Sziasztok!
Bartika: nalátod, minden rendben van a tejcivel. A dinnye tényleg jó ötlet, próbáld ki.
Vok: gratulálok Hanna szép méreteihez.
Bosco: megpróbáltuk már a fagyasztott-olvasztott meggyet, és bejött neki, ezért mertem eltenni egy nagyobb adagot.
Babetta: a ti történetetek sem semmi, én tutira szóltam volna anyukának, hogy uralja már egy kicsit a drága kisfiát. Elképesztő, hogy milyen felelőtlen szülők vannak. És mi van, ha a másik gyerekben életre szóló kárt tesz?
Angi: jobbulást.
Anita: hát ez a helyzet tényleg olyan, mint a miénk. Ránkjár a rúd. A családban volt epekő, de a műtét tényleg segített, csak hát az sem egy leányálom. Mennek a drukkok ezerrel.
Cory: ezek is játszótéri horrortörténetek. A gyerekeknek nem kellene szótfogadnia a felnőtteknek?
Annácska: a meggyet a dédiszitter szerezte, valamelyik piac eldugott sarkából. Nagyon jó fej, elképesztő, hogy mennyit besegít nekem.
Eszti: nem hiszem el, hogy mászni is tud már a kisfiad. Tényleg hozzátok kellene küldeni a Fókuszt.
Évi: gratula a hízáshoz. Sajnálom a BCG-t, de hát ez muszály dolog.
Tünde: jó nyaralást.
Rólunk: nálunk is megy a nyűgi. A párom jobban van, bár még szednie kell egy gyógyszert, és fáj neki az ülés. Istvánka meg szenved ezerrel, aludni is alig tud. Ő is kapja a Panadolt, az ecsetelőket, de úgy látom, hogy csak a panadol használ valalmit. Azzal meg nem tömhetem egész nap.
Hétvégén anyóséknál leszünk,
mindenkinek minden széppet és jót.