Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

meli, látom már a csajok felajánlották, de én is pont erre gondoltam este, hogy elküldön nektek a miénket, nekünk már tuti nem kell. :D
bocs, hogy kisbetűzni fogok, de van egy bébi a kezemben :wink:

anita, hú, szegény párod, nagyon sajnálom az epekő miatt.
nem tudom az, milyen, de ha hasonló, mint a vesekő, akkor nagyon nem lehet jó neki.
mariann, tök jó, hogy a te párod megszabadult tőle.
szegény boti meg mennyit sznved a fogacskái miatt :( , de már csak kibújik neki valamikor :wink:

mindjárt jövök :wink:
vas

Sziasztok!!

Na szép ez sok primitív anyuka,tényleg már csak ezek hiányoznak ebből az országból. :( Nálunk is van egy fogyi csaj,három gyerekkel,annak a kislánya is (kb 3 év körüli) egyszercsak ott termett a babakocsinál és elkezdte fogdosni Lili bumiját. :twisted: :twisted: Hát ment is a mosásba.Ki tudja milyen körülmények között élnek,még a télen hallottam,hogy az anyja meséli vkinek az utcán,hogy két oldali tüdögyulladása van a picinek,az meg szegény majd kiköpte a belsejét. :(

Anita-Sajnálom férjecskédet,de állítólag az epeműtét ma már nem nagy szám! :roll:

Livi-Háát gondolhatod,hogy én sem a millió évszám miatt szeretem a törit.Egyébként ez egy olyan tantárgy,amit vki vagy útál,vagy szeret,olyat még nem hallottam,hogy vki csak el van vele. :roll: Háát a filozófia és a tehenek kapcsolatáról még én se sokat hallottam. :) :)

Annácska-Petibaba ugyanolyan fajta lehet,mint Lili,mármint hízás tekintetében. :roll: Ők a topic pöttömjei :)
Vendég

na, vagyok is, csak Olinak iszi kellett.
Kisded is kikerült a kezemből, de már ordít.Nem hagynak gépezni :wink: :wink: :wink:

26-át még nem tudom, hogy jó-e.
De biztos jó ötlt a parádé napján tartani????????????????

én meg szenvedek, mert valőszínű parlagfű allergiám van, tavaly kezdődött, de még friss volt, nem mertem ráfogni, hogy az.
De most a héten újból elkezdődött valami, hát ezt már nem hiszem, hogy bemesélhetem magamnak, hogy nem az.
van esetleg valaki másnak is??????????????,
és szopi alatt mit lehet szedni rá?????????????,,,,
Homeopátia???????

Még egy gyors kérdés, mert szétszednek a gyerkőcök:
Natika a két kis nyomi fogával már többször megharapott szopi alatt.
Foggal szoptatók nektek is vannak iylen tapasztalatotok??????
Tök fáj :?
Mi lesz, ha már a felső kettő is kijön?
Leharapja a bimbómat???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cory, nagyon ügyes volt Liza!!!!!!
Látod, kár volt aggódni!!!!! :D :D :D

Tünde, jó nyaralást!!!! :D :D
Angi, jobbulást!!! :D :D
Annácska,majd beszámolok a kajákról,(de kell pár hét, mire kitapasztalok mindnet)
Nem is igazán fogyni akarok vele, azzal még ráérek, csak legyen kicsit egészségesebb az ebédem is.
Bár a fogyás se ártana. :roll:
De inkább fontosabb Natika hízása. :wink:

Mennem kell, sziasztok, szétszednek a kölkök, pedig Levente nincs is itthon :lol:
vas

Sziasztok!

Mi is megjártuk a gyerekorvost, Dóri 7500 gramm, ez 700 gr. hízás egy hónap alatt. Dokinéni szerint jobb a jónál :) Megkapta újra a BCG-t, na, hát ez szörnyű volt. Nagyon megviselte szegénykémet :( Annyira nagyon sírt :( Vittem a kérdéslistámat, és jól rázúdítottam minden félelmemet, és pontról pontra megnyugtatott. Nincs baj a gyerekemmel. Majd beindul a beszélőkéje is, az a lényeg, hogy azért mondogat ezt azt, meg ha a hallása rendben van, akkor beszélni is meg fog tanulni. És hogy hall, az tuti.

