Halihó Lányzók!!!!!!!!
A lényeg a lényeg: ahányan itt vagyunk, nagyon szeretnénk már egy kisbabát
ki ötöt, ki 41 évesen, kinek ez az első...
Én annyit javasolok, hogy akinek naon nem jön össze, az keressen fel (ez csak az én javaslatom, és nem mindenki hisz benne) egy asztrológust. Ezt csak azért, mert ez is egy lehetőség, és hátha segít... tényleg nagyon sok sikertörténetet hallottam már.
Amit megtanultam, és vallok, nincs olyan, hogy valaki fizikailag képtelen a gyermeknemzésre. Ez csak okozat, nem az ok. Az asztrológia ebben segít, hogy megtaláld az okot, amit vagy tudsz kezelni, vagy nem, de a lehetőség a kezedben van.
Az a helyzet, hogy most készítem egy-két éves gyerekek horoszkópjait, és mindegyikbe az van benne, lányoknál, hogy tudattalanul nem tud egyszerre anya és nő lenni. Úgy érzi, megszűnik nő lenni, ha anyává válik. És ez egy tudatalatti blokk, amiért sokaknak nem jön össze a bébi.
Odry, a Tiédben pl. nincs ez.
Emellett sok lányhoroszkópban megjelenik az anyaminta elutasítása, pedig hiába pl. alkoholista a mamád, ezeket az analógiákat (ez pl. Halak analógia) meg kell élned, akár elutasítod, akár nem, mert azért Ő lett az anyukád, hogy a mintákat átadhassa Neked. Ugyanez az apával. Olyan pasit fogsz keresni, akiben ugyanazok az analógiák megjelennek. Pl. alkoholista apuka - nem feltétlenül alkoholistát választast be, hanem olyat, aki pl. művész, vagy önfeláldozó (mert ezek mind a ugyanahhoz az analógiához tartoznak).
Fanny, ezért van, hogy nem minden analógiát éreztél Magadénak, mert egy jegyhez, bolygóhoz több analógia is kapcsolódik. Megjelenik a lehetősége, de ugyanazt a bolygót analógiát többféleképpen megélheted.
Erre jó péda vagyok én
8.ház Uránusz azt jelentheti: szexuális aberráltság, de ezt én az asztrológián keresztül élem meg.
Bocsi, hogy ennyit beszélek
Még egy nagyon érdekes történetem van, ami számomra mély benyomást tett, ezt csak úgy megosztom Veletek (nem mindenki fog egyetérteni vele):
Elítéled -e azt a nőt, aki gyermekét otthagyja egy inkubátorban, vagy akárhogyis, elhagyja?
Ne tedd: asztrológiai szempontból a nőnek gyermekvesztést kellett megélnie, a gyermeknek meg anyavesztést. Megélhették volna másként? Hát persze: Vagy az anya, vagy a gyernek meghal.
Ezt biztosan sokan nem fogadjátok el, mert ehhez már tényleg hit kell ebben a témában.
A lényeg, ami számomra fontos az asztrológia területén:
soha ne ítélj el, meg senkit, mert mindig a saját szemszögedből minősítesz. Te talán nem tennéd meg, mert Te teljesen más feladatra vagy itt, de neki meg kell élnie bizonyos dolgokat.
Télleg bocsánat, hogy ennyit írok össze-vissza, csak jó ezeket a tapsztalásokat megosztanom Veletek.
Nincs mit Odry, ma nézem a többi részét, de ez inkább jellemzés lesz.
Midkettővel személyesen kell beszélni. PÜ-n megadom a számukat.
Puszmák