SZIASZTOK CSAJOK!!!!!!!!!!
Bocsánat, hogy eltűntem, de pénteken és hétfőn is szabin voltam. Otthon pedig még egyelőre nincs netem. Pedig már nagyon kiváncsi voltam, mit írtatok!
Bodzi: az Arany10-ben van a Salsa de Cuba (salsa tropical), én oda jártam, és naon szerettem, és feltehetőleg szeptembertől oda is megyek vissza. Ha gondolod, gyere Te is. Intimtorna?
Kata, nagyon szépek a lányok! Gratula és szorítok 4-re.
Én asszem, nem estem teherbe.
Ellenben voltam a nődokinál. Rákérdeztem a rubeola és bárányhimlőoltásra. Azt mondta, felejtsem el, vagy várjak még egy évet utána. Ugyanis addig bolyong a szervzetben a vírus, és pontosan az oltás miatt kapja el a gyerek.
Csinált citológiát. pár nap múlva jön az eredmény.
Te jó ég, milyen PCO-ról beszélgettek? Asszem Bodzi, mi még ehhez nagyon kezdők vagyunk.
A doki azt javasolta, az első 6 hónapba ne számolgassak, csak élvezzem a védekezés nélküli szexet a párommal
Adrienn! Gratulálok! Te vagy az első 'zebrás'
ez aranyos.
Odry! Mivel még kezdő vagyok, én magam sajna nem tudom megállapítani (bár azt tudom, hogy az Uránusszal kapcsolatos)
Mindenesetre, ha naon nem jön össze a baba, érdemes elmenni Kaló Jenőhöz. Holnap behozom a számát. Ő kifejezetten ezzel foglalkozik. Asztrológus.
Én ki tudtam számolni magamnak, mikor jön össze a középidőm és a megfelelő Hold-Nap állás. December 4-én 17: 25kor
A páromat lefoglaltam aznapra
De persze, lehetséges, hogy előbb is sikerül, de a legnagyobb esélyem akkor van
lehet addig boldogítalak még Benneteket