Babetta!

Mi a hintát úgy kaptuk kölcsibe a szomszédéktól, úgyhogy nem tudom, hogy mennyibe kerülhetett :(

Meli!

Sajnálom a terpeszpelust, remélem tudtok szerezni :( Én nagyon kiakadtam a rendelőben bagózó orvoson :evil:

Bartika!

Akkor most már teljesen megnyugodtál szopi-tejcsi-ügyben?

Eszter!

Hanna tényleg szép nagy! Kis hős volt a szurinál, nálunk ilyen még sose volt. Vagy nagyon sírt a Dóri, vagy még annál is jobban... Ráadásul felismeri a doktornénit, és már akkor sírni kezd, ha meglátja :(

Anita!

Most eléggé rátok jár a rúd :( Azért én drukkolok, hogy a férjed megússza a műtétet!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok

Na én is egy nagy barom vagyok. Allergiásan neki álltam füvet nyírni.....gondolhatjátok, hogy érzem magam. Viszont a Lili derekasan állta a sarat :) , egy szót se szólt míg nyírtam a füvet

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok :)
Eszti :)
Örülök, hogy a fiad el kezdett koszos lenni :lol: Lesz még koszosabb is, meg majd kék-lila mindenhol, de Ransburg szerint is ha a gyerek nem koszos és nem lila, akkor ott a szülővel komoly baj van :lol: :lol: :lol:

Babcika :)
Bizony pöttöm manóink vannak :D De majd megnézzük húsz évesen ki hol fog tartani :lol:

Ildi :)
Nekem sem a fogyás lenne a cél, inkább az egészséges ételek :)
Na de csak ha mint profi egészségguru kipróbáltad :lol:

Évi :)
Gratula a hízáshoz :) Szegény Dórika :( Miért kellett megismételni a BCG-t, nem eredt meg neki?
Örülök, hogy megnyugtatott a dokinéni :)

Gyöngyi :)
Szegénykém :( Ilyenkor szedhetsz valamit?

Na most ment el a védőnő. Nem hozta rám a frászt :D Neki estem én is ezer kérdéssel, hízás, alvás, mozgás terén, de azt mondta jól fejlődik Peti :D Most megnyugodtam, ő ilyen és kész :lol

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska!

Igen, sajnos nem eredt meg a Dóri BCG-je, de még egy halvány kis pöttyöcske meg egy irinyópirinyó duzzanatocska se volt neki. Így újra bökték :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Bartika: nalátod, minden rendben van a tejcivel. A dinnye tényleg jó ötlet, próbáld ki. :lol:

Vok: gratulálok Hanna szép méreteihez. :lol:

Bosco: megpróbáltuk már a fagyasztott-olvasztott meggyet, és bejött neki, ezért mertem eltenni egy nagyobb adagot. :oops:

Babetta: a ti történetetek sem semmi, én tutira szóltam volna anyukának, hogy uralja már egy kicsit a drága kisfiát. Elképesztő, hogy milyen felelőtlen szülők vannak. És mi van, ha a másik gyerekben életre szóló kárt tesz? :evil:

Angi: jobbulást.

Anita: hát ez a helyzet tényleg olyan, mint a miénk. Ránkjár a rúd. A családban volt epekő, de a műtét tényleg segített, csak hát az sem egy leányálom. Mennek a drukkok ezerrel.

Cory: ezek is játszótéri horrortörténetek. A gyerekeknek nem kellene szótfogadnia a felnőtteknek? :?:

Annácska: a meggyet a dédiszitter szerezte, valamelyik piac eldugott sarkából. Nagyon jó fej, elképesztő, hogy mennyit besegít nekem.

Eszti: nem hiszem el, hogy mászni is tud már a kisfiad. Tényleg hozzátok kellene küldeni a Fókuszt. :lol:

Évi: gratula a hízáshoz. Sajnálom a BCG-t, de hát ez muszály dolog.

Tünde: jó nyaralást.

Rólunk: nálunk is megy a nyűgi. A párom jobban van, bár még szednie kell egy gyógyszert, és fáj neki az ülés. Istvánka meg szenved ezerrel, aludni is alig tud. Ő is kapja a Panadolt, az ecsetelőket, de úgy látom, hogy csak a panadol használ valalmit. Azzal meg nem tömhetem egész nap.

