Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Eszter!

Nekem a holnap nem jó, sajna :( De utána bármikor, és a jövő hét is jó:) A nagy topictalira jó a szept. vége, ha szívesen látok :)

Mariannka!

Hogy ízlett Istvánkának a krumplis-répás főzi? Ilyenkor hogy csinálod, gyümölcs helyett kapja a főzit, vagy gyümi is és főzi is van egy nap???

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Akkor legyen jövő hét. :D Tui, ami tuti. :D:D És még egyszer ne hari, hogy beígértem, azt mégsem. :(
És hát naná, hogy szívesen látunk! :D Tök jók az ilyen talik! :D Igaz, babásan még nem voltam túl sok ilyenen, de az első remekül sikerült. :D Remélem a második is hasonlóan jó lesz. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

kukac bújt a seggembe, és ellógtunjk Boglárkával a várba, de ott Fenyő Miki koncertre készültek. :oops: :oops: :oops:

Karneválos képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
[img]http://www.babanet.hu/album/albumimages/9944/233893.jpg
[/img]
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Ildi: jobbulást Natasának!! Így nem csoda, hogy ennyiket evett, meg a hízás.... Szóval no para. Ha eddig jók voltatok, most már minden okés lesz :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Meli,
öröm ilyen képeket látni, a mai sok szörnyűséges katasztrófajelenet után.
Vas Ildi,
én is féltem volna nagyon! Jobbulást a kicsi lánynak!!! A nem alvást átérzem, én is hasonlóan vagyok ezzel. Gyógyulgass Te is! Levente készül már a suliba?
Annácska,
ez nagyon rosszul hangzik, hogy ilyen dokid volt.
Mariann,
drukk a fogacskának.

Mi ma voltunk a dokinőnél. Szerinte nem jön a foga (de akkor miért dől a nyála és rág ezerrel...). A torka se piros, ezért csak találgatott, hogy miért ébred olyan sűrűn. Szerinte kajás. Mondjuk szerintem nem. Nagyon nyügi volt megint délután. 71 centi most és 7700 gr.

Megyek, mert megint van Barátok közt.
angi79

[b]Sziasztok,

köszönöm az érdeklődést, nagyon kedvesek vagytok! Annyira jól esik most ez nekem,hogy el sem hiszitek.
Reggel megint picit jobban volt a férjem, de mentünk a sebészhez. 30-ra kitűzte az operációt. Viszont délután / estére iszonyat görcse lett, telefonálgattunk, aztán már a kórházban is van, holnap lesz a műtét. :( Ugyanakkor már nem is bánom, hogy túl lesz rajta, mert borzalmas így látni. Persz próbálja leplezni, de azért már elég jól ismerem, és ő mindig vidámkodik, bohóckodik, és most még Botonddal sem tud úgy játszani, meg semmit.
Izgulok amiatt is picit,hogy még egy éjszaka sem voltunk kettesben a bébivel. De annyira édeske, már alszik is. Igaz, csak fél 7 kor evett, de mielőtt lefekszem, még megetetem. Nem tudom,hogy lesz a holnap. Szeretnék a férjem mellett lenni, de Botondnak is nagy szüksége van rám a fájdalmaiban. Meg nem is annyira repdesek az örömtől,hogy vmelyik nagyszülőnél hagyjam, mert még megetetnék vmivel, mondván,hogy semmi baja nem lesz tőle... :( (sajnos ők ilyenek) Szóval ez van nálunk.
Egyik fognál az ínyecske mintha meg lenne nyílva, de még mindig nem szúr semmi :( Viszont tök fehér, ha kinyitja a száját... nem tudom én megállapítani...

Csillus: Jól belehúzott a szívtipród a fognövesztésbe, édes lehet!

Mariann: Neked is kitartás! Együttérzek...

Ildi: Jobbulást Natikának!

Annyira köszönök minden hozzászólást, de most tényleg nem tudok írni. Ha nem tudok aludni, beviszem magamhoz férj gépét, és lehet még jövök...

Rémes, ami tegnap Pesten volt....

Anita
Kép
Kép
_anita_

Végre itthon vagyunk!!!
Kicsit már sok volt, hogy az utóbbi 2 hónapban alig voltunk itthon. Mégha itt nincs is kert és kisebb a lakás is. Na mindegy, mindenhol jó, de a legjobb otthon!

