Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Cory, drukk a mérlegeléshez!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D
vas

Sziasztok!

Barti!
Remélem időben írtak a lányok és már megy is a fejés!! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!!! Jobbulást!!!!!

Anna!
Az jutott hajnalban eszembe, hogy nem lehet attól kissebb Peti hízása, hogy sok a tejcsid és több előtejet eszik? Ez csak ötlet.

Mennem kell.....

Még jövök!

puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Jó reggeleket!! :)

Vali-Te kérezted asszem a gombát. Elmúlt a rohadék,már jó ideje nincs gond! :) Jót röhögtem,hogy elfelejtettél szőrteleníteni. :) Én is mindig ezt csinálom,akkor meg marad a gyorssegély:A borotva :? de azt nagyon útálom :twisted: :evil: Jó balcsizást!!

Minden szönyeges és szőnyeg nélküli babuci imádnivaló. :) És Fannika és Hanna tényleg hasonlítanak. :)

Livi-Lilinek is vannak kéck cuccai.Ha abba öltöztetem,csak Lalinak hívom aznap :) A rohadék nő,mégis mire gondolt,majd bekapcsolod a sugárhajtást a babakocsin és felrepültök! :twisted:

Nem tudom dicsekedtem-e már,de Lili kb. 1 hete biztosan fordul ide is,oda is. :) Hasra már régóta ment,de vissza csak néha,véletlenül.Most már mindkettő tutti,így nem igen hagyhatom egyedül,mondjuk a kanapén :roll: És nagyon szereti a barackot :) Tegnap megevett 1 egész barack levét :shock: így ki is maradt a 7 órás szopi,mert Apával Pécsre kellett mennünk.Így 4 óra múlva szopizott csak este :oops: ,de akkor hatalmasat.Nekem jobb volt így :oops: ,mert több tejcsi volt.Remélem nem ártottam túl nagyot.Elvégre simán kibírta,nem hinném,hogy hiányzott neki a szopi,leglábbis jelét nem adta.És sokkal ügyesebben evett este,rendesen éhes volt,tejcsi is volt elég...nem volt cirkusz,meg ujjszopás...

Gyöngyi-A hülye p...a (már bocsánat) :twisted: :twisted: Jól meg kellett volna rángatni a kölköt is meg az annyját is :twisted:

Bartika-Sajnálom a betegséget meg a tejcsiapadást.Azt modják ez ilyenkor egyáltalán nem végleges,igyál sokat és rakd cicire Pötyit amennyit csak tudod.

Cory-Megy a drukk a mérésre!! Várjuk az eredményt!!!
Vendég

Helló

Jól esik, hogy mindenkit így kiakasztott a dolog, kicsit lelkiismeretfurdalásom volt, hogy leorítottam a kisrác fejét, de így már nincs. Az anyukáról meg csak annyit, hogy mindig így intézi el a gyerekét, ha az valami rosszat csinál, szóval inkább a másik anyukák veszekednek a kisfiúval a játszón. Ilyen dilettáns barom

Barti: kitartás és menni fog

Pilchard: te se add fel, inkább tedd sűrűbben cicire. Én volt, hogy óránkén etettem a Lilit amikor úgy éreztem nem elég

Kép

Kép
pgyöngyi

Borcsa:hát sajnos ilyen hülye parázós vagyok,pedig pisi-kaki van bőven,csak olyan idétlenül szopizik,meg össze-vissza,meg sir a cicin.átrakom a másikra akkor egy darabig jó,talán az van mint Babcikáéknál,ha nem ömlik a zsájába akkor már lusta dolgozni érte.
Most reggel voltunk dokinál,gondoltam akkor mérjük meg,mert a védőnő szabin van,a mérleg szerint 16 nap alatt 30 dekát hizott,bár nem ugyanazon volt mérve.ami persze szuper,csak ez a dilizés eléggé idegörlő.

na igy hogy hizott azért kicsit megnyugodtam.... :)

KépKép

KépKép
pilchard

Jó reggelt! Na gyorsan visszaolvastam. Szerencsére ma már úgy ébredtem, hogy nem fájt semmim és nem megy a hasam sem. Nem tudom mi volt ez, de elég volt!

Sajnos a homeos bogyók nekem nem hatnak, de a kalcium igen, szóval ma elrohantunk és vettünk a patikában! Ma elkezdem a szaporító fejést is, aztán remélem helyreállunk! Köszönöm a gyors segélyt!!! Amúgy is sűrűbben eszünk, mert gyanítom kevesebb van neki a ciciben és már mi is kelünk éjjel 11-kor, 2-kor, 5-kor... Mint 6 hetes koráig. Szép kis visszalépés. Na ma kétszer megcsinálom a szaporítást, remélem segít.

Vas! Sajnálom, hogy vacak időtök volt! A barátaink is haza kellett jöjjenek 1 héttel hamarabb. Elég dühítő! De azért tudtatok pihenni?

Angi! Már ilyen ügyesen ül Lidi???? Hihetetlen nagy lány már! Te mikor adsz neki hozzátápit a tejcsin kívül? Délelőtt és délután?

Babcika! Kitartás neked is! Látod hogy megy az idő!!! Lilkó már 6 hónapos, és az a lényeg, hogy szépen fejlődik! És lehet, hogy a kóstolgatástól megjön a kedve a tejcsihez is! Vagy rájön, hogy a tejcsi finomabb!!! Én azért sajnálnám nagyon a szopi hiányát, mert retteneten szeretem, amikor ilyenkor a kiscsaj két marokra fogja a cickóm, vagy jó esetben kapaszkodik a ruhámban és annyira eszik... és ilyenkor olyan jó összebújni! Szóval tudom, hogy nagy energiát kíván tőled is, de megéri, nem???

Anita! Mi szeptember 30.-tól megyünk egy hétre Zalakarosra, a Karos Spa-ba, mert ott láttunk baba apartmanokat. Nagyon tetszik, hogy mindent adnak ( még bilit, feléppőt és kádat is ), no meg a szobákban van kád is, zuhanyzó is, és a kádat a termálvízzel tudod feltölteni. Ti is azt néztétek ki?

Eszti!!! Nem mondod komolyan, hogy Bence már áll!!! Ne már!!!!!! Kééész vagyok!!! :shock: :shock: :shock:

CORY!!! Mi volt a mérlegelésen???

Borsts! A rizset még nyersen darálom meg? És utána mennyi vizet teszek hozzá? El kell főzni róla, vagy leszűrni ha marad a vízből rajta?

Vali!!! Itt vagyunk Debrecenben a karnevál alatt is, csak hétfőn indulunk haza pont a 20. miatt, hogy ne legyenek sokan az utakon (meg Pesten). De most sajnos nem fog menni a tali, mert vendégeink lesznek! :( :( :(

Gyöngyi! Labdás story :evil: :evil: :evil: Megáll az eszem! Én amúgy is anyatigris lettem Pötyi születése óta, a minap még a szomszédba is átmentem, hogy ne most kalapáljon könyörgöm!!!!

