Dodus:)
A Szemerénél, a Falánk Fannival szemben majdnem van a Hajmeresztő szalon, én oda járok egy Judit nevű lányhoz. Nem tudom, hogy mikor dolgozik, de a másik műszak is ok, benne vannak a telefonkönyvben. A Judit egy kicsit olyan...brutális néha, de gyorsan, szépen, alaposan dolgozik. Csak nem olyan nyávogó cicababa, hanem egy nagy darab, erős csaj, és nem érdekli különösebben, mennyire nyávogsz gyantázás alatt
Viszont eredmény tartós.
Csak jutnék én is el oda
Lányok:)
Segítséget kérek, illetve tanácsot! Teljesn kikészít, ahogy Hanna eszik! Még nem tud kanalzni, de szétkeni, paskolja, kiborítja, kiszórja a földre a kaját. Leginkább kézzel szereti a szájába tömni.
Ha olyanja van, megengedi, hogy etessem, vagy legalább fogjam a kanala végét, és így ügyeskedünk, de mostanában már azt sem megy.
Hogy kell megtanítani egy gyereket evőeszközzel enni??? Disznóól van körülötte, mert ha már elég volt, akkor letúrja az asztaláról. Ha katonázok, nem jó, neki egészben kell. Beleharap, és eldobja.
Mikor ér véget ez a korszak? Most 14 hónapos múlt, és szerintem már lassan ideje lenne ügyesebben ennie a kanállal..persze tudom, hogy ez midnen gyereknéál változó, de már szeretnék túllenni rajta...
Panka:)
A konyhám tulképp kész, csak a hozzá tartozó beépített szekrényt holnap hozza Zsolti. És majd ha az is be van rakva, akkor fényképezem le:)
Fény