Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok :)
Vali :)
Mellgyuszit nagyon sajnálom :(
Remek időtök lesz a hétvégén a Balcsin :D

Anita :)
Örülök, hogy Boti jól viseli a hozzátápit :) Remélem most már te is nyugodt vagy :)

Ildi :)
Üdv újra itthon :)
Sajnálom, hogy nem volt jó időtök, de azért klassz programot csináltatok :)
A képek szuperek :)

Angi :)
Gratula Lidi kúszás-mászásához :)
Tornázást szerintem lassan elkezdheted most már, hogy van hozzátápi :)

Meli :)
Boldog 4 hót Bogi babának :)
Nem semmi ez a matek :lol: Tuti megkattannék az átszámításokba :shock:

Babcika :)
Sokszor nekem is csak olvasásra futja vagy mint most éjszakai hozzászólásokra :lol:
Nagyon édes a jányka :D Boldog fél éves szülinapot neki:)

Eszti :)
Nagyon cukimanó Bencus :) Hihetelen fejlett :D Mit csinálsz te ezzel a kiscsávóval? Sutyiban edzésre hordod :wink:

Livi :)
Nekem is az úszást, meg a tornát javasolták. Szeptemberben kezdjük is a babaúszást :)
Gratula a hízáshoz, fogyáshoz :lol:
Tündi tök édin ráncolja a noziját

Boscó:)
Örülök hogy Fannikának is jó az alvókája :D

Cory :)
Nekem is mindig egy ideg a mérlegelés :twisted: A múltkor azt vetettem be, hogy mielőtt lementünk megetettem Petit, így 200-al többet mutatott a mérleg :lol: Ennek már két hete és még mindig nem érte el azt a súlyt amit akkor beírtak. De így legalább nem szólnak egy szót sem :)

Hű remélem nem hagytam ki senkit, de ha igen akkor bocsi, kicsit már hulla vagyok :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Tünde :)
Tőeld akartam még kérdezni, hogy ha jól emlékszem neked van ismerős fodrászod itt a Pólus környékén. szerinted van esély, hogy mostanság van ideje? Már kritán aluli a fejem :(

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Jó reggelt,

Még ilyen sem volt, hogy én kezdjem a napot :)
Most riadtam fel, hogy mi van, hiszen már 7 is elmúlt, és semmi "rögtön éhen halok, egy hete nem láttam kaját" riasztás nem volt hajnalban. Úgy rohantam be a kisszobába mint akit kergetnek. Aztán megint elkapott a harctéri ideg, mert Aliz abban a pózban volt, mint ahogy elaludt az éjjel, úgyhogy gyorsan leteszteltem, de lélegzik :)
Hát nem épp most a legjobb ez a hosszú alvás a fájós cickómnak :?

Babcika: Nem is írtad, hogy mi van a gombáddal? Kinyírtad végre a mocskot?

Borcsa: De jó, hogy tudsz megint jönni :) Akkor most le is támadlak én elsőnek :lol:
Mellgyuszi után normális, ha még pár napig fáj a cickó, vagy ez annak a jele, hogy nem ürült ki rendesen az elzáródott tejcsatorna?
Más tünet (láz, bőrpír) már nincs, elmúlt.

Annácska: nagyon cseles vagy a mérlegeléssel :wink: Nektek mikor kell mennetek megint?

Na lépek, mert végre hangokat hallok. :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali, remélem már csapol a kiscsajod. :wink:

Én teljesen feladtam a súlyparámat: eltűntettem a mérleget a házból, engem mindig idegesített, és mindig meg akartam mérni.
Na jó, nekem normális gyerekdokim van, és amikor mérlegeli, akkor egyszerűen komment nélkül beírja, hogy mennyit nyom Bence. Szóval nem mondja, hogy kevés, vagy sok, vagy nem elég. Viszont amikor bemegyünk hozzá, és levetkőztetjük, mindig azzal kezdi, hogy milyen helyes, élénk, husi baba. Minden dokinak ilyennek kéne lenni.

Cory, nyugi, Liza is pont ilyen helyes, élénk, husi baba, kilók lesz@rva. A hosszon meg megint ne aggódj, légyszi, összemenni úgysem tud. :wink:
Vendég

Jó reggelt :)
Szerintem, bár már 7 éve nem volt mellgyuszim normális, hogy még egy pár napig fáj a cicid. Azért most fejd ki minden szopi után, nehogy megint pangjon a tej.
Alíz nagyon rendike, hogy hagy pihenni :lol: Nálunk tegnap döntött úgy Peti, hogy 12 órát durmol, csak reggel 9-kor kelt fel :D
Mérlegelésre szeptember első hetében kell mennem, remélem addigra elérjük azt a súlyt amit beírtak a kiskönyvbe.
A vicc ezzel az egész mérési cécóval, hogy tényleg minden gyerek más és más. Annamari 200 grammal kisebb súllyal született és ugyan ilyen idősen 1 kilóval volt több mint Peti. Pedig ugyan azt az anyatejet kapja, még is másként hasznosítja :D

annácska

Annácska: én pont ezen röhögtem. A fiúkkal mindent ugyanígy csináltam, és ők khavi 1kg-t híztak, Lizának meg a legtöbb hízása 800g volt 1 hónap alatt, és az is csak az első hónapban. Tény, a fiúk nem is próbálták letornázni ilyen tempóban, mint Liza. Na, mindegy, valahogy majdcsak lesz. EGyébként alapvetően normális a védőnőm. Mikor megtagadtam a mérlegre rakást, akkor megfogdosta Liza combját, és mondta, hogy nagy gond nem lehet..., de amint lát egy számot, ő is a statisztika csapdájába esik.

Köszönöm csajok a bítatást, csak lesz valahogy :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Jó reggelt!!!!

Eszti, nem semmi Bencus!!!! :lol: :lol:
Hova siet ez a gyerkőc???
Besz*rok rajta, annyira ügyes :shock: :shock: , figyeld meg, 2 hónap múlva meg már elindul, aztán 5 évesen meg cipeli haza a csajokat, aztán kocsikulcs, meg lakáskulcs kéne neki :wink: :lol:
Szóval viccet félretéve baromi ügyes.
Büszke lehetsz rá :D

Én se nagyon méregetem már Natasát, hogy mennyit eszik, meg hízik, mert néha hülyét kapok az adatoktól.Most is 3 hét alatt kemény 10-15 dekát sikerült neki híznia.Már elhagytuk a 6 kilót, tehát a duplázás simán megvolt, pisi, kaka van, jókedvű, van, hogy 2 óránként eszik, éjjel általában 4-5 óra fele szokott ébredni először.
A mai kivételes volt, evett 1-kor, 4-kor , meg 7-kor is.

