Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nancsika:én is szavaztam!

Mariann:Jobbulást a férjednek,és gyógypuszikat Istvánkának!

Szelivi:jó az ötlet,lehet megfogadom! :lol:

Kedves talisok:nagyon jók a képek,remélem jól éreztétel magatokat!Irigy vagyok ám!Tök jók a babás fotók! :lol:

Meli:én is örülök hogy Bogi jobban van!Én még nem láttam Nagyváradon olyan vilit,igaz mi csak a piac környékéig szoktunk menni,de azok nagyon lepukkantak ám!De a piacon sokmindenhez olcsóbban jutok ám mint itt nálunk!

Vas:várjuk a képeket! :lol:

Babcika:mi van veled?Olyan ritkán írsz!Hanyagolod a bandát?

Évi:még meg sem dícsértem a lánykád!!!Nagyon édi pofika ám! :lol:

Pilchard:néha tehetnél fel ide is képeketTudod imádjuk a szép babákat nézegetni! :lol:
Vendég

Gyöngyi
Én vagyok :lol: . 2 hete levágattam ,és ilyen feltűzve ,mert majdnem egésznap így van.

Kép

Levi mindig elkapja és nagyon tudja húzni, ha fel van tűzve nem tud úgy belekapni.

Lányok
A végén nem is mentünk a HM-be. Na majd legközelebb. Levi már 8 előtt bealudt elfáradt a drágám a nagy plázázásba. :lol:

Évi
Dóri olyan kis Levis nekem csak lányba. :lol: Nagyon cuki. A képpel még tartozok. Na majd holnap.

Boscó
Nagyon csini a csaj fülbevalóval. :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Helló,

dícséreteket köszönjük :D

Meli, feladtuk a csomagot elsőbbségiként, majd írj, ha megérkezett! Remélem, minél hamarabb! Örülök, hogy azért már jobban van Bogika! Nem semmi hiperszuper villamosok járnak arra, felénk egyáltalán nem járnak. :wink:

Minitalis képek csudaklasszak! Levibébi óriás, Peti és Tünde babák cukimanók! :D

Nancsi: tőlünk is ment a szavazat! :wink:

Angi: Boldog 2. házassági évfordulót Nektek! :D Volt ünneplés? Grat a mászáshoz! Boti is ma kezdett négykézlábazni, de még csak hintázik, meg egy-kettőt lép a kezével,ari nagyon :D

Botond továbbra is angyalka, még mindig lekopogom! :D

Imádja a sütőtököt!!! Minden pelust, bodyt külön áztatok, mert tiszta narancssárga :D Viszont ami meglepő, nálunk is még több a szopi, és így szerencsénkre megint van bőven tejcsi. Most is majd megfulladt este, úgy habzsolt :shock:
2 hete biztos voltam benne,hogy nálunk vége a szopinak. Most ez van, és nagyon örülök neki, de annyira már nem leszek csalódott, ha vége, örülök, hogy eddig kitartott, minden egyes további szopis napot ajándéknak tekintek (egy kedves ismerősöm megfogalmazása alapján :wink:)!
Szerintem most már csak Botin múlik,hogy meddig óhajt cicizni (így is van azért egy-két alkalom naponta,hogy picit tiltakozik ellene, mert türelmetlen, és mindig akad vmi, amit fel kell fedeznie.. :D)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ja és már fogyókúrázom :lol: , mert nagyon dagi vagyok. :oops: 3 napja 6 után nem eszem, csak úgy korog a gyomrom most is. :( De muszáj legalább ennyit kibírnom :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Dóri és Fanni babácskák is gyönyörűek, elfelejtettem megdícsérni őket :oops:

Editkém: klassz a séró :D Nekem is állandóan tépi Boti :? Mindig csuriban van, de még így is sikerül neki, és örül neki :roll:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Meli!
Én azért vagyok más az avataron, mert ott frissen belőtt séróval domborítok, meg még ki is mázoltam magam. Talira meg nem volt energiám csak megmostam és ennyi.

Babetta! Annácska!
A férjecskémnek most mutiztam meg a képeket! Nagyon tetszettek neki a babák és irigy, hogy nem lehetett itthon. Babetta nálunk ma bundáskenyér a vacsi, szóval én is "diétázok"!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok,

Képzeljétek, ezt nem gondoltam volna, sikerült majdnem 5 hónap után egy jó kis mellgyuszit összeszednem :( Fogalmam sincs, hogy hoztam össze, de délután már olyan szarul voltam, hoyg apa be akart vinni a kórházba :( Pedig napközben elég sokat ciciztettem Alizt, de nem nagyon segített :( Csomót én nem éreztem, de rohadtul fájt oldalt-alul a cickóm, de hiába erőltettem a hónaljtartást, nem javult. Este már 38 fölött volt a lázam, úgyhogy végső megoldásként bevágtam magam a kádba, és ott maszíroztam a forró vízben. Utána meg rávetettem magam a csajszira, és majdnem fél órát dolgoztattam, hogy szívja ki rendesen. Olyan kis aranyos volt, szerintem érezte, hoyg baj van, meg mondtam is neki, hoyg most legyen ügyes, és gyógyítsa meg anyát. Nem is tiltakozott, hogy nem nagyon akarom aludni hagyni, csak akkor lepődött meg, mikor hanyatt fektettem, én meg fölé hajoltam, és teletuszkoltam cicivel a száját. :lol:

Asszem most már megmaradok, a lázam lement, bár a cicim még fáj :( Remélem reggelre javul, nem pedig kezdhetem előlről a kínlódást.

Jah ... és hab a tortán, hogy voltam egy új fodrászcsajnál, mert a régi lelépett Ausztriába, és olyan fejet csinált nekem, hogy ihaj :? :evil: Jól meg is nyeste a hajam, de így legalább nem kell fodrász közelébe mennem egy ideig.

Azért végigolvastam mindent, üdv újra itthon a nyaralóknak, a talisokra meg irígykedem :)

A babák nagyon cukik, Fannika fülcsijén teljesen kiakadtam, nem igaz, hoyg valaki olyan pancser legyen, hogy nem látja, hogy sz@r helyen fúr :evil:

Nancsika: Természetesen szavaztam Alexre, úgy látom, nagyon jól áll a fiú :lol:

Babcika: Ma feladtam a levelet, de nem elsőbbségivel, úgyhogy sztem szerda-csütörtök magasságában vizslathatod a postaládát :)

Bocs, hoyg nem írtam mindenkinek külön-külön, holnap megpróbálom felvenni a ritmust.

