Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Hello Csajszikok!!!

Vas Ildi! Látod, kellett neked elővenni a hülye mérleget!!! Tedd el nyugodtan! Nekem is volt olyan, hogy Pötyi fogyott. Nyugi! És nem volt semmi baja. Natimeg fogzik is, ugyebár! NYUGI!!!!!
Viszont már a múltkor is akartam kérdezni, hogy az ulticatból hányat vettél be? Mert írtad, hogy bekapkottál egy dobozzal, de enekm azt mondták csak 5-t lehet bevenni/nap. Én meg 3 nap után meguntam, mert nem hatott és lehet, hogy csak kevés volt???

Szegény Gyöngyiék! Nálunk is törtek már be, elég gáz érzés. Utána én még nagymosást és nagytakarítást is tartottam, mert nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy valaki végigtaperolta a ruháimat, a könyveimet, stb... :(

Mi jobban vagyunk, bár még mindig nem dől a tejem úgy, mint régen!Tegnap 9 körül csináltam a szaporító fejést és a leánykám már 11-kor enni kért. Hát nagyon szar érzés volt, hogy csak csurrant-cseppent. Azért lehetett, mert nem volt elég ideje a ciciknek tejcsit gyártani, vagy mert nem szívott elég erősen a kis drágám és nem indult be a reflex??? Mindegy, nappal van elég szerencsére, bár már nem elég továbbra sem az egy cici, muszáj kettőből szoptatnom... Ettem dinnyét is amúgy, de hát nem vettem észre semmit, csak sűrűbben pisiltem. :D

Petra! Nagyon szép a kislányod! Ott most nagyon meleg van? Van légkondi a lakásotokban?

Vok! Begyulladt csont? :roll: Én még nem is hallottam ilyet! Remélem hamar helyrejössz! :)

Anita! Júúj, nagyon kíváncsi vagyok, majd jól nézz szét és mesélj!!! Nem kellett ideje korán foglalni, hanem most is volt hely? Vagy már régen foglaltatok? Megnézed nekem milyen a sötétítő függöny? Pötyi elég sötétben szeret aludni. A fényre felébred. :(

Tali nekem mindegy, csak szeptember 30 előtt. ÉS akkor Városliget?

Na hirtelen ennyi. Most alszanak a gyerekek és ha felébredtek megyünk strandolni. :)

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Két hétig nem nagyon leszek,mert hát jöv.héten suli,meg itt van a párom nagylánya,úgyhogy nem unatkozom!

Meli:igaz milyen jó érzés hogy vannak a lányok?Olyan segítőkészek!Én azért is csatlakoztam hozzájuk,mert ők voltak a legközvetlenebbek.

Bartika:jó volt a strandolás?Most Debrecenben vagytok?Holnap mi megyünk a karneválra!Én minden évben ott voltam eddig,tudom nagy a tömeg,meg meleg lesz,de annyira vágyom!Remélem nem taposnak el bennünket!Majd kiabálok hogy -gyerekkel vagyok! :lol: :lol: :lol:

Vok:Boldog 4 hónapos szülinapot Hanna babának! :lol: :lol: :lol: Remélem már nem fáj a kis lábikója!(Te jobban vagy már?Nem semmi ez a csontgyulladás!Tényleg 22 óráig tartott mire megszültél?Ha jól értelmezem azt arra írtad!Hú,az nem semmi hallod!

Annácska:tényleg jó hogy a 4D-n minden oké volt,az azért nagy megnyugvást jelentett nektek!Elmesélhetem a mi sztorinkat?
Rólunk tudni kell hogy mi nagyon kisfiút akartunk!(de ma már nem értem miért)Meg sem kérdeztük a baba nemét,csak amikor elmentünk a 4 D-re.Ekkor 25 hetes volt Fannika.Mikor mondta a hölgy hogy kislány,fura érzés fogott el bennünket! :oops: A hölgy meg csak ragozta:-100% kislány.(kis idő múlva)1000% hogy kislány(még egy kis idő múlva)100 ezer % hogy kislány! :lol: Na,mondom,meddig ragozza még! :evil: Oké kislány!Elhisszük!De kellett egy kis idő mire felfogtuk,hogy mégsem az amit mi akartunk hallani!Bocsi ha sok voltam!(de ma már nem adnánk 10 fiúért sem az én kis gyöngyvirágom! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi:Remélem hamarosan elmúlik Natikának ez a korszaka!Csak ne idegeskedj!

Petra:Angi nagyon szép baba! :lol: Tetszik a nyuszika!Ügyi vagy!Neked vannak amúgy ott már ismerőseid?Mióta vagytok ott?
Vendég

Ildi!
Nem lehet, hogy az előzőt szopi után mérted, a másodikat meg még szopi előtt?

Petra!
Csini a farmerrucis kislánykád! Nekünk is van egy farmernacink, de még nagyon nagy rá.

Bartika!
Ez tipikus eset. Emlékszem egyszer voltam egy betörésnél, és a nő akkor kapott sírógörcsöt szegény, amikor látta, hogy a hófehér fürdőszobaszőnyege tiszta lábnyom.