Vali, sajnálom a mellgyuszidat, de most mát túlvagy rajt legalább. :? Tényleg jó időtök lesz hétvégén.
Engem csak az idegesített az egészben, hogy egész nyáron baromi meleg volt, mire végre 2 hétig nem dolgozik az uram, meg esik az eső, és 15 fok van napközben.Ezt most jól megszívtuk :(

Anita, én azért azt hiszen kipróbálom a Norbis kajákat,ha anyóséknak nem jött be, azért én megkóstolom.
Én szeretem az ilyen típusú kajákat, inkább ilyeneken élek, mint a klasszik magyar konyha :wink: :lol:

Ügyik vagytok a hozzátápiban!!!!!
MINDENKI!!!!! :D :D :D :D

Angi, Lidike is tök cuki a képeken :D
Gyöngyi, kösz a kiscica felajánlást, d enem hiszem, hogy kellene itthon cica nekünk, én csak addig szeretem őket, amíg kicsik.Egyszer volt egy, de ahogy megnőtt, nekiadtuk anyunak.
Meg a múltkori madárfészek rablás óta haragszom rájuk :roll:

Babcika, annyira ügyi, és kitartó vagy, fel a fejjel!!!! :lol:
Lili meg szokás szerint hozza a formáját a képeken :wink:

Lívi, Tündike is hogy feszít a képen, édes :D
mennem kell, Natika nyöszög, még nem kapott friss pelust :roll:

köszi mindenkienk a képekre a a kedves szavakat :D
vas

Sziasztok!

Nálunk nagy a nyügi, sajnos. Az este is lefekvés után 3* felsírt és kapott aztán Panadolt, így nyugisabban aludt... És tegnap sikerült a felülés, bár még nem a legtökéletesebb, de alakul.
Kép
Eszti,
nagyon ügyi Benyó!!!! Már alig várom, hogy lássam életben is. :)
Vali,
örülök, hogy jobban vagy! Köszi a krumplis dolgot. Tegnap almával adtam és így nem jött ki belőle.
Babcika,
boldog 6 hót, így utólag! Nagyon édesen alszik a csajszid!
Cory,
szupi, hogy tetszik a kocsi a lányodnak!!! Súlyparát értem... de szerintem minden ok!
Annácska,
12 óra alvás???? Hú de jó lenne nekünk is ilyen!! Milyen frizu van tervben?
Tünde,
Te voltál fodrásznál végül? Ugye azt írtad, hogy akarsz valami szőkítést? Remélem jól emlékszem. :)
Livi,
ügyes a lánykád!

Pussz Mindenkinek!
angi79

Sziasztok!!!

Borcsa-Jó,hogy jöttél. :) Biztos az én idegeskedésem is hozzájárul ehhez a szopimizériához.Próbálkozom a C fogással,de sztem Lilinek nem létezik olyan gyorsaság az új reflexre,amivel meg lenne elégedve. :) Ő egyszerűen azért van oda,ha ömlik a tej,neki ne is kelljen szopizni,csak nyelni.Ha félálomban szopizik,hamar beindul az új reflex...És nem is füg össze a mennyiséggel,mert,ha reggel 150 ml után kellene még új reflexet kiváltani,az sem tetszik neki.Sztem azt is megcsinálhatnám,hogy átrakom másik cicire,mert még mindig egy cicizünk 2 óránként.De akkor aztán végképp ellustulna,sőt jóllakna szinte csak a hígabb tejcsivel,sztem.És a doktornőnk is azt ajánlotta,hogy az így kialakult rendszert ne borítsuk fel,amíg van tejcsi elég.Azt hiszem 2 óránként túlzás is lenne,ha 2-ből szopizna.Na majd ezt is megbeszélem vele,jövőhéten.Na be is fejezem már ezt az eszmefuttatást :)

Cory-Megértelek,rossz ez az egész.Mert ha kívülről nézed a dolgot,tudsz úgy reagálni,mint,ahogy a lányok itt írják.De "átélni",benne lenni nap,mint nap nem olyan könnyű.Sztem nekem ez lesz a fóbiám egész életemben,mert Lili sztem soha nem fog nagy ütemben hízni. :roll: Talán Borcsának igaza van és,ha csirkecombot esznek majd,nem görcsölünk ennyit. :)

Eszti:Azt hiszem én sem kívánhatnék magunknak jobb doktornőt.Már 100szor leírtam,de leírom 101-szerre is,hogy neki köszönhetjük,hogy Lili maradt anyatejes és nem kapott indokolatlanl tápszertHa kizárólag a gyarapodási statisztikáját nézzük 10 dokiból 8 már tutti tápszerre fogta volna a csöppséget.Aztán lehet,hogy kiderült volna,hogy attól sem hízik jobb ütemben. :roll:

Annácska-Én is szeretem inkább szopi után vinni méretni,főleg reggel :) A fiacskád sem hízik akkor túl sokat :)

Ildi-Neked is köszi :)

Angi-Lidi eszméletlen ügyes :) A lányok közül ő nyomul a lejobban :)
Vendég

Sziasztok!

Bocsesz, nem tudjátok, h azt a 90 napos diétát lehet-e csinálni?

Majd jövök még... remélem;)

Kép

Kép
nancsika

Csak egy gyors bekukk, mert mindjárt itt van anyósom, és csak nem a gép előtt fórumozva kéne fogadnom :roll: :lol:

A lányomat félálomban megetettem, de mikor vissza akartam csempészni a kiságyba, felébredt :evil: Utána egész idáig nyűglődött, csak most sikerült bealtatnom.

Mérleg: Nekünk még 2 hétig van itt a kölcsön mérleg, addig még hetente egyszer lemérem, utána viszont már csak havonta viszem tanácsadásra mázsálni a csajszit.
Az utóbbi időben ő sem viszi túlzásba a hízást, 40-80 grammokat hízik csak hetente, de már nem érdekel.

Annácska: fejni lusti vagyok, de igyekszem mindig jól megdolgoztatni Alizt, mikor a fájós cicim a soros, hogy még véletlen se hagyjon benne semmi tejcit. Remélem pár nap alatt ez a fájás is elmúlik, szerencsére napról-napra jobb.

Angi: Lidi is nagyon ügyike, biztos Benyótól leste el a felülést a múltkori randin :lol: Ha megint találkoztok, legközelebb már te is állós képet teszel fel :lol:
Örülök, hogy Lidinek ízlett almával a krumpli :)

Nancsika: Én nem igazán értek hozzá, de szerintem a 90 napos diéta elég drasztikus, nem hiszem, hogy szopi idő alatt jót teszel a tejcinek vele. De hátha van, aki jobban ért hozzá.

Most már tényleg húzok, igyekszem valamikor még bekukkantani.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Bocsi, hogy beledumálok, csak szoktalak titeket olvasgatni, mivel én a 2007. tavaszi topicban vagyok, tehát egy évvel később szülök, mint ti. :)

Nancsika: a 90 napos diéta nem javasolt addig, amíg szoptatod a babát, mert ha jól olvastam, ártasz vele a tejnek.

Bocsi még 1x a belepfi miatt.

Üdv.

KépKép
catrine

Sziasztok!