Jó éjt,

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Anita: tök ügyesek vagytok :) Baluval úgy voltam, hogy mindig kitűztem valami célt, hogy meddig menjen a szopi. Először csak 3 hónap, majd 4, majd 5, majd 6. Több cél nem volt, aztán így maradtunk :D

Vali: jobbulást!

Gyöngyi: Borcsa megvan, csak a nagylánya kitúrja a gép elől :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vok: a szgépen a hálózati kártya és az egér csatlakozója füstölt el.
a dvd-t fizeti a biztosító
Most szombaton megyünk 1 hétre Zamárdiba.

Mariannka: a vesegörcs kemény :( :( , jobbulást!!!!!!!
Istvánkának is!!!Neked kitartást!!!

Vali: kívánom, hogy ezzel vége is legyen a mellgyuszinak!!!!
A barátnőm is tegnap hívott, hogy mellgyulladása van, a babája 5 hónapos, csak szopik, ő sem tudja mitől van. Ez nem lehet valami vírustól?

Szelivi, Babetta, Annácska: édesek lehettek a babák együtt!!! :D

Anita: tök jó, hogy így állsz hozzá!! ügyi vagy!!!! :)

Meli: örülök nagyon, hogy Bogi jobban van!!!

Ildi: üdv.!! :) azért írj részletesebben a telelésről! :lol:

Babetta: holnap megyek fodrászhoz, levágatom rövidre...

Petra: minden baba életében vannak nyűgösebb napok látszólag ok nélkül. Tudom ez nem vígasztal, de sokszor nem derül ki az ok csak találgatni lehet (fog, frontok, telihold, pocifájás, melege van, fázik....stb.) Pár hete Bettus sem alussza át az éjszakát, van hogy háromszor is felsír. Nappal általában nyugodt, de egyedül nem sokáig játszik el. Főleg ha kúszni/mászni akar, de nem sikerül, ilyenkor behergeli magát. Én váltogatom ilyenkor a pozicióit ( járókába be-ki, kicsi sétálgatás, hordozóba be-ki, vígasz szopi, babakocsizás...)
Gyümit én úgy fogok fagyasztani, hogy nyersen pürésítem és kis műanyag poharakba rakom a mélyhűtőbe.

Lejárt az éjszaki műszakom, megyek aludni, Jó Éjt Mindenkinek!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Jó reggelt!

Ilyen még nem volt! A lányom nyomja a nagyágyban a szunyát, én meg fent kuorékolok a gép előtt. :D:D:D Haladunk. :D

Tünde!
Drukkolok a jó időért!!!!!
Az elekromos cuccok :evil: :evil:
Lehet, hogy írtad, de adtál valami gyümit már Bettinának? HOgy fogadta? (visszaolvastam, de nem emlékszem. :()

Anita!
Ez tök jó hír!!!! :D A fogacskája kibújt már?

Vali!
Jujjj! :(:(:( Gyógyulást!!! A lányod meg nagyon ügyi! :D

Nancsi!
Szavaztam. :D

Mariannka!
Hozzátok is sok gyógymanót küldök!!!! Rátok jár mostanában a rúd! :(

Talisok!
Tutik a képek! :D Szépek a srácok együtt! :D

Edit!
Jó lett az új haj! :D Párod mit szólt hozzá? :D És nem látszik, hogy duci lennél. (mondom ezt én a 80 kilómmal. :D)

Képeket még nem tudok rakni, mert a drága párom a válozatosság kedvéért eltűntette a kábelt... De keresem. :D:D

Kellemes napot mindenkinek!!!
Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Jó reggelt!

Apával teljesen meg vagyunk kattanva. Hajnali 4 ota nem tudunk aludni, amikor pedig a lányom ugy aludt mint egy kisangyal :D Igaz 2x ébredt, de legalább nem óránként :)

Akkor egy kis matek igy étgyomorra:

1Ft=129 régi lej ROL = 1, 29 bani RON

Namár most a vakcina volt
reggel 1250000 ROL=125 RON =9689,90 FT (HUF) amiböl mi előleget hagytunk 250000 lejt és gondoltuk du adunk kerekel 1 milliot
dél után 1368000 ROL = 136,8 RON = 10604,65 FT

Nálunk a minimál bér:
3300000 ROL = 330 RON =25581,39FT ami még itteni átlagban is nagyon kevés. Vannak olyan nyugdíjasok akik ketten ennyit kapnak.
Szülés elött én csak 2900000 RON = 290 ROL = 22480 FT kaptam. A mi baba kocsink Bergon, tehát 2 havi pézböl vettem meg.
Most Kb 60000FT kapok. Apa fizuja meg az enyém összeségében nem árulom el mennyi, de nem rossz.( Van olyan család aki a mi jövedelmünket 3 honap alatt dolgozza meg) Ti viszonylatotokban egy jó fizetés. Apa kollégája kiment hozzátok és ugyanazért a munkáért ő ott a dupláját keresi.

Szoval összeségében nem vagyunk mi gazdagok, de nélkülöznünk sem kell.

Vok: torkocska és fülecske már nem piros és nem váladékos, de még ma kap antibiotikumot a biztonság kedvéért. Fosika a tegnap 3 volt, ma már 2.

Boscó: melyik piacra szoktatok járni? Azért ha erre jártok szolhatnátok! Megcsodálnám Fannikát élőben is. :)
Az LCDmonitorok azon a nagyon lepukkant viliken vannak. Ez benne a pláne :lol:

Anita: előre is nagyon szépen köszi. Olyan rendesek vagytok apával. Természetesen majd szolok ha megérkezik.

Nálunk akkr van hajtépés mikor hőmérőzőm a lányomat. Valamit valamiért alapon működik. :) :lol:

Szelivi: bundás kenyér update 1es háturól visszafele :) :) :)

Vanillka: mellgyuszi :cry: Ma reggel hogy van cickó?
A frizud attól, h neked nem tetszik még jol álhat. Nem teszel egy képet? Majd mi elbíráljuk! 8) :)

Hát lányok szavaztok szavaztok Alex babára, de az én lánykámra nem szavaztok :cry: :oops: Boglárka nem szép? Na sebaj, nekünk ő a legszebb! :D :D :D
Vendég

Sziasztok,

minitali irigy-irigy, ráadásul az Ikea-ba régóta akartam menni, de nem baj, legközelebb ott leszek. (remélem)

Vali, basszus, ez nem gyenge. Remélem ma reggelre minden ok lesz. Azt gondolná az ember, hogy ennyi idő után már ilyesmi legalább nem érhet, ezek szerint mégis.... :roll: Fene. Jobbulást.