Na megyek, mert alszik a drágám és még meg kell csinálnom a túrógombit ebédre!

Puszi:
egykicsit nyugodtabb Barti :lol:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika:Nagyon sajnálom hogy elkapott ez a nyavaja!Segíteni nem tudok,csak légyszives nyugodj meg!!!!!!Az a legfontosabb hogy ne pánikolj be!!!!!Nem lesz semmi gond bízz benne!!!!!

Pilchard:tényleg nem volt időm olvasni titeket,látod még ide is alig írok!Nálunk is megy a cicidili!!!Miért van ez hogy egy idő után meggyagyulnak?Fannika szó szerint ordít ha nem akarja bekapni mondjuk az egyik cickót!Sztrájkol!aztán a másik jó egy ideig!Szóval én nem értem!De alapjában véve mindig jóllakik!Csak kéreti magát! :lol: Tök jó a szőnyegetek! :lol: :lol: Fannika nagyon ügyesen bekapja az ujjait,a rágókát,és hasról hátra fordul.Hangosan kacag(néha)de csak az apjára!És soha nem úgy kel fel ahogy leraktam,állandóan a kiságy egyik vagy másik sarkában ébred,vagy keresztbe!Azt hiszem ennyi a tudománya még!

Vali:jó kiruccanást!A szőrtéma nálam is előfordul néha!Szó szerint mindig elfelejtem!!!Na és a Dr House őrület nálam is megy!A tegnapi rész kifejezetten tetszett! :lol:

Gyöngyi:én előre félek az ilyen sztoriktól!Utálom a neveletlen gyerekeket,na meg a nem anyukának való nőket!

Bocsi akinek nem írtam!Sziasztok!

Babcika:nagyon ügyi Lilike!Vigyázz rá nagyon nehogy leforogjon!Ijjesztőek azok a sztorik amiket a lányok itt mesélnek hogy mi történik egy pillanat alatt!

Alina:sajnálom Márkot,remélem minden oké!

Tünde:Tényleg csini a séród!
Vendég

Pilchard-Nálunk is kb. ugyanekkor kezdődött a szopibénázás. :( Nem tudom,de meggajdulnak bébik 3 hóanpos koruk táján.Anyukák meg sok-sok esetben azt gondolják,nem elég a tejük.Én is azt hittem,de nem volt igaz. :roll: Úgyhogy e miatt ne aggódj :!: Azt elhiszem,hisz át is élem,hogy nagyon rossz,mikor bekattan a kiscsaj. :( Valahogy innentől vége az összebújós,"csak anya és baba van a világon" érzésnek.De attól még ugyanolyan jó,mert még egyszer sem gondoltom véresen komolyan,hogy elegem van,nem csinálom tovább,mert a következő lehet ugyanolyan,mint régen.Inkább fejek,hogy nehogy elapadjon,ha nem szopizik rendesen. :roll:

Bartika-Tényleg csodálatos érzés,ahogy már Pil.-nak is írtam,nem adnám fel soha egy percre sem,mégha keményen kell is küzdeni(elsősorban Lilivel).Ő is markolássza a ruhámat,vagy nyúl az arcom felé,hogy puszilgassam a kezecskéjét :) Jaj,hogy vissza fogom ezt sírni,ha elhagyjuk a szopit. :( :(

Azzal,hogy tegnap kimaradt a 7-es szopi,sztem még ki sem váltottunk egy szopást,hiszen lehet,hogy csak igénye szerint kapott enni.Meg sem tudom így nagyon csináni azt,hogy szopi után kapjon enni,mert,ha szopi után adom,az már a köv. előttinek számít. :roll: Sztem ez jó volt így.Kiváltásnak az számít,ha majd huzamosabb időt is kibír a bébi nemtejcsivel,ugye?(Van újabb agyalnivalóm :wink: :oops: :lol: )

Boscó-Sztem kicsi idő és kúszni fog,már így is néha trükközik és halad előre hason,de még nem nevezném kúszásnak. :) Ma hogy aludt Fannikád éjjel?
Vendég

Babci: Én este úgy tettem le a Lilit fél 8-kor aludni, hogy egyszerűen nem bírtam megszoptatni. Annyira fáradt volt, hogy szó szerint hisztizett. Úgy hogy az 5 órási kajcsival a pociban ment aludni, de fél 11-ig bírta.

Cory: megy a drukk a mérlegedésre

Babetta: Veled meg mizús?

Borcsa: Boldog 6 hót. Írj ám, hozzátápi ügyben

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Gyöngyi, teljesen megértelek a játszóteres kis kölök miatt. Én nagyon szégyellem magam, de lehet, hogy kupán is vágtam volna, meg a hülye picsa anyját is. :roll: Még a férjemnek is meséltem tegnap a sztori, annyira kikeltem magamból!

Livi!

A tietek meg a másik, amin kiakadtam. A hülye banya, ha annyi esze nincs, hogy segítsen, akkor legalább ne b@szogasson :evil: Komolyan ennyi idióta van?!
Szerintem nem fiús a Tündi, ezen a képen meg nekem nagyon hasonlít a Dorci egyik alvós képére. Én olyan sok gyerekkel vélek hasonlóságokat felfedezni, hogy na...

Mariannka!

Örülök, hogy a férjed megvált a kövétől! Istvánka foga kint van már?

Vali!

Jó utat a Balcsira, méga szőrösen is :twisted: Lesz pancsi is, vagy csak kéglivizit?

Babcika!

Ügyi a Lili, hogy már így forog, nekünk a hasról hátra művelet egyáltalán nem megy még. De felírtam a listára, és délután letámadom a kérdéseimmel a dokinénit :twisted:

Egy kicsit nyugodtabb Barti!

Örülök, hogy jobban vagy! A szaporító fejést egyszer én is csináltam, és tényleg jó! Kicsit időigényes, mert napközben nem mindig van az embernek szabad félórája, de megéri :)

Pilchard!

Csatlakozom Babcikához, nálunk is 3 hónapos korban kezdődött a "nemszopizoktöbbetnyugisaninkábbnézelődökacicivelaszámban" meg a "jobbcicitnemvagyokhajlandóbevenniinkábbéhenmaradok" szindrómák. :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szép jó napot mindenkinek!
Nálunk sajnos ötpercenként elmegy a net, meg a tévé, úgyhogy nem tudom kinek a fejét harapjam le éppen.

Bartika!
Nyugi! Ha szopiztatsz, akkor a tejcsi nem fog elapadni. A tejszaporító fejésről meg már látom írt Annácska! Jobbulást! Én tegnap vacsira csináltam túrógombit.

