula. Mondtam, hogy én MÁR biztos vagyok benne :-)

Bodzi, mit mutatott az inga? Nagyon örülök. nem baj, legyél csak szkeptikus, biztos akkor lesz, ha nem jön meg.

Nekem naon úgy érzem, hogy megjön, még a pattik is megjelentek.

No majd legközelebb, talán. Elszomorodva egyelőre egy cseppet sem vagyok.

Húúú, Fiona, naon örülök Neked. Oksza, add meg Te is és jellemezzük egymást, kíváncsi vagyok ám, bár Te már ezerszer többet tudsz nálam. 1978. július 19. 20:45 (Tibor 20:36-ra pontosította, de szerinte sem ez a megfelelő, mert a Jupiterem valószínű az 5.házban van).

Fanny, érdekes lehet, ahol dolgozol. Valóban igen 'egyívásúak' vagyunk :-)

Üdv Natika. :lol:

Benita, Kata, megpróbálom megnézni őket :-)

Puszmák

KépKép
KépKép
ragota

Ágota,

kisfiút mutatott, de nekem mindegy lenne, csak legyen :)
Szóval kövezzetek meg nyugodtan, de igen, én vagyok a szkeptikus a csapatban :oops:
Őszintén szólva tényleg nem hiszek az ilyesmikben, de ha bejön, akkor majd átértékelem.

Kép
bodzi

Mjad kiderül! De már naon izgulok :twisted:

Az én babám még várat magára...

nem baj, a héten kezdődik az új ciklus. Majd gyertyába állok szeretkezés után :lol:

No merre vagytok Csajszik?

Találkozhatnánk egyszer? Mit szóltok?

Pusz

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Ez a gyertyába állás jó. :) Engem tegnap apa még a kispárna miatt is kinevetett. Igaz, csak azért mert szerinte olyan aranyos vagyok, hogy így igyekszem a kisbabáért.

Találtam egy jó kis hozzászólást tegnap, mivel látom, hogy többen is kezdő felhasználók vagytok, visszakeresem és beszúrom. Talán még nem láttátok.

Ami az ingát illeti, én is szkeptikus vagyok vele kapcsolatban, legalábbis nekem régebben mindig azt mutatta amit szerettem volna. :roll: De azért a hecc kedvéért, lehet, hogy megcsinálom.

KAti! Nagyon aranyosak a lányaid! Nagyon tetszik a hozzáállásod, hogy fontosabbak a gyerekek. És, hogy 5! Bár én nem szeretnék annyit, de becsülöm az ilyen hozzáállást!
Hú azt hiszem megint gondba leszek a nevekkel, bocsi előre is, ha keverek valakiket. A múlt hónap óta, csak a babán jár az eszem. Tegnap este pl. apának a fogkeféjével kezdtem el fogat mosni, és nekem még csak fel se tünt. Úgy érzem rossz hatással van rám a görcsös akarás, Ági majd, látod a radixomból. Tényleg: 1975.04.04. 15-38 (nem százas a perc) Kiskunhalas. Nekem is kérdéses pár bolygó hovatartozása, de hát nem igen sikerűl pontosítanom. :oops: Azért, ha az 5. házban van az a jupitered, nem kell sokat aggódnod a gyerek miatt. :wink: Nekem a hold van ott. :lol: Igaz bak jegyben, de jobb későn mint soha!

A többiektől bocsi, hogy név szerint nem írok nekik, de mint mondottam kicsit szétszórt lettem, de idővel belejövök. Addig is mindenkinek kívánok:
Kép

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!
Ilyenkor hétfőn délelőtt annyi dolgom van, hogy nincs időm írni, de azért olvasok.
Kata! neked is akartam írni, hogy a világos csík is csík! Gratulálok!!!!
Azért ez a has feletti ingázás (mert Te is megcsináltad már a teszt előtt úgy emlékszem) nagyon érdekes.
Bodzi! Ennek mintájára akkor Te is babás vagy! Mikor kellene, hogy megjöjjön? ja, bocsi látom még 11 nap.
Nekem most múlt el a mensim, ma már ráugrok apára, utána INGA! Szóval azért meglepő,hogy neked kimutatta!
Egyébként ma megint ingáztam itt a kolleganőkkel (nekem mindig ugyanazt mutatja, úgyhogy már halálra cukkolnak a 3 lánnyal) és ma az a kolleganő akinek pénteken semmit nem mutatott a saját gyűrűjével csinálta és 100%-os az eredmény. Elképesztő!
A fiam barátnőjével is megcsináltuk 5 gyerek! Úgyhogy úgylátom mint nagymamamának is sok dolgom lesz!
Én benne vagyok egy találkozóban, csak még nem látom át, hogy ki honnan való, mennyire tudnánk összehangolni. Én nagyban tudok alkalmazkodni.
Ágota! Az elemzéseddel kapcsolatban csak annyit szeretnék kérdezni, hogy a gyerekek számára vonatkozóan csak tapintatból nem írtál, vagy annyira nem "látsz" bele a dolgokba?
Üdvözlöm az újakat, Fanny
fanny01

