Sziasztok!
Vagyok ám én is, folyamatos olvasó üzemmódban, írni már nem nagyon marad időm.
Meg aztán sok programunk is volt az elmúlt néhány napban, alig voltam gépközelben.
Voltunk csavarogni, meg vendégségben, jól teltek az utóbbi napok. Az éjszakák már sajnos kevésbé.
Aisa mintha érezné, hogy hétvégén korán kell kelnem, ilyenkor csakazértis többször ébred, és nem elég hogy ébred, hanem szórakoztatni is kell. Vasárnap hajnalban 1 órától fél 4-ig játszani kellett vele az ágyban.
Hát én tök kész voltam. Villanyt nem kapcsoltunk, nehogy még jobban felébredjen. Egy ideig minden bajom volt, mérges voltam, de amikor már teljesen éberek voltunk mi is, már nem lehetett haragudni rá, olyan édes volt. Dumált, visongott, mászott volna, felállt stb.... Reggel olyan voltam mint a fos.....
Szilpa, úgy látszik ezek a gyerekek ennyire kiszámíthatalanok alvás ügyileg. Aisa is egyik éjjelt átalussza, aztán ébren van két óránként, tegnap meg pl. fél 10-től, 3/4 5-ig szunyált, aztán gyors kaja, és szunya 8-ig.
Olyan jó volt megint, ezt könnyen meg tudnám szokni.
Tök jó, hogy így rendeződött a kaki Kendének, legalább vége a szenvedéseknek!
Ilba, nem hiszem hogy gáz, hogy nem jött még ki foga Beninek. Barátnőm kislánya is 10 hónapos volt, amikor egyszerre bújt ki a két alsó.
Minden baba másképp fejlődik fizikailag, szellemileg egyaránt. Figyeld meg Beni hamar behozza majd. Aisa is mindent két hét alatt kezdett el csinálni.
Nem hallottam egyébként, hogy megszületett Laciék kislánya. Gratula nekik azért ezúton is!
Kati, a babakocsi amit mi vettünk még nem ilyen esernyőre csukható. Abban még nagyon nyeklik-nyaklik Aisa. Az még kb. 4-5 hónap, mire bele tudom ültetni. Viszont ezt tényleg nagyon csípi, ma meglátta, de nem raktam bele, mert nem mentünk sehová, és elkezdett hisztizni, hogy ő akkor is bele akar ülni!
Aisa a fagyi-tölcsért imádja nagyon! Ha olyan idő van, és megyünk sétálni apummal, megyünk a fagyishoz, és ott mindig kapunk egy üres tölcsért, és képzeljétek szinte az utolsó falatig megeszi, és utána meg benyom két őszibacit uzsonnára!
Otyka, nagyon ügyi kislányod van, hogy felállt már!
Nem semmi fél évesen! Akkor neked is vége a nyugis időszaknak!
Fog még koppanni rendesen szegényke. Azért nem jövök én sem, mert ha ébren van akkor folyton a nyomában kell lenni, mert nagyon bátor ám. Simán elengedi a kapaszkodót, ha valami érdekeset talál, és akkor van nagy bummmmm..
Egyik nap kétszer esett el egymás után kb. 5 percen belül, és mindkét alkalommal a kövön landolt szegény....
Alig bírtuk megnyugtatni. Nagyon ki tudják használni azokat a fél pillanatokat, amikor az ember máshová figyel.
Zseppy sajnálom, hogy nagyfiadnál is ilyen zűrös a kaki dolog. Ezek szerint inger van, csak menni nem akar.
Hát én biztos nem tudnám ilyen sokáig visszatartani...
Lehet, hogy fél a "klotyómanótól"????
Tali: szeptemberre majd akkor megbeszélhetünk valamit, akkor még lesz talán olyan jó idő, hogy Margit szigetre vagy Hajógyárira el tudjunk menni.
Otyka, azért ha nekünk van kedvünk addig összefuthatunk ám egy séta erejéig.
Mit szólsz?? Gondolom te is csak otthon "unatkozol" egész nap.
Kati még egy kérdés hozzád: te beleteszed Vikit bébikompba?? Kinek mi a véleménye erről?? Én kapok majd kölcsönbe (nem kell vennem szerencsére), de azért kíváncsi vagyok a véleményekre, hogy ésszerű használat mellett ki mit mond, jó-e vagy sem.
Legyetek jók!