Anita, :wink: így is kell felfogni, így legalább te sem stresszelsz rá, és attól is lehet, hogy könnyebben szopizik Boti. Fogacska? Nekünk még sehol......:) aztán lehet, hogy egy hét alatt kibújik majd 4 :wink: :lol:

Tünde, még mindig csodálom, hogy bírod ilyen kevés alvással..... :?: Zamárdiban hova mentek? Jó hely, és pont mikor mentek, újra jó idő lesz!

Hajtépés nálunk is favorit, Benyó úgy belecsimpaszkodik, hogy csak na. :x De azért néha tud finom is lenni, olyankor csak húzogatja a kezét a hajszálaim között, mint egy szerelmes lovag. :lol:

Babetta, csini vagy ám amúgy. A 6 után nem eszeket én is el akarom kezdeni, csak mindig a következő napra tolom. :)

Fiam újabban átalussza az éjszakát megint, feltéve, ha itthon vagyunk. Hétvégén anyósoméknál voltunk, kelt 2 óránként. Biztosan megérzi, hogy nem a saját ágyában van.

Na csokker, még jövök. Ma megyünk tanácsadásra, lemázsáljuk a fiatalembert, kb. másfél hónapja nem mértük, kíváncsi leszek.
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Vali, uhh, remélem már javult a helyzet és elmúlt a gyulladás. Én sem gondoltam volna, hogy még ilyenkor is előfordulhat :roll:

Babetta, jó az új séród! :D

Mariannka, jobbulást a párodnak! Enyém Apának is volt vesegörcse, nagyon komoly :(

Ma fél 7-kor kelt a családom, Apa majdnem el is késett melóhelyről :) Aztán Dominik visszaaludt, én meg kitakarítottam, úgyhogy most csillog-villog a lakás. :lol: Bár gyanítom nem sokáig (főleg amikor apa a nappali közepén áll neki bicajt szerelni... :roll: :)

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet :D Alig tudtam kiszedni aztán a szirmokat a kezéből :)

Kép

Mindenkinek szép napot :)

faby

Na jó reggelt

Vali: A nővéremnek is kb. az 5. hónapban játszotta el ezt a cickója, de szerencsére azóta se. Remélem jobban vagy, jelentkezz mindenképpen. Ha visszaolvasol, felraktam fényképet az 1 pántos kengururól, de már nem emlékszem melyik oldalon van

Meli: Dobd a címet, hol lehet szavazni és már nyomjuk is. Ha ott ahol Alexre, akkor csak elkerűlte a figyelmemet. 1000 bocsi :oops: . Lehet, hogy holt verseny lesz a vége :lol:

Vok: Ráállok a 3 órára, de éjjel így is 2 óránként cicizik. (Én is 80 kg vagyok)

Babetta: Engem az éjszakai szopi miatt zavart a hosszúhaj, így már az első hónapban megszabadúltam tőle. Azóta meg hullik mint decemberben a hó :)

Cory: köszi az infót :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi.

Ugyan ott ahol Alexre, csak hát a másik oldalon ezért nem láttátok. Amúgy Alex 1000m vezet, ugyhogy esély sincs utolérni :?
Vendég

hali!!!

tegnap nem tudtam aztán jönni, mert nem lehettett nálam írni, nem volt meg a hozzászólásos kis táblázat.
a fogyisoknál megvolt, itt nem.Ki érti ezt?
Hiába frissítgettem, nem jött be :?

Hát, mt ne mondjak elég hideg volt.Szombaton mentünk, aztán kb.2 napig volt még jó idő, a gyerekek is csak kétszer fürödtek.Én meg szerencsére nem vettem új fürdőrucit, mert nem találtam olyat, ami tetszik.Erre hülyét is kapta volna, ha veszek, és szar az idő :roll:
Különben egész jól elkirándulgattunk, voltunk Kapolcson, a művészetek völgyében, az tök jó volt, aztán Zalakoroson, az rémálom volt, annyian be voltunk zsúfolva a benti élményfürdőbe, hogy az minden volt, csak nem élmény :? , aztán Nagyszakácsiba is voltunk a királyi szakácsversenyen, , az nem volt nagy szám, meg Keszthelyen is elkirándulgattunk(esőben), Festetics kastély,...stb
hajózni is akartunk, de esett az eső.
Aztán mikor kedden reggel felébredtünk, és ismét esett az eső, úgy döntöttem, hogy jöjjünk haza.
Aztán jöttünk csapatostól.Jöttek a tesómék is, ugye velük voltunk ott, és itt folytattuk nálunk a nyaralást :D

Szóval, jól rábarmoltunk :shock:

Évi, nem is emlékezhetsz rá, hogy hova mentünk, mert nem írtam, meg, nem akartam nagydobra verni, hogy üres lesz a ház jó 2 hétig.
Csak pedzegettem, hogy elmegyünk.Vali, ez volt a titokzatosság :wink:
Egyébként Vonyarcvashegyen voltunk.

Képeket majd töltök fel.

Én is csütörtökön megyek fodrászhoz, november óta nem voltam, hajpánt és hajgumi nélkül már nem is élek :lol:
Ha kibontom nekem is tépi Natasa százzal :lol:
Annyira regálni nem tudok , mert nem volt időm visszaolvasni, itt az unokahúgom, és egész nap a gép előtt ül(hiába, 15 éves :lol: )

Fogynom nekem se ártana, arra gondolta, hogy jövő héttől kipróbálom a Norbis ételházhozszállítást.Aztán meglátom miylen lesz, a food-osok úgyis nyári leállást tartanak :roll:

na puszi, majd jövök :wink:
vas

Faby: köszi a képet, tök jól elcsíptétek ezt a pillanatot

Na és itt vannak a gézengúzok:

Kép

Na és ezt találtam a kiságyba, bár nem látszik, de rötyög a Lili:
Kép

Hideg volt vasárnap:

Kép

Na kb enyi hirtelenjébe (jó kis szó)

Babci: Te meg hl a csudába kujtorogsz? Remélem nem vagy te is vagy a Lili beteg. Gyere, hiányzol

Kép

Kép
pgyöngyi

Dobok akkor pár képet :D
Kép Kép
Kép Kép
Kép

Mariann, tök sajnálom az uradat szegényt a vesegörcse miatt.(áttudom érezni a helyzetét)
Mi van vele???
Kijött már neki a kő????

Gyöngyi, kiscicák :D

Vali, mellgyuszit sajnálom :(

Faby, bűbájos a virágos kép :wink:
vas

Sziasztok Lányok!