Sziasztok4

SAJNOS a félelmem reggel megalapozott volt. Ma voltam a dokinál, és bár szerinte a csík erős, nem is gyenge, vagyis egyértelmű. és a vizsgálat alapján is terhes lennék, de a hüvelyi uh-gal sem látott semmit.... :( :(

Viszont van egy cisztám, és lehet hogy ez okozza a tüneteket. Lehet, hogy nem is ciszta, hanem méhen kívüli terhesség. ??? :(:(

Szóval most megint kétségek közt vagyok. 1 hét múlva kell visszamennem, meg csináltatok egy vizelet tesztet a laborban a héten. Szóval ennyi. Nagyon nagyon szurkoljatok, küldjetek sok-sok pozitív energiát!!!

Üdv az érkezőknek, mindenkit szívesen látunk a csapatban, és bocs hogy én sem tudom követni mindig a neveket, de a memőriám nem a legjobb nevek terén. Puszi: Kata

Kata
KépKép
szdkata1

Na meg van végre az a fránya idézet. Ime:

"Erazmusz írta a testhelyzetről:

A szex utáni testhelyzet befolyásoló hatásával kapcsolatban írok egy tapasztalatot. (Akár a hasznos topicba is betehetitek.)
Nálam a meddőség kezelésének-kivizsgálásának egy fontos mozzanata a PCT-teszt (postcoitációs teszt). Ez azt mutatja meg, hogy a termékenyülésre alkalmas időpontban a spermiumok milyen mennyiségben tudnak feljutni a méhbe. Akkor csinálom, ha a spermaszám jó, a petevezeték átjárható, és a hormonszintek jól be vannak állítva. A vizsgálat szükséges időpontját több hónapi alaphőmérséklet mérésből lehet megállapítani. Akkor kell csinálni, amikor a tüszőrepedés van. A vizsgálat előtt 8-9 órával kell szeretkezni. Előtte viszont 2-3 napig nem szabad, de 3 nappal előtte feltétlenül kell!.(Hogy miért, most nem magyarázom hosszasan, de ha érdekel benneteket, egyszer azt is leírom.)
A teszt abban áll, hogy egy közönséges nőgyógyászati vizsgálat során a méh-nyakcsatornából nyákot szívok ki, és mikroszkóp alatt vizsgálom a nyákban található spermiumok számát, mozgását.
Évek óta csinálom, és a tapasztalatok kicsit befolyásolták a kivitelezést.
Egy fontos tapasztalatot írok most le a testhelyzetről.
Egy alkalommal nem láttam egyetlen élő-mozgó spermiumot se, de még mozdulatlant se. Kiderült, hogy a hölgy sex után mindíg felkel megmosakodni, e vizsgálat előtt is ezt tette, és mindig "kifolyik". 1 hónap mulva megismételtem a vizsgálatot, de szigorúan meghagytam, hogy reggelig ne keljen fel, és még a szex előtt tegyen kispárnát a feneke alá. Az eredmény: a következő vizsgálatnál látóterenként 30-40 élénken mozgó spermiumot láttam. Következtetés: a PCT vizsgálat előtt mindenkinek felhívom a figyelmét erre (kispárna, nem felkelés).
Következő tapasztalat: egy 9 éve sikertelen házaspárnál. Megbeszélve a PCT teszt, de nem tudtam megcsinálni, mert éppen szülést vezettem abban az időben. Gondoltuk, megcsináljuk legközelebb. Erre nem került sor, mert az elmaradt PCT idejében sikerült a terhesség. Kiderült, hogy ahölgy is mindíg felszokott kelni megmosakodni rövid idővel a sex után.
Azóta több terhesség is bekövetkezett akkor, amikor a PCT tesztet csináltuk.
Következtetés: Célszerű az "irányított coitus", ami abban áll, hogy a tüszőrepedés várható időpontjában kell szeretkezni (amit legalább 3 hónapi jól kivitelezett alaphőmérsékletből lehet megállapítani), előtte legalább 2 szeretkezés nélküli nap kell legyen, de 3 nappal előtte feltétlenül legyen (hogy mind frissek, életképesek legyenek a spermiumok). Ebben az időpontban szex előtt kispárna a popsi alá, egész éjszakára, nem felkelni reggelig.

