Köszi az együttérzést! Azért persze a sztori folytatódik: direkt kértem a boltban, hogy a szállító 1 órával előbb szóljon, mikor jön, mert ha a gyerek épp alszik, akkor kell találnom vkit aki vigyáz rá. Persze 1/2 2-kor csörgött, hogy 5 perc múlva jön.
Mondtam neki ne jöjjön, nem tudok menni, legyen fél óra múlva, de lehet, hogy kések. Persze én végül pontos voltam, ő késett.
És akkor közölte, hogy a szállítás az csak szállítás, nem pakolás!
Merthogy neki nem feladata lepakolni a csempét, oldjuk meg, ahogy tudjuk. ???
Az volt a szerencse, hogy srácok épp dolgoztak, így lejöttek és lerámolták a cirka 4 tonna csempét-fürdőkádat-miegymást, elég vicces lett volna ha én megyek egyedül (vagy mondjuk Sebivel) átvenni a cuccost! Akkor vajon mit mondott volna a fickó?!
(Nem kapott lóvét, mert 100 eFt megrendelés fölött ingyenes a házhozszállítás, gondolt ez b...szta a csőrét...)
Zsombor kiakadt, felhívta a boltot, hogy arról volt szó, hogy a szállítónak 2 méteren belül kötelessége lerámolni a megrendelt árut, a csávó szinte beállt a garázsba, ahová le kellett volna rámolnia, szóval bőven benne voltunk a 2 méterben, akkor ez most mi volt?!
Na mindegy, remélem pénteken megjön a többi csempe, kifizetjük, és soha többet nem kell üzletelnünk velük.
Mondjuk amit kihoztak szép, egyelőre hibátlannak tűnik (no persze nem néztem meg 100 nm csempét darab-darab), és jó látni a szép csempéinket!
Hmmc
Oké-oké, ez legyen a legnagyobb bajunk, de azért szörnyű, hogy mi megy ezen a területen...
4 kg hízás: nagyon szép! Hogy csinálod?!
Allergia: szegény Sára, bár ez legyen a legnagyobb bajotok!
Aranyhold
Na az se lehetett semmi!
Én is drukkolok, hogy minden okés legyen, inkább kicsit többet rendeltünk mindenből, nehogy kevés legyen (bontatlan dobozt esetleg visszavesznek 20 %-kal olcsóbban...).
Jó mozgalmas az életetek mostanság nektek is! Nagypapádnak jobbulást!
Azért remélem sikerül ünnepelnetek kettesben az embörrel!
Nikcsiék jól vannak, Laci szabin, ezer a dolguk, remélem hamar sikerül megjavítani a gépet, és akkor jön megint.
Myráékkal mizujs?
Lagát meg már nem is tudom mikor olvastam utoljára!
Tundike, ti hogy vagytok?
Ki van még, aki "igazolatlanul" van távol?