Csalamádé!
Nekem az endokrinológusom mondta, hogy mindegy hogy gyógyul a beteg, csak gyógyuljon!! Ő értetlenül széttárja a karját, ha valakit a homeopata szerek meggyógyítanak. Tudom, hogy erről az az orvosok véleménye, hogy placebo - hatása akár a vízé. Én ittam ilyen homeopata cseppeket, és állítom, hogy ezekben van hatóanyag. És talán még a gyógyszerek mellékhatásaival sem bírnak.
Amúgy milyen természetgyógyászhoz jársz? Kineziológus? Én voltam kineziológusnál, az szart se ért, de az orvos-természetgyógyász segített.
Pl. tesóm mellcisztáját is kimaszírozta természetgyógyász..már önmagában a hit a gyógyulásban, a segítség elfogadása is gyógyíthat.
Szóval ne szégyelld, sőt! Büszke lehet magára, aki gyógyszer nélkül, természetes úton is képes gyógyulni! Hány rákos meggyógyul pusztán a saját akaratával, vagy valamilyen csodatevő tea segítségével.
Még mindig vallom, hogy elvileg egészségesen működő emberek vagyunk, és nem az orvosok kísérleti nyúlai. Amikor úgy éreztem, elérem azt a határt (laparos műtét), amit nem bírnék bevállalni, akkor meghátráltam. Szóval megértem Csalamádé, hogy ennyire ódzkodsz a műtéttől. Talán még van remény, és babásodhacc nélküle is. A kolléganőm veleszületett, gyerekkorban is már meglévő göbe mellett szült 3 gyereket! A lényeg, hogy ne légy pesszimista, és feledkezz meg arról, hogy beteg vagy.
Eygébként már nagyon is érzem a Propycil hatását. A jelek, amikből arra következtetek, hogy gyógyulok:
-alacsonyabb 3-4 fokkal az ébredési hőm
-szárazabb a bőrőm, kevesebb hajmosás, pattanás alig van
-mondjuk most hideg van, de már nem iazzadok annyira
-jobban alszom
-kevesebb a pulzusom, akár el is hagyhatnám a béta-blokkolót
-kevesebbet kell WC-re járnom, de...
-híztam 4 kg-ot
-nem remegek
-nagyobb a türelmem, kiegyensúlyozottabb vagyok
-elmúlt a fehérfolyásom (ezt lehet a teának köszönhetem).