Köszönöm mindenkinek, aki szavazott Alexemre! Drágák vagytok!

Meli!
Én szavaztam Bogikádra, még tegnap! ;) De amúgy nyugi, az első hely csak a közönségdíjat kapja, a többi díjat sorsolják, szal tök mind1, h mennyi szavazata van a babának.:) De nem mondom jó volt Alexet legelöl látni, még, ha kis „csalással” is.:)

Megcsodáltam a képeket. Nagyon szép az összes babuci. A talis babákra meg irigykedett Alex, de hát sajna nem tudtunk menni autóhiány miatt.:(

Nyaralóknak üdv újra itt. Fogfájós babáknak drukk, h jöjjön már ki az a fogacska, betegeknek soksok gyógymanó!

Megyek, mert takarítanom kell. Varrtam Alexnek nucit, és tiszta cérna az egész lakás.:)

Pusza

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Anita,
köszi szépen. Nem volt nagy ünneplés. Ittunk pár korty bort, többet nem mertem. Azért Lidi se halad sokat a mászással, mert a kúszással gyorsabb még. :) Ügyi akkor Boti is!! A sütőtököt mi is próbáltuk, ízlett. A krumpli nem jött be eddig...

Tényleg csajok, Ti a krumplit hogyan készítitek el?

Vas,
üdv újra itt. Na én vettem bikinit és nem volt rajtam... :( Majd talán Alsópáhokon.
Bosco,
szép a fülbevaló.
Eszti,
kiváncsi vagyok Bence méreteire! :) Jövő héten jöhettek megint hozzánk, ha van kedvetek!
Babetta,
nagyon jó a frizu és szerintem vékony vagy, főleg a lábaid! A 6 után nem evést én is csinálom néha illetve 6 után csak egy aktiviát nyomok, de ezzel még nem alakul át a popo meg a combik. Tornázni mikor lehet?
Annácska, Livi, Edit,
nagyon jók a talis képek! Mindenki tök jól néz ki! Jó dolga volt Tündinek!
Vok,
várom a képeket!
Mariannka,
jobbulást apának! Enyém férjnek is van néha...
Faby,
nagyon jó a blog elolvastam és várom, hogy menjünk mi is.
Tünde,
szuper lesz az idő, mikor mentek!

Na megyek, mert ma extranyügi Lidi. Az éjjel is kelt csomószor... :(
Puszi.
Dobok 2 képet Balcsiról és majd később még egyet a mászásról.
Kép
Kép
angi79

Sziasztok!!

Vagyunk mi is,csak apa éjszakás volt,mi anyuéknál voltunk napközben,ott meg nem igen jutok géphez öcsémtől. :? Igyekszem olvasni,de vmi eszméletlen tempóban születnek a hsz-ok,de nem baj ez így van jól :)

Lili szopimizériája még mindig tart,de így pont ellenkezőjét éri el vele,mint,amit lehetne,mármint,hogy ő NEM csinál magának tejet.Így most már fejek,hogy nehogy teljesen lecsökkenjen a mennyiség.Elég rossz így,kicsit elszomorít,hogy ilyen nyögvenyelős lett a szopi.Ettől rosszkedvem is van. :? Nem tudom mit csinilhatnék,remélem megoldódik a helyzet,ha eszik mást,mi,ha kiváltunk 1-2 szopit,akkor kerülünk rendes kerékvágásba. :roll: Mert már annyit gondolkodtam rajta és sztem azért csinálja ezt Lilkó,mert soha nem éhes,és nincs semmi indittatása szopizni.Na jövő héten megbeszélem dokinénivel,mi legyen. :roll:

Gyöngyi-De drága vagy. :) Nem kujtorgok,csak olvasó üzemmódra kapcsoltam.Mire elolvasok mindent már nincs időm írni,na meg inkább felkínálom apának a gépet,ha már itthon van,ne én tespedjek előtte. :wink: De majd igyekszem jönni,megígérem. :lol: Lili nagyon édi,kis csibész csaj,ahogy elbújik a rácsvédő mögé :) :) És kiscicák ?! :)

Ildi-szupcsik a képek!! :)

Na most megyek is,mert lassan szopi van.Még ezt az oldalt sem tudtam teljesen áttanulmányozni,de ezen változtatni fogok :!: :oops: :wink: :lol:
Vendég

Nancsi,
én is szavaztam.
Vali,
jobbulást!
Vas,
jók a képek! Nati olyan helyes kiscsaj!!!! :)
angi79

Mamacka!

Sok boldog mévnapot!

Kép
Vendég

Meli: Boldog 4 hót (szavaztam :) )

Babci: Nektek meg boldog 6 hót

Angi: Jó a hintás kép

Scullyx: Nektek meg boldog 5 hót, és gyógyulj meg ha olvasod

Ildi: Szívesen adok 1 cicát, ha szeretnéd :lol: , én tegnap véletlenűl megetettem egy kóbor kölyök cicát, szóval most már 6 macskánk van, egyszerűen nem tudom elhajtani a háztól, ráadásul ez is kislány és akkora zabagép mint egy felnőt macska :twisted:

Kép

Kép
pgyöngyi

Babci: Sajnálom,hogy még mindig küszködtök :( Nekünk kifejezetten jót tett eddig a hozzátápi! Minden elismerésem, hogy 6hóig így kűzdöttetek a szopiért, ezren feladták volna már a helyedben! :wink: Szóval tök ügyik vagytok, és fel a fejjel! Tök átérzem amúgy a helyzeted, mert egy-két hete mi ugyanilyen állapotban voltunk.
Boldog féléves szülinapot a nagylánynak , kicsit megkésve :oops:

Meli: Nem tesz semmit! :wink:

Angi: Mikor mentek Alsópáhokra??? Én nem tudom eldönteni még mindig hova menjünk... Alsópáhokra csak okt-ben van 4 éjszaka... Nekem Karos is tetszik, új babaapartmanok vannak, és nagyon szimpi!

Csillus: Látom, Domibébi is kertésznek készül :D Édike!

Ildi: Nagyon szép családod van, gratula! :wink: Norbin én is gondolkodtam, anyósék kipróbálták, nekik nagyon nem jött be!

Mariann: Jobbulást a családnak! :(

Mennem kell, fiam megint cibál :?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jajjjj Vali, ez nagyon rondán hangzik :( Jobbulást ! Hogy vagy ma???