Anita! Drukkolok a férjednek, szegény jobb, ha minél hamarabb túl van az egészen! Boti babának is mennek a gyógypuszik, hátha most már pikk-pakk kint lesznek azok a fogacskák!!! Még jó, hogy a nyaralás előtt meglesz a műtét, ott majd kipihenitek! :)

Mariannka! Kitartás nektek is! Azért jó lenne, ha tudnál aludni mikor IStvánka alszik. Mostantól én is fogok, mert mi viszont elkezdjük az éjjeli leszokatást.
Mivel a héten, amikor kicsit apadt a tejem gyakrabban evett, frankón rászokott, hogy a 8 órai kaja és fekvés után, már 11-kor kukorékolt, és nem tudtam soha visszaaltatni, csak ha cicit kapott. Anyáéknál Debrecenben nem volt mérlegem, így gőzöm sem volt mennyiket evett (miután visszajött a tejcsim), de ma lebukott a csajszika!!!! Eleve 300 grammot hízott 2 hét alatt!!! :shock: :shock: :shock: És ma este 150 grammot nyomott be. Szóval szerintem ne indokolt, hogy éjjel felkel 11-kor, 3-kor, meg már 6-kor is ébren van!!!! Éjjel megpróbálok csak cumit adni neki. OSzt lesz ami lesz. Vagy sikerül vagy feladom... :)

Köszönöm a urtica tippeket, beszereztem a tuttót és most már szedem én is. Most minden esetre tegnap óta már nagyon jó a tejem, majdnem elég az egy cici is, csak este eszik kettőből! Az is lehet, hogy most volt neki valami hónapos ugrás, mert többet eszik hirtelen...

Meli!!! Én ezt nem értem!!! Hogy láttad a virágkiállítást? Itt voltatok ti is Debrecenben???

Vali! Bosco! Mi csak a Stadionba mentünk ki megnézni a kocsikat, éppen elég volt... :D Aztán még beültünk egy cukrászdába és adtunk Norbinak. :)

Kinga! Be kellett valamennyit fizetni? Vagy miért nem tudod simán visszamondani? Nagyon tetszene, csak mi még nem tudunk szeptemberben menni! :roll:

Angi! Te mikor döntöd el, hogy éjjel mikor adsz neki cicit, ha sír? Úgy értem írtad, hogy 2x evett és még felkelt többször, de visszaaltattad. Akkor mit csináltál Lidivel? Nálunk a csajszi nagyon fifikás, ha én megyek be akkor csak a cicivel hajlandó tovább aludni, ha Apa akkor néha megelégszik a cucóval is. :shock:

Vas! Veled már megint rémes dolgok történtek! A végén mikorra keveredtetek haza????

Csilllus! Ez hihetetlen! Ilyet még soha nem hallottam! 6 fog egyszerre!!! És fájás nélkül! Apám!!!! :shock:

Piri! Ha találsz meggyet nekem is szólj!!!! :D Én ma fagyasztottam barackot pici adagokban, mert mire mi kóstolgathatunk már nem lesz semmi az almán kívül. :(

Na megyek, mert se kipakolva, se kimosva, itthon kosz, kupi... :roll:

Jó éjt mindenkinek!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Halihó!

Meli nagyon jók ezek a virágos képek. Élőben mégszuperebb lehetett.

VasIldi, boldog 5 hós fordulót Natasának! :)
És jobbulást is a kisbetegnek!

Anita! Neked kitartást...biztos nagyon rossz lehet most. :? :(
Amikor Dominik 5 napos volt és kiderült, hogy gond van a szívével, én hazajöhettem, ő lekerült ugye a koraosztályra, és csak 3 óránként mehettem kajáltatni. Na az egyik reggel fél 6-os etetésnél frankón rosszul lettem, úgy fájt a vakbelem mint az állat. Apa a kocsiban várt, mert ő nem jöhetett b, de a kocsiig alig bírtam elvonszlni magam. Apa fel akart vinni a sebészetre, de nem mentem, mert tudtam hogy akkor kiveszik, és nem láthatom Dominót :( Szal itthon feküdtem, jegeltem és szenvedtem mint az állat. Szerencsére másnapra jobban lettem. Ezt most nem tudom miért írtam le, csak úgy eszembe jutott.
A férjdnek természetesen mielőbbi gyógyulást kívánok!

A felső fogait nem hagyta lefényépezni, de az alsó kettőt igen, íme :)

Kép

Kép

Szépjóéjszakát :)

faby

Sziasztok

Rövid leszek

Anita
Megy holnap a drukk a párodnak, és Botinak, hogy végre tényleg kijöjjenek a fogacskái

Ildi
Natinak jobbulást. Szegénykém, és az utazás is szörnyen hangzott.