Hétvégén anyóséknál leszünk,

mindenkinek minden széppet és jót.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok!
Bocsánat, hogy ide bepofátlankodok hozzátok, de rutinos kismamák véleményét keresem. AFP vizsgálattal kapcsolatosan.
Jövő héten csütörtökön lépek a 16. hétbe. Ha akkor csináltatom meg a vérvételt, akkor nem lesz kész, mire az orvos visszarendelt UH-ra, mert azt mondták 2 hét mire lesz eredmény. Nagy gáz, ha mondjuk 15 hét 4 naposan csinálják meg a vérvételt?
Lehet, hogy banálisan hangzik ez az aggodalom, de szeretném, ha tényleg volna értelme ennek a vizsgálatnak.
Kérlek segítsetek, meséljétek el a tapasztalataitokat. Hétfőn akkor elmennék vérvételre....
Nagyon szépen köszönöm!

Kép
Kép
[/url]
korena73

Korena :)
A dokim annó azt mondta, hogy mindenképpen betöltött 16 hét kell az AFP-hez. Ez a vérben gyakorlatilag egy sinus görbét ír le és attól függ az értéke, hogy melyik nap veszik le. Ami még fontos, hogy tudd a pontos súlyodat.
Egyébként egyátalán nem banális az aggodalmad, csak ezzel a vizsgálattal az a legnagyobb gáz, hogy egyátalán nem megbízható. Nekem is rossz eredményt hozott és most itt ül az ölemben egy makk egészséges kispacák :)
További boldog pocakosodást. Gyere csak bátran, ha kérdése van :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Korena-Szia!Én úgy tudom,hogy nem is annyira a hetek száma számít,hanem,hogy a pirinyó elérjen egy bizonyos méretet(nem tudom már,de azt hiszem a BPD-je legyen 35 mm) :roll: :roll: Nálunk a 17. héten vették le,mert a 16. héten csak 34 (?) volt.(Az adatok nem biztosak :!: )... Persze a min. 16 hétnek meg kell lennie,gondolom. :roll: :roll: :roll:
Vendég

Korena!

Nekem is a betöltött 16. hét+pár naposan kellett mennem AFP-re, és nem amikor én gondoltam, hanem konkrét napra kaptam beutalót az orvosomtól.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Korena: a hivatalos eredmény ugyan két hét, de a Schöfi laborja 4 v. 5 munkanap után megmondja telefonba az eredményt a TAJ számodra :)

Borcsa
KépKépKép
borsts

Rizs: kávédaráló híján lehet rizslisztet használni :)
Vagy jó sok (2x helyett 3x) vízben főzni a rizst, és úgy mixelni. Anyatej nekem egy ml sincs lefagyasztva: így frissen fejt tejet használok :wink:

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Apával nagyon hálásak vagyunk és Boglárka is :)
Kép

Boglárkám annyira igényli a társaságot, h sokszor előtte eszek. De annyira nézz, h szinte kinézi a falatott az ember szájából. Ma adtam neki egy darab kenyeret. Azonnal a szájába vette és szopizta, majszolta. Olyan jó pofa volt.Ime:
Kép
Kép
Kép

Ildi:
köszi, h felajánlottad a Natasáét, de nem hiszem, h jó lenne Boglárkának mert ezek kg vannak. Nati kissebb korában hordta és Boglárka most 6170gr.

Apa kollégája azért nem válaszolt, mert az éjjel vissza is jött, de a telefont nem irányitotta vissza. :(
Vendég

Meli-Bogika nagyon édes!! :) De szerintem ne adj Neki még kenyeret,mert abban glutén van,amire allergia alakulhat ki,ha idő előtt adod neki(ha jól írom :roll: ).1 éves kor előtt nem minden gaonafélét kaphatnak a babák. :!:
Vendég

Gyöngyi most hívott, hogy nem tud jönni egy darabig, mert betörtek hozzájuk és elvitték a számítógépet is :(

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Korena:Nekem is betöltött 16.héten kellett mennem a vizsgálatra!De a dokim azt mondta,hogy ez egy szűrővizsgálat!Nincs 100% eredmény.Akadtak már fenn egészséges babák is a szitán (pedig rossz volt az eredmény),de születtek beteg babák is jó eredmény ellenére!De ne izgulj!Bízz benne hogy egészségesek vagytok!Kérdezz bátran!Mindig jólesett nekem is a megnyugtató szó! :lol:

Lányok tényleg a Parádé napján akartok találkozni?Nem lesz káosz a városban aznap?Én fiatalnak tartom magam :oops: ,de az egy őrült buli! :cry:

Meli:Bogi tényleg zabálni való,de a kenyeret ne add neki!