Nemtudom emlékszik-e rám még valaki... gondoltam bejelentkezem de a visszaolvasás teljességgel lehetetlen...

A lakás miatt rengeteget kell rohangálni, ügyintézni....már teljesen ki vagyunk bukva....kb féléve, hogy belevágtunk.... szörnyű ami ebben az országban van... senki nem tudja a dolgát.... katasztrófa.... hiába kérdez utánna az ember a következő ügyintéző már mást mond és kezdhetjük elölről az egészet.... annyi pénzünk rá ment már, hogy össze sem merem számolni. már vagy négyszer módosítottunk szerződést....

Ezen kívül a családi képeket próbálom rendezni ami szintén heroikus küzdelem... az egész lakást képek borítják....

...és persze a gép is vírusos lett....

Meli
Köszönöm a köszöntőt! :)

Eszti
Hihetetlen! :shock: nem mondod, hogy már áll a fiad?????

Amint lesz egy kis időm én is teszek fel képet! :)

puszi

Kép
Kép
Kép
mamacka

Borcsa, hogy csinálod a rizspépet? És rizs hogy lesz gluténmentes? Vagy ez nem számít? (bocs, ha hülye a kérdés, csak ez jutott az eszembe). Ha van néha jó kis recepted, légyszi írj majd. :)
Vendég

Sziasztok!

Megérkezett Fannika játszószőnyege!Ezt is a babaapróból szereztem.3500 Ft volt,de mire eljött postán lett 5500.De így is megérte szerintem!A lábaiban mindben van valami,az egyik csipog,a másik zörög mint a zacskó, stb.Felrakok képet is!Majd este jövök!Sziasztok! Kép Kép
Vendég

Sziasztok,

Eszti, köszönöm a képeket :wink: Mit ne mondjak, teljesen odavagyok, milyen ügyes fiatok van! Gratula! Az én kismackóm ehhez képest nagyon lemaradt (na de tudjuk,hogy mindenki másképp :wink:). A múltkor az volt a bajom,hogy szinte már túl csini lett, most megint kis lufi :D Ehhez képest sajtkukac, de a poci sok mindenben akadályt képez, meg, hogy még mindig elég kötött :lol: pl. szegény ő is annyira szeretné bekapni a lábacskáit, de mivel merevek az izületei, csak a térdét bírja megfogni. Olyan jókat derülök rajta, édespofa! :D (az úszás azért már így is sokat segített)

Angi: Lidi is csúcs ügyes, gratula! Édi a képeken! Balcsis képeket megnéztem :oops:, nagggyon tutik! :D Milyen nagylányosan hintázott! Nem írtad még, mikor mentek Alsópáhokra. Mi végül mégis Zalakarosra megyünk, de nincs messz egymástól...ha esetleg akkor lesztek ott! :wink:

Vali: örülök, hogy jobban vagy. Sztem ok, hogy még fáj picit. Nekem is mikor elzáródott (mondjuk nekem nem gyulladt be), még napokig érzékeny volt, fájt!

Ildi: Jajjj, nem akartam én semmi rosszat. Szerintem is próbáld csak ki a Norbit, sztem én is kifogom.

Nancsi: Én is akartam a 90 naposat, de tényleg nem nyerő szopi alatt! :?

Mamacka: Nem kérdés,hogy emlékszünk-e rád! :D Kár,hogy csak ritkán tudsz jönni! Sajnálom,hogy ilyen nehéz a bürökrácia útvesztőiben eligazodni... Kitartást nektek! Képeket várunk! És utólag én is nagyon boldog névnapot kívánok. Sosem tudom, melyik az eredeti, azt hittem a szept-i :oops:

Mérleg: Már kb. 5 hete nem volt mérve Boti, és talán csak jövő héten lesz.

Fog: nincs :twisted: Holnap megyünk fü-orr-gégészhez, mert állandóan marja a fülét Boti. Dokinő azt mondta így látatlanban,hogy lehet a foga annyira idegesíti,hogy azt sem tudja, hol marja. Ma tiszta alvadt véres volt a belső fülkagylója :x . És tényleg, lehet benne vmi, mert akkor szokta még marni, mikor a foga is hasogat! (Meg, ha álmos!) Holnap megtudjuk!
Amúgy továbbra is duzzadt, és tiszta fehér mindkét alsó középső fogacska, dehogy mikor törik már át....

Nyügizés most nálunk is van... Tegnap akkor kezdett el esni az eső, mikor elaludt. Jég volt, és baromi rémisztően kopogott, fel is ébredt. aztán sehogy nem tudtam elaltani több mint 3 órán keresztül, volt séta, fárasztás, cicizés, minden! Ma is még csak most aludt el, de sztem fél óra, és kaja :roll:

Nemrég Boti úgy bevágta a fejecskéjt :x, azt hittem, tuti, szétnyílik neki :( Kapaszkodott a kiságy rácsába, és elveszítette az egyensúlyát, és a hátsó rácsba beverte. Picit sírt, de lehet, csak az ijedtségtől. Nem piros, nem látok rajta semmi különöset, meg vigyorgott is nem sokkal később. Én viszont azt hittem, menten elájulok. Körbe van rácsvédőzve az ágy, de így is beverte. Ti hogy oldjátok meg? És a földön??? Komolyan mondom, még mindig remegek, ha rágondolok. Annyira nem vagyok felkészülve ezekre a szitukra....

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita
Köszönöm! :)

A mi családunk amúgy sem nagy névnapos Máriából meg szinte minden hétre jut egy (ha jól tudom 36 van) amúgy a szeptember 12.-it tartjuk! :)

...próbálok képet....

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Köszönjük az üdvözléseket.. tényleg nagyon jó volt, de ehhez hozzájárultak nagyba anyumék is, akik nagyon sokat vigyáztak Márkra.
Márk rengeteget fejlődött az 1hét alatt. És persze el is lett kapatva, mindig valaki foglalkozott vele, így most itthon szívok picit :?
Nem is tudok többet írni, mert fennt van, és nincs sokáig el egyedűl. Már nyűglődik... :shock:

Nem tudtam visszaolvasni, talán majd este...

A.
Vendég

Anita, átérzem ezt a borulás izgulást, Bence már túl van ezen a fajta esésen, de nagyon rossz volt látni, amikor egész testből (ülésből) huppant. Mi a rácsvédő felé is tettünk még egy réteg rácsvédőt, így nem veri be a fejét. A földön a játszószőnyeg alá tettem még egy réteget (hálózsák), így ha elzúgott, nem ütötte be, kivéve, ha letornászta magát a szőnyegről.
Aztán pedig most járóka van, amikor nekem valami dolgom lenne, abban pedig védett. Ha meg ott vagyok, akkor próbálom elkapni. De mondjuk ő most már ülésből nem esik, viszont állásból szokott, de akkor meg a fenekére.
Ha nem piros, akkor semmi gond elvileg, Benyónak egyszer volt piros puklija a homlokán. Ha nagyot esne (pl. ágyról), akkor sem kell rögtön dokihoz rohanni, csak ha ömlik a vér, vagy ilyenek, de meg kell figyelni, hogy hogy viselkedik, és ha nem úgy, ahogy szokott, akkor kell megnézetni.