Eszter
Hanna lábát is pusszantom. Nekem 9-10 nem jó, mert esküvőre megyek.
Szerintem arra is kell gondolni, hogy szeptember végén, ha rossz idő lesz, hova tudunk fedett helyre menni.
Akkor a most vasárnap teljesen lefújva?

Gyöngyi
Ez borzalmas. Levágnám a kezét, aztán mehetne lopni.

Tegnapi nap szintén szörnyű volt, sajnálom a családokat, akiknek ezen túl ez egy szomorú nap lesz.

Én ma kicsit elintéztem a hasam, most várom, hogy szegény Levinek milyen lesz az éjszakája. Most is görcsölök, kellett nekem bezabálni.

Meli
Képek nagyon jók. Köszi

Angi
Húúú milyen nagy már a lánykád.

Mariann
Istvánkának boldog névnapot.

Faby
6 fog .nem semmiiiiii

Évi
Meddig aludt Dóri?

Vali
Milyen volt hosszúnadrágban a balcsin?

Lányok!!! !
Canesten kúpot miért írja fel a doki, ha rá van írva, hogy terhesség és szoptatás alatt nem ajánlott.
Szerintetek, lehet használni, mert az egyik ismerős kismama nem meri.

Na ennyi jutott az eszembe.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Bartika, nem egyszerre :) Az alsó kettő már kint van 2 hete, a 4 felső viszont az elmúlt 3 napban jött ki. :D

faby

Meli :D
Szépek a képek de gondolom élőben még gyönyörűbb volt.

Anita
Jobbulást nektek! Ne félj nem lesz semmi gond és apa gyorsan felépül! Mennek a gyógymanók és fogtündérek :lol:

Faby
Csuda aranyos Dominik a nagy kutyussal. :D

Bartika
Éjjel nálunk is többször felébred Timi de ha bedugom a cumiját rögtön alszik is tovább. Mindezt sötétben teszem és nem szólok hozzá.

Itt vidéken örültem volna, ha fagyaszott meggyet kapok, rendesről nem is álmodtam.

A tegnapi tragédiára visszatérve..a fókuszban v az aktívba beszélt egy csajszi..9hetes kismami a kórházban tartották a sérülései miatt (ha jól emlékszem az intenzíven) és nem jelentkezett a férje, nem éri el telefonon se. Később mondták h meghalt. Annyira sajnáltam szegényt :cry: :cry: :cry:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok Anyucik és Babucik!

Anita!
Sajnálom a férjedet! Remélem már jobban van!

Mariannka!
Istvánkának boldog névnapot! (így utólag) A házban az egyik kisfiúnak úgy jött a foga, hogy először az alsó két középső, utána a két szemfog. Csak pár hete van két középső, és a fiú most 10 hónapos.

Vpetra!
Amilyen meleg nálatok van, akkor én nem is panaszkodom, hogy a lakásban 31 fok van. Tündibündi elvan ám, mint a befőtt. Micsoda puszilkodós képek!

Nancsika!
Lehet, hogy azért nem forog, mert éppen nincs semmi amiért érdemes lenne megfordulni. Nekem azt mondta a neurológus, hogy egy-egy játékot tegyek neki oldalra és akkor forog. Meg egyszerűen tegyem keresztbe a lábát és akkor rájön, hogyan kell forogni.

Faby!
6 fog? Gratula! Mi még az elsőt várjuk. Jó a kutyusos kép!

Vas Ildi!
Gyógyuljatok meg hamar!

Meli!
Szerintem, ha már így átvágott az a festő, akkor tessék jól megdolgoztatni és aztán nem fizetni neki. Tudom, hogy ez erkölcstelen, de szerintem megérdemli. Szép lehetett a virágkarnevál.

Angi!
Nekünk egy pár hétig azért ébredt sűrűn a Tündi, mert kivettük a könyveket az ágy lába alól. Állítólag ilyenkor visszafolyik a gyomorsav és amiatt ébrednek a babák.

Babetta!
Nem tudom, hogy anyuka használhatja-e, de nekünk a Tünci popsijára írta fel a doki egyszer, mert szerinte piros volt egy kicsit. Igaz úgy mondta, hogy néha-néha be lehetne vele kenni. Aztán én nem kentem neki.