Annácska:Tényleg rossz lett az eredményed?És ilyenkor mi van?Mit mondtak?Gondolom hogy tiszta ideg voltál!
Vendég

Korena: nekem a három gyerkőmből 2-szer rossz lett az eredmény, pedig tuti jókor vették le a mintát. Szóval én ezen nem paráznék nagyon, ha a nyakiredő meg a genetikai uh jó.

cory
Budapest

Sziasztok :)
Gyöngyi :)
Sajnálom, hogy bezörtek :cry:

Meli :)
Szerintem se adj még kenyeret. Korai még :)

Boscó :)
Nekünk a 12 heti uh-tól minden eredményünk kétes lett. Genetikai vizsgálat is volt még és az AFP-m is magas lett. De én már meg sem lepődtem, mert arra számítottam :lol:
Egyébként hót ideg voltam, de a 4D-n láttuk, hogy minden renben és igazából ettől nyugodtam meg :)

Tali:
Szerintem se legyen 26-án, mert akkor tényleg őrültek háza van a városan. Sorozatos lezárások, elterelések. De nem én döntök, ez csak egy vélemény :D

annácska

Sziasztok!

Oké. Mit szóltok akkor egy augusztus 27, vasránaphoz?
Nincs parádé, tuti csönd lesz és tisztaság, mert éjjel takarítanak és lesz helyünk. :D

Most kb ennyi erőm volt, megyek fürdetni. :D

Megpróbálok este jönni.Ha nem, akkor reggel.

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Jaj, lányok, tudom, h nem szabad adni kenyeret.
Tán alig volt 1 percig a kezében-szájában és elvettem tőlle. Akkor volt ám igazi sírás.
És kibányáztam a morzsákat is a szájából.
1-2 morzsátol meg nem lesz allergiás.

Engem a tesóm tömött meg annak idején amikor anyukám hazavitt a korházból. letettek az ágyamba a tesóm pedig lelkesen nyonta a kiflit a számba.
Jó szive volt már akkor.
Vendég

...azért nem vagyok én felelőtlen anyuka....
Vendég

:oops: :oops: :oops: nem segítene valaki pellus ügyben??? :oops: :oops: :oops:
Vendég

Meli!

Írtam privit!

Beszéltem Gyöngyivel!
Szegénykékél minden mozdíthatót elvittek. Kamera, fényképező, laptop, telcsi, drágább italok... Így amit eddig felvettek/csináltak Liliről mind elveszett. :( Nemrég mentek el a helyszínelők. Még tőle is vettek le ujjlenyomatot. A riasztó külső részét vödör vízbe rakták, a belsőt szétverték. :( Ennyit a riasztó rendszerekről. :( Majd póbál a tesójától jönni, de most ők nyaralnak, utána meg ők mennek.
Arra kért, hogy ha lehet, legyen később a tali, mert szeretne ottlenni. Szóval, mit szólnátok a szeptember 9 vagy 10 hez??????
Nekem a 2-3 nem jó, mert esküvő, meg keresztelő lesz.
Na??? Tuti nincsen parádé, hátha még jó időnk is lesz éééés, jó sokan rá is érnek. :D:D:D

Kinek jó??? kinek nem? Ki szeretne mást? :D

Puszka

Eszter
Kép
Kép
vok

Meli:tudjuk hogy nem vagy felelőtlen anyuka!És én gondoltam amúgy hogy nem hagytad hogy mindet elnyammogja a leányzó! :lol: :lol: :lol:
Az én tesóm drazsét adott a számba,meg egyszer odahívta anyát hozzám,és azt mondta neki:-Anyaaaaa,Ági feje pulya!!!!Erre anyu:-Mit csináltál a kistesóddal kisfiam?Tesóm:A BOLOND NEM MEGMUTATTA MÉGEGYSZER????MEGNYOMTA A KUTACSOM!Azóta mindig mikor lehülyéz,őt hibáztatom!!!! :lol: :lol:

Vok:Szegény Gyöngyi biztos nagyon kivan!Nagyon sajnálom hogy így jártak!Mikor történt?Nappal?Vagy éjjel amikor nem voltak esetleg otthon?A szemét tolvajok!!!!!És ami pótolhatatlan az a Liliről készült felvételek!Ilyenkor döbbenek rá,hogy a kamera,a fényképező mind pótolható,de az emlékek soha!Jaj de csöpögős lett!De ez tényleg így van!
Vendég

Sziasztok!!