Babcika!
Gratula a forgáshoz! Szemed a lányon legyen állandóan! Én is szeretném, ha már forogna ide-oda, de csak hasra megy. Meg persze mérges, hogy mást nem tud.
A következő előtti szopiról jutott eszembe: Emberke kifulladva rohan a vasútállomásra, persze lekési a vonatot. Erre a kalauz: Uram, ön nem késte le a vonatot, csak időben kijött a következőhöz!

Mi éjszaka négyóránként keltünk. Fél egykor elaludtam, aztán egykor keltett az éppen éhenhalni készülő gyermekem. Aztán fél háromig nem bírtam elaludni. Utána négykor kelt. Most meg fáj a fejem a nemalvástól.

Szőrtelenítés: én is mindig elfeljtem. És mindig a lábszáramat nézem, hogy kell-e menni. Erre most ott valamiért nem nagyon nő a szőr, de a szemöldököm vastag és a hónaljamban egy-egy kiskutyát tartok.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Kitaláltam, hogyan oldom meg az iskolát. Úgy terveztem, hogy anyukámat megkérem, hogy másfél hétre költözzön fel hozzánk. Aztán együtt járunk ki Gödöllőre. Ő egész nap babázik én meg a szünetekben tudok szopiztatni. Így nem kell fejni, nem kell cumisüvegezni sem. De hogy ebben a hatalmas lakásban még anyukámat is hová teszem, azt nem tudom.

Kép
szelivi

Évi:nagyon jót nevettem megint a szindrómáidon!De ez tényleg így van!Azt hiszem egy cipőben járok most Pilcharddal.Nem hiába,mégiscsak egyidősek a gyerkőcök!

Babcika:Az este azt sem tudtam mitévő legyek olyan hisztivel aludt el Fannibébi!D.u.5:15-kor szopott utoljára,a fürdéskor már elkezdett ordítani,pedig minden ugyanúgy történt ahogy szokott,csak egy fél órával később.(lehet hogy ez volt a baj?)Már a kiskádból úgy vettem ki hogy megvigasztalhatatlanul ordított!Aztán gyors öltözés,de közben bármivel tereltük el a figyelmét,csak kis időre sikerült!Próbáltam egyik cicit,másik cicit,még jobban ordított!Aztán maradt a kiságy,mert a kezünkben abszolult nem nyugodott meg.Sírt.Sűrűn bementünk hozzá nyugtatgatni,de hiába.Aztán a kezét kezdte el rágni.Ekkor újra cici,de megint nem evett!Megint kiságy,és aztán nemsoká elaludt!Ki volt nagyon?Mert fog ügyben még hiába kerestem bármit a szájába.Betegnek nem beteg szerintem,de ma azért elmegyünk a dokihoz,(a hiszti nélkül is mentünk volna!)Én azt hittem tuti felkel 23 óra felé.De hajnal 4-ig aludt a kistündérem!Nem tudom mi lehetett a baj.De remélem nem lesz belőle rendszer!Köszi kérdésed!

Szelivi:csak ne az enyém! :lol: :lol: :lol: Kiskutyáidnak nincs melegük? :lol: :lol: :lol: Nem semmi éjszakád volt akkor!Pihenj napközbe egy kicsit!
Vendég

Szelivi:nekem jövőhétemn kezdődik a konzultációm.De én max.egy hétből csak két napot megyek!A többit megszerzem valahogy!
Vendég

Megjöttünk, Liza 6410g és 63cm (5 hét alatt 570g és 4cm). A védőnőn most tök elégedett volt. :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory, remélem nemcsak a védőnő elégedett, hanem te is! Ügyik vagytok! Délután nálunk is kiderül a tényállás :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mi van ma? Megint fáj a fejem, a Lili meg lassan 2 órája alszik

boscó: Nálunk tegnap dettó ugyan ez ment este, bizti front volt

Cory: TÖK JÓ, ÜGYIK VAGYTOK

Valaki már volt közűletek fogászaton szülés után? Hetek óta fáj az egyik fogam, de a szopi miatt nem merek elmenni (jó kis ürügy mi?). Ilyenkor már adható érzéstelenítő?

A másik: Mit lehet allergiára szedni? A Calcium már nem nyerő sajna :?

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi!

Rossz hírem van: szerintem adható szopi alatt az érzéstelenítő. :) Én terhesen is kaptam. Egyébként nekem is kellene menni, de iszonyú nehezen szánom rá magam. Nem fáj, csak tudom, hogy gond van néhány fogammal. De ha te mész, akkor én is erőt veszek magamon, és bejelentkezem :)
Allergiában nem tudok segíteni, nálunk szerencsére senkinek nincs.(kopp-kopp-kopp)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Gyöngyi: menj el, kaphatsz érzéstelenítőt most is!

cory
Budapest

Évi, Cory: Köszi, asszem bejelentkezem jövőhétre.

Évi: Akkor nagy levegő vétel és tárcsázás, de majd csak holnap csörizek, hátha addigra helyre jön és mégse kell menni:lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Boscó!
Te hová jársz iskolába? Biztosan kérdeztem már, de hiába a terhesamnézia megmaradt... Egyébként én is a tantárgyak nagy részéről majd elkérem az osztálytársaim füzetét. De sajnos senki nem jegyzetel olyan jól, mint én. Mármint nekem csak az enyém a jó, másét legtöbbször nem is értem. Meg lesz most ökonometria és azt állítólag csak akkor lehet érteni, ha bejárok órákra.
Egyébként ezt az éjszakát én a jó éjszakák közé sorolom. Hétfő éjszaka óránként-másfélóránként keltünk szopizni. Az kemény volt. Biztos megérezte a lánykám, hogy megyünk be a céghez és előre cidrizett.

Cory!
Gratulálok a növekedéshez! Ügyesek vagytok! Remélem megnyugodtál már.

Gyöngyi!
Nekem is kéne menni fogorvoshoz. Igaz csak ellenőrzésre, mert ránézésre rendben vannak a fogaim. A fájós fog magától nem jön helyre!

Ma megint átrágtam magam a kreditrendszeren. Rájöttem, ha mindenből kettesem van és csak egy darab hármasom lesz, akkor is meglesz az összes kreditem, aminek lenni kell. :D

Kép
szelivi

Cory-Gratulálok :wink: Tudod hol van nálunk ekkora hízás:Álmaimban,pizsamában :cry:

Livi-Éljen a kredit rendszer. :) Bár én annyira nem szeretem :? Mármint azt ami nálunk van Pécsen.Tudniillik nincs kötelező órarend.Meg vannak jelöve ugyan kötelező témakörök,amiből bizonyos számú kreditet kell összegyűjteni(Pl. újkori Magyarország: 12 kr.,stb.),de mindenki magának válogatja össze az órákat.Ez mind szép és jó,mert hát ugye a jó diák igyekszik olyan órára járni(vagy nem járni :wink: ),ami kicsit sem nehéz,és a tanár is tuti jó fej.A baj "csak" a szigorlaton van,amikor kihúzhatunk akár olyan tételt is,amiről tanár szájából az égadta világon egy fignyi szót sem hallottunk. :twisted: :twisted: Úgy kb. 5.öd évre rá is jön mindneki ,hogy érdemesebb inkább húzósabb órákat felvenni. :evil: De ekkor már tök mindegy,ezért járnak a történészék kb. 20 félévet egyetemre.(ez kis túlzás persze)Nekem most már csak egy órát kell felvenn,ahhoz,hogy beiratkozzak és az elmaradt szigorlataimra tudok itthon is tanulni,kb. 6000 oldalas könyvekből :cry: :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Látom senki sem hiányol :( Sebaj :D

Két napja egy sort se volt időm olvasni, ugyhogy most senkinek se válaszolok.
Ne haragudjatok!