E topicnak is van olyan tagja, akinek így sikerült.

Ha a későbbiekben is lesz köztetek olyan, akinek ezzel a módszerrel sikerül, írjátok meg.

Üdvözlettel
Erazmusz"

Remélem hasznát veszi valaki!

KépKép
KépKép
fioona

Kata :)
Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi baj.
Remélhetőleg 1 hét múlva már jobban látható lesz a törpi :)
Nehéz lesz ez a hét neked :(

Fanny :)
igen, inga szerint van baba, megérzés szerint nincs.
De majd kiderül.
Viszont Te inga szerint rettentően nagycsaládos leszel :lol:

Fioona :)
érdekes ez a hozzászólás, amit bemásoltál. Az én hülyeségeimen már így is viccelődik a párom, de ezt a kispárnát még lehet, hogy bevetjük. :P

Ágota :)
nálunk a gyertyaállás már megvan. Elég vicces helyzet, de szerencsére apának jó a humora.

Hihetetlen, mi mindent megtesz az ember lánya, ha akar valamit nem?

Kép
bodzi

Sziasztok!!! Ez így van. Nem szabad legalább 2 óráig felkellni, ha nagyobb esélyt akartok adni a babának. A hátrahajló méhűeknek pedig jobb ha hátulról csinálják, és hason marad a nő egy darabig utánna. Ezt egy sexológus- szülés- nőgyógyász tanácsolta nekem is.
:oops:

Mindenkinek jó párnázást. Egyébként nem csak a termékenységnővelésre jó. Próbáljátok ki!!!!

Puzsi: Kata :lol:

Kata
KépKép
szdkata1

húúúúúúúúúú, Kata, nagyon drukkolok, biztos csak úgy elbújt, hogy az a fránya ultrahang nem látta.

Nekem, azt hiszem, hátrahajló méhem van. Átadom a páromnak az instrukciókat :-)

Fanny, én, ha jól tudom, azt nem lehet megállapítani, hogy hány gyereked lesz, csak azt, hogy mikor van Hold-kiváltódásod, mert akkor jöhet baba, de azt vagy kihasználod vagy nem.

Fiona: Neked is Bak Holdad van. Hajrá szigorú anyák!!! :twisted: Figyelj csak, Te császárral szültél? Na este megnézlek, :-) és igyekszem a többiekét is.

Hajrá LÁnyok! :twisted:

KépKép
KépKép
ragota

Kata, most látom mi újság. Ilyen korai esetben lehet, hogy tényleg csak nem látszik a baba. Drukkolok, hogy így legyen.

Bodzi, had viccelődjön a párod. Lényeg, hogy benne legyen a praktikáidban. :wink:

Ágota látom figyelsz az előadásokon. 8) Nem császárral szültem, de repedt a méhnyakam is. :cry: A szaturnusz okozhat merevséget is. Hála az oxitocin infuzíonak, nem volt idő tágulni. Ja, az egyszerűség kedvéért a szaturnuszom meg a rákban van. (ide nem tudom milyen smile lenne jó. Leginkább olyat tennék, aki sír is, meg nevet is egyszerre) Nem vagyok én szigurú anyuka. Nálam ez inkább a félelmekben és aggódásokban nyílvánul meg, meg a visszahúzódásban. Bár ki tudja milyen leszek, ha elkezd serdűlni a leánykám. :roll:
Én is este terveztem a horoszpókozást, ha csak közbe nem jön valami.

A nevekkel mi újság nálatok? Én már hetek óta bújom a névválasztós könyveket. Főleg az asztrológiait. :lol:
Csinálok másik szallagot is, bár egy kissé fura számomra, ez olyan intim dolog. De nem árt egy kicsit nyitottabnak lenni, még ha kényelmetlen is eleinte. Na megyek, mert apa kaparja a régi festéket kislánykánk leendő szobájában, nekem meg lelkiismeret furdalásom van, hogy itt ücsörgök. :?

