Sziasztok!
Chesti, vettetek már babakocsit? Még mindig akciósnak láttam azt a Pierre Cardint, amiről beszéltél.
Zuzmo, csodálatos élmény lehetett az UH.
Kicsit irígy-irígy.... Meddig dolgozol még?
Rozus, nagyon jók a képek.
Nevetek van már? (lehet, lemaradtam róla)
Viki, le a kalappal, hogy eddig bírtad. Most már tessék sokat pihenni. Brendonban nézelődni jó, és ötleteket szerezni.
Aztán máshol megveszed olcsóbban, vagy elkészítitek saját kezűleg (pl. ágynemű, baldachin, falvédő, stb.).
Lucia, örülök, hogy róka koma elpártolt tőled. Véredet rendszeresen nézik? Ugye neked csak fekvéskor kell majd véralvadásgátlót használnod?
Taptau, jó tanácsokat írsz, mint tapasztalt anyuka. Örülök neki. Homeopátia ügyben, lehet zaklatni foglak. Érdekel a téma, és szeretnék személyes benyomásokról hallani.
Lányok-fiúk, annyira szuper eredmények születnek. Ebből is látszik, hogy a mesterséges megtermékenyítés nem jelenti azt, hogy valami nem stimmel a gyerekkel, más lenne. Sajnos az a tapasztalatom, hogy, ha szóba kerül az inszem-lombik, az emberek a nagy tudatlanságban sok hülyeséget képesek gondolni. És hiába magyaráznám el, nem is hallgatják meg. Rossz sztereotípiák, nem is akarnak tudni arról, hogy másképp is lehet. Nem szeretnék általánosítani, de a többség sajnos ilyen (még szomorúbb, hogy tanult, intelligens embertársaink is kőkeményen tartják magukat ahhoz, hogy lombikkal "hülyegyerekek" születnek - bocsi, nem én mondtam). Saját családi példa, amikor úgy döntöttünk, nem mondjuk, hogy a inszemmel fogant (ha szóba kerül nem tagadjuk, de nem "reklámozzuk). Férjem mamája tudta, hogy szeretnénk már nagyon babát (9 éve vagyunk házasok, ő már akkor dédunokát várt). 1-2 szóval néha elmondtuk, hogy gyógyszert szedek, szurit kapok, később Bp-re járunk orvoshoz. Amikor sikerült, nagyon örült. Láttuk, hogy valamit nagyon akar kérdezni, csak kinyögte, hogy ugye nem lombik volt? Mondtuk hogy nem, hát láttátok volna azt a megkönnyebbülést. Inkább bele sem mentünk az inszembe. Igaz, ő már idős néni, de sajnos a kétgyerekes, okos barátnőm ugyanígy reagált. Ti hogyan látjátok?
Voltam védőnőnél.
Két hét alatt 1,5 kg-ot híztam (a sok sajtos kenyér, amin éltem). Most már oda kell figyelnem, ha nem akarok bálna lenni. Vérnyomásom 90/50. Ne csodálkozzak, hogy szédelgek és húz az ágy. Nem tudom mi legyen, mert rendszeresen kávézni-teázni nem akarok elkezdeni.
Pisilni még mindig 1x kelek fel éjszaka. Ez most akkor sűrűsödni fog?
A legújabb, hogy alul fájdogál a hasam. Nem éles fájdalom, inkább csak érzem. Holnap megyek haematológushoz, lehet, hogy bekönyörgöm magam egy Uh-ra, ha elérem a dokimat. Nem bírom ki jövő hét péntekig.
Na, jó. Kibírom, de nehezen.
Húú, jó sokat írtam. Így jár, aki csavarog.
Csatolok egy képet. Az eddigi szuritermésem. Tegnap leadtam a háziorvosomnak. Benne van a 2. inszemből is 1-2 tű + a véralvadásgátlók.
Szép napot mindenkinek!