Boscó!
Én is sokáig éreztem, hogy kisfiú. Aztán amikor a doki mondta, hogy kislány, akkor meg furán éreztem magam, hogy én, az anyja nem tudom, hogy milyen nemű. Mondjuk azt is a férjem gyanította először egyáltalán, hogy terhes vagyok/voltam.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok :)
Meli :)
Tudjuk, hogy nem vagy felelőtlen anyuci :lol:
Örülök, hogy rendeződik a terpesz pelus is :) Jó kis csapatunk van :)

Boscó :)
Nem semmi a tesód :lol: Az uh-s doki :D
Az elején el sem tutam képzelni, hogy fiam lesz, de a párom is és Annamari fiút akart, így az ő akaratuk teljesült :lol:
Míg élek el nem felejtem, a genetikai papíron láttam meg először, hogy magzat neme: fiú :D
Akkor elhültem, de most a világ minden kicséért sem adnám, épp mint te :D

Babcika :)
Te se vagy semmi :lol: Még hogy kukába a kistesóval :lol:

Livi :)
Máshol nem is lenne helye :)
Na mi lesz akkor a sulival? Nem a jövő héten kezdődik?

Vok :)
Szegény Hanna :( Remélem most már nem fájdogál a lába :)
Ilyenről még nem is hallottam, hogy a csontra húzodott a gyulladás, nagyon sajnálom :(

Ildi :)
Ne aggódj, Natasa nem og elfogyni :) Szépen fejlődik, mosolyog, akkor nem lehet baja :)

Petra :)
Nagyon jók a képek :) A takarót hogy csináltad?

Bartika :)
Örülök, hogy Pötyi már nem hal éhen :)
Az Urtica-t én úgy szedtem, hogy
1-2 nap 3x5 golyó; 3-4 nap 2x5 golyó; 5. nap 5 golyó

Na most csak ennyire futotta. Megyek befőzöm a tésztát a levesbe, mert apa mindjárt hazaér és vacsizni szeretne :lol:

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Kép
Vendég

Boscó, Annácska!
:)
Tudom, h jó kis csapatba csöppentem. :) És higgyétek el szégyelem is magam, amiatt, h más segítségét kell kérjem. :oops:

Én, mindig is olyan voltam, h ha nem tudtam előre, h egyszer én is viszonozhatom, nem fogadtam el.
Pl. mikor kollégiumban laktam és valaki megkinált sütivel, nem vettem. Aztán mikor nekem volt, az illető sem akart venni, de kiegyeztünk, h legközelebb én is veszek.
De ez most más. Itt a lányom érdekeit kell szem előtt tartanom.
S ha az lenne az ára, h magamat meggyalázva a sárba fetrengjek és ugy könyörögjek, hát megtenném.

De nem kell! Önzetlenül, tiszta szívvel, mindenki segíteni akar :D

És ezt nagyon szépen köszönjük!!!
Vendég

Istvánka, boldog névnapot kívánunk! :)

Csak olvasó üzemmódban vagyok most, mert takarítok :)

Mindenkinek szép napot! :wink:

faby

Sziasztok!

Boscó!
Hát, sajna igen. 18-án délután 5kor kezdődtek a 10 perces fájások és másnap 14.44-re volt kint Hanna. És a doki még azt is mondta fél2kor, amikor megnézte a kiscsaj fejét, hogy elképzelhető, hogy ki se fér és császár lesz belőle. Volt epidruálom, de mivel valahogy másképp reagáltam, mint az átlag, így majdnem 3 óráig tartott a hataás 1-1,5 óra helyett és így dupla annyi idő alatt ürült ki, hogy tudják adni a következőt. Így majdnem 3 óránként 1,5 órát végiggörcsöltem. Jó volt. A kislányom délután 1 óra után óhajtott lecsúszni, hogy talán most már szülhetünk is. :D:D Jó fej volt. :D Aztán 14-kor elkezdtünk szülni és 44 perc alatt nyomta ki belőlem a doki a lányt. Azt hittem összepisielm magam minden egyes tolófájásnál a nyomogatás miatt. Mivel még hatott az epidurál, így nem éreztem magát a szülést, de azt, ahogy kinyomta belőlem igen. :( Kb 40 perc volt, mire kijött a feje Hannának. A többi már pik-pak ment. Amikor már tényleg kijött a feje, majd nem elájultam(jöttek rendesen a csillagok, meg a sötétség), pedig nem éreztem a lenti fájdalmat. Ha érzem, tuti elájulok. :D
Hanna viszont kíváncsi tekintettel jött világra. Nem sírt, csak körbenézett, hogy "jééé, most hova kerültem??? " Jó hosszú feje volt és amikor becsavarták és megnéztem olyan cukin nézett rám, hogy az csak na. :D

Kicsit hosszú lett, sorry!!!!
Szóval a lába javul,d e még mindg ott van a keményedés és a pirosság is. :( Éjjel meg sírva ébredt, gondolom a lába miatt és eléggé nyűgösen aludt. :(

Nekem meg a csont még fáj és sajna kisugárzik a derekamra, meg a lábamra. Amíg nem nyomkodta meg a doki, egész jó volt. :D Csak néha görcsölt bele. :D De szedem az antibikát (Zinnat, lehet szedni szopi alatt) és reménykedem. :D

Meli!
Azért vagyunk, hogy segítsünk egymásnak. :D És jó ez a csapat! :D Én is szeretem. :D

Anna!
A fognál ugyan ez lehet. Ha sokáig van begyulladva a fogad, akor az állkapcsodban csonthártyadulladás lehet. :( Ez már csak ilyen.