Meli-Persze,hogy nem vagy felelőtlen anyuka!! :) Csak jó tanácsként írtam,hátha nem hallottál róla. :)

Bosco-Nem semmi kutacsnyomogató tesód :) Én a kukába akartam kidobni az öcsémet,mikor anyuval hazajöttek a kórházból és üvöltött.2 éves voltam. :) :) :)

Családi elbeszélés szerint apám 3-4 évesen a 2 hónapos unokaöccsét tömte meg főtt hússal :lol: :lol:

Cory-Hogy vannak ikres barátosnődék?Már 1000-szer akartam kérdezni.Szopiznak?Nőnek a kis csöppségek?Anyuka,apuka bírja még talpon a kiképzést?

Futkároz a hideg a hátamon,ahogy olvasom mi történt Gyöngyiékkel! :( :( :( Rohadt dög betörők :twisted: :twisted: :twisted: Nagyon sajnálom.Épp ma beszélgettünk Apával,hogyha elromlana a gépünk,elszállna a vincseszter (vagy mi? )akkor Lilkó képeit sajnálnánk a legjobban. :roll: :cry:

Jobb éjszakát,mint Göngyiéké!! :(
Vendég

Annácska!
A kiságy mellett a földön fog aludni. Még nem kérdeztem meg, hogy egyáltalán jönne-e.

Évi!
Mi is újrahúztuk a BCG-t. Nekünk se lett az elsőből egy halvány pukli se. Mi kerek hat hónaposan kapjuk, legalábbis a védőnő szerint.

Mariannka!
Örülök, hogy jobban vagytok!

Meli!
Hűha micsoda képkeret! A kenyér nem korai még?

Gyöngyi!
Majd ha jössz: Sajnálom, hogy betörtek. Látod, ma egy éve, hogy nem dolgozom, és mennyit romlott a közbiztonság!

Boscó!
Jó ez a kutacsos sztori!

Tali:
Nekem édes mindegy, hogy mikor lesz, csak döntsük el előre és akkor nem arra a hétvégére tervezem a vidékreutazást.

Pótolhatatlan fényképek: Mi időnként kimentünk a gépről mindent CD-re vagy DVD-re (nem tom, a férjem csinálja). A fényképeket külön, mert ugye kell a családnak is. Most meg nemsoká új gépet kell venni, a mostani megy a tesómnak, szóval most már igyekszünk semmit nem menteni a gépre.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Nekem a 9-e nem jó, mert szülinapi bulit tartunk. A 10-e meg a 9-étől függ.

cory
Budapest

Babcika: jól vannak a barátnőmék, picik híztak már 8-900g-ot, és csak szopiznak :)

cory
Budapest

Sziasztok!

Vok!
Re:PÜ! :)

A keresztlányom meg 9 hónaposan füstölt, házi kolbászt evett. A tesóm felkarikázta és otthagyta, mert közben csengettek. Orsolyám meg bemajszolt belőle :lol:

Gyöngyiéknek valyon volt biztosításuk! Nekem ami legelőször beugrott az a kertészek. Hetekig ott dolgoztak, valyon nem lesték ki a járást Gyöngyiéknél? :roll:

Mi is elmentjük időként a képeket. Sose lehet tudni, mikor kap a gép egy olyan vírust.
Vendég

Sziasztok!

Gyöngyiék:
Elmentek délután valahova és mire hazajöttek, addigra pakolták ki őket. :(
Én nem hiszem, hogy a kertészek lettek volna, mivel pont előtte voltak 1 hétig Balcsin és nem volt semmi baj. Majd még hívom, hogy tudott-e pihizni egy picit.