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, csak a kedvedért....:) Nagyon laza.... :) Meg még egy ráadás, velem, csak úgy... :lol:

Kép Kép Kép
Vendég

Ildííííí, de jó képek!! :) Szuper édesek a gyerekek.
Csilla, nagyon jó a te képed is, igazán művészi, már-már Mamacka nyomdokaiba léphetnél. :)

Angi :), gyönyörű a csajod, jövő héten megyünk is udvarolni. :) Ez a hintázós kép fantasztikus. :) Már a múltkor is mondani akartam, hogy csini vagy ám nagyon.

Anita, majdnem mindegy, hogy Páhok, vagy Karos, mindkettő bazi messze van tőletek. :lol: De azért csak hajrá-hajrá, indulás! :) Boti bébi imádni fogja. Kis úszóbajnok.

Vali, hogy vagy?
Vendég

Vali!

Ez rosszul hangzik :( Mára jobban vagy már?

Meli!

Örülök, hogy jobban van Bogi, és boldog hófordulót nektek!

Faby, Ildi, Gyöngyi, Angi!

Szépek a gyerkőcök!

Babcika!

Úgy sajnálom, hogy nehezen megy a szopi, de tényleg derekasan kitartottál! Lehet, hogy én már feladtam volna, le a kalappal előttetek! Boldog féléves szülinapot Lilkónak!

Eszti!

Bencén egyenesen kéééééész vagyok! Hihetetlen ügyes! Mi volt a tanácsadáson?

Babetta!

Már holnap van, hihi :wink: Dóri Levis lenne, csak lányban? Tényleg felfedezhető hasonlóság közöttük.

Nekünk is alvásgondunk volt az éjjel, de nem a lányomnak, hanem nekem:roll: Kettőkor felébredt szopizni, gyorsan végzett, vissza is aludt, én meg még fél 5-kor is csak forgolódtam. Ma meg olyan vagyok, mint akit megrágtak és kiköptek...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szép jó napot Anyucik és Babucik!

Vanillka!
Sajnálom a mellygyuszit! Nem gondoltam, hogy ez ilyen idős babáknál előjön még. Remélem már jobban vagy!

Meli!
Hát ezek szerint nálatok se vet fel mindenkit a pénz! Pedig az a sok nulla a végén milyen jól néz ki. Mindjárt szavazok Bogira, csak nekem baromi lassan tölti be azt az oldalt. Boldog 4. hónapot!

Faby!
Ez a virágos kisfiú szenzációs!

Gyöngyi!
Szép kiscicáid vannak! Na jó, a lánykád szebb ám! Még takaró alatt is! :D

Babcika!
Sajnálom, hogy nem könnyű a szopizás! Nagyon erős vagy, hogy így kitartasz benne! Legyél büszke magadra!

Esztipeszti!
Nem hiszem el, hogy már így áll Bence! Csodálatos!

Annácska!
Kérdezősködtem a tölcsérmellkasról a gyógytornásztól, ha ne baj, ugyanis kíváncsi vagyok általában. Azt mondta, hogy nagyon sokat segít ilyen esetben az úszás, hogy erősödjenek a mellizmok.

Mi megjöttünk a tornáról. A változatosság kedvéért a Tündim végigbőgte. Viszont többször elaludt közben és hazafelé úton is végig aludt. Most is alszik. A kenguruval együtt tettem az ágyba, mert nem akartam felébreszteni azzal, hogy még ki is szedem belőle.

Kép
szelivi

Sziasztok!!

:oops: :oops: :oops: Köszi lányok a kedves szavakat. :oops: :oops: :oops: Tényleg néha betellik a pohár,nem is annyira a 2 óránkénti etetéstől,hanem,hogy úgy tűnik a lelkem kiteszem és Lilkó mégsem akar szopizni.Kis lusta.És persze az egésszel nem lenne semmi gond,ha nem motoszkálna hátul a fejemben mindig,hogy hízik-e,nem hízik,mennyit hízik.Hány kiló lesz a következő mérlegelésen,elég hurkás-e a combi,elég nagy-e a poci....Tényleg állandóan ezeket figyelgetem,kicsit lelkileg megterhelő.Dehát gondolom ez a cicielutasítás attól van,hogy nem az ő igénye szerint eszik.De attól meg nem hízott.Úgyhogy nem szidom kiscsillagomat,ma nagyon ügyes(persze én trükközök,mert jól jön ki a lépés és állt.-ban sikerül alva,vagy nagyon álmosan cicire tenni,érdekes,úgy szépen szopizik)És tényleg nagyon-nagyon boldog vagyok(kicsit büszke is :oops: ),hogy 6 hónapig csak szopizott.Különben a hozzátápi szépen halad,nagyon szereti a barackot és az almát is.Többnyire még csak levet kóstoltunk,egysze kapott barackpépet is.Úgy tátja a kis száját,mint egy kis madár.Ez nekem hatalmas öröm,kicsit leveszi a vállamról majd a terhet,ha rendesen eszik.Hiába szopizott megfelelő mennyiségeket,nem tudtam megnyugodni soha,hogy nem megfelelően hízik.Ezzel nem azt akarom mondani,hogy most majd hirtelen megnő a máskajától,csak már nem KIZÁRÓLAG tőlem függ a dolog.(Ez kicsit bonyolult,nem tudom érthető-e :oops: )Persze tejcsi van még bőven,pláne,hogy fejegetek,mikor a kisasszony sztrájkol.A tejcsiket meg elrakom főzeléktuningnak. :) Nem túl nagy mennyiségek,de nem is fejek minden szopi után.

Szegény Vali!! :( Csak most olvasom a mellgyulát :( Remélem minden oké már. :roll:

Meli-Láttam az iwiw-en a szülinapod,2 év eltéréssel egy napon születtünk :wink: :lol:

Eszti-Bencebébi fantasztikusan ügyes. :)

Évi-Én is így jártam múltkor,csak nem Lili miatt keltem,hanem pipilni,erre nem tudtam visszaaludni fél 4-től... :twisted:

Livi-Tündi nagyon édi,hogy imndig így elfárad a tornától,kis tündérbogár. :) Azért milyen kemény munka lehet ez neki.
Vendég

Ja és köszönjük a féléves köszöntéseket!! :)

Lilkó így ül (persze még segítséggel): :)
Kép
És így alszik(na ez megy egyedül is :wink: )
Kép
Vendég

Babcika: jaj, annyira ugyanezt érzem mérlegeléssel kapcsolatban :( Csütörtökön kell mennünk 5 hét után, de már most görcs van a gyomromban, hogy mit fognak mondani. Látva Lizát, és a pelusait, hogy miket csinál, azt gondolom, nem lehet gond, de tuti tudnak olyat mondani, amivel kiborítanak :( De tényleg durva, már most olyan tüneteket produkálok, mint anno vizsga előtt. Pedig még 2 nap.

cory
Budapest

Sziasztok,

Köszönöm mindenkinek az együttérzést, szerencsére már jobban vagyok :) Csak a cickóm fáj még egy ponton, de azt nem tudom, hogy ez normális-e, vagy annak a jele, hogy még nem ürült ki rendesen :?:
Marhára nem szeretném, ha újból előjönne ez a nyavaja, remélem holnapra elmúlik.
Lányok, akinek már volt mellgyuszija, mennyi idő alatt lábalt ki belőle??