Na, dátumokra semmi reakció????????? :D:D A vidékiek jelentekését is szívesen látom. Minenkit elhozok az állomásról, sőt, még alváshelyet is tudok biztosítani, ha kell. :D

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Kedves Istvánka!!!!Névnapodra sok sok

Kép
Vendég

Vok Eszti! Csak gyorsan neked reagálok, mert nincs sok időm! Nekem annak idején egy barátosném azt ajánlotta, hogy svédcseppel borogassam a szúrás helyét! Nekünk nagyon szépen javult tőle! Kicsi vattára tettem belőle és ragtapasszal odatapasztottam és minden pelenkázásnál cseréltem!!! Próbáld meg Te is!

Annácska! Köszi a tippet, már csak azt írd meg kérlek, hgy pontosan mit szedtél homeos bogyóból, mert nekem valami mást adtak (egy szám eltért) lehet, hogy nem is volt jóó????

Bosco! Mi nem megyünk ki a felvonulásra, mert írtó meleg van, csak 4 óra után a Stadiopnba, ahol szép nyugisan meg lehet nézni a kocsikat és már hűvösebb is van. Mi amúgy is csak úgy tudunk mozogni, amikor már megvolt a délutáni ágyban alvás (fél1-től szokott Pötyi aludni 3-ig). Különben nem tud aludni és nyűgös.
A strandolás jó volt, bár mi a kertben nyomtuk felfújhatós medencében. Ott nem volt tömeg... :lol: Anyuéknak jó nagy kertjük van, majd teszek fel otthonról képet! Holnap reggel már sajnos indulunk haza. :(

Puszi

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Melyik a kakukktojás?

Kép
Vendég

Sziasztok :)
Bartika :)
Urtica urens ch5
Ez a jó higitás, mert az ennél nagyobb ach 9 pont hogy apaszt!!! azt nem szabad szedni.
Remélem nem rosszat szedtél :)

Nagyon jó a kép :lol:

Istvánka :)
Nagyon boldog névnapot :)
Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Lehet egy kérdése?

Amikor valamilyen lindet beakarok illeszteni mondjuk ide, akkor azt hogy csinálom, h csak annyi jelenjen meg, h Klikk ide és nem az, h www.abcd.hu
Vendég

Annácska: Köszi :D
Vendég

Sziasztok!

Ha valakit érdekel:
Sajnos úgy alakult, hogy tudunk elmenni a lefoglalt nyaralásunkra, így átadnánk valakinek, akit érdekel.
Alsópáhoki Kolping bababarát hotel, 2 szülő, 1 gyermek részére, reggeli, vacsora, felszerelés a babáknak.
6 éjszaka, 169.000 forint, szept.13-17-ig.
Szuper a hely, mi már voltunk és nagyon jól éreztük magunkat!

Ha valakit érdekel, szóljatok (emailben vagy itt)!

Köszi
Kinga

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok!
Ismét géphez jutottam 5 percre.
Mai képek Péterrről a Galériában, Katicuska név alatt! Most 5 hónapos.
Kb 1 hónap múlva benézek!
Sziasztok!
katicuska

Szia Meli!

Így:
klikk ide

Ehhez a következő HTML kódot kell beírni:
*url=http://www.abcd.hu]klikk ide [/url]
ahol a csillag helyett egy [ jelet teszel.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

köszönjük az együttérző szavakat. Férjem péntek estig egész jól volt, de azóta folyamatosan, rohamokban görcsöl. Kapja vénásan, ill. tabletta formában a görcsoldókat :(
Holnap beszélünk sebésszel, és szeretnénk, ha mihamarabb túlesne a műtéten, bár nagyon féltem! Tudom,hogy ma ez már rutinműtét, de akkor is... :?
Ráadásul most Botival is baromi nehéz. Ma vittem fül-orr-gégészhez. Szerencsére minden ok szervileg, de 4 foga jön :shock:, azért ilyen. Az alsó kettőnek nagyon kevéske híjja van. Nurofen cseppeket javasoltak,ha nagyon sír, nyűgös. Szegény napközben szinte semmit nem alszik (kiv. most adtam neki egy kúpot :oops:, mert már nagyon sajnáltam) . Éjszakára teljesen kiüti magát, így jobban elalszik, de felsír többször, és még a cicit is elfogadja - kómásan (mert napközben most megint alig-alig eszik).

Szóval így vagyunk, bocsi az offért és, hogy nem reagáltam, de most csak ennyire futja az erőmből (ami vészesen fogy :()

Nagyon sajnálom Gyönyiéket!!! :(

Meli: Nem tesz semmit! :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Gyöngyiéket :oops:

Istvánka! Isten éltessen sokáig (ha nem Karácsonykor tartják a szüleid :wink:) !!! :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!
Megjöttünk Galyatetőről. Nagyon jó volt. A hotel is. Lidi pancsizott a babamedencében és megcsodálta a kertben lévő vadasparkot. Csak ő is iszonyat nyügi. Éjjel 2* kaja van és még vagy 4-6* felsír. Szerintünk a 3.foga, ami nem fent, hanem lent jön. De holnap megyünk a dokinőhöz, majd ő megmondja.

Gyöngyi,
nagyon-nagyon sajnállak Titeket!!! :(
Anita,
sokat gondolok rátok és küldöm a gyógymanókat hozzátok! Illetve Botinak most már azt a fogacskát küldeném. Egyszerre 4????? Hihetetlen. Kitartást Neked!!!!!
Istvánka,
boldog névnapot!
Vok Eszter,
kiváncsi vagyok, hogy mi volt a dokinál. Majd beszéljünk telcsin! Hanna jól van? Nekem szeptember 2-3 és 16-17 nem jó.