Rólunk:
Hanna szuri helye bepirosodott és be is keményedett, pedig borogatom. :( 2 napja. :( Beszéltem dokinénivel és ha hétfőig nem múlik, akkor meg kell mutassam. Szuri után este nagyon féjt neki a lába, kapott is C-s kúpot. (aludt tőle, mint a bunda) és másnap is nagyon nyűgös volt még, meg láthatóan fájt a lába. Kapott egy nem C-s kúpot. Segített. :D
Én meg voltam dokinál, hogy fáj, ha szexelünk. Erre kiderül, hogy nagy valószínűséggel a csontom gyulladt be ott, ahol még régebben a gátseb begyulladt. Úgy néz ki, a másik doki nem kezelt elég sokáig és felhúzódott a csontra. :( De jó hír, hogy bent nagyon jó minden és nagyon szép a méhszájam is. Doki azt mondta, hogy nem is látszik rajta, hogy szültem. :D (Remélem ez nem azt jelenti,h ogy a következő is 22 órás menet lesz... :)) Persze, amilyen mázlim van, az ottlévő nővér az előző dokim magánrendelőjében szokott lenni szerdánként... és a ki kedden szokott lenni, annál meg bejelentkeztem a Kiához. :D Szóval már mindkét nővér tudja, hogy átpártoltam. Lassanként a dokinak is megmondom. :(

Tali: Oké, 9-10kilőve. :D
Szept 1 péntek? Vagy Szept 8 péntek?
És ha minden kötél szakad még mindig ott a 27-dike.

Nagyon jó utcsó meleg 7végét nektek! :D:D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Hú, Gyöngyi, ez nagyon durva!!! :evil:
nagyon sajnálom, rohadt dög betörők, és még a riasztót is kiiktatták. :twisted: :twisted:

Meli, még mindig szívesen adom a terpeszbetétet, ez nem is pelus formájú, hanem fel kell rá kötözni, így lehet, hogy még jó a méret is.
De van egy pelusom is, amit mi nem adtunk rá Natira, mert tök nagy volt rá.6 kilós Bogira már lehet, hogy jó.(ez a klasszik gumibugyis terpeszbetétes )

Natasa egyébként 5 kiló körüli volt, amikor hordta ezt a kötözőset:
Ilyen:
Kép Kép

Vok, nekem a szeptemberi dátumok jók, de inkább én a hétvégére szavazok :wink:

Most megyek pakolászni, mert du. megyünk Leventéért, aki nyaralósban nyomja megint :wink:

puszi, jó hétvégét mindenkinek :lol:
vas

Szép jó reggelt mindenkinek!

Nagyon sajnálom Gyöngyiéket. :( Remélem a biztosító fizet rendesen nekik, és legalább az anyagi kár rendeződik. Na meg azt is, hogy nem idegeskedik sokat, és vigyáz a tejcsire.

Meli:remélem tud segíteni valaki pelus ügyben! (Innen sajnos a feladás is meg a pelus ára is sokszorosa lenne mint otthonról.)

Tali: Nagyon irigykedem, hogy már megint nem lehetek ott! :cry: :(
Én csak szeptember utolsó napjaiba utazok haza pár hétre, de ha akkorra is szerveznétek szívesen elmennénk Angival.

Vok: jobbulást! Ha ez a doki beválik, ne törődj vele mit mondanak a váltás miatt!

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

nálunk is eljött a tejcsi para.
Kicsit aggódok, mert Natika nálunk se hízik, ahogy kéne.Próbáltam magamba beszélni, hogy tök jó minden, de 24,-én mérték utóljára akkor volt 5900., múlt héten kb. 6040-50 körül volt, de tegnap meg már csak 6000.
Kicsit kiakadtam
És tök nyügi ő is.Vagy a foga miatt, vagy , hogy éhes.
Elkezdtem lemérni, hogy mennyit eszik(sose szoktam), erre tegnap este 50 ml-t-Ma reggel 100-at ,az előbb meg 70-et.
K.... jó :(
egyik éjjel tök sokszor ébredt, tegnap vsizont 9-től aludt 5-ig.
Most majd mérem, hogy mennyit eszik egy nap, aztán meglátom, mi lesz.Egyenlőre ma beszerzek egy urica urens-t, bekapkodom, aztán szoptatom továbbra is két óránként.
Fi..gom nincs miért állt le.
Kaki tegnap nem volt, de tegnap előtt 4-szer is.Pisi néha sok van, néha kevés.
Az előbb is 70 ml után nem akart tovább szopni, most meg már megint bőg.

hát ez van. :?

