Zizi es Juli,
Szoval, Gombockaval verezni kezdtem az 5-6. heten, a petezsak alig nott, o azt mondta, ne eljuk bele magunkat a bababa, mert elveteltem. Ill. lat meg valamit a mehemben, lehet, hogy mola terhesseg volt...
Es barmikor beindulhat az eros, gorcsos verzes.
Teljesen magamba zuhantam, vegul a kontrollokon az UH-s dokino azt mondta, szerinte ez a gyerkoc megis el. Mikor B. dr. hazajott a szabijarol es kiderult, hogy Gombockanak mar van keze-laba es integet, akkor azt mondta, hogy o ugy orul ennek a gyereknek. Nekem jolesett ez a kedvessege.
Bar azt nehezen tudom elfeledni, hogy akkor ket hetet vegigbogtem...majd tovabbi jopar hetet vegigrettegtem.
En maximalisan megbizom benne, mindig, minden kerdesemre valaszol (alaposan), es o az elso olyan nogyogyaszom, akinel nem a kormomet ragva ulok a varoban. Valahogy a kozvetlensege miatt nem elem meg olyan "katasztrofa-helyzetkent", ha nogyogyohoz kell mennem.
Az is jo, hogy mobilon is fel lehet Ot hivni, ha barmi tortenik, bar neha megijedek, mert olyan almos vagy faradt a hangja, hogy lelkiismeretfurdalasom lesz attol, hogy felhivtam (pedig mindig napkozben hivtam, es de. 11 ora utan). De ezt mas lany is elmondta, Ok azt mondtak, ne aggodjak emiatt, mindig ilyen a hangja telefonban...
Meg mire vagytok kivancsiak?
Gombóc
20+2