De mesélek. Nálunk legelőször csipő szürésre 4 hónaposan kell vinni előszö a babákat. A tegnap voltunk. Gyermekkorházban jelzem.
A radiológus bent cigizik. :x
Az orvos szabájosan rámförmed, h miért nem 2 csepp Vigantolt adok a gyereknek. Majd fogja a kis nadrágot összecsavarja és odateszi Boglárka nunijához ami hót krémes, h esténként tegyek neki egy textil pellenkát, ami terpeszbe tartja a lábát. Megkérdem, mi baj van a csipőjével? Azt mondja semmi. Viszont a lapjára ráirja, nincs jelenlévő vellő és ajánlott terpesz pellus...
Elmentem ma a gyerekorvoshoz, h ő mit mond. Hát kell terpeszpellus, rugi bugyi vagy minek modják.
És most jön a csattanó. Romániában nem tartanak csak 12kg feletti gyerekeknek.

Tudtam én mindig, h a lehetőségek hazájában lakom.
Vendég

Sziasztok!

Hát megint egy nyűgi éjszakán és egy nyűgi délelőttön vagyunk túl. Remélem, hogy hamar kibújik az első fog, mert kezdek bedilizni. :(

Tegnap eltettem egy csomó meggyet, szépen gyümölcscentrizve és fagyasztva, azzal is jól elszórakoztam. :lol:

Bartika: szegénykém. Utálom az ilyen nyavalyákat. Mennek a gyógymanók, jó, hogy a nehezén túlvagy és a tejcsi is rendben.

Cory: gratulálok a szép kis hízáshoz. :lol:

Szelivi: ökonometriára tényleg nem haszontalan bejárni, mert különben vizsga előtt csak néz az ember. :shock:

Meli: cigiző orvos. :evil: Fújj. Sajnálom a terpeszpelust.

Szép napot,

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mariannka! István baba már ül? Miket csinál?
Sajnálom a fogacskát! Szerintem nekünk sem lesz 6 hó előtt. Most találtam egy fényképet magamról, amin 6 hónaposan ülök egy műteremben, de egy huncut darab fogam sincs... :P

JELENEM A DÉLI KAJCSINÁL MÁR PÖTYI NEM MARADT ÉHEN!!! :)

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti: Nekem 13 hónaposan jött ki az első fogam, az is felül, ebből kiindulva a Lili még több mint 6 hónapig csak nyálazni fog :) . Na csak jól lakott a kiscsaj

Livi: Hátha vannak még csodák és elmúllik (én hiszek bennük :) )

Meli: Most jut eszükbe a terpeszpelus? :shock: . Ráadásul, ha nincs semmi baj, akkor minek? Nálunk 6 hetesen nézik a csípőt és 6 hósan visszarendelnek kontrollra.
Apropó most jut eszembe, hol csavarogtál? :) . Bogi jól van, nem kell már antibiotikum?

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Na, mi is megjöttünk szuriról, meg mérlegelésről. Hanna 66cm és 6940gr. :D Szóval egy óriásom van. :D:D És nehéz is. :D
Ééééés éjjel majdnem 9 órát aludt egyhuzamban. :D Annyira büszke vagyok rá. Felriadtam 4 előtt, mentem is fejni tejcsit, erre mire nagy nehezen leszedtem a felesleget, felébredt. :D:D És evett is egy jót. :D Szóval végre aludtam 7 órát egyhuzamban. Azt hiszem lassan 1 éve volt ilyen jó éjszakám. :D:D:D:D

Szurit nagyon jól viselte. Szeretem ezt a dokinénit. :D

Na, akkor befejezem a reggeli hozzászólás... :D

Gyöngyi!
Kiakasztó az a labdás történet! Nem értem az ilyen szülőket. Persze, ha az ő gyerekével csinálná ezt valaki, tuti kikelne magából!!!!! :(
Úgy emlékszem, hogy terhesség és szopi alatt nem tudsz gyógyszert szedni allergiára. Próbálj meg homeós cuccot szedni. Ha szeretnéd, megnézem a kisfüzetbe, hogy milyenek vannak. Vagy talán Cory tud egy-két homeós gyógyszernevet allergiára. :D

Cory!
Na ugye!!!! :D Ügyes az a lány! :D Megnyugodtál? :D

Babci!
Gratu a lánynak! :D Ügyes! A sírás meg elmúlik. Legalábbis a többieknél elmúlt. Hanna meg még nem csinál ilyet. :D

Még jövök. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Babcika!
Nálunk megszabott órarend van. A vizsgákat kötelező az adott félévben letenni, különben a tantárgyat újra fel kell venni a következő évben. Nálunk a maximum az 8 kredit. Ez volt a gazdasági matematika. Görgetni nem nagyon lehet, mert a tantárgyak egymásra épülnek és emiatt csúszhat az egész. Márpedig 11 félév alatt be kell fejezni az iskolát. De a legszörnyűbb, hogy a tanulmányis néniknek fogalmuk sincs, hogy mi a helyzet. Például érint minket a nyelvvizsga, illetve engem annak hiánya. :cry: De hogy mennyi és milyen kell, azt még ők se tudják, illetve hárman háromfélét mondanak.

Meli!
Szörnyű, ami nálatok folyik! Esetleg magyarországról terpeszpelus? Nekem azt mondták, hogy legközelebb, ha gyerekem lesz egyhetesen vigyem csípőszűrésre!

Vok!
Irigylem az a 7 órát! Én talán egy éve aludhattam ennyit egyszerre.

Kép
szelivi

Szelivi:Én óvodapedagógiára járok,most leszek harmadikos,tehát végzős. :lol: Nálunk is kreditrendszer van,de nekünk úgy van,mivel én levelezős vagyok,hogy egy hét a konzultáció,és utána csak vizsgára kell járni!De azért a tavalyi évem így is kemény volt!3 hónap alatt 20 vizsgám volt!De én nagyon szeretem!Tehát elleszek valahogy a jövőhéten!Jön velünk apa is,aztán valahogy csak megoldjuk!De szerintem a Ti sulitok sokkal nehezebb!