Sziasztok! És mindent bele a fiúknak is! Főleg nekik! :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Ági Pesten születtél?

KépKép
KépKép
fioona

Bocsi :oops: ! Nem Ági hanem Ágota. :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Húú, ja persze azt elfelejtettem mondani. Igen Budapesten.

Jó reggelt mindenkinek!

No hát a Bak Holdnál persze nem voltam ott.

Nekem inkább nagyobb problémát jelent a 12. házas Hold (ill. az 5.ház ura a 12-ben). Na ez a gáz, nem a Rák Szaturnusz :roll:

ebből a szempontból persze lehet, hogy jobb lenne egy 6.házas Jupiter.

Na befejeztem, Csajok. :-)

Örülök Fanny, hogy mindenkinél stimmt az inga :-)

Benita: hááát, nem lennék a pasid helyében :twisted: elég erős nőnek tűnsz a képlet alapján.

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Akartam már kérdezni, hogy nem zavar titeket, hogy itt aztrológiázunk? :oops: Nem szeretném offolni a topikot. :wink:
Ágota egy kicsit belekukkantottam este, de nem igazán néztem meg.
Nem feltétlen gáz a 12-es ház. Az az elfogadás azonusulás háza is. A 8-as elvileg rosszabb lenne, mégis ismerek 3 gyerekes anyukát, akinek olyan van. Mondjuk a gyerekek Andinak és nem anyunak szólítják, ennyi.
Inkább a napsággal van itt a gond. Azzal azonosúlsz, méghozzá a munkán keresztűl. De mivel ezek nem transzcendes bolygók, megkellene próbálnod jegyben, és nem házban élni. Nem tudom jelenleg milyen analogiákban élsz, de a 7-es házas mars jelentheti a megoldást, akár ház szinten is. Persze lehetőségnek még ott van a régi, jól bevált módszer. Éld meg a napod a férjeden keresztűl. Gondolom összeházasodtatok. :shock:
Egyépként 20-45-öt néztem. Jó lenne ez az időpont, mert akkor jövőre lenne egy szép hold kiváltódásod június közepén végén. A többit gondolom érted. :wink: A matek tudásodra bízom. Ráadásul abban az évben a solár napod a 8 házban lesz (lemondás a munkáról) és 6. házas hold (anyaság mint munka ? ) Nem akarok hiú vágyakat kellteni benned, de a lehetőség adott lesz. A többi már rajtad múllik. De gondolom beszéltetek már erről a Tiborral. Remélem nem mondtam butaságot. Eléggé hiányosak azért még az én ismereteim is. :!:

Kati veled mi van? :?: Többiek?

KépKép
KépKép
fioona

Halihó,

hát ez szuperül hangzik! Igen, megnéztem a direkciós csíkomat és valóban van ott egy Hold kiváltódás.
De ugyibár voltam Tibornál, és elvileg bepontosította, de mégis bizonytalan volt, mert azt mondta (1978. 07.19. 20:45 Bp az eredeti, és szerinte 20:36), nekem inkább 5.házas Jupiterem van. Tehát bizonytalan. Megnézte a direkciókat 20:36-nál, és azt mondta, hogy jövő augusztusig nem lát direkciót szülésre, de próbálkozzunk a párommal, mert ha meg kell élnem a gyerekvesztést, akkor a vetélés a legjobb.
Na most így próbálkozni...ez annyira meghatározza az embert (ha előbb fogan meg, akkor biztos elmegy?????), hogy ebbe majd beleőrültem.

Aztán rájöttem, hogy a direkciók perceken múlnak... és nem foglalkozom vele.

Nem házasodtunk össze még, azt mondta Tibor, hogy jobb lenne, ha a gyerek megfoganása után házasodnánk, mert ezt az egyet adjam meg a férfinak (legalább ebben éljem meg a kiszolgáltatottságot, alárendeltséget). ugyanis megvan mindenem. Az én házamban lakunk, saját vállalkozásom van, autóm is csak nekem van. Hát szóval...legalább ezt hagyjam meg neki :-)

Hát a napot valóban a Rákságban kellene megélnem, a családban. Hát én ott is hagynék csapot-papot, ha jönne a bébike.

Bocsi Lányok, hogy ennyire elasztrologizáltuk a dolgokat :-) de nagyon izgi.