Tünde: Barátnődnek is jobbulást. Remélem azért nem vírustól van, csak valahogy elzáródott egy tejcsatorna. :?
Jó nyaralást nektek, szerencsétek van, hogy pont most jön vissza a kánikula :)

Eszter: Azóta sem került elő a kábel?? :wink:

Meli: Én nem emlélkszem, hoyg írtad volna korábban, hoyg hol lehet Bogira szavazni. De lehet, hogy csak nekem kerülte el a figyelmem, bocsi :( Ha lehet többször is szavazni, akkor nyomok rá is egy klikket :)

Eszti: A szerelmes lovagod elképesztő, hoyg mit művel :shock: Vajon mi lesz a legközelebbi mutatványa ilyen idősen?? Bukfenc? :lol:
Te meg mintha szőkébb lennél, vagy tévedek??? :roll: Mindenesetre nagyon jól áll, csini vagy :)
Mi volt a tanácsadáson? Paraméterek?

Faby: Dominik tök cuki a képen :) Az a virág majdnem nagyobb, mint ő :lol:

Gyöngyi: Remélem nekem is ez volt az első és utolsó mellgyuszim :roll: Hogy miért pont most jött elő ....???? Fogalmam sincs :roll:
Láttam a képet a kengururól, köszi, hoyg felraktad. Én még ilyet nem is láttam korábban, azért értetlenkedtem ennyire :oops: :roll: Hát ilyet még véletlenül sem veszünk, most azon filózunk, hogy olyan lenne a jó, amibe szembe meg háttal is lehet hurcolni a manót.

Ildi: Üdv újra itthon :) Sajnálom a szar időt, de az azért jó, hogy tudtatok kirándulgatni :)
Natika nagyon bűbájos a kis kalapjában :)

Angi: Nagyon szépek vagytok Lidivel :)
A krumplit én úgy csináltam anno, hogy egy kis vízben megfőztem, aztán összeturmixoltam egy kis főzőlével. De magában sosem adtam, mert szerintem így minden nélkül elég sz@r lehet, hanem kutyultam hozzá édes almát, majd később meg mást is.

Babcika: Sajnálom, hogy ennyit kell küzdened a szopival :( Az viszont jó, hogy kanalizni meg szeret a csajszi :) Én is csak azt tudom mondani, amit a többiek, nagyon büszke lehetsz magadra, hogy így kitartottál eddig. Fel a fejjel, lehet Lili még nagy szopis lesz, ha végre kedvére cicizhet, és nem érzi, hogy folyton erőlteted.
A képeken Lilkó zabálnivaló, mint mindig. :)

Anita: Sztem Zalakaros is nagyon jó hely, nekem tök szimpi volt, ahogy a honlapjukat átböngésztem :)

Évi: Sajnálom az éjszakát :( De így téged ma biztos nem kell majd elringatni :lol:

Livi: Tündi jót tudott aludni a kenguruban? Édes, hogy így kifárad a tornától :)

Később még jövök, csak most egykezezek, mert a kis nyálgépem nem hajlandó sehol sem ellenni, csak a ölemben, de így meg már tiszta dzsuva minden, meg nyomja a cickómat is :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntöket!

Lányok! Én nem akartam kampányolni Boglárkának, ezért nem is hivtam fel direkt senkinek a figyelmét, h Boglárkát is beneveztük.
De ha szavaztatok akkor nagyon szépen köszönjük mindenkinek.

Elvittük a mikrot megcsináltatni. Hát szinte annyiba kerülne a csináltatás, mint egy új.
Vendég

Helló

meli: Én azért nem indítom a Lilit ilyen versenyen, mert jó részt attól függ a győzelem, hogy mennyi ismerősöd van. Lehet, hogy a te babód a világ legszebb babója, de mégis az utolsó, mert kevés ismerősöd tudja, hogy indultatok vagy a másik indulónak kétszer akkora a baráti köre. Szóval ha nem is lesztek elsők, akkor se azért, mert nem ti vagytok a legszebbek :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Cory: Ahogy a múltkor elnéztem Lizát, nem úgy tűnik mint aki éhezik (bagoly mondja verébnek :) ). Ha meg mégis hümmögnek a mérlegelésnél, gondolj arra, hogy milyen aktívan mozgolódik a kiscsaj és ezzel égeti ám a kalóriákat, meg aztán lehet, hogy ő is up-date kódok alapján étkezik :lol:

Akartam már a múltkor is kérdezni, hogy még mindig sokat sír? Nálunk a Lili szerencsére már lenyugodott, kézbe is csak akkor van, ha már fáradt, vagy cicizik Lizánál ez módosult? És a babakocsit, hogy bírja?

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: alapvetően nem sír sokat, de ma valami brutál napja volt. 2x10 percet aludt, egyénként csak nyűglődött, kézben is, cicin is. Fogzik, a mellemet szétrágta, úgy tűnik, neki is sikerült vízhólyagot kreálnia a bimbómra, mint anno Zsomának. Melltartót alig tudok venni, pedig muszáj, ha kimegyek. Így csak délután mentünk ki ma, és este úgy téptem le magamról. Persze ma jött haza későn a pasim, úgyhogy teljes KO vagyok.
Babakocsi ügyben viszont pozitív fordulat van :) Felavattuk a chicco poneet tegnap, és hangosan nevetett benne, ahogy toltam :)

cory
Budapest

Hú képtelenség mindenkinek írjak!De azért néhány:

Vali:remélem hamar meggyógyul a cickód!Biztos nagyon kellemetlen! :cry:

Gratulálok a hófordulós babáknak! :lol:Telik az idő borzasztó gyorsan!

