Vica drága!!! Teljesen félreérted a dolgokat!!
Hát az egyáltalán nem baj ha felveted a lelki okora viszavezethető betegségek elméletet!!! Hisz ez a vita lényege, a különböző vélemények ütköztetése. Én inkább ott pöcentem be, amikor az olvasom, hogy már eleve ugy álsz a dologhoz, hogy le fogunk ugatni miatta, de téged ez nem érdekel, mert most akarsz nekünk segíteni. Érted miről beszélek? Itt csak a vélemény volt megkérdezve, nem segítségkérés. Legalábbis én nem igy értelmeztem a topic nyitómondatát. Ha valakinek segítségre van szüksége, annak a véleményed leirása is segítség, és meg fog keresni ha még többet akar tudni róla. Ráadásul az tünt fel nekem mint ellentét, hogy ugy kezded a mondandódat hogy tejes mértékben egyetértesz velem, majd elővezetsz egy homlokegyenest más nézőpontot mint amit én leirtam. Az nem baj ha mást gondolsz! Sőt! Én nyitott vagyok meghallgatni ellentétes véleményeket, tágul tőle a látóköröm, de nem szeretem ha megpróbálják rámerőszakolni, ráadásul azzal a kezdő szöveggel, hogy ugyis tudja az illető hogy a hallgatósága kiakad tőle! Ha ugyis tudod hogy lesz akinek más a véleménye akkor miért kapod föl a vizet ha valaki télleg ellentmond?
Én is tulreagáltam, nem kellett volna. Ne haragudj te se, te babás vagy én meg a 71. ciklusnapomon, mensi sehol, szóval engem se kimélnek a hormonok.
Azt nagyon sajnálom, hogy magadból indulsz ki, és azt hiszed mindenki utál amiért babás vagy de ez télleg olyasmi amit nem tudsz másképp kezelni minthogy kibeszéled magadból, mert én például nem vagyok ilyen, és nagyon örülök hogy öszejött a babó, abból amit elmondtál nem is elsőre, ugyhogy megérdemelted! Drukkolok hogy egészségben ki tudd hordani és utána is sok boldogságban legyen részetek. És ezt őszintén mondom. Próbálj egy kis bizalmat szavazni az embereknek, mert különben olyan leszel mint a mérges kismalac a viccben, előre feltételezed az emberekről hogy beléd fognak kötni, és ezt tudat alatt szépen ki is provokálod.
Szóval csak lazán kislány
Még két apró észrevétel. Ha nem átjárható a petevezeték akkor még szó sincs lombikról, lehet azt operálni is.
A másik a vérvétel: abból nem csak az derül ki vannak e hormoneltérések, hanem lehet akár egy gyulladás a szervezetben stb. ami kihatással lehet a teherbeesésre, vagy mint pl nekem, nagyon alacsony a progiszintem, ezért a maratoni ciklus is. És ezért kell majd terhesség alatt is kapnom, különben elmehet a baba. Ilyenek miatt szükség van vérvételre, nem hiábavaló, ez sem fekete vagy fehér. Én azon ijedtem meg, hogy esetleg a terhességed alatt sem vagy hajlandó arra hogy vért vegyenek tőled, és féltettem a kisbabádat.
Kicsit próbálj lazábban gondolkodni, és legalább utánaolvasni az ilyen dolgoknak. És azt sem kell mindig elhinni amit az orvosok mondanak
És ne haragudj, nem akartalak megbántani!