Sziasztok!
Edit!
A vasránap ra senki se reagált, letettem róla.
A kúpot meg végig használtam terhesség alatt. Semmi bajunk nem lett tőle. Szerintem nyugodtan szedheti a lány.
Anna!
Hát persze, hogy tud mindent! Hogy is gondolhatunk mást???
És azzal se lehet meggyőzni, hogy a nagyon szeretett ofőnéni naaaagyon büszke lesz rá, ha még okosabban kezdi az évet? Anyám mindig ilyen trükkökkel vett rá a tanulásra, amíg kicsi voltam.
:D Mivel lusta voltam, mint a dög, de okos, így semmi nem kellett tanulnom kb általános 8dikig. Akkor rájöttem,hogy a kémia nem száll már az agyamba.
(az egyetemen meg megszívtam, mert ott aztán már végképp nem volt elég a memóriám) Jó, nem voltam kitűnő, mert azt feleslegesnek tartottam, de anyu küzdött érte ezerrel.
Szóval lehet, hogy Annamari is ebbe a kaetgóriába tartozik és tudja, hogy fölösleges sokat tudni, mert az csak sok tanulással jár.
:D
Anita!
Remélem párod már túl van a műtéten és jobban érzi magát!!!!!!! Endoszkóppal műtik az ilyet, vagy vágnak?
Boti fogára meg már annyian koncentrálunk, hogy most már tuti ki fog bújni!!!!
Angi!
Szép nagy a csaj!!! Tuti, hogy a foga már megint.
A chamomillát próbáltátok huzamosabb ideig? (lehet, hogy már kérdeztem)
Szerdán hívlak, ha kijöttem a dokitól. 17.45-re van időpontom. Kíváncsi leszek, hogy csúszunk-e.
Nem tudom,hogy mi lesz, mert még ma reggel is érezetm, hogy fáj. Viszont a vérképem tökéletes. Egyrészt a vasam is felment 23 fölé, másrészt a fehérjéim is rendbe vannak. Minden normális. Nem tudom,hogy mi lehet, mert ha gyulladás lenne, csak kéne látszódni a vérkémenem is.
Nem kérdeztem meg végül, hogy mennyi a magánrendelő. Adok annyit, amennyit gondolok.
Nem sértődött meg.
Barti!
Eszter eddig átaludta az éjszakát?
Hanna még nem, és van, amikor 1x, de van, amikor 3x kel éjjel. Épp attól függ, hogy fáj-e valamilye, éhes-e jobban. Lehet, hogy jön Pötyi foga és azért ébred sűrűbben és akkor viszont nagyon jót tesz neki a tejcsi, mert fájdalomcsillapító van benne.
Eszik olyankor rendesen, amikor felkel, vagy csak cicizik?
Petra!
Oké! Nekem jó a 30. Még nem igen raktam oda semmit.
:D
TALI:
2006.szeptember 30-a, szombat. Mondjuk 11 óra. Jó idő esetén városliget, játszótér. Rossz idő esetén: Örsvezér téri IKEA. Ki mit szól hozzá?????? Felőlem akár a Budaörsi Ikea is lehet, tőlem mindkettő kellő távolságban van.
De, ha jól gondolom, többeknek jobb az Örs, mint nem.
Pusz