Sziasztok!
Boscó!
Hát, sajna igen. 18-án délután 5kor kezdődtek a 10 perces fájások és másnap 14.44-re volt kint Hanna. És a doki még azt is mondta fél2kor, amikor megnézte a kiscsaj fejét, hogy elképzelhető, hogy ki se fér és császár lesz belőle. Volt epidruálom, de mivel valahogy másképp reagáltam, mint az átlag, így majdnem 3 óráig tartott a hataás 1-1,5 óra helyett és így dupla annyi idő alatt ürült ki, hogy tudják adni a következőt. Így majdnem 3 óránként 1,5 órát végiggörcsöltem. Jó volt. A kislányom délután 1 óra után óhajtott lecsúszni, hogy talán most már szülhetünk is.
:D Jó fej volt.
Aztán 14-kor elkezdtünk szülni és 44 perc alatt nyomta ki belőlem a doki a lányt. Azt hittem összepisielm magam minden egyes tolófájásnál a nyomogatás miatt. Mivel még hatott az epidurál, így nem éreztem magát a szülést, de azt, ahogy kinyomta belőlem igen.
Kb 40 perc volt, mire kijött a feje Hannának. A többi már pik-pak ment. Amikor már tényleg kijött a feje, majd nem elájultam(jöttek rendesen a csillagok, meg a sötétség), pedig nem éreztem a lenti fájdalmat. Ha érzem, tuti elájulok.
Hanna viszont kíváncsi tekintettel jött világra. Nem sírt, csak körbenézett, hogy "jééé, most hova kerültem??? " Jó hosszú feje volt és amikor becsavarták és megnéztem olyan cukin nézett rám, hogy az csak na.
Kicsit hosszú lett, sorry!!!!
Szóval a lába javul,d e még mindg ott van a keményedés és a pirosság is.
Éjjel meg sírva ébredt, gondolom a lába miatt és eléggé nyűgösen aludt.
Nekem meg a csont még fáj és sajna kisugárzik a derekamra, meg a lábamra. Amíg nem nyomkodta meg a doki, egész jó volt.
Csak néha görcsölt bele.
De szedem az antibikát (Zinnat, lehet szedni szopi alatt) és reménykedem.
Meli!
Azért vagyunk, hogy segítsünk egymásnak.
És jó ez a csapat!
Én is szeretem.
Anna!
A fognál ugyan ez lehet. Ha sokáig van begyulladva a fogad, akor az állkapcsodban csonthártyadulladás lehet.
Ez már csak ilyen.
Na, dátumokra semmi reakció?????????
:D A vidékiek jelentekését is szívesen látom. Minenkit elhozok az állomásról, sőt, még alváshelyet is tudok biztosítani, ha kell.
Puszi