Tűzijáték: Mi itthon voltunk, akkora szél volt az utcánkban, hogy egy nénit fellökött az utcán. Aztán elkezde fújni a homokot meg a port. Utána esett az eső és habzott az utca. Az egyik osztálytársam ma mesélte, hogy ők még a banzáj elején elindultak haza, de elkapta őket a zuhi és a lánchídi alagútba nem fértek be, mert tömve volt. Aztán elidultak valami lépcsőn felfelé a hegyoldalba és az anyukáját fellökte a lezúduló víz. Ja és még azt mondta, hogy egyszer csak azt hallották, hogy kiabálnak, hogy mindenki feküdjön le a földre. És mindenki lefeküdt a sáros járdákra, ugyanis valahonnan acéllemezeket sodor a szél és féltek, hogy levágja a fejüket.

Ma voltam kint az iskolában. Beiratkoztam erre a félévre. Még nem tudom, hogyan fogom megoldani a szopit, mert sehol egy eldugott sarok. Viszont van szép nagy park. Csak állítólag jön a rossz idő. Tünci majdnem leharapta a bimbimet, aztán amikor rászóltam, akkor kiröhögött. Azt hittem megzabálom, olyan édes volt.

Csajok, azt mondta a zöldséges bácsi, hogy barackot nem lehet fagyasztani, mert rossz íze lesz. Ez igaz?

Na megyek, mert már sok voltam mára.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Anita: extra drukk megy a férjednek holnapra!! NEked meg kitartás!! Most, hogy előjött, belegondoltam, hogy itthon még én sem voltam a gyerkőkkel a férjem nélkül (máshol már igen). Kitartás, ennél tuti jobb lesz utána!!!

Angi: a fogzás látható jelei csak a kibújás előtti időszakban vannak, viszont fájni, már korábban is tud nekik :( Szóval simán lehet, hogy a fogcsírák mocorognak, és azért szenvedtek :(

cory
Budapest

Sziasztok!

Nem tudtam jönni, mert egész délelőtt itthon takarítottam, és úgy gondoltam, hogy délután lazítósba leszek. Na erre, ahogy kész lettem az egyik legjobb barátunk megkért, hogy segítsek nekik takarítani, mert most költöznek, és a festést mindent befejeztek, de a takarítás még sehol. Persze reggel meg hozzák a cuccokat nekik. Szóval az egész napom végig takarítottam, és most alig bírom emelni a kezem. Angi baba, meg mintha megérezte volna, olyan tündér kislány volt egész nap, hogy alig lehetett ráismerni. :D :D Még sose volt ennyi ideig el a játékaival mint ma.
Már nincs erőm mindenre reagálni....

Mindenkinek jobbulást!!!!

Tüzijáték: még az itteni híradóban is benne volt, döbbenetes. :( :( Nem találok szavakat rá.

Tali: Szept. 25.-én érkezünk, és ha a többieknek nem borítom fel a progiját akkor szívesen mennénk. 30.-a szombatra esik, úgy emlékszem valakinél ez volt az utolsó dátum. Nem tudom neki beleférne-e. Bocsi de nem emlékszem névre. :( :oops: :oops:
Na megyek aludni, mert összecsuklom.
Szép álmokat!

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sziasztok :)
Ildi :)
Sajnálom, hogy ilyen utatok volt :( De legalább szerencsésen megúsztátok :)

Eszter :)
Örülök, hogy Hanna lába jobban van :)
Annamari várja a sulit, csak nem akar itthon gyakorolni. Ő már mindent tud :lol:

Meli :)
Jó lehetett nektek, hogy láttátok ezeket a virágcsodákat :D

Angi :)
Sajnálom, hogy Lidi nyűgösködik :( Majd ha a fogai kinn lesznek nem lesz nyügi :)
Hát sok kárt tett bennem is és Annamariban is a volt doki :(

Anita :)
Sajnálom, hogy nem ússza meg a párod műtét nélkül :( Nem lehet most könnyű neked. Mindkét pasinak szüksége van rád. Kitartás, a párod hamar túl lesz rajta és újra egy mosolygós, viccelödős pasi lesz :)

Csilla :)
Nagyon cukik a fogacskák :lol:
A kutyus haláli :D Nagy haverja Dominiknak :D Ki fogja hátulról?

Edit :)
Mivel sikerült így elcsapnod a pocakod?
A canesten kúpra nekem azt mondta a dokim, hogy nagyobb bajt tud okozni a baci, mint a gyógyszer esetleges mellékhatásai :)
Mikor mész kórházba? :roll:

Livi :)
Már most a szófogadást tanítod neki :wink: Tök édes lehetett Tündi :lol:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jó reggelt!

Itt olyan hideg és köd volt a reggel. Brrrrr!