Babcika:Örülök hogy újra itt vagy!Már kezdtem baparázni hogy leléptél! :lol: Viszont annak nem örülök hogy ilyen kedvetlen hangulaban vagy!Remélem nem fogsz nagyon nagyon elkeseredni!A Lili babának Te vagy a legfontosabb a világon!És igen,legyél nagyon nagyon büszke magadra!!!!!A Te esetedben szerintem sokan feladták volna!!!!De Te nagyon akartad!És látod?Sikerült is!És ezután is szépen minden menni fog úgy,ahogy az Nektek a legjobb! :lol:

Angi,Vas,Gyöngyi,Eszti:Köszönjük a képeket!Öröm bennetek gyönyörködni!És szerintem jó lenne ha nem panaszkodna ezután senki az alakjára,hiszen mindenki annyira csinibaba!

Meli:arra a piacra járunk,ami a legközelebb van a határhoz.Ahogy átmegyünk,az első lámpánál balra,aztán nemsoká jobbra.A sok vállalkozó nemhogy azzal reklámozná magát hogy lecserélik a villamosokat!Örülök hogy jobban van Bogika!

Képzeljétek el,az éjjel a hálószobában lefeküdtem aludni,hajnal 1-kor.(Fannika a másik szobában,de a légzésfigyu meg a bébiőr bekapcs.)Mondom a páromnak,de jó lenne ha Fanni baba 5 óra felé ébredne fel szopzni,annyira fáradt vagyok.Erre 5:58-kor nézem az órát,rohanok át hogy minden rendbe van e a bébivel,de ő édesdeden aludt!Hozzáfogtam főzni,mondom biztos kel nemsokára!De 8:30-kor bementem a szobájába lefeküdtem,és 9:45-ig aludtunk!Számomra ez hihetetlen,mert mi eddig mindig 2-3 óra körül,meg 6-7 óra körül általában szopiztunk!Nagyon örültem hogy ilyen jóalvó volt Fannikám,igaz a cickóim mindent eláztattak,pedig fejtem ki ám rendesen!Na ez a mi sztorink!

Irigy vagyok ám a sok nyaraló miatt!Mi lusta dögök vagyunk belevágni!Itthon lazítunk ezerrel! :lol:

Faby:remélem a kisherceg Fannikának tépte le a virágot! :lol:
Vendég

Cory: Lehet, hogy nem jó ötlet, de nekem anno mikor a Lili kisebesítette a cicimet és dörzsölte a melltartó, beletettem a melltartóba a tejgyűjtő kagylót, így az eltartotta a bimbót a ruhától. Egy próbát lehet, hogy megérne, vagy már próbáltad?

Kép

Kép
pgyöngyi

Vali:én a www.babapro.hu-n néztem most kengurukat!Vannak nagyon jók,nekem küldtek vagy 20-an emilben képet róluk,tehát tudsz miből válogatni.Persze ezek használt cumók,de mégis vadi újak,volt aki csak 1-szer vitte benne a csemetét!Bár tudom sokan nem szeretik a használt cumót,pedig ezesetben nem veszel zsákbamacskát,mert küldenek képet!Ha tetszik tetszik,ha nem nem.Mondjuk én konkrétan 1 fajtát kerestem,mert azt felpróbáltam,és tudtam hogy milyen!(ezt csak úgy leírtam)
Vendég

Meli: Szavaztam Bogira is, szerencsére engedte a rendszer :)
Gyöngyinek igaza van, az ilyen "versenyek" eredményei tényleg azt mutatják, hogy hány ismerőst tudtál mozgósítani, nem pedig azt, ami a kiírás tárgya :?

Cory: Légyszi ne idegesítsd már halálra magad ezzel a mérlegeléssel. Te vagy nap mint nap Lizával, te látod, hogy miket produkál, hogy milyen a kedve, hogy ügyesedik napról napra. Ezek a lényegesek, nem pedig a száraz adataok. Azok nem hiszem, hogy megbízhatóan tükröznék az állapotát. Nyugi.
Sajnálom a cicisebet :( Tudom nem vigasztal, de nekem is szépen sebesre ráncigálta már Aliz pár hete, és sajna nem is tud gyógyulni, mert folyton brutál módon összeszorítja az ínyével és tépi :(
Ma már bekentem Bepanthennel meg nem vettem fel pólót mikor itthon voltam, de ennek csak az lett az eredménye, hogy szopi előtt elfelejtettem lemosni róla, aztán meg azon aggódtam, hogy a csajszinak nehogy valami baja legyen a kenőcstől :roll:

Boscó: Nagyon ügyes és szófogadó lányod van :) Kipróbálod ma este is? :wink: :lol:
Az viszont biztos, hoyg hajnali 6-kor engem semmi sem tudna rávenni arra, hogy nekiálljak főzni :oops:

Gyöngyi: Nektek bevállt az új Pierre Cardin babakocsi? Én még nem vittem benne Alizt, sztem holnap avatjuk fel.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Lingehardt (remélem így írod, bocsi nincs előttem a profilod): Mi van veletek? Remélem nem vagy már beteg és megy még a szopi. Jöhetnél te is kicsit sűrűbben, ha van rá mód :)

boscó: A fénykép azért csalóka, akkora seggem van, hogy egy angol sörösló se bírná el :), de azért köszi. Tényleg végül is, hogy korrigálták a lyukat? Mellé lőt egy másikat? És a régi lyuk már kezd összeforrni, vagy ez mennyi idő? Nekem mind a két fülcimpámon 4-4 lyuk van, de évek óta csak az alsókba rakok fülbevallót, ennek ellenére a többi is látszik és még mindig van olyan lyuk amibe még most is betudnék rakni fülbevalót. Na nem ilyesztgetni akarlak, meg hát nekem azelőtt sokáig volt is mindegyikben ékszer

Kép

Kép
pgyöngyi

Vali: Én mindenhova viszem a kocsit. Tök jó tolni és a Lili is szereti, mert kilát belőle. Mondjuk én megdöntöm a háttámláját félig ültető pózba, viszont most már beszíjjazom, mert képzeld annyira akar ülni, hogy már nem sok kell hozzá, hogy felhúzza magát, én meg félek, hogy kidől a kocsiból. Egy hátránya van, hogy nem látok rá a csajszira menetközbe

Kép

Kép
pgyöngyi

Babcika!
Kemény munka, de muszáj dolgoznia! :D

Cory!
Nyugalom, nyugalom, nyugalom! Mi a héten csak 80g-ot híztunk. Mármint a lányom. Én fogytam egy kilót! :D

Vanillka!
Én személy szerint nem nagyon értek a kengurukhoz, de mindenképpen olyat vegyél, amiben kétirányból lehet ültetni a babát. Nekünk olyan van, amiben csak velem szemben lehet ültetni a Tündit. Szegény meg forog jobbra-balra, mert kíváncsi és alig lát tőlem valamit. Aludni viszont csak akkor tud benne, ha elráz a HÉV vagy torna után jól elfárad.