Meli:sajnálom a terpeszpelust!Tényleg nem semmi hogy le van még az ország maradva.De azért nemsoká már Ti is uniótagok lesztek.És ez már egy lépés a jobb jövő felé!Amúgy miért is laktok akkor ott?

Babcika:örülök hogy jobban vagy! :lol:

Mariannka:jó íze lesz a meggynek szerinted mire szükség lesz rá?Mert én kifejezetten utálom a mirelit meggy és cseresznye ízét ezért kérdezem.

Cory:minden oké!Mostmár lazíts egy kicsit! :lol:
Vendég

Sziasztok

Gyöngyi
Meg vagyunk ám, csak tegnap is csavarogtunk. :lol: Voltunk baba –mama klubba is.. Minden szerdán van itt a közösségi -házba. Tegnap én is megütöttem volna az egyik gyereket meg az anyját is. :evil: :evil:
Mi történetünk : Levi éppen az ölemben ült, odajön egy kisfiú és valami dinóval elkezdi ütni, Levi fejét. :evil: Rászólók szépen, hogy ezt nem szabad. Elmegy és visszatér egy kakassal, azzal is elkezdi ütni a fejét. Na mondom ,húzzál innen. :evil: :evil: Az anyja 10 méterrel arrébb pofázik. Szerencsére puhák voltak a játékok. Mi ennyivel megúsztuk. A másik kislány viszont már nem. Mind a ketten 2 év körüliek, egy súlycsoport. Szintén ez a jó kisfiú elveszi a kislánytól a sodrófát, amivel játszott. Ez ugye fából van.! Kislány szemét majdnem kibökte és az arcán egy 5 centis csík maradt. :shock: Szegény Réka csak kiabált, hogy jaj ,jaj a szemem!!!! :cry: Húú mondom ez a fiú maga az ördög. :evil: :evil: Anyja még mindig nem csinál semmit ,a kislány anyukája odament a fiúhoz és szépen rászólt. Két percig tartott a szünet, utána odament megint a kislányhoz és a sodrófa végével ,ami ugye jó hegyes a kutacs résznél úgy fejbe nyomta hogy csak na. Volt ordítás, :cry: fiú anyuka rászólt a kisördögre, :evil: hogy ejnye, ejnye, de ki nem vette volna a kezéből azt a kurva sodrófát.. :x :x :x Nem kellett sok, hogy beszóljak neki ,de legközelebb már nem maradok csöndbe, az biztos. :x

Tünde
Nekem is tetszik a séród!!! :D

Eszti
Bencétől meg teljesen kész vagyok. Lassan küldöm hozzátok a fókuszt!!!!! :lol: :lol:
Nagyon helyes kispasi. :D

Angi
Lídi is nagyon ügyi ,ő meg a lányoknál az első :shock: :D ,de ezt már valaki írta.

Lívi
Te írod Babcinak ,hogy szemed a lányon legyen. Ühm-Ühm. :lol: :lol: :lol: Hallod ezt Anna!!!!! :lol:

Anna
Peti aztán jól bele húzott .Nem semmi alvókája van. :shock: :D

Eszter
Hol lesz 26-án a tali ? Van már ötlet?
Jó nagy már Hanna, :shock: de látszik is a képen. Én is akarok már egy éjszakát végig aludni. :D

Évi
Nem felejtetem el, küldöm. :lol:

Babcika
Képzeld a szomszéd kislány március 1 –én született és még nincs 6 kiló :shock: :D .Szerintem kisebb, mint Lili , és ő nem aggódik ,hogy kicsi. A dokink se piszkálja :) ,hogy adjon neki tápszert vagy mást, jókedvű, van pisi ,kaki, most már lassan 6 hónapos és kezdik ők is a hozzá tápit.

Vali
De jó ,hogy már jobban vagy! :D Nem irigyeltelek. :(

Meli
Nem semmi ez a doki. :x Tőlünk nem tudtok beszerezni?

Mariann
Most már csak kibújik az a fogacska. :wink: Párod már teljesen oké?

Cory
Nem úgy néz ki Liza, mint aki el akarna fogyni. Örülök, hogy meg volt elégedve a védőnő. :wink:

Anita
Nem sokára tali!!! Remélem jó idő lesz és tudtok jönni. :D

Na ennyi ,mert szétmegy a hátam, ezt 1 órája írom és még sétálni is megyek Levivel.

Ma voltunk úszni, már nagyon ügyi a kiscsávó :shock: :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Évi ismerős? Remélem nálad láttam!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta!

Igen, nálunk láttad, pont ilyen hintánk van! Látom Levikének is nagyon bejön, jó találmány, na!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hali!!

Meli-Háát nem semmi ez az ország :twisted: Nem akarok itt érzelgősködni meg ilyenek,de,mint töriszakos és mint magyar,ki nem állhatom a románokat. :twisted: Persze biztos van köztük is rendes,aranyos.Nem is osztom itt az észt.Itthon sem mennek rendben a dolgok,de ami ott van?... :(

Bartika-Szupcsi,hogy van tejcsi :)

Vok-Köszi :)

Livi-Elvileg nálunk is egymásra épül minden,mert hát töriből nem hagyhatnám ki honfoglalást és mondjuk egyből már IV. Bélánál járnék. :roll: Alattunk lévő évfolyamokat már átreformálták,ők nem toligálhatják a dolgokat.Csak akkora a fejetlenség,hogy eszméletlen.Gondolj bele,odakerülök az egyetemre tök egyedül,sehol egy ismerős(Felsőbbéves,csoporttársak még vadiújak),kezembenyomnak egy könyvet,amiben kb. 6millió választási lehetőség van,csináljak féléves órarendet.Honnan a nyavajából tudnám,hogy mi mire jó.Így jártam én már tök értelmetlen szemináriumra is,amire a büdös életben soha semmi szükségem nem lesz. :twisted: :twisted: ÁÁ nagyon szar Pécsen ez a szak.Pedig nagyon imádom a törit. :cry: :roll:

Babetta-Lili február 14-én született,és ő sincs még 6 kiló.Legalább is 3 hete nem volt annyi.Ha hozza a szokásos formáját,akkor nem hiszem,hogy jövő csüt.-re 4 hét alatt hízik fél kilót. :roll: :? De persze nincs is ezzel semmi baj,sztem a baj ott van,hogy milyen elvárásokat ültetnek az ember tudatalattijába a rohadt statisztikák.Mi dokink se foglalkozik túlzottan vele,nekem sem kellene. :wink: Levibébi cukorfalat :)
Vendég

Babetta: Javaslom, hogy a 26-i tali Alsópáhokon legyen :) mi tutira ott leszünk :) és még talán Pécs környékéről is oda tudnának jönni a jányok :)

Na zárom soraimat mára, húzok vasalni 2 heti mennyiséget

Kép

Kép
pgyöngyi

Évi
Mennyiért vettétek? :?:

Gyöngyi
Mennyi időre mentek ,és mennyibe fog kerülni? 8)

Faby
Tőled is mindig meg akarom kérdezni, csak mindig lemarad. Olvastam a nyaralást és a képek és nagyon jók. :D

Babcika
Akkor küldjük a grammokat jövő hét csütörtökig :wink: :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta:hát a Te történeted sem semmi!Borzasztó hogy milyen neveletlen ANYUKÁK vannak.A nagyfiad nagyon élvezi ám a hintázást!Cuki!