Puszi. Jó éjt Mindenkinek!
angi79

Sziasztok!

Dominak 4 foga van. :shock: Már felül is kibújt kettő, ma vettem észre a fürdésnél. A bal felső metsző, és a bal oldalsó metsző a két új. És a másik 2 felső is dudorodik. Úgyhogy hamarosan 6 fogunk lesz...hát jól beindult. :shock: :D

Anita, sajnálom a párodat. Nemsokára túl lesz rajta! Kitartás!
A fogzáshoz is... nekünk most 2 bújt ki egyszerre, és szenvedett Dominik eléggé, bár álmomban nem gondoltam hogy a foga megint.

Meli, nagyon aranyos Bogi baba!

Szép estét!

faby

Bocsánat az előbb elírtam a dátumot

Ha valakit érdekel:
Sajnos úgy alakult, hogy tudunk elmenni a lefoglalt nyaralásunkra, így átadnánk valakinek, akit érdekel.

Alsópáhoki Kolping bababarát hotel, 2 szülő, 1 gyermek részére, reggeli, vacsora, felszerelés a babáknak.
6 éjszaka, 169.000 forint, szept.17-23-ig.

Szuper a hely, mi már voltunk és nagyon jól éreztük magunkat!

Ha valakit érdekel, szóljatok (emailben vagy itt)!

Köszi
Kinga

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok,

Végre hazaértünk, elképesztően fárasztó volt az elmúlt 5 nap, folyton úton voltunk ebben a dög melegben :( Szegény Aliz elég jól tűrte, de azért volt nyűgi is :( Most meg már 9-kor le kellett tenni aludni, annyira nem volt jó neki már sehol sem. Vagy annak örült, hogy végre a saját ágyában durmizhat egy jót, vagy előre megérezte ezt a szörnyű vihart :(

Visszaolvastam az elmúlt napok termését, de név szerint nem tudok reagálni, mert akkor egész éjjel itt ülhetnék, pedig most én is KO vagyok. :( Bocsi.

Tali: Nekünk bármelyik időpont megfelel egyelőre, csak jó lenne időben tudni a pontos dátumot, hogy akkorra ne szervezzünk be semmi mást.

Sajnálom a sok betegeskedőt, mielőbbi jobbulást kívánok mindenkinek :)

Ami Gyöngyiékkel történt az borzasztó, undorító, hogy vannak akik képesek ennyire belegázolni mások életébe, és tönkretenni azt, amiért azok éveken át keményen megdolgoztak :twisted:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Végre volt egy kis pihink! Angival bealudtunk délután, teljesen kicserélődtem! :D :D

Bartika: átlagban 40 fok körül van , és 80%-os páratartalom. Estére meg se mozdul a levegő, csak áll a forróság. Napközben kicsit könnyebb ha fúj a szél. :) Van légkondink a lakásba, de ritkán használjuk. Akkor érne csak valamit, ha folyamatosan menne, és nem kéne kimozdulni.De ez egyik se megoldható. :D :D Anginak a szobájába viszont megy a ventillátor, persze nem rá irányítva. ilyenkor átlagba 33 fok van a szobájában, és az övé a hűvösebb. :D
Helyre állt már a tejcsi mennyisége? Picurkád jól eszik?

Boscó: a férjem 9 éve, én meg 3+ vagyunk itt. Barátok, ismerősök persze vannak, de a család otthon van mindkettőnknek. 1 éve örökbe fogadtuk a férjem hugát, aki most 14 éves, és úgy néz ki, hogy most szeptembertől a 11 éves kislánya is itt kezdi az iskolát, így 2 év alatt 3 gyermekes családot alapítottunk. :D Így most én is parázok az iskolakezdéstől, de nagyon...
Neked mennyi idős a párod lánya? Jó tanulást! :D

Szelivi: A hugom kisfiáról örököltük a farmernacit, és most kaptunk egy nagyon édi kis farmer ruhácskát is. Rápróbáltam, de a szoknyácska még a bokájáig ér, olyan mint ha zsákba húznám szegénykét..:D :D Tünde baba jól van?

Annácska, ha érdekel milyen a nyuszis pelus elküldöm priviben, így hosszú lenne leírni hogy készült. :D

Scullyx: Jól vagytok? Rég nem olvastam rólatok!

Anita, Faby: nem semmi mennyi fogacskátok van!

Istvánoknak boldog névnapot! És a hófordulókhoz is gratula!

Jó éjszakát mindenkinek!
Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Erre most találtam rá, még május végén készültek, mikor Magyarországon voltunk.
Itt épp a hugom kisfia Márk csókolta le a lánykámat.. :D :D

Kép
Itt pedig már a hugicám is látszik :)
Kép
Petra
vpetra

Sziasztok!

Hát, csúnya volt ez a tegnapi vihar! Remélem senki se sérült meg a környezetetekben!!!!!

Hannának még mindg van dudor a lábán, de már nem. Azért még elviszem a dokinénihez. Jó lesz, ha megnézi.

VPetra!
Tudod már, hogy kb mikor jössz haza? És mikor érnél ránk? Mert akkor rakhatnánk akkorra a talit. :D És hátha akkor jó előre szólunk és mindenki rá fog érni!