De! Ma egy éve reggel 7.35-kor teszteltem pozitivat! :D Felhívtam azonnal a dokinénim és azt mondta, h 11-re menjek be a korházba és nézzük meg.
Nézztük-nézztük, de a petezsákocskán kívül semmit se láttunk, :roll: de ott volt :D

Most meg ha teszem magam, h nem látom kiabál :lol:

Végre aludtam az éjjel ugy ahogy. Este 10 körül aludt el és éjjel 1/2 1-ig aludt. Ciciztünk egyet és nem ébredt csak reggel 5-kor. 1/2 7-ig szunya, ismét cici és alukált most 8-ig.

Bartika: nem voltunk Debrecenbe, mert minden évben a virágkiálitás másnapján átjönnek a kocsik. Na, nem mind. Ha jól tudom idén 16 volt Debrecenben, ebböl 6 jött át, a többi helyi volt.

Anita: mennek a drukkok mára. Légy erős! Küldünk sok-sok +++++++++ energiát. Botikának meg gyógymanókat.
Vendég

Jó reggelt!

Anita, milyen volt az éjszaka?
Én eddig egyszer voltam itthon egyedül, amikor apa Nyíregyre ment az unokatesója diplomaosztójára. Akkor pár hetes volt Dominik, elég rossz volt, bár végigaludta az éjszakát.

Annácska, én fogom :lol:

szelivi, jó hogy eszembe juttattad a sulit, el is felejtettem. :oops: :D Mármint a beiratkozást. De megnéztem és szerencsére csak szept 6.-án lesz.

Mindenkinek szép napot!

faby

Sziasztok!

Edit!
A vasránap ra senki se reagált, letettem róla. :D A kúpot meg végig használtam terhesség alatt. Semmi bajunk nem lett tőle. Szerintem nyugodtan szedheti a lány. :)

Anna!
Hát persze, hogy tud mindent! Hogy is gondolhatunk mást??? :D És azzal se lehet meggyőzni, hogy a nagyon szeretett ofőnéni naaaagyon büszke lesz rá, ha még okosabban kezdi az évet? Anyám mindig ilyen trükkökkel vett rá a tanulásra, amíg kicsi voltam. :D:D Mivel lusta voltam, mint a dög, de okos, így semmi nem kellett tanulnom kb általános 8dikig. Akkor rájöttem,hogy a kémia nem száll már az agyamba. :D (az egyetemen meg megszívtam, mert ott aztán már végképp nem volt elég a memóriám) Jó, nem voltam kitűnő, mert azt feleslegesnek tartottam, de anyu küzdött érte ezerrel. :D Szóval lehet, hogy Annamari is ebbe a kaetgóriába tartozik és tudja, hogy fölösleges sokat tudni, mert az csak sok tanulással jár. :D:D

Anita!
Remélem párod már túl van a műtéten és jobban érzi magát!!!!!!! Endoszkóppal műtik az ilyet, vagy vágnak?
Boti fogára meg már annyian koncentrálunk, hogy most már tuti ki fog bújni!!!! :D

Angi!
Szép nagy a csaj!!! Tuti, hogy a foga már megint. :( A chamomillát próbáltátok huzamosabb ideig? (lehet, hogy már kérdeztem)
Szerdán hívlak, ha kijöttem a dokitól. 17.45-re van időpontom. Kíváncsi leszek, hogy csúszunk-e. :D Nem tudom,hogy mi lesz, mert még ma reggel is érezetm, hogy fáj. Viszont a vérképem tökéletes. Egyrészt a vasam is felment 23 fölé, másrészt a fehérjéim is rendbe vannak. Minden normális. Nem tudom,hogy mi lehet, mert ha gyulladás lenne, csak kéne látszódni a vérkémenem is.
Nem kérdeztem meg végül, hogy mennyi a magánrendelő. Adok annyit, amennyit gondolok. :D Nem sértődött meg. :D

Barti!
Eszter eddig átaludta az éjszakát?
Hanna még nem, és van, amikor 1x, de van, amikor 3x kel éjjel. Épp attól függ, hogy fáj-e valamilye, éhes-e jobban. Lehet, hogy jön Pötyi foga és azért ébred sűrűbben és akkor viszont nagyon jót tesz neki a tejcsi, mert fájdalomcsillapító van benne.
Eszik olyankor rendesen, amikor felkel, vagy csak cicizik?