Babcika:sajnálom hogy nem tudod felhőtlenül élvezni a történelmet!Én is szerettem mindig!(de csak szerettem,jó soha nem voltam belőle!)

Kár hogy az ország másik felébe terveztek talit!Na de haladok,már van egy babás ismerősöm! :lol:
Vendég

Sziasztok,

most csak egy keveset írok, mert tiszta nátha vagyok és fáradt...

Babetta,
tündéri Levi, főleg ahol úgy be van dőlve!!! :)
Tünde,
nagyon jó a séród! :)
Anita,
szeptember 22-től leszünk Alsópáhokon 2napot. Ti mikor mentek Zalakarosra?
Bartika,
jobbulást!
Vok,
cuki a nagybébi Hanna. Szupi a hosszú alvás! Én is szeretnék legalább 6 órát aludni egyben, mert az eddig csak kevésszer sikerült...
Cory,
nagyon jó a méretei a lánykádnak! :)

Na ennyi telett most tőlem. Holnap jönnek anyumék a nyaralásból és itt alszanak. Szombaton meg elmegyünk Galyatetőre hármasban, így csak hétfőn jövök újra! MIndenkinek kellemes 7végét!!

Most akkor lesz tali???
Pussz.
angi79

Halihó,

nem tudok reagálni, mert hasonló nálunk a szitu, mint Mariannéknál :?
Különbség , hogy apának epekövei vannak, és ma 3x görcsölt :( Vittük vénás injekcióra meg ilyenek. Másfél hónap alatt ez a 3. görcs, két hét alatt a 2 :!: :shock: Asszem nem húzhatja már sokáig, operáció lesz :( Most fogunk beszélni sebésszel, és valószínűleg kitűzik a dátumot :(
Botikának meg megint hasgat nagyon a foga. Még úszáson is felsikított, úgy nézett mindenki bennünket :roll: Az arcát, fülét is azért marja, mert nagyon bántja :( Nyomja a szájába a felsőmet (újabban annyira anyás,hogy azzal alszik el :D)
Kapja a Chamomilla-t, használjuk a Dentinoxot, most még Panadolt is kapott. Szorulása van, és most többet is bukik (igaz többet is eszik megint).
Szegénykém, most már tényleg remélem, hamarosan kinn lesz, de már olyan régóta azt hisszük :evil: :twisted:

Edit: Amúgy mondták úszáson, hogy nagyon ügyike a merülésnél, és látszik, hogy élvezi! :D Ma háromszor is merült, és már az elsőnél sem volt sírás :wink:

Barti: De igen, mi is odamegyünk, csak mi most aug. 30-tól! Szintén babaapartman! :D Majd mesélek! :wink:

Cory és minden más jól gyarapodó bébi mamájának: gratula a hízáshoz! :D

Meli: Még nem kaptátok meg! Sajnálom a terpeszpelust? Hány kiló most Bogika?

Borzalmasak az ostoba szülők neveletlen gyermekei történetek :( Totál idegbaj lennék!

Na, megyek, segítek apának, mert a bébi 2 percenként felsikít! :(

Anita
Kép
Kép
_anita_

Angi
Jó hétvégét nektek :D

Anita
Nálunk anyósnál van ez + találtak valami daganatot is. :cry: Most imádkozunk, hogy ne rosszat mondjanak róla. :( Nővérem is most ment Uh-ra, mert neki is begörcsölt ,bár neki már kivették. :(
Anyu az orrával jár még mindig ,apám a térdével. Úgy látszik valami betegség port szórtak mostanában. :(
Sajnálom a párodat ,ahogy anyóst elnéztem, nagyon kemény dolog ez. :(
Botinak meg küldök sok puszit a fülére. :P Azok a fogacskák meg már kibújhatnának végre. Már vagy 3 hónapja szenved vele szegény. Vagy nem?

Mindenki páhokra megy???? :wink:

Na megyek aludni sziasztok

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Angi
Jó hétvégét nektek :D

Anita
Nálunk anyósnál van ez + találtak valami daganatot is. :cry: Most imádkozunk, hogy ne rosszat mondjanak róla. :( Nővérem is most ment Uh-ra, mert neki is begörcsölt ,bár neki már kivették. :(
Anyu az orrával jár még mindig ,apám a térdével. Úgy látszik valami betegség port szórtak mostanában. :(
Sajnálom a párodat ,ahogy anyóst elnéztem, nagyon kemény dolog ez. :(
Botinak meg küldök sok puszit a fülére. :P Azok a fogacskák meg már kibújhatnának végre. Már vagy 3 hónapja szenved vele szegény. Vagy nem?

Mindenki páhokra megy???? :wink:

Na megyek aludni sziasztok

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Legyen tali!!! Persze!!!! :D

Szóval
TALI 2006.08.26-ÁN (szombaton) a Bp parádé napján Így tuti nem a ligetben leszünk. :D

Hely és idő még alakulóban. :D
Kinek jó a 26-a?????

Anita!
Felmerészkedtek már Botival? Elhozlak az állomásról. :D
Epekő :(:(:( Jujjj! Szörnyen hangzik! :( Jobbulást a párodnak! Ezt nem lehet ugyan úgy szétzúzni, mint a vesekövet????

Angi!
Köszi a dícséretet. :D:D Próbálkozunk. :D
Az alvást meg idővel úgy is bepótoljuk. :D Tini korukban úgy se másznak majd ki az ágyból dél előtt. :D:D:D:D
Jó anyuzást és Galyatetőt!!! Tuti jó lesz! :D Nagyon jó a levegő!:D
Holnap megyek Kiához. Kíváncsi leszek mit mond....

Gyöngyi!
Mennék én oda is, csak azéééé az messze van. :D:D De irigykedve gondolok majd rátok! :D

Na, meséljetek még egy-két ilyen rémsztoryt és ki se megyek Hannával a játszótérre, amíg nem tud visszaütni... :(:( Hihetetlen, hogy miket nem bírnak elnézni egyesek... :(

Meli!
Kiakasztó, ami odaát megy. :( Sajnálom! Ha kell terpeszpelus, szólj, megszerzem, azt küldöm postával. :) Nehogymár ezen múljon a dolog!!!