Anita!
Hogy van a párod? Tudtatok dokival beszélni? Fogacskák előbújtak már?

Beszéltem Gyöngyivel. Van biztosításuk. Ma intézi a dolgokat. Már jobban van, de még nem tud rendesen aludni. Mindenkit puszil. És köszöni az aggódást! :D

Még jövök!

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Gyöngyi: sajnálom, hogy betörtek hozzátok. Undorító betörők :evil: , aki ilyet tesz, ugyanezt érdemelné. De Isten nem ver bottal…

Bosco: Nem semmi a kutacsos sztori. De a gyerekek elég strapabírók, hisz itt vagy, és nincs semmi bajod. :lol:

Vok: Nagyon sajnálom, hogy a csontra húzódott. A csonthártyagyulladás nagyon fájdalmas, hátha még ott van, de a lényeg, hogy biztosan javulni fog a gyógyszerektől.

Petra: nagyon szépek vagytok Angi babával. Nem semmi, a háromgyerekes családotok. :roll:

Anita: a helyzet kísértetiesen hasonló, mint nálunk. Nagyon sajnállak titeket, de kitartás, egyszer vége lesz a fogzásnak is. :)

Nagyon szépen köszönjük a névnapi köszöntőket.
Olyan jól esett, hogy gondoltatok Istvánkánkra.

Rólunk: a hétvége a fogzás miatt borzalmasabb volt, mint bármikor korábban. Most ott tartunk, hogy sem éjjel, sem nappal nem tud aludni a kis drágám. Ettől rendkívül fáradt, nyűgös, nem köti le sem a játék, sem a mese, szóval semmi. Én is nyűglődök, azt hiszem, hogy a tejcsi is kevesebb, szóval totál kivagyok. :(

Szép napot,

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok!!

Meli-Ez a kép nagyon nagyon jó!! :lol: :lol: Jól van már Bogibaba?

Anita,Mariannka-Nagyon sajnálom ezt a helyzetet,ami van nálatok.Nekem bőven elég,hogy Lili nem akar szopizni és már tönkre ráncigálta a cickóimat,csillagokat látok szopi közben :( :( Ezen felül még fogzás,apabetegségek.Szörnyűűű!! :( :( Kitartás Nektek!!!

Petra-Jók a képek,nagyon :) Nem semmi ez a hőmérséklet,ami ott van kint! :shock: Én nagyon nem bírnám!ÉS ez állandóan így van,vagy azért van némi lehülés néha? :roll:

Vok-Hogy mik nem vannak??csontra húzódó gyulladás,Babettának a vadhús?Borzasztó!Az ember abban sem lehet biztos,hogy megfelelően "rendberakják" szülés után.Ismerős mesélte,hogy ismerőse szült,mikor varták össze a belső,kioldódó varattal,"átöltöttek"egy eret odabenn.Mikor az pedig távozni készült,felszakította az eret,a csaj majdnem elvérzett. :cry: Kórházba került,műtötték,a teje elapadt.Apuka tápszerezte otthon a 2 hetes bébit :cry: :cry:

Tényleg szörnyű ez a vihar,ami tegnap Bp-n volt :cry: :cry:

Boscó-Milyen volt a karnevál?Fannika,hogy alszik éjjel mostanában?

Vali-Remélem mára kipihenitek magatokat,és újult erővel jössz csacsogni! :) Milyen a balatoni kégli?

Na szép napot mindenkinek,remélem nekünk is az lesz.Ránkfér,mert Lili rendesen kiborít a nemszopizással. :cry:
Vendég

Jó reggelt,

Petra: Nagyon tetszik a smacizós kép :lol:
Nem irígyellek a 40 fok miatt :( Én régen nagyon bírtam a meleget, de most már teljesen kikészülök tőle. Hiába no, öregszem :roll:

Eszter: Örülök, hogy Hanna lába javult :) Azért írd majd meg, hogy mit mondott a dokinéni.

Mariannka: Szegény Istvánka, és szegény Te :( Nagyon megszenvedtek ezzel a fogacskával :( Nagyon nagyon remélem, hogy most már tényleg nem sok kell neki, hogy végre kibújjon.

Babcika: Nekem is cafatogban lóg a bal cicim, tök hülyén szopizik mostanában a kiscsaj :( Állandóan rángatja a fejét szopi közben, egyszerűen nem tud nyugodtan enni :? Fogalmam sincs mitől lehet, csak reménykedni tudok, hogy egyszer abbahagyja. Csak így a bimbisebem sem igazán tud gyógyulni, én meg már azon filózok, hogy a mellgyuszik is lehet, hogy a seb miatt jöttek elő. Jah mert már azóta volt még egy, csak szerencsére az nem annyira vészes :(

A balatoni kecó nagyon szupi, persze van mit csinálgatni rajta, meg a kerten is, de jövőre Aliz már tuti élvezni fogja :lol:

Megyek is, mert elkezdődött a nyafnyaf.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bekukk.
Mindenkinek jobbulást, aki beteg. Babuciknak meg ne fájjon már az a fogacska. Sajnálom őket nagyon, és rettegek, h nálunk mi lesz. Megy a soksok ++++++++++++++
Alexnél egyelőre sehíre a fogaknak, vagy csak nem fáj neki. Kicsit mintha duzzadtabb lenne, meg rece van, de semmi több.