Na jó, most elborzasztottalak, de jobb felkészülni, mint akkor pánikolni. :)
Vendég

Esti:számunkra olyan hihetetlen hogy ennyi idősen így áll Bence!Nagyon ügyes!!!Erős!
Vendég

Bocsi! :oops: Eszti akart lenni!
Vendég

Sziasztok!

Jó sokat írtatok. :D

Mamacka!
Üdv újra itt. :D Jó látni! :D Sajnálom a hitel mizériát!!!!!! :( Nem lehet könnyű! Apud hogy van?

Eszti!
Meg akartam már dícsérni a pasidat! Egyszerűen fantasztikus, hogy milyen ügyes!!!! :D

Boscó!
Kép
:D

Angi!
Nagyon ügyi Lidi és nagyon jól néztek ki! :D Idővel tuti felrakom azokat a képeket is. :D Most egy régebbi teszek fel, de ezt még nem láttad. :D
Kép

Cory!
Drukkolok holnap, hogy minden rendbe legyen!!!!! :D

Bortsa!
Már nagyon hiányoztál ám. :D Köszi a segítséget. :D Hanna nagyon szeret kifele ülve nézelődni. :D Nagyon jól bejött neki. Főleg most,h ogy fogzott 5 napig, nagyon jól jött a kendő. Már főztem is Hannával így. :D Nagyon büszke voltam magamra. :D:D

Na, megyek, mert el kell hoznom a férjemet a melóból. :D

Puszi nektek

Eszter
Kép
Kép
vok

Lányok, ti mikor adjátok a gyümölcsöt a csöppöknek? Már úgy értem, hogy mindig közel ugyanabban az időben, vagy inkább arra ügyeltek, hogy pl. mondjuk alvása utánra essen? Mert nálunk nem jön ki mindig ugyanarra az időre az alvás, van, hogy 1 óra eltérés is van. Remélem érthető, hogy mit zagyválok itt össze :roll: Adjam inkább mindig alvás után, függtelenül attól, hogy 3-kor, vagy 4-kor ébred, vagy esetleg ne görcsöljek már annyira ezen is? :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi: szerintem ne görcsölj ezen :) Mivel a szopik úgyis össze-vissza vannak, én úgy csináltam, hogy azt mondtam, az után a szopi után adom, ami a legelső dél után. Így volt, hogy már fél 1-kor evett, és volt, hogy 3-kor.

cory
Budapest

Vali,
Nekem már 2x is volt mellgyuszim. Ha már nincs lázad és csomód v piros folt akkor már okés lesz. A cici fájt még másnap is, de egyre jobban leszel. Ugye?

Borcsa
Örülök h jelentkeztél! :)
A rizspépre én is kíváncsi vagyok.

Bosco, Vok
Szerintem hasonlítanak a lányok. Vagy csak a nagy haj miatt tűnik úgy? :roll:

Anita
Nagyon rémisztően hangzik ez a fej koppanás.
Leeséskor vagy fejbeütéskor ezeket kell figyelni: (a téliektől tanultam)

hányás
pupilla tágulat
szimetrikus e a járás, figyelés
nem alszik e túl sokat, és a szokottnál is mélyebben

Alina
A nyűglődés nálunk is menő főleg ha a gép előtt ülök. :x

Évi
Én délelőtt adom a gyümit, de nem ugyanabban az időben. A szopitól függ.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok Anyucik és Babucik!
Ma reggel óta csak megyek a Tüncivel. Délelőtt bementünk a munkahelyemre. Mindenki körbeudvarolta a lánykámat. Persze ügyeket intézni nem tudtam, mert nincs személyzetis és aki helyette van, az azt se tudta, hogy miről beszélek. Aztán még be kellett mennem mégegyszer a rendőrpalotába, mert kell igazolás, hogy ne fizessek tandíjat az iskolában. A BKV-t megoldottam, általában segítettek cipelni. De a rendőrség előtt amikor a lépcsőn egyedül cipeltem felfelé a kocsit, mögöttem egy nő beszólt, hogy nem itt kéne cipelni a babakocsit. Az volt a mázlija, hogy hamarabb felért és elhúzott, mert különben nekimegyek.

Vanillka!
Szerintem én tetszettem neki annyira. Mert direkt mondtam neki, hogy vigyorogjon, mert fényképezik!

Angi!
Nagyon ügyesen ül ez a lányka! Szerintem tökéletesen csinálja!

Nancsika!
Én most nem próbálkoznék diétázni. Örülök ha van időm enni a csajszi mellett. De szerintem nem tesz túl jót a tejnek például a gyümölcsnap, mert egész nap gyümölcsön élni az szerintem életveszélyes. Én talán a norbisat kezdeném el inkább. Azt is majd csak jövőre.

Mamacka!
Én is emlékszem ám rád! Gyere gyakrabban! És kérünk művészi fotókat!

Anita!
Nekem a Tündi legurulásakor azt mondták, hogy ha rögtön felsírt, akkor nem ájult el. Ha tudott utána szopizni, akkor nincs agyrázkódása se. Ha meg még vigyorgott is, akkor pláne semmi baja!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Cory, köszi!

Boscó!
Tök jó Fannika játszószőnyege!

Vali!

Megérkezett anyósod?

Mamacka!

Remélem most már minden rendben lesz a lakással! Tényleg sok macerával jár, begyűjt az ember közben pár plusz ősz hajszálat, de mikor végre be lehet költözni, hát az mesés :)

Anita!

Dóri is akkor birizgálja a fülecskéit, ha álmos. Most már tényleg nem húzhatja sokáig Boti foga, ki kell bújni neki :evil:
Nálunk az megy, hogy Dóri hanyatt fekve felemeli a fejét, mintha hasizomból akarna felülni, aztán ha elfárad tartani, akkor elengedi. Néha csak úgy koppan a pelenkázón, ha nem vagyok elég gyors...:evil:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

vasildi, szombaton mi is Keszthelyen voltunk. :) Mi is esőben sétáltunk a Festetics-kastély parkjában, bemenni sajnos nem tudtunk, mert Dominik aludt a babakocsiban és nem volt szívünk felébreszteni. Előtte Alsópáhokon voltunk, hétfőn jöttünk volna elvileg haza, de szombat délután elfoglaltuk a szállást, lefeküdtünk az ágyra, aztán úgy döntöttünk, hogy inkább hazajövünk mert sz@r az idő. :)
A recepción azt mondtuk hogy belázasodott a gyerkő, azért kell hazajönnünk. Bevették, úgyhogy mehetük vissza ingyen egy éven belül. :)

Képek egytől egyik szuperjók! ;)

Angi, az a Balcsis kép nagyon szép, amin Lidivel vagytok! És gratula a felüléshez! :)

Eszti, tátva maradt a szám! Elképesztő! :shock:

A kis balesetektől én is nagyon félek :( Én totál para anyuci vagyok, már előre félek mi lesz a játszótéren. Most a nyaraláson kisgyerekek szaladgáltak a medence körül, de oda nézni sem bírtam, úgy féltem, hogy valamelyik elesik. Ugyanez a játszótéren. Az a fóbiám, hogy megy a mászókán, beakad a lába két fok közé, és kegyetlen nagyot zupál. Oké még messze van ez, de még rágondolni sem tudok. Addig remélem leküldöm ezt a hülyeséget. :)
Voltunk egy ilyen elsősegélynyújtós tanfolyamon apával, tök jól volt, kár hogy alig emlékszem valamire... Azért remélem ha kell, eszembe jut majd.

