Sziasztok,
Köszönöm mindenkinek az együttérzést, szerencsére már jobban vagyok
Csak a cickóm fáj még egy ponton, de azt nem tudom, hogy ez normális-e, vagy annak a jele, hogy még nem ürült ki rendesen
Marhára nem szeretném, ha újból előjönne ez a nyavaja, remélem holnapra elmúlik.
Lányok, akinek már volt mellgyuszija, mennyi idő alatt lábalt ki belőle??
Tünde: Barátnődnek is jobbulást. Remélem azért nem vírustól van, csak valahogy elzáródott egy tejcsatorna.
Jó nyaralást nektek, szerencsétek van, hogy pont most jön vissza a kánikula
Eszter: Azóta sem került elő a kábel??
Meli: Én nem emlélkszem, hoyg írtad volna korábban, hoyg hol lehet Bogira szavazni. De lehet, hogy csak nekem kerülte el a figyelmem, bocsi
Ha lehet többször is szavazni, akkor nyomok rá is egy klikket
Eszti: A szerelmes lovagod elképesztő, hoyg mit művel
Vajon mi lesz a legközelebbi mutatványa ilyen idősen?? Bukfenc?
Te meg mintha szőkébb lennél, vagy tévedek???
Mindenesetre nagyon jól áll, csini vagy
Mi volt a tanácsadáson? Paraméterek?
Faby: Dominik tök cuki a képen
Az a virág majdnem nagyobb, mint ő
Gyöngyi: Remélem nekem is ez volt az első és utolsó mellgyuszim
Hogy miért pont most jött elő ....???? Fogalmam sincs
Láttam a képet a kengururól, köszi, hoyg felraktad. Én még ilyet nem is láttam korábban, azért értetlenkedtem ennyire
Hát ilyet még véletlenül sem veszünk, most azon filózunk, hogy olyan lenne a jó, amibe szembe meg háttal is lehet hurcolni a manót.
Ildi: Üdv újra itthon
Sajnálom a szar időt, de az azért jó, hogy tudtatok kirándulgatni
Natika nagyon bűbájos a kis kalapjában
Angi: Nagyon szépek vagytok Lidivel
A krumplit én úgy csináltam anno, hogy egy kis vízben megfőztem, aztán összeturmixoltam egy kis főzőlével. De magában sosem adtam, mert szerintem így minden nélkül elég sz@r lehet, hanem kutyultam hozzá édes almát, majd később meg mást is.
Babcika: Sajnálom, hogy ennyit kell küzdened a szopival
Az viszont jó, hogy kanalizni meg szeret a csajszi
Én is csak azt tudom mondani, amit a többiek, nagyon büszke lehetsz magadra, hogy így kitartottál eddig. Fel a fejjel, lehet Lili még nagy szopis lesz, ha végre kedvére cicizhet, és nem érzi, hogy folyton erőlteted.
A képeken Lilkó zabálnivaló, mint mindig.
Anita: Sztem Zalakaros is nagyon jó hely, nekem tök szimpi volt, ahogy a honlapjukat átböngésztem
Évi: Sajnálom az éjszakát
De így téged ma biztos nem kell majd elringatni
Livi: Tündi jót tudott aludni a kenguruban? Édes, hogy így kifárad a tornától
Később még jövök, csak most egykezezek, mert a kis nyálgépem nem hajlandó sehol sem ellenni, csak a ölemben, de így meg már tiszta dzsuva minden, meg nyomja a cickómat is
Vali