Boscó!
Gratulálok az átaludt éjszakához! Énis örülnék egy ilyennek!

Egy mai kép:
Kép

Kép
szelivi

Gyöngyi: azt nem próbáltam, de ma már bekentem neogranormonnal, és úgy tűnik, javul, mert az esti szopi már nem volt gázos. De köszi a tippet.

Vali: igyekszem, de nem egyszerű.

cory
Budapest

Csajok most néztem az egyetem honlapján, hogy eléggé le vagyok maradva kredit-ügyileg. Még a végén nem kapok diplomát. :( Igaz nyelvvizsgám sincs még. Ha jól értelmezem a krediteket, akkor innentől mindenből kénytelen leszek négyest-ötöst beszerezni. :( Jáj még a végén tanulnom is kéne?

Kép
szelivi

Boscó: Köszi a tippet, nekem abszolut nem baj, ha használt a cucc, az a léyneg, hogy ne legyen semmi baja. Én egy csomó mindent vettem már használtan, pl. a babakocsinkat is. Több 10ezret spóroltam rajta, és sztem nem sokan mondanák meg róla, hogy több mint 2 éves.
Lehet, hogy majd valamelyik bababoltban kinézem én is, hogy milyet szeretnénk, aztán feladok hirdetést, vagy átböngészem a babás oldalakat.

Gyöngyi: Még egy fokozatot emeltél a támlán?? Mert azt mondtad nektek is olyan modell van, mint a miénk, de azt már nem lehet totál vízszintbe dönteni. Én már attól is kicsit féltem a lyányt, hogy kicsit megemelve lesz a háta, de hátha tényleg tetszeni fog neki, hogy tud nézelődni.
Alizt nekem is már mindenhol be kell kötnöm, mert nagyon gyúr hasizomra a csajszi, simán megemeli magát akár fekvésből is :shock:

Livi: Jaja ... olyat akarunk venni, ha veszünk. Szörnyű, hoyg ezek a kölykök már milyen kíváncsiak :lol: :lol: :lol:
Tündike cukipofa :) Mire vigyorog annyira? :)

Cory: Tudom, hogy nem egyszerű, engem is nem egyszer kellett már felmosni egy-egy mérlegelés után, de most őszintén .... Mi baja lehet attól, hogy kevesebbet hízik, mint az átlag??? Nem a súly az egyedüli mérvadó a fejlődését illetően, nem?

Képzeljétek, anyósomék vettek egy nyaralót a Balcsin, holnap jön aláírni a szerződést és itt is marad pár napig. Csütörtökön leruccanunk megnézni a kéglit, meg zárcsere is lesz, aztán hétvégén együtt megyünk le Debrecenbe. Szóval nem tudom, hogy mikor és mennyit tudok jönni, azért remélem ha mást nem, de legalább olvasni tudlak benneteket.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Még egyszer köszönöm Lányok a nagyon kedves szavakat :) Tündérek vagytok :) :)

Most csak annyit,hogy a baby love mellbimbóra való krémje nagyon szuper.E vitamint tartalmaz,nem kell szopi előtt lemosni.Én ezt használom,mert hát ugye Lili profi a cicisebesítésben.Nagyon jó,rendszeres kenegetéssel,elmúlik a seb nagyon hamar és "csak" 700 ft körüli az ára.(a csakot az aventes krémmel szemben írtam,ami 2000 körül van :shock:)

Na pusz,majd holnap jövök,jó éjt!!!
Vendég

Sziasztok! :oops:
Köszönöm a hiányolást :) Nagylány táborban és végre sikerült nagyjából képbe hozni magam :)

Meli: örülök, hogy jobban vagytok :) :) :)

Ez a súlypara rémes civilizációs ártalom :( Először nem hízik eleget, aztán jaj, csak el ne hízzon... Ki kéne vágni azz összes #@&Đ mérleget vhova jó messzire, és átmenni rajtuk úthengerrel :twisted: :twisted: :twisted:

Cory: olvastam jó kis bombarecipét az indexen, tehát megyek és felrobbantom a rendelőtöket - de legalábbis fenyegetőleg fél lityis ásványvizet fogok bevinni és elhelyezni a váróban :)
Lujzid úgy gyönyörű, ahogy van, téged meg piszkálnak :( :(

Babci: Lilkó csúcs nőszemély, ahogy el bír aludni :)
Én arra tippelnék, hogy a te idegeskedésed a fő komponense a szopimizériának. Ez azért jó hír, mert mostmár ahogy a lányzód egyre több mindent ehet, tán végre megnyugszol :) :)
Az LLL a vas miatt javasolja a husi mielőbbi bevezetését - akár a gyümölcsök mellé egyből. Ha már Lilkó bevág egy egész csirkecombot, aligha fogsz az éhezéséről vizionálni :)

Már akartam párszor kérdezni, C-fogással szoptatsz? Mert ha eddig nem, az egy jó módszer a tejleadó reflex siettetésére, meg egyáltalán fokozza a tejcsiáramlást + növeli a babóba jutó tejcsi zsírtartalmát. (soxor írtam, összemarkolod a cickót, mint régen a sulibüfében a kiharapott csücskű kakaós zacsit :lol: )

Kriszta (jól emlékszem? :oops: ) Bocsi, nem tudztam írni korábban, és még segíteni se tudok :( Normál esetben azt mondanám, hogy hívd fel Schneiderné Diószegi Esztert - ő szoptatási tanácsadó, benne van a száma a Kismamában, de most szabin van. A második tippem Martinovichné Debulai Bianka (telefonszám itt: http://www.lll.hu/telefon)

Tündérek a babók :) Felsorolni esélytelen vagyok :)

Gergő ma csak Farkas koma volt, annyit vonított szegény :( Részint bosszankodásból: most tanul kúszni, és néha még hátramenetben ragad a sebváltó. Meg alvásból is többször ébrett sikoltozós sírással :( Ez meg a foga lehet, tekintve a nyáltermelést.
Egyébiránt hétfőn voltunk méreckedni, 8830 g és kb. 68 cm. Azért kb, mert erősen ellenált :)

He-he hetek óta filózom, hogy mivel is kezdjük a hozzátápit. :D És még mindig ingadozom a rizspép és a barack között. :lol: Az alma kiesett, az kicsípte Luca fenekét is, és Gergő bőre nagyságrendileg érzékenyebb...

Most viszont elküldöm, már így se nagyon látok el a billentyűkig...

Borcsa
KépKépKép
borsts

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?