Mindenkinek szép napot! :)

faby

Petri!
Mi is ezt beszéltük még, amikor Boscó bemutatta Fannit, hogy hasonlítanak. :D Még a mosolyuk is hasonlít. :D:D

Timi meg Dóri hasonlítanak még, ha jól emlékszem, ugye??? :D

Pusz

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok4
Most csak gyorsan:

Vok: eddig barackot és almát adtam, nagyon eszi... :)

Eszti: este nem vagyok álmos, bezzeg napközben! Tudom, hogy hülyeség későn feküdni, de akkor nem nyüzsögnek a gyerekek és van másra is időm.
eszméletlen, hogy Bencus felállt!!!

Faby: nagyon jó a virágos kép!

Ildi: sajnálom, hogy rossz időtök volt!

Angi: krumplit én keverni fogom valamivel (répa, sütőtök) mert magában rossz.
Nagyon ügyes Lidi! Bettus még ettől nagyon messze van!
Fodrász utáni kép ld. lent Nem festette végül
:lol:

Évi:én a délelőtti alvás után megszoptatom és utána kb. fél órával adom a gyümit

Annácska: a fodrász a sógornőm és a Pólus Hotel mögött van a szalon. priviben megy a tel. száma

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok

Bocsi, nem írok mindenkinek külön, mert iszonyú fejfájásom van, de édi minden babó, csini minden anyó :)

Eszti: Bence nem semmi, gratulálok :)

Ez történt délután (még mindig hót ideg vagyok tőle): Kimentünk a játszótérre. Az egyik anyuka megfogta a Lilit, úgy, hogy lássa a kiscsaj a többi gyerkőcöt játkék közben. A földön nem messze tőlük hevert egy gumi labda. Oda ment egy 3 éves kisfiú és belerugott a lasztiba, de úgy, hogy porzott a homok és belement a Lili arcába. Rászóltam a kisfiúra, hogy arrébb rugdossa a labdát, mert a Lilire rámegy a homok. Tudjátok mit csinált a kisfiú erre? Megfogta a gumilabdát és fejbe dobta vele a Lilit, szegénykém az meg csak pislogott nem értette az egészet. Na gondolhatjátok én is mondtam ám a kölöknek mindent, de mindennek a teteje az volt, hogy a gyerek anyja elintézte annyival a Petikét, hogy "semmi baj nincsen, nem tudhattad, hogy ezt nem szabad". Biztos a fejem is ettől fájdult meg.

Megyek kiszellőztetem. Puszi

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi, pff, ez nagyon durva. :twisted: :shock: Én biztos pofáncsaptam volna a nőt. Nevelje megy a gyerekét. :twisted:

faby

Sziasztok!

Ismét itt, talán most már kifelé a családi hullámvölgyből. :lol: Apa megszülte a vesekövet, de nagyon keményen megszenvedett érte. Most analizálják majd, és kitalálják, hogy mitől lett. Istvánka fogának meg kb. egy mm kell, vagy annyi sem. Szóval javul a helyzet, én is ki tudtam aludni magam. :lol:

Meli:a torta receptjét nemsokára felteszem, de most a rendes gépem nem működik, a file meg azon van. Szóval megpróbálom nem elfelejteni. :oops:

Talis lányok: nagyon szépek vagytok a képeken, igazi boldog kismamik és babáik. :)

Vali: mellgyuszi Nekem is volt, nem irigyellek. :cry:

Eszti: nem semmi, hogy milyen ügyesen áll Bence! :lol:

Angi: szuper, hogy már Lidi is ül. :)

Mamacka: lA akásügyintézést mi is átéltük, csak úgy zökkenőmentes, ha van egy megbízható, talpraesett ügyvédetek, aki mindenben segít.

Tünde: Nagyon jól áll az új frizurád. :lol:

Gyöngyi: ez nagyon durva. Anyukát el kellett volna igazítani. :evil:

Szép estét mindenkinek,

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Gyöngyi
Hát ez nem semmi! utálom az ilyen neveletlen kölköket!!!
Már boccs hogy ezt írom, de szerintem az ilyen hülye gyerek!
Fejbedobni egy ilyen pici babát! Na én adtam volna az anyjának :evil: :evil:

Tündi
Jó a hajcsid :P

esés:
A nyaralás alatt Márk lecsusszant a franciaágyról, csúnyábban: leesett, abban a pillanatban léptem a szobába, mikor arcal a padló felé felsírt. Érdekes hogy abszolút nem pánikoltam, kerestem hogy nem e vérzik, vagy nem e tört el csontja. :(
Mikor mindent rendben találtam, kezdtem el jobban megijedni, hogy mi lett volna ha .... :? De nem sírtam el magam, inkább gyorsan Márkot próbáltuk megvigasztalni (Apával), nevettetni stb.
Pici lila folt lett a homlokán oldalt, dudor nem mert gyorsan lenyomtam hideg kanállal. 2 nap alatt a folt is eltünt.

Anita
Sajnálom Botit az esés miatt, de ne aggódj, ennyitől nem törik koponya.
Márknak sincs foga még! :shock:
és mi még kúszni se kúszunk...

Al.
Vendég

Gyöngyi
Hát ez nem semmi! utálom az ilyen neveletlen kölköket!!!
Már boccs hogy ezt írom, de szerintem az ilyen hülye gyerek!
Fejbedobni egy ilyen pici babát! Na én adtam volna az anyjának :evil: :evil:

Tündi
Jó a hajcsid :P

esés:
A nyaralás alatt Márk lecsusszant a franciaágyról, csúnyábban: leesett, abban a pillanatban léptem a szobába, mikor arcal a padló felé felsírt. Érdekes hogy abszolút nem pánikoltam, kerestem hogy nem e vérzik, vagy nem e tört el csontja. :(
Mikor mindent rendben találtam, kezdtem el jobban megijedni, hogy mi lett volna ha .... :? De nem sírtam el magam, inkább gyorsan Márkot próbáltuk megvigasztalni (Apával), nevettetni stb.
Pici lila folt lett a homlokán oldalt, dudor nem mert gyorsan lenyomtam hideg kanállal. 2 nap alatt a folt is eltünt.