Annyira nem akartam panaszkodni, nem az én formám, puszkó
vas

Ildi:

Hát nem valami szép látvány, de ez van :( Natasa is most ugy 6 kg körül van, ugye?
Megtennéd légy'szi, h ráprobálod Natira a Rugibugyit! Nehogy kicsi legyen.
Köszi

Vok:

ha jó az Ildiéké, akkor köszi a segítséget, de akkor elfogadom azt.
Vendég

Angi először farmer ruciban.. :) :)

Kép

Tenger parton..
Kép

Most reggel fejeztem be a nyuszis pelusát, azt hiszem tetszik neki.. :) :) :)
Kép

Kép

Remélem nem lett sok, de olyan nehéz válogatni a sok kép közül.. :D :lol: :lol:

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Ildi: ha ennyit-pisil kakil, akkor tuti nem a tejmennyiség az oka a nemhízásnak. Nem volt beteg?

cory
Budapest

Petra!
Szerintem ha a gyereked egészségéről lenne szó, te sem néznéd a pénzt. Kerül amibe kerül!
És azért kértem a lányok segítségét, mert nálunk nem lehet kapni, csak 12kg feletti gyerekekre.

Vok!
Szerintem is több, mint 1 sem. Várjuk meg mit mond Ildi. Ok. :wink:
Vendég

Meli, most nem tudom előkeresni, de hétfőn ígérem, mindent megteszek, de szerintem tuti jó rá a gumibugyis, mert az 5 kilós Nstasára tök nagy volt.
most rohannom kell, de hétfőn rápróbálom, és ha addig dobsz egy postacímet a privibe, fel is adon neked :D

Cory, de én akkor is aggódok :?
most is cicizik az ölemben, aztán kiköpi,és bőg, megnyomom, meg spriccel belőle a tej.

de igen, kicsit köhögött az utóbbi időben, lehet, hogy ettől lenne?????
vagy a foga miatt?????

Meghalok!!!!!!!!!!
nem akarok tápizni megint :roll:

Vpetra, de szépek vagytok :D
vas

meli: én tiszta jóindulatból írtam, hogy segítenék, ha nincs más megoldás,pont azért mert én is megtennék a picimért bármit! És olvastam, hogy miért van rá szükséged, egyszerűen logikusabb Magyarországról, mint a világ másik végéről.
Petra
vpetra

Ildi: köhögés, fogzás simán bejátszhat. Meg a duplázás utáni megállás is. Ezekszerint tej van, ha akarna, ehetne, nem akar. Akkor a tápitól miért lenne jobb?

cory
Budapest

Petra, szerintem Meli nem tudta, hogy ti sem Magyarországon laktok :wink:
vas

Hát ez az, Cory :?

Csak a nyűgössége nem tetszik igazán.
Jól beparáztam én is, pedig eddig nyugodtan bírtam csinálni.
vas

kösz Meli a címet, meg is kaptam.
De mit akarsz te rendezni :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Hagyjál már ilyenekkel :wink:
A kisdobos, ahol tud segít :wink: :wink:

most már tényleg lépek :D
vas

Ok Petra! :wink: :D

Ildi: ment pü! :)
Vendég

Petra!
te honnan írsz?
Vendég

Vas: lehet, hogy csak ilyenje van, és pár nap múlva visszaáll a megszokott rend. Ne idegeskedj rajta, mert eddig is nagyon szépen fejlődött! Köszi a képdicséretet! :)

meli: Izraelből.. :) :D

Petra
vpetra

Hát, most h mondod, beugrott. :oops:

:roll: hirtelen azt sem tudom, h jó ott v nem. :? Annyi minden történik ti felétek is.
Vendég

Hát sose unatkozunk az biztos.. Én szeretek itt lenni, bár rémisztő ami az elmúlt hónapokban történt. Mi messze vagyunk onnan, és békésen éljük kis családi életünket. :) Csak a hugom,meg a 2 éves kisfia hiányzik nagyon...... De nemsoká megyünk látogatóba.. :) :)
vpetra

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?