Köszi Fiona :lol:

KépKép
KépKép
ragota

Kata
Először is neked írok:
Nagyon-nagyon szurkolok neked a babáért, tudod, ha már a doki vizsgálata szerint is (ahogy írtad) lehetsz terhes, tuti jó állapot!!!:) A ciszta lehet az oka annak, hogy nem látszik, meg különben is, ilyen korai terhességnél még uh-n abszolút nem vehető ki a magzat (ha már nevezhetem annak). Figyu, nekem a sógornőm volt hasonló helyzetben: baba is volt és ciszta is. A dokija két esélyt adott neki: vagy a ciszta marad meg, vagy a baba. Mindkettő nem, az egyik elnyomja a másikat. Bocs, hogy ez kicsit morbid, de így van. Neki megszületett a kisfia! Éppen ezért neked is nagy az esélyed, hogy a baba legyen az erősebb!!!!!! Ne félj, szorítunk nagyon!!!! :P :P :P

Ágota
Kicsit kifejtenéd bővebben??? .... az elemzéssel kapcsolatban...... Milyen erős vagyok? nem lennél a párom helyében? pedig nem bántom szegénykémet........., bruühühühü :cry:

Fioona, Ágota
Engem speciel nem zavarnak az asztológiás "csevegésetek", amit nem értek, azon gyorsan túllépek, de ami izgi, azt szívesen olvasom.

Fanny, Bodzi
Aztán jöjjenek a +++ tesztek!!! Fanny! Nem csinálsz vonalzót??? Tudnánk követni. :wink:

Benita
benita

Sziasztok!
Engem se zavar, bár nagyrésze tök kínai, de azért szívesen olvasom. Jó azoknak, akik már ennyire értik a dolgot.
Vonalzó készítésre még nem vettem rá magam, mert úgy gondoltam, hogy pics-pacs összefog jönni. De hát nem. Meg nem is tudom hogy kell. Ha valaki segítene...
(Egyébként írtam egy másik topicba a felmérésünkhöz, hogy egy babás gyanús lány csinálja meg az ingázást, mert neki napokon belül ki fog derülni az igazság. Remélem megcsinálja.)
Sziasztok Fanny
fanny01

Szia Fanny,

na, ez izgalmas!!!

Szóval menj be a www. lilyoie.com címre. Ott angolul be tudsz állítani mindent (ha nem megy, akkor szólj, megcsinálom.
Utána ennek a lapnak a tetjén kattints rá a Segédletek fül lenyitásával a Profilra. Majd az aláírásodba másold be a BBCode-ot, amit megadtak a honlaopn.
A profilban be kell állítani, hogy a BBCode aktív legyen.

Szólj, ha negakadtál. Nekem is időmbe tellett, míg sikerlt :-)

Benita, igyekszem megnézni a horoszkópot. Csak viccből mondtam a szegény férjet. Annyi mindössze, hogy erős személyiség vagy.

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Arra gondoltam, hogy az asztrológiás részt színessel írom, így aki akarja, olvassa, aki nem átugorja. :wink: :lol:

Ágota! Inkább egy magzatot veszíts, mint egy babát. :( Ha csak a 12. ház aggaszt, mondom, nem jelent az automatikusan baba vesztést.
Hát, ha a Tibor nem tudott kiokosodni a radixodon, akkor ki? :shock: Rendes elemzést végzett, vagy csak az órán beszélgettetek?
Szegény párod. Bizony mondom, a 7. házas marsot kéne erősíteni. (ami ugye a párod akarata.) Egyébként nem biztos, hogy a baba miatt kéne csapot papot otthagyni. Inkább a babáért. Tudom a sors, sokszor nem enged, bizonyos lépéseket, de amit lehet, tedd meg.
Érdekes mi se házasodtunk (még) össze, a Tibor tanácsára szintén. De nekem a babafogantatását akadályozta volna. És bizony a munka is akadályozta volna a holdam. Mihelyst felmondtam, jött is a bébi egyből. :P

Annyit írtok erről az ingáról, hogy lehet, hogy kipróbáltatom, de apa kezébe adom inkább az ingát, neki jobbak a megérzései. :oops: hold neptun együttállás
Úgy látom Katin és Bodzin kívül, most csak nálunk "izgalmas" a helyzet. Bocs, ha valakit félre néztem. A legrosszabb ez a várakozás. Próbálom kicsit én is lazábbra venni, lesz, ami lesz. Az sose árthat. De ma reggel a spektrumon megint ment egy babás film. :? Így nehéz lesz.
Na sziasztok, megyek beszedni a száraz ruhát.

KépKép
KépKép
fioona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?