Livi!
Mit mondott a gyógytornász? Javul Tündi izomzata?

Na, ennyi voltam mára.
Jó éjt mindenkinek! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Babetta: ez is gáz :( Nem értem a szülőket :(

Nekem is van sztorim: Lizát altattam a babakocsiban (tologattam oda-vissza...), erre odament egy kislány (2 év körüli), nyomában az anyja. Előtte a gyerek a homokozóban játszott. És elkezdte sikongatva simogatni a redvás kezével Liza kezét. Anyja persze meg sem rezdült. Liza meg persze fogzik, és állandóan a szájában van a keze. Rászóltam, hogy légyszi ne fogdosd a kezét, és aludni szeretne. Erre anyuka sértődötten felpakolta a gyereket és elmentek. Ez hétfőn volt.
Ma meg egy kisrác odament Zsomához, aki békésen játszott a homokban, és kitépte a nagy lapátot a kezéből, majd mikor Zsoma utána ment, hgoy elvegye, még fejbe is vágta vele. Persze anyuka semmit sem látott. Hrrrrrrrr!

cory
Budapest

Boscó!
Szerintem azért nem olyan nehéz az iskola. Én szinte tanulás nélkül kihúztam idáig. Nálunk két hét a konzultáció és utána általában hat vizsga van.

Babetta!
Ma egész nap a földön volt Tündi! :oops: :oops:
Ez a Levibaba tünemény! Olyan szépen "kitölti" azt a hintát! :D
Nekem tegnap este majdnem eltolta a babakocsit egy kislány. Azt mondta, hogy tologatja. Mondtam, hogy jó, ide-oda lehet. Erre nekiáll elhúzni a korlát mellől. Mondom nem elvinni, csak öt-öt centit ide-oda. De ő ki akarja tolni a járdára. Na akkor kiosztottam egy kicsikét.

Babcika!
Nekem kellett annak idején filozófiát is tanulni. Biztosan kell az a mezőgazdasági növényeknek meg a teheneknek! Én speciel a történelmet nagyon utálom. Azt a sok évszámot sose bírtam megjegyezni. Elég a saját születési dátumom, meg a Tündié.

Vok!
Szerintem javul. A keze már majdnem tökéletes és szépen fordul hasra jobbra-balra. Csak jobbra nem nagyon szeret és azt mondták, hogy forgassam én, és akkor rájön, hogy arra is tud. Egyszerűen hanyattfekve keresztbe rakom a lábát és rájön, hogy hopp fordulás van.

Kép
szelivi

Anita: párodnak jobbulást! Rettenetes lehet az epegörcs :(

cory
Budapest

Sziasztok :)
Végre sikerült végigolvasnom a termést :)

Ildi :)
Édes lehet a kis fogacska :D
Iskolába szállítás terén még gondban vagyunk, mert Peti ma is fél 9-kor kelt, sőt nekem kellett keltenem :? Jó alvókája van :lol:
Délutánnal nem volt gond tavaly sem, mert mindig tudtam indulni szopi után :) Majd belejössz te is :)
Aztán mesélj majd a Norbis kajáról, mert lehet, hogy én is rendelni fogok, bár az ára húzós :roll:

VokEszter :)
Már mindent kipróbáltam, hogy előbb fejek és utána etetek, de így sem hízik jobban :? Annamarival is ugyan ennyi tejem volt és mégis hízott :) Egyszerűen ilyen, én már beletörődtem :D Na majd holnap jól elszontyolódom, mikor a védőnéni elmondja a véleményét :(
Egyébként akiknek adok(adtam) tejet azok a babák nagyon jól híztak a tejemtől :D
Tetszik, hogy addig nem mész játszóra, míg Hanna nem tud visszaütni :lol: Persze nem ez a megoldás :) Majd csinálunk egy saját játszót és oda csak a jól nevelt gyerekeket visszük be :wink:

Bartika :)
Ma nálunk is túrógombi volt az menü :wink:
Örülök, hogy lassan visszatér a tejcsi csak nyugi :P

Babcika :)
Klassz, hogy így pörög forog a kiscsaj :)
Le a kalappal a tanulási kedved előtt. Nekem is be kéne fejeznem a sulit, de nem visz rá a lélek :(

Livi :)
Jó öttlet, hogy anyudat viszed a suliba :) Na de hol fog aludni :shock:
Időben kiért a következő vonathoz :lol: :lol: :lol:

Tegnap esti "hiszti":
Lehet, hogy a szél zavarta meg a kiscsöppöket és ezért voltak nyűgösebbek. Annamari is ilyen volt, de Peti hála az égnek nem :D

Cory :)
Gratula Lizácska hízásához :) Remélem most már nyugodtabb vagy :D

Évi :)
Ha már te is ráveszed magad Gyöngyi után, én is ráveszem magam a fogászati bejelentésre :D

Meli :)
Nem semmi a doki, felháborító :twisted:
Sajnálom a terpeszpelust :( Tudtok szerezni otthon vagy küldjünk postán egyet?

Mariann :)
Gratula a férjednek :) Fogacska, előbb utóbb kibújik :wink:
Honnan szereztél most meggyet? :shock:

Edit :)
Néha tényleg nem értem egyes szülők melyik bolygón élnek :twisted: Ha én vágnám fejbe az anyját egy sodrófával, mit szólna? Tuti látleletet vetetne! :x Ilyenkor a bicska kinyílik a zsebembe :twisted: :twisted: :twisted:
Ha a saját gyerekem ilyet csinálna tuti olyan vágnék a kezére, hogy egy életre megtanulja nem szabad senkit sem ütni, marni, a fejét különösen nem! Pedig nem vagyok szadista :P
Amúgy milyen volt a klubban? Tök jó lehet :)
Figyeltem Livit :D Lehet, hogy megfogadta a tanácsunk :lol:
Hintát nekünk nem kell venni, mert Peti úgy hajtja magát az ülésében, hogy majd ki repül :lol: :lol: :lol:

Angi :)
Jó kirándulást nektek :)

Anita :)
Sajnálom a párodat :( Jobbulást neki. Tuti elkerülhetetlen a műtét? :(
Örülök, hogy haladtok a merüléssel, még a végén úszóbajnok lesz a fiad :D Fogacskákhoz kitartás :)

Na megyek, mert kész a mosás :P

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Csak most jutottam ide a géphez.

Mindenkinek köszi a hajam dícséretét!!!!!!

Most egy hétig nem leszek.

Puszi Nektek!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Végre kicsit kezd megnyugodni Angi, de még mindíg vannak 'hirtelen felüvöltök' pillanatai. Én persze még mindíg hulla vagyok, de azért olvaslak titeket! :D

Borsts: Nekem nincs kávédarálóm, de a rizspép nagyon jól hangzik. :) Ha kifőzöm a rizst, és összeturmixolom mivel lehet még hígítani? nekem nincs tejem annyi, hogy tudnék fagyasztani belőle sajnos. :(

Barti: örülök, hogy beindult a tejcsi, csak így tovább, és ne idegeskedj!