Petra!
Oké! Nekem jó a 30. Még nem igen raktam oda semmit. :D:D

TALI:
2006.szeptember 30-a, szombat. Mondjuk 11 óra. Jó idő esetén városliget, játszótér. Rossz idő esetén: Örsvezér téri IKEA. Ki mit szól hozzá??????
Felőlem akár a Budaörsi Ikea is lehet, tőlem mindkettő kellő távolságban van. :D De, ha jól gondolom, többeknek jobb az Örs, mint nem. :D

Pusz

Eszter
Kép
Kép
vok

Bartika: ha ilyen tejgondjaid voltak most, tuti nem szoktatnám le most az éjszakai kelésről. Az rengeteget számít a tejtermelésnek. Másrészt meg az esetek nagy részében nem az éhség miatt kelnek, hanem fogzás, rossz álom.... miatt.

cory
Budapest

Sziasztok,

Vok, nekünk jó, bár nem tudom még, de beírom, és akkor tuti jó lesz. :lol:
Bence pl. szerintem tuti ciciszopi miatt kel fel éjszaka, mert nem éhes, hiszen csak nyammog a cicin, valószínű így nyugszik meg. Hogy ez jó, vagy sem, azt nem tudom, de ez van. Próbáltam már, hogy nem adok neki, hátha a ringatástól is megnyugszik, de nem. :roll:
Cory, erről le fog szokni? Nyugtass meg, hogy nem marad így Bence. :lol: Vagy egyáltalán erről hogy fog leszokni, hogy lesz az, hogy már nem kell neki ez az éjszakai nyugiszopi?
Vendég

Esztipeszti!
Sok boldogságot a fél éves nagyfiadnak!! :D

Kép

faby

Ez az éjszakai nasiszopiról való leszokás engem is izgat. Dóri is kétszer ébred, egyszer fél 1 körül, egyszer 5-6 körül. Az első kelésnél még eszik rendesen, de a másodiknál nem. Viszont ha apa megy át hozzá simikézni, vagy ringatni, az nem elég. Cici kell. Kb. 8 hetes korában keltem hozzá ennyiszer. :) Szerintem nem kajás, de már megszokta, hogy keljen, ez nem lehet?

Edit!

Dóri tegnap majdnem 4 órát aludt délután, 10-től háromnegyed kettőig. Jól belehúzott.

Eszter!

Ne hülyéskedj, már miért haragudnék?! Majd összehozzuk a jövő héten :) Az Ikeás topictali jó ötlet, egy másik topictalin már voltam ott, és jól sikerült.

Meli!

Jók a karneválos képek, egyszer szívesen megnézném élőben én is. Csak ne iszonyodnék úgy a tömegtől. :evil:

Anita!

Hogy telt az éjszaka Botussal kettesben? Nagyon drukkolok mára a férjednek! És előre is gyors felépülést kívánok neki!

Eszti!

Bencének boldog féléves szülinapot!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Köszönjük szépen.
Évi, pont kb. ilyenkor kel Bence is, de van, hogy egyáltalán nem. :roll: Teljesen változó, semmi kiszámíthatóság nincs benne.
Vendég

Bevágok egy akkor és most képet. Nagy a változás. :) Pedig csak fél év.... Kép

Kép
Vendég

Eszti: láttál már 10 évest, aki felkelt éjjel szopizni? ;) Egyébként nekem az a tapasztalatom, hogy leszoknak róla. A fiúk másfél évesen egyszercsak nem keltek többet éjjel. Egyrészt változik az alvási szokás is. Pl az alvások hullámzása is más ritmust vesz fel.

cory
Budapest

Cory, persze tudom én, és én is úgy gondolom, hogy ahogy nő, egyre kevesebbet lesz rám szüksége, és gondolom ez az éjjelekre is vonatkozik. :)
Vendég

Szasztok!

Le vagyok maradva reagálás ügyben,1000 bocsi,de most már nem is hozom be az tuti :oops: :oops:

Átreformáltam a napi kajáltatást,mert a 2 órás szopik mellé sehogysem fért be a gyümi.Így sem volt sztem soha éhes,azért is csinálta a szopisztrájkokat.Így tegnap 5ször szopizott a szokásos 7 helyett,remélem ez még nem nagy mennyiségkiesés,de egyáltalán nem is igényel többet. :shock: :roll:

Faby-Nagyon édi Dominó a fogacskákkal! :)

Anita-Jobbis,ha hamar túl lesztek rajta!!Kitartás!!Én az egyedüli éjszakákat már megszoktam,mert apa 2 hetente éjszakai műszakol 4 napig.Na persze ezt össze sem lehet hasonlítani a kórházzal. :(

Ildi-Natikának gyógypusszancsok mennek!! :)

Petri-Én is nagyon sajnáltam a 9 hetes kismamát :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Livi-Sztem barackot nyugodtan lehet fagyasztani,mi egyébként is szoktunk, öcsém nagyon imádja! :)