Anita
Sajnálom Botit az esés miatt, de ne aggódj, ennyitől nem törik koponya.
Márknak sincs foga még! :shock:
és mi még kúszni se kúszunk...

Al.
Vendég

Tünde!
Jó az új hajad! Csini vagy!

Gyöngyi!
Ilyenkor úgy viszket a tenyerem. Én éppen azon gondolkodtam a múlkor, hogy lehet-e nyaklevest adni más gyerekének. Persze biztosan nem helyes. Egy ilyen helyzetben pedig biztosan adnék. Anyukával meg kiabálnék mint az állat.

Alina!
Amikor Tünci lefordult az ágyról, kb öt percig én is vigyorogtam neki, hogy ne vegye olyan komolyan. Aztán amikor ő is elkezdett vigyorogni, akkor én kezdtem sírni.

Most este sötétkék rucit adtam a lánykára (merthogy kaptunk egy csomó kék rucit). Hát gyerekek, tisztára mint egy kisfiú!
Kép

Kép
szelivi

Tünde!
Jó az új hajad! Csini vagy!

Gyöngyi!
Ilyenkor úgy viszket a tenyerem. Én éppen azon gondolkodtam a múlkor, hogy lehet-e nyaklevest adni más gyerekének. Persze biztosan nem helyes. Egy ilyen helyzetben pedig biztosan adnék. Anyukával meg kiabálnék mint az állat.

Alina!
Amikor Tünci lefordult az ágyról, kb öt percig én is vigyorogtam neki, hogy ne vegye olyan komolyan. Aztán amikor ő is elkezdett vigyorogni, akkor én kezdtem sírni.

Most este sötétkék rucit adtam a lánykára (merthogy kaptunk egy csomó kék rucit). Hát gyerekek, tisztára mint egy kisfiú!
Kép

Kép
szelivi

Boscó:irtam ám Neked magunkhoz,mert azt olvastam itt hogy szoktál minket olvasgatni,de gondolom nem volt mostanában időd.

Klassz a szőnyegetek! :wink: :lol:

Nézd:
Kép

Mi "akciósan "vettük a boltba 8000-ért,láttam 12-ért is,de én már nem szeretem,remélem nektek beválik.
Fannika nagyon csajos lett a fülbevalóval.
Miket csinál?

Faby:nagyon édes a fiad,de én most Téged szeretnélek dicsérgetni,mert a blog egyszerűen szuper,gyönyörő,igényes,humoros,szóval le a kalappal.
Te tanultál szövegszerkesztést,vagy Magadtól jöttél rá dolgokra?
Mert megmondom őszintén én is kedvet kaptam,csinálom pár napja,de nagyon béna vagyok,nehezen megy.
És hogy milyen csinos vagy!

Lányok,lenne egy kérdésem,kiváncsi lennék a véleményetekre.
kényes téma
Tegyük fel hogy most a 3 hós növekedési ugrást nem tudja a tejcsi követni,és nem elég(mindent bevetettem,de egyenlőre nagyon úgy néz ki)és mondjuk tápi is kell.Na a védőnő azt mondta anno hogy ha igy alakulna a dolog akkor kezdjük el a hozzátápit.De ez nem korai?vagy ha tápszeres vki akkor máshogy kell nézni?

KépKép

KépKép
pilchard

Pilchard!
Ha csak szopiztatsz, akkor pár nap elteltével követni fogja a cici a keresletet. Lehet, hogy úgy érzed, hogy a cici állandóan üres (nekem is ilyen volt, de azért Tüncike állandóan jóllakott), de azért az nem így van. Ha bármit adsz a babának a szopi mellett, akkor a tejcsi nem fog termelődni, mert nem tud róla, hogy kéne.

Kép
szelivi

Plichard: miből gondolod, hogy nem elég a tejcsi? Mert a legtöbb 3 hós babó "dilizik" szopi közben, újra kel éjjel - akié nem ilyen, az nagyon-nagyon mázlista.
Tejhiányra a kevés pisi/kaki utal igazából. Súlyosab besetben a bőrtónus romlása (kezdődő kiszáradás) Még a gyarapodás lassulása se feltétlen - nálunk Luca és Gergő is elkezdte visszafogni a hízást ennyi idősen. (Más kérdés, hogy megduplázták a születési súlyukat :) )

Ha tényleg semmi se segít, akkor egyértelműen tápszer. És én azoknak hiszek, akik szerint a hozzátáplálást se kell emiatt fél éves kor előtt megkezdeni. (De erről ha megkérdezel n szakembert kb. 2n véleményt fogsz hallani :( )

Rizs: születésétől fogva gluténmentes :) Rizspép alatt meg semmi bonyolultat nem kell gondolni. Kávédarálóban megdarált rizs jól szétfőzve + anyatejjel elpépelve. Jó alap mindenféle gyüminek :)

Luca annó csak két formában ette a gyümölcsöket meg: vagy egészben a kezébe nyomtam, és mammogott rajta, vagy gyári bébiétel pépességüre csináltam - ilyenkor került bele némi rizs v. kukoricapép. (A legtöbb bolti bababkajcsiban is van)

Ma mindenesetre kapott saját tálkát, bögrét, kanalat az ifiúr :) És hintázott a babahintán :D Persze fotómasina nem volt nálunk...

Gyöngyi! Játszótéri sztori :( Anyukát igencsak meg kéne nevelni...

Babci: lehet nagy jót teszel ám Lilkóval és az onokáiddal :wink: Nálunk anyukám óriás paragép eszel-e eleget témában :) Még most is képes aggódni, hogy eszem-e eleget :) Én ezen a témán egyszerűen nem bírok :) Máson pótolom (pl szuszog-e ellenőrzéseket még most is tartok mondjuk babakocsis séta közben is :oops: )

Borcsa
KépKépKép
borsts

Szép jó estét, remélem már minden babuci és anyuci alszik :)
Én is csak egy gyors bekukkra jöttem, mert Dr. House ma este elvette az időmet a fórumozástól :wink:
Végigolvastam a napi termést, de reagálni biztos nem tudok mindenkinek, nagyon kacsingat már rám a megvetett pihe-puha ágyikó.

Fanni, Hanna és Dóri baby-k cukifalatok :)

Tünde: neked meg nagyon jó lett a frizud, szuper jól áll :) Hiába nem festették most, nekem a színe is nagyon bejön, bár nem tudnám igazából megmondani, hogy milyen szín lehet :roll:

Mariannka: Hú de jó, hogy apa túladott végre a vesekövén, és hogy Istvánka sem szenved már annyit attól a fogacskától :)

Gyöngyi: Ez a játszótéri incidens elképesztő :evil: Hülye szülők hülye gyereke :( Az a kiscsákó sem ilyen hülyének született, csak a szülei tették azzá :( Nem csodálom, hogy belefájdult a fejed :(

Petri: Pfúúú a 2 mellgyuszi nem semmi :( Ugyanazzal a cicivel volt??? Én úgy vettem észre, hoyg nekem mindig csak ez a bal cicim a problémásabb :( Tejcsi is ebben van kevesebb :(
Már tényleg csak kicsit fáj, szóval sztem holnap már kijelenthetem, hoyg túl vagyok rajta. Kopp-kopp.

