Sziasztzok!
Remélem nem írtam félreérthetően, de a zebrás a már két csíkos kismamikat illeti csak meg sajnos, úgyhogy egyenlőre csak zebrajelöltek vagyunk
:( ,de köszi a drukkot "kettőnknek", mindenkire ráfér, rátok is. Szóval ciklus ide-oda, a drukk megy 1000-rel!!!
Ágota: az én adatom:780318 Bp, de nem tudom hány óra, azt hiszem du (2?). Tudnál valamit mondani ebből? Egyébként az eleve elrendeltetéses dologgal kapcsolatban, én úgy gondolom, hogy a vetélés természetes szelekció, de az abortusz nem az!!! A természetnek ehhez semmi köze. MAximum akkor, ha valaki azért csináltatja, hogy ne legyen beteg gyereke, mert az tényleg úgyis előbb menne el, és így talán mindenkinek könnyebb. És a természet miért nem abortál idejében minden csecsemőkorban elhunytat akkor? Őket és a szüleiket is megvédhetné a későbbi fájdalmaktól. Szóval, az abortusz lehet, hogy valakinek egy szükséges rossz, de én akkor sem értek egyet vele se így , se úgy!
Benita: ezzel a teszt dologgal én is voltam így egy párszor. Sokszor csináltam, de még 35 napra is neg volt, aztán 46 napra jött meg. Viszont volt 2-szer, hogy menszi után egy héttel neg volt, de mégis születtett belőle baba!!! Szóval nem lehet ezt kiszámítani rendesen, hogy mikor pazarolod a tesztet, és mikor óvod meg magad egy esetleges csalódástól. Én inkább tesztelgetek, de most megfogadtam, hogy várok menszi időpont után 1 hetet. Hátha mégis megjön, meg nálam, látod sokszor csak később mutat két csíkot. Ezt nem értem miért, de lehet, hogy a késői peteérés miatt. Mondjuk most e hónapban valszeg a 12. napra esett, mert clostyt szedtem, de nem tudom igazán. Azóta fenn a hőm, szóval ez a legvalószínűbb.
A hasam fáj, néha hányinger is kerülget, és a pattanások is kijöttek rajtam, pedig még legalább 1 hét hátra lenne mensiig. Ezek a tünetek jellemzőek rám mensi előtt. igaz a fejem még nem fáj, és nem vagyok annyira ingerlékeny sem. Kezdek magamnak is gyanús lenni. A baj csak az, hogy nem merem magam beleélni, mert tényleg hasonlóak a terhességhez a mensi előtti tüneteim, és nem akarok megint csalódni. Úgyhogy úgy fogom fel, hogy nemsokára megjön, de azért reménykedem, és várom , hogy mielőbb tesztelhessek. A párom ma kérdezte is, mikor mondtam a patikat: Akkor nem lesz baba?? Az előző hónapban lehetett számítani rá, mert ha lett is volna, olyan nehezeket kellett emelnem, hogy esélye sem lett volna szegénykének. De ez a hónap más, most ügyeltem ezekre dolgokra, úgyhogy remélem okozhatok neki eg ypozitív csalódást a hó végén. Azt nem tudom mondjuk, hogy hogy fogadná, ha dupla lenne az öröm. Én csak örülnék, de esélyem nem sok rá, mint írtam. Épp ma gondolkodtam el, hogy hogy fogunk elmenni itthonról együtt. Már most is kicsi az 5 fős családunknak a 3 ajtós kis suzuki. Lassan kisbuszt vehetnék, csak pénz kéne.... Na, de ne ez határozza meg életünket. Ha a pénzt nézem, meg a politikusokat, akkor lehet hogy jobb , ha az ember 1 se vállal.... Szóval vállalva a nehézségeket, boldogan nézünk elébe
Bocs, ha hosszű voltam, De ehhez hozzá kell szoknotok néha. VAlakivel muszály megosztanom ezeket a gondolatokat, a férfiakkal így nem lehet beszélgetni ezekről a témákról. Szóval , kösz ha végigolvastok. Pusz: Kata