Na most mennem kell,bocsi,majd jövök a többieknek is írni. :)
Vendég

Eszti, nem semmi a fél éves változás!!!!
Nagyon vagesz kölök lett belőle :wink: :lol:
Boldog 6 hót!!!!!! :lol: :lol:

Én az ikeás szombati talihoz csak annyit fűznék hozzá, hogy szombat délelőtt mindig rengetegen vannak ott, főleg kajálni.
Mi meg nem hinném, hogy csak fél órára terveznénk az ottlétet.
Úgyhogy ezt én leszavazom.
Bocsi :roll:

Köszi a jobbulás kívánságokat mindnekinek, talán egy fokkal jobban is van,(remélem)
Éjszaka is nyugi volt, fél 9-kor elaludt, aztán fél 3-kor, meg fél 6-kor ébredt fel.

Jut eszembe!!!
Még nyár elején terveztünk egy mini-talit nálam, ha most van kedvetek hozzá, és aki el tud jönni, azt akkor szívesen látom.
A héten, vagy jövő héten, amíg nem kezdődik a suli.
Na, mit szóltok????
:D :D :D :D :D

Anita, milyen volt az éjszakátok???
Párod túlvan már rajt?????

Csilla, nagyon cukker a két kis fog :wink:
meg a kutyusos állós is :D

vas

Sziasztok!

Megjöttünk a Balatonról... ott egyáltalán nem volt akkora nagy vihar és a tüzijáték is sokkal élvezhetőbb volt... :)
Viszont itt Kőbányán hihetetlen, hogy mi van.... tövestől kicsavart öles fák lépten nyomon.... félelmetes.... majd ezekről is teszek fel képet...

Eszti
Boldog fél éves születésnapot! :)

... visszaolvasással majd csak most próbálkozom... ha lesz időm... :(

Addig is néhány kép...

anyával
Kép Kép Kép Kép

apával...
Kép Kép Kép Kép

megmártottuk...
Kép

beeeee...
Kép

csajozunk
Kép Kép Kép

család
Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Fügefalevél :)
Kép

pancsi
Kép Kép Kép

Ültettünk tökinek egy fűzfát születése évében... reméljük megmarad...
Kép

vendégségben
Kép Kép

olyan aranyosan tud már szövegelni...
Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ikeás tali ötlet nekem tetszik! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Helló,

Mamacka, szuper képek, annyira aranyos Áron. :) Gyönyörű. :) Úgy megnézném már élőben.

Ildi, Nati hogy van? És te? Tudtál már pihenni? Jövő heti minitaliban benne vagyok, szívesen kimegyünk. :)
Vendég

Eszti
Köszönjük! :) Bence is nagyon kis aranyos...és milyen ügyes...csak ámulok bámulok! :)

Anita
Nagyon sajnálom a férjedet, nagyon nehéz lehet... laparoszkópiás műtét lesz? Kitartást gondolok rátok! :)

Fogzó manóknak és szüleiknek is kitartást!

Csilla! Nem semmi ez a hat fogacska!

Meli
Nagyon jók a karneváli képek! Örülök, hogy megoldódott a terpeszpelus ügy! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

miért lakunk mi ilyen messze :evil: :evil: :evil:

Timi reggel fél 8-kor ébredt. Kicsit fent volt és negyed 10-kor ismét elaludt. Nem szokott ő ilyet csinálni :? még mindíg alszik :shock:
a krumplija meg várja...nem kaptam meggyet
remélem nem lesz beteg.

Mamacka
Nagyon szuper képeket tudtok csinálni :) hiába jó az alany :lol:

Én még nem voltam Ikeába :oops:
de mostmár (ha arra járnánk valamikor) be kell h nézzek oda.
Ott lehet talit is szervezni? Nem is gondoltam.

Pgyöngyiről tud valaki?
Mikor fog/tud jelentkezni? Bár gyondolom nem a szgép a legfontosabb.

Anita
Gondoltam ám rátok! Hogy vagytok?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

...az még kimaradt, hogy Natinak is jobbulást... szegény pici lányka! :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

No meg Gyöngyi.... szegények én meg is őrülnék....

Kép
Kép
Kép
mamacka

Petri
Köszönjük... egy kicsit sok de úgyis régen jártunk erre! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

babából sosem sok :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Akkor néhány kép a vihar utáni Barátság parkról... roppant barátságos...
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Vas: sajnálom, hogy pont a káoszra értetek haza. Nem lehetett valami szívderítő látvány. Jobbulást Natasának.