Mozgásában semmi változás, még most sem fordul oldalra, csak fexik, és próbálja bekapni a lábát. Dumál ezerrel, főleg, ha már kezd álmosodni. Cserébe rengeteget mosolyog. Ha ránézek már fülig ér a szája… :)

Névnaposoknak sok boldogot. :)

Gyöngyiéket nagyonnagyon sajnálom.:( Én nem is tudom, mit tennék, ha velünk történt volna.:( áááh, belegondolni is szörnyű. :(

Az összes bébi tüneményesen szépséges.:)

Nah megyek is, mert ébredezik a kis mihasznám.:)

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Hát a döbbenet rendesen kiült az arcomra reggel, kisfiamnak 6 foga van. Az alsó kettő már félig kint van, nagyon aranyos velük :) És a felső 4 is kint van már láthatóan. De szerencsére ezeket meg sem éreztük.

Mariannka, drukk, hogy végre kibújjon az a fogacska nektek is!!

Petra, nagyon aranyosak a gyerkőcök :)

Mindenkinek szép napot!

faby

Petra:cukik a képek! :lol: Hú,nem semmi hőmérsékletek vannak!Mi ezt a 27 fokot alig bírjuk lakásban!

Babcika:jó volt a karnevál,igaz d.e.mire beértünk Debibe már elmentek a kocsik,úgyhogy a sógórnőmék mentünk hűvösölni.Jól elvoltunk,majd olyan 16 h felé mentünk ki a Csónakázó tóhoz a vásárra.De babakocsival közlekedni ilyen tömegben lehetetlen,úgyhogy egy hűvös részen "leparkoltam"és felváltva mentünk apával nézelődni!Fannika tök jól bírta,aludt sokat,de azért nézelődött is!Érdekes hogy amikor otthon vagyunk 2-2,5 óránként eszik,amikor megy megyünk valamerre babakocsival,4 órát is lazán kibír,még a tegnapi dög melegben is!18 h volt hogy hazajöttünk.Este néztük a Tv-ben a tüzijátékot,és nagyon szomorú voltam hogy az a tetű időjárás mindent elrontott!Borzasztóak ezek a mostani nagy viharok! :cry:

Vok:mit mondott a dokinéni?

Faby:hamar kibújtak a fogacskák! :lol: Cuki velük Domi baba! :lol:

Mariannka:sajnálom hogy ennyire szenvedtek a fogzás miatt!Próbálj meg nyugodt maradni,a tejcsi miatt is!

Vanillka:örülök hogy jó a kéró!Nincs is jobb egy családi nyaralónál,így legalább szállást nem kell már fizetni! :lol:

Anita:mit mondott a sebész?Lesz műtét? :cry:
Vendég

Kánikula: régen kis tiniként órákat töltöttem a tűző napon kint a Tisza partján. Már csodálkozom h a fenébe bírtam. Bár még mindig az az álláspontom h inkább meleg legyen, mint hideg.

Szopi: Nekem nem sebes a bimbim de Timi is állandó mozgásban van szopi közben. Ha nem dől azonnal a tejcsi akkor elkezd csapkodni, verni, ütni :?

Remélem tegnap senki nem volt a tüzijátékon, szörnyű lehetett. Nagyon sajnálom a kint lévő gyerkőcöket, mert ők talán még nem értették mi ez az égszakadás földindulás.

Mariannka
Fogzást sajnálom, akkor nem valami felhőtlen névnapozás volt.

Timi próbál kúszni de még csak millimétereket halad de nagyon kitartóan próbálkozik. :lol:

Hozzátápi: Ma megevett egy egész almát és mindezt közvetlen szopi után. Holnap új kaját vezetek be de még nem’tom h mi legyen. Meggy vagy krumpli vagy rizspép?
A meggyet nyersen össze turmixolom héjastól (mag nélkül) és ennyi? Olyan savanyúnak hangzik..nem marja majd a gyomrát?

Gyöngyi
Átkozott betörők!!! De úúútálom a szemét dögöket! :evil:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Faby
6 fog???? ti aztán belehúztatok

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Nagyon gyors helyzetjelentés:
Most jöttünk meg a gyerekorvostól, mert natika egyre csúnyábban köhög, és folyik az orra, meg hörög is,erre le van rakódva a sok cucc a hörgőcskéiben, és sajnos arre már csak az antib. használ.
Remélem. (ha már egyszer adom neki)
Hát ezért volt a nagy para valószínű.
Egész hétvégén 2 óránként etettem, nemtudom mennyiket evett, de nem is idegesítem inkább magam a számokkal.
Köszi a megynyugtatást, meg a kedves szavakat mindnekinek!!!!! :D

Msot rohanok, de majd amikor alszanak, talán jövök, bár 3 éjjel már nem nagyon aludtam én se, lehet hunyok egy jót én is :wink:

puszi
vas

Jobbulást Natinak!!!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Nancsika: Aliznak sincs még egy darab foga sem, én is tartok tőle, hogy hogyan viseli majd, ha beindul :(

Faby: Aztaaaaaaa .... nagy gratula a 6 foghoz :)

Boscó: Tegnap mi is este 6-kor értünk haza Db-ből. Lehet, hogy kergettük egymást az autópályán? :lol: :lol:
Mi a Debrecen tv-ben néztük élőben a virágkarnevált, mert abban a dög melegben, meg nagy tömegben nem volt kedvem kimozdulni a manóval.

Petri: Van étvágya a kiscsajnak :) Barackot nem eszik?