Bocsi akinek nem írtam, de már jojózik a szemem. :roll: :shock:

Holnap napközben biztos nem tudok jönni, mert reggel megyünk le a Balcsira megnézni a kéglit. Persze a lábamról elfelejtettem leszedni a szőrt, úgyhogy mehetek ebben a dög melegben hosszú gatyába :( Szerintem én leszek az egyedüli hülye a Balcsin, aki nem rövidben nyomul :oops: :? Na mind1, nézzük a jó oldalát, hátha fogyok majd kicsit a kánikulában :)
Este viszont biztos benézek :wink:
Cory, remélem minden rendben lesz holnap, és feleslegesen aggódtál :)

Jó éjt,

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok :)
Angi :)
Lidi nagyon ügyin üldögél :lol:
Előbb-utóbb minden csemete alszik 12 órát egyhuzamban. Nekem szerencsém van, hogy már most :D
Csak festetni szeretnék, mert május óta nem látott a hajam festéket :?

Babci :)
Bizony nem viszi túlzásba Peti a hízást. Még mindig nem értük el a 6 kilót :?

Mamacka :)
Drukk a lakáshitel intézéshez :)

Boscó :)
Nagyon szupi Fannika játszószőnyege :D

Anita :)
Szegény Boti, jól megkínozzák a fogak :( De ha már fehéredik az már jó :) Nemsokára ki is bújik :D
Annamari rendszeresen ütötte a fejét a járóka rácsába, de nem lett semmi baja :)

Livi :)
Biztos leüvöltöttem volna a fejét ennek a kedves nőnek :twisted: Ahelyett, hogy azt kérezte volna hol fogja meg a kocsi, hogy segítsen :twisted:

Csilla :)
A gyerkőcöket nem szabad túl félteni! Hagyni kell, hogy kipróbálja a határait, persze az ésszerűség határain belül! :P Annamari ügyetlenebb az átlagnál, nem tudja rendesen használni a jobb kezét :( Amikor a játszótéren vagyunk sokszor nem nézem mit csinál, mert a hajam égnek állna :D Eddig még -lekopogom- nem volt nagyobb balesete :D

Tünde :)
Inkább én is éjszakázom, mert így tényleg nincs nyüzgés :D Napközben képtelen vagyok gép elé ülni.
Referencia elfogadva :lol: Nagyon klassz lett a hajad :lol: Várom a telszámot :)

Gyöngyi :)
Hát sajna van olyan anyuka is akinek gőze sisics hogyan kellene gyereket nevelnie :twisted: Ilyenkor legszívesebben lekevernék egy pofont, na de nem a gyereknek, mert ő nem tehet arról, hogy nem lett megnevelve, hanem az anyjának :twisted:
A múltkor a játszón egy kislány odaött megnézni Petit a babakocsiban. Erre egy kisfiú jól megdobta a lányt egy marék kaviccsal. Na persze az egész Peti fején landolt :x Az anyja meg csak átüvöltött a játszón, hogy gyere ide. Persze a kiscsávó a füle botját sem mozdította :x
Ilyenekből annyi erényt tudtam kovácsolni, hogy Annamarinak elmindtam, hogy ez milyen nagy butaság...

Borcsa :)
Nagyon hiányoztál már :) Örülök, hogy újra lehet tőled tanulni :D

annácska

Jó utat nektek :D

annácska

Lányok!
SOS segítséget kérek! Nem tudtam visszaolvasni sem, mert két napja olyan fosós vírus vett le a lábamról, hogy készen vagyok. :shock: :shock: :shock: Az már csak hab a tortán, hgy fejfájással, lázzal és izületi fájdalommal jár, felkelni alig bírok. :(

Sajnos mivel még a víz is kijött belőlem apadni kezdett a tejem. Várható volt, szóval sűrűbben cicire teszem Pötyit, de úgy tűnik nem elég. Ma már jobban voltam, de hiába ittam a napi 4 liter vizet... :( Írja meg valaki léccciii, hogy a szaportó fejést 7-7-5-5-3-3-1-1???? milyen? Mikor kell csinálni? Szopi után? Kell időt hagyni a szakaszok között? Nekem elektromos fejőm van, közben szoktam maszírozni a másik kezemmel, így gyorsabban jön a tej, de gondolom ennél a szaporító fejésnél nem jön egy idő után tej, szóval nem kell semmit csinálni csak rácuppantom a fejőgépet és hajrá???? Nem akarom, hogy elmenjen a tejem! SEGÍTSETEK!!!

Pötyi is sűrűbben kér enni, szóal tutti nem lakik jól... :(

Jó éjt mindenkinek!

egy kétségbeesett Bartika

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika :)
Szopi után idális csinálni a tejszaporító fejést. Nekem is elektromos van és én is maszírozgatom közben. Nem kell szünetet tartani közben. Maszírozd nyugodtan közben, akkor is ha nem jön már belőle semmi.
Próbálkozhatsz még homeós bogyóval vagy amit nekem még javasoltak Lucerna csíra kenyérre rászorva vagy Görögszénamag tea.
Remélem tudtam segíteni egy kétségbeesett Bartikán :)
Nyugi nem fog elapadni :)

annácska

Annácska: Azért nem semmi, hogy szinte mindig te zárod a napot. Mennyit szoktál aludni?? Sulilidőben meg ennél is kevesebbet, mert akkor Annamari miatt még korábbn kell kelned, nem?? :shock:
Nekem fogalmam sincs, hogy lesz, ha megkezdődik az isi, és vinni kell Vincét, mert most nagyon ráálltunk arra, hogy Aliz 6 körül szopizik, aztán 8-9-10-ig visszaalszik. Persze húzzuk vele mindannyian a lóbőrt :lol:

Bartika: Ne legyél kétségbeesve, ha meggyógyulsz, a tejcsi is vissza fog jönni. A szaporító fejést úgy tanácsolják, hogy az esti szopi után csináld, és folyamatosan fejd felváltva 7-7-5-5-3-3-1-1 percig szünet nélkül, ha nem jön semmi, akkor is. A legjobb, ha nap közben még egyszer van rá időd. Igaz én még sosem csináltam, csak elméletben vagyok jó, azért remélem használni fog. Persze biztos kell hozzá 1-2 nap, és az se baj, ha közben Pötyi is sűrűn cicin van.
Én eszem a Lucerna csírát, bioboltban szoktam rendelni, de van, hogy kimaradt már 1 hét is, de én nem vettem észre, hogy attól kevesebb lenne a tejcsi. Mondjuk nálam eddig semmi "csodaszer" (alkoholmentes sör, Ca Sandoz) nem hozott látványos tejcinövekedést, csak a gyakori szopi :lol:
Kitartás, drukkolok, hogy gyorsan visszaálljon minden a régi kerékvágásba! :)
Vasárnap Db-ben leszünk a virágkarneválon, ha még ti is ott lesztek, írj, hátha végre össze tudunk hozni egy talit. :lol:

Most meg még visszadőlök, túl nagy a csend, nehogy felverjek valakit :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Jó reggelt :)
Keveset alszom :D Álatlában 2-3 között megyek aludni :shock: Világ életemben éjszakai bagoly voltam :lol:
A suli nálunk is meredek lesz, mert úgy néz ki Annamarit nekem kell vinni. Tavaly ezzel nem is volt gond, mert Peti 6-kor kelt és így simán tudtunk indulni 7 körül a suliba. De a nyáron teljesen átállította magát, csak 8-9 között kel fel :? Ami nekem nagyon szupi, mert így aludhatok :D Na de még sem lehet 10-kor bevinni Annamarit :lol: :lol: :lol:
Valahogy majd csak lesz :)
Vince legalább közeli suliba fog járni? Nálunk Annamait esélytelen vagyok elengedni egyedül, mert még autóval is 20 perc az út :?
Mikor indultok Balcsira?

annácska

Sziasztok!

Gyöngyi: ez a labdás dolog nagyon durva. Nem vagyok híve a más gyerekének nevelésének, de ez az eset az, amikor nem tudnám megállni. Még hogy nem tudhatta. Basszus, senkit nem dobunk fejbe labdával és kész! Hrrrrrrrr!

Bocs, most nem vagyok képes többre, majd délután, a mérés után jövök.

cory
Budapest

Sziasztok, jó reggelt!

szelivi, szerintem egyáltalán nem fiús Tündi, annyira látszik a kis buksiján, hogy kislány! :) Bármilyen ruhát is adsz rá :)

pilchard, fősulin tanultunk egy fél év programozást, de azt már rég elfelejtettem. (pedig nem is régen volt) Amiket csináltam, azokra magamtól jöttem rá. Próbálgattam mindenfélét, másoltam ide-oda mindent, aztán egyszer csak kezdett összeállni. Időigényes, míg az ember rájön, hogy is működik.
Szívesen segítek, ha valahol elakadsz. Persze nem garantálom hogy biztos tudok is segíteni, de megpróbálok. Illetve a freeblognak van egy fóruma, ott olvasgass, mert mindenről írnak! :D
A dícséretet köszönöm!

Marianna, szuper hogy rendbejött a párod!

cory, drukkok mennek a méréshez! :wink:

Mindenkinek nagyon szép napot! :wink:

faby

Jó reggelt!!!

Bartika, én amikor fostis voltam májusban, ugyanezt éreztem, mint te, hogy kevesebb a tej, aztán nagyon sűrűn ciciztettem Natasát, aztán bakapkodtam a végén egy doboz urtica urens-t.
Nekem látványosan visszahozta.
Bár ez is más minden embernél, van akinél semmit se ér, van akinek jó :D

Annácska, te aztán tényleg éjszaaki bagoly vagy :shock: , én vagyok itt az ellentét, ha 10-kor nem alszok, akkor már zombi vagyok másnap.Tegnap is fél 10-kor lefeküdtünk, erre Natasa 11-kor már kaját kért.Meg 4-kor, 5-kor, 7-kor.
Fogalmam sincs mi van vele, de két napja csinálja ezt éjjel.Azt meg már előbb elekzdte, hogy ha felébred 4-5 fele szopizni, nem akar visszaaludni, órákon keresztül csak lóg a szájában a cici.
Na,most én is kétségbe esek :!: Nem elég neki a tejci :?: :?: :?:
Neki már múlt héten áttörte a foga az ínyét, annyira kis cuki, ahogy kinnt fehérlik a két kis fogacska.
Mi ezt megúsztuk mindneféle nyűg és fájdalaom nélkül.Anita, Mariann sajnállak benneteket, hogy ennyira macerás a fogzás.
Nekem mindkét csemetém nagyon jól átvészelte, remélem Natika is így fogja(az első kettő már így ment :D )

Iskolába nekem szerencsére reggel nem kell vinnem Leventét, apa elviszi, csak délután kell majd érte mennem, így a reggelek legalább nyugisak maradnak.
De délután tuti akkor fog valamelyik pici aludni, amikor indulni kéne.
Na,majd meglátjuk :wink:

Tünde, jó lett a hajad nagyon, én meg ma este megyek :wink:

Gyöngyi, én is csak ugyanezt tudom mondani a suttyó, hülye gyerekre, mint a többiek.Normális ennek az anyja????
Vagy ezt látja otthon???
Durva nagyon :twisted:
Hát én is leordítottam volna anyuka fejét :twisted:

Mamacka, drukk a lakáshitelhez, nekün szerencsénk volt, mert nagyon jó volt az ingatlanközvetítőnk, ő intézett mindent, ügyvéddel is mindig nála találkoztunk, sőt bankot is ajánlott, ott is ment minden, mint a karikacsapás.
Ráadásul az ügyvédnek se fizettünk, mindent az ingatlanos állt.
Szóval szerencsénk volt nagyon. :wink:

Csilla, mi meg vasárnap voltunk a Festeteics kastélyban, de akkor is esett az eső.
Amikor odaértünk tök jó idő volt, aztán egyszercsak elkezdett zuhogni.
Mi bevittük Natasát, ölbe cipeltük végig, ugye a babakocsit nem lehet bevinni(jó nagy marhaság), Olivér végigrohangálta az egészet, le is b*szták legalább 3-szor, hogy ne rohangáljon, fogjuk meg a kezét, mert eltöti az "értékes kínai vázákat".Erre az uram azt mondta nőnek, hogy nem gond, kifizetjük :lol: :lol: :lol:
Ja... :roll:
Aztán mire végig jártuk, elállt az eső is.

Az tök jó, hogy visszamehettek még a Kolpingba, nem veszett el a pénzetek :D :wink:

Lívi, szépen alszik a "kisfiad" :D :D :D

Boscó, jó a játszószőnyegetek :D
VokEszter Hanna nagyon komolyan néz ki a nyelvtologatós képen. :lol:

Anita, semmi gond :lol: :lol: , már meg is rendeltem a kaját jövő hétre, csak kicsit drágának tartom.4 napra kértem, aztán 2800 ft lesz.Majd meglátjuk bejön-e.
Szegény kis Boti, annyira sajnálom, olyan sokat szenved azzal a foggal, most meg még a füle is. :)

Angi, ti is csoda helyesek vagytok a képen, Lidike meg milyen komolyan hintázik :wink: , és hogy már ő is csúszik, ügyes nagyon :D

na, msot el kell húznom, nem tudom jövök-e ma még

Vali, jó Balcsizást a szőrös lábakkal :wink: :lol:
(nekem is az most nyugi :roll: )
Délután lesz randim az epilálómmal :roll:

puszi

vas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?