Évi: azt hiszem, hogy a répás krumpli nagyon bejött, mert majdnem kétszer annyit evett, mint amennyire számítottam. Tegnap csak egyszer kapott főzeléket, máskor egyszer kap gyümölcsöt. Most azt szeretném bevezetni, ha naponta egyszer főzeléket, és ugyanaznap egyszer gyümölcsöt is kapna.

Meli: nagyon szépek a karneválos képek. Egyik kedvenc városunk Debrecen, szeptemberben megyünk oda nyaralni, de jövőre talán a karnevál ideje alatt kellene mennünk.

Anita: megy a drukk ezerrel a férjednek. Remélem, hogy már túlvagytok az operáción és minden a legnagyobb rendben ment. Nagyon szorítok értetek.

Csillus: nagyon szépek a képek Dominikról. :lol:

Vok: javulást Hanna lábához. A talit hozzám ne igazítsátok, mert mi állandóan jövünk-megyünk, de szeritnem sem rossz ötlet megvárni, hogy Petra is velünk lehessen.

Eszti: boldog félévet Bencének! :lol:

Mamacka: csodásak vagytok a képeken.

Rólunk: úgy tűnik, hogy megkoccant tegnap este két fogacska. Alul, de nem metszőfogak, hanem szemfogak. Nem szeretném elkiabálni a dolgot, mert nem nagyon engedi, hogy megnézzem a száját. Ettől függetlenül éjjel megint háromszor keltünk, de a cici is csak nyugtatónak kellett. Én meg nem bírok pihenni most sem, amikor lehetne. :evil:

Jók legyetek,

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

...és egy bónusz...
Köszös fürde apával... szívecskét gyúrtak anyának a habból... :)
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

mamacka, csodálatosak a képek! :) Milyen sokat változtt Áron!

A viharos képek nemsemmik... :shock:

faby

Mariannka, gratula a koccanó kis fogakhoz:)
A két középső metszőfog mellett még vannak oldalsó metszőfogak is, és csak utána jön a szemfog. Nem lehet hogy azokat érezted?

faby

...no még egyet...
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Köszönjük

...vannak akik nem ragaszkodnak a sorrendhez... én is láttam már olyan babót akinek a szemfogai jöttek ki elsőre... elég mókás látvány volt! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kicsit garázdálkodtam az iwiw-en... Néhányótokat megtaláltalak és orvul bejelöltelek :twisted:

Livi!

Én fagyasztottam már le barackot, de nem hinném, hogy rossz íze lesz. Biztos nem lesz olyan, mint a friss, de azért visz egy kis változatosságot a babakajába. Meg aztán az én lányom mindent megeszik, neki mindegy, csak tápérték legyen :)

Petra!

Pihend ki magad a sok takarítás után! Szegény, már éppen eleged lehetett.

Mamacka!

A képek megint nagyon jók! Áron egyre jóképűbb pasi :) Az a közös fürdős-szívecskegyúrós kép a kedvencem, olyan aranyos!

Olyan régen tettem fel képet a minimanóról, most dobok kettőt:

A szoknyájánál kicsit elmosódott a kép, de annyira kis dögös, hogy nem bírtam megállni, hogy ne ezt tegyem fel:

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mariannka!

Még nektek akartam gartulálni a fogacskákhoz! És a te férjed teljesen jól van már?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
Nagyon kis csini a kis hölgy!
...és köszönjük a bókot... :) :D

Kép
Kép
Kép
mamacka

A 30-dikai hétvége nem jó, esküvőre megyünk. A szeptemberünk elég zűrös lesz hétvégéken, de hétköznapra nem tudunk valamit kitalálni?

cory
Budapest

Évi: köszi, a férjem sokkal jobban van. Fájdogál neki a kő útja, de most már nincsenek görcsök. Barackot én is fagyasztottam. Szerintem nem olyan rossz, megkóstoltam. Dóri nagyon szép a kis szoknyájában. :lol:

Én tényleg úgy érzem, hogy a szemfog jött ki, de lehet, hogy nem jól? Még egyszer meg kellene néznem, de nem engedi Istvánka.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Köszönjük szépen mindenkinek Dóri nevében!

Nálunk ma nagyüzemi nyűg van :( Szegény törpi totál kettyós... És még étvágya sincs, nálunk ez már nagy baj, mert a Dóri szerintem még a vasszöget is megenné, de ma se szopizni nem akar, se kanalazni :( Még egy közepes adagot se evett meg összesen a mai nap folyamán :( Mondjuk nekem meg a fejem akar szétesni, úgy fáj, úgyhogy lehet, hogy valami időjárásváltozás lesz, vagy mi... De legalább aludni tud, az is valami, nem?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?