Ildi: Jobbulást Natinak. Sajnálom, hogy antibiot kell szednetek, de a lényeg, hogy mihamarabb meggyógyuljon. Sejted, hogy hol, mikor betegedhetett meg?
Szerintem is inkább pihenj, amikor csend van otthon.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Anita!

Drukk a férjednek, hogy ha már mindenképpen kell műtét, akkor mielőbb túllegyen rajta! Neked kitartást kívánok, nagyon nehéz lehet most...

Mariannka!

Jaj, szegény... nyüves fogmanó :evil:

Eszter!

Mi volt a doktornéninél? Hogy van Hanna lába? Nekünk a 3 hós oltás helye keményedett be, de nem volt vészes.

Csilla!

Gratulálok a kis fogbajnoknak, nem semmi, hogy már 6 foga van! De jó lenne, ha sikerülne lencsevégre kapni :)

Petri!

Én a meggyet barackkal adtam, és nagyon ízlett a Dórinak. Bár neki minden ízlik, csak legyen jó sok belőle :) Nem egy nagy ínyenc a drágám :)

Ildi!

Natasának jobbulást! Szegény :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Jah ... azért Natinak még így is nagyon boldog 5. hófordulót kívánok :)

Pusza

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Istvánkának utólag én is nagyon boldog névnapot kívánok, hófordulós apróságoknak meg boldog szülinapot!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Persze adtam már barackot is Timinek. 1-1 új ízt öt napig adok.
Ha kapok meggyet akkor lehet h azt kap majd.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Voltunk oltáson, így most van egy extra nyügi babám, én meg 4.-ik éjszaka, h alig alszok, mert Boglárkám féloránként síkitva ébred.

Évi: köszi a segítséget, de ahol én akartam használni, nem működik :(

Faby, Babcika: köszönjül a dícséreteket.

Majd jövök, csak most tel. apa, h 5 perc mulva itthon van és megyünk hálószoba bútrot nézni.
Vendég

A tegnapi nap poénja: munkára jelentkezett a festő :lol:
Vendég

Meli!

A festőtök képén jó vastag a bőr :) A Dóri akkor ébredt sikítva, mikor jött a foga.

Az én kicsim már 10 óra óta alszik. Fél 10-kor szopizott, majd teleette magát almával, szopizott rá egyet desszertként, és azóta alszik :) Imádja a hasát a drága :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Faby: azt hiszem, hogy irigy vagyok a 6 fog miatt. Főleg úgy, hogy most néztem meg, és mintha nekünk egyszerre jönne annyi. A teljes ínye alul-felül dagadt, ráadásul nem a metszőfog, hanem a szemfog akarja átbökni az ínyt. Brrrr. :twisted: Most szerencsére elaludt, nekem is azt kellene tennem, de nem bírok.

Vas: jobbulást Natikának is, reméljük, hogy az antibiotikum minél hamarabb rendbeteszi.

Petri: meggyet most már elég nehéz szerezni, talán valamelyik eldugott kis piacon. De ne add fel, nekünk múlt héten sikerült szerezni két kilót.

Csudifinom babakaját készítette: krumplis répapüré. Remélem, hogy Istvánkának is tetszeni fog. :lol:

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Szaisztok :)
Anita :)
Sajnálom a férjedet :( Mit modott a doki, mikor lesz a műtét?
Szegény Botika :( Akkor már nem kell sokat várni és kibújnak a fogacskái :)
Neked meg kitartás :)

Angi :)
Örülök, hogy jól telt a kis kiruccanásotok :)

Csilla :)
Nem semmi :shock: Jól belehúzott Dominik :)

Petra :)
Jó meleg van nálatok :?
Nagyon jók a képek :) Ennyire szereti a tasód gyerkőce Angit?
Priviben vagy email-en el tudod küldeni a takaró leírását? Nagyon tetszik :)

Nancsi :)
A fülégérő száj nálunk is van, imádom :D
Majd beindul Alex is ne aggódj :)

Eszter :)
Mit mondott a dokinéni Hanna lábára?

Mariann :)
Drukk a fogak kibújásához :)

Babcika :)
Sajnos nem minden doki lelkiismeretes :( Nálam Annamari szülése után nem varrták össze a szétrepedt méhszájat és ennek igen húzos következményei lettek :cry: Még most is kinlódom vele :(
A mostani dokim viszont egy angyal volt :D

Vali :)
Örülök, hogy jó lett a nyaraló :) Képeket nem hoztál?
Alíznak boldog 5 hónapot :)
Egyébként Annamarinak fél éves kora után jött ki az első foga, úgy hogy ne aggódj :) Ez részben genetika is.

Petri :)
Peti is elégedetlenkedik, ha nem ömlik a szájába a tej. Na nehogy már meg kelljen dolgozni érte :lol:

Ildi :)
Tuti ezért volt nyűgös Natasa :( Szegénykémnek jobbulást. Küldöm a gyógyimanókat :D
Natinak is boldog 5 hónapot :)

És nem küldted el a fenébe a festőt? :P
Jobbulást Boginak :)

Évi :)
Nem semmi alvókája van a kiscsajnak :lol: Bár ilyen telepakolt pocival nem csoda : :lol:

annácska

Megjöttem!

Közben láttuk a Debreceni virágkarneválos kocsikat is.
Hűűű, de vagik voltak! Ha tudtam volna viszem a fényképező gépet. De állítolag holnapig itt lesznek a vársáncba. De már most tülkön ülök. Annyira mehetnék vagyok....

