Hmmm-hmmmmm!
Krumplis pogácsa, osztom a véleményedet teljes mértékben!!!
Egyébként meg, hadd meséljek el valami érdekeset! Van egy nővérem, krónikus vastagbél gyulladása van kisgyerek kora óta. x éve 20 éves kora körül szüleim elcipelték egy klinikára, ahol valami speckó eljárással kezelték az ilyen betegeket. Nem sokat tudtak róla, valami jó ismerős ajánlotta, hogy akárkinek használt. Hát goldoltuk, hátha segít. A lényeg, hogy semmit nem segített. És utólag derült ki, hogy a doki nagyon bele van merülve mindenféle okkult dologba, homeopátiába, stb. és nem akarok hazudni, de a nővéremen kívül max 1 vagy 2 betege volt talán, akin ez nem segített. Le is volt a doki döbbenve, hogy semmi javulás. Megsúgom, hogy a nővérem is keresztény. Ja és fogalma nem volt a kezelés alatt, hogy ilyen furcsamód akarja gyógyítani.... no komment.
Másik dolog, hogy a gyerekek gyógyítása. Egy ismerősöm nem hajlandó a gyereknek gyógyszert adni és a gyereket homeo bogyókkal tömi, de semmi eredménye, télen-nyáron lóg a takony az orrából
Rengeteget ugat a köhögéstől és lázas is sokat.
Fel tudnék robbanni ilyenkor!
Szóval Csillagfény, én ezzel azt akartam mondani, hogy én végignéztem azt a dok.filmet (már bánom, hogy nem vettem fel videora), és NEM ÉRTEM, HOGY MIÉRT KELL ÜTÖGETNI A FIOLÁKAT, PLÁNE EGY KEMÉNYFEDELES BIBLIÁT HASZNÁLVA ERRE A CÉLRA.
Ezért bűzlik valami, de nagyon. Érted? Ha pl. egy fapadhoz csapkodta volna, lehet, el sem gondolkodom ezen. Miért pont egy Bibliára ütöget?!
Meg valami "ÜTVE-RÁZÁS"-ról is hallottam, de ezt a patikákban is mondták már. Hogy állítólag használat előtt "ütve-rázni" kell ezeket a bogyókat. Nem mindenhol mondják, csak ahol értenek ehhez. El is magyarázzák, miért, de engem ez nagyon taszít.....
Ez az én véleményem.
Vio