Vali, és a többiek.. :) : A szörtelenítés nekem se fér bele az időbe, így én is hosszú naciban járok a 40-45 fokban... Bezzeg hiába izzadok mint akit leöntöttek a kilók nem mennek lejjebb. :(
Bár ma a párom kedvenc almás sütijét sütöttem, és lehet ez is közrejátszik. :D :D

Eszti: Bence csodálatos, hogy így áll!! Nem semmi milyen gyorsan fejlődik! :)

Boscó, Babcika: Nekem is hiztik vannak a bal cicin, bezzeg a jobból úgy falatozik, mint a kis angyal. Elképzelésem sincs miért nem egyformán jó mind a kettő. De szerencsére Angi is jóllakik, és csak ez a fontos. :)

Cory: Nagyon jól sikerült a méreckedésetek, remélem már teljesen nyugis vagy megint! :)
Mi is ma voltunk, és 350g-ot hízott, 1 cm-t nőt. Így most 6800g. Pedig szép csendben én is nagyon paráztam.. :D :D
Vok: Hannának is szép súlya van! :)

Gyöngyi, Évi, Annácska: Én is benevezek a fogászatra, mert vagy 2 hete nekem is fájdogál. Szerencsére még nem nagyon erősen, de nálam is fogdoki lesz a vége. :(

Boscó, Szelivi, Babcika : Le a kalappal, hogy még tanulni is van erőtök! :) :)

Meli: sajnálom, hogy terpeszpelus kell, a dokik nem mondták, hogy lehet beszerezni a méretetekbe? Remélem hamar megoldódik, és hozzá juttok.

Babetta: ügyes a fiacskád! Mesélj kérlek hogy zajlik egy ilyen uszodás látogatás! Miket csináltok, mennyi ideig.. és amit fontosnak tartasz..:)

Angi79: Remélem jobban vagy, és hamar túl leszel a náthán. :(

Anita: Férjednek is jobbulást! Remélem Boti hamar túl lesz ezen a fogacskán.

Ne haragudjatok ha kihagytam valakit!!!!

Szép állmokat mindenkinek, és kellemes nyűgimentes napot!

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Csini Tünde, jó nyaralást! :wink:

Anita, Tibi :( , kitartást neki. Egy nő ismerősömtől azt hallottam, hogy a szülési fájdalmakhoz hasonlít egy epegörcs..... :roll: Remélem hamar túl lesztek rajta. Így hogy mentek nyaralni? Botikának kijöhetne már a fogacska, iszonyú, hogy mit szenved tőle. Olvasni is rossz, nemhogy átélni! Aztán remélem pár nap alatt kijön 4-5 és utána visszakapod angyalBotikát.

Angi, jobbulást.

Vok, nekünk tuti nem jó 26., mert Peti céges bulija lesz, ilyen céges családi nap, amire muszáj mennünk. Persze ettől még lehet akkor a tali, ha amúgy mindenkinek jó, majd éteren keresztül lélelkben leszek veletek! :wink:

Babetta, Levi meddig használhatja ezt a hintát? Úgy értem, milyen idős koráig fér bele?

Tényleg csajok, a játszón a legkisebbeknek való hintába már beültethetem Benyót? Mondjuk láttam, hogy már Lidi is kipróbálta. Ugye, nem esik ki belőle? Kíváncsi lennék, hogy tetszik-e neki.

Na, tegnap meg babatalin voltunk (István kórházasokkal), Benyó még sosem volt ilyen koszos. (na jó, eddig még csak feküdt, úgy könnyű volt). A fiam elkezdett mászni (klasszikus mozdulatokkal), belefejelt a földbe, a csokiskekszes műanyagtartóba, előbb tiszta föld lett az orra - belül is -, a szája, majd tiszta csoki. :roll: :D :D
Este a fürdésnél hat kiló koszt mostam ki még egyéb redőiből, aztán amit az orrából kiszívtam, na, az nem volt semmi. :)

Cory, na látod! :wink:

Na pussz mindenkinek
Vendég

Bartika:Egyél dinnyét!!!!!!!!!!

Este ettem egy szeletet,meg du egyet,és már éjszaka fejtem is ,mert csak egyik ciciből evett a csajszim.Nem értem,mikor iszok egy rakás vizet semmi,a dinnyétől meg rengeteg,pedig ugyamúgy viz.

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!

Olyan aranyosak :) segítőkészek vagytok :) . Minden tiszteletem a tiétek!

Egyenlőre várnék, h meglérjelek benneteket, h segítsetek, mert apa kollégája kint van csak a telefonja ki van kapcsolva.Elvileg ma kellene hazaérjen, hátha... De ha nem sikerül akkor segítettek?

Épp a tegnap este beszéltük apávan, h miért is vagyunk még itt. Váradon csak mi ketten lakunk apával. Ilyen alapon bárhol lakhatnánk családtol távol. Apa egyik kollégája is kiment és Bp uganennél a cégnél dolgozik. Igaz a kezdő fizetés kissebb mint az apáé, de a hapi, most szinte dupláját keresi.
Viszont az én nagymamám édesapám részéről Csengersimai, nagyapám Csengeri volt. Mikor összeházasodtak Atyába(Ro) költöztek.( Csengersima és Atya nagyon közeli kis falucskák) Én ha rokonlátogatóba megyek akkor az egész falunak büdös román vagyok.
1997 márciusában elvégeztem Debrecenbe a külkereskedelmi ügyintéző és üztetkötő tanfolyamot. Hát ott os azt hallottam vissza, h jön a román magyarul tanulni.
Itt legalább féltéglával verhetem a mellem, h magyar vagyok.
Bocs!

Anita:
még nem érkezett meg. Apát és drága kicsi fiadat sajnálom. Hidd el átérzem az elkeseredettségedet. Küldök neked +++++ energiát, és sok-sok gyógymamót! Nekünk hatottak. :wink:

Boscó:
az a piac van a legmesszebb tőllünk. De az a legjobban ellátott is.A piac neve : Rogériuszi piac.
Mi itt lakunk a központba a két tornyú templom ref. templom mellett. Erre jártatok?

Esküszöm olyan játszótéri sztoriaitok vannak, h előre félek .

Gyerekkorházi eseményekhez visszatérve még annyi, h amikor született Boglárka a szobatársam a Gyermekvédelmiseknél dolgozik, ott is elenőr. Kiváncsi vagyok, ha elmesélem neki tudd valamit csinálni.
Tudom,h rossz vagyok, de csak elkeseredetségemben higgyétek el.

Minden baba gyönyörű szép! De ezt ti is nagyon jól tudjátok :)

Majd még jövök. De már előre szégyelem magam :oops:
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?