Butrunk meg nem lesz, csak 1 hónap mulva, mert rendelésre csinálják.

Babcika: feladtam a Liberós figurákat. Kettő nyuszi, kettő gyerek figura.
Vendég

Meli-Kösszencs! :) :) Pusszancs!! :)
Vendég

Csak gyorsan bemásolom a másik topikba leírtakat.(bocsi, nem szoktam sűrűn iylet csinálni, de úgyis uyganazt írnám le ide is :wink: )
Na, itt vagyok, aludtam egyet.Rámfért.
3 napja 5-6 óránál többet nam aludtam éjjel.
Ráadásul továbbra is folyik az orrom nekem is
Valószínű biztos ez volt az oka, így nem is méregetem ma , mennyit evett, nem akarom látni a csúnya számokat.
Szegényke köhögött már egy ideje, adtam neki rinathiolt(nem is tudom miért ezt használom, nagy sz*r, sose ér semmit se), de nem javult tőle, aztán tegnap éjjel már ki kellett az orrát is porszívóznom, nem kapott levegőt sem.Meg iszonyúan elkezdett hörögni.
Így ma a dokinál kötöttünk ki reggel.Nem is a miénk van, hanem helyetesítenek, ő meg szabin van.
Most alszik az édes.
Ospramax bigyót kapott, meg Ambrobene köptetőt kell szednie.
Még szerencsére bevette mind a kettőt.

Este viszont jól megszívtuk.
7 órakor indultunk Répcelakról(Leventéért mentünk ugye), arra gondolván, hogy 9-re Pestre érünk, és amíg tart a tüzijáték, addig mi csenbe átosonunk a városon.
De!!!
Amikor elindultunk 7-kor, akkor kezdődött ott a vihar.Arra számítottam, hogy mindjárt kiérünk belőle, és a hátunk mögött hagyva simán felérünk.
De nem bírtuk elhagyni.Olyan nagy erővel nyomult a vihar Pest felé, ahogy mi is jöttünk.Végig kísért minket.
Annyira fostam, utálom a viharokat, tök sötétbe napszemüvegben ültem a kocsiban, hogy kevésbé lássam mi történik.
Meg félek iylenkor az autóban is.Szóval tök be voltam szarva.
Még szerencse, a gyerkőcök aludtak.
Aztán persze nem sikerült 9-re beérnünk, mert még az elején a 86-os úton egy fa dőlt az útra, és vissza kellett fordulni, kellett egy kitérőt csinálni.Na, pont ez a 20 perc hiányzott a káosz elkerüléséhez.
Aztán a Lágymányosi hídra való felhajtásig tök simán ment minden, ott ért bennünk a káosz.
Töménytelen mennyiségű autó, meg ember igyekezett hazafele.
Szóval jól beszívtuk a tüzijátékot mi is.Eddig se szeretettük túlságosan, de most ezek után, hogy évekig a közelébe se megyünk, az biztos(pedig most se voltunk ott)

köszi az öt hónapos köszöntéseket,b***szus, hogy megy az idő :wink:
Vali, Alizkának is boldog 5 hót :D

Istvánkának meg boldog névnapot!!!!

Barika, úgy értettem, hogy bekapkodok egy doboz bogyót, hogy első 3 napban 3*5 golyó
második három napban2*5 golyó
a harmadik három napban 1*5 golyó
Én így tudom az adagolást.

Meli, szerintem holnap kerül postára a cucc, jó lesz így???
Mindjárt megkeserem, és csomagolom :wink:

Anita, mi van az uraddal?????? :?
Fogacskák??????
Mariann, Istvánka fogai?????

Csilla, nem semmi a 6 fog!!!
Szerintem Leventének volt ennyi, ennyi idősen.6 hónaposan már asszem 8 volt neki.De ehhez elő kell kerenem a családi almanachot.

Mennem kell, Olniak elfogyott az uzsija, és még kér :lol:
kösz a gyógymanókat, ránk fér :wink:
vas

Sziasztok!

Vas!
Jobbulást nektek!!!!!
Kocsiút. :(:( Sajna a tűzijáték kiszámíthatatlan szokott lenni.

Mariann!
Kitartást! Csúnyán hanzik a minenhol duzzadt íny. :(

Évi!
Tök ügyes Dóri! :D
Lehet ám,h ogy mégis holnap lesz belőle. A volt tanítványom bejelentkezett, hogy szerda délelőtt jönnének és maradnak 2 napot. Tudtam, hogy a héten jönnek, de azt hittem később. De lehet, hogy az lenne a legjobb, ha áttolnánk jövő7re, mert akkor tuti, hogy senki váratlan nem jön! :D

Anna!
És veletek mi van? Annamari készül már a sulira?

Hanna és a lába már sokkal jobban van. :D A dokinéni azt mondta, hogy masszírozgatni kell, amíg el nem tűnik majd a csomó. Megnyomkodta, de már egyáltalán nem fájt a csajnak, aminek naaaagyon bírok ám örülni. :D

Lányok, mit szólnátok ahhoz, ha megvárnánk, amíg VPtera Angival hazajön és akkor tartanánk a talit? Ha jól emlékszem ez szept 30-a előtt lenne. (ez is valakinél kitétel volt) PETRA JELENTKEZZ!!!

Eszter
Kép
Kép
vok

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?